✅ حرف روز (دوشنبه 13 مرداد)
🔴 عزم مجلس برای حل مشکلات اقتصادی
کشور در حال حاضر با مشکلات اقتصادی مواجه است که تبلور آن در سخت شدن وضع معیشتی مردم قابل مشاهده است. سه دلیل عمده برای این وضعیت ناگوار وجود دارد که در بیانات مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) در عید قربان نیز بر آن تصریح شد. این سه عامل عبارتاند از: سوء مدیریت داخلی، تحریمهای گسترده و ویروس کرونا؛ ولیکن حل این مشکل از طریق عزم جدی مسئولین و مردم میسر است و حتی تبعات تحریمها و کرونا نیز با اراده جدی و برنامهریزی دقیق قابل مدیریت است.
نکات تحلیلی: 1- مجلس با انرژی و انگیزه بسیار زیاد مبتنی بر قولهایی که در انتخابات به مردم داده است، پیشگام حل مشکلات اقتصادی مردم شده است. به گفته امیرآبادی، تاکنون 12 طرح برای حل مشکلات مردم در حوزههای اقتصادی تهیه و تدوین و به هیئترئیسه ارائه شده است. برخی از این طرحها عبارتاند از: طرح افزایش حق مسکن کارگران، طرح واگذاری زمین ارزانقیمت برای تولید انبوه مسکن، طرح واگذاری سهام عدالت به جاماندگان، طرح دوفوریتی حمایت معیشتی از خانوارهای نیازمند، طرح اعطای قیر رایگان به طرحهای عمرانی، طرح همسانسازی حقوق بازنشستگان، طرح اخذ مالیات از خانههای خالی، طرح تدوین فرمول قیمتگذاری خودرو و... 2- ارائه بسته 5 محوری رئیس مجلس که در دیدار تصویری با رهبر معظم انقلاب رونمایی شد و حضور سه تن از نمایندگان مجلس در جمع کارگران نیشکر هفتتپه از دیگر نشانههای عزم جدی مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است. 3- زمانی که مردم مشاهده و احساس کنند که مسئولین به فکر حل مشکلات آنان هستند، اعتمادشان به مسئولین افزایش پیدا کرده و امید در جامعه افزایش مییابد. 4- دشمنان خارجی ملت ایران و حتی برخی خائنین داخلی بهصراحت اظهار میدارند که ما نباید اجازه بدهیم این مجلس موفق باشد! رویکرد این دو دسته در مقابل توافق راهبردی ایران و چین نیز بر همین محور بود و سعی میکردند مردم امیدی به حل مشکلات کشور نداشته باشند.
نکته راهبردی: مجلس حرکتی پرشتاب در حل مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم، بهویژه اقشار ضعیف برداشته است که در تحلیل آن باید سه نکته مهم و راهبردی را در نظر گرفت: اول اینکه حرکت پرشتاب به معنی عجله کردن نیست و نباید قوانینی تصویب شود که در فاصله زمانی بسیار کوتاه مجبور به لغو آن شوند که البته این موضوع در مجلس مسبوق به سابقه است. نکته دوم آنکه بسیاری از این طرحها تا نهایی شدن باید مسیر نسبتاً طولانی را طی کنند و لذا باید از دادن امید واهی به مردم پرهیز شود؛ نکته سوم نیز به نیاز مجلس به نقد منصفانه و دلسوزانه طرحها برمیگردد و همه متخصصین انقلابی باید برای وضع بهترین قوانین در مجلس از هیچ تلاشی دریغ نکنند. (نویسنده: علی کارگر)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (دوشنبه 13 مرداد)
🔴 نگاهی به کنتور دروغشمار بیندازید.
بارها این ضربالمثل را شنیدهایم که؛ "اگر صد چاقو بسازد، یکیش دسته ندارد" منظور این است که چنین فردی سخن صادقانه نمیزند و هیچوقت به حرف او نباید اعتماد کرد.
گزارههای خبری: اکنون بیاعتمادی به سخنان ترامپ بهگونهای شده است که مصداق این ضربالمثل شده و برای او دروغشمار گذاشتهاند. 1- روزنامه واشنگتنپست مینویسد: «دونالد ترامپ توانست در 601 روز بعد از زمان انتخابات ریاست جمهوری، رکورد 5000 دروغ را بشکند.» 2- ترامپ در 827 روز از زمان ریاست جمهوری خود بیش از 10 هزار دروغ یا بیانیه گمراهکننده را صادر کرده است. 3- دونالد ترامپ طی 1170 روز کاری بهعنوان رئیسجمهور، 18 هزار دروغ یا ادعای گمراهکننده بیان کرده که بهطور میانگین، 15 دروغ در هر روز میشود.
گزارههای تحلیلی: 1- پیامهای آشکار و پنهان ترامپ نشان از آن دارد که اعتباری بر صحبتها و قول و قرارهای این فرد نیست و نباید سادهلوحانه گفتههای او را باور کرد. وقتی که در آمریکا این فرد دروغگوترین فرد خطاب میشود، چه لزومی دارد که ما سخنان وی را به رسمیت بشناسیم و به آن اهمیت بدهیم و مهمتر از آن، از وعدههای پسامذاکره ترامپ استفاده کنیم برای رودررو کردن مردم با حاکمیت. همین تمایل به مذاکره و معطل ماندن کارهای بسیار ساده نیز باعث میشود که برخی سخن از توطئه مذاکرهخواهان به میان بیاورند. 2- برخی از مسئولان یا رسانههای داخلی گویا در حال استفاده از این تاکتیک مرد دروغگو هستند و پیوسته ضرورت مذاکره با آمریکا را مطرح میکنند. آنها با دروغسازی و برای جلب نظر افکار عمومی در کشور، ادعا میکنند که ترامپ در شرایط بسیار بدی در داخل آمریکا قرار دارد و حاضر است هر امتیازی را بدهد تا از این وضعیت رهایی یابد. 3- مقام معظم رهبری در سخنرانی عید قربان در مورد سود آمریکا در مذاکره فرمودند: «این پیرمردی که در آمریکا بر سر کار است، از این مذاکره سود خواهد برد؛ یا برای خودش یا انتخابات میخواهد از این مذاکره استفاده کند.» جریان تحریف ابایی از آن ندارد که برای توجیه مذاکره از خزانه خالی، تضمین امضای کری، حل مشکل آب خوردن، هواپیمایی که بوی نو میدهد، دلار هزارتومانی و رفع خطر نظامی را مطرح کند تا معامله برد برد به نفع آمریکا و مذاکرهخواهان رقم بخورد! خوب است برای دفاع از حیثیت ملی هم که شده، مسئولان مذاکرهخواه نگاهی به کنتور دروغشمار بیندازند و بعد دست دوستی به سوی ترامپ دراز کنند. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خبر ویژه (دوشنبه 13 مرداد)
🔴 انفجارها و آتشسوزیهای سلسلهوار
لیست انفجارها و آتشسوزیهای آمریکا در 20 روز گذشته که هنوز دلایلش اعلام نشده: ناو هواپیمابر Bonhomme Richard؛ Arcelormittal، بزرگترین کارخانه تولید فولاد آمریکا در ایندیانا؛ نیروگاه برق Nipsco در ایندیانا؛ کارخانه پتروشیمی Alchemix در آتلانتا (تولیدکننده باروت مدرن)؛ کارخانه فولاد Sukup Steel در Ambridge؛ پایگاه گارد ساحلی Honolulu در هاوایی؛ منطقه صنعتی سانفرانسیسکو (حداقل 6 ساختمان بزرگ)؛ قطار حامل مواد شیمیایی در آریزونا؛ یک خط لوله و یک ایستگاه گاز طبیعی در تگزاس؛ انفجار و آتشسوزی در نیروگاه برق لاسوگاس. به این آتشسوزیها میتوان سوانح دیگری مثل، آتشسوزی در مخزن ویت فیلد در 17 ژوئیه؛ آتشسوزی در یک کارخانه شیمیایی در میشیگان در 29 ژوئیه؛ دو آتشسوزی در ناوهای JFK و USS Kearsarge؛ سقوط 6 جنگنده در 60 روز و کشته شدن دو خلبان؛ غرق شدن خودروی دوزیست آمریکایی و کشته شدن 1 نفر و مفقود شدن 8 نفر در سن دیگو در چند روز پیش و ... را نیز اضافه کرد.
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها دوشنبه 13 مرداد.pdf
149.2K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (سهشنبه 14 مرداد)
🔴 آشوب به بهانه اعتراض
تلاش براي آشوب افکني در کشور موضوعي نيست که تازگي داشته باشد. برای دشمنان ملت ایران تفاوتي نميکند که بهانه اختلافافکنی چه باشد! مهم آن است که آشوب و بلوا در خيابانهاي ایران شکل بگيرد و تصاوير آن را با آبوتاب رسانهای کنند! در اين ميان برخي سیاسیون داخلي نيز چنين سودايي را در پس عناوین پرطمطراقي چون به رسميت شمردن اعتراضات مردمي، شنيدن صداي اعتراض ملت و ... دنبال میکنند. بهعنوان نمونه محمود ميرلوحي عضو اصلاحطلب شوراي شهر تهران در يک مصاحبه پيرامون اصرار شوراي شهر تهران به تعيين محل تجمعات اعتراضي گفته است: «نبايد بيشتر از ۴۰ سال در برابر اين اصل قانون اساسي مقاومت شود، قانوني که به مردم اين حق را داده است. طبق همين اصل هم قرار نيست که مردم به خيابان بيايند که موافقت خودشان را اعلام کنند، قرار است مخالفت کنند، قرار است بيايند و با مقامات عالیرتبه مخالفت کنند. همين در تمام دنيا رايج است!»
نکات تحليلي: 1- حق اعتراض جزو حقوقي است که بايد براي تحقق آن فرآيندهايي قانوني تدوين کرد؛ اما آنچه تندروها به دنبال آناند، نه تحقق حقوق مردم که فرصتي براي موجسواری بر خشونت و درگيري و پيشبرد اغراض سياسي خود است. اين موجسواری را در حوادث دیماه 96 و آبان ماه 98 ميتوان مشاهده نمود. درحالیکه خاستگاه اعتراضات، مشکلات اقتصادي بود که تدابير دولت مورد حمايت اصلاحطلبان عامل ايجاد آن بود، اما اين جريان همه تلاش خود را براي مصادره اين ناآراميها نمود. 2- مهمترین مسئله در ماجراي به رسميت شمردن اعتراضات مردمي، مسئله سطحي تعيين مکاني براي اعتراض نيست! مهمترین مؤلفه، چگونگي قانونمندسازي، نظمپذیری و جلوگيري از کشاندن تجمعات به سمت خشونت و درگيري است که براي آن طرح و پيشنهاد مشخصي ارائه نشده است. به نظر ميرسد که مقدمات فراوان حقوقي، سياسي، امنيتي، فرهنگي و حتي رسانهاي براي اين موضوع بايد فراهم نمود که متأسفانه هنوز براي آن تدبيري صورت نگرفته است. بیشک هيچ نظام سياسي اجازه نميدهد که حق اعتراض مردمي تبديل به فرصتي براي آشوب و بلوا در کشور شود. 3- حوادث گوناگون در کشورهای غربی نیز نشان میدهد که مدعيان دموکراسي نيز نتوانستهاند اين معضل را حل کنند و معمولاً اعتراضات به درگيري و خشونت و خسارات جبرانناپذیر ختم شده است.
نکته پایانی: همزمانی اين اظهارات با تلاش چندين ماهه رسانههاي بيگانه براي ايجاد آشوب جديد در کشور، نيازمند تأمل و دقت نظر است و هوشياري ملت و دغدغهمندان نظام را ميطلبد؛ بیشک اين اظهارات در اين موقع بدون هدف زده نميشود. (نویسنده: مهدي سعيدي)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (سهشنبه 14 مرداد)
🔴 تزریق ناامیدی و سیاهنمایی!
در اوضاع نامناسب اقتصادی و معیشتی مردم، برخی از سیاسیون به جای کمک به حل مشکلات، همچنان هدفشان را صرفاً حمله به ارکان نظام قرار دادهاند. این افراد بدون تحلیل درست و در نظر گرفتن علل حادث شدن شرایط کنونی همچون تأثیر تحریمهای ظالمانه آمریکا بر اقتصاد، ناکارآمدی مدیریت اجرایی و شیوع ویروس کرونا، وضعیت حال و پیش روی ملت را تیرهوتار نشان میدهند. این نوع اظهار نظرات برای امنیت روانی و امید به آینده بهتر یک جامعه سم مهلک است. مقام معظم رهبری در روز عید قربان در خصوص این نوع اظهارات فرمودند: «از اوّل انقلاب، خطّ ثابت دشمن همین بود که بهوسیله تلویزیونها، رادیوها، به مردم ایران تفهیم کنند که بیچاره شدید، دیگر مثلاً کارتان تمام است و هیچ کاری از عهده کسی برای شما برنمیآید، اوضاعتان خراب است.»
گزارههای خبری: 1- «دکتر ابراهیم فیاض» فعال سیاسی اصولگرا، در مصاحبه با روزنامه اعتماد، بحث فروپاشی اصولگرایان در مجلس یازدهم، بیهویتی مجلس فعلی و متهم کردن نيروهاي ارزشي به خشونت را مطرح کرده و میگوید: «آینده جامعه ما به سمت توتالیتاریسم میرود و طبقه متوسط هم از این تحول استقبال میکند. دولت فعلی عدم تعینی دارد که باب طبع هیچکس نیست. در اواخر قرن قبل نیز که عدم تعین و ناامنی به وجود آمده بود، همه اقشار طبقه متوسط، اعم از آخوند و روشنفکر و دانشگاهی، بهطرف رضاشاه رفتند.» 2- فائزه هاشمی نیز در مصاحبه با انصافنیوز درخواست باز کردن سفارت آمریکا در تهران و سفارت ایران در واشنگتن را بدون هیچ مذاکرهای مطرح کرده و به اقتصاد مقاومتی حمله میکند و توجه به تولید ملی به جای صادرات را بیمعنی میداند و در انتها بیان میکند: «در صورت ادامه شرایط فعلی، گمان نمیکنم حضور در انتخابات توجیهی داشته باشد، وقتی عملاً اتفاقی در دولت و یا سایر بخشهایی که در اختیار اصلاحطلبان است، نمیافتد، رأی دادن فقط کاری است در جهت تأیید وضعیت خراب فعلی و متوهم کردن مسئولین و مقامات که به این سیاستها و مسیر غلط ادامه دهند. نمیگویم از رأی به آقای روحانی و شوراهای شهر پشیمانیم، اما یکهزارم آنچه که انتظار میرفت حاصل نشد.»
گزاره تحلیلی:
این نوع اظهار نظرات غیرمسئولانه ظرفيت بالايی در پذيرش بین عوام و تودهها دارد و بهشدت در رواج عوامزدگی و قشريگرايي در جامعه مؤثر است. نتیجه این تحلیلهای تماماً منفی از اوضاع و احوال جامعه، ناکارآمد جلوه دادن کلیت ارکان نظام و زیر سؤال بردن تمامی دستاوردهای جمهوری اسلامی و تزریق روح ناامیدی در جامعه است؛ درحالی که این نوع نگرش کاملاً در تعارض با دیدگاه رهبر معظم انقلاب است. ایشان که طی سالیان گذشته با درایت توانستهاند کشتی انقلاب را از امواج سهمگینی عبور دهند، با بیان واقعیتهایی از پیشرفتهای کشور و امید به آینده، در فرمایشات خود صبر مردم و اقدام جهادی مسئولین را کلید حل مشکلات پیشرو عنوان میکنند. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خبر ویژه (سهشنبه 14 مرداد)
1️⃣ قیام علی دوستان در توئيتر
پس از مدتی جولان اکانتهای عمدتاً آمریکانشین ضدانقلاب که با کمک رباتها، با ترند کردن کلیدواژههایی مثل اعدام نکنید و لغو فوری اعدام، به جوسازی علیه جمهوری اسلامی مشغول بودند، کاربران شبکه سایبری انقلاب اسلامی طی روزهای اخیر موفق شدند با شکستن این فضا کلیدواژههای #فقط_به_عشق_علی و #کمک_مؤمنانه را ترند نخست توئیتر فارسی کنند. کاربران به مناسبت آغاز مرحله دوم نهضت کمک مؤمنانه، همزمان با دهه ولایت و عید غدیر، طی دو روز گذشته ذیل این دو کلیدواژه نزدیک به ۳۰۰ هزار پست با مضمون تصاویر توزیع کمکهای مؤمنانه و مطالبی از سیره علوی در خدمت به مستضعفین منتشر کردهاند.
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها سهشنبه 14 مرداد.pdf
131.9K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 961
✔️اقتدار ضامن امنیت
✔️عزاداری در زمانه کرونا
✔️این راه به بیراهه میرود!
✔️قیمت خودرو تابع وضعیت اقتصاد است
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
961.pdf
5.49M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 961
✔️اقتدار ضامن امنیت
✔️عزاداری در زمانه کرونا
✔️این راه به بیراهه میرود!
✔️قیمت خودرو تابع وضعیت اقتصاد است
📎دانلود فایل PDF ➡️
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
4_5859623864752933269.mp3
1.61M
✅ حرف روز (چهارشنبه 15 مرداد)
🔴 قرارگاه ساماندهی بازار ارز
فرازوفرودهای بازار ارز طی هفتههای اخیر باعث شد در جلسه دیروز رئیس مجلس با تیم اقتصادی دولت، به دستور رئیس مجلس، کمیته مشترکی برای ساماندهی بازار ارز تشکیل شود و مقرر شد برای هماهنگی میان قوای سهگانه در این خصوص با رئیس قوه قضائیه نیز هماهنگی صورت گیرد. بیثباتی این روزهای نرخ ارز در کشور دلایل متعددی دارد که برخی از آنها به اجمال اشاره میشود.
1- یکی از مهمترین و دائمیترین دلایل افزایش قیمت ارز در کشورمان اعمال تحریمهای ظالمانه است. در شرایط تحریم هرچقدر هم که توانسته باشیم این محدودیتهای ایجاد شده را دور بزنیم، واقعیت این است که ورود ارز به کشور، آن هم دلار و یورو روند نزولی داشته است. امروز هم کشورمان در فشار حداکثری ناشی از اجرای تحریمها قرار دارد. 2- شیوع جهانی ویروس کرونا دلیل بعدی شرایط ایجاد شده میتواند باشد. با شیوع ویروس کرونا مراودات تجاری کشورمان با بازارهای جهانی به حداقل رسید که البته کشورمان فقط دچار این وضعیت نشده و این یک آسیب اقتصادی جهانی است. با کاهش روابط تجاری، میزان صادرات هم کاهش یافت و بنابراین ارز کمتری به کشور وارد شد. بنا به آمار گمرک کشور، صادرات ایران در سهماهه ابتدایی سال نزدیک به 43 درصد کاهش یافته است. 3- عامل دیگری که بازار ارز را تحت تأثیر خود قرار داد این است که؛ هنوز مبالغ بسیار بالایی از ارز صادراتی سال گذشته به چرخه اقتصادی کشور بازنگشته است. برگشت ارز صادراتی قدرت عرضه را افزایش میدهد و نمیگذارد که برای خرید ارز صف تشکیل شود. در این رابطه هم بانک مرکزی و هم قوه قضائیه در حال رسیدگی به اینگونه پروندهها هستند که جا دارد با سرعت و قاطعیت و بدون اغماض این کار صورت گیرد. 4- عدهای هم آگاهانه و ناآگاهانه بر طبل افزایش قیمت ارز میکوبند و مدعی ادامه افزایش قیمت آن در بازار آزاد با نرخهای خیلی بالاتر از نرخ موجود هستند. در چنین شرایط ملتهبی، برخی از مردم هم با نگاه انتظار تورمی، برای خرید و ذخیره دلار صف میبندند. وجود انتظارات تورمی در جامعه تقاضا را در بازار ارز افزایش میدهد و بر اساس قاعده بازار، میزان تقاضا با افزایش قیمت در نبود عرضه رابطه مستقیم دارد.
با تشکیل «قرارگاه ساماندهی بازار ارز»، لازم است هر دستگاه وظایف خاص خودش را در این موضوع انجام دهد؛ تداخل کاری، کارهای غیرکارشناسی، ارز پاشی و نگاههای سیاسی- جریانی، فلسفه وجودی قرارگاه را مختل میکند و درعینحال لازم است مقابله با سفتهبازی در دستور کار قرارگاه قرار گیرد تا بازارسازی قدرتمند شکل گیرد و از هرگونه بیثباتی و تلاطم جلوگیری شود. (نویسنده: علی قاسمی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly