✅ گزارش روز (چهارشنبه 22 مرداد)
🔴 کفش آهنی جریان تحریف
افول آمریکا یک واقعیت است و نیاز به اثبات ندارد، حتی آمریکاییها خودشان هم میگویند که در حوزههای مختلف، روند آمریکا، روند افت قدرت است. بااینحال آمریکا تلاش میکند ایران را وجهالمصالحه نجات خود قرار دهد و با طرحهای مختلف فشار حداکثری و میز مذاکره به دنبال رهایی از فشارهای درونی و بیرونی است.
گزارههای خبری: آمریکا برای عبور از مشکلات در سالهای اخیر به اقداماتی متوسل شد و در داخل پاسخهایی هم داده شد که عبارتاند از: 1- فشار حداکثری: پمپئو گفت ما به دنبال تشدید تحریمها در حوزههای مختلف هستیم و ایرانیها اگر میخواهند فشارها برداشته شود، در ۱۲ مورد باید اقداماتی را انجام دهند. وقتی شما آن ۱۲ مورد را نگاه میکنید، میبینید که باید استقلال، عزت، هویت، توانمندیها و ابزار دفاع و ... را به آمریکاییها تقدیم کنیم تا گوشهای از تحریمها را بردارند. 2- دام مذاکره: نگاه آمریکاییها این است تا به آنچه در طی این ۴۱ سال گذشته نتوانستهاند برسند، با مذاکره برسند که آنهم متوقف کردن حرکت ملت ایران، گرفتن هویت دینی ملت ایران و ... است. چون وقتی آمریکاییها کشوری را تحتفشار و تحریم وادار به مذاکره میکنند، یعنی باید پای میز مذاکره خواستههای آنها را بپذیرید. 3- اعتماد به مذاکره : نگاهی در کشور وجود داشت که میگفت با مذاکره میتوانیم سرمایه کشورهای غربی را وارد کشور کنیم و به رشد اقتصادی ۸ درصد برسیم. بعد از مدتی دیدیم که هیچ اتفاقی که نیفتاد، تحریمها هم تشدید شد.
نکتههای راهبردی: اثرات زیانبار مذاکره در برجام هنوز برای برخیها مایه عبرت نشده است و با تحریف دستاوردهای مذاکره به دنبال برجامهای بعدی هستند: 1- جریان تحریف برای انتخابات آمریکا کفش آهنی پوشیده است و اینگونه فکر میکنند که منتظر انتخابات آمریکا باشیم تا اگر دموکراتها بیایند، ما میتوانیم به میز مذاکره برگردیم، چون آمریکا هم به برجام باز خواهد گشت. این مانند همان داستانی است که پس از خروج آمریکا از برجام گفته شد ما برجام را با کشورهای اروپایی دنبال میکنیم و پس از مدتی هیچ نتیجهای حاصل نشد. 2- بخشی از اینها کسانی هستند که از ابتدا این موضوع را بهعنوان یک راهحل اساسی مطرح کردند و نمیخواهند بپذیرند که تحلیلشان تحلیل اشتباهی بوده و میخواهند بگویند راهی بهجز مذاکره با آمریکا نداریم. 3- همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند؛ اگر تحریف شکست بخورد،تحریمها قطعاً برطرف میشود. باید به این نکته توجه داشت، آنچه میتواند بر تحریفهای مذاکرات سابق غلبه کند، بحث روشنگری و تبیین است و در این شرایط راهکار شکست سد تحریف، نگاه نافذ تبیین است.
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خبر ویژه (چهارشنبه 22 مرداد)
🔴 دولت در غربت
«اشرف بروجردی»، از فعالین سیاسی اصلاحطلب و رئیس کتابخانه ملی که در ستاد انتخاباتی آقای روحانی نیز فعال بوده، بهتازگی نوشته است: «دولت دوازدهم در یک سال پایانی خود قرار دارد و در این زمان هم در حالت غربت قرار گرفته و همه کسانی که امروز کار و وظیفهای را در دولت به عهده دارند، تقابل با دولت را آغاز کردهاند و برخی هم نوعی تهاجم دارند که مجموع این رفتار و عملکردها برای دولت سنگین تمام شده است!» دراینباره باید گفت که تنهایی دولت اگر صحت داشته باشد، به دلیل جدایی اطرافیانی است که روزگاری حامی وی بودهاند و اینک که کار به پایان رسیده و دیگر قدرت دولت فرصتی برای آینده سیاسی آنان نیست، ترجیح دادهاند که خرج خود را از دولت جدا سازند؛ ضمن آنکه بخشی از این جدایی به دلیل عملکرد پرانتقادی است که از دولت و حامیان وی وجود دارد؛ عملکردی که آثار آن را در اقتصاد کشور بیش از عرصههای دیگر میتوان مشاهده نمود. این حامیان، امروز ترجیح میدهند که ژست منتقد دولت را بگیرند تا عملکرد دولت به پایشان نوشته نشود. بهواقع خانم بروجردی باید با صراحت بیشتری با همفکران خود در اردوگاه اصلاحطلبی سخن بگوید و مطالبهگر این حقیقت باشد که چرا دولتی که با حمایت این جریان به قدرت رسیده را در سال پایانی، در غربت رها کردهاند و دیگر حاضر به حمایت از او نیستند!
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیل ها چهارشنبه 22 مرداد.pdf
136.1K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
4_5891221423753530234.mp3
1.61M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 963
✔️ تنهایی آمریکا
✔️افزایش صادرات محصولات کشاورزی در ایام کرونا
✔️رژه در بیروت!
✔️هیجان کاذب!
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
963.pdf
4.15M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 963
✔️ تنهایی آمریکا
✔️افزایش صادرات محصولات کشاورزی در ایام کرونا
✔️رژه در بیروت!
✔️هیجان کاذب!
📎دانلود فایل PDF ➡️
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
✅ حرف روز (یکشنبه 26 مرداد)
🔴 دستگاه قضا ورود کند!
محاکمه یکی از متهمان اقتصادی پرونده بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان در اواخر هفته گذشته بهانهای شد تا بار دیگر رسانههای گوناگون هرکدام از منظر خود به مسئله ورود پولهای مشکوک و اصطلاحاً کثیف به سینما بپردازند. ماجرایی که 5 سال است با ورود چنین سرمایهای به سریال شهرزاد خبرساز شد و به دنبال آن حواشی فراوانی در سال گذشته ایجاد شد که اوج آن امضای برخی از سینماگران در پای نامه آزادی یکی از این متهمان از زندان بود. حجم خبر و تحلیلی که دراینباره رپرتاژ میشود، واجد نکاتی از حیث سلامت روانی شهروندان و پیوند دادن آن به جریان تحریف است که از باب طرح مقدماتی به آن میپردازیم.
نکات تحلیلی: 1- طرح بحث در زمینه ورود پولهای کثیف به سینما و شبکه خانگی که منجر به شفافیت شود، خوب است؛ اما آنچه مایه نگرانی است فشار روانی و ناامیدی است که بر روح مردم و پیگیریکنندگان این موضوع در این شرایط اقتصادی چنگ میزند و تصویری مغشوش از کلیت امور فرهنگی و مدیریتی آن در کشور ارائه میدهد؛ درحالیکه هنوز صحتوسقم بسیاری از این اخبار و تحلیلها مشخص و قطعی نیست. 2- این بحث ابعاد مختلفی به لحاظ فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی دارد؛ اما آنچه در این سطور به دنبال طرح آن هستیم، ناامنی روانی و تهدیدی است که از این زاویه در جامعه ایجاد میشود. بهراستی این اخبار منفی سرشار از دزدی، اختلاس، زد و بند، ارتشاء و ... با اذهان مردم چه میکند؟ کدامیک از روایتها واقعیت دارد؟ چه کسی مسئولیت نظارت بر این امور را بر عهده دارد؟ وزارت ارشاد و مسئولان سینمایی کجایند؟ چرا برخی تهیهکنندهها و کارگردانهای بزرگ سینمای کشور که قرار است فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی را با برداشتها و پلانهای کلوزآپ و بسته خود به جوانان این مرزوبوم یاد دهند، امروز همدیگر را متهم میکنند؟ آیا نباید تا مشخص شدن واقعیت از سیاست رسانهای درستی تبعیت کرد که این تبعات را نداشته باشد؟
نکته پایانی: به نظر میرسد در راستای دفاع از حقوق عامه که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، باید مدعیالعموم ورودی دقیقتر، سریعتر و جدیتر داشته باشد تا به هر بهانهای سفره این عقدهگشاییها، اتهامزنیها و فرار از پاسخگوییها باز نشود. باوجود تلاش نستوهانه و عزم قوه قضائیه در ماههای اخیر، گاهی طولانی شدن دادرسیها و مفتوح بودن برخی پروندهها، آفتی است که مطلوب نظر جریان تحریف در راستای فضاسازی و القاء ناکارآمدی نظام اسلامی است. باید مراقب و حساس این آدرس غلط دادن و تحریف واقعیت نگاه انقلابی به حوزه فرهنگ و سینما بود که جمع زیادی در آن متعهدانه فعالیت میکنند. برای پاسداشت زحمات بخش اصیل و متعهد سینما باید دستگاه قضا ورود کند! (نویسنده: فتحالله پریشان)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (یکشنبه 26 مرداد)
🔴 ضعف قدرتی که روزبهروز آشکارتر میشود
جدای از اقدامات تقابلی و مستقیم آمریکا علیه کشورمان، چندین سال است که این تقابل و ضدیت در عرصه بینالمللی و با استفاده ابزاری ایالاتمتحده از نهادهای بینالمللی نیز دنبال میشود. آژانس بینالمللی انرژی اتمی، سازمان ملل و بهخصوص شورای امنیت، صندوق بینالمللی پول و... ابزار آمریکا در فشار بر حریفان بکار گرفته میشود. درواقع ساختار این نهادها بهگونهای است که تاکنون این امکان را به آمریکا میداد؛ ازاینرو، عدم توانایی آمریکا در اعمال مجدد تحریمهای تسلیحاتی از طریق سازمان ملل علیه ایران، نشان دیگری از افول موریانهوار قدرت آمریکاست.
گزارههای خبری:
روزنامه انگلیسی «گاردین» در گزارشی به رأیگیری روز گذشته در شورای امنیت درباره قطعنامه بازبینی شده واشنگتن علیه ایران اشاره کرد و نوشت: «ایالاتمتحده متحمل شکست تحقیرآمیزی در سازمان ملل شد؛ زیرا طرح پیشنهادی این کشور برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران در رأیگیری شورای امنیت، تنها حمایت جمهوری دومینیکن را جلب کرد». «گاردین» نیز آورد: «حجم شکست روز جمعه واشنگتن در شورای امنیت، تأییدی بر انزوای آمریکا در عرصه جهانی بود». «کریس مورفی» سناتور آمریکایی هم توئیت زد: «این یک شکست نبود، بلکه یک فضاحت بود. از 15 عضو شورای امنیت، تنها جمهوری دومینیک همراه ما رأی داد. در شورای امنیت شکست نخوردیم، تار و مار شدیم. این نشاندهنده آن است که آمریکا تا چه اندازهای ضعیف شده و بقیه جهان چگونه راهبرد ترامپ در قبال ایران را فاجعهبار میبینند.»
گزاره تحلیلی: نزدیک به چهار سال است که دونالد ترامپ سیاست فشار حداکثری علیه ایران را با هدف کشاندن ایران پای میز مذاکره (بخوانید: گرفتن امتیازهای بیشتر از ایران) به کار برده است. حال این سیاست قلدرمآبانه، تبدیل به شکست حداکثری برای آمریکا شده است. رأی نیاوردن قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت و عدم همراهی بیسابقه کشورهای مطرح این شورا با قطعنامه پیشنهادی آمریکا، نیز گویای این نکته است که دیگر دولتها از اقدامات آمریکا در زیرپا گذاشتن قوانین بینالملل حمایت نمیکنند و این نشانه آشکار افول ابرقدرتی است که روزی همگان جلویش سر تعظیم فرود میآوردند. (نویسنده: اکبر معصومی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خط تحریف (یکشنبه 26 مرداد)
1️⃣ آنچه موجب کاهش مشارکت مردمی شد!
عباس عبدی عضو فعال اردوگاه اصلاحطلبی در روزنامه اعتماد، از وجود تعارض ساختاری در کشور نوشت و مدعی شد: «مردم ديگر حاضر به ورود در اين بازي تكراري و ترجيح يكي بر ديگري از ميان نامزدهاي تأیید شده بسيار محدود نيستند. حتي اگر مردم هم حاضر به اين كار شوند، نتيجه، همين وضعيت تأسفباری است كه پس از انتخابات سال ۹۶ ميبينيم. بنابراين اگر بهجای انتخابات غير راهگشای سال بعد، نهاد نخستوزيري را در قانون زنده كنند، خيلي بهتر است. حداقل رئیسجمهور منتخب و دولت او 4 يا 8 سال روي دست ساختار نميماند؛ بهنحویکه نه ميتوانند آن را قورت دهند و نه ميتوانند آن را بالا بياورند.» خط تحریف در تلاش است تا انتخابات در کشور را صوری و غیر مردمسالار توصیف کرده و نظارت شورای نگهبان را عامل این محدودیت معرفی نماید و اینگونه القاء کند که مردم دیگر حاضر به شرکت در انتخابات صوری و انتخاب رئیسجمهور بدون قدرت نیستند! اما واقعیت آن است که آنچه موجب کاهش مشارکت مردمی در انتخابات شده، ناکارآمدی دولتی است که با حمایت اصلاحطلبان به قدرت رسیده است؛ وگرنه در طول 40 سال گذشته، همواره این سرزمین رئیسجمهورش را با رأی و خواست مردم انتخاب کرده است؛ رئیسجمهوری که به نفر دوم کشور بوده و بر اساس قانون اساسی از اختیارات لازم برخوردار است.
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (دوشنبه 27 مرداد)
🔴 بورس همچنان حساس و هیجانی
شاخص بورس طی روزهای اخیر شاهد اصلاح حدود 12 درصدی بود که با توجه به اصلاح بیشتر برخی نمادهای شاخصساز، میتوان تصور کرد که بیشتر سهامداران اصلاح بالای 15 درصد را تجربه کردهاند. رشد و اصلاح نمایش ذات بازار سرمایه است و امکان ندارد که بازار سرمایه بدون نوسان باشد ولیکن نوسانات در همه بازارهای بورس دنیا مشابه نیستند.
نکات تحلیلی: 1- نوسان در بازار بورس محصول تصمیم سهامداران و فعالان بازار بورس نسبت به خرید یا فروش سهام است؛ بنابراین موضوعاتی که بر ادراک سهامداران تأثیرگذار است، بر بازار بورس نیز تأثیر میگذارد؛ حال این موضوعات اقتصادی باشد، سیاسی باشد و یا چیزی غیر از آن. 2- با توجه به اینکه بخش عمدهای از فعالین بازار سرمایه در ایران تازهوارد هستند و زمانی بازار بورس را شناختهاند که این بازار در حال رشد بوده، در حال حاضر دچار رفتارهای هیجانی هستند و بهگونهای رفتار میکنند که درنهایت حرفهایهای بازار از آن سود میبرند. 3- در روزهای اخیر شوک روانی دولت مبنی بر عدم واگذاری صندوق ETF دوم موسوم به دارا دوم و کاهش اعتماد عمومی مردم نسبت به تصمیمات اقتصادی دولت، آزادسازی 30 درصد دوم سهام عدالت و پایان مهلت تسویه اعتباریها باعث شد که فشار فروش بیش از قدرت خرید در بازار باشد. این اتفاقات در بازار بورس حساس ایران کافی بود تا بزرگترین سقوط شاخص روزانه در تاریخ بورس ایران رقم بخورد. 4- بازار سرمایه مانند سکهای است که دو رو دارد؛ یک روی آن فعالیت کوتاهمدت، روزانه و حتی نوسانگیری از بازار است که در این روی سکه قطعاً افراد کمتجربه بازنده هستند و حرفهایها با ایجاد هیجان و نوسان در بازار سود کسب میکنند. روی دیگر این سکه سرمایهگذاری بلندمدت است که هم با تأمین مالی بنگاههای تولیدی نقشی مثبت در فرآیندهای تولید ایفا میکند و همچنین باعث ایجاد و تقویت ثبات در تولید میشود و هم بازدهی بسیار خوبی را نسبت به بازارهای موازی پولی و مالی برای سهامداران دارد.
نکته راهبردی: بازار بورس ایران به دلیل ورود گسترده فعالین جدید، هیجانی و حساس است. در چنین شرایطی سیاستمداران باید از تحریک بازار، چه از نوع تشویق به خرید بیشتر سهام و چه عکس آن و رفتارهایی که نشاندهنده بیثباتی بازار باشد، پرهیز کنند. لازم است نهادها و ارگانهای دولتی این بازار را بهعنوان بهترین مکان برای جذب نقدینگی سرگردان، حفظ و تقویت کنند. سهامداران نیز باید از رفتارهای هیجانی پرهیز نموده و مطمئن باشند که همواره به دنبال اصلاحهای بازار سرمایه، رشد هم وجود دارد و در بلندمدت همه رکوردهای قبلی شکسته خواهد شد. (نویسنده: علی کارگر)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (دوشنبه 27 مرداد)
🔴چاخانیستهای سیاسی!
«چاخان» واژهای است که در فرهنگ عامه ایران برای کسانی که حرفهای توخالی میزنند، به کار میرود؛ این فرهنگ در سیاست بینالملل، برای مرعوب کردن کشورها و ملتها هم جای خود را باز کرده است. سالهای گذشته عرصه سیاسی کشور محل بروز و ظهور این تاکتیک بوده است. اگر بارها از سوی سردمداران آمریکایی شنیدهایم که «همه گزینهها روی میز» است، این یک نوع بازی با لفظ، هم برای ترغیب سیاستمداران به مذاکره و هم برای نگران کردن افکار عمومی ملت ایران بوده است. دیدیم که در دوران جرج بوش تا ترامپ این گزینهها همواره روی میز بود و کسی جرئت و شهامت استفاده از آن را علیه ملت ایران نداشت.
گزارههای خبری: 1- در ماههای اخیر جریان ترامپیست در داخل آمریکا به دنبال آن بود که یک اجماع بینالمللی علیه ایران در شورای امنیت ایجاد کند که موفق نشد. 2- پس از این شکست، ترامپ تهدید کرده است که مکانیسم ماشه را میچکاند و تحریمها را برمیگرداند که این طرح هم از لحاظ حقوقی امکانپذیر نیست؛ زیرا آمریکا از برجام خارج شده است و نمیتواند از مکانیسم ماشه استفاده کند. 3- درحالیکه ترامپ درصدد است با تفنگ خالی ماشه را بچکاند، جریانهای رسانهای داخلی در حال ایجاد شوک در کشور هستند که ترامپ برای پیروزی در انتخابات میخواهد مهرماه به ایران حمله کند و عدهای هم میگویند که اکنون موقع معامله و مذاکره با آمریکا است.
گزاره تحلیلی: یکی از مهمترین دلایل و علل افول و کاهش قدرت آمریکا این است که جمهوری اسلامی ایران در همه عرصههای تقابلی با آن، به پیروزی رسیده است و مسئولان آمریکایی میدانند که اگر کوچکترین خطایی از ترامپ سر بزند و کوچکترین حمله به ایران صورت گیرید، ایران پاسخی قاطع در سطحی بالاتر به آن خواهد داد؛ بهگونهای که مجبور خواهد شد پایگاههای نظامی خود را در غرب آسیا به سرعت تخلیه نمایند. البته نهادهای رسمی آمریکا با تصویب قوانینی هرگونه تحرک علیه ایران را از ترامپ سلب کردهاند؛ زیرا آنها به توان ضربه متقابل ایران آگاهاند. جریانهای بزککننده قدرت آمریکا با تحریف قدرت آمریکا به دنبال چاخانیزه کردن قدرت آمریکا و هل دادن کشور به مذاکره هستند. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خط تحریف (دوشنبه 27 مرداد)
🔴 پیروزی بایدن، موفقیت بزرگ ایران؟!
«احمد نقیب زاده» فعال سیاسی اصلاحطلب که پیشازاین گفته بود «برای کسب رضایت اروپا باید بُرد موشکهایمان را کاهش دهیم»! در مصاحبه با روزنامه آرمان اضافه کرد: «اگر بایدن به ریاستجمهوری برسد و به برجام نیز بازگردد، یک موفقیت بزرگ نصیب جمهوری اسلامی خواهد شد. اگر بایدن بهعنوان رئیسجمهور بعدی آمریکا انتخاب شود و ترامپ در انتخابات شکست بخورد، شاید نیاز به نرمش نیز وجود نداشته باشد. بااینوجود سیاست خارجی ایران دچار یک بیسرانجامی شده است. ایران باید شرایط بینالمللی را درک کند. امروز در عصر دولت ملی به سر میبریم و یک دولت برای یک ملت را باید پذیرفت!» نقیب زاده در ادامه گفت: «حضور قوی ایران هزینه دارد. این در حالی است که این سیاستها درنهایت به پاشنه آشیل اقتصاد ایران نیز تبدیل شده است. در سیاست خارجی نیز نیاز به واقعبینی وجود دارد. اگر نسبت به منافع ملی واقعبین باشیم و با یک رویکرد دقیق و علمی در عرصه بینالمللی عمل کنیم، تنها در چنین شرایطی است که میتوان به بهبود وضعیت اقتصادی در ایران امیدوار بود. تجربه تاریخی نیز نشان داده ما بیش از آنکه به فکر استفاده از فرصتها باشیم، بیشتر فرصتسوزی کردهایم». غربزدگان داخلی با تحریف واقعیات، از پیروزی دموکراتها در انتخابات با عنوان «رؤیای ایرانی» نام میبرند. این در حالی است که آمریکا از آغاز پیروزی انقلاب تاکنون ۳۵ بار ایران را تحریم کرده است که ۲۴ مورد در زمان دموکراتها و ۱۱ بار در زمان جمهوریخواهان بوده است. اوباما با ۱۱ تحریم، رکورددار تحریم علیه ایران است که درواقع شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه یک کشور بوده است. جو بایدن نیز در دولت اوباما، معاون رئیسجمهور بوده است.
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها دوشنبه 27 مرداد.pdf
158.7K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (سهشنبه 28 مرداد)
🔴 خسارات دهها ميلياردي!
خبر هولناک محکوميت پرداخت جريمه چند ده ميلياردي فدراسيون فوتبال، اذهان عمومي جامعه را شوکه کرده است. در حکم فيفا آمده که فدراسيون فوتبال ايران بايد 6 ميليون و ۱۳۷ هزار يورو (بيش از 166 ميليارد تومان) بابت جدايي مارک ويلموتس مربي بلژيکي تيم ملي بپردازد. اين مربي خارجي در حالي همکاري خود با فدراسيون فوتبال ايران را در آذرماه سال گذشته قطع نمود که تنها کمتر از شش ماه از حضورش در ايران ميگذشت و در معدود بازيهايي که تعداد آن به انگشتان دو دست نميرسيد، نتايج قابلملاحظه کسب نکرد، بهنحویکه هماینک صعود تيم ملي فوتبال به جام جهاني در پردهاي از ابهام قرار گرفته است.
نکات تحليلي: 1- ورود گترهاي و بدون تدبير و برنامهريزي درست و کارشناسی به عرصه جذب مربي و بازيکنان خارجي به فوتبال کشور، معضل جدي است که براي یکبار پرونده آن بايد مورد بررسي جدي قرار گيرد! اين اولين باري نيست که فوتبال کشورمان با چنين احکامي مواجه ميشود. در طول دو دهه گذشته به بهانه حرفهاي کردن فوتبال، دهها پرونده ریزودرشت اینچنینی در فيفا به ضرر باشگاهها و فدراسيون فوتبال شکل گرفته و ميليونها دلار پول از جيب ملت خارج گرديده است. متأسفانه هيچ استاندار حقوقي در کشور براي تنظيم قراردادهاي فوتبالي وجود ندارد و هر چه در طول اين سالها امضا شده به ضرر کشور بوده است و بیش از 90 درصد پروندههای اختلافی، به محکومیت ایران و پرداخت غرامتهای سنگین ختم شده است! 2- بررسي کارشناسي حکايت از اين حقيقت تلخ دارد که روند حضور بخش عمدهاي از بازيکنان و مربيان خارجي دست چندم در کشور نيز روندي غیر کارشناسی و مافيايي بوده که نهتنها عايدي براي باشگاههاي کشورمان نداشته، بلکه به خروج سرمايههاي مالي کشور انجاميده است. کافي است مطالعه کارشناسي انجام شود تا معلوم گردد درصد ناچيزي از دهها مربي و بازيکن خارجي که در طول اين سالها وارد فوتبال ايران شدهاند، از کيفيت لازم براي بازي در ليگ کشورمان برخوردار بودهاند! آماري که بدون شک بسيار نااميدکننده خواهد بود.
نکته راهبردي: به نظر میرسد رسيدگي به اين موضوع يکي از ضرورتهایی باشد که بايد مسئولان و کارشناسان امر بهطور جد بدان ورود کرده و تصميمات قانوني قاطعی براي آن اتخاذ نمايد. دستگاههاي نظارتي، امنيتي، قضايي بايد وارد اين پرونده شده و کارنامه دو دههاي جذب مربيان و بازيکنان خارجي در فوتبال ايران را مورد بررسي جدي قرار داده و با متخلفين برخورد جدي نمايند. افکار عمومي از اینکه اینگونه بیتالمال و سرمايههاي کشور به آتش کشيده ميشود، بهشدت متأثر شده است! (نویسنده: مهدی سعیدی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (سهشنبه 28 مرداد)
🔴 تحریف و لاپوشانی یک خیانت
تحریف و وارونه جلوه دادن واقعیت، موضوعی است که دشمن از آن بهعنوان ابزاری برای مقابله با جمهوری اسلامی بهره میبرد. متأسفانه در راستای اهداف دشمنان جمهوری اسلامی، برخی از سیاسیون داخلی نیز بدون توجه به مصالح و منافع کشور، با تحریف واقعیت همواره در صدد بهرهبرداری سیاسی از موضوعات هستند.
گزارههای خبری: 1- روزنامه آسیا در مطلبی با عنوان «ترس از ایران، امارات و اسرائیل را به هم نزدیک کرد»، مینویسد: «اماراتیها برای حفظ امنیت خود بهویژه در مقابل ایران، به دنبال افزایش وزن سیاسی خود هستند. آنها فکر میکنند با این اقدام (رابطه با اسرائیل) میتوانند در مقابل ایران قدرتمندتر شوند و ابزاری را در مقابل ایران در دست داشته باشند. ترس از ایران، امارات و اسرائیل را به هم نزدیک کرد.» 2- «علی مطهری»، نماینده لیست امید در مجلس دهم و کاندیدای رد صلاحیت شده مجلس یازدهم نیز در توئیتی میآورد: «در برقراری رابطه امارات با اسرائیل، گذشته از خیانت حکام امارات، ما نیز مقصر بودهایم؛ عربها را ترساندهایم و به دامان اسرائیل سوق دادهایم».
گزاره تحلیلی: خیانت امارات به آرمان فلسطین موضوع جدیدی نیست. این کشور سالهاست که در پازل دشمن و مقابل جریان مقاومت حرکت میکند؛ امارات در سالهای گذشته یکی از حامیان اصلی داعش در ارسال سلاح و پول به این گروه تروریستی بود که مجری سیاستهای امریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه به حساب میآمد. همچنین سفیر سابق رژیم صهیونیستی در سازمان ملل به رابطه تاریخی این رژیم با سران اماراتی اذعان کرده و میگوید: «در سالهای اخیر و پشت پرده، با نمایندگان اماراتی دیدار داشتم و حتی برای سفری رسمی به آنجا رفتم». سؤال این است که چرا برخی چهرههای سیاسی و رسانههای زنجیرهای متعلق به آنان بهجای آنکه خائنان به آرمان فلسطین و برهم زنندگان امنیت منطقه را که طی سالها مسلمانان و فلسطینیها را فریب دادهاند، محاکمه کنند، ساز ناکوک میزنند و به مدافع اصلی آرمان فلسطین در دنیا میتازند؟! آیا این به فرموده رهبر معظم انقلاب، عوض کردن جای جلاد و شهید و یا جای ظالم و مظلوم نیست؟ انتظار از چهرههایی که در حرفهایشان مدام دم از آزادی و حقوق بشر سر میدهند این است که اگر در مقابل یک رژیم جلاد کودک کش موضع فعالانه نمیگیرند، لااقل نمک روی زخم نباشند و تحریف واقعیات نکنند. مواضع افرادی که روزی بر صندلی نائب رئیسی مجلس نیز تکیه زدهاند، نشان میدهد، نداشتن بصیرت سیاسی و عمق راهبردی نسبت به اهداف و آرمانهای انقلاب حتی برای برخی مسئولین کشور نیز ممکن است عارض شود. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خط تحریف (سهشنبه 28 مرداد)
1️⃣ پروژه «دیو» و «دلبر» تا انتخابات امریکا
غربگرایان داخلی در اقدامی هماهنگ شده در حال تحریف حقایق و تصویرسازی دروغین از چهره دموکراتهای آمریکایی هستند. راهبرد چند وقت اخیر این جریان بر اساس تزریق دلخوشی به جامعه با خیال واهی روی کار آمدن یک دموکرات و بازگشت او به برجام و آغاز مجدد مذاکرات، طراحی و اجرایی میشود. رسانههای زنجیرهای نیز در خدمت این راهبرد درآمده و به ستادهای انتخاباتی دموکراتها در ایران تبدیل میشوند. به عنوان مثال، روزنامه آرمان اوایل اردیبهشت با تیتر «دموکراتها برنده شوند؛ آمریکا به برجام برمیگردد» به استقبال دموکراتها. روزنامه سازندگی در گزارش ۵ مرداد میآورد: «در سند ۸۰ صفحهای مانیفست انتخاباتی دموکراتها که توسط هیئتی ۱۵ نفره از یاران بایدن و سندرز تهیه شده است، لیبرالهای آمریکایی تعهد کردهاند به برجام بازگردند و از براندازی جمهوری اسلامی ایران دست بردارند». مجله اصلاحطلب امید جوان نیز در شماره ۵ مرداد، تصویر جو بایدن را در جلد مجله منتشر کرد و نوشت: «رؤیای ایرانیِ آبان ۹۹؛ شکست ترامپ، تبریک تلفنی روحانی به بایدن، کاهش قیمت دلار، احیای برجام». موارد گفته شده، مشت نمونه خروار از اظهارنظرهای غربگرایان داخلی در ایام اخیر است که این روزها در تلاش برای معرفی دونالد ترامپ به عنوان «دیو خطرناک» و معرفی جو بایدن به عنوان «دلبر» هستند!
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها سهشنبه 28 مرداد.pdf
155.1K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
4_5899968713062352675.mp3
1.61M
4_5904472312689723505.mp3
1.61M
4_5904349021358524211.mp3
1.61M
4_5913643330587068451.mp3
1.61M
✅ حرف روز (یکشنبه 2 شهریور)
🔴 تداوم راه!
شکست مفتضحانه پیشنهاد قطعنامه برای تمدید تحریم تسلیحاتی منقضی شده در برجام و ناکامی تلاش آمریکا برای فعالسازی مکانیسم ماشه و بازگرداندن تمامی تحریمهای بینالمللی علیه ایران در شورای امنیت دو چالش عمده اخیر امریکا است که بازتابهای زیادی داشت و منتقدان ترامپ را بیشتر کرد. اینکه آمریکا در مواجهه با ایران حداقل تا انتخابات 2020 چه خواهد کرد، سؤال مهمی است که لازم است از سوی مسئولان امر مورد توجه جدی قرار گیرد و برای هر سناریویی آماده بود. در این زمینه نکات زیر ارزش توجه دارند:
نکات تحلیلی: 1- پیگیری روند حقوقی آغاز شده در مباحثه اخیر اعضای شورای امنیت میتواند حتی تحولی در ساختار این شورا ایجاد کند. از میان 15 عضو شورای امنیت، 13 عضو (غیر از خود آمریکا و جمهوری دومینیکن) با ارسال نامههای رسمی مخالفت خودشان را با تفسیر آمریکا از متن قطعنامه 2231 اعلام و تأکید کردهاند آمریکا به جهت خروج از «برجام» در اردیبهشتماه 1397، عضو مشارکتکننده در این توافق به شمار نمیرود و لذا از حقی برای شکایت از ایران و متهم کردن این کشور به «نقض اساسی» تعهدات برجامی و بازگرداندن تحریمهای سازمان ملل برخوردار نیست. 2- مهمترین نکته این است که آیا اروپاییها به خاطر ایران با آمریکا و مکانیسم ماشه مخالفت کردهاند؟ مسلماً نه! واکاوی اهداف و انگیزههای اروپاییها در این زمینه مهم است. به احتمال قوی اروپاییها فعال خواهند شد تا امتیازی که آمریکا از مکانیسم ماشه میخواهد را به بهانه ممانعت از اجرای آن از ایران بگیرند. 3- ایران باید پیام روشنی به اروپاییها و آمریکا بفرستد. این پیام باید چه ابعادی داشته باشد؟ پیام جمهوری اسلامی ایران، تداوم و استمرار راه درستی است که تاکنون، بهتنهایی و با اتکا به داشتههای خود، با وجود موانع بسیار، طی کرده است؛ پیام مقاومت، ایستادگی و امیدواری به آینده روشن پیروزی و عبور از سختیها و مشکلات.
نکته نهایی: ملت ایران امروز نیز همانند همه مقاطع گذشته با موانع و مشکلاتی در حوزههای مختلف روبرو است که لحظهای نباید از اندیشیدن و پیدا کردن راهحل برای آنها غافل شد؛ اما مهم این است که در چنین بزنگاهی بهاندازهای که مراقب توطئههای بیرونی و تحریمها هستیم، مراقب ترفندهای جریان تحریف که هموار کننده راه تحریم هست نیز باشیم. سروکله جریان تحریف چون زیست انگلی دارد، در اینجا پیدا میشود؛ برای ناامیدسازی، ایجاد رعب و هراس از آمریکا، غیرقابلحل دانستن مشکلات و ... تا روایت خود را که دعوت به ذلت مذاکره با آمریکاست را به خورد مردم بدهد. روشنگری و تبیین درست این صحنه، وظیفه سنگین امروز تمامی تبیینگران کشور، از دانشگاهیان تا حوزویان، از کارگران تا کارگزاران و عموم مردم است. (نویسنده: فتحالله پریشان)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (یکشنبه 2 شهریور)
🔴 تله اروپایی!
وابستگی شدید اروپا به آمریکا در حوزه اقتصاد و امنیت باعث شده است که اتحادیه اروپا در حوزه مباحث بینالمللی بیشتر بهعنوان سخنگوی آمریکا و دنبالهرو سیاستهای این کشور مطرح باشد، تا یک اتحادیه مستقل. ازاینرو یک سناریوی محتمل از عدم حمایت کشورهای اروپایی از سیاست آمریکا در تحریم تسلیحاتی ایران، تقسیم کار داخلی بین اروپا و آمریکا است.
گزاره خبری: روزنامه «واشنگتنپست» نوشت: «مقامات اروپایی بر این باورند که آمریکا درباره تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران مواضع افراطی اتخاذ کرده و هدفش اعمال تحریمهای گستردهتر است. مقامات اروپایی که قاطعانه تفسیر حقوقی آمریکا در خصوص اجرای مکانیسم ماشه را رد میکنند، گفتهاند تمایل دارند به ایران اجازه خریدوفروش سلاحهای پیشرفته متعارف را ندهند. آنها این راهحل را پیشنهاد دادهاند که موقتاً تحریمهای تسلیحاتی تمدید شود؛ اما آمریکا از قبول هر پیشنهادی، امتناع و مواضع افراطی اتخاذ کرده است.»
گزاره تحلیلی: از آنجایی که آمریکا به دنبال دائمی کردن تحریمهای تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران بود و روسیه و چین مخالف سرسخت این موضوع بودند؛ همچنین اروپاییان تمدید دائمی تحریمهای تسلیحاتی را به معنای از بین رفتن کامل برجام میدانستند؛ لذا آنها نیز از دائمی بودن تحریمهای مورد اشاره حمایت نکردند؛ ولی به نظر میرسد کشورهای اروپایی عضو برجام همچنان با یک رفتار منافقانه درصدد ارائه پیشنهاد تمدید دوباره تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران بهصورت موقت بر خواهند آمد. طبق برجام و بر اساس تأییدیه قطعنامه 2231 سازمان ملل، تحریمهای تسلیحاتی ایران باید در سال 2020 بهطور کامل لغو گردد، لذا باید نسبت به رفتار جدید اروپا بهشدت حساس بود و نباید هیچگونه خوشبینی نسبت به سیاست، رفتار و اطمینان خاطری از طرف اروپایی داشت. اروپاییها تاکنون ثابت کردهاند که در پازل قدرت همواره در زمین آمریکا بازی کردهاند و اینکه در موضوع تمدید تحریمهای تسلیحاتی، با آمریکا همراهی نمیکنند، نمیتوان به یکباره تصور کرد که اروپا مستقل شده و در راستای منافع آمریکا عمل نمیکند. باید مواظب تله اروپاییها بود، چراکه بیشک سیاست عدمحمایت از آمریکا در موضوع اشاره شده، سیاستی موقتی است. به نظر میرسد، اروپا بازهم میخواهد خود را میانجی ایران و آمریکا معرفی کند. (نویسنده: اکبر معصومی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خط تحریف (یکشنبه 2 شهریور)
1️⃣ آیا برجام موجب شکست آمریکا شد؟!
در روزهای گذشته قطعنامه ضدایرانی آمریکا درباره «تحریم تسلیحاتی ایران» با شکست سنگینی در شورای امنیت مواجه شد. قطعنامه آمریکا با ۱۱ رأی ممتنع، ۲ رأی موافق و ۲ رأی مخالف به تصویب نرسید. آمریکا و جمهوری دومینیکن به این قطعنامه رأی مثبت دادند، چین و روسیه به آن رأی مخالف دادند و بقیه اعضا ازجمله انگلیس، فرانسه و آلمان رأی ممتنع دادند. در پی این اتفاق، متأسفانه رسانههای دولتی و اصلاحطلب و همچنین برخی دولتمردان اینگونه وانمود کردند که برجام موجب شکست قطعنامه اخیر آمریکا شد! برخی دولتمردان حتی فراتر از مصادره این اتفاق به نفع برجام، منتقدان را نیز مورد توهین و تمسخر قرار دادند. آمریکا در قطعنامه اخیر شکست خورد؛ علت اصلی این شکست، افول روزافزون ایالاتمتحده و کارنامه ضعیف ترامپ در سیاست خارجی است. اگر قرار بود که برجام اثرگذار باشد، باید همانطور که آقایان روحانی و ظریف و عراقچی و صالحی تأکید کرده بودند، در دیماه ۹۴ تمامی تحریمها بالمره لغو میشد و نه تعلیق. علیاکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی در شهریور ۹۵ اذعان داشت: «در بعد تحریم و مسائل دیگر سیاسی، آمریکاییها از شیوه نادرستی استفاده میکنند. اگر ما وقتی برجام را تنظیم میکردیم، دقت بیشتری میکردیم، این فرصت برای امریکا پیش نمیآمد که از این قابلیت تفسیر بودن سوءاستفاده کند. عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر خارجه نیز در آذر ۹۸ گفت: «نتیجه پایبندی ما به برجام فقط تحریمهای جدید بود.» محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان و مسئول مذاکرات برجامی در آذر ۹۷ تأکید کرد: «نتایج برجام روی هواست».
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها یکشنبه 3 شهریور.pdf
146.4K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly