🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 959
👤 امام خامنهای مجلس یازدهم را یکی از قویترین و انقلابیترین مجالس دوران انقلاب دانستند
✔️شش فرمان برای خانه ملت
✔️ابزار اندیشه یا غریزه؟
✔️آهنگ 1400
✔️عدالت و انصاف را #اعدام-نکنید!
📎دانلود فایل: http://ssweekly.ir/comp/959/959.pdf
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (دوشنبه 30 تیر)
🔴 آرامش در انتظار بازار ارز
طی روزهای اخیر قیمت ارز، روزانه و حتی ساعتی، رکوردهای جدیدی را ثبت کرد. قیمت دلار از فروردینماه تاکنون بیش از 10 هزار تومان افزایش یافته و تأثیر این افزایش قیمت بر تورم بسیار سریعتر از آنچه تصور میشد، حس میشود؛ اما خبرها نوید بازگشت آرامش به این بازار را میدهد؛ رئیسکل بانک مرکزی، یکشنبهشب اعلام کرد: «با اقدامات در دست اجرا، بهتدریج و در روزهای آینده بازار ارز به آرامش خواهد رسید.»
نکات تحلیلی: 1- یکی از مهمترین دلایل نوسانات اخیر بازار ارز، الزام بازگرداندن ارز حاصل از صادرات غیرنفتی به سامانه نیما است. بانک مرکزی آخرین فرصت برای صادرکنندگان را 31 تیرماه اعلام کرده است. صادرکنندگانی که طی سالهای 97 و 98 ارز خود را بازنگرداندهاند، طی روزهای اخیر برای تأمین بدهی ارزی خود به دولت، از طریق بازار آزاد تلاش زیادی کردهاند. آنها میتوانند 20 درصد از بدهیهای ارزی خود را بهصورت نقدی وارد سامانه نیما کنند؛ اما دلیل اصلی پیشبینی کاهش قیمت ارز پس از 31 تیرماه به عرضه ارزهای حاصل از صادرات در بازار نیما برمیگردد. 2- بانک مرکزی طی روزهای اخیر به هر میزان هم که ارز در بازار تزریق میکرد، بلافاصله توسط خریداران از بازار جمع میشد و عملاً توان تغییر رویه در بازار وجود نداشت؛ اما پس از 31 تیرماه علاوه بر افزوده شدن به میزان عرضه ارز توسط صادرکنندگان، بانک مرکزی نیز میتواند قیمت ارز را مدیریت کند. ازاینرو، برخی تحلیلگران وضعیتی شبیه با سال 97 و ریزش شدید نرخ ارز را برای روزهای آینده نیز پیشبینی کردهاند. 3- تعدادی از مردم و همچنین دلالان بازار ارز نیز که با انگیزههای مختلف و ازجمله سودجویی اقدام به خرید ارز در روزهای اخیر کردهاند دلیل دیگری بر افزایش قیمت ارز بودهاند. بانک مرکزی انتظار دارد با بالا بردن ریسک سوداگری در بازار ارز، حضور این دسته از افراد را در بازار کمرنگ کند. 4- خبرهایی از گشایش ارزی از طرق دیگر مانند بازگشت اموال بلوکهشده ایران در کره جنوبی، تأمین ارز از طریق برخی کشورهای همسایه، گشایش ارزی از طریق روابط راهبردی با چین و ... به گوش میرسد که خبر از آرامش در بازار طی روزها و ماههای آینده میدهد.
نکته راهبردی: بالا رفتن قیمت ارز باعث افزایش تورم و تحمیل فشارهای معیشتی بر مردم میشود. در شرایطی که فشارهای اقتصادی، بیکاری و محدودیتهای شغلی ناشی از شیوع کرونا آرامش روانی را در جامعه کمرنگ کرده است، باید تلاش شود بازار ارز که تأثیر مستقیمی بر معیشت مردم میگذارد به ثبات لازم برسد تا هم اعتماد به قول و فعل مسئولین افزایش یابد و هم فضای امیدبخشی به مردم برای گشایشهای اقتصادی بعدی فراهم شود. (نویسنده: علی کارگر)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (دوشنبه 30 تیر)
🔴 عاقبت یک خائن
جنگیدن در سوریه سخت، شناخت دوست و دشمن سختتر است. گاهی وسط یک کوچه خط مرزی است، خانوادهای نصف شده در این سمت و آن سمت کوچه. آنجا دیگر جنگ با کلاش و تیربار نیست؛ دشمن برای زدن یک نفر، توپ 23 که مخصوص هدفگیری هواپیما است، میآورد و با کرنت آدم میزنند، در صورتی که این سلاح فقط برای زدن تانک کاربرد دارد. عربستان آنقدر سلاح میدهد که برایش مهم نیست چه سلاحی کجا مصرف میشود. در چنین شرایطی یک جاسوس به نام «موسوی مجد» مانند یک آنتن به سرویسهای سیا و موساد وصل میشود، او اعدام شد؛ همه فهمیدند که این عاقبت خیانتکاری است که سربازان وطنش را به یک مشت دلار آمریکایی و صهیونیستی میفروخت.
گزارههای خبری: 1- موسوی مجد از ایران به سمت سوریه اعزام نشده است که از حرم دفاع کند، بلکه او به همراه پدر در سوریه به تجارت مشغول بود. 2- موسوی مجد عضو بسیج یا سپاه پاسداران نبود و مانند هزاران نفر از مردم سوریه که در جنگ علیه داعش میجنگیدند، وانمود میکرد که در سپاه مدافعان حرم است. 3- بهواسطه اطلاعاتی که وی به سازمان سیا میداد، مقدار اندکی دلار میگرفت و چون تاریخ مصرفش تمام شد، سازمان سیا ارتباطش را با وی قطع کرد. 4- اطلاعاتی که وی به سازمان سیا میداد، باعث شهادت سردار سلیمانی نشد و قاتل شهید سلیمانی شخص ترامپ و فرماندهان عالیرتبه ارتش تروریستی آمریکا هستند. قطعاً آنها هم مثل موسوی مجد مجازات خواهند شد. 5- اعدام کسی که به کشورش خیانت کرده است، کمترین مجازات او است. او در کنار بسیاری از شهدای مدافع حرم با تظاهر و خودنمایی، لباس رزم و اسلحه دفاع در دست داشته است؛ اما خدمتش به آنطرف خط بود. خدای او و خدای شهدا یکی است، خدایی که شهدا را عزیز و در قلبها ماندگار میکند و آنها را زنده ابدی میگرداند ولی خائنان را رسوا و منفور میکند.
گزاره تحلیلی: موسوی مجد توسط نیروهای اطلاعاتی کشورمان رصد و شناسایی و دسترسیهای او قطع شد. دستگیری و اعدام این خائن طبعاً پیامهای زیادی برای عوامل نفوذی دشمن که در حال خیانت به ملت ایران هستند، دارد و کسانی که باید این پیام را میگرفتند، خودشان فهمیدهاند. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خبر ویژه (دوشنبه 30 تیر)
🔸چه کسانی اغتشاش را تئوریزه میکنند
غلامرضا انصاری، عضو ارشد حزب اصلاحطلب اتحاد ملت در مصاحبه اخیر خود با روزنامه آرمان ملی اظهار کرده است: «هر زمان که امکان کنشگری آگاهانه و عقلایی در جامعه کاهش پیــدا کند و امکــان رقابت بین گروههای سیاسی از بین برود، بهصورت طبیعی فضای سیاسی به سمت رادیکالیزه شدن حرکت خواهد کرد. یکی از دلایل اصلی وقوع انقلاب اسلامی در سال ۵۷ این بود که اغلب مردم و نخبگان احساس میکردند هیچ نقشی در تصمیمگیریهای سیاسی و سرنوشت خود ندارند. در چنین شرایطی بود که نیروهای رادیکال و انقلابی فضا را به دست گرفتند و موفق شدند انقلاب را به پیروزی برسانند. امروز نیز اگر مردم و نخبگان دچار چنین احساسی شوند، که به نظر میرسد این وضعیت نیز در بخشهایی از جامعه رخ داده، فضا برای ظهور رادیکالیسم مهیا خواهد شد. رادیکالیسم نیز منشأ رادیکالیسم بیشتر و گرفتاریهای خیابانی خواهد بود.» اصلاحطلبان تندرو و رسانههای وابسته به آنها اصرار دارند که شرایط کشور را رادیکالیزه جلوه دهند. قبل از این، هدایتا... آقایی، از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ نیز در اظهاراتی تأکید کرده بود که اصلاحطلبان در حال حرکت به سمت رادیکالیسم هستند. حجاریان نفر دیگر این حلقه است که چند ماه قبل خواستار تشکیل شورایی از سوی اصلاحطلبان برای تصمیمگیری در شرایط وخامتی کشور شده بود. مصطفی تاجزاده نیز از تکرار آبان با خشونت بیشتر گفته و علیرضا علویتبار نیز اخیراً اعلام کرد که اصلاحطلبان احتمالاً قرار است از روشهای غیرقانونی علیه نظام استفاده کنند!
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
اخبار روزانه دوشنبه 30 تیر.pdf
285.5K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
پشت پرده سفر ظریف به عراق
🔻سفر محمدجواد ظریف به عراق حاوی چند پیام و نکته است:
🔸 این سفر نخستین سفر یک مقام عالی ایران به عراق پس از نخستوزیری مصطفی الکاظمی است. این نشان میدهد که موضع جمهوری اسلامی در خصوص دولت جدید عراق، حمایت و پشتیبانی و ارتقاء سطح روابط به ویژه در عرصههای اقتصادی است.
🔸این سفر در حالی انجام شده که در هفتههای اخیر شاهد رونمایی از پیشنویس سند راهبردی ۲۵ ایران و چین و برخی حواشی ایجاد شده پیرامون آن هستیم. از این نقطهنظر، سفر ظریف به عراق مهر تأییدی بر این موضوع است که کشورهای همسایه و همجوار کماکان اولویت ایران در بسط و توسعهی روابط خارجی است که نمیتوانند تحتالشعاع اسناد و همکاریهای راهبردی با سایر کشورهای فرامنطقهای قرار گیرند.
🔸بحث و گفتگو بر سر مسائل دوجانبه بهویژه در عرصه همکاریهای اقتصادی و تجاری مهمترین محور این سفر است.اینکه بعضاً شنیده میشود که ظریف حامل پیام ایران به عربستان یا آمریکا از طریق الکاظمی که روابط خوبی با دو کشور مذکور دارد هست، واقعیت نداشته و تنها یک گمانهزنی است.
🔸 ظریف در این سفر کوتاه علاوه بر مقامات بلندپایهی دولت عراق با مقامات کردستان و سایر رهبران جریانات سیاسی عراق هم دیدار کرد که حاکی از اهتمام ویژهی ایران به حفظ و تحکیم عراق یکپارچه و تعامل با تمام جریانات و گروههایی است که با مرکزیت بغداد و در چارچوب قانون عمل میکنند.
🔸این سفر حاکی از عزم و تحرک دیپلماتیکی ایران برای کاهش منازعات منطقهای آنهم با وجود همهگیری کرونا است. مطمئناً جمهوری اسلامی راهحلهای منطقی برای این مقصود دارد و آنها را با دولت عراق نیز مطرح کرده است که اخراج نیروهای آمریکایی و بیگانه که مهمترین عوامل بینظمی و منازعه در منطقه هستند، اصلیترین راهکار در این خصوص است.
🖌حمید خوشآیند|کارشناس مسائل منطقه
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (یکشنبه 5 مرداد)
🔴 دست و پای بیحاصل میزند!
در زبان عربی ضربالمثلی وجود دارد که زبان حال امروز ترامپ، رئیسجمهور مفلوک آمریکاست: «الغرِيقُ يتشبَّثُ بكُلّ حَشيش» یعنی، کسی که در حال غرق شدن است، برای نجات یافتن، به هر خس و خاشاکی دست میزند. با مروری بر وضعیت داخلی و خارجی ترامپ در آستانه انتخابات ریاستجمهوری 2020 میتوان از چرایی پارهای رفتارهای نابخردانه، تصمیمگیریهای عجولانه و اقدامات ناقض حقوق بشر و ضد حقوق بینالمللی وی و دولت آمریکا رمزگشایی کرد.
نکات تحلیلی: 1- بحران کرونا امروز همچون دستگاه واقعنمایی در آمریکا عمل کرده و عیار کارآمدی سیستم الگوی پرمدعای لیبرال دموکراسی را عیان نموده است؛ بهگونهای که ناکارآمدی آن آشکارا در منظر جهانیان بهویژه آمریکاییهایی که میخواهند حدود سه ماه دیگر در پای صندوقهای رأی حاضر شوند، قرار گرفته است. از سوی دیگر، قاطبه نظرسنجیهای مؤسسات معتبر آمریکایی همانند پیو، گالوپ و سیانان به طور میانگین ترامپ را 5 تا 10 درصد عقبتر از رقیب دموکراتش ارزیابی میکنند. بسیاری از تحلیلگران اقدامات نابخردانهای از جنس تعرض اخیر دو جنگنده اف15 آمریکایی به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران را نوعی فرافکنی فشارهای تجمیع شده داخلی از این طریق تحلیل میکنند. 2- ترامپ و کاخ سفید از مواضع رهبر معظم انقلاب در دیدار مصطفیالکاظمی که فرمودند شهادت ناجوانمردانه و اقدام تروریستی آمریکا در ترور شهید سلیمانی را هرگز فراموش نمیکنیم و «ضربه متقابل» را به آمریکا خواهیم زد، بیمناک و هراسان شده است. لذا اقدامات ناقض حقوق انسانی و بینالملل اخیر آمریکاییها ارسال پیام لرزانی به ایران میتواند باشد تا در تهدید «ضربه متقابل» تجدیدنظر نماید. 3- محک و آزمودن ایران آزموده، دیگر حماقت آمریکاییهاست. ترامپ در عرصه سیاست خارجی یک بازنده بزرگ است؛ ولی هر تغییر وضعیتی میتواند هزینههای بزرگتری را برایش تولید کند.
نکته راهبردی: اگرچه موج محکومیتهای سیاسی و حقوقی از سوی سازمانها و کشورها درباره اقدام تعرضی آمریکا به هواپیمای مسافربری ایرانی با کندی در جریان است، اما حرکت آغاز شده خوب است و لازم است دستگاه دیپلماسی با تبیین ابعاد قضیه و اینکه اگر امروز جلوی اقدام احمقانه امریکا در به خطر انداختن امنیت کریدور هوایی هواپیماهای غیرنظامی گرفته نشود، میتواند فردا برای آنها نیز تکرار شود، محوریت حرکت و ائتلافی علیه امریکا را بر عهده بگیرد و پاسخ محکم و درخوری را برای آمریکاییها تمهید نماید. (نویسنده: فتحالله پریشان)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (یکشنبه 5 مرداد)
🔴 دوزیستهای فرهنگی
برخی از شخصیتهای بهاصطلاح فرهنگی دوزیست هستند، زیرا از یکجهت سینما و تلویزیون و عرصه فرهنگ کشور را وسیلهای برای درآمدزایی و معیشت خود قرار دادهاند، اما دل در گرو سیاستهای آمریکا دارند و همواره در پیامهای خود از آن سیاستها حمایت میکنند.
گزارههای تحلیلی: 1- بامداد جمعهای که گذشت، دو فروند جنگنده آمریکایی با تهاجم به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز آسمان سوریه، علاوه بر تعرض آشکار به هواپیمای ایرانی، باعث مصدومیت تعدادی از مسافرین شد. اکثر مردم ایران با شنیدن این خبر، اقدام تروریستهای آمریکایی را محکوم کرده و خواستار پاسخ متقابل از سوی کشورمان شدند؛ اما سلبریتیهای همیشه حاضر در همه صحنهها، ترجیح دادند مانند سایر مواردی که مردم ایران در آن مظلوم واقع شدهاند، در این مورد نیز خود را به بیاطلاعی بزنند تا آبها از آسیاب بیفتد. 2- دوزیستهای فرهنگی کسانی هستند که برای قربانیان آمریکایی یازده سپتامبر شمع روشن کردند و برای کاریکاتوریستهای هتاک فرانسه، مقابل سفارت این کشور در تهران جمع شدند، بغض کرده و گفتند من_شارلی_ابدو_هستم، و یا بعد از انفجار در ورزشگاه استاد دو فرانس پاریس گریبان چاک کردند و ابراز تأسف کردند. بااینحال، آنها در برابر صدها فاجعه دیگر علیه کودکان و زنان در یمن، سوریه، عراق، میانمار و حتی سیاهپوستان آمریکایی سکوت کردند. حتی این سلبریتیها در قبال حمله تروریستی علیه مجلس شورای اسلامی و حملات تروریستی در زاهدان و خوزستان نیز که منجر به کشته و زخمی شدن شماری از همشهریانمان شد نیز سکوت کردند. 3- بخش زیادی از مشکلات دارویی کشور در زمانه کرونا به خاطر تحریمهای ضد بشری آمریکا است. چگونه میتوان باور داشت که برخی سلبریتیها که شهرتشان به دلیل حمایتهای همین مردم است، رنج هوادارانشان را نبینند و اعتراض نکنند. بیشک مردم صدای بلند این سکوتها را میشنوند. 4- بنیانگذار جمهوری اسلامی در مورد رفتارهای این بهاصطلاح روشنفکران که به غرب خدمت میکنند، میفرمایند: «شما روشنفکر هستید! آزادی که جوانهای ما را فاسد کند، آزادی که راه را برای مستکبرین باز کند، آزادی که ملت ما را تا آخر به بند بکشد؛ شما این آزادی را میخواهید، و این دیکتهای است که از خارج به شما شده است.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خبر ویژه (یکشنبه 5 مرداد)
1️⃣ «اختیارات کم»؛ کلید رهایی از پذیرش مسئولیت
رسول منتجبنیا، فعال اصلاحطلب که در اوایل دولت کنونی اعلام کرده بود، اصلاحطلبان «فدائیان روحانی» هستند، در بخشی از مصاحبه خود با روزنامه آرمان ملی، پیرامون دولت آقای روحانی گفته است: «یکی از مشکلات آقای روحانی این بود که کلید بزرگی در دست گرفت و انتظارات مردم بالا رفت و گفتند دیگر تمام شد. زندانیان آزاد میشوند، فضا باز میشود، مشکلات اقتصادی حل گشته و... شاید رئیسجمهور فکر میکرد میتواند این مسائل و مشکلات را حل کند، ولی به نظر من باید از همین امروز با مردم صحبت کرد و درصد قانونی اختیارات دولت را برای آنها شرح داد. در کشور ما دولتهای متعددی وجود دارد و در هر بخشی دولتی چهبسا قویتر از دولت مرکزی وجود دارد. این موارد باید برای مردم شکافته شود.» گفتنی است، اولاً همه کاندیداها نسبت به وظایف قانونی مصرح خود در قانون اساسی اشراف دارند و باید در چارچوب همان اختیارات شعار بدهند، قطعاً که مثلاً آزادی زندانیان در حوزه وظایف قوه مجریه نیست و از همان کلیدهای بزرگی است که منتجب نیا به آن اعتراف میکند. ثانیاً دولت و رئیسجمهور در ساختار اجرایی نظام جمهوری اسلامی؛ اختیاردار بیش از ۹۵ درصد از درآمدها، بودجه و اجرائیات کشور است و بعضی معتقدند اساساً همین سطح اختیارات وسیع است که موجب زیادهخواهی برخی رؤسای جمهور در دوره مسئولیتشان شده است. ثالثاً «فدائیان روحانی» امروز بهجای پاسخگو بودن نسبت به عملکرد هفتسالهشان به مردم، با نقش مافیایی سعی دارند این ذهنیت را در مردم شکل دهند که دولت خوب بود، اما اختیارات کمی داشت.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها یکشنبه 5 مرداد.pdf
139.7K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 960
👤 سردار جوانی معاون سیاسی سپاه در گفتوگو با صبح صادق رمز گشایی کرد
✔️جنگ ترکیبی علیه ملت ایران
✔️تهدید در منطقه خاکستری
✔️مافیا را می شناسید؟
✔️تقابل فراتر از مرزهای یمن
📎دانلود فایل: http://ssweekly.ir/comp/960/960.pdf
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
960.pdf
2.43M
هفته نامه صبح صادق / نسخه pdf شماره 960
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅حرف روز (دوشنبه 6 مرداد)
🔴 ضرورت استقلال بانک مرکزی
بسیاری از اقتصاددانان، بهویژه در کشورهایی که در اقتصاد پیشرو هستند، معتقدند که استقلال بانک مرکزی شرط اساسی برای عملکرد مطلوب اقتصادی است و این موضوع را در تدوین قوانین پولی و بانکی موردتوجه قرار دادهاند تا جایی که در برخی موارد، مانند عضویت در منطقه پول واحد اروپایی (یورو) موضوع استقلال بانک مرکزی کشورها بهعنوان یک پیششرط قلمداد شده است؛ اما این موضوع در کشور ما حکایت دیگری دارد.
نکات تحلیلی: 1- استقلال بانک مرکزی به معنای جدایی سیاستهای پولی از سیاستهای مالی در نظام اقتصادی کشور است که مدیریت پولی و ارزی را از حوزه تسلط مطلق دولت رها میکند و درنتیجه، دولت نمیتواند به میل خود و به هر میزانی که تشخیص میدهد به استقراض از بانک مرکزی و انتشار پول بهمنظور تأمین کسری بودجه روی آورد. در چنین نظامی، بانک مرکزی مسئول حفظ ارزش داخلی پول ملی از طریق مقابله با تورم تلقی میشود. 2- بررسی و تحقیق در مورد عملکرد اقتصادی کشورهایی که استقلال نهاد سیاستگذار پولی را بهعنوان یک رویکرد در حوزه سیاستگذاری پولی پذیرفتهاند، حاکی از نتایج مثبت در مهار تورم دارد و امروزه کنترل نرخ تورم در سطوح پایین به یک موضوع حلشده در اقتصادهای این کشورها تبدیل شده است. 3- در کشور ما دولتها همواره رفتاری دستوری نسبت به بانک مرکزی داشتهاند. بهعنوان نمونه طهماسب مظاهری، رئیس بانک مرکزی در دولت احمدینژاد در یک برنامه تلویزیونی میگوید: «باید کارهایی بر اساس دستور و خواست دولت انجام میدادیم که بر اساس مصالح مردم نبود؛ او خواسته بود تا غیرقانونی پول چاپ کنم و به برخی افراد، ارز دولتی بدهم که من این کار را انجام ندادم.» نمونه دیگر رفتار سیاستمداران با بانک مرکزی، در دولت یازدهم و دوازدهم قابلمشاهده است. با تصمیمات ارزی دولت در این مقاطع، 18 میلیارد دلار ارز در شرایط تحریمی، با قیمت 4200 تومان حراج شد و همچنین فشار بر بانک مرکزی برای بالا بردن پایه پولی کشور و چاپ پول در سال جاری نشان میدهد که بانک مرکزی کشورمان در حوزه سیاستهای پولی استقلال لازم را ندارد.
نکته راهبردی: اساسیترین و ریشهایترین مشکل اقتصادی ایران در سیاستگذاری پولی و مالی مربوط به عدم استقلال بانک مرکزی از دولت است. مشکل اقتصادی کشور طی سالهای 97 تاکنون و یا در سالهای 90 تا 92 مربوط به همین موضوع میشود که دولتها برای جبران کسری بودجه خود از بانک مرکزی استمداد جستهاند و یا با تغییر پایه پولی و ایجاد نوسانات در بازار ارز مشکلات خود را بهصورت مقطعی حل کردهاند! برای حل این مشکل باید مجلس استقلال بانک مرکزی از دولت را بهعنوان یک امر ثباتبخش در اقتصاد ایران بهصورت جدی دنبال کند. (نویسنده: علی کارگر)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (دوشنبه 6 مرداد)
🔴 آخرین تیر دشمن
جمهوری اسلامی در حال عبور از یک جنگ ترکیبی، همهجانبه و بیسابقه در حوزههای اقتصادی و بیثباتسازی کشور است. در این جنگ، جنگ شناختی از همه مهمتر به نظر میرسد؛ زیرا دشمن به دنبال تصویرسازی غلط و منفی از واقعیات جمهوری اسلامی و موضوعات مرتبط با انقلاب است. میزان موفقیت دشمن در دو حوزه جنگ اقتصادی و بیثباتسازی کشور، بستگی به میزان موفقیت در جنگ شناختی دارد؛ ازاینرو باید مسئولان، رسانهها، جریانهای سیاسی و آحاد مردم، جنگ شناختی را جدی بگیرند.
گزاره خبری: 1- نمونه برجسته و اخیر جنگ شناختی را در عملیات روانی و جنگ نرمی که دشمن علیه برنامه همکاریهای راهبردی ۲۵ ساله میان ایران و چین به راه انداخت، میتوان دید. در این تهاجم دشمن تلاش کرد با بهرهگیری از ابزار رسانه و تمام تاکتیکها و تکنیکهای عملیات روانی، جمهوری اسلامی را نزد افکار عمومی، متهم به کشور فروشی و خاک فروشی کند. متأسفانه، برخی داخلیها هم با انگیزههای سیاسی و منافع حزبی و گروهی، پازل دشمن را تکمیل کردند. 2- از دیماه ۱۳۹۶ به این طرف، دشمنان نظام به این جمعبندی رسیدند که تنها راه متوقف کردن پیشرفتهای ایران در حوزههای گوناگون علمی، فناوری، صنعتی، دفاعی، نفوذ منطقهای و غیره، برهم زدن ثبات و آرامش داخلی کشور از طریق راهاندازی اغتشاش است و تابستان داغ هم کلیدواژهای برای راه انداختن این اغتشاشات در یک دوره زمانی بود. در سال ۱۳۹۷ هم موضوع تابستان داغ خیلی جدی مطرح شد و در آن زمان، حتی جان بولتون در نشست منافقین گفت: «با تابستان داغ، جمهوری اسلامی چهلساله نخواهد شد و شما با رفتن به تهران جشن پیروزی میگیرید.»
گزاره تحلیلی: تغییرات فرهنگی و اساساً راهبردهای جنگ شناختی، آرام و تدریجی رخ میدهند و در آن باورهای مردم توسط دشمن بمباران میشود. راه کاهش خسارات جنگ شناختی اتخاذ سیاستهای دقیق رسانهای و ارتقاء سواد رسانهای مخاطبان است. تقویت توان رسانهای با استفاده از تمام وسایل ارتباطجمعی جهت توفیق در این عرصه بسیار با اهمیت است. البته بهمنظور کاهش تأثیر منفی رسانههای دشمن بر روی مخاطبان، نیازمند عبور از شعارزدگی و درک ضرورت فراگیری سواد رسانهای از سوی مسئولان، رسانهها و مردم هستیم.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خبر ویژه (دوشنبه 6 مرداد)
🔴 راهبرد دشمن برای قطع ارتباط عاطفی- عقلانی امت با رهبر انقلاب
نقش رهبری بهعنوان نقطه ثقل جمهوری اسلامی در راهبرد حاکمیتی نظام همواره نقشی بیبدیل بوده و جریان ضدانقلاب و غربیها تلاش داشتهاند که این نقش را به انحای مختلف مورد هجمه و تخریب قرار دهند. رهبر معظم انقلاب در ترسیم راهبردهای نظام با 3 اصل «حکمت، عزت و مصلحت» گام برداشته و توصیههای مختلفی را به دولتها و کارگزاران نظام اسلامی داشتهاند. واقعیت موجود نیز آن است که هرگاه این توصیهها و رهنمودها موردتوجه قرارگرفتهاند، با حل مشکلات و مسیر روبهجلو مواجه بودهایم و هرگاه که به این توصیهها عمل نشده مشکلاتی به وجود آمده و خسرانهایی را تجربه کردهایم. از سوی دیگر اما فضای موجود رسانهای نشان میدهد، بهموازات اینکه برخی تلاشها برای شیفت مشکلات از دستگاههای اجرایی به رهبری در دستور کار قرار گرفته، بیاعتمادسازی جامعه نسبت به رهبری نیز بهعنوان یک پروژه دنبال میشود تا با معرفی رهبری بهعنوان عامل اصلی مشکلات، پروژه قطع ارتباط عاطفی- عقلانی امت با این جایگاه دنبال شود. بااینحال، متأسفانه در فضای رسانهای کشور توصیهها، هشدارها و تحلیلهای رهبر معظم انقلاب پوشش مستمری داده نمیشود و عموماً نگاه محدود و پروژهای در خصوص بیانات و توصیههای ایشان صورت میگیرد.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها دوشنبه 6 مرداد.pdf
156.9K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز(چهارشنبه 8 مرداد)
🔴 چهاردهمین رزمایش پیامبر اعظم(ص)؛ زمینهها و پیامها
سپاه پاسداران در حال برگزاری چهاردهمین رزمایش پیامبر اعظم (ص) در خلیجفارس و تنگه هرمز است. هرچند برگزاری چنین رزمایشهایی بر اساس جداول پیشبینیشده صورت میگیرد و بهطور مستمر در حال برگزاری است، اما برخی دلایل و زمینهها این رزمایش را متمایز از پیش کرده است: 1- یک محاسبه مخاطرهآمیز در دشمن ایجاد شده که شهادت سردار سلیمانی، ایران را در موقعیت دشواری از حیث «تصمیمگیری» و «اقدام» در عرصه مدیریت بحران قرار داده است؛ و نیز در سطح داخلی، شیوع ویروس کرونا در کشور و تراکم مشکلات اقتصادی، جمهوری اسلامی را در موقعیت شکنندهای نشانده است. این محاسبه غلط، برخی را در آمریکا به این صرافت انداخته که با لحاظ چنین وضعیتی، هماینک زمان مناسبی برای اقدام نظامی هدفمند، محاسبه شده و محدود علیه ایران است. خاصه آنکه ممکن است ترامپ برای پیروزی در انتخابات آینده به امنیتی کردن فضای ذهنی مردم آمریکا نیازمند باشد. شاید بتوان گفت که نقطه کانونی چهاردهمین رزمایش پیامبر اعظم(ص) منهدم کردن چنین طراحیهایی است که این روزها در ذهن برخی مقامات آمریکایی و سرسپردههای منطقهایاش وجود دارد. 2- ایران از سال 1398 و در سالگرد خروج آمریکاییها از برجام و معطوف به منطقه تحولات خلیجفارس، معادله امنیت در برابر پایان تروریسم و جنگ اقتصادی را اعلام کرده است. بر این اساس، نتیجه طبیعی این راهبرد آن است که جنگ، جنگ است. جنگ اقتصادی هم آثار خود را به شکل ناامنی، آشکار میسازد. در بخش دفاعی ایران، سیاستها و راهبردها موضوعیت دارد و با شهادت حاج قاسم سلیمانی، این مسیر متوقف نمیشود. مضاف بر این، «ضربت متقابل» که رهبر معظم انقلاب فرمودند، بر شدت عمل و انگیزههای تحقق این راهبرد افزوده است.
نکته راهبردی: در طی دوره اخیر، فضای عمل نیروی دریایی سپاه در خلیجفارس با وجود اینکه در سطح راهبردی بر مبنای دفاع از تمامیت ارضی و منافع ملی کشور طراحی شده، اما در سطح تاکتیکی و عملیاتی به فاز تهاجم تغییر یافته است؛ تاکتیکهای هجومی نیروی دریایی سپاه بر اساس الگوهای نامتقارن، معادلات و ترتیبات سیاسی و امنیتی منطقه را به شکل بنیادین تغییر داده است. بر پایه این رویکرد اولاً؛ ایران با ابتکار عمل و هوشمندی، تصور هر نوع تهدید را در محاسبات دشمن منتفی میسازد. ثانیاً؛ ایران ابتدا به ساکن به هیچ نقطهای چشم طمع نمیدوزد، اما درعینحال ممکن است برای حفظ منافع خود اقدامات و عملیات آفندی را ترتیب دهد و هر نقطهای که احتمال تهدید از آن برود، امکان تهاجم به آن وجود دارد. (نویسنده: عزیز غضنفری)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (چهارشنبه 8 مرداد)
🔴 تنها راه!
گزاره خبری: دموکراتها که بایدن را برای انتخابات 2020 به مصاف ترامپ خواهند فرستاد، پیشنویس برنامه خود برای آمریکای پس از ترامپ را منتشر کردند که یکی از بندهای جنجالی آن بازگشت به توافق هستهای با ایران و کنار گذاشتن پروژه براندازی جمهوری اسلامی ایران است! در داخل کشور برخی از افراد و جریانهای خاص (همان جریانی که پیش از توافق برجام، با بزک توافق هستهای، حل همه مشکلات کشور را در گرو رابطه با آمریکا میدانستند) به استقبال از این پیشنویس رفتند و نوشتند که با بازگشت دموکراتها به کاخ سفید مشکلات میان تهران و واشنگتن هم حل خواهد شد و پیروزی بایدن بازگشت به میز مذاکره خواهد بود!
گزاره تحلیلی: برای فهم شرایط و آنچه با پیروزی احتمالی بایدن رقم خواهد خورد، کافی است به کارنامه دموکراتها در سالهای حضورشان در کاخ سفید در برابر کشورمان نگاهی بیندازیم! دورانی سراسر از دشمنی و تخاصم با ملت ایران؛ اگرچه اوباما، کلینتون و... همچون بوش پسر و ترامپ، جمهوریخواهان راه یافته به کاخ سفید، ملت ایران را تهدید لفظی نمیکردند و حتی گاه از احترام متقابل و حل شکلات در سایه گفتگو میزدند! اما آنچه در عمل اتفاق افتاده است، اگر نگوییم دشمنی آنان نسبت به ایران سختتر از دوران جمهوریخواهان بوده، کمتر نیز نبوده است؛ سختترین تحریمهای تاریخ و ارسال پرونده هستهای ایران به شورای امنیت در دوران باراک اوباما اتفاق افتاد! اولین بدعهدیها در عدم اجرای تعهدات برجامی در دوران رئیسجمهور اوباما انجام شد و تحریمهای بعدی نیز در زمان وی و بعد از امضای برجام بر کشور تحمیل شد، روندی که بیتردید بایدن نیز آن را ادامه خواهد داد و تنها راه توقف توطئهها و دشمنی آمریکا علیه ملت ایران، نه انتظار کشیدن برای تغییر در کاخ سفید که قدرتیابی و قوی شدن با بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی است! همانگونه که بازدارندگی نظام، گزینه نظامی را برای همیشه از میز کاخ سفید حذف کرده است، در حوزههای دیگر، ازجمله مسئله اقتصاد نیز تنها راه، تکیه بر توان داخلی است وگرنه دموکرات آمریکایی همان صاحب پنجه چدنی است كه زیر دستكش مخملی پنهان شده است. (نویسنده: سید فخرالدین موسوی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خبر ویژه (چهارشنبه 8 مرداد)
1️⃣ همه بلاهای تلخ در دولت روحانی تجربه شد
محمدعلی ابطحی از فعالین اصلاحطلب و از دستگیرشدگان فتنه 88 در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «انصافاً در دوره مدیریت روحانی هیچ بلای تلخی نبود که پیش نیامده باشد. از سیل و زلزله و کرونا تا تحریمهای شدید، همه این بحرانها با دولت ایشان مصادف شد و هر نقدی که متوجه دیگران است بر سر او شکسته میشود و هم جریانات خارجی و هم جریانات افراطی داخلی همه به این نقطه واحد رسیدهاند تا مسائل را به دوش آقای روحانی بیفکنند.» ابطحی در ادامه گفت: «مخالفان آقای روحانی و مخالفان اصلاحات برای زدن اصلاحات و نه زدن آقای روحانی اعلام میکنند که این دولت اصلاحطلب است. این در حالی است که جریان اصلاحات هیچ نقشی در اداره کشور نداشت و حتی در بسیاری از موارد، آقای روحانی و دولت ایشان در نقش تقابل با اصلاحات ظاهر شد.» فعالین مدعی اصلاحات پیش از سال 92 تأکید داشتند که 70 الی 80 درصد مشکلات کشور ناشی از سوء مدیریت در دولت است. این طیف از سال 92 تاکنون اکثریت مطلق دولت روحانی را در اختیار گرفتهاند و جالب اینجاست که حالا در زنگ حساب، این طیف قصور و تقصیرهای خود در دولت را یک روز به گردن دولت در سایه! میاندازد، روزی دیگر متوجه رهبری و نهادهای وابسته به این جایگاه میکند و حالا از زبان ابطحی، این مشکلات و قصورها بهحساب بدشانسی و بلایای طبیعی گذاشته میشوند!
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
🔰 سخننگاشت | توصیه مؤکد رهبر انقلاب درباره شیوه برگزاری عزاداری محرم در شرایط کرونا:
❕در عزاداریها باید ضابطههای ستاد ملی مبارزه با کرونا رعایت شود
🔻رهبر انقلاب: در عزاداریها، معیار آن چیزی است که کارشناسان بهداشت ستاد ملّی کرونا به ما میگویند. بنده خودم شخصاً هر چه آنها لازم بدانند مراعات خواهم کرد. توصیه تأکید من به همهی کسانی که عزاداری میخواهند بکنند این است که هر کاری میکنید، ببینید آنها چه میگویند؛ یعنی ستاد ملّی کرونا اگر چنانچه یک ضابطهای را معیّن کرد برای عزاداری، همهی ما موظّفیم آن را عمل کنیم. ۹۹/۵/۱۰
🏷 سخنرانی تلویزیونی به مناسبت #عید_قربان
💻 @khamenei_ir
▼حرف روز
جریان تحریف و جریان تحریم
رهبر معظم انقلاب در بیانات روز جمعه خود فرمودند: «برخی میگویند اگر میخواهید تحریم برطرف شود باید در مقابل با آمریکا کوتاه بیایید. اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعاً شکست میخورد». دراینباره توجه به چند نکته درخور اعتناست:
1- با نگاهی تاریخی باید گفت که جریان تحریف ریشه در وقایع منتهی به انقلاب مشروطه دارد. تفکری که هیچ اصالتی برای هویت اسلامی و ایرانی قائل نبود و راهی غیر از راه فرنگی شدن پیش روی ملت ایران نمیگذاشت. 2- بعد از انقلاب این خط در بخشی از گروههای روشنفکری با یک افتوخیز کماکان ادامه پیدا کرد. این بخش در طی سالهای اخیر توانسته این نگاه فکری خود را در اجزایی از بدنه نخبگی و دانشگاهی کشور تئوریزه نماید. 3- از آغاز دهه 70 به اینسو ما در کشور بهطور واقعی با یک جریان تحریف نوین روبهرو هستیم که برخلاف گذشته که صرفاً در فضای تحلیل و تئوری حضور داشت، این بار عملاً در سطوح اجرایی و مدیریتی کشور رسوخ پیدا کرده است. 4- با پدیدآیی مسئله هستهای و جدیتر شدن تحریمها، این جریان بهطور بنیادین راه مذاکره را برای حل معضلات اقتصادی مطرح نمود. شاید بتوان گفت اوج ظهور این جریان در سال 92 بروز پیدا کرد که با دوگانه مقاومت و مذاکره، عملاً کشور را در مسیر جدیدی قرار داد. 5- این جریان برجام را نقطه قوت کار خود میدید و این را ثمره مذاکره معرفی کرد؛ اما هرگز صادقانه واقعیت را به مردم نگفت که برجام جدای از ماهیت و محتوایش، حاصل پذیرش خسارتهای فراوان در صنعت هستهای کشور بود. 6- حال که آمریکا از برجام خارج شده و مذاکره مجدد را خواستار شده است، این جریان صراحتاً از مذاکره دوباره سخن میگوید. این در حالی است که این بار آمریکاییها توانمندیهای موشکی و منطقهای را موضوع مذاکره قرار دادهاند که درنهایت طبق طراحی آنها ایران باید بهمثابه صنعت هستهای، این امکانات حیاتی خود را کنار بگذارد. 7- عجیب آنجاست که این جریان در راستای شعارشان یعنی «حل معضلات از طریق مذاکره و روابط خارجی»، تقریباً اصالت و اعتباری برای همسایگان و شرق قائل نیست! به همین دلیل سرسختانه به مخالفت با توافق راهبردی ایران و چین برخاستهاند.
نکته راهبردی: برای شکست جریان تحریف لازم است مبانی و منطق پیشرفت درونزا و نیز اهمیت توسعه روابط با همسایگان و شرق در حوزه اجتماعی و نخبگی تبیین شود. این مهم کمک میکند تا مردم هم خود از حیث فکری و ذهنی مهیا باشند و نهایتاً بخش مدیریتی کشور را در اختیار جریانی قرار دهند که با مدیریت جهادی و با تکیه بر ظرفیتهای داخلی پیشرفت کشور را رقم بزند. (نویسنده: عزیز غضنفری)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
▼گزارش روز
دورهگردی برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران
گزاره خبری: برایان هوک رئیس گروه اقدام علیه ایران در وزارت خارجه آمریکا و نماینده ویژه رئیسجمهور این کشور در امور ایران، بعد از سفر خود به غرب آسیا و دیدار با مقامات تونس، قطر و کویت، طبق بیانیه وزارت خارجه آمریکا سفرهای اروپایی خود را با موضوع تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران آغاز کرده است.
گزارههای تحلیلی: آمریکائیها در حالی تلاش دارند معرکه جدیدی علیه ایران به راه اندازند که پیشنویس طرح آنان به اعضای شورای امنیت در راستای تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران، پیش از این با مخالفت روسیه و چین همراه گردید. مسئله اصلی برای آمریکا در مقطع فعلی این است که نمیتواند قطعنامهای را به تصویب شورای امنیت رسانده که خروجی آن تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران باشد؛ چراکه دو عضو دائم این شورا، یعنی چین و روسیه دیگر مایل به همراهی با سیاستهای آمریکا نیستند و تروئیکای اروپائی هم دوست ندارند تا انتخابات آمریکا، با گردانندگان کنونی کاخ سفید روی طرحی متمرکز شوند که انتهای آن به خروج ایران از برجام ختم شود. حال برایان هوک و پمپئو با اتکا به اسناد ساختگی رژیم صهیونیستی دوره افتادهاند تا با ایران هراسی اجازه ندهند تحریمهای تسلیحاتی در موعد مقرر منقضی شود. اکنون با توجه به محدودیت زمانی، آمریکاییها با همدستی رژیم صهیونیستی یک عملیات روانی و تبلیغاتی سنگینی را در این خصوص علیه ایران به راه انداختهاند و به نظر میرسد این پروژه در آینده نزدیک شدت بیشتری به خود بگیرد. آمریکاییها با فشار به سازمان ملل و آژانس و گرفتن گزارش ضدایرانی از آنها به دنبال این هستند که القا کنند ایران نقض تعهدات درون برجامی و فرابرجامی کرده و همزمان مدعی شوند سلاحهای ایران در جهت مصارف غیرمتعارف مورداستفاده قرار میگیرد که این مهم در گزارش دیکته شده به گوترش و اتهام زنی به ایران در حمله انصارالله به عربستان در سپتامبر گذشته کاملاً برجسته شده بود. تمام تلاشها در این دورهگردیها این است که با رایزنی با سران کشورها، آنها را ترغیب کنند تا ضمن همراهی با قطعنامه پیشنهادی آمریکا، بر کشورهای چین و روسیه برای دادن رأی مثبت و عدم استفاده از حق وتوی خود در شورای امنیت فشار بیاورند. عصاره مهملات هوک و پامپئو در این معرکهگیریها این است که اگر تحریمهای تسلیحاتی ایران تمدید نگردد خطر بزرگی منافع آنان را در منطقه تهدید میکند و در صورت منقضی شدن تحریمهای تسلیحاتی، دست ایران بهشدت باز خواهد شد و بهواسطه آن امنیت کشتیرانی آنان در خلیجفارس و تنگه هرمز دچار مخاطره میگردد و همزمان گروههای مقاومت در منطقه با سلاحهای ایرانی تسلیح خواهند شد. حال اگر پروژه ایران هراسی به نتیجه نرسد که احتمال آن زیاد است، فعالسازی «اسنپبک» با فشار به یکی از طرفهای اروپایی درون برجام برای اعلام عدم پایبندی ایران به تعهدات هستهای قوت خواهد گرفت. (نویسنده: احمد بنافی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
▼ اخبار
روی یک پا بایست
«رو به دیوار یک لنگه پا بایست»؛ این عبارتی است که سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان دقیقاً یک سال قبل این عبارت را در پیامی خطاب به رژیم صهیونیستی در پی شهادت دو تن از نیروهای مقاومت در جنگ علیه سوریه به کار برد. پس از این پیام و در ادامه، پاسخ محور مقاومت کار خود را کرد. به گزارش شبکه خبری المیادین، «پس از یک سال این ماجرا در حال تکرار است و اکنون این شهروند اسرائیلی است که دوباره یک لنگه پا منتظر است.» طرف صهیونیستی در قالب گزارشی با عنوان «جنگ اعصاب» در روزنامه یدیعوت آحارونوت اعتراف کرد: «نصرالله در به تنگنا انداختن ما و فرسایش ذهنی ما موفق عمل کرد، ساده است، ما در جنگهای اعصاب خوب نیستیم. «یک لنگه پا منتظر باشید»؛ این عبارتی است که نصرالله در یکی از سخنرانیهای خود که حدود یک سال قبل اعصاب را آشفته کرد، به کار برد و از آن زمان به یکی از محبوبترین تعابیر نیروهای حزبالله تبدیل شد.» این عبارت در شبکههای اجتماعی درخشید و حتی گزارشهای خبری روز گذشته کانالهای داخلی با آن آغاز شدند و معنای آنهم این است، ما در زمان و ساعتی که درست بدانیم، عمل خواهیم کرد و جنگ اعصاب را علیه شما به راه خواهیم انداخت و شما در مرزها منتظر باشید.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (یکشنبه 12 مرداد)
🔴 ایران ایستاده است!
اخبار و تحلیلهای این روزهای رسانههای مخالف و معاند نظام جمهوری اسلامی ایران، نشان میدهد بدجوری از تداوم مسیر انقلاب از سوی ملت و دولت ایران عصبانی هستند. البته خون مبارک سردار سلیمانیها و المهندسها که با گسترش جغرافیای دنیای اسلام و رفتن گفتمان مقاومت تا آفریقا و آمریکای لاتین ثمربخش شده، جسارت درگیری سخت را از آنها گرفته، اما جنگ تروریستی اقتصادی و مهمتر از آن، «جنگ تصویر و روایت» ابزار امروزشان علیه جبهه حق شده است که اگر ابعاد پیچیده این جنگ شناختی و ادراکی از طریق نشر سواد و تحلیل رسانهای صحیح، برای مردم درست تبیین نشود، نباید از بیم اثرگذاری عمیق آن ایمن بود. در این زمینه توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
1- ارائه تصویری وارونه، ضعیف شده و ناکارآمد از عملکرد قوا و نهادهای دولتی و حاکمیتی ایران، با این خروجی که نظام به آخر کار رسیده است! بخشی از قطعات جورچینی است که از سوی رسانههای ضدانقلاب تأمین میشود! 2- رویکرد این رسانهها- از شبکههای کوچک ضدایرانی خارجنشین گرفته تا غولهای رسانهای صهیونیستی، غربی و عربی- در تصویرسازی از ضعیف شدن قدرت ایران، هیچگاه خالی از ترفند جنگ روانی و فریب رسانهای نبوده، اما باید توجه داشت که این حجم از تبلیغات و توطئهها، ترجمان نوعی سردرگمی و استیصال در برابر قدرتمندی ایران اسلامی است که واقعاً از توانایی تولید اقتدار برخوردار است. 3- ارائه تصویری خشن و توسعهطلب از جمهوری اسلامی در عرصه معادلات منطقهای و بینالمللی در حالی سرخط خبری و تحلیلی آنها در روزهای اخیر است که ملتها و دولتهای منطقه خود به شکل قانونی از حضور ایران در کشورهایی همانند سوریه و عراق استقبال نموده و درصدد تنظیم پیمانها و موافقتنامههای راهبردی بلندمدت امنیتی، سیاسی و اقتصادی با تهران هستند و این کاملاً با روند معکوسی که خواستار خروج آمریکا بهمثابه عامل بدبختی و نکبت ملتهای منطقه از کشورهایشان و از منطقه غرب آسیا هست، تمایز جدی دارد.
نکته پایانی: مخالفان و معاندان جمهوری اسلامی بیش از چهار دهه است که علیه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران فعالاند و هر چه در چنته داشتهاند خرج کردند، اما طرفی نبستند. میدانید چرا؟ چون به تعبیر امام خمینی(ره) ملتی که شهادت دارد، اسارت و ذلت ندارد. ملتی که مفتخر است در پرتو آموزههای قرآن، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه در برابر دشمنان متزلزل و لغزان خود استوار بر اصول محکم خود ایستاده است، شکست را نمیشناسد. ایران اسلامی با این راه پرسنگلاخ رسیدن به قله پیروزی بر کفر و نفاق و شرک بیگانه نیست و رد خونین انگشت اشاره امام حسین(ع) را در طول تاریخ هیچگاه گم نکرده است! (نویسنده: فتحالله پریشان)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly