✅ خط تحریف (یکشنبه 2 شهریور)
1️⃣ آیا برجام موجب شکست آمریکا شد؟!
در روزهای گذشته قطعنامه ضدایرانی آمریکا درباره «تحریم تسلیحاتی ایران» با شکست سنگینی در شورای امنیت مواجه شد. قطعنامه آمریکا با ۱۱ رأی ممتنع، ۲ رأی موافق و ۲ رأی مخالف به تصویب نرسید. آمریکا و جمهوری دومینیکن به این قطعنامه رأی مثبت دادند، چین و روسیه به آن رأی مخالف دادند و بقیه اعضا ازجمله انگلیس، فرانسه و آلمان رأی ممتنع دادند. در پی این اتفاق، متأسفانه رسانههای دولتی و اصلاحطلب و همچنین برخی دولتمردان اینگونه وانمود کردند که برجام موجب شکست قطعنامه اخیر آمریکا شد! برخی دولتمردان حتی فراتر از مصادره این اتفاق به نفع برجام، منتقدان را نیز مورد توهین و تمسخر قرار دادند. آمریکا در قطعنامه اخیر شکست خورد؛ علت اصلی این شکست، افول روزافزون ایالاتمتحده و کارنامه ضعیف ترامپ در سیاست خارجی است. اگر قرار بود که برجام اثرگذار باشد، باید همانطور که آقایان روحانی و ظریف و عراقچی و صالحی تأکید کرده بودند، در دیماه ۹۴ تمامی تحریمها بالمره لغو میشد و نه تعلیق. علیاکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی در شهریور ۹۵ اذعان داشت: «در بعد تحریم و مسائل دیگر سیاسی، آمریکاییها از شیوه نادرستی استفاده میکنند. اگر ما وقتی برجام را تنظیم میکردیم، دقت بیشتری میکردیم، این فرصت برای امریکا پیش نمیآمد که از این قابلیت تفسیر بودن سوءاستفاده کند. عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر خارجه نیز در آذر ۹۸ گفت: «نتیجه پایبندی ما به برجام فقط تحریمهای جدید بود.» محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان و مسئول مذاکرات برجامی در آذر ۹۷ تأکید کرد: «نتایج برجام روی هواست».
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها یکشنبه 3 شهریور.pdf
146.4K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 964
✔️احیاگر بعثت، مدافع غدیر و زمینهساز ظهور
✔️عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
✔️بیرقی که برافراشته خواهد ماند
✔️شاخص بورس با اقتصاد کشور همخوانی ندارد
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
964.pdf
3.02M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 964
✔️احیاگر بعثت، مدافع غدیر و زمینهساز ظهور
✔️عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
✔️بیرقی که برافراشته خواهد ماند
✔️شاخص بورس با اقتصاد کشور همخوانی ندارد
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
✅ حرف روز (دوشنبه 3 شهریور)
🔴 طبیب دولت
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دیروزشان با دولتمردان، حاوی چند نکته مهم بود:
1- امید به دولت؛ مقام معظم رهبری به دولت امید دارند که میتواند بسیاری از مشکلات و برنامههایش را در طول یک سال باقیمانده به انجام برساند. ایشان نه مانند حامیان دیروز «روحانی» صحبت کردند که کلاً از دولت انقطاع امید کردهاند و برای تبرئه خود، دولت را یک دولت فاقد قدرت و دست بسته قلمداد میکنند و نه مانند منتقدین دولت برخورد کردهاند که دولت باید قبل از اتمام دوره، استیضاح شده و کنار گذاشته شود. 2- تکمیل وعدهها و برنامهها؛ حضرت آقا اعتقاد دارند در همین فرصت باقیمانده، دولت باید وعدههایی که در زمینههای مختلف اقتصادی داده است به اجرا برساند. ایشان از دولت خواستند که فقط به وعدههایی که در سالهای اخیر به مردم دادهاند عمل کنند؛ یعنی برنامه جدیدی در دستور کار نباشد و همان فعالیتهایی که دولت به مردم اعلام کرده انجام میدهد، باید انجام گیرد. 3- منتظر سینی نقره نباشید؛ یکی از برنامههای انگیزشی این است که به فرد جویای فعالیت گفته میشود که شما نباید منتظر باشی که دیگران برای شما با سینی نقرهای پذیرایی کنند که بهناچار گرسنه میمانید. در سالهای گذشته آنچه باعث شده فرصتهای دولت یکی پس از دیگری از بین برود، انتظارهای طولانی به وعدههای سرخرمن خارجی بوده است. حضرت آیتالله خامنهای برای عبور از این نقیصه، خاطر نشان کردند: «نباید برنامهریزی اقتصادی برای کشور، معطل لغو تحریمها یا نتیجه انتخابات فلان کشور شود.»
نکته پایانی: رهنمودهای رهبر انقلاب برای موفقیت دولت، طبیب گونه است؛ بهگونهای که ایشان حتی به فکر آبروی آینده دولت است و اینکه نام نیک از دولت کنونی در یادها باقی بماند. ایشان از دولت میخواهد، «هم دستاوردها را بگویید، هم تنگناها را بگویید، هم آنچه را توانستید انجام بدهید بگویید، هم آنچه را باید انجام میدادید و انجام نشده، بگویید. اینجور انسان بتواند همه ابعاد قضیّه را بیان کند، این برای مردم شیرین و دلپذیر است» این نگاه خیرخواهانه به دولت حکایت از آن دارد که رهبری برای موفقیت دولت و درخشش آن در دیدگان ملت، ارائه طریق هم میکند. این رهنمودها بر این راهبرد علوی در حکومتداری بنا نهاده شده است که «اگر مؤمنان دست از یاری یکدیگر بردارند، شکست میخورند.» کمکهای ایشان به دولت بهگونهای بوده است که وزیر اطلاعات چند روز پیش گفت: «اگر حمایتهای رهبری نبود این دولت چندین بار زمین خورده بود.» اکنون نوبت دولت است که در این مدت باقیمانده خود را خوشنام کند. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (دوشنبه 3 شهریور)
🔴 مانع بزرگ!
علنیسازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی که در محافل سیاسی و رسانهای به اشتباه از آن به عادیسازی روابط یاد میشود، مهمترین رویداد سیاسی منطقه در ماههای اخیر است. امارات با خیانت علنی به آرمان فلسطین، حضور رژیم صهیونیستی در حاکمیت و تمامیت ارضی خود را به رسمیت شناخت.
گزاره خبری: اگر از منظر شاخص افکار عمومی به مناسبات عربی - صهیونیستی بنگریم، به برآیند مثبتی که حاکی از موافقت افکار عمومی کشورهای عربی با عادیسازی این روابط باشد، نمیرسیم. اطلاعات و دادههای معتبر مراکز افکارسنجی عربی نشان میدهد که ملتهای عرب برخلاف دولتهایشان، موافق روابط دیپلماتیک با رژیم اسرائیل نیستند و نگاه منفی به گرایش برخی رژیمهای عربی برای برقراری رابطه با این رژیم دارند. بر اساس آخرین نظرسنجی «مرکز عربی پژوهشها و مطالعات سیاسی»، ۹۲ درصد افکار عمومی کشورهای مورد بررسی در جهان عرب، رژیم صهیونیستی را تهدیدی بزرگ برای امنیت و ثبات در منطقه میدانند. این آمار در سال ۲۰۱۶ حدود ۸۹ درصد و در سال ۲۰۱۱ به میزان ۸۴ درصد بود. اینکه چرا رژیم صهیونیستی تمرکز ویژهای بر برقراری رابطه با بخشی از کشورهای عربی که در زمره «رژیمهای اقتدارگرا و مرتجع عرب» تعریف میشوند، دارد، دقیقاً به این خاطر است که در این کشورها، شاخص افکار عمومی با توجه به نظامهای سیاسی اقتدارگرا، توتالیتر و تمامیتخواه، تأثیری در روندهای سیاسی، تصمیمگیری و تصمیمسازی در سطوح خرد و کلان این جوامع ندارد. با این حال گرچه امارات یا هر رژیم مرتجع عربی دیگر در برقراری روابط پنهان خارجی با رژیم اسرائیل موفق بودهاند و اکنون سودای آشکارسازی این روابط را دارند، اما در سطح افکار عمومی، این روابط کماکان «حساسیتزا» است و فاصله میان جامعه و هرم قدرت در این نوع کشورها را بیشتر از گذشته میکند و این سنت الهی است که اگر جامعهای با حکومت خویش بیگانه شود، آن حکومت دوام و قرار نخواهد یافت.
گزاره تحلیلی: مناسبات دو یا چندجانبه عربی – صهیونیستی با شکلهای آشکار و پنهانش، در بلندمدت نمیتواند پاسخگوی نیازهای طرفهای رابطه باشد؛ چراکه این روابط در سطح دولتی بوده و فاقد مبانی مشروعیت بخش مردمی است؛ بنابراین شاخص افکار عمومی عربی، بهعنوان یک شاخص تعیینکننده، در آینده برعلیه این رابطه خواهد بود. مسیر رابطه با رژیم صهیونیستی، برخلاف برخی تصورات رایج در بین خاندانهای حاکم عربی، چندان مسیر سهلالوصولی نیست. ازاینرو، حکام عرب و حتی رژیم صهیونیستی نباید چندان به نتایج و دستاوردهای میانمدت و بلندمدت توافقات و معاهدات فیمابین دلخوش باشند. (نویسنده: حمید خوشآیند)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خط تحریف (دوشنبه 3 شهریور)
1️⃣ ضربه بر مردمسالاری!
«هدایتا... آقایی»، فعال اصلاحطلب طی یادداشتی در روزنامه آرمان ملی نوشت: «دولت آقای روحانی با تمام ضعفهایی که در ابعاد مدیریتی و... داشت، هفتاد درصد ناتوانی این دولت از بیرون بوده. بههرحال اعمال تحریمهای بینالمللی اقتصاد کشور را فلج کرد!» او با طرح این سؤال که «در شرایط فعلی که جامعه با مسائل و مشکلات مختلفی دستوپنجه نرم میکند، طرح بحث انتخابات و رویکردهای جریانات سیاسی چه لزومی دارد!؟» مینویسد: «اینکه گروههای سیاسی دوباره بخواهند بحث مردم و مشکلاتشان را مطرح کنند و مردم را به پای صندوقهای رأی بکشند، اما پس از انتخاب نتوانند در مورد مسائلی همچون تحریمها، مسائل منطقهای و... تصمیمگیری کنند، اساساً بهتر است کنار بکشند و کارهای نمایشی را کنار بگذارند.» برخی چهرههای سیاسی جریان اصلاحطلب با بازی مافیایی سعی دارند سازوکار انتخاباتی را که خود تا پیشازاین بهوسیله آن نامزدهای مورد حمایت خود را در مجلس و دولت روی کار آوردهاند را ناکارآمد جلوه میدهند و به جای پذیرش ناکارآمدیهای دولت مستقر اصلاحطلب و مجلس اصلاحطلب اخیر، نظام اسلامی را متهم به انتخاب گزینشی میکنند!
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها دوشنبه 3 شهریور.pdf
139.7K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (سهشنبه 4 شهریور)
⚫️ اصل لايتغير مردمسالاری ديني
چند روزي است که برخي از قلم به دستان اصلاحطلب، جهت اتهامشان را به سمت جمهوري اسلامي چرخانده و نظام را متهم به تمایل جهت کاهش صبغه مردمسالاري حکومت کردهاند. عباس عبدي در آخرين يادداشتش در روزنامه اعتماد ضمن پیشبینی خط کاهش مشارکت در انتخابات 1400 مدعي ميگردد که علت اين رخداد را بايد در اراده حاکميت براي کاهش مشارکت دنبال نمود. وي مينويسد: «آمدن آقاي روحاني بهطور واضحي مطلوب ساختار نبود، ولي چون پشتوانه آراي مردمي براي تنفس اين ساختار، لازم و حياتي است، دستيابي به چنين ميزان رأيي به مشكلات حضور روحاني ترجيح داشت. ولي اگر وجود رأي بالاي مردمي از محاسبات قدرت خارج شده است، نيازي به تكرار آن برنامهها نيز نيست.»
نکات تحليلي: در مورد این ادعاها باید به چند نکته توجه نمود: 1- مردم رکن اساسي حکومت اسلامي هستند و اسلامي بودن آن نيز منوط به مردمي ماندن آن است؛ لذا چنین اتهاماتی؛ بدون پشتوانه و سند معتبر و با هدف تخریب چهره نظام دنبال میشود. 2- آنچه موجب کاهش مشارکت مردمي در انتخابات اسفندماه 1398 گرديد، نه ميل حاکميت به کاهش مشارکت که عملکرد ضعيفي بود که نمايندگان ليست اميد در مجلس پيشين برجاي گذاشته بودند. علاوه بر آن، عملکرد دولتي است که با حمايت عباس عبدي و سعيد حجاريانها به قدرت رسيده است؛ همان دولتي که سياست چرخش چرخ اقتصاد کشور از طريق ارتباط با غرب و بستن برجام را مطرح نمود و توانست اعتماد حداکثري مردم را کسب نمايد. وقتي برنامهها به ثمر نرسيده و باغ برجام که ماهها انرژي و توان کشور را به هدر داده و مردم را نااميد کرده است، انتظار حضور پرشور در انتخابات را نبايد داشت. 3- پرداختن به چنین مباحثی در آستانه انتخابات 1400، هم میتواند با هدف فشار به شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت نامزدهایی باشد که صلاحیت لازم برای ورود به انتخابات را ندارند و هم پیشاپیش توجیه عدم ورود نامزدهای انتخاباتی اصلاحطلبان به میدان رقابت 1400، به دلیل فقدان حرفی نو و برنامهای مشخص برای اداره کشور باشد که این عدم تمایل را در انتخابات اسفند 98 نیز مشاهده کردیم! هرچند خط رسانهاي این جریان، عدم حضور و عدم اقبال مردمی را سر آخر بر سر شورای نگهبان خراب کردند!
نکات راهبردي: مشارکت حداکثري همچنان مهمترین اصل در نظام مردمسالاری ديني است و هیچکس نميتواند اين روح و جوهره نظام اسلامي را از آن جدا سازد؛ نه آنهایی که به مردم و نقشآفرینی آنان اعتقادي ندارند و نه آنان که نسبت به تعبير مردمسالاری ديني کينه و عقده داشته و آن را رقيب ليبرال دموکراسي غربي مييابند و همه توان خود را براي تخريب چهره آن به کار گرفتهاند. (نویسنده: مهدي سعيدي)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (سهشنبه 4 شهریور)
⚫️ عبرت از گذشته
بیش از هفت سال از پیروزی جریانی که شعار «هم چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم» سر میداد، میگذرد. این جریان مشکلات داخلی را به مسائل هستهای گره زد و با شور زیاد به سمت مذاکره، اعتماد و توافق با غرب حرکت کرد؛ مذاکره و توافقی که با بدعهدی طرفهای غربی و در نهایت با خروج آمریکا از برجام به سرانجام مطلوب نرسید و مشکلات اقتصادی زیادی را برای مردم بوجود آورد. دراینبین نکته مهم، عدم عبرتآموزی برخی از سیاسیون است که همچنان فکر میکنند اگر نامزد دموکراتها در آمریکا به قدرت برسد، آنها میتوانند این بیراهه را دوباره بروند و به هدفی که هفت سال به آن نرسیدهاند، دست یابند.
گزارههای خبری: 1- احمد نقیبزاده «فعال سیاسی اصلاحطلب» معتقد است: «اگر بایدن به ریاستجمهوری برسد و به برجام نیز بازگردد یک موفقیت بزرگ نصیب جمهوری اسلامی خواهد شد. اگر بایدن به عنوان رئیسجمهور بعدی امریکا انتخاب شود و ترامپ در انتخابات شکست بخورد، شاید نیاز به نرمش نیز وجود نداشته باشد.» 2- روزنامه شرق نیز با تیتر «آقای دیپلمات در قامت ریاستجمهوری؟»، مینویسد: «همین مردم خسته از تحریمهای ظالمانه آمریکا که در سختترین روزهای زندگی خود قرار دارند، اگر ببینند جو بایدن رئیسجمهور آمریکا شده است و آمریکا که مسبب همه این سه سال و اندی درد و رنج ملت ایران است، متواضعانه به برجام بازگشته، آنهم توافقی که مرد شماره یک دیپلماسی ایران آن را چنان منعقد کرده که ترامپ را در شورای امنیت منزوی و سرافکنده کند، بازهم با صندوقها قهر خواهند کرد؟!»
گزارههای تحلیلی: نگاه غلط جریان سیاسی اصلاحات به روند تحولات بینالملل، کشور و چرخ اقتصادی آن را چندین سال معطل مذاکره و سیب و گلابیهای برجامی نگه داشت؛ در این فاصله، قیمت دلار از حدود 4 هزار به 22.400 هزار تومان رسید و با افت بیُسابقه ارزش پولی کشور، کالاهای اساسی، مسکن و ... جهش قیمتی چند برابری پیدا کرد؛ بااینوجود برخی سیاسیون به دنبال برنامهریزی برای افتادن مجدد در دام تجربه شده هستند. خط و مشیای که امروز علاج مشکلات کشور است، نه نگاه دست بسته به غرب، بلکه تکیه بر توان و داشتههای داخلی با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود منطقهای و بینالمللی است. بنا به فرموده پیامبر اکرم(ص): « لا يُلدَغُ المُؤمِنُ مِن جُحرٍ مَرَّتَينِ (اصول کافی، جلد 5، ص 597)؛ مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود»؛ نباید راهی را که جز خسران و عقبگرد در آن چیز دیگری نیست را چندباره امتحان کرد.
(نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خط تحریف (سهشنبه 4 شهریور)
⚫️ هدف؛ ترور نرم فرماندهان سپاه
روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «آن ۱۹ ثانیه لعنتی!»، در خصوص هواپیمای اکراینی نوشت: «اگر قصور و تقصیری متوجه اپراتور پدافند هوایی باشد، فرماندهان نظامی بالادستی او نیز به همان میزان مقصر هستند. اتهامات و قصوری که شاید شفافسازی تمامعیار آنها تنها راه جلب دوباره اعتماد افکار عمومی باشد». این روزنامه در لفافه خواستار محاکمه فرماندهان سپاه شده است! یکی از اهداف رسانهای دشمن از داغ نگهداشتن ماجرای هواپیمای اوکراینی، بهرهگیری ابزاری از آن برای «ترور نرم سپاه» و در ادامه «ترور نرم فرماندهان ارشد سپاه»، ازجمله سردار حاجیزاده است. رسانههای معاند تلاش دارند در ماجرای هواپیمای اوکراینی، ضمن ترور نرم فرماندهان سپاه، نقش آمریکا در بروز این حادثه تلخ و همچنین تحقیر آمریکا در موشکباران پایگاه عینالأسد را به حاشیه ببرند. روزنامه اعتماد که در روزهای گذشته، یادداشت «مسعود بهنود» یکی از عناصر بدسابقه ضدانقلاب و کارمند رسمی بیبیسی فارسی را منتشر کرده بود و پیش از آن صراحتاً اعلام کرده بود که «باید حق براندازی در ایران به رسمیت شناخته شود»، حالا در گزارش مذکور، هشتگ ضدانقلاب با عنوان «چرا زدید؟» را بازنشر داده و غیورمردان سپاه پاسداران را آماج توهین و تخریب قرار میدهد.
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیل ها سهشنبه 4 شهریور.pdf
145.4K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (دوشنبه 10 شهریور)
⚫️ ما ملت امام حسینیم
شهید سلیمانی جمله پرمغزی دارند که به اندازه دهها کتاب انگیزشی که در بازار کتاب یافت میشود، اثرگذار است؛ «فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست». همین جمله امسال سرمنشأ فعالیت هیئتهای عزاداری سراسر کشور در ایام کرونایی قرار گرفت و فرصتهای بهیادماندنی از دهه اول محرم به وجود آورد.
گزارههای خبری: 1- اگرچه تصاویر و یاد حاج قاسم در فضای هیئتهای عزاداری امسال حکمفرما بود؛ بااینحال، هیئتها و مردم عزادار ایران با رعایت موارد بهداشتی، فعالیتهای خیریه متعددی در کمکهای مؤمنانه انجام دادند که کمسابقه بود. 2- چهارپایه خوانی و حضور بیغلوغش مداحان اهلبیت در مقابل منازل خانوادههای شهدا، محلههای محروم، بیمارستانها، خیابانها و ورزشگاهها نمود دیگری از جلوههای تحولی ماه محرم امسال بود که توانست مداحان و سخنرانهای مطرح کشوری را با شیوههای جدیدی از تبلیغ آشنا کند و فرصتهای جدیدی خلق نماید. 3- بهرهمندی درست از فضای مجازی و رسانههای تصویری، توانست جامعه را با این فرصت آشنا کند که میتوان با تولید محتوای درست در این فضا، این تهدید را نیز به فرصت تبدیل کرد.
نکته پایانی: حضور مداحان مطرح کشوری در مناطق محروم و در جمع کودکان عاشق اباعبداللهالحسین نهتنها بهترین پاسخ عملی و علمی به خبرسازیهای رسانههای بیگانه در مورد مسائل مالی هیئتها و مداحان بود، بلکه این تحول را ایجاد کرد که یک مداح به جای مداحی سالانه در یک محله و با یک جمع محدود، این فرصت را برای سایر مردم هم ایجاد تا از منبر و روضههای خوب بهرهمند شوند. در این دهه محرم ملت ما بهواقع به جهانیان نشان دادند که ملت امام حسین علیهالسلام هستند و در یک بحران هزارها فرصت برای تحول معنوی در هیئتها و مراسمهای عزاداری اباعبداللهالحسین(ع) که سالها به یک شکل برگزار میشد، ایجاد کرد. انشاءالله این مراسمها تا پایان اربعین و صفر مراحل تکامل خود را سریعتر و بهتر خواهد پیمود. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (دوشنبه 10 شهریور)
⚫️ تحریف موضوع، اینبار در روستای ابوالفضل!
درگیری روز چهارشنبه در روستای ابوالفضل اهواز منجر به مجروح شدن تعدادی از اهالی روستا با گلولههای ساچمهای پلاستیکی شد تا خوراک خبری رسانههای معاند برای حمله به بنیاد مستضعفان فراهم شود.
نکات تحلیلی: 1- مخابره این حادثه یکی از مصادیق تحریف به شمار میرود، چراکه این اتفاق ارتباطی با بنیاد مستضعفان نداشته و به اجرای رأی کمیسیون ماده 100 شهرداری، بهمنظور رفع تصرف غیرقانونی زمینخواران توسط نیروی انتظامی مربوط میشده است که برخی رسانهها آن را به تلاش بنیاد مستضعفان برای تصاحب زمینهای روستاییان تغییر دادند. 2- به گفته فرماندار اهواز، روستایی به نام «ابوالفضل» در تقسیمات کشوری اهواز وجود ندارد. آنچه به روستای ابوالفضل نامیده میشود، یک سکونتگاه غیررسمی است که از سال ۲۰۰۵ شکل گرفته و مالکیت و اسناد این اراضی متعلق به بنیاد مستضعفان است. 3- در سالهای اخیر زمینخواران به صورت شبانه زمینهای زیادی را تصرف کردهاند و تاکنون چندین بار شهرداری برای رفع تصرفات به این روستا رفته و زمینهای مذکور را آزاد کرده است که البته با هیچگونه اعتراضی از سوی اهالی مواجه نشده است. 4- در کنار برخی تصرفات غیرقانونی در این منطقه، حدود 60 الی 70 خانوار نیز زندگی میکنند که وضعیت اقتصادی ضعیفی دارند. تعدادی از زمینخواران با قصد پوشش دادن به اقدمات غیرقانونی خود از طریق تحریک این قشر مستضعف و دادن اطلاعات غلط به آنها، باعث شدهاند که آنان با پرتاب سنگ و شیشه به سمت مأموران نیروی انتظامی، مانع از اقدام قانونی آنان شوند. در این درگیری تعدادی از مردم مجروح میشوند. سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی برای دلجویی از مردم مستضعف این منطقه صورت گرفت و بررسی علل و عوامل اصلی این حادثه نیز در دست بررسی است.
نکته راهبردی: بیقانونی زیبنده جمهوری اسلامی ایران در هیچ سطح و موضوعی نیست. اجرای قانون باید اولویت اول نهادهای اجرایی در همه دستگاهها باشد و روستای ابوالفضل نیز از این قاعده مستثنی نیست. بهیقین رسالت بنیاد مستضعفان که حمایت از اقشار ضعیف جامعه است، حمایت از اهالی واقعی این روستا را نیز وظیفه خود میداند و با در نظر گرفتن ملاحظات شهرداری و فرمانداری اهواز و با رعایت قانون، اقدامات لازم را انجام خواهد داد ولیکن رسانههای داخلی نباید بوق رسانهای دشمن شده و اجازه دهند عدهای زمینخوار با جریحهدار نمودن افکار عمومی، خواسته اصلی اهالی واقعی را تحریف نموده و از آب گلآلود ماهی بگیرند! (نویسنده: علی کارگر)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خط تحریف (دوشنبه 10 شهریور)
1️⃣ دلسوزی برای ملت!
در روزهای گذشته خبری تحت عنوان «بیانیه جمعی از فعالین سیاسی و مدنی» بهصورت همزمان در رسانههای معاند و رسانههای منتسب به جریان اصلاحطلب داخلی منتشر شد که در آن به محکومیت تعدادی از چهرههای سیاسی اعتراض شده است. در بخشی از این بیانیه آمده است: «همگان مستحضرند که به علت افزایش سه برابری قیمت بنزین، قشرهای مختلف مردم به اعتراض برخاستند که متأسفانه در ادامه به خشونتهای گسترده و جانباختن دستکم ۲۳۰ تن از هموطنانمان منجر شد. حال نهادهای مسئول بهجای بررسی علل و عوامل این خطا و محاکمه مسببان آن، شهروندانی را محاکمه میکنند که از سر دلسوزی و برای حفظ امنیت و اعتبار کشور و دفاع از حقوق شهروندان، به مقامات و معترضان هشدار دادند که از توسل به هر نوع خشونت بپرهیزند.» اولین نکته قابلتأمل در این بیانیه اعتراضی، ماهیت امضاکنندگان آن است که خود را دلسوز ملت جا میزنند: «اردشیر امیرارجمند» (مشاور یکی از سران فتنه ۸۸ که از کشور متواری شد و به فرانسه گریخت)؛ «رجبعلی مزروعی» (از نمایندگان متحصن در مجلس ششم و از فعالین فتنه ۸۸ که چندی پس از فتنه، متواری و سپس بهصورت غیرقانونی از کشور خارج شد)؛ «عبدالعلی بازرگان» (از سران گروهک نهضت آزادی و از اعضای اتاق فکر فتنه ۸۸ در خارج از کشور) قرار گرفتن نام این افراد در کنار افرادی چون حجاریان و تاجزاده و علویتبار، بیشازپیش بر پیوند طیف تندروی اصلاحطلب و جریان برانداز در خارج از کشور صحه میگذارد. ثانیاً؛ در آبان سال گذشته، بیتدبیری در بخشهایی از دولت اصلاحطلبان در کنار برنامهریزی گسترده دشمن در پشتیبانی از اغتشاشات خیابانی، منجر به قربانی شدن تعدادی از هموطنانمان شد. حال جریان اصلاحطلب بهعنوان بانی وضع موجود و متهم اصلی اتفاقات آبان ۹۸، ژست شاکی و منتقد به خود گرفته است؟!
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار وتحلیلها دوشنبه 10 شهریور.pdf
136K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (چهارشنبه 12 شهریور)
⚫️ ریسک بالا برای خریداران ملک در خارج!
یکی از تقاضاهای مقام معظم رهبری در نشست تصویری با اعضای هیئت دولت در دوم شهریورماه سال جاری، برخورد با واردات کالاهای لوکس و خرید خانه در خارج کشور بود. در همین راستا روزنامه دیلی صباح در جدیدترین گزارش خود نوشت: «با افزایش تقاضا برای خرید ملک توسط سرمایهگذاران ایرانی، میزان فروش خانه به اتباع خارجی در شهر ساحلی ازمیر در حاشیه دریای اژه، برای نخستین بار از زمان شیوع بحران کرونا روندی صعودی پیدا کرده است.» در سال ۹۸ ایرانیها حدود ۶۳۱۰ واحد مسکونی در ترکیه خریداری کردهاند. با در نظر گرفتن رقم ۲۵۰ هزار دلار برای هر یک از املاک که کف رقم مصوب (شرط اعطای تابعیت) است، میتوان گفت که در سال ۹۸ بیش از 1.5 میلیارد دلار سرمایه از کشور به مقصد ترکیه خارج شده است.
نکات تحلیلی: 1- از سال ۲۰۱۳ با تغییر در قوانین خرید ملک توسط اتباع خارجی در ترکیه، میزان فروش خانه به خارجیها در این کشور افزایش محسوسی را تجربه کرد که بعدها این روند با تصویب قانون جدید شهروندی سرعت بیشتری هم پیدا کرد. طبق قوانین جدید، اتباع خارجی با خرید خانهای به ارزش ۲۵۰ هزار دلار و بیشتر میتوانند شهروندی ترکیه را به دست آورند. این رقم قبل از قانون جدید، یکمیلیون دلار بود. یکی از دلایل اصلی خرید ملک در ترکیه توسط ایرانیان، کسب شهروندی این کشور است. 2- تسهیلات جدید بانکهای ترک در افزایش رغبت ایرانیان به خرید ملک در این کشور نیز مؤثر بوده است. بانکهای دولتی «زراعت بانک» و «کیف بانک» و «هالک بانک» در سال جدید وامهای رهنی کمسابقهای را در اختیار مشتریان خود قرار میدهند.
نکات راهبردی: طی سالهای اخیر تجربه خرید آپارتمان توسط اتباع ایرانی در کشورهای همسایه همواره با شکست مواجه شده که جدیدترین نمونه به گرجستان مربوط میشود. در سالهای گذشته اغلب ایرانیهای خریدار خانه در بیروت، دوبی و کویت نیز ورشکست شدند و بعضی از آنها هنوز هم در زندانهای این کشورها به سر میبرند. در ترکیه شرط ارائه سند اصلی، استقرار دائم در آن خانه است، استقرار دائم نیز مستلزم دریافت اقامت است، لذا هیچگاه این هدف محقق نمیشود. به اقرار بسیاری از سرمایهگذاران ملک و مسکن، هیچکدام از کشورهای منطقه، اقلیم چهارفصل ایران را ندارند و اتباع این کشورها به آبوهوای ایران غبطه میخورند. لذا به دلیل بالا بودن ریسک سرمایهگذاری در خارج، به هموطنان توصیه میشود سرمایه خود را بدون ریسک در کشور خود هزینه کنند تا در کنار اشتغالزایی و آبادانی ایران، از خروج میلیاردی ارز نیز جلوگیری شود. (نویسنده: علی قاسمی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (چهارشنبه 12 شهریور)
⚫️ نتیجه عکس!
شیعیان نیجریه امسال باشکوهتر از همیشه و در بیش از ۳۱۵ نقطه در استانهای مختلف این کشور عزای حسین بن علی(ع) را اقامه کردند و البته چنانچه انتظار میرفت، پلیس این کشور بار دیگر عمق وحشت و نگرانی خود را از گسترش فرهنگ عاشورا به نمایش گذاشت و به عزاداران حسینی یورش برد؛ تنها در کادونا ۳ نفر از شیعیان به شهادت رسیدند و تعدادی نیز زخمی شدند.
پرسش کلیدی: چرا دولت نیجریه با اقامه عزای اباعبداللهالحسین(ع) چنین خشن و سخت برخورد میکند؟ و فراتر از آن دولت این کشور با حربههای مختلف، ازجمله دستگیری شیخ زکزاکی، تداوم بازداشت غیرقانونی و حبس او علیرغم بیماری شدید، تلاش دارد شیعیان را منزوی کند؟
نکته راهبردی: پاسخ این سؤال را باید در گفتمان برآمده از گفتمان شیعه و خط سرخ عاشورا دانست! حاکمان نیجریه، تجربه عینی انقلاب اسلامی ایران و نقش این فرهنگ در حرکتهای آزادیخواهانه و عدالتخواهانه برآمده از اسلام ناب محمدی را پیش روی دارند و میدانند که هرگونه مجال دادن به تبیین و معرفی تشیع در این کشور میتواند به تحول بزرگ در نیجریه منجر شود، ازاینرو در تلاش میکنند گسترش تشیع را متوقف یا حداقل تا آنجا که ممکن است کند کنند؛ اما آنچه در نیجریه اکنون در حال رغم خوردن است، تأثیر کاملاً دگرگون و متضاد با اهداف و مقاصد دولت این کشور بوده و با وجود تمام سرکوبها و بهکارگیری خشونت، سرعت رشد شیعه در نیجریه حرکتی صعودی دارد و هرسال بر خیل عاشقان راه امام حسین(ع) افزوده میشود، چنانکه اکنون نزدیک به 8 میلیون شیعه در این کشور وجود دارد که بیش از 95 درصد از این جمعیت، نسل اول شیعه بوده و پدر و مادرهای آنان به ادیان و مذاهبی دیگر گرایش داشتهاند.(نویسنده: سید فخرالدین موسوی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خط تحریف (چهارشنبه 12 شهریور)
1️⃣ با آمریکا مذاکره کنیم، وضع بهتر میشود!
روزنامه اعتماد در مطلبی به قلم «ولی نصر»، آورده است: «اگر امریکا درک خود از منافع ایران در خاورمیانه را بالا ببرد، میتواند ایران را تشویق کند قدرت خود در منطقه را به شکلی سازندهتر به کار گیرد. ایران میخواهد امریکا به سیاست مقابله با جمهوری اسلامی پایان دهد، اکثر نیروهای خود را از منطقه خارج کند و بپذیرد که ایران یکی از قدرتهای منطقه است که منافع مشروع خود را دنبال میکند. طی ۴۰ سال اخیر ایران برای تحقق این اهداف مجبور شده گزینه تقابل را انتخاب کند. البته این رویکرد تهاجمی نتوانسته به اهداف خود دست یابد. ترور سردار قاسم سلیمانی، فرماندهی که مسئول اجرای راهبرد تقابل بود، باعث شد ایران و امریکا در ماه ژانویه سال جاری در آستانه جنگ قرار بگیرند. از سوی دیگر مشکلات اقتصادی و اعتراضات داخلی نیز در ایران تشدید شده است. در چنین شرایطی اگر امریکا مسیر بهتری را به سران جمهوری اسلامی پیشنهاد کند، شاید اتفاقات بهتری بیفتد. البته مقامات ایران بهصورت غریزی نسبت به وعدههای امریکا و چراغ سبز این کشور به صلح با جمهوری اسلامی بدبین و مشکوکاند اما همانطور که ایران توانست با دولت اوباما به توافق برسد، اگر رهبران این کشور ببینند امریکا در تلاشهای دیپلماتیک خود جدی است و مذاکره میتواند ایران را به اهداف خود برساند، بعید است از آن صرفنظر کنند». مهمترین تحریف صورت گرفته در این نوشته که متأسفانه بهآسانی از سوی رسانه مکتوب داخلی به مخاطب خورانده میشود، متهم کردن ایران به اتخاذ گزینه تقابلی در مقابل امریکا است. سؤال این است، زبان گفتگو با دولتی که هیچ نقطه سفیدی در کارنامهاش با ایران ندارد و علاوه بر تحریمهای اقتصادی چهار دهه علیه یک ملت، هزاران نیروی نظامی خود را در مرزهای ایران مستقر کرده چگونه باید باشد؟ آیا با دولتی که هرروز یک مشکل امنیتی علیه کشور ایجاد میکند؛ یک روز با بهرهگیری از مزدورانی مثل داعش و النصره به دنبال ناامن کردن منطقه است، روز دیگر بهقصد جاسوسی به حریم هوایی ایران وارد میشود و نهایتاً به ترور علنی فرمانده سرشناس کشورمان که پرچمدار مبارزه با تروریستها در منطقه بود، دست میزند، میتوان مذاکره کرد؟ و آیا سوابق مذاکراتی که با آن شده مثبت و سازنده بوده است که همچنان امید به اتخاذ مسیر دیپلماتیک از سوی آمریکا را دارید؟!
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها چهارشنبه 12 شهریور.pdf
139K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
4_5944769469682288579.mp3
1.61M
نشریه اخبار و تحلیلها یکشنبه 16 شهریو.pdf
133.2K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (یکشنبه 16 شهریور)
⚫️ شما هم میتوانید مثل سپاه باشید؟
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) سپاه اعلام کرد، فاز سوم پروژه آبرسانی به منطقه غیزانیه خوزستان روز یکشنبه(امروز) بهطور رسمی افتتاح خواهد شد تا دغدغه بهحق مردم عزیز این منطقه در دسترسی به آب سالم و دائمی برطرف شود. به گفته دکتر محمد «علیرغم اینکه تصور میشد اجرای این پروژه به علت وضعیت آبوهوای بسیار گرم و شرایط محیطی سخت، دو ماه به طول بینجامد، اما در مدت زمانی بسیار کمتر از موعد پیشبینیشده، تکمیل شد». این خبر، نمونه یک «خبر خوب» در حوزه رسانه است؛ امیدوارکننده، واجد سرعت و دقت بالای انجام پروژه و در یک کلمه کار تمیز جهادی، خداپسندانه و غزوهای بیمنت. بهراستی چرا سپاه میتواند در شرایط تحریمی و کرونایی، یکسان و بلکه بدتر از شرایط دیگر سازمانها و وزارتخانهها دست به این قبیل اقدامات بزرگ بزند؟ آیا دیگر نهادها و سازمانها نیز میتوانند؟
نکات تحلیلی: 1- سپاه یک مجموعه انسانی دغدغهمند و دلسوز مردم است که رسالت بسیار بزرگی را بر دوش خود احساس میکند و آن مسئولیتپذیری در برابر راحتی و رفاه مردم است. این هدف روزی در سنگرنشینی جنگ و دفاع از امنیت و عزت مردم خود را نشان میدهد و روزی در به راه انداختن ابزار و ماشینآلات سنگین بیتالمال برای سازندگی کشور و امروز، کمک به طراحی، ساخت و تقویت زیرساختهای صنعتی و خدماتی و مبارزه بیامان با مفاسد اقتصادی! 2- آیا دیگران نیز میتوانند مانند سپاه باشند؟ بله، بهشرط آنکه وجودشان سرشار از دغدغه برای مردم باشد و از بزرگی راه، دوری مقصد، صعبالعبوری مسیر خدمت بیمنت و خار مغیلان سرزنشها و هجمهها و تحریف واقعیات نهراسند. 3- اتفاقاً یکی از بخشهای سپاه که همواره دشمنان عملکرد آن را تخریب کردهاند، همین قرارگاه خاتم است؛ اما سختی خدمت بیمنت به مردم در همزادی باور و ایمان به راه و درستی این گزاره پرمغز رهبر حکیم انقلاب که «بزرگترین مبارزه با آمريكا، خدمت به مردم است» سپاه را روئینتن در برابر سهگانه شوم تحریف، نفوذ و انحراف کرده و به آینده امیدوار ساخته است؛ آیندهای که تنها با عبور از «نمیشود» و «نمیتوانیم» حاصل میشود.
نکته راهبردی: سپاه با شدیدترین تهمتها و روایتهای «تحریف» شده مواجه است؛ اما در کنار کار جهادی و خدمت مضاعف، از بصیرت بخشی و پرتوافکنی به صحنه وارونه ترسیمی از سوی کارگردانان تحریف نیز غافل نمیشود. تاکتیکها و تکنیکهای خدمترسانی شاید عوض شوند، اما هدف و راهبرد اصلی، یعنی «تفکر خدمت بیمنت به مردم» توأم با قطبنمای بصیرت محال است در سپاه تغییر کند. بیتعارف اگر روزی چنین شود، دیگر سپاه، سپاه تراز انقلاب و مردم نخواهد بود. (نویسنده: فتحالله پریشان)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خبر ویژه (یکشنبه 16 شهریور)
1️⃣ واکنش به هتک حرمت قرآن
«آیتالله نوری همدانی»، مرجع تقلید شیعیان با محکوم کردن هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد، پیامی به شرح زیر منتشر کرد: «اقدام شرمآور اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم موجب تألم خاطر همه انسانهای آزاده گردید. بیشک این اقدام سبکسرانه با پشتیبانی اندیشکدههای صهیونیستی و آمریکایی در راستای اسلام هراسی صورت گرفته که لازم است مسلمانان جهان با اتحاد و همبستگی در مقابل این نقشه شوم ایستادگی کنند. اینجانب ضمن محکوم کردن این حادثه اسفناک، از سران کشورهای اسلامی و سازمانهای بینالمللی درخواست میکنم نسبت به این موضوع واکنش جدی داشته و مانع از تکرار این قبیل جریانات شوند». «آیتالله اعرافی»، مدیر حوزههای علمیه و رئیس هیئت امنای جامعة المصطفی(ص) العالمیه نیز طی اطلاعیهای این اقدام را محکوم کرد و اظهار داشت: «جریانهای خردسوز و اسلامستیز و ستمپیشگان و مستکبران بدانند بهرغم همه دشمنیها و کینهورزیها و مظالمی که بر مسلمانان و امت اسلامی و کشورهای اسلامی روا داشتهاند و بهرغم همه این حرکتهای فرومایگان، خورشید اسلام کمفروغ نخواهد شد، بلکه تابانتر خواهد بود و اندیشه توحیدی و معرفت قرآنی و اخلاق و عقلانیت اسلامی بیش از گذشته پیش خواهد رفت و مورد استقبال جهانیان قرار خواهد گرفت و سنگرهای ذهن و ضمیر آدمیان را فتح خواهد کرد و زورگویان و سستمنطقان را بر جای خود خواهد نشاند.
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly