◾️مسئول اسبق بررسی و تحلیل معاونت سیاسی سپاه دار فانی را وداع گفت
🔻«فرزاد تذری» مسئول اسبق بررسی و تحلیل معاونت سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و از پایه گذاران هفته نامه «صبح صادق» صبح امروز در بیمارستان بقیه الله(عج) تهران دار فانی را وداع گفت.
◾️به گزارش صبح صادق وی از جوانان پرشور و انقلابی بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با گروهک های سیاسی و امنیتی به مبارزه پرداخت و تجارب گرانقدری اندوخت که بعدها در کنار انباشت علمی و دانشی در حوزه علوم سیاسی از وی تحلیلگر و نویسنده ای توانمند در حوزه سیاست داخلی و جریان شناسی سیاسی- امنیتی ساخت.
▪️دقت نظر، توجه به ظرافت های تحلیلی و شناخت تبارشناسانه جریانها و نگاه نافذ به عمق تحولات و پدیده ها از ویژگیهای مرحوم تذری در تحلیل وقایع سیاسی بود.
▪️وی علاوه بر فعالیت در معاونت سیاسی مدتی را هم در اطلاعات سپاه پاسداران فعالیت کرد. فعالیت در سیستان و بلوچستان نیز از دیگر سوابق مرحوم تذری است.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
پیام تسلیت سردار دکتر جوانی در پی درگذشت مسئول اسبق بررسی و تحلیل معاونت سیاسی سپاه:
انا لله و انا الیه راجعون
خانواده محترم مرحوم فرزاد تذری
خبر فقدان مجاهد خستگی ناپذیر خط مقدم جبهه بصیرت و روشنگری را شنیدیم و اندوهی سترگ بر دلمان نشست.
در حالی ناباورانه به سوگ همرزم و همکار سابق و دوست صمیمی امروزمان نشستهایم که همچنان حضور معنوی و صلابت دیدگاهها و نظرات روشنگرانه او را در میان خود حس میکنیم. به درستی آقای فرزاد تذری یکی از فرماندهان عرصه جنگ نرم و خط مقدم جهاد تبیین و هدایت سیاسی بود.
بدون شک علم او بر زمین نخواهد ماند و تحت منویات امام خامنهای(مدظله العالی) به وسیله فرزندان معنوی و شاگردان صدیقش روشنی بخش و هدایتگر فردا خواهد بود.
امید آن داریم غم و اندوه بزرگ شما را عنایت الهی آرامش و تسلی دهد. از درگاه ایزد منان رحمت و مغفرت برای آن عزیز سفر کرده و صبر جمیل و اجر جزیل برای شما و همه بازماندگان مسئلت مینمایم.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سردار سرتیپ دوم پاسدار یدالله جوانی
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(سهشنبه 20 اسفند)
🔴 ماهیت جنگ قدرت در حکومت قبیلهای
هرقدر دنیا رو به جلو حرکت میکند، خاندان پادشاهی عربستان در حکومت قبیلهای خود به عقبتر میرود. خبر دستگیری چند نفر از مقامات بلندپایه سعودی، از جمله «امیر احمدبن عبدالعزیز» برادر پادشاه و «محمدبننایف» ولیعهد پیشین بار دیگر گمانههای مربوط به جنگ قدرت در خاندان سعودی را برجسته کرده است.
گمانهزنیها بر این است که «بنسلمان» قصد دارد از طریق ارعاب، «هیئت بیعت» را تحت سیطره خود درآورد تا در صورت مرگ پادشاه، انتقال قدرت به ولیعهد به آسانی و بدون دردسر انجام شود.
بسیاری از مقامات و نوادگان سعودی با ارسال پیامهای بیعت و وفاداری قصد دارند از یک سو از خشم ولیعهد و دستگیری احتمالی در امان بمانند و از دیگر سو، در ساختار قدرت آینده که قرار است ولیعهد جوان سالها در رأس آن قرار گیرد، جایگاه مطمئنی بیابند.
درباره علت دستگیریها چنین گفته شده است که بنسلمان این افراد را به کودتا علیه حکومت با کمک برخی قبائل دارای نفوذ و در سایه حمایت بعضی کشورهای خارجی متهم کرده است؛ اما درباره اینکه چرا بنسلمان در مقطع فعلی اقدام به این کار کرده، دو دلیل عمده مطرح است: دلیل اول ترمیم موقعیت خود به عنوان چهرهای تحولخواه و معتدل است، خصوصاً که ولیعهد هنوز از تبعات قتل «جمال خاشقجی» رهایی نیافته و این جنایت دستاویز کافی به معارضان داده است تا علیه او سخن بگویند یا حتی وارد عمل شوند. دلیل دوم به آمادهسازی و تعدیل هیئت بیعت بازمیگردد؛ هیئتی که مخالفانی چون امیر احمد در آن حضور دارند و در نشست پیشین به ولیعهدی بنسلمان رأی نداده بودند.
ماجرای هیئت بیعت به این علت مهم است که برخی پیشبینی میکنند «ملک سلمان» قصد دارد پیش از مرگ به نفع پسرش از قدرت کنارهگیری کند؛ از این رو هیئت مذکور باید آماده برگزاری نشست و رأیدهی به بنسلمان به عنوان پادشاه جدید سعودی باشد.
«ملک عبدالعزیز» بنیانگذار سعودی وصیت کرده بود: تا فرزندانم زنده هستند، قدرت به نوادگان نخواهد رسید. دستگیری امیر احمد که فرزند بلافصل عبدالعزیز است در این راستا قابل ارزیابی است. با این حال، با توجه به سنتشکنی صورتگرفته، بنسلمان با این کارها تلاش دارد پیشاپیش موانع احتمالی را برطرف کند. قسمت جالب ماجرا اینجاست که آمریکا و دموکراسیهایی که از دوشیدن عربستان منفعت به دست میآورند، در این زمینه از این حرکتها حمایت میکنند!
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(سهشنبه 20 اسفند)
🔴 عزم ملی برای عبور از بیماری جهانی
شیوع ویروس کرونا اکنون به بحرانی جهانی تبدیل شده است. چین بیش از دو ماه تعطیلات گسترده اعلام و محدودیتهای فراوانی وضع کرده است. ایتالیا روز گذشته به قرنطینه بزرگ تبدیل شد. در انگلستان، آلمان و کشورهای شمال اروپا محدودیتهای گسترده وضع شده است و سیستمهای بهداشتی به حالت آمادهباش کامل در آمدهاند. اوضاع در دیگر کشورهای شرق آسیا نیز بحرانی است؛ ژاپن به مدت یک ماه تعطیلات گسترده اعلام کرده است و در کره جنوبی شرایط به وضعیت قرمز نزدیک شده است. با وجود اینکه «ترامپ» این روزها برای کارزارهای انتخاباتی ماههای آینده خود آماده میشود و تلاش میکند وضعیت را کاملاً جدی نشان دهد و اعلام میکند در آمریکا اوضاع کاملاً تحت کنترل است، اما منابع خبری از پنهانکاری بزرگ کاخ سفید در این باره خبر میدهند و شمار مبتلایان در آمریکا را بسیار بالاتر از عدد رسمی اعلامشده میدانند؛ البته بعضی از کشورها، به ویژه در همین منطقه غرب آسیا، یا به دلیل نداشتن زیرساختهای پزشکی مناسب یا ملاحظات اقتصادی و گردشگری هیچ آماری از ابتلا و وجود بیماری در کشور خود اعلام نکردهاند؛ اما اینجا، در ایران تنها ساعاتی پس از مثبت شدن اولین نمونه وجود بیماری، این موضوع به شورای رسمی اعلام شد و با تشکیل ستاد مبارزه با کرونا همه دستگاهها و نهادها در ابعاد آموزشی، گندزدایی همچنین شناخت بیماران برای مقابله با شیوع ویروس کرونا بسیج شدند؛ اما ماجرای ایران شاید کمی متفاوتتر از همه دنیا باشد؛ امروز ملت ایران علاوه بر اینکه با این ویروس منحوس در سایه تحریمهای ظالمانه آمریکا در حوزه بهداشت و درمان پنجه در پنجه است، باید در مقابل دشمن بزرگ خود، یعنی جبهه استکبار که تلاش میکند از این بیماری به عنوان ابزاری برای اعتمادزدایی در جامعه، ایجاد تقابل درونی و به دنبال آن، قرار دادن مردم در برابر مردم و مردم در برابر نظام استفاده کند، ایستادگی کند و نقشههای شوم دشمن را نقش بر آب کند؛ موضوعی که موفقیت در آن حاصل نمیشود، مگر با عزم ملی و همکاری عمومی.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه(سهشنبه 20 اسفند)
1️⃣ پیامهای سفر سردار قاآنی به سوریه
روزنامه «العربی الجدید» چاپ لندن در گزارشی به خبر سفر «سردار اسماعیل قاآنی» به سوریه واکنش نشان داد. این روزنامه نزدیک به قطر در این گزارش که آن را با عنوان «سفر قاآنی به سوریه، پیام حفظ نفوذ» منتشر کرد، نوشت: «سفر [سردار] اسماعیل قاآنی، فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران ایران به سوریه که شنبه اطلاعرسانی شد، پیامهای متعددی داشت.» «العربی الجدید» نوشت: «مناطق بازدیدشده از سوی سردار قاآنی شامل جبهههایی از منطقه «کاهش تنش» در استان ادلب هم میشود. سفر او به بخشهایی از غرب و جنوب استان حلب، استان ادلب، استان حماه و لاذقیه پیامی روشن بر اصرار ایران و تأکید بر ثبات حضور پرقدرت در سوریه و جبهههای شمالی نبرد است، به ویژه اینکه در پی ترور قاسم سلیمانی برخی دچار تردید شده بودند که این ثبات کاهش مییابد یا خیر.»
2️⃣ «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی با طرح اتهاماتی علیه ایران مدعی شد: «سؤالاتی مرتبط با مواد و فعالیتهای هستهایِ اعلامنشده احتمالی در سه مکان که ایران آن را اعلام نکرده بود، برای آژانس پیش آمد. آژانس خواستار دسترسی به دو مکان از آنها شد. ایران دسترسی به این مکانها را فراهم نکرد و در مباحثات محتوایی برای پاسخ دادن به سؤالات آژانس حاضر نشد.»
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
فراسو۹۳۸.mp3
4.67M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 938
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ فراسو
📄 @ssweekly
ریزش ها ۹۳۸.mp3
3.47M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 938
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ ریزش ها
📄 @ssweekly
آیه۹۳۸.mp3
4.19M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 938
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ آیه
📄 @ssweekly
تقویم انقلاب۹۳۸.mp3
4.12M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 938
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ تقویم انقلاب
📄 @ssweekly
یادداشت های سیاسی۹۳۸.mp3
5.57M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 938
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ یادداشت سیاسی
📄 @ssweekly
تاریخ معاصر۹۳۸.mp3
8.32M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 938
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ تاریخ معاصر
📄 @ssweekly
✅ حرف روز(چهارشنبه 21 اسفند)
🔴 مديريت بحران
داستان شيوع بيماري کرونا در کشور به مراحل حساس و پرخطري رسيده است. دست کم گرفتن بيماري، تصميمات باتأخير و ديرهنگام براي مقابله با آن و عوامل متعدد خارج از کنترل موجب شيوع روزافزون آن شده است به نحوي که پيشبيني اوليه که اوج بيماري را 5 فروردينماه اعلام کرده بود، اکنون در خوشبينانهترين حالت، 20 فروردينماه را روز پيک اعلام کرده است که اگر امور کار مطابق پيشبينيها پيش رود، دو ماه پس از آن همچنان کشور درگير اين بيماري خواهد بود. کاملاً معلوم است چنین اوضاعی متفاوت از شیوع برخی بیماریهای فصلی همچون سرماخوردگی، آنفولانزا و... است و ابعاد سیاسی، امنیتی، اقتصادی حتی فرهنگی و اجتماعی آن، موضوع را در سطح یک چالش ملی ارتقا داده است. نگاهی گذرا به تأثیر کرونا بر عرصه اقتصاد حکایت از آن دارد که بدون شک تداوم چنین وضعیتی یک بحران جدی برای اقتصاد کشور به حساب میآید که باید برای آن تدبیر کرد. در این شرایط، طبیعی است وزیر محترم و مجاهد وزارت بهداشت آن فردی نیست که از اختیارات، توانمندیها و تخصص لازم برای مدیریت چنین بحرانی برخوردار باشد و بتواند از پس کار برآید. کافی است به نامه چند روز گذشته وزیر بهداشت به رئیسجمهور مراجعه کنیم تا مشخص شود مافیای قاچاق ماسک چگونه کار را برای تیم درمانی و پزشکی کشور دشوار کرده است. معلوم است مدیریت این موضوع خارج از وظایف و توان وزارت بهداشت است. طبیعی بود از همان ابتدای شیوع این بیماری شخص رئیسجمهور یا معاون اول ایشان مسئولیت مقابله با کرونا را بر عهده بگیرد، اما متأسفانه چنین نشد و این امر خسارات فراوانی را برای کشور در این روزها به همراه داشته است. باید توجه کرد سهلانگاری در این امور و کوچک گرفتن معضل نه تنها راه حل عبور از مشکلات نیست، بلکه خطای محاسباتی راهبردی است که امکان جبران آن وجود نخواهد داشت. این عرصه، عرصه عمل و به میدان آمدن است. توان دولتمردان را باید در زمان بحران سنجيد، وگرنه در حالت عادی و طبیعی، امور از طریق ساختارها پیش میرود که امکانی دقیق برای ارزیابی کارآمدی به حساب نمیآید. حال که به گفته نائبرئیس مجلس، رهبر انقلاب خواهان پذیرش مسئولیت از سوی شخص رئیسجمهور شدهاند، دیگر حجت بر آقای روحانی تمام شده است و باید هر چه زودتر وارد میدان مقابله با کرونا شود. سخن آخر اینکه هرچند این روزها پیوسته از مردم خواسته میشود در خانهها بمانند، اما مسئولان کشور باید بیش از گذشته در میدان باشند تا با تدبیر و تصمیمات هوشمندانه که با سرعت و قاطعیت همراه است، امور را تحت کنترل خود قرار دهند تا کشتی نظام اسلامی با کمترین خسارت از این آزمایش سخت نیز همچون گذشته سربلند بیرون آید.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(چهارشنبه 21 اسفند)
🔴 نکات مثبت بودجه سال 1399
سرانجام پس از فراز و نشیبهای فراوان لایحه بودجه سال 1399 در تاریخ ۱۳ اسفندماه سال جاری، پس از اتمام بررسیها در کمیسیون تلفیق به صورت مستقیم به شورای نگهبان ارسال شد. این بودجه ویژگیهای متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره میشود: 1ـ بودجهای با کمترین میزان وابستگی به نفت؛ بیشترین میزان وابستگی بودجه به نفت در سالهای اخیر، مربوط به سال ۱۳۹۲ بوده که در این سال میزان وابستگی 48/5 درصد اعلام شده است؛ اما میزان وابستگی بودجه سال آینده به نفت ۱۰ درصد خواهد بود. ۲ـ اخذ مالیات از خانههای خالی از سکنه؛ بعد از گذشت چهار سال از زمان تصویب مالیاتستانی از خانههای خالی از سکنه، سرانجام این موضوع در لایحه بودجه سال آینده گنجانده شد. در بخشی از تبصره ۶ لایحه بودجه سال 1399 آمده است: «سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است با همکاری شهرداریهای سراسر کشور واحدهای مسکونی خالی از سکنه واقع در شهرهای با جمعیت بیش از 100 هزار نفر جمعیت در سالهای ۱۳۹۷، ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ را شناسایی و مالیات متعلقه را از مالکان آنها اخذ کند.» ۳ـ مالیات بر خودروهایی با ارزش بیش از ۷۰۰ میلیون تومان؛ نکته مثبت دیگر در لایحه بودجه سال 1399، مالیاتستانی از خودروهای لوکس است. در این لایحه ذکر شده است، انواع خودروهای سواری و وانت دوکابین دارای شماره انتظامی شخصی، با ارزش ۷۰۰ میلیون تومان و بیشتر، بر اساس ارزش روز خودرو مشمول مالیات هستند که نرخ مالیات 0/2 درصد در نظر گرفته شده است. ۴ـ حذف سه دهک بالای درآمدی از فهرست یارانهبگیران؛ با توجه به اطلاعات خوبی که دولت در اختیار دارد، سرانجام اقدام به حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی جامعه خواهد کرد. ۵ـ افزایش عوارض گمرکی بر واردات وسایل آرایشی و سیگار؛ در سال ۱۳۹۹ به عوارض گمرکی و سود بازرگانی واردات لوازم آرایشی مجموعاً پانزده (۱۵) درصد اضافه و به ازای هر نخ سیگار وارداتی ده (۱۰) ریال اخذ میشود و منابع حاصل از آن به صورت ۱۰۰ درصد به هیئت امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران اختصاص مییابد. ۶ـ افزایش ۲ درصدی جرائم رانندگی؛ در لایحه بودجه سال آینده میزان جرائم رانندگی ۲ درصد افزایش یافته و قرار است درآمد حاصل از آن صرف معلولان شدید، خیلی شدید و ضایعه نخاعی ناشی از تصادفات رانندگی و پیشگیری از معلولیت شود.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ خبر ویژه(چهارشنبه 21 اسفند)
1️⃣ وزارتخانه برجام!
رویکرد منفعلانه و ضعیف وزارت خارجه در واکنش به کشتار مسلمانان در هند در حالی است که شخصیت و هویت جمهوری اسلامی ایران در حمایت صریح از مسلمانان مظلوم در سایر کشورهاست. متأسفانه در روزهای اخیر، در واکنش وزارت امور خارجه به کشتار مسلمانان در هند، استمرار واکنشها و تعدد واکنشها در سطوح مختلف به هیچ عنوان مشاهده نشد. «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه فقط به یک توئیت بسنده کرد. متأسفانه این واکنش ضعیف و منفعلانه، مسبوق به سابقه است؛ برای نمونه واکنش وزارت امور خارجه به اقدامات جنایتکارانه دولت نیجریه علیه شیعیان در این کشور و همچنین اقدامات وحشیانه دولت نیجریه علیه «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر شیعیان نیجریه کاملاً منفعلانه و حداقلی بود. در مسئله نسلکشی مسلمانان روهینگیا به دست ارتش و افراطیون بودایی میانمار نیز شاهد انفعال و بیعملی وزارت امور خارجه بودهایم. روهینگیاییها اقلیتی مسلمان در کشور عمدتاً بودایی میانمار هستند که میانمار آنها را بنگلادشی و دولت بنگلادش آنها را میانماری میداند. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب در موارد فوق واکنش فعال داشته است و چنین تحرکاتی را به شدت محکوم کرده است. رفتارهای وزارت خارجه نشان میدهد این وزارتخانه متأسفانه به وزارت امور برجام خلاصه شده است؛ البته در این زمینه هم میزان موفقیتش برای همگان روشن است.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
نیم نگاه۹۳۸.mp3
6.1M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 938
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ نیم نگاه
📄 @ssweekly
داستان هفته - ثروت ۹۳۸.mp3
4.54M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 938
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ داستان هفته- ثروت
📄 @ssweekly
دهليز - طاعون سياه۹۳۸.mp3
3.09M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 938
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ دهلیز - طاعون سیاه
📄 @ssweekly
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فرمان فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در زمینه مقابله با کرونا؛
قرارگاه بهداشتی و درمانی برای سازماندهی خدمات به مردم تشکیل شود
حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا با صدور فرمانی به سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تقدیر از خدمات نیروهای مسلّح به مردم در زمینه مقابله با ویروس کرونا، بر لزوم سازماندهی این خدمات در قالب یک «قرارگاه بهداشتی و درمانی» برای پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری تأکید و خاطرنشان کردند: این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده میتواند جنبهی رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
متن فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمهتعالی
سردار سرلشکر باقری
با تقدیر از خدماتی که نیروهای مسلّح تاکنون در زمینهی کرونا به مردم عزیز تقدیم کردهاند و با تاکید بر ادامه و گسترش هرچه بیشتر آن، لازم است سازماندهی این خدمات به شکل یک قرارگاه بهداشتی و درمانی بوده و علاوه بر درمان و ایجاد مراکز درمانی مانند بیمارستان صحرایی و نقاهتگاه و غیره، به پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری با شیوههای لازم نیز بپردازد. تقسیم وظائف و مأموریتهای سازمانها و بخشهای نیروهای مسلّح از وظائف این قرارگاه است. این قرارگاه باید در هماهنگی کامل با دولت و وزارت بهداشت و درمان عمل کند.
این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده میتواند جنبهی رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
امید است با هدایت الهی و پشتیبانی ویژهی حضرت بقیه الله ارواحنا فداه ملت ایران همواره پیروز و برخوردار از امنیت و سلامت باشند.
سیّدعلی خامنهای
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
@Khamenei_ir
قبیلهی عشق۹۳۸.mp3
3.09M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 938
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
💠 قبیله عشق
🔻ماسکش را به صورت بسیجی همراهش زد
🔹سردار شهید حسین املاکی
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
🔻از تلاش برای تقویت روحیه جهادی کادر پزشکی تا اعزام گروههای جهادی
🔹حجت الاسلام شفیعی زاده رییس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون گفت: اساتید، طلاب و روحانیون کشور در عرصه مبارزه با ویروس منحوس کرونا اقداماتی انجام داده اند که به این شرح است:
📌۱. تشکیل قرارگاه های جهادی (قرارگاه های زیستی در سطح حوزه ها و پایگاه های مقاومت)
📌۲. اعزام گروه های جهادی طلاب و روحانیون بسیجی جهت ضد عفونی و خدمات بهداشتی به مناطق آلوده
📌۳. اعزام اساتید و طلاب و روحانیون بسیجی جهت تقویت روحیه کادر پزشکی و پرستاران به بیمارستانها و خدمت صادقانه در این اماکن
📌۴. ترغیب و ترویج فرهنگ و امدادرسانی در جامعه
📌۵. تهیه اقلام بهداشتی و ارسال به مناطق آلوده و کم برخوردار
📌۶. ترویج روحیه ی معنوی دعا و تضرع به درگاه الهی توسط اساتید و مبلغین
📌۷. تشکیل گروه های مجازی و تامین محتوی برای مبارزه با فضا سازی رسانه های معاند و امید بخشی آحاد جامعه حمایت مالی و توزیع سبد کالا در میان خانواده های طلاب معصر که در این قضیه آسیب دیده اند
📌۸. قربانی چند رأس گوسفند جهت رفع بلا
@ssweekly
✅ حرف روز(شنبه 24 اسفند)
🔵 فلسفه یک فرمان
فرمان روز پنجشنبه رهبر معظم انقلاب اسلامی به سرلشکر باقری یکی از نقاط عطف تحولات مرتبط با مقابله با ویروس کروناست. فرمانده کل قوا در فرمان خود خواهان ایجاد یک قرارگاه بهداشتی و درمانی برای سازماندهی خدمات به مردم شده و نوشته بودند: «این قرارگاه باید در هماهنگی کامل با دولت و وزارت بهداشت و درمان عمل کند.» این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حمله بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده است، میتواند جنبه رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته باشد و بر اقتدار و توان ملی بیفزاید. برخی تحلیلهای ارائهشده درباره این فرمان، به این نکته اشاره دارد که چون در فرمان رهبر انقلاب اسلامی مسئله احتمال حمله بیولوژیکی مطرح شده است، لذا موضوع ابعاد امنیتی به خود گرفته و این سناریو را که کرونا برآمده از آزمایشگاههای آمریکا برای مقابله با برخی کشورهای مخالف آمریکاست، شدت بخشیده است. تحلیل دیگر اما از زوایه دیگری به این موضوع مینگرد؛ این تحلیل فرمان رهبری را از منظر کمک به دولت معنا میکند. کسانی که طرفدار چنین تحلیلی هستند، نامه رئیسمجلس به رهبر معظم انقلاب را مبنای قضاوت خود قرار میدهند. دکتر لاریجانی در این نامه از رهبر معظم انقلاب اسلامی خواسته بودند تا معاون اول رئیسجمهور ریاست ستاد ملی مقابله با کرونا را در اختیار بگیرد. آنگونه که بعداً نائبرئیس مجلس رسماً بیان کرد، رهبر انقلاب در پاسخ به نامه دکتر لاریجانی، تصریح میکنند که شخص رئیسجمهور خود باید به عنوان رئیس ستاد امور را پیگیری نمایند. موضوع اما زمانی جدی شده است که رئیسجمهور اعلام کرد هفتهای یک مرتبه در جلسه ستاد شرکت میکند! این در حالی است که ستاد مقابله با کرونا باید به صورت روزانه و لحظهای، این بحران را در کشور رصد و درباره آن تصمیمگیری کند و با هفتهای یک جلسه، کار پیش نخواهد رفت. خلاصه این دیدگاه این است که موضوع حمله بیولوژیکی را رد کرده است.
اما روایت سومی هم وجود دارد که این یادداشت بدان باور دارد؛ حکمت فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی از یک سو ناظر به احتمال حمله بیولوژیک است. هر چند رهبر معظم انقلاب تعبیر «احتمال» و «رزمایش» را به کار بردند، اما نشانهها گویای آن است و اساساً عقل حکم میکند که حمله بیولوژیکی به عنوان یک احتمال در نظر گرفته شود. در روزهای اخیر، جمعی از متخصصان در کشورهای جهان موضوع حمله بیولوژیک را با استدلال پیش کشیدهاند؛ در چنین وضعیتی شرط احتیاط و عقلانیت آن است که این موضوع محتمل با جدیت دنبال شود. از دیگرسو، کمک به دولت برای برطرف کردن فوری خطرات این ویرس نیز ضرورتی اجتنابناپذیر است.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly