✅ حرف روز (دوشنبه 16 تیر)
🔴حقي که بايد بهتر ادا شود
وزير امور خارجه ديروز در جمع نمايندگان مجلس يازدهم حضور يافت تا گزارشي از وضعيت روابط بينالملل و سياست خارجي ايران به نمايندگان مجلس ارائه دهد؛ اما اين نشست با حواشي زيادي همراه بود. همچنين طرح سؤال از رئيسجمهور نيز با 200 رأي نمايندگان توسط هيئترئيسه مجلس اعلام وصول شد.
نکات تحليلي: 1- نمايندگان مجلس هم حق دارند و هم وظيفه که هر يک از وزرا و حتي رئيسجمهور را براي ارائه توضيحات و يا پاسخ به سؤالات و ابهامات موجود به مجلس فرابخوانند. اين پيشبيني صورت گرفته در قانون اساسي مانع از يکجانبهگرايي در قوه مجريه ميشود. 2- تشخيص اولويتها و زمان استفاده مجلس از حق سؤال و استيضاح با توجه به مصالح کشور بسيار مهم است؛ از طرفي نبايد بهگونهاي عمل شود که مجلس هرگز از اين اهرمها استفاده نکند و بهنوعي نقش تشريفاتي پيدا کند؛ بنابراين عمل مجلس بايد بسيار هوشمندانه و فارغ از هرگونه افراطوتفريط باشد. 3- نحوه مطالبه حق اگر مبتني بر اخلاق اسلامي نباشد، ماهيت حق را خدشهدار ميکند و به همين منوال اگر نمايندگان در سؤال يا استيضاح رفتار اسلامي را رعايت نکنند نهتنها موضوع سؤال در حاشيه قرار ميگيرد بلکه مشکل جديدي به مشکلات کشور افزوده ميشود.
تحليل راهبردي: فضاي پیشآمده در مجلس و بگومگوهای ایجادشده بين نمايندگان و وزير خارجه، در شأن مسئولين کشور نبود و بايد تلاش نمود که فضاي گفتگو به ميداني براي خصومت بدل نشود. طرفين بايد تلاش کنند تا فضاي عقلاني در چنين گفتگوهايي باقي بماند و عواطف و احساسات و هيجان عقلانيت را به حاشيه نبرد. بالأخص آنگاه که ناظران عمومي نيز شاهد اين جلسات هستند و نزاع و تنش پیامهای منفي براي افکار عمومي خواهد داشت. در مورد طرح سؤال از رئيسجمهور نيز بايد به اين نکته توجه نمود که هرچند اين مسئله جزو اختيارات نمايندگان مجلس است، اما بايد با رعايت جوانب کار و مصالح کشور دنبال شود. درحالیکه کشور هماینک درگير چالشهای جدي در عرصه اقتصاد بوده و کنترل و ايجاد تعادل در بازار به مهمترین معضل دولت تبديل شده است، هر اقدام ديگر بخشهای کشور بايد در مسير حل و رفع اين مشکلات باشد، وگرنه اقدام بيموقع و ناصوابي خواهد بود که کمکي به کشور و مردم نخواهد کرد. سؤال از رئیسجمهور نيز با همين معيار بايد سنجيده شود. اگر اين سؤال ميتواند مشکلي از مشکلات کشور را مرتفع نمايد، اقدامي قابل دفاع بوده، اما اگر راهگشاي مشکلي در سال پاياني عمر دولت نيست و تنها عاملي براي ايجاد کدورت بوده و بين دولت و مجلس فاصله خواهد انداخت، اقدامي ناصوابي است که بايد از آن پرهيز شود. (نويسنده: علي کارگر)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (دوشنبه 16 تیر)
🔴 تناقضهای ارتباطات اجتماعی
یکی از تناقضهای این زمان، مبحث ارتباطات اجتماعی است؛ به این معنی که رسانههای ارتباطی افزایش یافتهاند تا کیفیت ارتباط انسانها را بهتر کنند، اما متأسفانه نهتنها ارتباطها بهتر نشده، بلکه ارتباطهای ساده و صمیمی گذشته نیز در حال از بین رفتن است. امروزه شکایت والدین از رسانهها و شبکههای اجتماعی به نحوی گسترش یافته است که راه فراری از آن نمیتوانند پیدا کنند و گاه با تصمیمات و رفتارهای اشتباه بر سلطه این رسانهها دامن نیز میزنند.
گزارههای خبری: ۱. «ستاد ارتباطات دولت انگليس» به انگلیسیها امکان میدهد تا دسترسی افراد و آیپیها به اینترنت را بهصورت هوشمند کنترل کنند، درعینحال چندین بنیاد نظارت بر شبکههای اجتماعی ازجمله «ای دبلیو اف» نیز در این کشور بهویژه در مورد پورنوگرافی کودکان، نژادپرستی و مسائل تروریستی فعالاند. ۲. آلمان هم از سال 2014 قانون جدیدی را ارائه کرد که براساس آن شبکههای اجتماعی همچون فیسبوک زیر نظر قرار میگیرند. این قانون استانداردهای الزامآوری را برای چگونگی مواجهه گردانندگان شبکههای اجتماعی با شکایتها و التزام آنها به حذف محتوای مجرمانه تعیین میکند. در صورت عدم حذف فوری محتوای غیرمجاز توسط یک شبکه اجتماعی، این کشور نمایندگان آن شرکت در آلمان را تا 5 میلیون یورو و خود شرکت را نیز تا 50 میلیون یورو جریمه میکند. ۳. فرانسه یکی از شدیدترین نظارتهای حکومتی بر فضای سایبری را دارد. طبق قانونهای «هادویی» و «لوپسی» مصوب سال 2009، کاربران ناقض قوانین شبکه از دسترسی به آن محروم میشوند و علاوه بر فهرست بلندی از تارنماهای غیراخلاقی یا ایدئولوژیک مسدود، شهروندان حق جستوجوی برخی عبارات را در موتورهای جستوجو ندارند. اینترنت مدارس نیز در این کشور شبکههای اجتماعی را محدود کرده است. ۴. در اتریش هم نگرانی از شبکههای اجتماعی باعث شد تا تصمیم گرفته شود تا نظارت گستردهای روی سرویسهای ارتباطی و شبکههای اجتماعی را آغاز کنند، دولت اتریش هدف اصلی خود برای زیر نظر گرفتن فضای مجازی و مقابله با هکرها و قانونشکنها را مبارزه با تروریسم و کاهش جرم و جنایت میداند.
گزارههای تحلیلی: ۱. علیرغم تبلیغاتی که علیه کشورمان در عرصه مجازی میشود، کمترین واکنش را به رفتارهای شبکههای اجتماعی پرخطر را مسئولین کشور ما داشتهاند و مردم را در سرزمین پر از فساد و جرم شبکههای اجتماعی رها کردهاند؛ این در حالی است که در امنیت سرزمینی جزء رتبههای برجسته جهانی هستیم. ۲. در مراکز فتای نیروی انتظامی پروندههای شکایت از جرائم سایبری در حال افزایش است و این حکایت از آن دارد که جامعه در یک حالت بیدفاع قرارگرفته و اموال، حیثیت و ناموس افراد در این شبکهها مورد تعرض قرار میگیرد. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خبر ویژه (دوشنبه 16 تیر)
1️⃣ استفاده ابزاری از امام حسین(ع) نکنید
سعید حجاریان، فعال اصلاحطلب و از محکومین فتنه 88 بهتازگی طی یادداشتی در دفاع از نامه موسویخوئینیها به رهبر انقلاب، نوشته است: «بد نیست بگویم آقای موسوی خوئینی شبیه به جدش شده است؛ یوم علی صدرالمصطفی و یوم علی وجهالثری. اکنون، کار به جایی رسیده است که مشتی سفله هر چه میخواهند به زبان میآورند و هر چه کینه دارند نثار ایشان میکنند. به قول خود آقای خوئینی اف بر تو ای روزگار سفلهپرور!» در بحث اشاره حجاریان به ساحت مقدس سیدالشهدا(ع) و کنایه شبیه شدن موسویخوئینیها به جدش باید گفت؛ همین حجاریان و موسویخوئینیها و هم طیفیهایشان بودند که بنا به مصالح و منافع جریانی با آتشزنندگان پرچم و تکیه امام حسین در عاشورای 88 همراهی کردند و این اقدام را محکوم نکردند، ولی اکنون چون حرف از امام حسین زدن به نفعشان است، هر چه بتوانند از نام و نشان و نصبی که به این امام عزیز برسد، بهره سیاسی میبرند.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها دوشنبه 16 تیر.pdf
157.9K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (سهشنبه 17 تیر)
🔴مراقبتهای ویژه سرمایهگذاری در بورس
رشد خیرهکننده شاخص بورس در یک سال گذشته باعث شده عده زیادی از مردم در این بازار ورود نمایند و برخی نیز برای سرمایهگذاری در این بازار به اعمال خطرناکی مانند فروش خانه، ماشین و یا فرش و طلا دست میزنند. ورود به این بازار در صورتی صحیح است که مردم بههیچعنوان لوازم ضروری زندگی خود مانند خانه و ماشین را نفروشند، بلکه از پساندازهای غیرضروری خود برای حضور در بورس استفاده کنند، یعنی مردم باید بخشی از دارایی خود را به بورس بیاورند و همه داراییشان را در بورس متمرکز نکنند، بلکه با مشورت با افراد امین و کاردان اقدام به سرمایهگذاری کنند. مضافاً تازهواردها به بورس بههیچوجه فریب شایعات و سیگنال فروشها و کانالهای متفرقه تلگرامی را نخورند، بلکه برای حضور در بورس از خرید سهام در عرضه اولیه و سهمهای بنیادی، آنهم از مازاد پسانداز خود ولو اندک استفاده کنند. چون اولویت مهم در بازار بورس حفظ سرمایه افراد و پسازآن کسب سود است. گفتنی است با نوسان نرخ ارز و بالا بودن میزان تورم، ارزشمندی بسیاری از سهمها در حال حاضر قابل توجیه است؛ ولی سرمایهگذاران، بهویژه سهامدارانی که بهتازگی به جمع فعالان بازار سرمایه پیوستهاند باید به این نکته واقف باشند که برخی سهمهای بازار سرمایه از ارزندگی لازم برخوردار نیستند و سرمایهگذاران باید سعی کنند با تکیه بر نظر کارشناسان حرفهای، اقدام به خرید سهمهای بنیادی کنند. ذکر این نکته ضروری است؛ هیچکس نمیتواند تضمین دهد وضعیت یک سهام در آینده چه خواهد شد؛ اما قبل از اینکه به سرمایهگذاری فکر کنید، شخصاً درباره شرکتی که قصد خرید سهامش را دارید تحقیق کنید. شاید با تکیه بر مقداری از اطلاعات افراد عادی، شانس افزایش ارزش سهامتان را در بازار رو به رشد امروز رقم بزند، اما با این روش هرگز به یک سرمایهگذار مطلع و باتجربه تبدیل نمیشوید. راهحل منطقی در چنین وضعیتی استفاده از صندوقهای سرمایهگذاری است. این نوع از سرمایهگذاری مناسب افرادی است که به دلایل مختلف نمیتوانند بهصورت مستقیم اقدام به خریدوفروش سهام نمایند. مثلاً فرصت، اطلاعات و یا مهارت کافی برای بررسی و تحلیل و خریدوفروش سهام ندارند. به این دسته از افراد توصیه میشود که بهصورت غیرمستقیم در بورس سرمایهگذاری نمایند. در روش غیرمستقیم، فرد سرمایهگذار مدیریت سرمایه خود را به دست افرادی میسپارد که هم مهارت و دانش مالی بالایی دارند و هم بیشتر وقتشان را مستقیماً صرف بررسی و تحلیل گزینههای مختلف سرمایهگذاری میکنند؛ درنتیجه انتخاب این روش سرمایه شما توسط یک تیم حرفهای مدیریت خواهد شد و شما نیز از سود قابل اتکای آن منتفع خواهید شد. (نویسنده: علی قاسمی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (سهشنبه 17 تیر)
🔴جشن استقلال در روزهای افول
چهارم جولای سالروز استقلال و تصویب اعلامیه استقلال آمریکا است. در این روز رسماً 13 مستعمره آمریکایی خود را بهعنوان یک ملت واحد معرفی کرده و از مستعمره انگلیس خارج شدند؛ استقلالی که بعدها موجبات حمله و اقدام علیه امنیت ملی کشورهای مختلف، ازجمله؛ کره، اردن، لبنان، ویتنام، کوبا، کامبوج، آنگولا، لبنان، پاناما، سومالی، عراق، افغانستان، کلمبیا، هندوراس و ژاپن را فراهم آورد. آمریکا در تمام دورانی که به کشورهای مختلف حمله نظامی میکرد، خود را نماد جامعه آرمانی نشان میداد و درصدد بود که الگوی حکومتداری لیبرال دموکراسی را در کشورهای مختلف بومیسازی کند؛ اما امروزه ناآرامیهای این کشور نشان میدهد که نهتنها در اشاعه لیبرالیسم موفق نبوده، بلکه در داخل کشور خود نیز با چالشهای گفتمانی جدی روبرو است.
گزارههای خبری: نوام چامسکی در جدیدترین مصاحبه خود اظهار میکند: «آمریکا 400 سال تاریخ وحشیانه دارد.» و «ترامپ متعهد شده تا بقای بشریت بر روی زمین را نابود کند، او خطرناکترین جنایتکار تاریخ است.» کشوری که ترامپ در آن رأی بیاورد محکوم به سقوط است. روزنامه «تاگس آنسایگر» سوئیس نیز در مطلبی به اوضاع فاجعهبار آمریکا تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ پرداخته و نوشت: «بحران کرونا در این کشور از کنترل خارج شده، اقتصاد آمریکا روی زمین است و وضعیت اجتماعی این کشور شرایط تاریخی بدی دارد. آمریکا بهای ریاست جمهوری ترامپ را پرداخت میکند.» نتایج نظرسنجی شبکه ان بیسی نیوز و روزنامه والاستریت ژورنال نیز نشان میدهد که از هر ۱۰ نفر، هشت نفر در آمریکا بر این باور هستند که اوضاع این کشور از کنترل خارج شده است.
گزاره تحلیلی: اعتراضاتی که در مدت زمانی کوتاه معترضان به نژادپرستی را به خیابانها کشانده بود و حمله به مجسمه شخصیتهای نژادپرست تاریخ آمریکا نیز به یکی از نمادهای اصلی آن شده بود، در روز استقلال این کشور به رژه مسلحانه معترضین در ایالت کالیفرنیا و برخی ایالتهای دیگر نیز کشیده شد تا این پیام را به دولتمردان آمریکایی بدهد که دلایل اعتراضها ازآنچه تصور میکردند فراتر رفته است و این کشور در حال طی کردن دوران گذار رو به افول قدرت خود است؛ امری که نه با فشار و تهدید خارجی، بلکه به دلیل تناقضات درون گفتمانی نظام سرمایهداری و میان آنچه آرمان آمریکا تصور میشد، با آنچه در مقام عمل وجود دارد، از داخل در حال پایان دادن به عمر رو به افول آمریکا است. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ اخبار ویژه (سهشنبه 17 تیر)
1️⃣ بعد از ۴ سال بيخيالي، تازه به فکر مشكلات معيشتي مردم افتادید!
مصطفي كواكبيان بعد از چهار سال بیعملی خود و دوستانش در رفع مشكلات معيشتي در مجلس قبل، ياد معيشت مردم افتاد و در توئيترش از مجلس جديد كه تنها يك ماه عمر دارد، انتقاد كرد و نوشت: «چرا عدهاي تندرو بهجای ارائه طرح دوفوریتی براي حل اساسي مشكل تحريم و مهار رشد نرخ سكه و ارز و ... تنها با امضاي سؤال از رئیسجمهور و ايجاد جنجال جناحي عليه ظريف میخواهند شقالقمر كرده و باري از دوش مردم بردارند؟!» بهتر بود كواكبيان بهجای نقد رفتار مجلس تازهنفس، ابتدا از خودش میپرسید که چرا در چهار سال گذشته يك طرح دوفوريتي براي رفع مشكلات معيشتي مردم ارائه نكردند تا امروز شاهد اين مشكلات نباشيم؟!
2️⃣ هشدار به ذینفعان پشت پرده تخلفات ارزی/ معاون قضایی دادستان تهران در خصوص نوسانات اخیر ارزی در کشور، اظهار داشت: «عدهای فرصتطلب و سودجو در حوزه ارزی مرتکب تخلف شدند. تخلف اول مربوط به گروهی از صادرکنندگان است که ارز حاصل از صادرات را به کشور وارد نکردند و تخلف دوم مربوط واردکنندگانی است که ارز دولتی گرفتند ولی کالایی وارد کشور نکردند. شناساییهای عمیقی از افراد صوری و ذینفعان پشت پرده صورت گرفته؛ برخورد با این افراد جدی خواهد بود. رئیس بانک مرکزی اعلام کرد به متخلفین دو هفته فرصت دادهاند تا ارز را بازگردانند؛ قوه قضاییه منتظر این دو هفته است. این بار برخورد قوه قضاییه با ذینفعان پشت پرده خواهد بود.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها سهشنبه 17 تیر.pdf
133.1K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (چهارشنبه 18 تیر)
🔴 اهداف جنگی قانون سزار(قیصر)
آمریکا از سال 1357 شمسی سوریه را بارها و به دلایل گوناگون تحریم اقتصادی کرده است، اما بااینحال تحریمهای قانون سزار در مقایسه با تحریمهای قبلی، شدیدتر و فراگیرتر بوده و متحدان سوریه را نیز در بر میگیرد. قانون سزار پس از شش سال تأخیر، از 28 خرداد به اجرا درآمد و تا سال 2024 اعتبار دارد.
نکات تحلیلی: در خصوص اجرای قانون برخی نکات قابلتأمل است: 1- قانون سزار آخرین ابزار آمریکاست که سه هدف عمده برای آن تعریف شده است: الف) از بین بردن حاکمیت مرکزی دولت سوریه از طریق خشکاندن منابع مالی سوریه و تحریم تمام دولتها، گروهها، شرکتها و افرادی که مستقیم و غیرمستقیم به سوریه کمک میکنند؛ ب) مهار نفوذ ایران، روسیه و چین در سوریه؛ ب) تجزیه سوریه از طریق تضعیف توان دولت سوریه و متحدانش برای بازپسگیری مناطقی که هنوز به کنترل دولت درنیامده است که این امر میتواند منجر به شکلگیری کانونهایی شود که از نوعی خودمختاری برخوردار شوند. 2- جالب است گفته شود تمام افراد و نهادها و غیره که شامل تحریم سزار شدهاند، از قبل تحریم بودهاند؛ کما اینکه اگر سزار ابزاری برای مهار مقاومت اسلامی در منطقه و از بین بردن نفوذ آن است، اقتصاد و عوامل مالی نقش تعیینکنندهای در ارتقاء قدرت و نفوذ مقاومت اسلامی ازجمله جمهوری اسلامی در منطقه نداشته است؛ چراکه اگر تعیینکننده بود باید در همان هفتههای اول درگیریهای سوریه، اسد سرنگون میشد، یا انصارالله در مقابل عربستان به زانو درمیآمد یا سعد حریری در مقابل حزبالله موفق میشد، یا تهران در مقابل اینهمه تحریم از هم میگسست و متحدان آن در عراق و سوریه و یمن و لبنان بهزانو درمیآمدند. 3- قانون سزار و آغاز دور جدیدی از تحریمها در حالی به اجرا درآمد و در پی پیشبرد و تحقق اهداف مذکور در سوریه است که نه سال جنگافروزی، آنهم از نوع شدید، خشن و پیچیده آنکه در چند دهه اخیر بیسابقه بود، نتوانست در محققسازی حتی بخش کوچکی از اهداف فوق موفق عمل نماید.
نکته راهبردی: تحریم مرحله قبل از جنگ برای دستیابی به اهداف تعریف شده است. معادله یا شرایطی را که جنگ نتواند تغییر دهد، تحریم اقتصادی نمیتواند ایجاد کند و هدفی که با جنگ به دست نیامده باشد، بیشک با تحریم محقق نخواهد شد. قانون سزار قرار است اهدافی را دنبال کند که نه سال جنگ و خونریزی در سوریه نتوانست آن را به ثمر بنشاند؛ راهبردی که آمریکا نباید بدان دل ببندد. (نویسنده: حمید خوشآیند)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (چهارشنبه 18 تیر)
🔴 خلاف تعهدات و وظایف!
اعتراض و انتقاد زنان کشورمان به وضعیت مد و لباس و بیتوجهی مسئولین به آن موضوع تلخ چند سال اخیر حوزه فرهنگ کشور است؛ اما گویا گوش شنوایی در برابر مطالبه گری نیمی از جمعیت کشور و یا عزمی برای حل مسئله زنان ایرانی وجود ندارد! اعتراضی که برای درک آن، کافی است سری به مغازهها و فروشگاههای عرضه پوشاک و لباس در سطح شهر بزنید تا با وضعیت نابسامان و عجیبوغریب مانتوها و پوشاک زنانه روبرو شوید؛ اما این پایان ماجرای نظارت بر بازار پوشاک نیست!
گزاره خبری: در این بازار آشفته گویا اشرافیت جریانهای ترویجگر بیبندوباری و حیازدایی از جامعه ایرانی بیش از مسئولان است؛ چراکه در کنار فقدان محض سیستم نظارتی و با کمک گرفتن از فضای مجازی و کانالها و صفحههای متعدد، در حال مدیریت کردن آن هستند. با این وجود، در روزهای گذشته خبری تأسفبارتر دیگری نیز منتشر شد! بر اساس این خبر، «مرضیه شفاپور»، دبیر کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با طراحان لباسهای هنجارشکن و مسئلهدار در رستورانی مجلل گعده خصوصی گرفته است!
گزاره تحلیلی: انتظار از مسئولین عرصه فرهنگ آن است که در مسیر ترویج سبک زندگی ایرانی- اسلامی گام برداشته و بیشتر وقت و تلاش خود را در جهت حمایت از فعالینی در عرصه مد و لباس صرف کنند که مروج سبک پوشش اسلامی– ایرانی بوده و مبتنی بر ذائقه و سليقه زنان ایرانی لباس طراحی میکنند؛ بانوان خوشفکر و فعالی که تعداد آنان کم نیست، اما نیازمند شناسایی و حمایت هستند تا بتوانند بر جریانی مافیایی که با حمایتهای مالی مشکوک، مروج سبک پوشش غربی هستند به رقابت پرداخته و بر آن غلبه کنند. (نویسنده: سید فخرالدین موسوی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خبر ویژه (چهارشنبه 18 تیر)
🔴 تحلیل اشتباه بانک مرکزی به دولت
وحید شقاقی شهری، کارشناس اقتصادی در گفتگو با روزنامه شرق به تحلیل وضعیت اقتصادی و چرایی نرخ رو به رشد تورم در سال جاری پرداخت. وی معتقد است: «در اقتصاد ایران تا اواسط سال 1398، چهار دارایی داشتیم؛ طلا، دلار، خودرو و مسکن. از اواسط سال 1398 به اینسو، بازار سرمایه نیز جذابیت خود را پیدا کرد. اصلی در اقتصاد با نام اصل «همگرایی قیمت در بازار داراییها» داریم؛ با این مفهوم که در دوره زمانی مشخص، قیمت داراییها از بابت میزان رشد به هم میل خواهند کرد. شاخص کل بازار سرمایه در فروردین 1397، 96 هزار واحد بود. این شاخص امروز حدوداً یکمیلیون و 150 هزار واحد است. حدوداً شاخص کل بازار سرمایه در این بازه زمانی 17.5 برابر شده است. بر اساس اصل «همگرایی قیمت در بازار داراییها» که یک اصل مهم اقتصادی است، یا باید رشد چهار دارایی (دلار، طلا، خودرو، مسکن) به سمت رشد بازار سرمایه حرکت کند یا آنکه بازار سرمایه باید برگردد. متأسفانه بانک مرکزی تحلیلی اشتباه به دولت ارائه داد. بانک مرکزی به دولت اعلام کرد که اگر نقدینگی به سمت بازار سرمایه حرکت کند، نقدینگی بلوکه شده و ما میتوانیم جلوی هجوم نقدینگی را بهسوی بازارهای چهارگانه موازی بگیریم. این تحلیل اشتباهی بود که مدیران بانک مرکزی به دولت ارائه دادند؛ زیرا رشد شاخص کل بازار سرمایه به رشدی میرسد که ریسک آن بسیار بالاست و سرمایهگذار وقتی احساس خطر کرده و میبیند که فاصله درخور توجهی بین بازار سرمایه و چهار بازار موازی وجود دارد، نقدینگی خود را از بازار سرمایه خارج کرده و به بازارهای دیگر منتقل میکند. درواقع هر بازاری که در مقایسه با دیگر بازارها از نظر رشد، جا مانده باشد، نقدینگی به سمت آن حرکت میکند. هدفگذاری بانک مرکزی، تورم 22 درصد است؛ اما با وضعیتی که اکنون مشاهده میشود، قطعاً امسال تورم بالای 30 درصد خواهد بود و شاید حتی از تورم سال 98 هم عبور کند؛ زیرا شاهد افزایش رشد شدید قیمت در پنج دارایی هستیم.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها چهارشنبه 18 تیر.pdf
127.9K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
▼حرف روز
توافقنامه راهبردی ایران و چین
در حوزه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران این روزها شاید مهمترین موضوع، توافقنامه راهبردی ایران و چین باشد. این رخداد که در نوع خود بسیار مهم و تعیینکننده است، سؤالات و انتقادات و نیز حمایتهای نسبتاً فراوانی را به همراه داشته است. در این زمینه نکات زیر حائز اهمیت است:
1- برخی از نقدها و سؤالات وارده به توافقنامه راهبردی ایران و چین از سوی کسانی مطرح میشود که با دغدغهمندی به منافع ملی ایران مینگرند. این دسته شاید هم نسبت به گسترش روابط با شرق و بهطور مصداقی چین حساسیتی نداشته باشند، اما متأثر از فضای تبلیغاتی ایام گذشته سطحی از سؤالات برای آنها پدید آمده است. بالطبع نحوه مواجهه با این افراد، گفتگو و شفاف کردن ابعاد مختلف متن توافقنامه است. اگر هم نقدهای واردشده به متن، صحیح و در مغایرت با منافع ملی است، بهطور طبیعی بایستی در روند بررسی مورد تجدیدنظر قرار گیرد. توافقنامه راهبردی ایران و چین حتماً فرآیند تصویب در مجلس و تأیید نهایی در شورای نگهبان را پیشرو دارد و اشکالات احتمالی صحیح باید مورد اصلاح قرار گیرد. 2- بخش دیگر نقدها و اعتراضات وارد شده به توافقنامه راهبردی اصولاً ربطی به متن توافقنامه ندارد؛ این دسته بهطور بنیادین و عاطفی به غرب تعلقخاطر دارند و با هر نوع رویکرد در سیاست خارجی که به سمت شرق گرایش پیدا کند، مخالف هستند. متأسفانه بخش عمدهای از فضای روشنفکری جامعه ایرانی از دیرباز هویت و موجودیت فکری خود را در پیوند با غرب تعریف کرده است. کم نبودند افرادی از این دست که بدون اینکه صفحهای از برجام را مطالعه کرده باشند، یکسره به تمجید آن پرداختند؛ و هماکنون کم نیستند افرادی که بدون اینکه در متن توافقنامه راهبردی ایران و چین تأمل کرده باشند، یکسره به تخطئه آن میپردازند! البته در این زمینه نباید از تلاش دستگاه رسانهای غرب برای تحریک افکار عمومی و نخبگی علیه این توافقنامه غفلت ورزید.
جمعبندی نهایی: متوازن ساختن روابط خارجی ایران یک ضرورت عقلایی در سیاست خارجی، خاصه در شرایط کنونی است. توافقنامه راهبردی بین ایران و چین و نیز سند همکاریهای راهبردی ایران و افغانستان که در حال بررسی در دو کشور است، در فضای فشار حداکثری آمریکا مطابق با منافع ملی ایران است. اولویت همکاری با همسایگان و بهرهگیری از ظرفیتهای منطقهای، فرصتهایی بوده که در سالهای گذشته بهخوبی مورد اهتمام واقع نشده است. البته راهبرد منطقهگرایی به معنای نادیده گرفتن تلاشهای دیپلماتیک و روابط اقتصادی با اروپا، آمریکای لاتین و آفریقا نیست. (نویسنده: عزیز غضنفری)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
▼گزارش روز
گزارش بینالمللی از خونی که به ناحق ریخته شد
هفته گذشته دو پرونده حقوقی در مورد ترور حاج قاسم سلیمانی مطرح شد؛ اولین پرونده مربوط به شکایت ایران از 36 عامل ترور شهید سلیمانی و شخص ترامپ، رئیسجمهور آمریکا به پلیس اینترپل و درخواست بازداشت آنها بود. دوم؛ محکومیت آمریکا در کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل به خاطر ترور بدون سند این شهید عزیز.
گزارههای خبری: دادستان تهران و رئیس پلیس بینالملل ناجا اعلام کردند که؛ به استناد دستورالعملها و قوانین سازمان اینترپل درخواست تعقیب ۳۶ متهم ترور شهید سلیمانی، در دستور کار پلیس بینالملل نیروی انتظامی قرار داد. کار اصلی سازمان اینترپل، ایجاد هماهنگی و اطلاعرسانی بین پلیسها برای شناسایی مجرمان است، یعنی اگر در کشوری جنایتی روی دهد و فراتر از مرزهای جغرافیایی یک کشور باشد، سازمان اینترپل کمک میکند تا سایر کشورها به کمک کشوری که جنایت در آن رخ داده، مجرمان متواری را شناسایی و دستگیر کرده و کار استرداد مجرمین را انجام دهند. بر همین اساس دادستان تهران، دستور تحت تعقیب قرار دادن بینالمللی و صدور اعلان قرمز عاملان و آمران این جنایت تروریستی را صادر و به پلیس بینالملل ابلاغ کرد. «اَگنِس کالامارد» گزارشگر ویژه سازمان ملل در حوزه ترورهای غیرقانونی و خودسرانه در دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر این سازمان، بامداد سهشنبه (بهوقت تهران) جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه را غیرقانونی خواند. کالامارد در گزارشی ضمن رد کردن ادعاهای مقامات آمریکایی درباره دلیل ترور سردار سلیمانی، نوشت؛ «واشینگتن نتوانسته مدارک کافی برای توجیه دلیل انجام این حمله ارائه کند.»
نکات راهبردی: اول؛ ایران توانسته به مصونیت نهاد ریاست جمهوری آمریکا خدشه وارد کند. حالا نام ترامپ در پایگاه داده مجرمان گنجانیده شده است، اکنونکه سازمان ملل هم ترامپ را محکوم کرده است، اگر این حکم نیز اجرا نشود، باعث بدبینی بیشازپیش جامعه جهانی به پلیس اینترپل میشود. هرچند ممکن است به گفته فینیان کانینگهام روزنامهنگار و نویسنده انگلیسی در راشاتودی؛ دموکراتهای عصبانی از ترامپ به اینترپل کمک کنند که این حکم اجرا شود. دوم؛ حرکت ایران در سازمان ملل باعث شد که تعداد زیادی از هیئتهای دیگر کشورها نیز در این نشست قتلهای خودسرانه از طریق بهکارگیری پهپادهای نظامی را مردود اعلام کنند. کشورهای چین، سوریه و ونزوئلا نیز در این نشست بهطور صریح اقدام آمریکا در ترور سردار سلیمانی را محکوم کردند. البته ابعاد این جنایت دولتی همچنان ادامه خواهد داشت و ایران دست از عاملین این خون به ناحق ریخته شده برنخواهد داشت.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
▼ خبر ویژه
شکست طرح ترامپ برای آسمان ایران!
شبکه آمریکایی «فاکسنیوز» خبر داد، امارات توافق میان عربستان و قطر با میانجیگری آمریکا را لحظاتی قبل از نهایی شدن برهم زد. این شبکه آورده است که توافق میان کشورهای عرب حاشیه خلیجفارس ـ که امارات آن را به هم زد ـ به خطوط هوایی قطر اجازه میداد از حریم هوایی عربستان و امارات عبور کند و این یک هدف مهم در کمپین فشار حداکثری «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا علیه ایران بود تا تهران را از سالانه ۱۳۳ میلیون دلار درازای استفاده دوحه از آسمان ایران محروم کند. فاکسنیوز افزود: «امارات از عربستان خواست از پیشنهاد آمریکا برای حل بحران کشورهای عربی با قطر حمایت نکند و همین اقدام ابوظبی موجب شد دولت ترامپ از یک پیروزی قاطع و مهم در سیاست خارجی محروم شود.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (یکشنبه 22 تیر)
🔴 تابوشکنی جدید!
اظهارنظرهای جدید محمود احمدینژاد در مورد چهرههای هنری از شجریان تا گلشیفته فراهانی تا خوانندگان لسآنجلسی که طی گفتوگویی تصویری منتشرشده بازتابهای فراوانی در شبکههای اجتماعی پیدا کرده است. این مصاحبه 90 دقیقهای در اذهان همه شنوندگان و بینندگان این سؤال را طرح میکند که هدف احمدینژاد از این اظهار نظرات چیست؟ اگر با انتخابات 1400 مرتبط است، پس چرا تصویری بیاختیار از دوره ریاستجمهوریاش میسازد؟ این سؤالات تأمل جدی میطلبد اما بهعنوان درآمدی بر موضوع نکاتی ارائه میشود.
نکات تحلیلی: 1- برخی، ریشههای این اظهارات بعد از سکوت بلندمدت را در ارتباط با انتخابات قریبالوقوع ریاستجمهوری 1400 جستوجو میکنند و برخی دیگر انگیزههای درونی و تمایلات شخصی مرد سالهای پرجنجال حوزه هنر و موسیقی را مورد سؤال قرار میدهند و اساساً احمدینژاد را از حیث فردی دارای پیچیدگیهایی در این زمینه میدانند که موقعیت کنونی را مناسب طرح عریانتر دیدگاههای خود میداند. 2- احمدینژاد بیش از آنکه فعال سیاسی باشد اکتیو و کاربلد رسانهای است. البته در فعالیت رسانهاش هیچ خط و مرزی حاکم نیست. بدون تردید، کسی همانند وی که به اطلاعات راهبردی کشور بهواسطه مسئولیتهایی که داشته و دارد، دسترسی دارد، این عیب بزرگی است و میتواند تبعات و پیامدهای خطرناکی را ایجاد نماید. 3- وی در تم جدیدی از ژست روشنفکری و هنردوستی میکوشد همانند عملکرد گذشتهاش میکوشد با استفاده از گستره فضای مجازی، تصویر تازه و جوان پسندی از خود ارائه کند که با استقبال قشر خاکستری همراه باشد. 4- آنچه مقابل تابوشکنیهای وی علامت سؤالی درشت میگذارد، همزمان گذشتن از برخی خطوط قرمز دینی، قانونی و عرفی است که متدین جامعه نسبت به آن حساسیت دارند. کسب شهرت، قدرت چانهزنی در سیاست و اقبال مجدد از سوی مردم به خود، مبانی تحلیلی مغشوش احمدینژاد از بیان سخنان اخیر میتوان باشد. 5- اصلاحطلبان نیز بهشدت با طرح احمدینژاد و بزرگنمایی حواشی اظهارات تابوشکنانه وی، به دنبال فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت مورد حمایت هفتساله خود هستند تا با گشودن فصل تازهای از نقد احمدینژاد و بزرگنمایی خطر بازگشت وی به صحنه سیاست، محصول انتخاباتی در 1400 برداشت کنند.
نکته راهبردی: انتخابات ریاست جمهوری 1400 بسیار حائز اهمیت است و جایگاه ویژهای در ترسیم آینده کشور و دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهد داشت. در این مسیر آنچه در شرایط کنونی اهمیت بیشتری دارد، سامان دادن به وضعیت مردم از طریق ایجاد جهش در تولید و رونق اقتصادی و معیشتی مردم است که مسلماً نقش ویژهای در انتخابات آتی خواهد داشت. افکار عمومی باید هوشیار بوده و توجه داشته باشد که در آستانه انتخابات دچار خطای محاسباتی نشده و اولویتهای خود را فراموش نکند. (نویسنده: فتحالله پریشان)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (یکشنبه 22 تیر)
🔴 آمریکا را آنطور که هست، بشناسیم
فرض کنید که وزیر اطلاعات یا رئیس سازمان اطلاعات سپاه در یک کنفرانس خبری اعلام کنند در فلان قسمت از سازمانشان، اخباری به بیرون درز کرده است. اعلام چنین خبری بدون شک با هجمه رسانهای سنگینی توسط مخالفین و معاندین نظام روبرو خواهد شد که در مرحله اول سازمان مورداشاره زیر سؤال خواهد رفت و در مرحله بعدی نظام را ناکارآمد جلوه خواهند داد. موضوعی که دهها بار مشابه آن برای کشورمان اتفاق افتاده است.
گزاره خبری: شبکه العالم در یک گزارشی اعلام کرد که وزیر دفاع آمریکا به موارد متعدد درز اطلاعات حساس نظامی از پنتاگون در کنگره این کشور اعتراف کرده است. «اسپر» اذعان کرده پنتاگون در حال تحقیق درباره مواردی از «درز مخرب» اطلاعات است که تا سال ۲۰۲۰ ادامه داشتهاند و ازجمله آنها میتوان به افشای برنامه احتمالی درباره روسیه اشاره کرد. او گفته است: «بهشدت در حال دنبال کردن این درز اطلاعات از درون وزارت دفاع هستیم. این چیزی است که باید کنترل کنیم. این اتفاق بدی است. این کارها غیرقانونی هستند و باید متوقف شوند.»
گزاره تحلیلی: ادعای ابرقدرتی یک کشور به معنای آن است که در همه زمینهها قدرتمند باشد. وزیر دفاع آمریکا به درز اطلاعات حساس کشورش اعتراف میکند؛ موضوعی که نشان از پوسیدگی قدرت در درون آمریکا دارد. البته رد شدن از کنار چنین موضوعات مهمی توسط غولهای رسانهای وابسته به آمریکا نشان میدهد که قدرت امریکا در وضعیت فعلی مدیون بزک نمایی رسانههای تحت سلطه این کشور است که برای ارباب خود سنگ تمام میگذارند. تنها در حوزه اقتصاد که یکی از وزنههای قدرتمندی امریکا را مشخص میکند، سهم این کشور از 50 درصد اقتصاد جهانی دوره بعد از جنگ دوم جهانی، به بیست درصد کنونی رسیده است و حداقل واقعیت آمریکا آن است که قدرت این کشور به میزان اقتصادش کوچک شده است. ازاینرو، نباید تحت تأثیر رسانه قرار گرفت و آمریکا را آنطور که هست، باید شناخت. (نویسنده: اکبر معصومی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ اخبار ویژه (یکشنبه 22 تیر)
1️⃣ ظریف؛ مأمور پیشبرد قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین
عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان روز شنبه ۲۱ تیرماه در یک نشست خبری درباره موضوع قرارداد ۲۵ ساله بین ایران و چین، با تأکید بر اینکه «هنوز قراردادی منعقد نشده» گفت: «بااینحال انعقاد قرارداد با چین اقدام خوبی بوده که باید از دولت در این زمینه حمایت کرد. طبق قانون اساسی هر موافقتنامه و یا قرارداد بینالمللی باید به مجلس شورای اسلامی برود و در آنجا مصوب شود و شورای نگهبان نیز درباره آن اظهارنظر کند.» به گفته کدخدائی، موضع دشمنان نشان میدهد که جمهوری اسلامی راه خود را درست رفته است. برنامه ۲۵ ساله همکاریهای مشترک ایران و چین یک توافق تجاری میان دو دولت ایران و چین برای سرمایهگذاری طرف چینی در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی ایران است. پیشنویس این برنامه روز سوم تیرماه به تصویب هیئت دولت رسید و رئیسجمهور، وزیر خارجه را مأمور پیشبرد این برنامه معرفی کرد. برخی از کارشناسان اقتصادی اما در روزهای اخیر سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین را خیانت به منافع ملی تعبیر کردهاند.
2️⃣ اندیشکده صهیونیستی: طرح اشغال کرانه باختری، کوتهبینانه است/ یک اندیشکده امنیتی مستقر در فلسطین اشغالی با کوتهبینانه خواندن طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال سی درصدی کرانه باختری، معتقد است: «ناآرامیهای بعد از اجرای آن، اجازه تداوم اشغال را نمیدهد. اندیشکده مذکور پیشبینی میکند که اجرای طرح اشغال باعث وقوع ناآرامی در بین فلسطینیان و تعلیق توافق صلح اسرائیل با اردن میشود.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها یکشنبه 22 تیر.pdf
129.8K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 958
👤 سردار امیرعلی حاجیزاده در یادداشت اختصاصی برای صبح صادق
✔️سپاه در کنار صنعت
✔️پروژه نا امن سازی روانی
✔️درونگرایی انقلابی یا توسعهگرایی برونگرایانه
✔️اصلاح فوری سیاستهای غلط
⬇️ دانلود فایل PDF ⬇️
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
958l.pdf
2.37M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 958
👤 سردار امیرعلی حاجیزاده در یادداشت اختصاصی برای صبح صادق
✔️سپاه در کنار صنعت
✔️پروژه نا امن سازی روانی
✔️درونگرایی انقلابی یا توسعهگرایی برونگرایانه
✔️اصلاح فوری سیاستهای غلط
⬇️ دانلود فایل PDF ⬇️
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
کانال آموزشی و تربیتی سراج اندیشه را در پیام رسان ایتا دنبال کنید.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
﷽
🏴 اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بابَ نِجاةِ الاُمَّة
🌷 این محرّم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است. (امام خمینی(ره))
🔰پویش جهانی عاشوراییان:
به امید رفع گرفتاری از جامعه جهانی
و فراهم شدن شرایط برای برگزاری عزاداری حسینی در ماه محرم
📆 از یکشنبه ۲۲ تیر تا ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
📌 با قرائت زیارت عاشورا
#چله_عاشورایی
#چله_قرائت_زیارت_عاشورا
🆔 @emamsadegh1360
✅ حرف روز (دوشنبه 23 تیر)
🔴 الگوی مدیریت و حکمرانی کشور
مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در گفتگوی دیروزشان، سخنان مهمی را خطاب به نمایندگان مجلس یازدهم ایراد فرمودند که میتوان از آن بهعنوان الگوی جامع مدیریت و حکمرانی یاد کرد.
نکات تحلیلی: 1- رهبر انقلاب سخنان خود را با اشاره به فرصت و ظرفیت مجلس یازدهم آغاز کردند که قطعاً ویژگیهای لازم برای عبور از مشکلات فعلی کشور است؛ ویژگیهایی مانند جوانی، انگیزه، ایمان، توان، تحصیلات عالی، کارآمدی در کنار افراد باتجربه باعث شده است که ظرفیتهای مجلس یازدهم را بالا ببرد. 2- ایشان در بخش دوم، مشکلات اصلی کشور که مجلس میتواند و باید در رفع آنها نقش بسیار مؤثری داشته باشد را برشمردند، مشکلاتی مانند تورم، کاهش ارزش پول ملی، گرانیهای بیمنطق، مشکلات بنگاههای تولیدی و مشکلات ناشی از تحریمها ازجمله اولویتهایی است که معظم له به آن اشاره داشتند.3- در گام سوم تصویري از وضعيت کنونی کشور ترسیم کردند و قوتها و ضعفهای آن را برشمردند؛ قوتهایی مانند ایمان مذهبی و انقلابی ملت، شرکتهای دانشبنیان، ظرفیتها و پیشرفتهای حوزه نظامی و ضعفهایی مانند امید واهی به بیرون مرزهای کشور، شرطی شدن اقتصاد کشور و ... 4- گام بعدی ارائه راهکار بود؛ نیت الهی و خالص، کار برای مردم و پرهیز از جوّ زدگی، اولین توصیه رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس بود. پایبندی مستحکم به سوگندی که نمایندگان برای دفاع از انقلاب اسلامی یاد کردهاند، توجه به مسائل کلیدی و اصلی کشور و پرهیز از ورود به حاشیهها، تعامل و همافزایی قوا، توصیهها و در حقیقت راهکارهای برونرفت از مشکلات فعلی کشور راهکارهای مهم دیگری بود که باید در دستور کار مجلسیان قرار گیرد. روح حاکم بر این الگو نیز امیدبخشی به جامعه، امکان حل مشکلات کشور، افزایش جنبوجوش و تحرک اجتماعی است.
نکته راهبردی: الگویی که مقام معظم رهبری برای برونرفت از مشکلات کشور ارائه کردهاند از دو جهت باید موردتوجه نمایندگان مجلس قرار گیرد. اول اینکه این الگو با توجه به همه ابعادی که در آن ذکر شد پیاده شود؛ بدیهی است که ملت ایران و رهبر حکیم انقلاب در آینده این موضوع را از نمایندگان مجلس مطالبه خواهند کرد. نکته دوم به ماهیت مأموریت مجلس برمیگردد. نمایندگان محترم میتوانند و باید در هر حوزهای مبتنی بر این الگو به ارائه راهکار، قانون و فراهم کردن شرایط لازم برای حل مشکلات مردم بپردازند. عملکرد نمایندگان مجلس یازدهم صرفاً انعکاسدهنده ظرفیت و توان این تعداد از نمایندگان مجلس نیست، بلکه حاکی از کارآمدی یا ناکارآمدی الگوی انقلاب اسلامی در برونرفت از بحرانها و مشکلات شدید اقتصادی و غیراقتصادی است که امید است نمایندگان مجلس به این مهم توجه بیشتری داشته باشند. (نویسنده: علی کارگر)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly