هدایت شده از اسماعیل فخریان
نامه.pdf
846.6K
نامۀ حجةالاسلام فخریان به سردار سرافراز اسلام حاج حسین سلامی
...اما نکتۀ مهمتر: آنچه که روشن است شبهه و ابهام همچون موریانه است که تمام ذهن و قلب را میخورد. بنده در کنار انتقام سخت، اقدام فوری شما سرداران رشید و شجاع را، اقدام نرم تبیینی نسبت به وظیفۀ بزرگی که بر دوشتان هست، میدانم. بنده مثل بسیاری از سربازان جهاد تبیین، از رهاشدگی افکار عمومی و عدم تبیین مسأله، بیمناک هستم.
در پایان، علت مخاطب قرار دادن سردار سلامی عزیز در این نامه، آن است که ایشان را در این موضوع بهترین یافتم.
امیدوارم نامۀ این کمترین به دست آن رزمندۀ بزرگ برسد.
اسماعیل فخریان
طلبه حوزه علمیه قم
جمعه ۲۲ دیماه ۱۴۰۲
@fakhrian_ir
هدایت شده از اسماعیل فخریان
بسماللهالرحمنالرحیم
نامهای به سردار سرافراز و رشید اسلام حاج حسین سلامی
سلام علیکم
۱. استراتژی قطعی نظام اسلامی از ابتدای تولدش، محو رژیم غاصب و جعلی اسرائیل، البته نه لزوماً در فرآیند جنگ سخت که در بستر جنگ نرم و بلکه در دامنۀ یک جنگ ترکیبی بوده است.
۲. درگیری نظام اسلامی با نظام سلطه بهصورت یک مسألۀ ذاتی از ابتدای پیروزی انقلاب وجود داشته و خواهد داشت و در این درگیری ۴۵ ساله، نظام اسلامی روز به روز قویتر و به قله نزدیکتر و نظام سلطه - که در رأس آن، آمریکای جنایتکار، خونخوار، خوکصفت و سرمایهدار قرار دارد - روز به روز ضعیفتر و بلکه در سراشیبی افول قطعی قرار گرفته است.
۳. چون انقلاب مردم ایران اسلامی است، دشمنان اسلام از همان اول متوجه شدند که با پیروزی این انقلاب چه سیلی محکمی خورده و بناست چه وقایع بزرگی بر علیه استکبار و بهنفع مستضعفین عالم رقم بخورد و همچنین فهمیدند که انقلاب اسلامی شروع عینی فرآیند تحقق نظم جدیدی در عالم به میدانداری ایران است.
۴. لذا تمام مستکبرین عالم علیرغم اختلافهای اساسی که با یکدیگر داشتند، در انتقام از اسلام و انقلاب اسلامی و دشمنی با ایران عزیز و وارد کردن ضربههای مهلک – بهخیال خودشان – به انقلاب یکدست و متحد شدند.
۵. در این ۴۵ سال هر کار توانستند انجام دادند. از جنگ نظامی تا انواع جنگهای دیگر و حتی جنگ ترکیبی. اگر کاری را انجام ندادند، نه اینکه نخواستند، بلکه چون نتوانستند.
۶. در طول سالهای بعد از انقلاب، در تمام این جنگهای تحمیلی، پیروز قطعی میدان، ملت ایران بود، چون ایستاد، چون ارادهاش در مقاومت متزلزل نشد، چون خسته نشد. البته ملت هزینههای زیادی را هم متحمل شد، اما دستاوردها هزاران برابر بیشتر از هزینهها بود.
۷. از جمله دستاوردهای نظام اسلامی برخورداری از امنیت حداکثری در ساحتهای مختلف، ایجاد عمق راهبردی، تشکیل جبهۀ مقاومت، توان جنگیدن در چند جبهه و بسیار دستاوردهای دیگر از این قبیل بوده است.
۸. در این میان از جمله نهادهای انقلابی که بیشترین نقش را در پیشرفت و قدرت و پیروزی ملت داشت، سپاه عزیز بوده است. جملۀ امام را هیچگاه فراموش نخواهیم کرد که فرمود اگر سپاه نبود کشورهم نبود.
۹. در میان سبزپوشان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اما زبدگانی تربیت شدند که نقش آنها به تنهایی خیلی فراتر از مسئولیتی بود که بر دوش گرفته بودند. سعۀ وجودی آنها فراتر از یک سازمان و کشور و حتی منطقه بود. آنها در تراز هویت اسلامی ما قرار گرفتند. آنها جانفدای مظلومان عالم و البته عزیز دل همۀ آزادیخواهان جهان شدند.
۱۰. در رأس آنها حاجقاسم سلیمانی قرار دارد. حلجقاسم قلب تپنده مستضعفان بود. حاجقاسم همۀ ملت ایران بود. حاجقاسم مهمترین نقش در امنیت ایران و منطقه را داشت. او بیشترین سهم در تقویت جبهۀ مقاومت را داشت. بیشترین تلاش را برای نابودی داعش - یعنی شکست آمریکا و اسرائیل - کرد.
۱۱. دشمنان ملت ایران از سر استیصال و درماندگی حاجقاسم سلیمانی را ترور کردند. او که عزیز ملت ایران بود. او که امید جبهۀ مقاومت بود.
۱۲. از روز جمعه ۱۳ دیماه ۱۳۹۸ صدای بلند و رسا و یکدستِ «انتقام» از طرف رهبر انقلاب و مردم غیور ایران و تمام دلدادگان به جبهۀ مقاومت بلند شد و خاموش نشد. موشکباران عینالاسد که بسیار مهم و راهبردی بود به تعبیر رهبری تنها یک سیلی سخت بود و «انتقام قطعی» از قاتلان حاجقاسم همچنان باقیمانده است.
۱۳. اما مردم همچنان منتظرند. منتظرند که سربازان رشید اسلام، سربازان حاجقاسم، انتقام فرمانده خود و سرباز این ملت را از قاتلان او بگیرند. اینکه انتقام یک امر ترکیبی است و از بخش نرم و سخت تشکیل میشود درست، اینکه میدان را بایستی در تمام جهات رصد کرد و سنجید و دید درست، اینکه یک لنگه کفش حاجقاسم، از تمام قاتلین او ارزشمندتر است درست، اما مردم همچنان منتظر انتقامند.
۱۴. هنوز تکلیف انتقام ترور حاجقاسم روشن نشده بود که شهید فخریزاده را ترور کردند، بعد از او، سیدرضی موسوی را شهید کردند و در نهایت در چهارمین سالروز شهادت حاجقاسم سلیمانی، جمع زیادی از زائران او را به خاک و خون کشیدند.
۱۵. آنچه که مسلم است اینکه ملت ایران به مردان میدانش صد در صد مطمئن است. آنها را باور دارد. بصیرت، شجاعت، رشادت و اقتدار مردان میدان بر احدی پوشیده نیست. لکن عنایت فرمایید که: رهبر انقلاب جهاد تبیین را فریضۀ قطعی و فوری دانستند و از آن به جهاد عظیم روزگار یاد کردند. در این ۴ سال بعد از شهادت حاجقاسم و اتفاقات هولناک بعد از آن، بر اثر بیتوجی به مسألۀ «تبیین»، ابهامات زیادی در قلب و ذهن مردم خصوصا جوانان پیدا شده که اثرات مخرب آن روز به روز بیشتر میشود.
هدایت شده از اسماعیل فخریان
۱۶. از جمله پیامدهای خطرناک وجود این ابهامات و عدم تبیین بهموقع، صریح و کامل از طرف نیروهایی که مأمور به انتقام بوده و هستند:
الف: نسبت دادن ترس و محافظهکاری به نیروهای مسلح کشور.
ب: نسبت دادن نفوذ در سطح عالیترین تصمیمگیران نظام.
ج: نسبت دادن تخطی از فرامین صریح رهبر انقلاب به مجریان انتقام.
د: ناامیدسازی مردم نسبت به عملکرد بخشی از دستگاه نظامی و امنیتی کشور.
ه: عدم انگیزه برای کنشگری درست و بهموقع و عدم مطالبۀ صحیح مردمی که خود موجب تقویت مردان میدان و سوخت حقیقی انواع موشکها محسوب میشود.
۱۷. اینها تنها بخشی از نتایج ابهامات موجود در ذهن و دل مردم است.
اما بخشی از آنچه که از طرف سرداران عزیز ملت، تبیینش لازم و ضروری بوده و هست و متأ سفانه به تأخیر افتاده این مسائل است:
الف: برداشت شما عزیزان از مطالبۀ انتقام سخت، پاسخ سخت و سرکوب قاتلان، چیست؟ آیا شما فرآیند این انتقام را صرفاً فرآیند نرم و بلندمدت میدانید؟ آیا شما اعتقادی به مقابلۀ سخت در یک ضربۀ سخت و مهلک نسبت به قاتلان حاجقاسم و شهید فخریزاده و سیدرضی موسوی و شهدای گلزار شهدای کرمان دارید؟ البته ناگفته نماند که عموم مردم و جوانان انقلابی، علاوه بر اذعان نسبت به ضرورت و قطعیت جنگ نرم و چشمانداز ریشهکن کردن نظام سلطه، ارتکازشان در خصوص این ترورها، انتقام نظامی سخت و کوبنده و بازدارنده است.
ب: تمام مجریان انتقام سخت میگویند که انتقام این ترورها گرفته نشده، خب آیا نبایستی چرایی این تأخیر و البته اقدامات مقدماتی که در این چهارسال اخیر انجام شده برای مردم درست تبیین شود؟
ج: آیا سیاست مجریان انتقام این است که اگر در فرآیند انتقام، سیلیهای متعددی به دشمن زدند، اصلا آن را علنی و رسانهای نکنند؟ یعنی بناست تمام بخشهای مواجهۀ نظام اسلامی با دشمن، مخفی و چراغ خاموش باشد؟
د: در طول سالها که منطقۀ غرب آسیا درگیر جنگافروزی جبهۀ استکبار بوده، نظام اسلامی ضمن کمک به کشورهای همسایه و جبهۀ مقاومت و تقویت آنان، صریحاً اعلام کرده است که سیاست ما قدرت بخشیدن به ملتهاست و نه جنگ نیابتی، در حالی که عدهای برای دستاوردسازی در حوزه انتقام سخت از دشمنان ملت ایران و انتقام از قاتلان حاجقاسم و سایر مسببان قتل و ترور در کشور، مدام به مسألۀ جنگ نیابتی متوسل شده و اقدامات مقاومت در فلسطین، لبنان، عراق، یمن و سوریه را در چارچوب انتقام سخت جمهوری اسلامی تحلیل میکنند. از این رو این مسأله نیز نیازمند به تبیین از طرف شما جان برکفان است.
اما نکتۀ مهمتر: آنچه که روشن است شبهه و ابهام همچون موریانه است که تمام ذهن و قلب را میخورد. بنده در کنار انتقام سخت، اقدام فوری شما سرداران رشید و شجاع را، اقدام نرم تبیینی نسبت به وظیفۀ بزرگی که بر دوشتان هست، میدانم. بنده مثل بسیاری از سربازان جهاد تبیین، از رهاشدگی افکار عمومی و عدم تبیین مسأله، بیمناک هستم.
در پایان، علت مخاطب قرار دادن سردار سلامی عزیز در این نامه، آن است که ایشان را در این موضوع بهترین یافتم.
امیدوارم نامۀ این کمترین به دست آن رزمندۀ بزرگ برسد.
اسماعیل فخریان
طلبه حوزه علمیه قم
جمعه ۲۲ دیماه ۱۴۰۲
@fakhrian_ir
استیکرهای بیانات امام امت اسلامی، رهبر معظم انقلاب حضرت آیتاللهالعظمی، #استاد_سید_علی_خامنه_ای با موضوع
#ماه_رجب
#این_الرجبیون
#امام_محمد_باقر_علیهالسلام
#ولادت
🔰🔰🔰🔰
🔰 بهترین مرجع استیکرهای #طرح_تبیین
🆔 @stiker_tabyin