هدایت شده از تفکر تفریحی
✅ ادامه تحلیل انیمیشن «لئو»
2️⃣ قسمت دوم (پایانی)
این انیمیشن که میتونیم بگیم موضوعش بیشتر شبیه مباحث روانشناسیه خیلی زیرپوستی از نظریات یونگ در مبحث «سایهها» هم استفاده کرده که توضیحش مفصله اما همین قدر بگم که دلیل لئو برای فرار از قفس و آکواریوم شیشهای اینه که میخواد زندگی زیست نشده رو این دم آخری زندگی کنه! و دقیقا «دنیای بیرون آکواریوم» همون زندگی زیست نشده و سایهی لئو هست و همچین بعضی از مشکلات بچهها هم دقیقا جزو سایههاشون بود که با راهنمایی لئو برطرف شد
یک سری نکات و تکنیکهای رفتاری هم توی انیمیشن توصیه میشه که بد نیست بچهها بشنوند. مثلاً لئو درباره اینکه بچه ها چطور میتونن با بقیه دوستان شون همدردی کنن و گاهی فقط گوش شنوا بودن میتونه مفید باشه و... نکات خوبی رو مطرح میکنه (بقیه نکات ساده و روان گفته شده که ببینیدشون)
نکته مهم توی انیمیشن اینه که معلم واقعی برای بچهها لئو هست نه معلم کلاس! و لئو با نوع ارتباطگیریاش میتونه مشکلات خانم معلم پیر و بداخلاق رو هم حل کنه
توی بعضی از قسمتها، انیمیشن لئو تم آثاری مثل «بالا» و «شازده کوچولو» رو داره
جالبه که توی این دست آثار همیشه یک کودک با یک فرد سالمند همراه میشه!😌
این انیمیشن یه سری نکاتی داره که باید حواسمون بهش باشه چون بالاخره انیمیشن آمریکاییه و داستانش توی سبک زندگی آمریکایی تعریف شده و غیر از این کمی بیادبی هم توی دیالوگها و سکانسها هست😬
📢 کانال تفکر تفریحی
https://eitaa.com/tafakortafrihi
پیج اینستاگرام:
Nimavary
♦️ سینمای صدر و شغاف
در نگاه قرآنی به انسان ، چهار ساحت متفاوت تعریف شده است: صدر،شغاف،قلب و فواد.این ساحات حالات مختلفی دارند.
انسانی که به دنبال رشد و تعالی است باید بتواند با خودشناسی و خودسازی از مرحله صدر و شغاف به قلب و در نهایت به فواد برسد.
🔹بالیوود
بالیوود (به هندی: बॉलीवुड)، (به اردو: بالی وڈ) و (به انگلیسی: Bollywood) نام غیررسمی صنعت فیلمسازی به زبانهای اردو و هندی در سینمای هند است. بالیوود همزاد آسیایی و شرقی هالیوود است که در موضوع فیلمسازی و با اهداف تجاری و فرهنگی رشد و نمو پیدا کرد.
بالیوود به مجموعه سینمای شمال هندوستان گفته میشود که مرکز اصلی آن در شهر بمبئی است.
مخاطبان
مخاطبان فیلمهای این کمپانی، در شبه قاره هند، کشورهای غربی، خاورمیانه، آسیای میانه و روسیه، آفریقا و اقلیتهای هندی و اردو زبان سراسر جهان هستند.
زبان
بیشتر محصولات بالیوود به زبان هندی، اردو و زبان انگلیسی تولید شدهاند. اخیراً از زبان انگلیسی بیشتر در این فیلمها یا آهنگها بهره میگیرند.
نام
بالیوود، از نام هالیوود، صنعت فیلمسازی ایالات متحده آمریکا اقتباس شده، اما اخیراً به فرهنگ لغات انگلیسی (دیکشنری) نامدار آکسفورد نیز راه یافتهاست.
تولید
بالیوود به تولید انبوه فیلمهای عمدتاً تجارتی شهرت دارد و سالانه بیش از هزار فیلم میسازد.
🔸 سینمای احساس
سینمای بالیوود با این حجم بالای تولید و مخاطب میتواند تاثیر زیادی بر فرهنگ جوامع منطقه داشته باشد.
برخی از آثار سینمای بالیوود نمونهی خوبی برای سینمای صدر و شغاف است. آثار سینمای بالیوود عمدتا نکتهای برای نقد ندارند، اما با رنگ و لعاب و زیورآلات و صحنههای اکشن اغراق آمیز مخاطبان خود را در سطح صدر و شغاف نگه میدارند.
حالاتی مانند حب و بغض، خشم و شهوت که در لایه صدر و شغاف انسان است، به شکل مذمومش در آثار سینمای بالیوود دیده میشود.
✍️نیلوفر تفلیسی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
📣فیلم «وقتی نیچه گریست »، « When Nietzsche Wept» :
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: پینچس پری
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2007
ژانر: درام
🔹خلاصهی داستان:
«جوزف بروئر» پزشکی اتریشی به دیدار فیلسوف مشهور «فردریچ نیچه» می رود تا به او کمک کند با ناامیدی و افسردگی اش مقابله کند..
#When_Nietzsche_Wept
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
♦️نکات فیلم «وقتی نیچه گریست»، « When Nietzsche Wept» :
1️⃣این فیلم زندگی و عقاید نیچه را به خوبی نشان میدهد.
2️⃣ابعادی که از شخصیت نیچه و فروید در فیلم نشان داده شده، جزئی از خصوصیات آنهاست.
3️⃣اندیشه نیچه نتوانست حتی خودش را نجات بدهد.
4️⃣نیچه از درون انسان فروریختهای است. (نفاق در شخصیت و نسبیانگاری و شکانگاری ذاتی در اندیشه او وجود دارد.)
5️⃣نیچه مالیخولیایی بود.
🔗http://dl.yaghin.ir/video/nq/132.mp4
#وقتی_نیچه_گریست
#پینچس_پری
#جلسه_132_کلبه_کرامت
#طرح_ریزی
#طرح_محمد
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
♦️ مستند «از من یک آلمانی بساز»:
🔹خلاصه داستان:
این مستند که سال 2013 از شبکه بی بی سی پخش شده است،مستندی 4 قسمت و یک ساعته است.این اثر درباره یک زوج انگلیسی خبرنگار/روزنامه نگار است که از طرف انگلیس از آن ها خواسته شده است تا درباره پیشرفت آلمان خصوصا پیشرفت اقتصادی این کشور تحقیق کنند، به همین منظور به همراه دو تن از چهار فرزند خود به شهر نورنبرگ آلمان می روند.آن ها در پوشش یک مسافر و گردشگر وارد این شهر می شوند.اول توسط یک مستند با فرهنگ آلمان آشنا می شوند و سپس به وسیله کتابچه قوانین زندگی روزمره که در آن تمام مسایل ریز و درشت زندگی روزمره به همراه ساعت انجام آن نوشته شده است با سبک زندگی آلمانی ها آشنا می شوند و تصمیم می گیرند در مدتی که آن جا هستند شبیه همین دستورالعمل زندگی کنند....
♦️بررسی اجمالی مستند «از من یک آلمانی بساز»:
موارد مقایسه شده بین دو کشور انگلیس و آلمان در مستند «از من یک آلمانی بساز»:
1️⃣اقتصاد:
مردم آلمان به دلیل شرایط سخت جنگی که داشتند اهل پس انداز هستند.مرد خانواده مذکور وارد شرکت فابرکاستل شده و در آن جا مشغول به کار می شود.ساعت کاری در آلمان 8 ساعت +1 ساعت نهار می باشد.در ساعت کاری اجازه صحبت با تلفن،ارسال پیامک و استفاده از شبکه های اجتماعی را ندارند.در انگلیس مردم در ساعت کاری درباره مسایل مختلف حرف می زنند و با موبایلشان کار می کنند.ساعت کاری در انگلیس یک ساعت کمتر از آلمان است.آلمان یکی از کشورهای پیشرو در تکنولوژی و اقتصاد است.کشور آلمان برخلاف انگلیس و .... دارای مشاغل متوسط است ولی در این مشاغل با کیفیت کار می کنند.
2️⃣نظم:
آلمانی ها به منظم بودن مشهورند برخلاف انگلیسی ها.آلمانی ها کتابچه قوانین زندگی روزمره دارند که در این کتابچه تمام کارهای روزمره به همراه ساعت انجام ذکر شده است.زنان 4 ساعت و 11 دقیقه به کار منزل می پردازند و مضاف بر آن زمانی را برای رساندن بچه ها به مهدکودک و مدرسه اختصاص می دهند.مردان 8 ساعت در اداره کار می کنند.در انگلستان چنین نظم و کتابی وجود ندارد.
3️⃣وظایف زنان :
آلمانی ها بیشتر به این مساله معقتدند که جایگاه خانواده و نقش مادری مهم است به همین دلیل مادران خصوصا مادران دارای فرزندان کوچک خانه دار هستند و از فرزندانشان نگه داری می کنند.2 درصد زنان آلمانی در پست های مهم مشغولند و در انگلیس 14 درصد زنان در این پست ها مشغولند.
4️⃣دین:
مردم آلمان روزهای یکشنبه را تعطیل هستند و به مسایل دینی پایبندتر از انگلیسی ها هستند.
✳️نتیجه:کشور آلمان کشوری موفق از نظر اقتصادی،منظم،دین دارتر از سایر کشورها مانند انگلیس و کشوری است که موفقیت به آن هدیه داده نشده است بلکه آن را کسب کرده است.
#از_من_یک_آلمانی_بساز
✍️نیلوفر تفلیسی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
📣فیلم «دانکی »، «Dunki» :
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: راجکومار هیرانی
محصول: هند
سال انتشار: 2023
ژانر: درام
🔹خلاصهی داستان:
چهار دوست از روستایی در پنجاب رویای مشترکی دارند: رفتن به انگلستان. مشکل آنها این است که نه ویزا دارند و نه بلیط. یک سرباز قول می دهد که آنها را به سرزمین رویاهایشان ببرد.
#دانکی
#Dunki
#راجکومار_هیرانی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
هدایت شده از باسواد رسانهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
سکانس ضد ایرانی فیلم پرفروش جدید جهان
🔺فیلم بالیوودی «دانکی Dunki» جدیدترین اثر سینمای هندوستان محصول سال 2023 است که با بازی شاهرخ خان و کارگردانی «راجکومار هیرانی» کارگردان شهیر سینمای هند همانند سایر فیلمهایش با استقبال زیادی مواجه شده است.
این فیلم در مدت زمان بسیار کوتاه از آغاز فروش، یعنی از 21 دسامبر تاکنون، از فروش بیست میلیون دلاری عبور کرده و در جدول پرفروشهای جهان و در «جایگاه سوم» قرار گرفته است.
🔹 داستان فیلم دربارهی مهاجرت غیرقانونی گروهی از هندوستان به لندن است که ایران نیز در مسیر عبور آنان واقع شده است.
شکل روایت از ایران در این فیلم که حتی رنگ پرچمش را هم نمیدانند و اشتباه میزنند! بسیار توهینآمیز و غیرواقعی است. گذشته از صحنه کشتار کولبران که متاسفانه محصول صدور فیلمسازان جشنوارهای ایرانیست! مرزبانان ایران وحشی و متجاوز معرفی میشوند! که هم رشوه دریافت کرده و هم مهاجران را به رگبار بسته و تجاوز میکنند!
🔺این نوع نمایش خشن و دروغین از مرزبانان ایرانی که ناشی از سیاست خصمانهی دولت ضد اسلامی نارندا موندی و در جهت سیاستهای ضد ایرانی غرب و صهیونیستها در قبال ایران است واقعا دردناک است!
🔺فیلم دانکی قطعا مخاطبان بیشتری خواهد یافت که ذهنیتشان از ایران و ایرانی براساس چنین تصویر سیاه و زشتی شکل خواهد گرفت.
🔺بنابراین لازم است اعتراض رسمی به دولت و سفارت هندوستان توسط مسئولین ذیربط انجام شود
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
♦️این روزا به این مساله فکر میکنم که رمز تاثیرگذاری یه الگو برای مردم چیه و به این نتیجه رسیدم که چون آدم ها با افرادی که زندگی هاشون بیشتر بهشون شبیه همزاد پنداری بیشتری دارن ، چه بخوان از یه سلبریتی بی خاصیت الگو بگیرن و یا از یه قهرمان واقعی(یه شهید) الگو بگیرن .اگه تو رسالت زینبیمون برای یزیدی نبودن زندگی تک تک این آدمها رو مثل یه قصه جذاب بازگو کنیم واسه مردم،مردم قصه دوستمون بنا به فطرتشون ترجیح میدن که شهدا رو الگوی خودشون قرار بدن(خصوصا شهدایی که زندگی های مشابه دارند).محل شهادت شهید شهپریان دریاچه نمک قم است(تصویر این محل را اشتباه ذکر کرده است).
#سلبریتی_بی_خاصیت
#شهید
#قهرمان_واقعی
#سردار_شهید_بهرام_شهپریان
✍نیلوفر تفلیسی
🆔@Strategic_Art
📣فیلم «ملک سلیمان »:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: شهریار بحرانی
محصول: ایران
سال انتشار: 1389
ژانر: بیوگرافی
🔹خلاصهی داستان:
روایتگر رویدادهای زندگی سلیمان نبی (ع) برگرفته از قرآن کریم...
🔗http://dl.yaghin.ir/video/nq/152.mp4
#ملک_سلیمان
#شهریار_بحرانی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
♦️نکات فیلم «ملک سلیمان»:
1️⃣این فیلم از مفاهیم قرآنی و روایی برداشت کرده است.
2️⃣این اثر درمورد حضرت سلیمان است که حکومت تشکیل داده.
3️⃣فیلم «ملک سلیمان» طرح تمدنی حضرت سلیمان و یک مدل کوچک از جامعهی مهدوی را نشان میدهد. (نمایش یک چشم انداز)
4️⃣در سینمای تمدنی، شیوه تمدنسازی را میخواهیم نشان بدهیم.
#جلسه_152_کلبه_کرامت
#سینمای_استراتژیک_6
#درآمدی_بر_فیلم_ملک_سلیمان_نبی_ع
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
♦️بررسی اجمالی آمریکا از منظر قدرت های ارگانیکی:
1️⃣سیاسی:
آمریکا دارای نظام دوحزبی (جمهوری خواه،دموکرات) است.حزب جمهوری خواه حزبی محافظه کار است.تمایل این حزب به لیبرالیسم کلاسیک است.
حزب دموکرات لیبرال و آزادی خواه است.آمریکا دارای بیشترین تعداد اندیشکده در جهان است که سیاست های این کشور را تعیین می کنند.این کشور با وجود تمام این مراکز فکری که دارد نتوانسته است در مقابل با بحران هایی مانند کرونا خوب عمل کند.
2️⃣اقتصادی:
ایالات متحده بزرگترین اقتصاد دنیا را دارد اما این کشور دارای بدهی عظیم خارجی می باشد(سایت https://usdebtclock.org، بدهی آمریکا را به صورت ساعتی نشان می دهد).بی عدالتی اقتصادی در این کشور باعث شده که مردم معترض این روزها اعتراض خود را علنا اعلام کنند.
3️⃣دفاعی:
نیروهای مسلح ایالات متحده آمریکا (انگلیسی: United States Armed Forces) نیروی نظامی کشور ایالات متحده آمریکا است که از پنج شاخه اصلی؛ نیروی زمینی، نیروی هوایی، نیروی دریایی، نیروی تفنگداران دریایی و گارد ساحلی تشکیل میشود. نیروهای مسلح ایالات متحده آمریکا بزرگترین نیرویهای نظامی در جهان میباشد. شگلگیری آن به جنگهای استقلال آمریکا از بریتانیای کبیر (۱۷۷۵) بازمیگردد. این نیرو تاکنون در جنگهای بزرگ و مهمی چون جنگ جهانی دوم، جنگ ویتنام، جنگ کره، جنگ عراق و افغانستان حضور داشتهاست.نیروهای مسلح آمریکا بزرگترین نیروهای نظامی جهان از نظر امکانات، میزان بودجه و تعداد پرسنل نظامی است .
با وجود این امکانات این کشور در اثر حمله به کشورهای مختلف بدهی عظیمی به بار آورده است و انسان های بی گناه زیادی را کشته است.
🔗https://plink.ir/Dr2sw
4️⃣اجتماعی:
لغو بردهداری موضوع اصلی جنگ داخلی آمریکا بود. جنگی که در سال 1861 آغاز شد و 4 سال به درازا کشید و در نهایت منجر به مرگ حدود یک میلیون نفر (سه درصد جمعیت آمریکا) شد. جنگی که اگر منجر به شکست شمال شده بود ، قطعا جهان امروز جهانی بسیار متفاوت بود. این جنگ در نهایت با پیروزی شمال، منجر به لغو برده داری در آمریکا شد.
ولی از لغو بردهداری، تا دستیابی به حقوق برابر، فاصلهی بسیار زیادی بود. به گونه ای که بسیاری از ایالتها قوانینی را مبنی بر الزامی بودن جدایی امکانات مختلف از قبیل مدرسه، دانشگاه، صندلی اتوبوس، سرویس بهداشتی، آبخوری،... برای سیاهپوستان و سفیدپوستان وضع کردند. همچنین این ایالتها با ایجاد موانعی از قبیل تست سواد، بسیاری از سیاهپوستان را از فرآیند رایدهی حذف کردهبودند.
این وضعیت تقریبا به همین منوال ادامه داشت تا در سال 1955 (بله نزدیک به صد سال پس از لغو بردهداری) خانم 42 ساله سیاهپوستی به نام رزا پارک، با نشستن در صندلی مخصوص سفیدپوستان و شکستن قانون وقت و زندانی شدنش ، جرقه اصلاحات بعدی را زد. اصلاحاتی که به رهبری مارتین لوتر کینگ و حرکتهای اصلاحطلبانهای چون سواران آزادی ادامه پیدا کرد. در این میان، موضوع جنبش حقوق مدنی تبدیل به یکی از شعارهای اصلی جان اف کندی در انتخابات 1960 شد و کندی پس از انتخابش همواره یکی از مدافعان جدی این جنبش بود.
ولی از حقوق قانونی برابر تا حقوق واقعی برابر، فاصلهی بسیار زیادی است. یکی از بهترین اقتصاددانانی که در زمینهی نابرابریها در اقتصاد آمریکا زحمت فوقالعاده ارزشمندی متحمل شده، "راج چتی" است. یکی از مقالات اخیر چتی به همین موضوع نابرابری نژادی در آمریکا و عوامل احتمالی موثر بر آن میپردازد. یکی از بهت آور ترین یافتههای این تحقیق آن است که مستقل از اینکه پدر و مادر شما چه سطح از درآمدی دارند،فرزندان سیاهپوستان از سطح پایینتری از درآمد برخوردارند. یعنی حتی برای سیاهپوستانی که سطح درآمد خانوادهشان در بیست درصد پولدار آمریکا است، احتمال آنکه فرزندشان هم در بیست درصد پولدار آمریکا بمانند، تنها 18% است. معادل این عدد برای سفیدپوستان 42% می باشد.
5️⃣فرهنگی:
هالیوود به عنوان رسانه ای جهانی در بسیاری از آثارش ابرقهرمانانی را به مخاطب معرفی می کند.اگر هشیارانه مساله را بررسی کنیم می بینیم که این کشور در مواجهه با مسایل واقعی و بحران ها به هیچ وجهه کارآمد عمل نکرده است.
✅منابع:
1️⃣ویکیپدیا
2️⃣https://usdebtclock.org
3️⃣کانال تلگرامی مطالعات آمریکا
#قدرت_های_ارگانیکی
✍️نیلوفر تفلیسی
🆔@Strategic_Art
📣انیمیشن «والس با بشیر»، «Waltz with Bashir»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: آری فولمن
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2008
ژانر: مستند
🔹خلاصهی داستان:
یک سرباز اسرائیلی از حادثه اردوگاه پناهندگان صبرا و شتیلا که درآن دست کم 800 فلسطینی، در جریان جنگ داخلی لبنان کشته شدند، سخن می گوید و به مسیحیان لبنان اشاره می شود که مسئول کشتار صبرا وشتیلا هستند
🔗http://dl.yaghin.ir/video/nq/167.mp4
#والس_با_بشیر
#Waltz_with_Bashir
#آری_فولمن
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
♦️نکات انیمیشن «والس با بشیر»، «Waltz with Bashir»:
1️⃣این فیلم یک توبهنامه برای اسرائیل است و پیام آن این است: اسرائیل جنایت صبرا و شتیلا را انجام نداده است.
2️⃣القاء اینکه ما انسان نکشتیم، فقط سگ کشتیم.
3️⃣القاء اینکه فالانژیستها در صبرا و شتیلا آدم کشتند.
4️⃣این اثر اسرائیلیها را ناجی معرفی میکند.
5️⃣نفرتزدایی و تبدیل شک به یقین (عملیات روانی تثبیتی)
#جلسه_167_کلبه_کرامت
#سینمای_استراتژیک_14
#عملیات_روانی_در_قدرت_نرم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
♦️اگر روند تحول و اصلاح جامعه مانند تکثیر سلول هایی که یک جنین را شکل می دهند از نهاد قوه قضاییه به سایر نهادها آهسته و پیوسته گسترش یابد در طی یک مدت زمان معین شاهد جامعه ای مطلوب تر با مدل جامعه بیولوژیکی خواهیم بود.
#جامعه_بیولوژیکی
#تحول
🆔@Strategic_Art
📣 سریال «فرار از زندان»، «prison break»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: پل شیورینگ
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2005 تا 2009 و 2017
ژانر: اکشن
🔹خلاصهی داستان:
لینکلن باروز از طریق تئودور بگول متوجه زنده بودن برادرش مایکل می کند و می فهمد در زندان مخوفی به نام اوگاجیا زندانی است. او به همراه سی نوت به یمن می رود و در آنجا زنی به اسم شیبا کمکشان می کند. آنها می فهمند هویت مایکل اسکافیلد به کنیل اوتیس یک قاتل بی رحم تروریست وابسته به داعش تغییر یافته است. در نهایت می فهمند که مایکل با پوسایدون معامله کرده است تا سارا و لینکلن تبرئه شوند و مایکل خودش را به مردن بزند و برای پوسایدون کار کند. در نهایت سی نوت،لینکلن،مایکل و شیبا با موفقیت به آمریکا می روند و مایکل زندگی آرامی را کنار سارا و پسرش مایک آغاز می کند.
🔗http://dl.yaghin.ir/video/nq/169.mp4
#فرار_از_زندان
#prison_break
#پل_شیورینگ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
♦️نکات سریال «فرار از زندان»، «prison break»:
1️⃣در این سریال، مساله فرار سازمانیافته است. (یکی از ابعاد جنگ نامنظم)
2️⃣اشاره سریال به نقش دیک چنی در هالی برتون
🔹پیامهای کلی اثر:
1️⃣عدالت رسمی شکست خورده است.
2️⃣تلاش مستمر برای اینکه بگوید: سر بی گناه تا پای دار میرود ولی بالای دار نمیرود. این محتوا غیررسمی و غیردولتی است.
3️⃣سیاست رسمی کشور سیاست اقتصادپایه است.
4️⃣القاء اینکه خانواده دیگر معنایی ندارد.
5️⃣ دکترین ماکیاولیستی: دوستت را نزدیک خودت نگه دار و دشمنت را نزدیکتر.
6️⃣دکترین سبک زندگی آمریکایی (دکترین حذف): افرادی مثل تروریستها باید از جامعه حذف شوند.(مهمترین مقوله در نقض حقوق بشر)
7️⃣بحران انرژی و عدالت مساله اصلی سریال است.
8️⃣«مایکل» در این اثر منجی است و شخصیت باثباتی دارد او طبق مثل افلاطونی عمل میکند.
♦️پیامهای کلی اثر:
1️⃣عدالت رسمی شکست خورده است.
2️⃣تلاش مستمر برای اینکه بگوید: سر بی گناه تا پای دار میرود ولی بالای دار نمیرود. این محتوا غیررسمی و غیردولتی است.
3️⃣سیاست رسمی کشور سیاست اقتصادپایه است.
4️⃣القاء اینکه خانواده دیگر معنایی ندارد.
5️⃣ دکترین ماکیاولیستی: دوستت را نزدیک خودت نگه دار و دشمنت را نزدیکتر.
6️⃣دکترین سبک زندگی آمریکایی (دکترین حذف): افرادی مثل تروریستها باید از جامعه حذف شوند.(مهمترین مقوله در نقض حقوق بشر)
7️⃣بحران انرژی و عدالت مساله اصلی سریال است.
8️⃣«مایکل» در این اثر منجی است و شخصیت باثباتی دارد او طبق مثل افلاطونی عمل میکند.
#جلسه_169_کلبه_کرامت
#سینمای_استراتژیک_15
#سریال_فرار_از_زندان_فصل_یکم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art