جامعه بانوان استراتژیست
🔰بهنوش بختیاری: جوکر، برنامه ای جهت پیشرفت زنان کشور ما❗️ دخترا، دخترا بیایید که سلبریتی ها نسخه پی
28.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادتونه بهنوش بختیار گفته جوکر باعث پیشرفت زنان سرزمین مونه، خواستم چند نمونه از پیشرفت توی این جوکر ببینیم☺️
اینکه خنده هم متعلق به مردانه و هم زنان چیز عجیبی نیست اما دلقک شدن زن قطعا پسندیده هیچ زنی نیست و زنان ایران هم سرزنده وشاد هستند وقطعا این جوکرهست که با دادن چنین چهره ای از زن به جامعه باعث فروکاست شان وافسردگی اون میشه.
شما فرض کن نعیمه نظام دوست شده ابزار تمسخر احسان علیخانی که مثلا مخاطب بخنده اما هرزنی واقعا دوست داره جای نعیمه باشه و یه اقا بخاطر وزن اش تمسخر کنه، نگید نعیمه با جنبه است که بنظرم نعیمه ذلیل توجه مردم شده
باتوجه به این ویدیو به نظرتون اجرای چنین حرکاتی به قیمت خندوندن درسته؟
اینکه یه زن حتی درقامت طنز خودش به یه اقا بچسبونه وچنین رفتارهایی داشته باشه، چطور؟ بنطرشما مناسبه؟
شوخی خارج از چارچوب اقایون وخانم ها، شوخی های جنسی بنظر شما وسیله ای هست که ما خانم ها بپذیریم انجام بدیم تا به ما بخندن و ما درکانون توجه قراربگیریم؟
اصلا به این میگن پیشرفت؟!
واقعا تو مغز این سلبریتی ها چی میگذره؟
جالب ترین قسمت داستان اینجاست که نعیمه میون شوخی هاش از چندسال قبل میگه که خواستگارهاش رد کرده وحالا تو 50سالگی منتظر یه شوهره،
مبادا بگید که این طنزه
دوست عزیز سلبریتی ها سالهاست تو میون مصاحبه هاشون اروم و بی صدا میگن که غلط کردیم شوهر نکردیم، بچه دارنشدیم، خیانت کردیم و... حالا ما باید از غلط هاشون عبرت بگیریم. نکنه زندگی ما چنین حقیرانه وذلیلانه باشه که اوج پیشرفت حرکات دلقک گونانه تفسیر کنیم😊
✍🏻حکیم پرور
🌻@Tamashakhane_Noor
هدایت شده از تفکر تفریحی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥫🥘کنسروهای لوبیا و تنماهی، یا آشپزی مامانخونه؟؛ مسئله این است...🥫🥘
✅ تبلیغات تلویزیونی چطوری ذهنیت کودکان رو دربارهی «کدبانوگری» خراب میکنه؟!
🎥 ابتدا تیزر تبلیغاتی را ببینید؛ عنوان تبلیغ:«آشپزی بیدردسر»!
توضیح در پست بعد 👇
✍مریم خانمحمد نیماوری
📢 کانال تفکر تفریحی در بله:
https://ble.ir/tafakortafrihi
📢 در ایتا:
https://eitaa.com/tafakortafrihi
📢 در تلگرام:
https://t.me/tafakortafrihi
اینستاگرام:
Nimavary
🥫🥘کنسروهای لوبیا و تنماهی، یا آشپزی مامانخونه؟؛ مسئله این است...🥫🥘
🎥 ابتدا تیزر تبلیغاتی پست قبل را ببینید.
میدونید چیه؟ خیلی وقتها دلم میگیره از اینکه چرا برای تبیین درست نقش دختران و خانمهای جامعه فیلم یا انیمیشن نداریم؛ راستش خیلی گشتم که چنین چیزی پیدا کنم اما دریغ از دو تا اثر خوب😔
میدونید، خیلی دلم میگیره از اینکه تلویزیون رو روشن میکنم و میبینم به جای ارج و قرب و تمجید کارهای یه مامان خونه، یه سری تبلیغ داره پخش میشه که کلا کار ما مامانها و خانمهای خونهدار رو مثل آب خوردن زیر سوال میبره و میخواد با یه سری کنسرو لوبیا و تن ماهی جای آشپزی ما رو بگیره! (نمیدونم این سری تبلیغ رو دیدید یا نه که یه خانم شاغل میاد تو خونه و چون فرصت و حال غذا درست کردن نداره، فوری یه قوطی کنسرو درمیاره و میذاره جلوی خانوادش و اونا هم خیلی خوشحال استقبال میکنن و انگار نه انگار که «غذای مامان خونه با کنسرو و هزار تا غذای بیرون فرق داره»😔)
میدونید اگر یه دختر کوچولو که قراره فردا همسر یا مادر بشه چه حسی از این تصویر میگیره؟ این تبلیغها که از نظر من کاملا فمنیستی هستن، دارن بهش میگن که «کار مامان، تو خونه جایگزین داره! بله ارزش تو به کارمند بودن و درس خواندن و چه و چه هست و اگر طبیعتاً نرسی غذا درست کنی، کنسروهای ما هست😮💨» واقعا بنظر اون سازنده و کارخونهدار مرچنت فرقی نمیکنه؟؟😡
اینا نمیدونن آشپزی یه خانم خونه چقدر «روح» داره؟ نمیدونن یه خانم خونه (که معتقده) برای درست کردن این غذا چه چیزهایی رو درنظر میگیره؟ از بسم الله گفتن، قبل شروع کردن، تا وضو داشتن و رعایت بعضی آداب پخت و پز و درنظر گرفتن ذائقه و مزاج و چه و چه؟ نمیدونن غذا درست کردن یه مامان فقط پخت و پز ساده نیست و به معنای توجه و سیراب کردن جسم افراد خانواده در کنار سیراب کردن روح اعضای خانواده است؟ (نمادی از پاسخ به نیازهای روحی و جسمی توأمان)
من خیلی نگران دخترانمون هستم! اونایی که نتونستیم هیچ ایمیج و تصویر حقیقی از «مامان بودن» و «همسر بودن» بهشون بدیم؛ نتونستیم جایگاه «کدبانو» رو براشون مشخص کنیم (کسی که بانوی خونه بود؛ همه فن حریف بود و با همون منابع موجود، خونه رو به بهترین وجه اداره میکرد) و تازه با این دست القائات، فقط سعی کردیم از خونه بکشیمشون بیرون خونه تا فقط درس بخونن و کار کنن و پا به پای مردها فقط چرخ نظام اقتصادی رو بچرخونن❤️🩹
آخ؛ قلبم شکست!، دلم سوخت وقتی «مامان بودن» دیده نشد؛ کسی دربارش حرف نزد و توی سکوتی عجیب، «بیمصرف» خوانده شد😢 درست تو زمانی که همهی جامعه بهشون نیاز داشتن؛ به آرامششون، به آرامشی که میدادن (چون توی خونه از هیاهو دور بودن)؛ به بچههایی که تربیت میکردن... فوقع ما وقع! و شد آنچه شد و شد جامعهی آشفتهی امروز که همین «مامانها» رو کم داشت...
و جایی که «رایا و السا و آنا» شدن دختران تراز و «ملکه»ی قصرهای بدون مرد!، قدرت رو از مردان گرفتن و خودشون شدن سلطان سرزمین! و از این طرف دختران ما، «ملکهی خانه بودن» رو رها کردن و رفتن دنبال قصرهای بادی «مدرک و کار و پول»!
القصه، که این قصه سر دراز دارد...
پ.ن: مامانای عزیز! اول قدر خودتون رو بدونید و بدونید دقیقا روی چه قلهای ایستادید؛ بعدشم مراقب دخترانتون باشید و تا میتونید از این محتواهای سمی دورشون کنید و یادتون باشه که بچه، قبل از تأثیر گرفتن از هر چیزی، به حس و حال «مامانش» نگاه میکنه و یاد میگیره👸🌸
✍مریم خانمحمد نیماوری
📢 کانال تفکر تفریحی در بله:
https://ble.ir/tafakortafrihi
📢 در ایتا:
https://eitaa.com/tafakortafrihi
📢 در تلگرام:
https://t.me/tafakortafrihi
اینستاگرام:
Nimavary
🔰مردان آلفا 😐
🔸تو غرب مردان آلفا، افرادی هستند که زنان تسلیم آنها میشن، اما ما تو اسلام زنان مون مردان را به عنوان قوام میپذیرند ، حالا آنها به ما میگن جامعه مرد سالار و زن ستیز😂😒
🔺درصورتیکه زن در اسلام سرسپرده وتسلیم نیست و یک شخص مستقل هست که مرد را به عنوان سرپرست خودش میپذیره. کافیه به شخصیت حضرت زینب سلام الله علیها وحضرت آسیه رجوع کنید تا ببینید نگاه اسلام به زن چگونه است.
🔻مرلین مونرو میگه؛ اگه یه مردی بتونه یه زن بخندونه میتونه اون زن رو همه جوره در خدمت خودش دربیاره .
اما اسلام به زن میگه در مقابل مردان نامحرم متکبر باش یعنی با هر خنده ای غش نکن تو بغل مردی، سرسپرده نباش و شخصیتت متزلزل نباشه.
🔸خلاصه غربیها میخوان شخصیت مردانی که دیگه مردانگی ندارند با آلفا بازسازی کنند اما اسلام عزیز ما به مردان عالم میگه شما قوامون علی نساء هستید، حامی و سرپرست و یار زنان.
خلاصه زن هم در سایه قیومت مَردش هرروز بیشتر ازقبل به ازادی حقیقی می رسه ، هم زندگی میکنه.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 دانشگاه توسط دختران فتح شد! افتخار یا افتضاح؟!
سازمانهای بینالمللی چگونه از راه دانشگاه، پروژهی توانمندسازی(ناتوانسازی) زنان را پیگیری کردند؟!
🔸️در سال ۲۰۱۲ پایاننامهای در دانشگاه اسلو کار شد که عنوان آن women in higher education in Iran بود ، در این پایاننامه به نقش سازمانهای بینالمللی برای *توانمندسازی زنان و شما بخوانید تبدیل زنان از ملکه به نیروی کار (کارگر) با محوریت برابری جنسیتی gender equality تصریح شده است.
🔸️ پروژه توانمندسازی با محوریت برابری جنسیتی کار خود را در ایران به سرانجام رساند و موفق شد خانواده و فرزندآوری را تا حد زیادی محدود و زنان جامعه را به قهقرا ببرد.
⁉️به راستی چرا کسی متوجه این نفوذ سازمان یافته که حتی متون غربی به آن تصریح کردهاند، نشد؟!
🔸 تا چه زمانی قرار است این روند معیوب ادامه پیدا کند و زنان همچنان به جای نقشهای رفیع مادرانه و همسرانه و منبع بینظیر عواطف اجتماعی، نقشهای نیروی کار برای سازمانها و شرکتها و کمپانیهای مختلف را متحمل شوند و نگاه محقرانه به مادری و همسری داشته باشند؟!
🔸️ شیر آبی در نظام باز ماند و مسئلهی جمعیت به بحران رسید اما کسی متوجه شیر آب دیگری که باز مانده و بیست سال دیگر همه متوجه آن خواهند شد، نیست؟!
تا چه زمانی باید با اولویت دادن به دانشگاههای بی خاصیت زنان خود را از زمین دایر به زمین بایر تبدیل کنیم؟!
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰صحبت های مقتدرانه همسر مستشار شهید پورهاشمی
▫️نمیدانیم دشمنان را لعنت کنیم یا بگوییم ممنونیم چرا که به آرزویش رسید،
انشاءالله که ، فرزندانش هم با شهادت از این دنیا بروند.
#زن_صلابت_اقتدار
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰بازی ها، وسیله ای برای معرفت به فرزندخود،
مادربهترین رفیق وهمبازی🤗
ای مادر مهربان، با بازی به جهان کودت واردشو و دنیا را از دید آنان بنگر، دنیای کودکان به نگاه و توجه تو بستگی دارد. بازی ها قادر هستند زمان واکنش بچه ها را تخمین بزنند.
زمان واکنش یعنی کودک عزیزِ تو در برابر چالش ها در میانگین چه زمانی قادر هست پاسخ گو مسائل خود باشد ایا هوش هیجانی قدرتمندی دارد یا مستاصل میشود و خودش را میبازد، نحوه ی واکنش او چگونه است. خلاصه شما با طراحی یک بازی میتوانید جهانی را طراحی کنید و او را وارد زمین بازی فکری تان نمایید و سخت ترین ومبهم ترین موضوعات به بیانی شیرین وشیوا بیان کنید.میتوانید تخمین بزنید که در کدام بخش، ظرف وجود او نیاز به ترمیم و بازپروری یا حتی تقویت دارد.
آیا او توان این را دارد درکمترین زمان بهترین تصمیم را بسازد ، آیا قادر است شجاعت بهترین تصمیم گیری را داشته باشد و استقامت کند و اجرای بینظیری را به ارمغان اورد.
مادرانگی یعنی خلق هرلحظه هنر برای بیان عشق به خدا و بازی قطره ای از اقیانوس هنرهای مادرانه است.
✍🏻 حکیم پرور
#مادر_کودک
#بازی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies