جامعه بانوان استراتژیست
🔰 پدر ! موهای دخترت را شانه بزن .
🔹 یکی از زیباترین و صمیمانهترین رفتارهای پدر با دختر، شانه زدن موهای اوست. این کار حس امنیت و محبت را به دختر تزریق میکند. فکر نکنید فقط در سنین کودکی باید این کار را کرد. دختران در دوران نوجوانی بیشتر به تجربهٔ چنین احساسی از جانب پدر خود نیاز دارند.
🔹ارتباط عاطفی با فرزندان موجب صمیمیت میشود و زمانی که والدین به آنها اعتماد کنند فرزند ، آنها را پناهگاه خودش در بحرانهای زندگی میداند که با توجه به روحیه و حساسیت بالای دختران این مسئله باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. برای دختران، منزل باید کانون مهر و محبت باشد، تا آنها ازنظر عاطفی ارضا شوند که اگر به این امر توجه نشود آنها به دنبال ارضای این نیاز از راههای دیگر میشوند.
🔹 ابعاد مثبت شخصیت دختر باید مورد تشویق قرار بگیرد و از این صفات در نزد دیگران تعریف و تمجید شود. باید آنها را مورد محبت و نوازش قرار داد و سیراب کرد و سعی بر این باشد که غرور و عزتنفس و عاطفه دختر جریحهدار نشود تا از نفوذ دیگران در زندگی او جلوگیری شود.
در طول شبانهروز والدین باید قسمتی از وقت خود را به فرزند دختر اختصاص دهند و با او از مدرسه، دوستان و نیازهایش صحبت کنند. در مورد کارهای منزل ازجمله نظافت و دکوراسیون از دخترشان کمک بخواهند و نظر او را مهم جلوه دهند، گفتگوهای صمیمی والدین با دختران باعث میشود که دختران به والدین بیشتر نزدیک شوند بهطوریکه هیچگاه والدین را از خودشان دور نبینند و آنها را نزدیکترین دوستان خود بدانند.
🔹 سرشار شدن دختر از محبت پدر، او را از اعتماد بیجا به آدمهای اشتباه و آسیبهای بیرون خانه حفظ میکند.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلاماللهعلیها با همکاری موسسه آموزش عالی حوزوی فاطمیه دامغان برگزار میکند:
🔸 سومین پیش نشست همایش ملی تربیت در تراز مهدویت
🔸 موضوع:«شاخصه های تربیتی کارگزاران مهدوی محور»
🎙استاد محترم: خانم ندا حکمت نیا، استاد حوزه و دانشگاه
📌لینک حضور مجازی:
http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/
🗓 دوشنبه ۱۳ آذر ۱۴٠۲؛ ساعت ۱٠ تا ۱۱:۳۰
جامعه بانوان استراتژیست
🔰کودک همسری یا انحرافات جنسی نوجوانان؟ (بخش اول) 🔹پاسخ این سوال هردو و هیچ کدام است. برای پاسخ
🔰 کودک همسری یا انحرافات جنسی؟ (بخش پایانی: راهکار درمانی)
0⃣ در قسمت قبل پیرامون دلایل بالارفتن سن ازدواج و پیامدهای آن گفتیم و معلوممان شد آنچه امروزه به عنوان آسیب های ارتباطی همانند خیانت، انحرافات جنسی، اختلالات روحی چون افسردگی و خودکشی ناشی از آن، بیماری های مقاربتی، سقط جنین و آسیب به سلامت ذریه و حتی اسیبها و آشوب های اجتماعی ... اتفاق می افتد نه ناشی از هجمه های رسانه ای بلکه کم کاری ارگان های تربیتی خانواده و آموزش و پرورش است!
🅰 به این معنا که کم کاری نهادهای مسئول بویژه والدین خانه اَست که سبب اثربخشی رسانه و تحقق اهداف نابهنجار و بیمارساز او می شود.
📵 رسانه در زمان حاضر با تکیه بر یک عبارت کوتاه برگرفته از نظریات علوم انسانی اش به ساخت انواع تکنولوژی های رسانه ای، شبکه های اجتماعی و تولید محتواهای کوچک و بزرگ می پردازد و آن این است که:
"انسان، حیوان است"!
📳 این تعریف سبب می شود که تولیدات رسانه ای، کودکان و نوجوانان را بر اساس اصالت لذت و تامین نیاز به هر قیمت تربیت کند. والدین در این فرآیند با باور کردن نظام تبلیغاتی رسانه ای پیرامون عبارت زشت "کودک همسری"! گمان می کنند درحال خوشبخت کردن فرزندشان هستند و او را نجات داده، به سمت استقلال و پیشرفت سوق می دهند! حال آنکه آنها در حال ایجاد خلا تامین انسانی و اخلاقی نیازهای او هستند و دقیقا در زمین اهداف رسانه ای سرمایه داران صهیون و فراماسون، با مبانی پرومته ای (ابلیسی) بازی می کنند!
⛔️ شکل دادن این جای خالی توسط نظام تربیتی و تحریکات رسانه ای در قالب فیلم ها و سریال های فصلی و انیمیشن ها و کلیپ ها و عکس های شبکه های اجتماعی بعلاوه هیجانات نوجوانان در تبادل این اطلاعات در گروه های همسالان، بهترین نوجوانان را در خانواده های مذهبی هم، به انحراف می کشاند و این یک شعار و حتی هشدار نیست. فاجعه ای است که هم اکنون در حال رخ دادن است و والدین در حباب دست ساز خود کماکان نشسته اند!
↩️ هشدار آنکه چنانجا این خبر را والدین دستاویزی کنند برای کنترل بیشتر فرزندانشان، باید گفت دقیقا راهی می روند که نباید و کاری می کنند به سمت بدتر شدن وضعیت! و بازهم هول دادن فرزندانشان به دامان آنانی که ارمغان دروغین آزادی و لذت طلبی و ثروت را به آنها هدیه می کنند!
🔄 حل این بحران تنها یک راه حل دارد: پایین کشیدن سن ازدواج به عددی که تامین کننده نیازهای روانی و جسمی فرزندان است و همراهی و سپس حمایت والدین از نوجوانان و جوانان تا ازدواج و پختگی کافیشان در ارتباط.
به این معنا:
اگر 10 ساله شما کنجکاوی می کند و هوشیاری، ضمن دادن اطلاعات متناسب با سن او، از اکنون بدانید که سن ازدواجش بین 16-20 سال خواهد بود و نشستن و چرتکه انداختن برای شغل و تحصیلش تا دکترا و یافتن آن دختر و پسر رویایی، تنها او را به ورطه نابودی سوق می دهد. هرچند می تواند ظاهر آقا دکتر و خانم مهندس داشته باشد یا جایگاه اجتماعی والا.
نکته آنجاست که همه آرزوهای والدین می تواند بعد ازدواج جوانانشان پیگیری شود و منافاتی در این زمینه نیست.
🚻 سن اعلام شده در بالا برای بسیار کودکان و نوجوانانی است که گرایش های بالا به جنس مخالف دارند و در صورت عدم هدایت و همراهی والدین در تامین سالم آن، به سمت و سویی زیرزمینی و پنهانی و آسیبزا هدایت می شوند و والدین هرگز نمی توانند آنرا کنترل یا سرکوب کنند!
🛅 والدین باید همه حمایت های "فردی" مالی و عاطفی نابه جای خود از فرزندانشان را که بعضا تا چهل سالگی هم ادامه می یابد به سمت حمایت "زوجی" هدایت کنند. به این معنا که انرژی خود را مصروف حمایت از زوجی جوان کنند و نه فردی تنها در مسیری بی انتها ...
ℹ️ نقش اصلی، با خانواده و والدین است و سپس ٱموزش و پرورش و رسانه های داخلی. کم کاری هریک از این سه و در راس آن والدین که سالهاست به جای تسهیل سازی ازدواج، مانع تراشانی نامنعطف بوده اند نابخشودنی در دنیا و اخری است و شریک در تمام ٱسیب ها و فسادها ...
✍ زهرا کیایی
✅@afsarsalamati
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
جامعه بانوان استراتژیست
✨ امیرالمومنین علی علیهالسلام میفرمایند: 🔹هرگاه توانایی و قدرت دست یافتن به چیزی زیاد شود، شهوتِ
🔰در پستهای گذشته، روایت امیرالمومنین علی علیهالسلام در مورد رابطهی معکوس تقوا و شهوت را بررسی کردیم و متوجه شدیم همزمانی تقوا در قلب افراد و پوشش مناسب مردم در جامعه، سبب رشد و تعالی جامعه شده و شهوتِ سیریناپذیرِ مذموم را در آنها کاهش میدهد.
🔹اکنون برای بررسی عواقب آن، دو تجربه از دو زاویه مختلف را بیان میکنیم .
🔰به جستجوی عشق در ناکجا آباد!!
🔹رها دختر نوجوانی بود که با پسرهای زیادی در فضای مجازی و حقیقی رابطهی دوستی و جنسی متعددی برقرار کردهبود.
🔹تمام وقت او صرف مهمانیهای مختلط و مصرف انواع مواد مخدر و مشروبات الکی میشد. با این که او هنوز سنی نداشت اما انواع رابطه را تجربه کرده بود.
او داشتن این موقعیت را برای خود یک امتیاز ویژه قلمداد میکرد.
🔹 آنهایی که با رها دوست بودند با وجود این که خودشان افراد سالم و متعهدی نبودند اما نگاه مثبتی به او نداشتند.
🔹هیچکدام به طور جدی و طولانی با او در رابطه قرار نمیگرفتند چه برسد به اینکه او را به عنوان همسر برای زندگی آینده خود در نظر بگیرند.
تمام پسران اطراف رها تنها برای تمتع جنسی و خوشگذرانیهای خودشان او را میخواستند اما رها در خیالش میان آنها به دنبال فرد مورد نظر خود برای زندگی مشترک میگشت. با این که او همهی احساس و عواطف و بدن خود را در اختیار آنها قرار دادهبود اما جز چند لحظه سرخوشی زودگذر و حرفهای عاطفی دروغین چیز دیگری او نصیب نشدهبود.
او محبت و عشق حقیقی را در میان روابط ناسالم و موهوم خود جستجو میکرد.
🔹رها با گذشت سالهای متمادی و تجربهی دوستیهای ناپایدار و متعدد با افراد مختلف، دیگر آن دختر سابق نبود. حتی تحمل یک نفر به مدت طولانی برایش آزار دهنده و کسلکننده به نظر میرسید.
او به مرور اعتماد به نفس خود را از دست داده و خشونتطلب، ناراضی و مرد ستیز شده بود.
و اکنون مدتی است که برای حل مشکلات روحی خود به روانشناسان پناه برده است.
⁉️مشکلات رها از کجا شروع شد؟!
چرا برای رفع نیازهایش به سراغ روابط دروغین و بی اعتبار رفتهبود؟
اگر زمان به عقب برمیگشت او چگونه باید مسیر زندگیاش را ترسیم میکرد؟
✍ هانیه سادات محمدی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 گمگشته ای در درون خود .
🔸شروین دانشجوی دانشکدهی هنر بود. به خاطر ثروت، چهره و موقعیت خوبی که داشت دختران زیادی را جذب خود کرده بود و همیشه چند تایی دختر در کنارش دیده میشدند و او از این دوستیها احساس رضایت میکرد.
🔺اما این مسأله کم کم استعداد هنری شروین را تحت تأثیر قرار داد و او را به سمت الکل و اعتیاد و روابط جنسی متعدد با دختران کشانید.
🔻زیبایی دختران اطراف شروین بعد از مدتی برایش عادی میشد و او را دلزده میکرد، برای همین به سراغ دختران جدیدتری میرفت که موافق رابطه بودند. او خود را متعهد و محدود به یک دختر نمیکرد و اگر میفهمید کسی به او وابسته شده، به سادگی او را کنار میگذاشت تا از این وابستگی نجات پیدا کند.
🔺اما بعد از مدتی این رابطههای کوتاه و خارج از چارچوب و تکراری، شروین را خسته کرد و نیاز به داشتن خانواده او را به صرافت انداخت تا ازدواج و زندگی مشترک را هم تجربه کند.
هرچند انتخاب دختری که تمام ویژگیهای مطلوب شروین برای ازدواج را داشته باشد، کار بسیار سختی بود و کمتر کسی میتوانست اسباب رضایت او را فراهم کند اما با دختر جدیدی آشنا شد و درست زمانی که همهچیز داشت به سمت تدارک یک مراسم با شکوه ازدواج پیش میرفت، متوجه شد مبتلا به بیماریهای خطرناک مقاربتی است.
🔸مراسم برای همیشه به هم خورد و این شرایط نه تنها جسم او، که حتی روح شروین را هم آزار میداد. در اوج نیاز به یک همدل و همراه محکوم به تنهایی شد تا جایی که بارها اقدام به خودکشی کرد.
🔻سرانجام صبح یک روز زمستانی، به علت مصرف بیاندازهی مواد مخدر اُوردوز کرد و جان خود را از دست داد!
🔹شروین به هر هوسی که به آن دعوت میشد، پاسخ مثبت میداد و گمان میکرد در برابر مخاطرات این رفتارهای آلوده در امان است، و بدن و روح او تاب مقاومت در برابر عوارض این روابط را خواهد داشت.
بهترین سالهای عمر او در کنار زنان و دخترانی گذشت که زیبایی هیچکدام از آنها دیگر نمیتوانست روح او را آرام و سلامتیِ از دسترفتهاش را جبران کند.
🔸شروین اگر در ابتدای دعوت به روابط جنسی، زمانی که هنوز این شهوتها در او به غلیان درنیامده بود، در برابر آن مقاومت میکرد، و وارد این روابط آلوده نمیشد، راحتتر میتوانست سلامت روح و جسم خود را حفظ کند.
🔹اما جسم بیمار و روح ویران او دیگر تاب مقاومت در برابر این جهنم خود ساخته را نداشت و بیرون کشاندن خود از این قعر فساد، هزاران بار دشوارتر از رد دعوت به این شهوتها در ابتدای جوانی بود.
✍ هانیه سادات محمدی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
💥اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی برگزار میکند.
♦️ جلسه توجیهی طرح رسانه ای
🌹 کار با نوجوان و جوان
♨️ #طرح_تربیت_رسانه_ای
💯👈 برای تمام کسانی که دغدغه فعالیت فرهنگی با نوجوان و جوان در مباحثی همچون موسیقی ،استایل ها و روانشناسی نوجوان و...را دارند.
📡 با حضور استاد برجسته کشوری
🔺استاد سرکار خانم لیلا نساج🔺
⏳زمان : چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵
⏰ ساعت ۱۸/۳۰
🏢 مکان : نرم افزار بیگ بلوباتن
🌐 لینک شرکت در جلسه :
https://app.bigbluebutton.me/join/hrlgnut1wk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰علیرغم شرایط، شاد بودن؛ علیرغم شرایط، مؤمن ماندن؛ علیرغم شرایط، تن به فساد روح ندادن، صداقت و سلامت را حفظ کردن، سرسختانه و پیوسته جنگیدن و تسلیم دلمردگی نشدن: این وظیفهی انسان است؛ انسانی که میداند در چه روزگاری به دنیا آمده است و در چه سرزمینی و چه مسئولیتهایی را خداوند بر عهدهی او نهاده است.
🔹انسانیکه حق دارد از اندوه سقوط روح هموطنان کاردار خویش، خون گریه کند و حق دارد به جنون گرفتار شود و حق دارد قَدّاره کشان، جمیع دزدان و باجخواهان و نامردان روزگار را به جهنّم بفرستد؛ امّا تا لحظهی موعود، دندان بر جگر فرو میبرد و از این حقّ مُقدّس مُسلّم، استفاده نمیکند.
✍ سمانه سالارطایفه
#نادر_ابراهیمی
#بر_جادههای_آبی_سرخ
#فایل_صوتی
@mahyas_wrote
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
▪️آیین ترحیم هنرمند مردمی و عاقبت بخیر مرحومه پروانه معصومی
▫️پنجشنبه ۱۶ آذرماه؛ ساعت ۱۴:۳٠
▫️ آستان مقدس امامزاده سید زکی (ع)
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰اختلال هویت جنسی عبارت است از :
تمایل پایدار به تعلق به جنس مقابل یا ناراحتی مفرط از جنسیت تعیین شده و نقش جنسی نسبت داده شده به فرد.
📝طبق پژوهش ها، دلایل ابتلا به این اختلال را که متاسفانه طی سال های اخیر در ایران و جهان شیوع گسترده ای داشته باید در میان متغیرهای مختلف فردی و خانوادگی, نظیر نوع رفتار والدین در دوران کودکی, برخورد با کودک در زمینه یادگیری الگوهای رفتاری مناسب جامعه, همراهی عاطفی اعضای خانواده, ارتباط موثر اعضا در درون خانواده, تجربه سوء استفاده جنسی و استفاده از لباس ها, آرایش و رفتار جنس مخالف در کودکی جستجو کرد.
🔹بستر رسانه و شبکه های اجتماعی، که هر عضو جامعه بشری را قادر می کند شبکه ای جهت نمایش دلخواست های خود در اختیار داشته باشد سبب می شود تا با تکیه بر ناآگاهی و جهل جامعه، افراد به تبلیغ مفتخرانه آسیبها و اختلالات خود بپردازند که بعضا خودشان هم نسبت به بیماری خود، ناهشیارند!
🔹بیننده نوجوان و جوان چنانچه این رفتارها را از یک قهرمان ورزشی یا یک چهره هنری ببیند، الگوگیری می کند و مشمول نظریه #یادگیری_مشاهده آلبرت بندورا قرار خواهد گرفت که مشاهده را بزرگترین ابزار یادگیری انسان برمی شمرد، با تشویق ها و تنبیه هایش. یعنی دست و هورا کشیدن برای این شخصیت ها، اختلال را شیوع خواهد داد.
🔸جا به جایی نقش های جنسیتی، موضوعی است که چنانچه نهادهای بهداشت روان پیرامون آن فکری اساسی نکنند سبب انحرافات جنسی، آسیب های جدی به نهاد خانواده و تولید نسل شده و خواهد شد.
✍️زهرا کیایی
پی نوشت:
فیلم اینستاگرام خانم شهربانو منصوریان👆 قهرمان ووشو ایران وجهان
✅@afsarsalamati
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰لرستان ، دره کهمان الشتر
#ایران_زیبا
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰مبلغین آینده دین
🔹 یا همه یا هیچ، مسئله این است...
⁉️ عزیزی در باب ویدئوکلیپ بالا نوشته بود: « آیا با نسل جدیدی از مبلغان دینی روبرو هستیم؟ اینها برای تبلیغ دین و برای افراد و نهادهای سنتی تبلیغ دین مثل حوزه های علمیه، فرصت هستند یا تهدید؟ با آنها چه تعاملی باید داشته باشیم؟»
❗️اما آیا اینها مبلغ دینی محسوب میشوند:
◀️ اول از منظر شرع مبین اسلام ما نمی توانیم بخشی از دین را بپذیریم و بخش دیگر را رد کنیم و یا از کنار آن رد شویم! اسلام نسخه واحدی برای سعادت بشر است و عمل به تنها بخشی از اسلام، نسخه سعادتمندی بشر نخواهد بود؛
⏪ دوم از منظر رسانه، به نظر این گونهی رپورتاژ در باب اسلام که باکس مطلوب شبکه های اجتماعی انسان محور و اینباکس مطلوب شرع مبین اسلام دارد (هرچند که مصرف، بازنشر و تولیدات دیگر رسانه محور ایشان هم میبایست در نظر گرفته شود) اما بر اساس همین تولید رسانهای، برای ایجاد مزیت رقابتی در شبکه اجتماعی و همان عبارت معروف جمع آوری فالور است...
❓ و آیا این رویدادها فرصت هستند یا تهدید؟
🔹پاسخ: برای حوزهی علمیهای که به فرموده مقام معظم رهبری اگر خود را متحول نکند و در گوشه و کنار، نظارهگر کنش و واکنشها بماند، حتی صدای گربه هم تهدید است، چه رسد به بازتولید محتوای تبلیغ دینی با روکش غیردینی؛
‼️و بهعکس اگر حوزهی علمیه، کنشگرِ فاعل و نخبهی این عرصه باشد، همین تهدیدها دقیقا بر ریل مطلوب و کاتالیزور حرکت حوزه در مسیر مطلوبش خواهد بود...
ان شاء الله.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰کارگاه آموزشی پریمیر
❇️ فرصتی برای حضور پر قدرت در عرصه رسانه
✳️ظرفیت محدود ، ویژه بانوان
🔹 محورهای اصلی :
_ عصر انسان رسانه و بایدهای حضور در عرصه رسانه
_ آشنایی با محیط نرم افزار پریمیر
_ آشنایی با ابزارهای ادیت در پریمیر
_ آشنایی با افکت Ultra key
_ آشنایی با افکت Crop
🕔 چهارشنبهها: ساعت ۱۸:۳۰ -۱۷
☜ایمیل جهت ثبت نام:
Maysamazarbakhsh@gmail.com
🔘مهلت ثبت نام: ۲۱ آذرماه
💻 پیش نیاز: همراه داشتن لپ تاپ و نصب یک نسخه از نرم افزار
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 اعلامیهی دروغین حقوق بشر
🔹اعلامیه جهانی حقوق بشر، در تاریخ ۱۰ دسامبر ۱۹۴۸ در پاریس با ۴۸ رای موافق، ۸ رای ممتنع و هیچ رای مخالفی در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید و هر ساله روز ۱۰ دسامبر به عنوان روز جهانی حقوق بشر گرامی داشته میشود.
🔹این اعلامیه که شامل ۳۰ ماده است، نتیجه مستقیم دو جنگ جهانی بود و برای نخستین بار حقوقی را که تمام انسانها مستحق آن هستند، به صورت جهانی بیان داشت.
🔹طبق مادهی ۱ این اعلامیه تمام افراد بشر آزاد به دنیا میآیند و از لحاظ حیثیت و کرامت و حقوق با هم برابرند.
🔹طبق ماده ۳، هر فردی از حق زندگی، آزادی و امنیت شخصی برخوردار است. در ماده ۴ آمده است که هیچ فردی را نباید در بردگی یا بندگی نگاه داشت و بنا بر ماده ۵، هیچ انسانی نباید شکنجه شود یا تحت مجازات یا برخوردی ظالمانه، ضدانسانی یا تحقیرآمیز قرار گیرد.
🔹تمام سطرهای این اعلامیه را بخوانید و اتفاقاتی که در این ۷۵ سال در جهان رخ داده از جنگها، تجاوزها، ظلمها، اسارتها، نسلکشیها، فقر و گرسنگی و ... را در ذهنتان مرور کنید و از خود بپرسید که چند درصد این بندها در جهان اجرایی شده و به آن عمل شده است؟
این روز نحس را نه گرامی میداریم و نه دروغهای بزرگ و ادعاهای واهی آنرا باور میکنیم.
✍سمانه سالارطایفه
@mahyas_wrote
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰دانشگاه مردم ، نه دانشگاه خارج
🔹شما میدانید بیشتر کسانی که در دانشگاه بزرگ شدهاند در عین حال که بعضی از آنان نماز هم میخوانند ولی معتقدند ایران باید زیر نظر کشورهای بیگانه باشد. میگویند ایران نمیتواند خودش را اداره کند. آیا ایرانی که با تمام فشارها خودش را حفظ کرده و انقلابش را به کشورهای دیگر صادر و ملتهای دیگر را بیدار نموده است، نمیتواند خودش را اداره کند؟ چرا!
🔹 باید کاری کنید که دانشگاههایمان روش توده های مردم را داشته باشد که اگر ملتی چیزی را خواست، خلافش را نمیتوان بر آن تحمیل کرد. شما ملاحظه کنید توده های میلیونی ما چگونه منقلب شدهاند و به این معنا توجه کردهاند که باید در مقابل قدرتها بایستند. دانشگاه باید مرکز رشد چنین امری باشد که متأسفانه نبوده است.
🔸امیدوارم با زحمت شما آقایان و شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاهی پیدا کنیم که دانشگاه مردم باشد، نه دانشگاه خارج.
🔹 ما باید طوری جوانانمان را تربیت کنیم که مسلمانان دیگر کشورها بفهمند که تربیت در اینجا مفید است. و این را بدانید که اگر دانشگاه درست کار کرد و خود را به دنیا عرضه نمود و مردم دنیا فهمیدند که دانشگاه ایران برای خودش کار میکند، نه برای خارج، قهراً مسلمانان دیگر کشورها به اینجا خواهند آمد.
🔹اصلاح کشور در گرو اصلاح دانشگاه ، دانش تنها فایده ندارد، بلکه دانش و تعهد با هماند که میتوانند انسان را به جایی برسانند که محتاج دیگران نباشد و پیش خدا آبرومند باشد.
البته این کار مشکلات و ناگواریهایی دارد، هرکس بخواهد کار مثبتی انجام دهد، این طور نیست که همه از آن کار خوششان بیاید و آن را بپسندند. ممکن است کار حقی هم در ذایقۀ دستهای تلخ بیاید، ولی کسی که دنبال حق میرود و برای رضای خدا کار میکند نباید به فکر این باشد که به او چه گفتهاند، یا چه میگویند؛ باید خدا را در نظر بگیرد و برای خدا کار کند. هر کس هر چی میخواهد بگوید، کار خوب هم مخالف دارد.
🔹شما فکر این باشید که کارتان خوب و پیش خدا آبرومند باشد، وقتی در این فکر بودید خدا هم شما را همراهی میکند و مشکلاتتان را اصلاح مینماید، که اگر دانشگاه اصلاح شد، کشور اصلاح میشود. من به شما دعا میکنم که خدا شما را تأیید و موفق کند.
📚صحیفه امام خمینی (ره) _ ۱۳۶۴/۰۱/۲۷
#دانشگاه_تراز
#میراث_امام
#شورای_عالی_فرهنگ
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 رسالهی حقوق امام سجاد (ع) درباره پنجاه حق (مانند حق خدا، حق نفس، اعضای بدن، پدر و مادر، فرزند، همکار و ...) که بر عهده انسان است؛ سخن گفته است.
🔹در رساله حقوقی امام سجاد (ع)، حضرت پیش از بیان حقوقی که بر عهده انسان است، نخست حقالله را بیان میفرماید تا معلوم گردد حقوق دیگر، با این حق در ارتباط بوده و این حق سرچشمهی دیگر حقوق است.
رساله الحقوق، نامه امام سجاد (ع) به یکی از اصحاب مورد اعتمادشان به نام ثابت ابن دینار معروف به ابوحمزه ثمالی است که در چهار منبع معتبر شیعه یعنی «تحف العقول لآل رسول» از تألیفات ابن شعبه حرانی، «امالی»، «کتاب من لایحضره الفقیه» و «خصال» از شیخ صدوق ذکر شده است و دیگران با واسطه یا بدون واسطه از این چهار منبع نقل کردهاند.
✍ سمانه سالار طایفه
#رساله_حقوق_امام_سجاد_ع
@mahyas_wrote
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
۱. حق خداى بزرگ آن است که او را بپرستى و چیزى را با او شریک نسازى. اگر با اخلاص چنین کنى، خدا تعهد کرده است که کار دنیا و آخرتت را اصلاح و آنچه در دنیا دوست دارى برایت فراهم کند.
#رساله_حقوق_امام_سجاد_ع
@mahyas_wrote
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰همسرم ، آرامش زندگیام
🔹محبت در زندگی ما دو طرفه بود و همین زندگیمان را شیرین کرده بود. اصلا با محبت زندگیمان میگذشت ، لازم نبود که بخواهم الکی یا به زور چیزی را به دست بیاورم . احسان همیشه عادت داشت وقتی با من صحبت می کرد دست هایم را می گرفت . یا مثلا کنار هم روی مبل نشسته بودیم و داشتیم تلویزیون نگاه می کردیم ، یکدفعه دستم را می گرفت و توی دست هایش فشار میداد و میخندید .
🔹همه این پنج سال را ما درست با همان شور و عشق اول زندگی گذراندیم و حتی ذرهای محبتمان به هم کم نشد. غذا که می خورد ، حتما تشکر میکرد . می گفت:" خانومی ، دستت درد نکنه . خیلی خوشمزه بود." گاهی پیش میآمد غذا سوخته یا شور شده بود ، ولی فرقی نداشت و باز هم تشکر میکرد . به او گفتم :"اینکه خیلی شور شده ، ببخشید." می گفت:" نه، دستپخت خانومی من خیلی هم خوبه."
✨ من در کنارش آرامش واقعی را تجربه می کردم و او هم همیشه به من می گفت : "آرامش زندگیام"
واقعا چه چیزی بالاتر از اینکه در کنار همسرت احساس آرامش داشته باشی و او هم تو را آرامش زندگیاش بداند.
📚 منبع:
کتاب مثل نسیم | شهید سیداحسان حاجیحتملو
#خانواده_تراز
#مودت
#سبک_زندگی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰دلیل پرخاشگری گروهی و خشونت کلامی و رفتاری برخی دختران نوجوان در انظار عمومی؟
⁉️دلیل گرایش دختران و زنان به رفتارهای مردانه؟
دلیل انتخاب همنشینی با حیوانات به عنوان فرزند یا همنفس ...!
❓حیوان پنداری انسان و ارتباط آن با خودارزشمندی و رفتارهای نامتناسب با ارزش های انسانی؟
♻️ تذکر: این پادکست پیرامون بخش های مرتبط با آسیب های فردی و اجتماعی نوجوانان و جوانان ارائه می شود و بدیهی است دامنه این گروه سنی، اغلب شامل افراد سالم و بهنجار است که در میانه منحنی زنگوله ای قرار می گیرند.
✍ زهرا کیایی
#پادکست
#عزت_نفس
#سبک_زندگی
✅@afsarsalamati
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 اصفهان ، آبشار پونه زار فریدون شهر
#ایران_زیبا
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰هیاهوی بازداشت تتلو که فرو بنشیند، بعد از تمام گمانهزنیها دربارهی علت از دست رفتن استعدادی!همچون تتلو، و پیدا کردن همهی مقصرهایی که او را به این مرحله رساندند، کمی هم تصمیمها و انتخابهای خود تتلو را بررسی کنیم که هرکس گروگان کارهایی است که خودش انجام داده، و مسئول انتخاب بین تقوا یا فجور در برهههای مختلف زندگی خویش است.
🔸تتلو در سال ۹۴ با ساخت کلیپ «انرژی هستهای» بر روی ناو جنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیز قطعهای دربارهی شهدا، شاید مجازترین دوران زندگی حرفهای خود را تجربه میکرد.
و کسی نمیدانست که چند سال بعد در یکی از محلههای امن ترکیه، با طرفدارانی بیشمار و ثروتی قمارآلوده، درگیر مخدر، تجاوز، آزار دختران و فساد مالی خواهد شد.
🔺او آرام آرام پا جای خطوههای شیطان گذاشت و تسلیم نقشههای او و مطیع نفس خود شد تا به جای الله، هوای نفس خود و شیطان را عبادت کرده و خود را مستحق سجده شدن بداند.
🔻از سوی دیگر، طرفداران تتلو از شدت علاقه به موسیقی و شعرهایی که او میساخت، سر تسلیم در برابر خواستههایش فرود میآوردند و کوچکترین تلنگری کافی بود تا سیل پیامها و فحاشیها را علیه منتقدین و در حمایت از تتلو در صفحههای مجازی سرازیر کنند.
🔺طرفدارانی که اکثر آنان دختران نوجوانی بودند که با سودای عشق و شعر و آهنگ، حاضر به سپری کردن ساعاتی هرچند کوتاه کنار تتلو و در خانهی امنش در ترکیه شده بودند بیخبر از بلایی که قرار است در روزهای بلند آینده بر سر آنها بیاید.
🔻دخترانی که از ترس تهدیدهای تتلو و طرفداران مطیع و تحت امرش، سکوت در برابر جنایات و تجاوزهای تتلو را پذیرفته بودند.
🔹مناسبترین گزینه برای تعریف این نوع از به بند کشیدن افراد در برابر خواستهها و هوای نفس یک نفر، واژهی «عَبَّدَ» است.
عَبَّدَ به معنی «به بردگی و بندگی کشاندنِ افراد» است. یعنی کسی که فضا را مهیّا میکند تا دیگران بندهی او شوند.
🔸و تتلو با موسیقیِ عموما شهوتزده بود که توانست اینگونه زمینهسازی کرده و طرفدارانش را تسلیم خواستههای خود کند تا جایی که بسیاری از آنها حاضر به سجده به هدف و معبودی غیر از الله شدهبودند.
🔹و طبق روایتی از امیرالمومنین علی (ع) ۱ ، که کثرت تقوا را عامل افزایش ظرفیت افراد برای ایستادگی در برابر شهوتهای مذموم برشمرده بودند، اگر طرفداران تتلو تقوا داشتند، مقدّرات و ظرفیت آنها برای مقابله با شهوات افزایش مییافت.
تاب مقاومت در برابر ترانه و خنیای تتلو در آنها بیشتر و علاقهی آنها به موسیقیاش کمتر میشد.
آنها به بندگی و تَعبُّد تتلو در نمیآمدند و کار به سجدههای بینماز نمیرسید.
وارد چنین رابطههای جنسیای نشده و قربانی تجاوزهای تتلو نمیشدند.
🔹و اگر تتلو تقوا داشت، شعرهایش عاری از شهوت و واژههای جنسی بود. کسی را دعوت به سبک زندگی آلوده نمیکرد. رابطههای جنسی افسارگسیخته و متعدد نداشت، و عاقبت او بیماری و حبس نبود.
✍ هانیه سادات محمدی
۱. إذا کَثُرَتِ المَقدِرَة، قَلّتِ الشَّهوَة ،۲۴۵ نهجالبلاغه
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies