eitaa logo
دانشجویان دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمانشاه- مرکز شماره 2
1.8هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
248 ویدیو
296 فایل
پورتال دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه واحد شماره 2 به نشانی p2ksh.tvu.ac.ir می باشد
مشاهده در ایتا
دانلود
به آگاهی دانشجویان ثبت نام کرده برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) ۱۴۰۴ می‌رساند؛ پذیرش دانشجو بر اساس آخرین اطلاعیه‌های صادر شده در سایت سنجش آموزش کشور خواهد بود و دانشگاه تابع قوانین و دستورالعمل‌های صادره این سازمان می‌باشد. پس در خصوص نحوه تکمیل اطلاعات، اعلام معدل برای پذیرش‌های بر اساس سوابق تحصیلی و ... دفترچه راهنما و اطلاعیه‌های صادره به دقت مطالعه و مطابق آن عمل کنید. برای آگاهی از هرگونه تغییرات و اطلاعیه‌های جدید به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنید. 👈 اطلاعیه‌های کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۴ 👈 اطلاعیه‌های کاردانی ۱۴۰۴ 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 ما را دنبال کنید در 🆔 : @nus_amuzesh 🌎 : https://nus.ac.ir/services 🌐 : https://eitaa.com/nus_amuzesh 💠💠اداره کل آموزش دانشگاه ملی مهارت💠💠
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجلیل از صنعتگران برتر کشور با حضور رئیس‌جمهور ‌ 🔹در سومین روز از هفته دولت با حضور رئیس‌جمهور از برترین‌های حوزه صنعت‌و‌معدن تجلیل شد. ‌ @PadDolat 💠 🔶@iranhimnews 🔷https://t.me/iranhim 🔗https://chat.whatsapp.com/EEsw1ZDBOKfCW74WMuqh2M?mode=r_t
🔰فرآیند تقاضای مهمانی نیمسال ۰۴۱ 🔻با توجه به مصوبه هیات امنای دانشگاه ثبت درخواست میهمان یا انتقال مستلزم پرداخت هزینه به مبلغ 200 هزار تومان برای هر بار درخواست می باشد. این مبلغ در صورت تایید یا رد درخواست در قسمت بدهی های دانشجو ثبت خواهد شد. 🔻همچنین مطابق ماده ۸ آیین نامه جامع مهمان و انتقال دانشجویان ابلاغی از سوی سازمان امور دانشجویان ، دانشجوی روزانه متقاضی مهمان یا انتقال، ملزم به پرداخت شهریه ثابت و متغیر مطابق تعرفه مرکز مقصد به میزان تایید شده از سوی هیات امنای دانشگاه می‌باشد. 🔻برای مهمان شدن دانشجو در دانشکده غیر از محل تحصیل (دانشکده مهمان پذیر یا مقصد ) میبایستی از منوی فرآیندهای سیستمی /درخواست مهمان 041(مهر 1404) از تاریخ 2 شهریور تا 25 شهریور اقدام گردد .این منو فقط برای مهمان شدن میباشد. چنانچه دانشجویی پس از ثبت مهمانی و تایید مقصد منصرف از مهمانی شد باید قبل از موعد مقرر به دانشکده اطلاع دهد تا تقاضای مهمانی حذف گردد، در غیر اینصورت حتما باید از میان درسهای اعلام شده در مقصد انتخاب واحد نماید و اجازه انتخاب واحد در دانشکده محل تحصیل خود را نخواهد داشت. 🔻 در منو درخواست مهمان نام دانشکده ، نیمسالی که قصد مهمان شدن دارید(مهر 1404یا 041) . 🔰مراحل درخواست مهمانی ۰۴۱ ✅ابتدا توسط دانشکده مبدا بررسی و پس از تایید جهت بررسی به دانشکده مقصد ارسال میگردد .تاریخ تایید یا عدم تایید توسط دانشکده خودتان و دانشکده مقصد در همین منو(منو درخواست مهمانی) قابل رصد و پیگیری هست. پس از تایید توسط دانشکده مقصد در موعد مقرر انتخاب واحد شما با کلاسهای ارایه شده دروس مورد تقاضای شما توسط دانشکده مقصد مشاهده میگردد. ✅چنانچه تقاضای دانشجو توسط مقصد تایید یا رد شود دانشجو مجوز ثبت مجدد مهمانی را ندارد . مگر اینکه تقاضا از طریق دانشکده محل تحصیل حذف کامل گردد . پس از تایید درمقصد دانشجو فقط از بین دروس ثبت شده و به شرط ارایه کلاس این دروس از مرکز مقصد میتواند انتخاب واحد نماید و در صورتیکه منصرف شود باید قبل از موعد مقرر به دانشکده اطلاع دهد تا وضعیت مهمانی حذف گردد .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ali moradi
با سلام و احترام خدمت اساتید و دانشجویان گرامی: به اطلاع می رساند با توجه به بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه ملی مهارت مبنی بر اتمام امتحانات نیمسال ۰۳۲ در بازه زمانی دوهفته و همچنین به درخواست دانشجویان خوابگاهی، کلیه امتحانات دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه از روز شنبه ۱۵ شهریور به روز دوشنبه ۱۰ شهریور ماه انتقال یافت. سایر آزمونها طبق برنامه اعلام شده در سامانه بوستان برگزار خواهد شد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
دانشجویان گرامی فردا دوشنبه دهم شهریور تعطیل نیست و امتحانات طبق برنامه قبلی اعلام شده برگزار می‌شود.
⚠️ تک‌درس یا معرفی به استاد چیست؟ ✅ چنانچه دانشجویی در ترم آخر تمام واحد‌های درسی مقطع تحصیلی خود را گذرانده و فقط دو عنوان درس تئوری یا تئوری‌عملی بر اساس شرایط مندرج (فارغ از اختصاصی، عمومی، پایه و اصلی) باقی‌مانده داشته باشد، می‌تواند از تک‌درس [با شرایط اختصاصی زیر] برای دانش‌آموخته شدن استفاده نماید. ⬇️ شرایط اختصاصی ⬇️ ۱- صرفاً و فقط حداکثر دو عنوان درس تئوری (یا تئوری‌عملی بر اساس شرایط مندرج) باقی‌مانده باشد. ۲- کارآموزی و پروژه تحت هیچ شرایطی تک‌درس نخواهد شد و الزاماً باید به‌صورت ترم کامل انتخاب واحد شود. ۳- درس تئوری‌عملی در شرایطی پذیرفته خواهد شد که در ترم‌های گذشته انتخاب شده و به هر دلیلی نمره قبولی کسب نشده باشد. ۴- درس تئوری‌عملی که اصلا در ترم‌های پیشین انتخاب واحد نشده به هیچ عنوان تک‌درس نخواهد شد. ۵- در صورت پاس نشدن تک‌درس، دانشجو موظف است درس یا درس‌های تک درس را به صورت ترم کامل انتخاب واحد کند. ۶- برای انتخاب واحد تک‌درس باید نمرات تمام درس‌های ترم‌های پیشین و جاری ثبت شده باشد. ۷ـ درس عملی به هیچ عنوان (فارغ از اینکه درس را در ترم‌های گذشته انتخاب واحد کرده‌اید یا خیر) قابلیت تک‌درس ندارد.
✅ دانشجویانی که دارای شرایط اخذ تک درس «معرفی به استاد» می‌باشند لازم است جهت ثبت نام حتما به لینک ذیل مراجعه نموده و اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایند. https://p2ksh.tvu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=8708 🔴 پس از ثبت اطلاعات، کد رهگیری را از طریق ثبت تیکت ارسال نمایید. 🔴 مهلت ثبت‌نام حداکثر تا روز جمعه مورخ 21 شهریور ماه 1404 می‌باشد. 🔴 تاکید می‌گردد به درخواست‌های خارج از شرایط، رسیدگی و پاسخ داده نمی‌شود. ⏳ تاریخ آزمون متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 کلیه دانشجویان محترمی که در آزمون پایان ترم غیبت داشته‌اند جهت جلوگیری از ثبت نمره صفر در کارنامه، در صورت داشتن دلیل موجه لطفاً مستندات و درخواست خود را ( گواهی پزشکی و....) روز شنبه ۱۵ شهریور به کارشناس رشته خود تحویل دهند .