📌 پنجشنبه
☀️ ۴ مرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۱۹ محرم ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 25 جولای 2024 میلادی
📎 #تقویم
ErfanEslami03-۱.pdf
11.53M
📚 عرفان اسلامی (جلد ۳)
✏️ نویسنده: آیت الله ناصر مکارم شیرازی
🇮🇷 ناشر: امام علی بن ابی طالب
⏳تاریخ نشر: ۱۳۹۶
📄 تعداد صفحات: ۶۲۴
📣 زبان: فارسی
#صحیفه_سجادیه
#زبور_اهل_بیت
#مکارم_شیرازی
#کتاب_نقد_تصوف
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
صوفی پژوهی
🔰🔰لیست کتابهای نقد تصوف، در کانال صوفی پژوهی1️⃣ 1️⃣بهائیت، مولود تصوف ✍️نصیر سبد کماری https://e
🔰🔰لیست کتابهای نقد تصوف، در کانال صوفی پژوهی2️⃣
3️⃣1️⃣ عرفان اسلامی (جلد ۳)
✍️ آیت الله ناصر مکارم شیرازی
https://eitaa.com/sufi110/2707
4️⃣1️⃣عرفان اسلامی (جلد ۴)
✍️ نویسنده: آیت الله ناصر مکارم شیرازی
https://eitaa.com/sufi110/2731
5️⃣1️⃣نقدی بر نظریه علامه حسینی طهرانی (ره) مبنی بر حرمت تقویم هجری شمسی
✍️حجتالاسلام محمد حسین کمالی، مدرس سطوح عالی حوزه علمیه مشهد
https://eitaa.com/sufi110/1549
6️⃣1️⃣شیطانگرایی در مکتب عرفان و تصوف
✍️سید علیرضا موسوی (مدیر گروه نقد تصوف پژوهشگاه علوم و معارف خاتم النبیین صلی الله علیه و آله)
https://eitaa.com/sufi110/2790
7️⃣1️⃣سفینه صوفی(هفت مقاله در نقد مثنوی)
📝مولف:دکتر احمد احمدی(عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)
https://eitaa.com/sufi110/2898
#لیست_مطالب
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
💠 پرسش و پاسخ از مرحوم حضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
❓عرفان چیست
✅عرفان یعنی شناخت خدا. شناخت خدا دو جور است: یک راهش این است که خود اسلام و خدا گفته؛ از طریق ایمان و اعمال صالحه، این عرفان عملی حق است. یک عرفان هم داریم شناخت مفهومی و نظری است. مؤسسین این عرفان سُنیها هستند. محی الدین و امثال او. این با تسنّن هم میسازد. با یهودی بودن هم میسازد.
❓حالا عارف به کدامیک از اینها میگویند
✅بسته به عرفی که کلمه را استعمال میکند دارد. اگر در حوزه علمیه باشد منظور عرفان نظری است
#ابن_عربی
#علما_تصوف
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
May 11
22.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️انحراف در حوزه
❌ صوفیّه، عاق اهلبیت علیهمالسلام...
🚫 حوزوی و تصوّف!
🎙بخشی از بیانات
سید محمود بحرالعلوم میردامادی
🗓 قم مقدسه | ذیالحجه ۱۴۴۵ هـ.ق
#تصوف_حوزوی
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
❇️رسالت این کانال معرفی، بارگذاری کتابها و مقالههای نقد تصوف میباشد.
❇️از تمام بزرگواران تقاضا میشود؛ ما را در این رسالت کمک کرده و در صورتی که کتاب یا مقالهای در نقد تصوف دارید، برای ادمین کانال ارسال بفرمایید.
📖کتابخانه تصوف
🌐https://eitaa.com/joinchat/467862359Cf85aa6c26b
🌐https://t.me/sufIsm110
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تعریض حجة الاسلام حامد کاشانی به دعاوی محمدحسین طهرانی
💢در تشبیه خود به امیر المومنین علیه السلام و سیطره بر نفوس
📛محمدحسین طهرانی ادعا میکند که تمام صفات امیرالمؤمنین (علیه السلام) اعم از علم، قدرت، معرفت و کمال ایشان را داراست.
⬅️محمدصادق طهرانی چنین نقل کرده است:
«عقول مردم خیلی کوچک است و با نزدیککردن سر انگشتان خود به هم کوچکی آن را نشان دادند؛ ولی عقل امام (علیه السلام) بر همه تسلط دارد و در هنگام گفتن این جمله هر دو دست خود را بالا برده و به حالت سیطره و تسلط آن اشاره کردند و فرمودند: تسلط من بر نفوس، مثل تسلط امیرالمؤمنین است و از خیر و شر نفوس مطلع و آگاهم… من در خودم صفات امیرالمؤمنین را میبینم.»[۱]
اعاذنا الله من شرور انفسنا وسیئنا انفسنا
[۱]. طهرانی، محمدصادق؛ نور مجرد، ج1، ص329.
#محمد_حسین_طهرانی
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
صوفی پژوهی
⭕️ تعریض حجة الاسلام حامد کاشانی به دعاوی محمدحسین طهرانی 💢در تشبیه خود به امیر المومنین علیه ال
💠 ادعای وصول به مقام امیر مؤمنان علیه السلام
✅ پاسخ:
برای روشن شدن صحّت و سقم توجیه مذکور مناسب است بار دیگر داستانی که حاکی از ادّعای آقای طهرانی است را مرور کنیم. فرزند آقای طهرانی مینویسد:
یکی از شاگردان حضرت علامه مکرر به حج و زیارت خانه خدا و مدینه منوره مشرف میشد، یکبار که خود را برای سفری جدید مهیا میساخت از حقیر خواست تا از حضرت آقا استفسار کنم که این بار نیز به حج مشرف شود یا خیر؟ ایشان پاسخ منفی دادند و فرمودند: این نوع حج و زیارت ها روی هوای نفس بوده و تنها داعی نفسانی دارد.
این بود تا روزی که در خدمت ایشان در مسیری پیاده میرفتم و هیچ کسی همراه ما نبود حقیر از ایشان پرسیدم در برخی از روایات ائمه علیهمالسلام شیعیان خود را از تعویق و ممانعت برادران خود از حج خانه خدا بر حذر داشته و از این عمل، شدیدا نهی نمودند چه جهت و مصلحتی مد نظر شما بود که ایشان را از حج خانه خدا منع نمودید؟ ... فرمودند: اگر این سوال را از امیرالمؤمنین علیهالسلام داشت و از آن حضرت کسب مصلحت میکرد، حضرت میفرمودند: نرو! چه باید میکرد؟ عرض کردم البته نباید میرفت، فرمودند: عقول مردم خیلی کوچک است، و با نزدیک کردن سر انگشتان خود به هم کوچکی آن را نشان دادند ولی عقل امام علیهالسلام بر همه تسلط دارد و در هنگام گفتن این جمله هر دو دست خود را بالا برده و به حالت سیطره و تسلط آن اشاره کردند و سپس فرمودند: تسلط من بر نفوس مثل تسلط امیرالمؤمنین علیهالسلام و از خیر و شر نفوس مطلع و آگاهم. به همین منوال یکبار میفرمودند: من در خودم صفات امیرالمؤمنین علیهالسلام را میبینم.1️⃣
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📚 منابع:
1️⃣ نور مجرد ج1 ص327 تا 329 طبع اول.
#محمد_حسین_طهرانی
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #استوری
📎 «زیارت خدا»
♦️ امام رضا علیه السلام فرمودند: هر کس اباعبدلله علیه السلام را کنار شط فرات زیارت کند، مانند کسی است که خداوند را در بالای عرش زیارت کرده است.
#شب_زیارتی_اباعبدلله
💎 آیا می خواهید در کربلای بهشت ساکن شوید؟
1)قَالَ عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ علیه السلام: إِذَا زَلْزَلَ اللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى الْأَرْضَ وَ سَيَّرَهَا رُفِعَتْ(کربلاء) كَمَا هِيَ بِتُرْبَتِهَا نُورَانِيَّةً صَافِيَةً، فَجُعِلَتْ فِي أَفْضَلِ رَوْضَةٍ مِنْ رِيَاضِ الْجَنَّةِ وَ أَفْضَلِ مَسْكَنٍ فِي الْجَنَّةِ، لَا يَسْكُنُهَا إِلَّا النَّبِيُّونَ وَ الْمُرْسَلُونَ- أَوْ قَالَ أُولُوا الْعَزْمِ مِنَ الرُّسُلِ- وَ إِنَّهَا لَتَزْهَرُ بَيْنَ رِيَاضِ الْجَنَّةِ كَمَا يَزْهَرُ الْكَوْكَبُ الدُّرِّيُّ بَيْنَ الْكَوَاكِبِ لِأَهْلِ الْأَرْضِ، يَغْشَى نُورُهَا أَبْصَارَ أَهْلِ الْجَنَّةِ جَمِيعاً، وَ هِيَ تُنَادِي أَنَا أَرْضُ اللَّهِ الْمُقَدَّسَةُ الطَّيِّبَةُ الْمُبَارَكَةُ الَّتِي تَضَمَّنَتْ سَيِّدَ الشُّهَدَاءِ وَ سَيِّدَ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ.
📚(كامل الزيارات، ص268)
حضرت زین العابدین علیه السلام فرمود: هر گاه خداوند متعال بخواهد زمين را بلرزاند و حركتش دهد، زمين كربلا را با تربت نورانى و شفّافش بالا برده و آن را در برترين باغ از باغ های بهشتی و برترین مسکن بهشتی قرار می دهد. در کربلای بهشت، جز انبیا و رسولان الهی-یا رسولان اولواالعزم- ساکن نمی شوند. کربلای بهشت در میان باغ های بهشتی به همان گونه که ستاره درخشان در میان دیگر ستارگان برای اهل زمین می درخشد، نور می دهد و می درخشد. نور کربلای بهشت چشمان همه اهل بهشت را (از شدّت نورانیّتش) تار می کند. پس با صدایی بلند می گوید: من همان زمين مقدّس و پاک و مباركى هستم كه سيّد شهدا و سرور جوانان اهل بهشت را در بر گرفت.
2)عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: خَلَقَ اللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى أَرْضَ كَرْبَلَاءَ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَ الْكَعْبَةَ بِأَرْبَعَةٍ وَ عِشْرِينَ أَلْفَ عَامٍ وَ قَدَّسَهَا وَ بَارَكَ عَلَيْهَا، فَمَا زَالَتْ قَبْلَ خَلْقِ اللَّهِ الْخَلْقَ مُقَدَّسَةً مُبَارَكَةً، وَ لَا تَزَالُ كَذَلِكَ حَتَّى يَجْعَلَهَا اللَّهُ أَفْضَلَ أَرْضٍ فِي الْجَنَّةِ وَ أَفْضَلَ مَنْزِلٍ وَ مَسْكَنٍ يُسْكِنُ اللَّهُ فِيهِ أَوْلِيَاءَهُ فِي الْجَنَّةِ.
📚(كامل الزيارات، ص268)
حضرت باقر علیه السلام فرمود: خداوند تبارك و تعالى زمین کربلا را بیست و چهار هزار سال قبل از کعبه آفرید و آن را مقدّس و مبارك قرار داد. پس پیوسته این سرزمین قبل از خلقت مخلوقات، مقدّس و مبارك بود تا آن که خداوند آن را برترين زمين بهشت، و برترين منزل و مسكنى قرار می دهد كه اوليائش در بهشت در آن ساکن خواهند شد.
📲 ثواب انتشار این پیام با شما📿
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄