eitaa logo
سولدوز
4.7هزار دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
65 فایل
سولدوز، ویژه و محرمانه رسانه خبری بنیان مرصوص (مکاسب) دراینجا اخبارخاص و مهم منتشرمی شود! @sulduz آدرس کانال: http://eitaa.com/joinchat/3589406730C5e4ae866e3 پیام: https://harfeto.timefriend.net/17166185526095
مشاهده در ایتا
دانلود
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 فیلم جدید از هدف قرار گرفتن مدرسه میناب توسط ارتش تروریست آمریکا
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دوگانه‌ی امروز دیگر وطن‌فروش و وطن‌دوست نیست. 🔸دوگانه‌ی اصلی بین خنگ‌ها و نرمال‌ها است.
20.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ارسال‌کنندگان ویدیو به رسانه‌های ضدایرانی منتظر این لحظه باشند
این هم اظهار نظر رئیس مجلس در مورد وراجی‌ها و دروغ‌های ترامپ کذاب. متاسفانه در ایران کسانی کانال و گروه و تشکیلات درست کردند که هیچ چیزی از سیاست و از حقه بازی‌های غرب نمی‌دانند.... برای کسانی که حرف‌های ترامپ حجت است همان بهتر که در زمین او و نتانیاهو بازی کنند و برای ما که موضع رسمی و شفاف مسئولان و مقامات کشورمان حجت است جنگ را با تمام توان و قدرت تا تنبیه متجاوز ادامه خواهیم داد.... کسانی که در این سال‌ها ترامپ را نشناخته‌اند بعد از این هم او را نخواهند شناخت؛ این‌ها در تمام طول چند دهه گذشته در دشمن شناسی ضعیف بودند و همواره دنبال دشمن داخلی می‌گشتند نه دشمن خارجی.... این‌ها هر روز به جای فحش دادن به آمریکا و اسرائیل و مزدوران آمریکا به مقامات داخلی خودمان فحش می‌دادند، آنها را زیر سوال می‌بردند و هنوز هم دارند می‌برند و متاسفانه به عنوان یار یازدهم دشمن در پیشبرد اهداف رژیم اشغالگر و آمریکا هیچ کوتاهی نکردند. من سال‌های سال است که در برابر این جماعت چیزی نگفتم و سکوت کردم؛ در برابر این طیف ابله و احمق که اگر آنها را از نزدیک ببینید متوجه می‌شوید اندازه یک بچه دو ساله هم عقل ندارند سکوت کردم ولی امروز که سرنوشت ایران در حال رقم خوردن است اگر بخواهند دوباره وراجی کنند در برابرشان خواهیم ایستاد و آنها را رسوا خواهیم کرد. پس اگر روز دیگری و زمان دیگری دشمن ایران حرفی زد و موضعی گرفت و پیش از آنکه مقامات رسمی کشور حرفی بزنند و موضعی بگیرند کسی یا فردی یا حزبی یا جریانی آمد و از سر خود آن را تفسیر تأویل کرد با ما طرف است... گفته باشم.
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این دختر معلول کشمیری، گوشواره‌های طلای خود را در حمایت از ایران اهدا کرد
سولدوز
🎥این دختر معلول کشمیری، گوشواره‌های طلای خود را در حمایت از ایران اهدا کرد
خالص ترین یاران امام زمان عج در سرزمین یمن و کشمیر هند و پاکستان هستند
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این جوان کشمیری موتورش را برای کمک به آسیب دیدگان جنگ در ایران تقدیم کرد. ✍️هم‌وطنان ما شمایید، نه عده‌ای از وطن‌فروشانی که برای حمله به کشورشون خوشحالی میکنن.
〽️امروز صبح ۳۰۰ میلیارد دلار از سهام بورس کره جنوبی سقوط کرد. 🔹️یادش به خیر! برای ۶ میلیارد دلار، چند سال ما را سر کار گذاشتند و حالا ... هر کس به سمت ایران تیری انداخته، امروز صدها برابرش را دریافت می‌کند!
〽️وضعیت کشورهای عربی، تا حدی شبیه دوران رضا خان در جنگ جهانی دوم شده! ظاهراً بی طرف هستند؛ ولی از دو طرف دارن می‌خورن. دست نشانده باشی همینه.!
〽️چقدر این چند ساعت نشون داد فضای ایران در همه طیفها به شدت ضد مذاکراتی هست و همه نگاهشون به انتقام و کوبیدن تمام و کمال اسراییل و آمریکا هست
〽️اینترنشنال دروغ بزرگ خود درباره قالیباف را فوراْ پاک کرد. 🔹شبکه اینترنشنال که به عنوان بازوی رسانه‌ای موساد اسرائیل فعالیت می‌کند در آخرین تلاش برای ایجاد شکاف سیاسی و اجتماعی در داخل در دروغ بزرگی گفت که کانال ۱۱ اسرائیل گزارش کرده آن فردی از ایرانکه با آمریکا درحال مذاکره است، محمدباقر قالیباف است! 🔹اینترنشنال به دروغگویی عادت دارد، مثلاْ سال ۱۴۰۱ می‌گفت همه مقامات ایران به ونزوئلا گریخته‌اند و قاعدتا الان باید آقای قالیباف هم طبق گفته اینترنشنال از چند سال پیش ونزوئلا باشد! 🔹با این حال سطح دروغ به اندازه‌ای بود که خود اینترنشنال هم نتوانست آن را تحمل کند و بلافاصله دروغ بزرگ خود را پاک کرد. 🔹ظاهرا تحریریه اینترنشنال و موساد به این جمع بندی رسیدند که دروغ در این سطح بیش از آنچه تصور می کنند در حلقوم گوینده گیر می‌کند!
✍ بازارها را تنها یکبار میتوان فریب داد اما دفعه بعد؛ گرگ وال استریت تمام گوسفندان غربی را خواهد درید! ترامپ دروغگو 🔹️رهایتان نمیکنیم. تنگه هرمز باز نخواهد شد. ‌