eitaa logo
سولدوز
4.7هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
65 فایل
سولدوز، ویژه و محرمانه رسانه خبری بنیان مرصوص (مکاسب) دراینجا اخبارخاص و مهم منتشرمی شود! @sulduz آدرس کانال: http://eitaa.com/joinchat/3589406730C5e4ae866e3 پیام: https://harfeto.timefriend.net/17166185526095
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 سخنگوی گردان‌های قسام: جنایت فجیع دشمن علیه مردم ایران از جمله قتل عام در مدرسه میناب جهان را به یاد نسل کشی در غزه انداخت 🔻 ابوعبیده: مقاومت در سوگ شهدای صالح ایران و رهبران بزرگ آن به ویژه شهید آیت الله خامنه‌ای است. 🔻 حملات قدرتمند سپاه پاسداران، پاسخی به تجاوز صهیونیستی-آمریکایی و امتداد سیل مقاومت طوفان الاقصی است که جرقه آن در غزه زده شد. 🔻 قانون کنست درباره اعدام اسرای فلسطینی لکه ننگی بر وجدان همه کسانی است که سکوت کرده‌اند و با استانداردهای دوگانه خود به جنایات رژیم صهیونی کمک می‌کنند.
کانال محمد ندیمی در ایتا روبیکا تلگرام بلهVID_20260404_004522_112_۰۴۰۴۲۰۲۶.mp3
زمان: حجم: 5M
فوری پیشنهادات خیره کننده ظریف تنگه‌ را باز کنیم هسته ای را جمع کنیم دوست باشیم
کانال محمد ندیمی در ایتا روبیکا تلگرام بلهhnciorq-240-1775372917730_۰۵۰۴۲۰۲۶.mp3
زمان: حجم: 3.7M
فوری خلبان آمریکایی نجات یافت آمریکا ابرگودرت حضور تام کروز در عملیات
‌🆒🆒روزهای خوب آمریکا گذشت، همه چیز گران می شود؟ قیمت نفت از زمان آغاز جنگ میان ایران-اسرائیل و آمریکا در پایان فوریه به طور پیوسته افزایش یافته است، به طوری که قیمت نفت خام هفته قبل از ۱۱۰ دلار در هر بشکه فراتر رفت. قیمت سوخت تا حدی به این دلیل افزایش یافته است که ایران دسترسی به تنگه هرمز، گذرگاه باریکی بین خلیج فارس و خلیج عمان که حدود ۲۰٪ از نفت جهان از آن عبور می‌کند، را کنترل می‌کند. دونالد ترامپ در سخنرانی خود در روز چهارشنبه گفت که «آمریکا گاز زیادی دارد» و به این کشور اطمینان داد که ایالات متحده به حمل و نقل نفت از طریق تنگه هرمز وابسته نیست. او گفت: «ما اکنون کاملاً از خاورمیانه مستقل هستیم و با این حال برای کمک به آنجا هستیم. ما مجبور نیستیم آنجا باشیم. ما به نفت آنها نیازی نداریم.» اما ترامپ این مساله را نادیده می‌گیرد که نفت یک کالای تجاری بین‌المللی است. و اگرچه درست است که ایالات متحده تولیدکننده برتر نفت و گاز در جهان است، اما همچنان به واردات کالاهای مختلف از کشورهای دیگر متکی است و مجبور هست بهای بالای انرژی کشورهای دیگر را بپردازد. با توجه به اینکه ایران یا مانع از عبور محموله‌های نفتی از تنگه هرمز می‌شود یا احتمالا عوارض سنگینی تا سقف ۲ میلیون دلار دریافت می‌کند، تانکرها مجبورند یا مسیرهای طولانی‌تری را طی کنند یا هزینه اضافی بپردازند که در هر صورت هزینه‌های لجستیک را افزایش می‌دهد. بزرگترین خرده‌فروش جهان در حال حاضر تحت فشار است. روز پنجشنبه، آمازون اعلام کرد که ۳.۵ درصد هزینه اضافی برای فروشندگان شخص ثالث اضافه خواهد کرد که از اواخر این ماه اعمال می‌شود. شرکت‌های حمل و نقل از جمله UPS و FedEx نرخ‌ها را افزایش داده و بیش از ۲۵ درصد هزینه اضافی سوخت اضافه کرده‌اند. خدمات پستی ایالات متحده نیز ۸ درصد هزینه اضافی اضافه می‌کند که از ۲۷ آوریل اعمال خواهد شد. در چند هفته گذشته، کشورها توانسته‌اند از ذخایر استراتژیک نفت خود استفاده کنند، اما قیمت‌ها نیز با نیاز به تأمین مجدد منابع، افزایش خواهند یافت. 🔴🔴آنچه اکنون می‌بینیم این است که با خالی شدن این ذخایر، باید دوباره با نفت با قیمت بالا پر شوند.» کریستوفر ولف، استاد اقتصاد کشاورزی در دانشگاه کرنل، گفت که قیمت دیزل به همراه نفت که به عنوان کود در مزارع استفاده می‌شود و یکی از هزینه‌های اصلی است، در حال افزایش است. این امر باعث می‌شود که هم هزینه کشت محصولات کشاورزی و هم هزینه پرورش دام گران‌تر شود. در حالی که ممکن است مدتی طول بکشد تا این شوک‌ها به فروشگاه‌های مواد غذایی برسد، برخی ممکن است تصمیم بگیرند که فوراً قیمت‌ها را افزایش دهند. ولف گفت: «بسیاری از خرده‌فروشان و فرآوری‌کنندگان رویکرد انتظارات منطقی دارند، به این معنی که اگر بتوانیم پیش‌بینی کنیم که این اتفاق خواهد افتاد، شروع به تنظیم قیمت‌ها خواهیم کرد تا به یکباره شوک بزرگی نباشد.» هفته گذشته، اتحادیه مستقل خواربارفروشان آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت سوخت می‌تواند به نوبه خود قیمت مواد غذایی را ۲ تا ۴ درصد افزایش دهد. پیش‌بینی می‌شود که بیشترین تأثیر آن تا اواسط تابستان رخ دهد. انتظار می‌رود ریسک سیاسی بر قیمت‌گذاری نفت برای مدتی با جهان همراه باشد زیرا هرگز شرکت‌های نفتی نمی دانند چه زمانی ممکن است جنگ خاموش و شعله‌ور شود. شاید این یک اثر ماندگار خواهد بود.»
ندیمی روس ها به کمک آمدند.ogg
زمان: حجم: 5.8M
فوری روس ها به کمک ایران آمدند شرط عبور از تنگه (یوان) حمله به دلار تحلیلگر: محمد ندیمی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ http://eitaa.com/joinchat/3589406730C5e4ae866e3
🇮🇷مجید واشقانی بازیگر در جمع بسیجیان
🇮🇷🇺🇸متن کامل سخنان سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا درباره عملیات ویژه آمریکا بدین شرح است: بسم‌الله الرحمن الرحیم إِنَّا فَتَحۡنَا لَكَ فَتۡحٗا مُّبِينٗا 🔹به‌دنبال تلاش‌های مذبوحانه ارتش تروریستی آمریکا، به‌‌منظور عملیات امداد و نجات خلبان جنگنده ساقط‌شده خود، تعدادی از هواگردهای دشمن، در بامداد ۱۶ فروردین ۱۴۰۵ وارد کشور عزیزمان ایران شدند، که با یاری و نصرت الهی، با هوشیاری و آمادگی رزمندگان اسلام در نیروهای مسلح، با بهره‌گیری از جنگ الکترونیک، سامانه‌های نوین پدافند هوایی، اجرای طرح دفاع موزائیکی زمینی و ایجاد حصار نظامی و امنیتی، تعدادی از این هواگردها شامل ۲ فروند هواپیمای ترابری نظامی سی‌یک‌صدوسی و ۲ فروند بالگرد بلک‌هاوک، مورد اصابت قرار گرفته و مجبور به فرود اضطراری در یکی از مناطق جنوب اصفهان شدند. 🔹 پس از تکمیل عملیات محاصره دشمن توسط رزمندگان قهرمان ایران اسلامی، دشمن زبون، به‌منظور جلوگیری از بی‌آبرویی ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و هیمنه پوشالی ارتش خود، مجبور به بمباران شدید هواگردهای ساقط‌شده، تجهیزات و فرماندهان و سربازان خود شدند. 🔹رئیس جمهور نادان و گرفتار در باتلاق جنگ و تجاوزی که آغازگر آن بود، و ژنرال‌های بی‌هنر و بزدل ارتش تروریستی و شکست‌خورده آمریکا، به‌خوبی دریافتند که هرگونه تجاوز و عملیات زمینی، و نفوذ در هر نقطه از ایران سربلند و دشمن‌شکن، با قدرت جنود الهی و مُشت پولادین رزمندگان در نیروهای مسلح، بسیج قهرمان و ملت شجاع و دلاور این مرز و بوم، با شکست قاطع و مفتضحانه روبه‌رو خواهد شد. 🔹 بی‌آبرویی رئیس‌جمهور گرفتار و ارتش شکست‌خورده آمریکا، با لفاظی، جنگ‌رسانه‌ای و عملیات روانی قابل‌ترمیم نخواهد بود. 🔹شکی نیست که همه این پیروزی‌ها و دستاوردهای ایران پرافتخار، در سایه عنایت خاصه و الطاف ویژه خداوند متعال بوده، و یقین داریم که وعده الهی، در پیروزی نهایی جبهه حق بر باطل، محقق خواهد شد. و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم
🇮🇷🏴‍☠🇺🇸 کشف دو محموله سلاح و مهمات گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب در سردشت 🔹 عناصر ضدانقلاب، هم‌راستا با اهداف آمریکایی و صهیونیستی قصد داشتند با انتقال این محموله( شامل ۱۳ قبضه اسلحه کلاشینکف به‌همراه ۵۱ عدد خشاب، ۲۸ عدد نارنجک دستی و ۵۰۰ تیر جنگی) سلاح و مهمات به مناطق عمقی کشور و تسلیح مزدوران داخلی نسبت به ایجاد ناامنی اقدام نمایند که با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان‌ آذربایجان‌غربی ناکام ماندند.
🇮🇷واکنش نماینده ایرانی‌الاصل کنگره آمریکا: رئیس جمهور ایالات متحده یک دیوانهِ دیوانه و یک تهدید امنیت ملی برای کشور ما و بقیه جهان است.