هدایت شده از فانوس آذربایجان
51.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز جمعه ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ و با اعلام اسامی نامزدهای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه نقده و اشنویه ، نکاتی را در مورد سنخ حرکت نخبگان، نیازمندیهای جامعه شهرستانی و فلسفه برنامه فانوس آذربایجان با شما در میان گذاشته ایم...
@fanoos_Azarbaijan
https://www.instagram.com/reel/C3IP345MD6U/?igsh=MWxjZWwwbGJucXJhaA==
هدایت شده از فانوس آذربایجان
41.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در قسمت ششم از برنامه #فانوس_آذربایجان با حاج #ماموستا_سنار_تمرنژاد امام جمعه اهل سنت شهرستان نقده در مورد انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی به بحث و گفتگو نشسته ایم...
@fanoos_azarbaijan
خواسته های اهل سنت از نماینده منتخب، انتظارات از مسئولین و گفتگویی به زبان کردی با جامعه اهل سنت، از مهمترین محورهای گفتگوی ما با ایشان است...
با ما همراه باشید...
ما را به دوستان خود معرفی کنید...
ایده ها و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
@fanoos_Azarbaijan
هدایت شده از برساخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزی در همین مجلس نمایندگان خودمان، آدم هایی داشتیم که...
@barsakht
هدایت شده از برساخت
34.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۲ در سالن جلسات دانشگاه آزاد نقده میزبان تعدادی از نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی بودیم . به نظرم آمد بیشترین عیب نامزدهای این دوره ، عدم شناخت جامع از مسئله کلی پیشرفت در سطح کشوری و منطقه ای است.
در این کلیپ ، کتابی را از مرکز مطالعات راهبردی در زمینه مسئله شناسی پیشرفت و امنیت در استان آذربایجان غربی معرفی کرده ام که مسایل مطرح شده در آن می توانست بهترین سند مطالعاتی نامزدها در بحث از شهرستان های نقده و اشنویه باشد . اما صد حیف که در پروسه انتخابات ما،جائی برای کتاب و کتابخوانی نیست...
دیدن این فیلم کوتاه را به همه عزیزان پیشنهاد می کنم..
@barsakht
هدایت شده از برساخت
دکتر محمد فاضلی در کتاب ایران بر لبه تیغ، معتقد است که دکتر محمود سریع القلم در نوشته ها و مباحث خوددر مورد ایران و ایرانی، دچار نوعی «گفتمان خود زنی» می شود.
بدین صورت که ایشان ویژگیهای ذاتی ایرانیان را بسیار سخیف و آنها را موجب عقب ماندگی ما در طول تاریخ میدانند که نوعی نظام عشیرگی را بر تاروپود سیاست و اجتماع ما حکم کرده و همواره و در طول تاریخ، استبداد را در زندگی عشیره ای ایرانیان بازتولید کرده است.
دکتر فاضلی معتقدند که در کل ، دکتر سریع القلم پیکر ظاهر فریب بیرونی از توسعه غربی را در کنار نقصان های عمیق درونی ایرانی قرار داده و به نتایجی رسیده است که غیرواقعی، غیر مستدل ، غیرمنصفانه و خودکم بینانه هستند!
در نگاه دکتر سریع القلم این خصلت های تاریخی ایرانیان نگذاشته اند که ایران و ایرانی ، ساختارمند ، قانون محور، فرهنگ ساز و دارای نظام حزبی شوند... در حالیکه نقدهای روش شناختی و محتوایی و فکت های تاریخی و نوین دکتر فاضلی به زیباترین وجه، گفته های ایشان را نقد و نفی می کند!
کتاب ایران بر لبه تیغ، یک عینک است برای ما!! عینکی برای دیدن و نقد کردن با نگاهی ساختارمند و علمی!
من از دوران کارشناسی با نوشته های دکتر سریع القلم آشنایی نسبی داشته ام اما عالمانه ترین و منصفانه ترین و بهترین نقدها بر نوشته های ایشان را در نوشته های دکتر محمد فاضلی یافتم.
همواره فایل های صوتی و اپیزودها و پادکست های دکتر فاضلی، رفیق پیاده روی های صبحگاهی من بوده و هست. از تمام علاقمندان به جامعه شناسی سیاسی نیز دعوت می کنم به هر نحوی که می توانند این مباحث را دنبال کنند! داخل ماشین! رانندگی! پیاده روی! صف نانوایی! و ...
@barsakht
هدایت شده از فانوس آذربایجان
38.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در قسمت هفتم از برنامه فانوس آذربایجان در خدمت دکتر محمدی حسنلویی از نخبگان شهرستان نقده، ساکن تهران و از کارشناسان رسانه و دانش آموخته مدیریت بازرگانی هستیم. ایشان معتقدند که راه توسعه در نقده تعریف نشده و هنوز نمیدانیم نقطه توسعه یافتگی ما کجاست!؟ هیچ مزیتی برای نقده در نقشه توسعه استان و ایران مشخص نشده و نقده به راحتی از مدار توسعه به کنار رفته است. ریشه اینها هم به مردم بر می گردد.
شما را به دیدن بخش اول این نشست در صفحه مجازی فانوس آذربایجان @fanoos_azarbaijan دعوت می کنیم.
@fanoos_Azarbaijan
از دوستان عزیزم آقایان دکتر رضا مهدی هادی و علی مرسلی که زحمات ضبط و تدوین و پخش این نشست را متحمل شدند نیز تشکر می کنم.
با ما همراه باشید...
@fanoos_Azarbaijan
هدایت شده از فانوس آذربایجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@Fanoos_Azarbaijan
بخشی کوتاه از گفتگو با دکتر محمدی حسنلویی در برنامه فانوس آذربایجان...
با ما همراه باشید
@fanoos_azarbaijan
هدایت شده از برساخت
یادداشت 500 کلمهای شماره یک
۱۴۰۳/۱/۹
پروسه ای به نام توسعه در نقده !!
@barsakht
شهرستان نقده از دوران بعد از انقلاب اسلامی ایران، به عنوان یکی از مهمترین مراکز قومی کشور با سابقه درگیریهای امنیتی شناخته شده است.البته باید گفت که در بازهی زمانی سالهای اولیه انقلاب، دفاع شیعیان ترک زبان از جان و مال و خاک و ناموس خود در مقابل هجوم و کشتارجمعی ضد انقلاب کردی امری کاملا منطقی و مشروع و مقبول بوده است.
اما مشکل کجاست؟ امروزه 45 سال از انقلاب اسلامی ایران گذشته و هنوز هم در افکار عمومی مردم این شهر، تمامی رفتارها با معیار همان 45 سال اخیر سنجیده میشوند.
این عمل باعث شد که حتی در زمانه فعلی، رفتارها و انتخابهای ما در برهههای حساس سیاسی مانند انتخابات نیز با شاغول ترک و کرد بودن مشخص شوند.
روال کار هم اینگونه است که عدهای به اصطلاح نخبه در روند انتخابات ثبت نام میکنند و با همان معیارها و رفتارهای قوم گرایانه رقابت میکنند و بعد از اینکه مردم به جان هم افتادند و انتخابات تمام شد و مردم به جان هم افتادند، دیگر نه خبری ازمنافع مردم و نه خبری از وظایف و کارکرد نماینده منتخب باقی میماند و نه خبری از توسعه و پیشرفت!!
@barsakht
اما ریشه مشکل ما کجاست؟ کمی که منطقی بنگریم، به نظرمیرسد ما در یک پارادوکس سخت، گیر افتاده ایم و درجا میزنیم.
از یک طرف صرفا فردی را بر اساس قومیت آن انتخاب میکنیم و برایمان فرقی نمیکند که آن شخص چه تخصص و چه شایستگی هایی دارد و از طرف دیگر از همان فرد می خواهیم که ما را سریعا به توسعه برساند و شهر ما بوستان و گلستانی شود در گسترهی ایران!
غافل از اینکه این یک روند آنتاگونیستی آشکار است. یعنی یک روند متضاد و آشتی ناپذیر! یعنی یک روندی که آخر آن میرسد به چرخه باطل توسعه نیافتگی!
هیچ کجای دنیا هیچ دانشمندی را پیدا نمی کنید که توسعه را امری بیرونی بداند! یعنی یک نفر از بیرون برای یک خانه، یک شهر، یک استان و یا یک کشور توسعه بیاورد.
همه میدانیم که توسعه نیازمند عقلانیت، آینده نگری، برنامه ریزی، آموزش و شفافیت است! یعنی توسعه یک پروسه است، نه یک پروژه! دقیقا مشکل ما در شهرستان نقده نیز در همین نقطه است.
هنوز فکر می کنیم که اگر نگذاریم یک ترک یا یک کرد به مجلس برود بهترین کار را برای پیشرفت کرده ایم اما بعد از چهار سال این سوال را تکرار می کنیم که چرا به پیشرفت نرسیدیم؟؟
ما هنوز نمیدانیم کجای کار ما می لنگد!
هنوز محدوده راه ما برای توسعه مشخص نیست غافل از اینکه ما راکب و مرکوب را به شاغول قومی انتخاب کرده ایم و سودای حرکت در مسیری سخت اما دلچسب را در سر داریم!!
مخلص کلام اینکه ریشه تمام مشکلات و عقب ماندگی های ما بر می گردد به همین مسئله! مسئلهی انتخاب! انتخاب بین توسعه یا قوم گرایی افراطی. یعنی همان پروژه ای که برایمان تعریف کرده اند! البته این امر جدا از احترام عقلایی به هویت و قومیت و مذهب افراد است.
✍️ محمد رضوی قره قشلاق
@barsakht
هدایت شده از فانوس آذربایجان
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم گفتگوی با
" دکتر محمدی حسنلویی"
در برنامه فانوس آذربایجان....
@fanoos_azarbaijan
✓نماینده مجلس باید به گروه های نخبگانی و حلقه های میانی اهمیت بیشتری دهد!
✓مهمترین مسئله استان آذربایجان غربی عدم توجه به شایسته سالاری است.
✓ باید مثلث مهمی با سه ضلع مردم، حلقه های میانی و حاکمیت تشکیل شود.
✓ برای رسیدن به توسعه باید الزامات آن را هم قبول کنیم.
✓ابر پروژه توسعه در نقده، فهم راستین از توسعه در نقده است.
@fanoos_azarbaijan