سیدابراهیم(شهیدصدرزاده)
#خاطرات_رهبر_انقلاب #قسمت_سی_و_سه ✨ خاطرات زندان قزل قلعه شماها واقعا یادتان نیست، چون در آن زما
#خاطرات_رهبر_انقلاب
#قسمت_سی_و_چهار
✨ این سه صلوات، مبارزه است.
در دوران پیش از انقلاب، بنده در ایرانشهر تبعید بودم. در یکی از شهرهای همجوار، چند نفر آشنا داشتیم که یکی از آنها راننده بود، یکی شغل آزاد داشت و بالاخره، اهل فرهنگ و معرفت به معنای خاص کلمه نبودند. به حسب ظاهر، به آنها عامی اطلاق میشد. با این حال جزو خواص بودند. آنها مرتّب برای دیدن ما به ایرانشهر میآمدند و از قضایای مذاکرات خود با روحانی شهرستان میگفتند.
روحانی شهرشان هم آدم خوبی بود؛ منتها جزو عوام بود. ملاحظه میکنید! رانندهی کمپرسی جزو خواص، ولی روحانی و پیش نماز محترم جزو عوام! مثلاً آن روحانی میگفت: چرا وقتی اسم پیغمبر میآید یک صلوات میفرستید، ولی اسم "آقا" که میآید، سه صلوات میفرستید؟! نمیفهمید. راننده به او جواب میداد: روزی که دیگر مبارزهای نداشته باشیم؛ اسلام بر همهجا فائق شود؛ انقلاب پیروز شود؛ ما نه تنها سه صلوات، که یک صلوات هم نمیفرستیم! امروز این سه صلوات، مبارزه است! راننده میفهمید، روحانی نمیفهمید! این را مثال زدم تا بدانید خواص که میگوییم، معنایش صاحب لباسِ خاصی نیست. ممکن است مرد باشد، ممکن است زن باشد. ممکن است تحصیل کرده باشد، ممکن است تحصیل نکرده باشد. ممکن است ثروتمند باشد، ممکن است فقیر باشد. ممکن است انسانی باشد که در دستگاههای دولتی خدمت میکند، ممکن است جزو مخالفین دستگاههای دولتیِ طاغوت باشد.
🔺بیانات در جمع فرماندهان لشگر ۲۷ محمد
رسولالله صلی الله علیهوآله
۱۳۷۵/۳/۲۰
#خاطرات
#سید_علی_خامنهای
#حضرت_ماه
@syed213
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️اختصاصی
⚡️ویژه
🎶🎵دلم گرفته ای رفیق.....
تقدیم به همه ی رفقای سید ابراهیم🌹❤️
🎦پخش برای اولین بار ..
@syed213
#کتاب_قرار_بی_قرار
#قسمت_صد_و_پنج
#فصل_نهم_کتاب
#کارکوچکترهابامن
#از_زبان_سجاد_ابراهیمپور_برادرهمسرشهیدصدرزاده
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
✨ کمکم پایگاه بسیج کهنز شناخته شد و تعداد بیشتری مایل به عضویت شدند.💯
فضایمان کوچک بود، برای همین یک اتاقک دیگر آوردند و دیوار بینشان را برداشتند. کمی که گذشت یک اتاقک دیگر هم برای بخش تدارکات اضافه شد.👌🏻
🌺🌺🌺
مسئولان پایگاه همه پاسدار بودند. وقتی خبردار میشدند که مثلاً در فلان بخش سپاه بعضی وسیلهها را نمیخواهند، ما سریع میرفتیم و اجناس بلااستفادهشان را با خودمان میآوردیم.
🔺از استکان و نعلبکی گرفته تا لباس خاکی و هر چیزی که سپاه نیاز نداشت.
محرّم ها هم داخل خیابان داربست میزدیم و با برزنت تکیه درست میکردیم. آوردن وسایل مازاد سپاه کمک کرد که بتوانیم دور یک زمین خالی را که نزدیکمان بود، اتاقک بچینیم و روی آنرا برزنت بیندازیم و دیگر نیازی به اجارهی داربست نداشته باشیم. بعد از مدتی مسجد به داخل پایگاه منتقل شد.
💐💐💐
✨ کمکم مجموعهی بسیج میتوانست روی کار ما حساب کند.💯 برای همین به هر کسی مسئولیتی دادند. حاجآقا بهرامی و چند نفر دیگر مسئول شورای پایگاه شدند. من مسئول تدارکات بودم. حمیدرضا در بخش پرسنلی مشغول شد، امیرحسین هم به خاطر قدوقوارهاش به حاج آقا گفت: «میخوام توی بخش عملیات باشم!»
حاج آقا رو به سجاد و مصطفی کرد و گفت: «اطلاعات و بخش فرهنگی مونده!» مصطفی منتظر ماند تا سجاد اول بگوید. سجاد کار اطلاعات را برداشت. کاری که روی زمین ماند کار فرهنگی بود که مصطفی از خدا خواسته گفت: «منم کارهای فرهنگی رو انجام میدم!»
✅ تمام این کارها برای خودش منیّتی داشت، پست شب و گشت داشت، ولی فرهنگی کاری بود که روی زمین مانده بود و هیچ کس به آن نگاه هم نمیکرد.
🌻🌻🌻
⚜ یک اتاقک سبزرنگ داشتیم که درش رو به بیرون باز میشد. آن شد مختص محصولات فرهنگی...
مصطفی میرفت پاساژ مهستان و وسایل فرهنگی از سی دی و نوار گرفته تا چفیه، پلاک، عکس شهدا و این جور چیزها را تهیه میکرد و داخل اتاقک با همان قیمت خرید میفروخت.
✅ حتی پول کرایهی ماشینش را هم از جیب خودش میداد.
از داخل که میآمدند و از مصطفی اقلام فرهنگی میخریدند. مصطفی وقتی دید بچه های کهنز اینقدر راغب هستند، پیشنهاد داد که بهتر است یک مغازه داخل کهنز اجاره کنیم تا محصولات فرهنگی آنجا به دست بقیه هم برسد. خیلی طول نکشید که یک مغازهی کوچک پنجشش متری اجاره کرد...
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🔴 ادامه دارد...
📚 منبع: کتاب قرار بی قرار _ مجموعه مدافعان حرم _ انتشارات روایت فتح
@syed213