فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای روحانی در دوره ریاستجمهوریاش دو تجربه مهم به یادگار گذاشت: یکی در حوزه سیاست خارجی و یکی در حوزه اقتصاد. درس تجربه سیاست خارجی او این بود که غرب قابل اعتماد نیست. اما درس تجربه اقتصادی او نیز مهم است که از زبان خودش شنیدنی است: اقتصاد، کتاب نیست...
فاعتبروا یا اولیالابصار
@syjebraily
جنابعالی در کمال صحت عقل و جان علیه امنیت ملی اقدام کردهاید و صلاحیت احراز مناصب در جمهوری اسلامی را از دست دادهاید. هر مقامی که مسئولیت ممانعت از غصب این منصب توسط جنابعالی را دارد و به وظیفه خود عمل نکند نیز، صلاحیت تصدی مسئولیت در نظام را ندارد.
@syjebraily
این ادبیات عاریتی و منسوخ، هر از چندی توسط آقای آخوندی تکرار میشود. سال ۹۴ که ایشان وزیر راه و شهرسازی بود، در یادداشتی با عنوان "آقای وزیر ! این قبله حاجت روا نکرده هیچ ملتی" نقدی بر این ادبیات نوشتم که میتوانید مطالعه فرمایید
@syjebraily
امروز ایران رسما عضو سازمان شانگهای شد. اردیبهشت ماه سال ۹۵ در کنفرانس «مناسبات و همکاریها در جهان متغیر» که در دانشگاه آرابایف قرقیزستان برگزار شد، گفتم که شانگهای میتواند یک الگوی موفق تأمین منافع کشورها در #نظم_جدید باشد.
https://www.farsnews.ir/news/13950227001403/
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فارغالتحصیلان علوم انسانیِ نگرانکننده!
فرض کنید که فلان رشتههای علوم انسانی در دانشگاه حذف بشود یا حذف نشود یا کم بشود؛ من روی این چیزها هیچ نظری ندارم. من نه نفی میکنم، نه اثبات میکنم؛ یعنی کار من نیست، کار مسئولین است.
ممکن است مصلحت بدانند بعضی از رشتهها را حذف کنند یا نکنند؛
این علوم انسانی، تربیتشده و دانشآموختهی خود را آنچنان بار میآورد که نگاهش به مسائل مبتلابه آن علم و مورد توجه آن علم - چه حالا اقتصاد باشد، چه مدیریت باشد، چه تعلیم و تربیت باشد - نگاه غیر اسلامی است.
میبینیم همان شخص متدین در داخل دانشگاه که فرض کنید مدیریت یا اقتصاد خوانده، هرچه با او دربارهی مبانی دینی این مسائل حرف میزنیم، به خرجش نمیرود. نه اینکه رد میکند، نه؛ اما آنچه که شما در باب اقتصاد اسلامی با او حرف میزنید، با یافتههای علمی او، با آن دو دو تا چهار تاهائی که او در این علم تحصیل کرده، جور در نمیآید.
حدود دو میلیون از دانشجویان علوم انسانیاند!
این به یک صورت، انسان را نگران میکند.
ما در زمینهی علوم انسانی، کار بومی، تحقیقات اسلامی چقدر داریم؟
کتاب آماده در زمینههای علوم انسانی مگر چقدر داریم؟
استاد مبرزی که معتقد به جهانبینی اسلامی باشد و بخواهد جامعهشناسی یا روانشناسی یا مدیریت یا غیره درس بدهد، مگر چقدر داریم، که این همه دانشجو برای این رشتهها میگیریم؟
این نگران کننده است.
منبع: بیانات رهبری پیرامون تحول و ارتقا علوم انسانی
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از حسین زمانی میقان
امروز با دو جریان اقتصادی متقابل در دولت مواجهایم، جریانی با نگاه انقلابی و ملی قراردادهای متفاوت برای تسهیل تجارت جهانی میبندد و جریان مقابل با افزایش قیمت انرژی و مواداولیه داخلی به نام جعلی جهانیسازی فرصت تجارت رو از ما میگیرد و مدام دلار را به صورت صوری برای کسب سود شرکتها و بانکها بالا میبرد
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
مارکس معتقد بود پایان تاریخ را مدینه فاضله کمونیستی رقم خواهد زد. فوکویاما اما به تاسی از هگل پایان تاریخ را زمانی دانست که دولتهایی لیبرال و گره خورده با اقتصاد بازار ظهور میکنند، جوامعی امن و ثروتمند پدید میآیند و واپسین انسان، انسانی است که عمرش را صرف جلب رضایت مصرفی میکند.
@syjebraily
لیبرالهای ایرانی که بزرگترین پروژه ناکام در تاریخ سیاست خارجی ایران یعنی برجام به نامشان ثبت است، یک پروژه دستاوردسوزی و بیاهمیت جلوه دادن عضویت در شانگهای را کلید زدهاند. این شانتاژ همانقدر اعتبار دارد که ادعاهای سابقشان درباره مشروط بودن شانگهای به FATF معتبر بود.
@syjebraily
✨ عضویت ایران در شانگهای و ورود دگرگونی در نظم جهانی به فاز عملیاتی
ایران در حالی به عضویت رسمی سازمان شانگهای درآمد که همچنان ۲۳ فرد و ۶۱ نهاد ایرانی در ماده ۷ قطعنامه برجام (۲۲۳۱) ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد، تحت تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل قرار دارند.
اهمیت این مسئله از آن روست که اعضای شانگهای در نشست ۲۰۱۰ خود در تاشکند تصویب کرده بودند که عضویت کامل یک کشور در این سازمان، مشروط به این است که تحت تحریمهای شورای امنیت نباشد.
فارغ از مباحثی که پیرو رقابتهای سیاسی داخلی حادث شده، این مهم را باید از منظر دگرگونی در نظم جهان تحلیل کرد. پاسخ به این سوال که چرا ایران به عضویت شانگهای درآمد، این نیست که چون در برجام تحریمهای شورای امنیت علیه ایران لغو شد. ایران همچنان تحت تحریم شورای امنیت است و میتوانید لیست افراد و نهادهای ایرانی تحت تحریم را در لینک زیر ببینید.
https://www.un.org/securitycouncil/content/2231/list
آنچه رخ داده، و بسیار حائز اهمیت است اینکه اعضای شانگهای، اعتباری که سابقا برای شورای امنیت سازمان ملل قائل بودند، در شرایط جدید قائل نیستند. از این منظر، میتوان پیشبینی کرد که حتی اگر غربیها مکانیسم ماشه را فعال کرده و قطعنامههای قبلی شورای امنیت علیه ایران را احیا کنند، تغییری در عضویت ایران در شانگهای پیش نخواهد آمد.
شورای امنیت سازمان ملل را میتوان مهمترین رکن نظم پساجنگ سرد دانست. اینک مهمترین ضربه بر پیکر این رکن وارد شده و نباید اهمیت این اتفاق را از نظر دور داشت. دگرگونی نظم جهانی وارد فاز عملیاتی خود شده است.
ایران باید فعالانه در دو سطح نظم آسیایی و نظم جهان اسلام پروژههای جدی سیاست خارجی تعریف کند. تدوین یک منشور ملل آسیایی و یک منشور امت اسلام، باید به سرعت در دستور کار قرار گیرد.
@syjebraily
بزرگترین ناترازی اقتصاد ایران این است که درآمد اکثریت مردم به ریال و هزینههایشان به دلار است. یا باید هزینهها ریالی شود یا حقوقها دلاری. صاحبان درآمدهای دلاری که ذینفعان وضع موجود هستند، یا این ناترازی عظیم را انکار میکنند، یا میگویند دولت نباید برای اصلاح این وضع مداخله کند.
@syjebraily
کاملا صحیح میفرمایید! منابع سرشار گاز ایران برای صنعت فولاد ایران یک مزیت است و جهانیسازی قیمت آن، شرکتهای فولادی را از این مزیت محروم میکند.
اما شما ۸۵ میلیون ایرانی را از مزیتهای ملی محروم کردهاید.
نه خوراک را جهانی/دلاری بخرید، نه محصولتان را جهانی/دلاری بفروشید.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجراهای اخیر اتاق بازرگانی، سند محکم دیگری است بر این مدعا که در این اقتصاد، جمهوری اسلامی کارهای نیست....
برشی از سخنرانی روز دانشجو در دانشگاه تبریز| ۱۶ آذر ۴۰۱
@syjebraily
در سرمقاله نهم جولای ۲۰۲۳ روزنامه Tehran Times عضویت ایران در سازمان شانگهای را از منظر ورود دگرگونی نظم جهانی به فاز عملیاتی بررسی کردهام.
https://www.tehrantimes.com/news/486668/Transformation-in-the-world-order-in-its-operational-phase
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقصر مرغ ۱۰۰هزار تومانی، تفکر معیشتسوزی است که در هر دو جناح سیاسی ذینفعان و پیروان مشترک دارد و معالاسف بر اقتصاد ما حاکم است. اگر کسی میخواهد جهاد تبیین کند، اگر کسی میخواهد جهاد اقتصادی کند، بداند امروز هیچ جهادی بالاتر از شناختن و شناساندن این تفکر نیست.
به نام مبارزه با رانت، ارز ۴۲۰۰ را حذف کردند و قیمت دان مرغ چند برابر شد. افزایش هزینهها مرغداران را محتاج نقدینگی بیشتر کرد. اما به آنها تسهیلات داده نشد چون میگفتند نقدینگی تورم ایجاد میکند. مرغ را هم پایینتر از هزینه تمام شده قیمتگذاری کردند. جوجه ریزی دیگر صرفه نداشت...
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
بهش بگو،
تویی که
خانه ات را
ماشین ات را
طلای خانواده ات را ........
فروخته ای
یا
از دیگران پول قرض کردهای
چک دادهای
وام گرفتهای .......
تا با خرید سهام و فروش آن طی مدت کوتاهی، پولت را چند برابر کنی،
تو احمق نیستی،
بلکه طمّاعی و البته ساده لوح که به حرف چند #پکیج_فروش روی زندگی ات قمار میکنی.
کانال اقتصاد کاربردی 👇
https://eitaa.com/DrRezaGholami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم عزیز ایران!
تا زمانی که باور شما را اینگونه ساخته باشند که علت مشکلات کنونی اقتصادی، تحریم است و راهکار نیز مذاکره و برجام است، نمیتوان سراغ ریشه اصلی مشکلات رفت و اصلاحات واقعی انجام داد. گام اول، آگاهی است؛ و هیچ قدرتی بالاتر از آگاهی مردم نیست...
https://telewebion.com/episode/0x626ecc7
هدایت شده از مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
📣 فراخوان پذیرش نهمین دوره پژوهشگری معارف انقلاب اسلامی
🔻مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی به منظور تربیت پژوهشگر معارف انقلاب اسلامی با اتکا به تجربه برگزاری هشت دوره، برای سال ۱۴۰۲ از بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاهها (کارشناسی ارشد و دکتری) و طلاب سطوح عالی حوزه های علمیه (سطح ۳ و ۴) از طریق آزمون و مصاحبه برای یک دوره آموزشی و پژوهشی دو ساله در شهرهای تهران، مشهد و قم پژوهشگر میپذیرد.
🔹 جهت مطالعه جزئیات بیشتر و ثبتنام به سایت khamenei.ir رجوع کنید.
لینک ورود: 👈 https://khl.ink/f/53266
📢 ایتا | روبیکا | سروش | بله
عضو شوید
✅ @enghelab_khamenei
اینجا آمریکاست...
بزرگترین اقتصاد جهان
چهارمین کشور وسیع جهان
و بزرگترین قدرت نظامی جهان
نئولیبرالیسم، معیشت سوخته و نابرابری ساخته است.
@syjebraily
امروز نقش نرخ ارز به عنوان عامل اصلی تورم برای مردم روشن شده است. مخالفان سیاست تثبیت نرخ ارز، مدافعان گرانی معیشت و کوچکسازی سفره مردماند. در انتخابات مجلس امسال، مردم نباید اجازه دهند این افراد تکرار شوند.
@syjebraily
کمیسیون اقتصادی مجلس در حال فشار به بانک مرکزی برای عقبنشینی از سیاست تثبیت است. اینها میخواهند همانگونه که ۴۲۰۰ حذف شد و نرخ آزاد تا ۶۰ جهش یافت ۲۸۵۰۰ را نیز حذف کنند و تکرار ماجرا... و تورم، کمر ملت را بشکند. فرزین امروز در جای درست ایستاده و نیاز به حمایت دارد.
@syjebraily
تجربه حذف ارز ۴۲۰۰ هر جاهلی را آگاه و هر غافلی را هشیار کرده است. کسی که با وجود این تجربه تلخ، همچنان دم از ضرورت رهاسازی نرخ ارز میزند، با سیاست تثبیت مخالفت میکند، مطالبه حذف ارز ۲۸۵۰۰ را دارد، دیگر جاهل و غافل نیست؛ منافع ذینفعان گرانی معیشت ملت را نمایندگی میکند.
@syjebraily
هدایت شده از مدرسهتابستانهاقتصاداسلامی
وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار میکند:
🔰 اولینمدرسهتابستانهاقتصاداسلامی
در محورهای:
✔️ نقد نظریات اقتصاد مدرن و ارائۀ رویکردهای بدیل
✔️ ارائۀ رویکرد اسلامی به حوزههای توزیع اولیه، تولید، تجارت، اعتبارات و بازتوزیع
✔️ تطبیق رویکرد اسلامی با چالشهای موجود نظام اقتصادی کشور
✴️ باحضور اساتید مطرح اقتصاد اسلامی و کارشناسان و مسئولین اقتصادی
✳️ مخاطبین:
• دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتههای علوم اجتماعی
• فارغالتحصیلان ارشد و دکتری رشتههای علوم اجتماعی
• طلاب سطوح عالی حوزههای علمیه
(این دوره ویژهٔ برادران است)
🗓️ زمان ثبتنام اولیه: از ۲۵ تا ۳۱ تیر
🌐 محل برگزاری: شهر مقدس قم
🗂️ ثبتنام در sahwa.ir (ظرفیت محدود)
📣 اطلاعرسانی:
در بله:
ble.ir/HSIE1402
در ایتا:
eitaa.com/HSIE1402
✨مدرســــــهتابســـــتانهاقتصــــــــاداســـلامـــی✨
🆔 @HSIE1402
سید یاسر جبرائیلی
کمیسیون اقتصادی مجلس در حال فشار به بانک مرکزی برای عقبنشینی از سیاست تثبیت است. اینها میخواهند هما
آقای پورابراهیمی نماینده اصولگرای مجلس که پیگیر حذف ارز ۲۸۵۰۰ هستند، در واکنش به این توئیت همان استدلالهایی را تکرار کردهاند که برای حذف ۴۲۰۰ میفرمودند. استدلالهای ما نیز همان است که در مخالفت با حذف ۴۲۰۰ گفتیم. تصمیم با مردم است که چه کسانی را بر سرنوشت خود حاکم کنند.
هدایت شده از حسین زمانی میقان
با همان دلایلی که مرغ را به ۱۱۰ هزار تومان رساندیم میخواهیم به ۲۰۰ هزار برسانیم
امضا : نماینده مردم در مجلس!!!
@hzamanim
در اقتصادی که از ناحیه ازدیاد نقدینگی و به تبع آن فشار تقاضا گرفتار تورم شده باشد، از فرش تا لوازم خانگی و مواد غذایی به فروش اقساطی گذاشته نمیشود. این بساط فروش اقساطی که میبینید، نشانه وفور کالا و کمبود پول دست مردم است. همه چیز به دلیل بالا رفتن نرخ ارز و دلاری فروشی مواد اولیه تولید، گران شده و مردم قدرت خرید ندارند. عامل تورم، تقاضای مازاد مردم نیست. بفهمید، اگر منافعتان رخصت میدهد...
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی مواد اولیه تولید به دلار قیمتگذاری میشود، هرچه دلار گرانتر شود، تمام مواد اولیه ایرانی نیز گران میشود. با گرانی مواد اولیه، همه کالاها گران میشود. فروشندگان مواد اولیه، از گرانی ارز نفع میبرند و مردمی که درآمد ریالی دارند، روز به روز فقیرتر میشوند. جمعی از این مردم، در بورس شرکای خُرد ذینفعان گرانی دلار شدهاند!
@syjebraily
دختری داشت حسین بن علی، از داغش
جگرم سوخت خدا، شرح غمش پیرم کرد
صلی الله علیک یا اباعبدالله
@syjebraily