هدایت شده از اقتصاد ملی • علی نیکوکار
♦️یارانه پنهان در انرژی، کالا، خدمات و... یک مغالطه در تاریخ اقتصاد ایران است و هیچ سابقه ای در دیگر کشورها ندارد، قیمت انرژی اعم بنزین و برق و... تا کالا و خدمات بستگی به شرایط و بازار داخلی هرکشوری دارد!
حامیان یارانه پنهان به اسم بازار جهانی و قیمت جهانی یک کالا یا انرژی نشان دهند که در همه کشورها یک قیمت است!
این سیاست فقط و فقط در ایران عملیاتی شده...
❌ ۴ دهه است کل اقتصاد ایران را به دلار و بازار فلان کشور وصل کردید!
🇮🇷@NationalEconomy
پذیرش/عدم پذیرش الحاق به کنوانسیونهای دوقلوی تکلیفی FATF (پالرمو و CFT) در حیطه اختیارات وزارت اقتصاد نیست.
@syjebraily
سرزمینهای اشغالی جای امنی برای زندگی نیست. به خانه برگردید...
@syjebraily
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 بازنشر ویژه #طوفان_الأقصى
🎨 مجموعه لوح از بیانات رهبر انقلاب درباره مسئلهی #فلسطین
📥 مشاهده و دریافت👇
مجموعه مصور «قهرمان؛ سلیمانی» از سنگ تا موشک | آخرین نفسهای خونآشام | [جوانان فلسطینی؛ پیروز جنگ ارادهها | خودشان عجله دارند! | از سنگ باران تا باران موشک...
✨طوفان الاقصی و خاورمیانه جدید
هفته نامه اکونومیست در سرمقاله شماره 9 سپتامبر 2023 خود، تعبیر جالبی درباره منطقه غرب آسیا (به تعبیر خودشان خاورمیانه) داشت: چه رئیس جمهور یک کشور ابرقدرت باشید، چه یک بنگاه اقتصادی کوچک داشته باشید، خاورمیانه برای شما مهم است. اگر چه این منطقه 6 درصد جمعیت جهان را در خود جا داده است، اما در اقتصاد جهان نقش بسزایی دارد. کمهزینهترین استخراج نفت در این منطقه صورت می گیرد. 46 درصد نفت جهان از این منطقه صادر می شود. سهم آن از صادرات گاز مایع 30 درصد است و رو به افزایش. 30 درصد تجارت کانتینری و 16 درصد از حمل و نقل هوایی بار از این منطقه عبور میکند. صندوقهای ثروت ملی کشورهای این منطقه با تملک بالغ بر 3 هزار میلیارد دلار، در میان برترین صندوقهای جهان هستند...
اکونومیست اما از پرداختن به یک مسئله مهم اجتناب کرده بود. اینکه این منطقه زرخیز، گرفتار غدهای سرطانی به نام رژیم صهیونیستی است و تبدیل و ترجمه این ثروت عظیم به رفاه ملتهای منطقه، در گرو یک جراحی سنگین و خارج کردن این غده است.
رژیم آمریکا به عنوان ذینفع وجود این سرطان، بزرگترین مانع جراحی بوده است. با زوال قدرت واشنگتن و به موازات آن، قدرت گرفتن جریان مقاومت و غالب شدن مقاومت بر توطئههای آمریکاساخته در منطقه، این مانع امروز از سر راه برداشته شده است. آمریکای ترامپ، همچون پدری که بعد از خود نگران فرزند است، سعی کرد با پیمان ابراهیم، منطقه را در نظم پساآمریکایی برای اسرائیل امن کند. برخی مرتجعین عرب نیز به آرمان فلسطین خیانت کرده و وارد این پیمان شدند. مقاومت اما اجازه نداد این پیمان سازش به ثمر بنشیند و طوفان الاقصی، همه رشتههای آمریکا را پنبه کرد.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی به حکام عرب هشدار داده بودند که «موقعیت هر رژیمی که پشت میز مذاکره با رژیم غاصب صهیونیست بنشیند در میان ملت متزلزل خواهد شد». اخیرا نیز مجدد فرمودند که ـقمار عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی مانند شرطبندی روی اسب بازنده، محکوم به باخت است چرا که نهضت فلسطین امروز سرزندهتر و آمادهتر از همیشه است و رژیم غاصب، رفتنی و در حال مرگ است».
پس از عملیات بیسابقه مبارزان فلسطینی، ریاض که اخیرا میزبان شلومو کارهی، وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی بود و او از «شکوفایی» روابط دوجانبه رژیم با عربستان تقدیر کرده بود، بیانیه داده و طرفین را به «خویشتنداری» دعوت کرده است! این موضع خنثی، موضع قمارباز بازنده است. سازشکاران با رژیم اشغالگر، باختند؛ و آنچه باختهاند، موقعیت و جایگاهشان نزد ملتهای خویش است. سیاست عدول از اصول، تجویز شیطان برای دنیاطلبان است. اما دریغ که دنیا نیز از پیروان شیطان روی برگردان است...
خاورمیانه جدید را در غیاب آمریکا و صهیونیسم، ملتهای منطقه خواهند ساخت؛ و امت اسلام، سیاستمدارانی را برای نمایندگی خود در ساختن نظم جدید برمیگزینند که خائن به آرمان فلسطین نبوده باشند. لذا به جرات می توان گفت اگر جنگ اوکراین، شکل گیری نظم جدید جهان را وارد یک فاز عملیاتی کرد، عملیات طوفان الاقصی نیز شکل گیری خاورمیانه جدید را وارد فاز عملیاتی خود کرده است. خاورمیانه جدید، خاورمیانه ای است که غده سرطانی از آن خارج شده و ثروت سرشار و موقعیت ژئوپلتیک آن در خدمت سعادت امت اسلام قرار خواهد گرفت. باید منتظر موج جدید بیداری اسلامی در منطقه بود...
@syjebraily
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
💴یارانه پنهان یا «مالیات پنهان»
📝کاهش ارزش پولملی را باید تعبیر کرد به گرفتن «مالیات پنهان» از مردم؛ نه دادن یارانه پنهان(!) به مردم.
🔖ما در ایران «مالیات پنهان-Hidden Tax» داریم نه مفهوم موهومی به نام یارانه پنهان
📝یکی از انواع مهم «مالیات پنهان»
«مالیات تورمی-Inflation Tax» است،
یعنی تحمیل مخارج بیشتر به مردم از کانال تورم.
📝ازطرفی در ایران ارز «لنگر انتظارات تورمی» است؛ پس جهش ارزی با ایجاد جهش تورمی، باعث اخذ مالیات پنهان از نوع مالیات تورمی از مردم میشود نه دادن یارانه پنهان به آنها.
📝بنابراین تبدیل قیمت سوخت در کشورهای دیگر به ریال مبتنی بر نرخ ارز جهشیافته و فاکتور کردن اختلاف آن با نرخ فعلی! به عنوان یارانه پنهان! مصداق "تحلیل معکوس" است
🔖جهش ارزی؛ «مالیات پنهان» خلق میکند نه یارانه پنهان!
🔖و مالیات پنهان، راه مالیات شفاف و تنظیمگر را سد میکند.
📍کانال ایتا:
https://eitaa.com/economics_finance
📍کانال تلگرام:
https://t.me/Economics_Finance_T
📍صفحه توئیتر:
https://twitter.com/taherrahimi68
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 هشدار فرمانده کل قوا به سران و تصمیمگیران رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان آنها:
✏️ بدانند که قتل عام و کشتار دست جمعی مردم غزه بلای بزرگتری را بر سر آنها خواهد آورد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
مرد باشید و رو در رو بجنگید. بمباران خانهها با جنگنده کار نامردهاست...
#طوفان_الأقصى
هدایت شده از ستاد امر به معروف کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #تصویری
🔰تعیین قیمت با دلار یک امر کاملا نامعقول است
🔸حجت الاسلام والمسلمین دکتر طاهری آکردی
🔸دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر
#دبیر_ستاد_امر_به_معروف
#مطالبه_گری
#دلار
#خودروسازی
#کارگر
📌کانال رسمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
https://eitaa.com/joinchat/147849401Cf9c3f14f0d
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
🛢«انرژی؛ از پیشبینی تا واقعیت»
📻حتما در طی این سالها شنیدهاید که مکرر گفته میشود دوران نفت و گاز و زغال سنگ و به طور کلی سوختهای فسیلی تمام شده است و به زودی این منابع روی دست تولیدکنندگان آن باد میکند! و دنیای غرب هم در حال حذف این منابع انرژی و حرکت به سمت انرژیهای خورشیدی و بادی و ... است.
🔖اما ببینیم واقعیت چیست؟
📍سال ۱۹۷۴ پیشبینی میکردند که دوران نفت و گاز و زغالسنگ تمام میشود(ردیف اول تصاویر، تصویر سیاهسفید وسط)،
اما واقعیتِ ۷۰ سال اخیر آمریکا نشان میدهد به ترتیب زغالسنگ و گاز و هستهای بیشترین سهم و انرژیهای خورشیدی و بادی کمترین سهم را در تولید برق! دارند(ردیف اول تصاویر، تصویر سمت چپ.
📍چین هم بعد از کاهش سهم زغالسنگ در تولید انرژی در سال ۲۰۱۶، از «دوران کرونا و جنگ اوکراین و بحران امنیت انرژی» تولید انرژی از زغالسنگ را شتابان ۲ برابر کرد(ردیف اول تصاویر، تصویر سمت راست)
📍در مقیاس جهانی هم سهم زغالسنگ،نفت و گاز در تولید انرژی با اختلاف از سایر منابع بالاتر بوده است(تک تصویر موجود در ردیف دوم تصاویر)
⁉️حالا اینجا یکدهه است عزیزانی در قالب اقتصاددان! از اتمام دوره سوختهای فسیلی ارائههای شبهعلمی آماده میکنند و از «بیارزش شدن نفت» سخن میگویند.(ردیف آخر تصاویر)
⛔️فارغ از نیتشان اما حاصلی جز به تاراج رفتن منابع راهبری کشور ندارد.
📍کانال ایتا:
https://eitaa.com/economics_finance
📍کانال تلگرام:
https://t.me/Economics_Finance_T
📍صفحه توئیتر:
https://twitter.com/taherrahimi68
هدایت شده از عصر پیشرفت
🇮🇷 آینده نزدیک...
پنج سال پیش در مهرماه ۱۳۹۷، رهبر معظم انقلاب یکی از مهمترین فراخوانهای دوران رهبری خود را صادر کردند و از مجمع تشخیص مصلحت، قوای سهگانه، شوراهای عالی کشور و تمام نخبگان حوزه و دانشگاه دعوت کردند تا الگوی پایهی اسلامی ایرانی پیشرفت که سندی برای پنجاه سال آینده ایران است را تکمیل و اصلاح کنند.
برای این مهم دو سال فرصت تعیین کردند و اکنون از آن روز، پنجسال گذشته است و هنوز نسخه نهایی سند منتشر نشده است.
برنامه پنجساله ششم هم دو سال است که به پایان رسیده و کمتر از دو سال به پایان مدت زمان سند چشمانداز بیستساله باقی مانده است!
از سویی دیگر و در همین وضعیت آشفتگی برنامهای، تصمیمات مهم، بلندمدت و درستی گرفته و یا اقدامات رو به پیشرفتی صورت میگیرد که از دل برنامهها بیرون نیامده است.
رویداد «آینده نزدیک» بنا دارد به این وضعیت و آینده نزدیک ایران بین سالهای ۱۴۱۰ تا ۱۴۱۴ بپردازد و ایدههای برخی جوانان فعال در دانشگاه، حوزه یا حاکمیت را مرور کند تا شاید محیطی برای گفتگو درباره آینده ایران شکل بگیرد.
📌 این رویداد از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ روز پنجشنبه ۲۷ مهرماه برگزار خواهد شد، اگر تمایل به شرکت در این رویداد دارید، لطفاً از طریق لینک زیر ثبت نام نمایید:
📝 https://survey.porsline.ir/s/4pcSLFk1
عصرپیشرفت را دنبال کنید
https://yek.link/asrpishraft
مردم عزیز ایران! خاطر مبارکتان هست که مدعی بودند قیمتها پس از افزایش نرخ تسعیر ارز تفاوت نخواهد کرد؟
وقتی هشدار میدادیم که گرانی خواهد شد ما را بیسواد میخواندند. اما از نظر ما اینها به هیچ وجه بیسواد و جاهل و... نیستند. علم اقتصادی که آموختهاند، علم اقتصاد سرمایهداری است. کارکرد این علم این است که منافع سرمایهداران را بیشتر کند. اتفاقا علمشان دقیق و درست کار میکند!
در این میان، مردم نیز اگر تحت فشار قرار بگیرند و فقیرتر شوند، یک مسئله غیرعلمی است و باید در چارچوب مفاهیمی مثل عدالت بررسی شود که خارج از موضوع علم اقتصاد است و اساسا در این باره نظرات متفاوت است و چون عدالت یک بحث ارزشی است نمیتوان درباره آن بحث علمی کرد و اصلا عدالت یعنی حذف رانت و مبارزه با فساد و قاچاق، و همین گرانی که میبینید -اگر دغدغه عدالت دارید- باید بابتش خوشحال باشید چون رانت و فساد و قاچاق برطرف شد و عدالت هم برقرار شد!
@syjebraily
اهل نظر این مقاله را حتما بخوانند. درباره توهم حل و فصل منازعات آمریکا-چین و حتی تبدیل آنها به شریک از طریق #مذاکره و گفت و گوست. درسهای قابل توجهی دارد. خصوصا برای آنانکه میپندارند صلح آمریکا با ایران صرفا در گرو یک ملاقات و "سلام، سلام، جوش، تمام" بود.
جمله طلایی: از بیش از دوجین رقابت قدرتهای بزرگ در طول 200 سال گذشته، هیچ منازعهای با گفت و گو و مذاکره به پایان نرسیده است.
https://www.foreignaffairs.com/united-states/china-delusions-detente-rivals
برادری گفته بنزین را ۵۰هزار تومان کنیم و ۱۰میلیون تومان به مردم یارانه دهیم. اصلا کی به کی است؟ بنزین را ۲۰۰هزار تومان کنید و ۴۰میلیون تومان یارانه دهید. حتی میتوان بنزین را ۴۰۰هزار تومان کرد و ۸۰میلیون تومان به ۸۰میلیون نفر یارانه داد. مسجع هم هست!
۴ قلم هم بیشتر گران نمیشود.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پرفسور نیز استاد معماری و شهرسازی دانشگاه تهران هستند و کارشناس و متخصص امر تشریف دارند و از این جهت که ما سیاستمدارها تخصص مسکن نداریم، حق اظهار نظر درباره مسکن نداریم و ایشان که استاد دانشگاهاند باید برای مسکنسازی نسخه بپیچند و ما هم به نظر متخصصان احترام بگذاریم و خانه ۱۵ متری برای ملت بسازیم. از آنجائیکه منطق پشتِ تخصص ایشان مهم است و اصلا بحث متراژ ۱۵ یا ۲۵ متر نیست، میتوان به متراژهای بسیار کوچکتر هم فکر کرد و شهری ایدهآل طراحی کرد که یک قسمت فوقانی داشته باشد که در آن، سرمایه داران با ویلاهای چند هزار متری زندگی کنند و جنوب شهر را برای مستضعفان به صورت کاملا علمی بازسازی کرد؛ به نحوی که برای هر فرد، درست به اندازه یک قبر، مسکن درست کنیم تا شبها آسوده در آن آرام گیرد و در این الگوی مدرن، تحرک ملت هم کمتر است و لذا کمتر میخورند و بجای اینهمه خوردن و در مستراح خالی کردن و هزینههای اضافی فاضلاب و تصفیه و... میتوانیم غذای صرفهجویی شده را صادر و برای مملکت ارزآوری کنیم و اقتصادیتر آن است که همین مسکن، مسکن ابدی افراد هم باشد و بجای هزینه آمبولانس و کفن و دفن و تخصیص قبر در بهشت زهرا، افراد در همانجا که زندگی میکنند دفن هم بشوند و در این الگوی مسکنسازی، درب اتاق خانه ملت، سنگ قبر آیندهشان هم هست و رویش میتوانند خودشان نقاشی دلخواه را بکشند و در هزینه سنگ قبر هم صرفهجویی شود و آدرس پستیشان، آدرس مزارشان هم باشد و این هم یک صرفهجویی است و از محل این صرفهجوییها، میتوان همه آب خلیج فارس را شیرین کرد و به وسط کشور منتقل و کویر لوت را آباد کرد...
@syjebraily