هدایت شده از بیداری ملت
❌ شریان های حیاتی رژیم را قطع کنید
✍سید یاسر جبرائیلی
⏪قطع شریانهای حیاتی رژیم صهیونیستی، یعنی:
۱- زیرساختهای حیاتی رژیم چه از طریق عملیات سایبری و چه از طریق عملیات نظامی، فلج شود.
۲- زمین، دریا و هوا برای انتقال هرگونه اقلام حیاتی به رژیم صهیونیستی ناامن شود.
▪️به همان شکلی که #باب_المندب به عنوان یکی از شریانهای حیاتی اسرائیل قطع شد، مسلمانانی که در حاشیه #مدیترانه زندگی میکنند، باید این دریا را برای عبور هرگونه کشتی به مقصد رژیم صهیونیستی ناامن کنند. باید «عدم ارتباط با اسرائیل» رمز عبور از مدیترانه شود.
▪️هیچ کشتیای نباید بتواند در بنادر رژیم صهیونیستی پهلو بگیرد.
▪️هر هواپیمایی که مقصدش رژیم صهیونیستی است، باید یک هدف برای سرنگونی باشد.
▪️جبهه مقاومت توجه کند که گنبد آهنین برای حفاظت از خاک سرزمینهای اشغالی طراحی شده و توان دفاع از هواپیماها و کشتیهایی که وارد اسرائیل میشوند را ندارد. حزبالله لبنان گام اول را بردارد: اعلامیه هشدار صادر کند و سپس به هیچ شناور و پرندهای که مقصدش اسرائیل است امان ندهد.
▪️رژیم صهیونیستی روزانه حدود ۲۲۰ هزار بشکه نفت وارد میکند. مقاومت موشکهای خود را خرج شناورهای حامل نفت به مقصد اسرائیل کند. اثر این رویکرد، به مراتب از موشکباران سرزمینهای اشغالی بیشتر است. هم از حیث خساراتی که وارد میکند، هم از نظر برد رسانهای.
#قطع_شریانهای_حیاتی
https://www.flightradar24.com/33.70,33.89/7
https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:29.6/centery:33.9/zoom:6
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
وصیتنامه: سه خط...
بسماللهالرحمنالرحیم
برای خیر دنیا و آخرتتان به شما وصیت میکنم که ایمانتان به رهبری حضرت امام خامنهای (که سایهاش مستدام باد) قوی و محکم باشد.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از داخل و خارج اکانت توییترم ریپورت و نهایتا محدود شد. اینکه مدعیان آزادی بیان حتی یک تهدید توئیتری از جانب یک شهروند معمولی را هم تحمل نمیکنند و میخواهند از ایران فقط یک صدا بیرون بیاید و آن هم صدای عجز و لابه باشد، حیرتانگیز است!
@syjebraily
نام این عملیات را بگذارید #عقرب_در_آتش
در زمین و دریا و آسمان، خطی از آتش دور رژیم بکشید و محاصرهاش کنید. تردید نکنید این عقرب با نیش خودش، نابود خواهد شد.
@syjebraily
برای ثبت نام در درس گفتار «اقتصاد مردمی در افق تمدن نوین اسلامی» از طریق لینک زیر اقدام فرمائید؛
https://mata.ihcs.ac.ir/event/fa/event/740/
در این درس گفتار، پس از شرح و نقد نظامهای اقتصادی سرمایهداری و کمونیستی، الگوی اقتصاد مردمی را بر اساس اندیشه حضرت امام خمینی(قدس سره) و حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مد ظله العالی) تشریح خواهیم کرد.
سپس ساز و کار مردمیسازی اقتصاد و نقشی که دولت در این زمینه باید ایفا کند، بیان خواهد شد.
بر خلاف روال معمول، از مسئولان برگزاری دوره تقاضا کردم شرکت در این درس گفتار رایگان باشد و عزیزان محبت کرده و پذیرفتند.
دوره از دوم آبانماه به صورت حضوری و مجازی در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد شد. بقیه جزئیات در پوستر آمده است.
@syjebraily
سید یاسر جبرائیلی
برای ثبت نام در درس گفتار «اقتصاد مردمی در افق تمدن نوین اسلامی» از طریق لینک زیر اقدام فرمائید؛ h
ظرفیت پیشبینی شده برای این درسگفتار، ۱۵۰ نفر بود که تکمیل شده است.
عزیزانی که امکان ثبت نام نیافتند، مطلع باشند که انشاءالله این دورهها ادامه خواهد داشت.
دوره بعدی متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سیاست، باید در مدیترانه اجرا شود و هر کشتی عازم سرزمینهای اشغالی، یک هدف برای تسلیحات متنوع جبهه مقاومت باشد.
@syjebraily
هدایت شده از کانال رسمی دکتر صمصامی
♦️#نفوذ یعنی تبدیل یک پیروزی بزرگ در جبهۀ حق به تلخکامی و نارضایتی مردم با افزایش #نرخ_جعلی_بازار_آزاد قاچاق و سرایت آن به سفرۀ مردم تحت عنوان نظام ارز شناور مدیریت شده و دادن آدرس غلط ناترازی بودجه و رشد نقدینگی به جای افزایش نرخ ارز رسمی به عنوان علتالعلل تورم و مشکلات اقتصادی
کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
👈همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
هشدار رهبر حکیم انقلاب اسلامی: تنگتر شدن #حلقه_محاصره گرگ خونآشام
نتیجه این رفتار، تراکم خشم و افزایش انگیزه مردم و سر برآوردن مردان و سرداران و رهبران و از جان گذشتگان بیشتر و تنگتر شدن حلقه محاصره گرگ خونآشام، و سرانجام حذف وجود ننگین او از صحنه تاریخ است.
@syjebraily
هدایت شده از هاد
اثر استعمار فراحاکمیت بر تولید و بازار
🔸 به سبب آمیختگی مجاز و واقعیت، "اشغال مجازی" معادل همان اشغال نظامی در دوره استعمار کهنه است.
🔸 استعمارگر به تک تک افراد جامعه دسترسی دارد و بسیار نافذتر از قبل عمل می کند و ما با پدیده "جامعه پذیری قواعد استعماری" مواجه هستیم. به این معنا که هنجارهای استعماری بهباور و مطالبه افراد تبديل میشود و مستعمره آنچه را استعمارگر صلاح ببیند تولید یا استفاده می کند.
🔸مسیر مواجهه با استعمار کهنه، استقلال سرزمینی است، مواجهه با استعمار نو، استقلال سیاسی است، مواجهه با استعمار فرانو، استقلال فکری_فرهنگی است و مواجهه با استعمار فراحاکمیت، استقلال مجازی است
🔸 شبکه ملی اطلاعات یک تدبیر دقیق و حیاتی برای دستیابی به استقلال مجازی و رهایی از تهدید استعمار فراحاکمیت است. فضای مجازی کشور مانند مرزهای فیزیکی باید مستقل و تحت مدیریت و اشراف کامل حاكمیت باشد وگرنه با همین استعمار تولید تضعیف شده و بازار تصرف می شود.
#قدرت_و_پیشرفت ۲۱
@haad1442
هدایت شده از هاد
رابطه قدرت و رفاه ملی/ ژاپن چه کرد؟
🔸 قدرت ملی شرط لازم رفاه ملی و مولد رفاه است و هیچ کشور مرفهی در جهان نیست که قدرتمند نباشد. میان قدرت و رفاه تغارض و تباین وجود ندارد، قدرت شرط لازم رفاه است و همه کشورهای مرفه جهان قدرتمند نیز هستند.
🔸 مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی مطرح کردند که "ژاپن مصداق حرکت گفتمان قدرت محور به گفتمان رفاه محور است، ژاپن مجازات شد که نیروی نظامی نداشته باشد و آنها پولهایی که خرج نظامیان می کردند صرف علم و صنعت کردند و پیشرفت کردند." این تصور اشتباه است.
🔸 انحلال نیروی نظامی ژاپن به معنای صفر شدن هزینه نظامی نبود بلکه امریکا ژاپن را وادار کرد که در قانون اساسی جدید حق داشتن نیروی نظامی را از خودش سلب کند و امریکا حق استقرار نیروی زمینی، هوایی، دریایی در خاک ژاپن داشته باشد.
🔸سپس امریکا هزینه حضور نظامی خود را از ژاپن گرفت و دولت ژاپن آنرا به نام "بودجه همدمی" ناميد و ۷۵ درصد هزینه های نظامی امریکا را ژاپن پرداخت كرد و این بودجه سال به سال افزایش می یابد.
🔸 پس پیشرفت ژاپن ناشی از حرکت از گفتمان قدرت محور به گفتمان رفاه محور نبود. بلکه ناشی از کنار گذاشتن همان سیاستهایی بود که جریان لیبرال آنها را در ایران نمایندگی می کنند و هرگاه به قدرت رسیدهاند با تمام توان اجرا کردهاند.
🔸پس از جنگ جهانی دوم امریکا به ژاپن تکلیف کرد رویکرد لیبرال بازار آزاد را سرلوحه کارشان قرار دهند. ولی نخبگان سیاسی و اقتصادی ژاپن پیشنهاد امریکا را تلاش برای تضعیف اقتصاد و فناوری ژاپن دانسته و سیاست قبل از جنگ خود را اجرا کردند.
🔸دولت ژاپن نقش محوری توسعه اقتصادی را به دست گرفت و در عین استفاده از ظرفیت بخش خصوصی داخلی، حمایت از تولید داخلی را اصل لایتغیر اقتصاد خود قرار داد.
#قدرت_و_پیشرفت ۲۲
@haad1442
⚡استخراج رمزارز برای اقتصاد کشور مفید است؟
ظاهر ماجرا یک فعالیت کاملا بهصرفه است. شما هیچ کاری لازم نیست انجام دهید. سرمایهتان را هزینه تهیه یک مکان مناسب با یک سیستم خنککننده و تعدادی ماینر کرده و اصطلاحا مزرعه تاسیس میکنید و درآمدزایی شما با یک سود بالا آغاز میشود.
اما واقعیت ماجرا با این ظاهر زیبا و پرسود هیچ نسبتی ندارد. شما با این کار درواقع در حال نابودکردن تدریجی اقتصاد کشور خود هستید که البته بزرگترین متضرر آن، خود شما خواهید بود. نخستین اشکال کشف رمزهای بهادار این است که سرمایههای ملی که باید صرف تولید کالا شود، در راه دستیابی به یک ابزار مبادله هزینه میشود. یک صاحب مزرعه کشف بیتکوین، ابتدا ارز حاصل از صادرات کالا را صرف واردات ماینر میکند و یک خسارت به اقتصاد میزند. خسارت دوم، صرفشدن برق برای کشف این رمزهای بهادار است که باید برای چرخاندن موتورهای تولید و تامین رفاه جامعه استفاده میشد. خسارت سوم، تبدیلشدن کارخانههای کشور به مزارع بیتکوین و تعطیلی تولید است که پیوسته گزارشهای متنوعی از این روند به گوش میرسد. خسارت چهارم، افزایش بیکاری بهسبب تبدیل کارخانههای مولد به سولههای کشف رمز است. خسارت پنجم که بزرگ ترین ضربه این فرآیند به اقتصاد ملی است، تبدیل بیت کوین به ریال است. یعنی شما وقتی با صرف منابعی به ارزش چندهزار دلار یک بیتکوین به دست آوردید، آن را به یک صرافی فروخته و دهها میلیون تومان پول دریافت میکنید، بدون اینکه ارزش افزودهای ایجاد کرده باشید. به فرآیند دقت کنید: شما چند هزار دلار ارزی که از طریق صادرات کالا (بخوانید نفت) به دست آمده، صرف خرید ماینر کردهاید. چندهزار دلار دیگر منابع کشور (بهویژه برق) صرف کشف رمز شده است. اینک دهها میلیون تومان هم پول دست شماست که قصد دارید با آن نیازمندیهای خود را به خوراک، پوشاک، خودرو، مسکن و... تامین کنید. بهعبارت دقیقتر، پولی که باید «ابزار مبادله» یک کالا با کالای دیگر باشد، از طریق از بین بردن یکسری کالای باارزش به دست آمده است و خودش هیچ کاربرد مصرفی ندارد. کار شما مانند این است که دولت بهطور مثال نفتی را که هزاران مصرف دارد، تبدیل به سنگ کرده و بعنوان ابزار مبادله به فروش برساند. یا یک مزرعهدار، گندمی را که برداشت میکند و این گندم باید تبدیل به نان شده و به مصرف غذایی برسد، تبدیل به سنگ کرده و جهت استفاده بعنوان یک ابزار مبادله (پول) به فروش برساند. یعنی رسیدن به قدرت خرید از طریق امحاء کالا!
به عبارت دیگر، اگر ربا فرآیندی است که ربادهنده بدون ایجاد ارزش افزوده اقتصادی، به سود و قدرت خرید میرسد، استخراج رمزارز فرآیندی است که طی آن، کاشف! از طریق نابود کردن ارزش افزوده به سود و قدرت خرید میرسد. نتیجه این فرآیند کاهش شدید ارزش پول ملی است، چراکه نهتنها بهازای پولی که خلق میشود، کالایی تولید نمیشود بلکه کالاهای باارزشی از بین میرود. یک خسارت ششم نیز وجود دارد که درباره همه ابزارهای مبادله ازجمله یورو، دلار و... صادق است و آن تبدیل رمزهای بهادار به کالای سرمایهای است؛ یعنی مردم این رمزها را برای حفظ ارزش پول خود یا با انگیزه سود از محل نوسان قیمت آن تهیه کنند که خسارات آن در حوزه ارز (و سایر داراییهای نقدشونده مانند سکه، مسکن و خودرو) در سالهای گذشته به انحاء مختلف نمایان شده است.
اگر پول رایج، اعتباری است، رمزارز حتی اعتباری هم نیست و نوسان قیمت آن نشان داده که میتواند یک شبه پادشاه را گدا -و بالعکس- کند.
@syjebraily
✨صندوق بینالمللی پول، شورش، این بار پاکستان...
1- «نئولیبرالیسم نظامی» مفهومی است که «عاطب احمد» در مقالهای که برای نشریه علمی Geoforum نوشته، برای تشریح اقتصاد سیاسی پاکستان به کار برده است. احمد استدلال میکند که ارتش پاکستان ضمن اینکه نوعی «سرمایهداری نظامی» را در این کشور ایجاد کرده، قدرت نظامی را برای اجرای اصلاحات نئولیبرالی نیز اهرم کرده است.
چند ماه پیش که خبر توافق جدید پاکستان و صندوق بینالمللی پول برای اخذ وام 7 میلیارد دلاری و اجرای بسته جدید اصلاحات نئولیبرالی منتشر شد، روزنامه دنیای اقتصاد که تریبون جریان سرمایهداری نئولیبرال در ایران به شمار میرود، طی گزارشی از این توافق با تیتر «زنگ اصلاحات اقتصاد همسایه» استقبال کرد و نوشت: «ارتش پاکستان از برنامه شهباز شریف حمایت میکند».
2- اهرمسازی نیروهای نظامی برای سرکوب معترضان به سیاستهای نئولیبرالی، یادآور این اظهارات مسعود روغنی زنجانی رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت آقای هاشمی است که در خاطراتش میگوید: «من در مجلس استدلال کردم که اگر شما به دنبال اجرای یک سیاست مشخص (تعدیل) هستید، باید منتظر یک سری عواقب اجتماعی-سیاسی باشید و قادر به پرداخت هزینههای تصمیم خود هم باشید. مثلا دولت کره سیاستهای خود را به صورت علنی اعلام میکند و به شدت نیز پیگیری میکند، وقتی هم با واکنشهای کارگران و دانشجویان روبرو میشود، پلیس را برای سرکوب آنها به خیابانها میفرستد».
3- این است که اعتراض و سرکوب، تبدیل به بخش جداییناپذیر سیاستهای نئولیبرال شده و ایران و پاکستان و دیروز و امروز نمیشناسد. مهرماه 1402 صندوق بینالمللی پول گزارش مهمی با عنوان «ناآرامیهای اجتماعی و قیمت سوخت» منتشر کرد. این گزارش که 101 کشور در حال توسعه را در بازه زمانی 2001 تا 2020 مورد مطالعه قرار داده، نتیجهگیری کرده بود که افزایش قیمت سوخت، به ویژه در دورههایی که رکود اقتصادی وجود دارد، نوسان نرخ ارز بالاست، هزینههای دولت خصوصا در حوزه سلامت و آموزش پائین است و نابرابری در سطوح درآمدی مردم بالاست، موجب شورشهای ضددولتی شده است. با این وجود، افزایش قیمت سوخت تقریبا جزء لاینفک نسخههای اصلاحات اقتصادی بوده که IMF به کشورهای مختلف داده است؛ پاکستان نیز از این قاعده مستثنی نبوده، و حتی طبق مطالعات خود IMF، بدیهی بود که شورش رخ خواهد داد...
4- چندی پیش هفته نامه اکونومیست در گزارشی به «رویه شدن اعتراضات عمومی در کشورهایی که از IMF وام گرفتهاند» پرداخت و خبر داد که پاکستان برای انجام یک سری «اصلاحات دردناک» با IMF توافق کرده و لذا برای پیشگیری از اعتراضات، تجمعات در اسلام آباد را منع کرده است...
تابستان امسال دولت شهباز شریف در چارچوب بسته توافق شده با IMF افزایش قیمتها را آغاز کرد. روزنامه طلوع پاکستان امروز 15 مهر 1403 در گزارشی نوشته که افزایش قیمت انرژی، ضربه سختی به تولید وارد کرده است. این بسته «دردناک» اما محدود به افزایش قیمتها نیست. طبق گزارش تلویزیون DD India شهباز شریف در راستای سیاست «کوچک سازی دولت»، 150 هزار پرسنل خود را اخراج کرده، 6 وزارتخانه را تعطیل و دو وزارتخانه را نیز ادغام کرده است. تازه این آغاز راه است و اجرای برنامههای دردناک تداوم خواهد یافت. نئولیبرالیسم، ویروس دستساز سرمایهداری است که دولتها را آلوده میکند و آنها را از خادمان ملت، به عاملان سرمایهداری تبدیل میکند.
5- از امروز خیابان های پاکستان، صحنه شورش مردمی شده که کمرشان زیر فشار نسخههای IMF خم شده است. تظاهرکنندگان، هم آزادی «عمران خان» را مطالبه می کنند و هم به تورم معترضند. اما احتمالا در رسانههای لیبرال ایرانی، همچون ماجرای بنگلادش، قصه IMF سانسور خواهد شد.
6- چندی پیش به شوخی به یکی از دوستان گفتم «IMF تنها پزشکی است که به بیمار همراه نسخه، وام هم میدهد؛ و ایران تنها کشوری است که نسخه های IMF را بدون وام گرفته و اجرا کرده است».
این ایام جریان سرمایهداری نئولیبرال ایرانی، در کنار فشاری که برای افزایش نرخ ارز آورده و موفق هم شده، کمپینی نیز برای افزایش قیمت سوخت آغاز کرده است. تاکنون اعتراضات این حقیر به سیاستهای نئولیبرال، از باب آثار سوء این سیاستها روی سفره مردم بوده و همچنان این اعتراضات به قوت خود باقی است. اما این بار، در میانه درگیری تمام عیار با رژیم صهیونیستی، در شرایط وضع اسفناک اقتصادی مردم که نتیجه اجرای همین سیاستهاست، میخواهم به صراحت بگویم که هر کس سخن از گرانسازی میزند، در پی براندازی است؛ چه بخواهد، چه نخواهد؛ چه بداند، چه نداند. هرکس دلسوز نظام و انقلاب اسلامی است، در برابر این پروژه براندازی سکوت نکند. تمام!
@syjebraily
سلام و درود بیپایان خدای متعال بر برادران یمنی
هواپیماهای عازم به سرزمینهای اشغالی، پیرو حملات موشکی مجاهدین یمنی، تغییر مسیر دادهاند.
حلقه محاصره اسرائیل باید تنگتر و تنگتر شود. هیچ شناور و پرندهای نباید جرات حرکت به سمت سرزمینهای اشغالی را داشته باشد.
@syjebraily