بله، این هم ۵۱ قاتل تحت تعقیب در ترور و شهادت رستم ایرانشهر؛ اما شما هیچ اثری از دونالد ترامپ و مایک پمپئو مشاهده نمیکنید؟! بروید و بپرسید چرا نام این دو نفر در میان ۵۱ نفر قاتل نیست؟ جام جم متعلق به کجاست؟! یا شاید هم باشد و من چشمانم ضعیف شده و سوادم نم کشیده و نمیتوانم ببینم....
@syriankhabar
✴️ همیاری ارتش به اهالی در جاسک
یکی از کارهای زیبای نیروهای مسلح، چه ارتش و چه سپاه در هنگام برگزاری رزمایشها، طرحهای مردمیاری است. یک روزی فرمانده کل ارتش هنگام سیل گلستان وقتی نفربرهای چرخدار ارتش برای کمک به سیلزدگان وارد عرصه شد، حرف قشنگی زد، حرفی که به عنوان یک خبرنگار بارها آن را تکرار کردهام و همواره آرزویم این بود که ای کاش همه مسوولان سیاسی و اجرایی ما هم با همین فکر و با همین نگاه به مسائل نگاه میکردند. سرلشکر موسوی گفته بود: «این وسائل متعلق به مردم است، مال خود آنها است»..
یعنی کاری که ارتش کرده بود را بیمنت کرد در حالی که سربازان و افسرانی که وارد میدان شده بودند همگی حقوقبگیر همین مملکت هستند و برای دفاع از این آب و خاک آموزش دیدهاند و حالا چه دفاعی بهتر از اینکه به کمک مردمی بروند که دچار سیل شدهاند، سیل، زلزله، آتشسوزی و... همه و همه جنگ طبیعت با بشر است. اینجا است که ارزش یک کار خوب مشخص میشود. در رزمایش ذوالفقار 1401 هم نیروی دریایی ارتش که در جنوب شرق کشور مستقر است با امکاناتش سراغ اهالی رفت. /1
@syriankhabar
اما این کمکها نه باید فقط مقطعی و منوط به برگزاری رزمایش باشد. در دوران کرونا هم سپاه و هم ارتش در طرحهای کمکهای مردمیاری هر چه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و به سراغ محرومترین اقشار جامعه رفتند. اما جایی که ارتش در جاسک تا چابهار و پسابندر حضور دارد، به شکل دیگری محروم است. ارتش مامور توسعه این منطقه شده و امکاناتی که به این منطقه رفته به هیچ عنوان مقایسه با 20 سال پیش که چه عرض کنم، با 10 سال پیش هم نیست. کمکها نه فقط باید مادی باشد، بلکه باید در راستای توسعه اجتماعی و فرهنگی به مردم این مناطق کمک کرد.
حالا خیلی از حرفها را نمیشود زد و نوشت، خیلی از نکات ممکن است بد برداشت شود اما ضرورت دارد که ارتش و به ویژه نیروی دریایی که مامور این منطقه است، کلاسهای مختلف برای اهالی برگزار کند و آموزشهای مختلفی در حوزه توانمندسازی اهالی، به ویژه زنان و دختران، حتی مردانی که دوست دارند حرفهای یاد بگیرند و کار کنند انجام دهد. این مساله از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و میتواند آینده را به شکل مطلوب بسازد. /2
@syriankhabar
قرار نیست که در بافت اجتماعی، در ساختار فرهنگی و سنتی این منطقه دخل و تصرفی صورت بگیرد، کارکرد اجتماعی جامعه بومی به دلیل پایبندی به سنتها، آداب و رسوم باید به جای خود محترم شمرده شده و حتی به آن کمک هم شود. با نگاهی به تصاویر منتشر شده و استقبال اهالی از حضور نیروهای ارتش در این منطقه، به خوبی میتوان درسهای عمیقی از این حضور گرفت، درسهایی که به ما کمک میکند تا شرایط را بهتر بسنجیم. به عنوان مثال کودکانی که دارند مسابقه طنابکشی (سادهترین شکل یک بازی) میدهند و خندههایی که بر لبهای این کودکان نقش بسته است یک دنیا حرف دارد.
این کودکان، فرزندان این آب و خاک هستند، درست است در خانوادههای پرتعدادی زندگی میکنند (من در همین منطقه پدر متولد 1375 را میشناسم که از دو همسر خود 8 فرزند دارد و یا فردی که با 35 سال سن از سه همسر خود 13 فرزند دارد و شغلش هم کارگری در باغات مردم است!!) و پدر خانواده قدرت رسیدگی به آنها را ندارد اما باید از هماکنون به آنها کمک کرد و آینده درست را به آنها نشان داد. /3
@syriankhabar
تصویری زیبا دیدم که یکی از کارکنان ارتش کودکی را بغل کرده بود، این تصویر را چندین بار نگاه کردم و دلم میخواست مطلبی مستقل درمورد آن بنویسم. این کودک، فرزند این آب و خاک است و باید تا جایی که میشود شرایط را برای آنها هموار کرد. البته این وظیفه صرف دولت یا ارتش نیست، بلکه خود جامعه محلی هم در این زمینه وظایفی دارد. به هیچ عنوان نباید کسی که قدرت سیر کردن شکم سه سر عائله را ندارد، بنا به دلایلی سه زن اختیار کند و از هر کدام و چهار پنج بچه داشته باشد و بعد از آن بیاید و از فقر بنالد!!
فقر در یک خانواده پرجمعیت باعث میشود به جای حتی فردی که استعداد خوبی هم داشته باشد در نهایت با مشکلات عدیدهای بزرگ شود و نتواند آنگونه که باید و شاید تحصیل کند. یکی از بزرگترین مشکلات جامعه بومی در این مناطق همین است. دولت در وهله اول و ارتش به عنوان نماینده حاکمیت در وهله دوم در این منطقه باید در مبحث آموزش صحیح و درست کودکان کمک کنند تا عدالت آموزشی به نحو احسن اجرا شود. /4
@syriankhabar
ریشسفیدان و ائمه جمعه (شیعه و اهل سنت) در این حوزه باید همراهی کنند. هر چند با گسترش صنعت، گسترش زیرساختها و رفتن امکانات و تجهیزت خیلی از مسائل تغییر خواهد کرد، اما اینجا باید از ارتش هم تشکر و قدردانی کرد. در این دو دهه کارهای بزرگ و غیرقابل باوری صورت گرفته و البته تداوم این اقدامات نیاز به بودجه بیشتر دارد. یک نکته دیگری هم وجود دارد و آن نیز این است که باید دسترسی به خدمات بیشتر شود. نمیشود کسی که ساکن چابهار یا ایرانشهر است برای یک کار اداری به زاهدان برود!
همانگونه که خراسان به سه استان تقسیم شد، باید سیستان و بلوچستان هم به واحدهای اداری کوچکتری تقسیم شود، شرق هرمزگان نیز به همین شکل. البته جنوب کرمان سالهاست که به شکل غیررسمی جدا شده و باید شاهد تشکیل استان کرمان جنوبی باشیم. این اقدمات باعث میشود در مبحث توزیع عادلانه بودجه اتفاقات جدیدی روی دهد و در رقابت منطقهای شاهد رشد بهتر زیرساختها و سرمایهگذاریها باشیم. باز هم باید از نیروهای ارتش، به ویژه نیروی دریایی ارتش که در این منطقه فداکاری میکنند تشکر و قدردانی کرد. /5
@syriankhabar
اگر متوجه شدید که شبکه خبر دارد چه میکند، من را هم خبر کنید... خداوکیلی یکی این صدا و سیما را از هپروت بیدار کند! نوشته سخنرانی دبیرکل حزبالله لبنان کرمان - زنده!!! در حالی که بالا نوشته لبنان زنده!!
بعد هم انتظار دارند که در حوزه رسانهای کار کنیم. با شما همین که نابود نشدیم باید خدا را شکر کرد. خیلی به جبلی امیدوار بودم، خیلی... اما هر چه زمان میگذرد ناامیدتر میشوم.
@syriankhabar
صهیونیستها این همه در مورد سلامتی سید مقاومت جنجال و سر و صدا کردند و البته عدهای هم در فضای فارسی بدون اینکه هیچ خبر دقیقی داشته باشند به این آنش دمیدند، اما سید امروز آمد و به همه گفت که هیچ نگرانی در مورد سلامتیاش وجود ندارد؛ به عبارت دیگر او به صهیونیستها گفت تا زمانی که در مسجدالاقصی نماز بر پا نکند دست بردار آنها نخواهد بود.
سید مثل بسیاری دیگر بیمار شد، آنفلوآنزا گرفت و حالا هم حالش خوب است و در پستهای بعد موارد مهم سخنرانیاش را منتشر خواهیم کرد.
@syriankhabar
🔴توصیف سیدحسن نصرالله از رستم ایرانشهر
🔻در دو دهه گذشته حاج قاسم سلیمانی فرماندهی نیروی قدس سپاه انقلاب اسلامی ایران را برعهده داشت. زمانی که حاج قاسم وارد میادین ما شد، از ویژگیهایی برخوردار بود. ابتدا شخصیتش به خاطر صدق و اخلاص زیادی که از آن برخوردار بود و همچنین درجات عالی تقوا و شوق دیدار خداوند. ویژگی دوم اینکه او سرباز ولایت بود و آنچه در جهتگیریها و راهبردهای اولیه انجام میداد، طبق ضوابط ولی یعنی امام خامنهای بود. حاج قاسم سرباز ولایت بود و وصیت کرد که روی مزارش بنویسند سرباز ولایت. او این طور میزیست.
🔻متأسفانه برخی هنوز تصور میکنند که کشورهای عضو محور مقاومت فقط تابع ایران هستند؛ اما اصلا این گونه نیست، بلکه آنها قدرتهایی هستند که به میهنشان و مقدساتشان باور دارند و حاج قاسم آمد که دست کمک به آنها برساند. حاج قاسم توانست با ذهن، تدبیرش، حضور دائم و اخلاص خود گروههای محور مقاومت را با یکدیگر همراه و مرتبط کند. او وارد هر یک از این قدرتها شد و قدرت آنها را دو چندان کرد. حاج قاسم از آنها حمایت مادی و فکری میکرد و با دیدارها و حضور مستقیم در جبههها و خط مقدم به آنها امید میداد.
🔻حاج قاسم در دو دهه گذشته با دو مدل از پروژه آمریکا در منطقه مقابله کرد. طرح آمریکا در منطقه، طرح هژمونی، تسلط و گرفتن همه چیز بود و اسرائیل در دل این پروژه قرار داشت. مدل نخست طرح آمریکا در منطقه که شهید سلیمانی و دیگر فرماندهان شهید با آن مقابله کردند، طرح خاورمیانه جدید در لبنان و فلسطین بود.
🔻نسخه اول طرح آمریکا در سال ۲۰۰۱ و پس از آنکه جورج بوش پسر قدرت را به دست گرفت، آغاز شد. طبق آنچه منتشر شد، افغانستان در این طرح نبود. یازده سپتامبر تکانی بود برای این طرح آمریکا تا آنها وارد افغانستان و عراق شوند و به ایران و سوریه نزدیک بشوند. کار هدف قرار دادن مقاومت در فلسطین و لبنان در سال ۲۰۰۶ شروع شد. اشغال و تحمیل نیروهای چند ملیتی در فرودگاهها، بندرها و مرزها از مواردی بودند که این نقشه اقتضا میکرد.»
🔻اینجا بود که حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک فرمانده وارد خط مقدم شد. ایران و سوریه مقاومت کردند و استوار ماندند و این گونه دشمن در جنگ ژوئیه شکست خورد. اگر جنگ صهیونیستها علیه لبنان به پیروزی میرسید، این جنگ علیه سوریه نیز تداوم پیدا میکرد؛ اما این اتفاق رخ نداد و در اینجا شهید سلیمانی وارد میدان شد. گروههای شیعه و سنی در عراق مخلصانه با نیروهای اشغالگر جنگیدند و عملیات در آن روزها بسیار عالی بود. آنها یک برنامه زمانی برای عقبنشینی را به نیروهای اشغالگر تحمیل کردند؛ اما زمانی که تعلل کردند، عملیاتها تشدید شد تا آنکه این خروج بر آنها تحمیل شد.
🔻اگر اقدام مقاومت در عراق، پایداری ایران و سوریه و مقاومت در لبنان و فلسطین را در کنار یکدیگر بگذاریم، نتیجه این میشود که مدل نخست طرح آمریکا به پایان رسید و شکست خورد. نتیجه مدل نخست طرح آمریکا این بود که ترامپ مجبور شد مخفیانه به عراق برود که خود این را اذعان کرد، بهرغم آنکه آمریکا هفت هزار میلیارد دلار برای مدل اول هزینه کرده بود. اگر ایران این گونه موضعگیری نمیکرد، سوریه مقاومت نمیکرد، اراده مقاومت در نزد ملتها وجود نداشت و آمریکا منطقه ما را اشغال میکرد، چه میشد؟!
🔻نسخه دوم با اوباما شروع شد و آنها دریافتند که در جنگهای گسترده شکست میخورند. آنها پی بردند که تکیه به اسرائیل در جنگها شکست است. اوباما و افراد پس از او مدل دوم طرح آمریکا را دنبال کردند. در نسخه دوم پروژه آمریکا، جنگها صبغه داخلی به خود گرفتند بهنحوی که مردم با یکدیگر میجنگیدند و تکفیریها آورده شدند تا وارد این جنگها شوند در نتیجه جنگها شکل طایفهای به خود گرفتند.
🔻در مدل دوم پروژه آمریکا، سلیمانی و المهندس علنا وارد عمل شدند زیرا میبایست در میدان حضور پیدا میکردند. نسخه دوم این طرح نیز تحت تأثیر مقاومت، پایداری و حضور دو فرمانده یعنی سلیمانی و المهندس در منطقه شکست خورد. پس از این دو ناکامی بزرگ و تاریخی، ترامپ آمد؛ ترامپی که دید باید علیه محور مقاومت حملهای تعیینکننده انجام دهد و این اقدام ترور فرماندهان سلیمانی و المهندس بود. هدف از این ترور در هم شکستن مقاومت، ترساندن عراقیها و تضعیف اعضای محور مقاومت در سوریه، ایران، لبنان و فلسطین بود.
🔻طرحهای آمریکا با تشییع میلیونی پیکر شهید سلیمانی که بزرگترین تشییع در تاریخ بود، نتیجه عکس داد. مراسم تشییع پیکر شهید سلیمانی به یک نماد الهامبخش و سمبلی برای ایرانیان و عامل ثبات فرماندهان ایرانی تبدیل شد. طرح آمریکا در عراق نیز با بیانیه مرجعیت و همبستگی وفادارانه تمام طیفهای این کشور و همچنین تظاهرات میلیونی در بغداد نتیجه عکس داد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱) پخش زنده تلویزیون فرانسه از اوکراین هنگام تماس با خبرنگار این شبکه...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲) این تشک خواب نازیهای اوکراینی که در این محل جمع شده بودند.... خبری از نیروها نیست که آیا زنده ماندن یا چیز دیگه...
@syriankhabar