🔴 کمبود، عامل نرسیدن پاتریوتها به اوکراین!
🔻از چند ماه پیش و در تلاش برای تجهیز هر چه بیشتر عناصر ناتو در اوکراین، برخی کشورهای عضو این پیمان تصمیم گرفتند تا پیشرفتهترین سامانه پدافندی در خدمت خود را برای کمک به عناصر حاضر در اوکراین به این کشور بفرستند. هر چند بسیای از این سامانهها از طرف کشورهای اروپایی به اوکراین رسید، اما هیچکدام توفیق خاصی در مقابله موثر با هواگردها، پهپادها و موشکهای روسی نداشتند و تمام خاک اوکراین با موشک و پهپاد به توبره کشیده شد و هزاران نفر از نظامیان مزدوران ناتو در این کشور کشته و زخمی و خسارت سنگینی به زیرساختهای اوکراین وارد آمد.
🔻حالا برخی از کشورهای عضو ناتو، به ویژه کشورهای اروپای شرقی مانند لهستان و کشورهای حوزه دریای بالتیک که به نظر میرسد آتش حمایت آنها از اوکراین بسیار شدیدتر از دیگران است، تلاش بیشتری میکنند تا پای پاتریوتها را به اوکراین باز کنند، سامانههایی که پیش از این کمکاری و ناتوانی آنها در دفع حملات پهپادی و موشکی در جنگ عربستان علیه یمن اثبات شده، اما از قرار معلوم معاملات تسلیحاتی و مبادلات مالی این حوزه چنان پردرآمد و شیرین است که برخی از کشورها برای انجام آن دست به هر کاری میزنند.
🔻نکته جالب ماجرا در این مسیر، مخالفت طرف آلمانی با این اقدام است. چند روز پس از مخالفت مقامات دول برلین، آلمان توضیح داد که چرا دست رد به پیشنهاد ورشو زده و نخواسته تا سامانههای موشکی ضد هوایی پاتریوت ام.آی.ام-۱۰۴ را به جای ارسال آنها به لهستان به صورت مستقیم به اوکراین بدهد. یک مقام وزارت امور خارجه آلمان به رسانه آمریکایی گفت: برلین نمیتواند این کار را به تنهایی انجام دهد، چرا که «موشکهای پاتریوت بخشی از سیستم دفاع دستهجمعی ائتلاف ناتو محسوب میشوند.»
🔻توبیاس لیندنر گفت که برلین دارای موشکهای پاتریوتی که بتواند به سادگی به یک طرف ثالث همچون اوکراین تحویل دهد، نبوده و آلمان به جایش پیشنهاد تقویت امنیت لهستان از طریق ارسال سامانههای دفاعی به جناح شرقی ناتو را داد. حالا درنظر بگیرید که قرار است پاتریوت وظیفه دفاع دستهجمعی اعضای ناتو را بر عهده دارد! شاید این مساله برای مخاطب غربی و حتی غربگرایی که در داخل ایران معمولاً این مسائل را دنبال میکند بیمعنا باشد اما برای مخاطبی که خوب جایگاه تسلیحاتی را میشناسد خندهدار است.
🔻اما حقیقت مخالفت آلمان با ارسال این سامانهها به اوکرین چیست؟ اگر در خاطرتان باشد چندی پیش در ضمن گزارشی نوشتیم که باوجود سفارش به صنایع امریکایی برای ساخت تجهیزات و تسلیحات لازم برای اوکراین آنها تاکید کردهاند که خط تولید آنها تکافوی این تقاضاها را نمیکند و این صنایع توان تولید بیش از اندازه سفارشات را ندارند. پیشنهاد این صنایع این بود که امریکا و ناتو بهتر است به سراغ کشورهایی بروند که این سامانهها را چند سال پیش سفارش داده و فعلاً در حال دریافت آن هستند، کشورهایی مانند سلطاننشین عمان و قطر!
🔻بله، همانگونه که متوجه شدید صنعت تسلیحات سازی غرب توانایی تامین نیازهای یک جنگ در سطح اوکراین را در شرایط فعلی ندارد. باوجود اصرار بیش از اندازه برخی کشورها، آلمان به خوبی از کمبود چنین سامانههایی در سازمان رزم ناتو آگاه است و میداند که ارسال آنها به اوکراین در چنین شرایطی یعنی فرستادن آنها به سمت نابودی اما این موضوع برای مقامات لهستانی که عطش وحشتناکی برای انتقام از روسیه دارند و فکر میکنند تسلیحات غربی و به ویژه امریکایی معجزه میکنند، اصلا قابل درک و فهم نیست.
🔻ماریوش بلاشاک، وزیر دفاع لهستان چندی پیش اواخر ماه نوامبر ایده ارسال سامانههای موشکی آمریکایی پاتریوت به صورت مستقیم به غرب اوکراین را مطرح کرد. این وزیر در آن زمان استدلال کرد: «این اقدام هم به محافظت از اوکراین در برابر خاموشیهای ناشی از حملات روسیه علیه زیرساختش و هم به افزایش امنیت در مرز شرقی ما منجر میشود.» این سطح از درک و فهم در یک مقام نظامی لهستانی نشان از کجفهمی او نسبت به میدان نبرد امروزی دارد، جایی که روسها موفق شدهاند با عبور از سد پدافند چند لایه فعلی ناتو در اوکراین عملاً آنها را به دردسر بیندازند.
🔻با این حال کریستین لامبرشت، وزیر دفاع آلمان با رد این ایده استدلال کرد که موشکهای پاتریوت همچنین بخشی از شبکه دفاعی ناتو محسوب میشوند. او در اواخر ماه نوامبر با بیان اینکه آنها برای استقرار در خاک ناتو در نظر گرفته شدهاند، گفته بود که «هرگونه به کارگیری این موشکها خارج از بلوک ناتو نیازمند بحثهایی در سطح ناتوست.» با توجه به اینکه آلمان از قدیمیترین کشورهای عضو ناتو به شمار میرود و مانند لهستان که چند سالی بیشتر نیست به عضویت این پیمان درآمده و کم و کاستیهای آن را بهتر میشناسد، موضعی که مطرح میکند بدون شک قویتر است.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش مستند حیدر علیف همزمان با سالروز پاکسازی آذربایجان از دست اشرار مزدور
همزمان با سالروز آزادی خطه قهرمانپرور و امیدبخش آذربایجان از دست اشرار مزدور فرقه پیشهوری در 21 آذرماه 1325 که باورود ارتش به این خطه صورت گرفت، شبکه سحر آذری پس از مدتها قرار است امشب و فرداشب در ساعت 21 مستندی از زندگی حیدر علیف از افسران کیجیبی که بعدها به ریاست جمهوری باکو رسید و حالا هم فرزندش الهام دارد راه و روش دیکتاتوری او را ادامه میدهد، پخش کند.
کلیت این مستند، نشان دادن حقایقی از زندگی حیدر علیف، پدر و مادر، زادگاه و پشتوانه خانواگی او است که حالا تولهاش مدعی پرچمداری از آذریها و به قول خودش ترکهای عالم شده است. اگر این مستند زیرنویس داشت ما هم در کانال منتشر خواهیم کرد اما پخش آن همزمان با آزادی خطه شمال غرب از اشغال فرقه پیشهوری پیام واضح و مهمی به رژیم باکو است که بهتر است بیش از این تاریخ را دستکاری نکرده و ادعاهای مفت و مجانی هم نکنند. الهام علیف هیچ رگ و ریشه ترک یا آذری نداشته، چه اینکه اردوغان و بیشتر اعضای دولت او هم ندارند...
@syriankhabar
برجام امضا نشود، وارد مرحله خطرنامی میشویم!
در یک موضعگیری عجیب و غیرقابل فهم، مقامات سعودی حالا دنبال شکلگیری توافق برجام میان ایران و امریکا هستند، توافقی که خودشان برای نابودیاش هزینههای زیادی تقبل کرده و به ترامپ فشار مضاعفی وارد آوردند. در این رابطه وزیر خارجه عربستان نسبت به عدم دستیابی به توافق هستهای هشدار داد و گفت که اگر این توافق انجام نشود وارد مرحله بسیار خطرناکی خواهیم شد.
«فیصل بن فرحان»، وزیر خارجه عربستان گفت که اگر توافق هستهای با ایران حاصل نشود وارد مرحله بسیار خطرناک و پیچیدهای خواهیم شد که باید از آن دوری کنیم. اگر ایران به سلاح هستهای دست یابد کشورهای عربی خلیج فارس تلاش خواهند کرد که امنیت خود را تضمین کنند.
فیصل بن فرحان اخیراً نیز در اظهاراتی گفت که ایران بخشی از منطقه و همسایه ما است و ما به دراز کردن دست خود به سوی همسایگانمان در ایران ادامه میدهیم، ما حرفهای مثبتی از ایران میشنویم و امیدواریم که این حرفها به روابط مثبت تبدیل شود! البته او توضیحی در این مورد نداد که چرا سعودی همواره در مسیر توافق سنگاندازی کرده و حالا وحشت زده دنبال امضای توافق است؟
@syriankhabar
🔳 همکاری ریاض و دوحه در انتخاب رئیس جمهور آینده لبنان
▪️این روزها مساله اصلی در لبنان انتخابات ریاستجمهوری این کشور است که در طول چند ماه گذشته بارها به دلیل مداخلههای خارجی ناکام مانده است. رقابتهای سخت و سنگین میان جریانهای سیاسی در این کشور به جایی نرسید و هر بار جلسات پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس جمهور آینده به شکست کشیده شد چرا که از همان ابتدا هم مشخص بود که عرصه سیاسی لبنان بسیار پیچیدهتر از آن است که هر یک از گروههای سیاسی در این کشور بتوانند به تنهایی از آن عبور کنند.
▪️آخرین جلسه برای انتخاب رئیس جمهور در لبنان، پنجشنبه برای نهمین بار برگزار شد. در این جلسه که 105 نفر از نمایندگان پارلمان حضور داشتند، ۳۹ رای برای میشل معوض ، ۳۹برگه سفید، یک رای برای صلاح حنین ، پنج رای برای عصام خلیفة ، ۹ رای برای لبنان جدید، سه رای برای بدری ضاهر، یک رای برای لاجل لبنان، یک رای برای زیاد بارود، یک رای برای فوزی ابو ملهب، چهار برگه باطله، یک رای برای معوض بدری ضاهر، و یک رای برای توافق. قرار است که دهمین دور رایگیری پنجشنبه این هفته برگزار شود. به همین دلیل خبرها از رایزنیهای خارجی برای انتخاب رئیس جمهور حکایت دارد.
▪️سفر ژوزف عون، فرمانده ارتش لبنان به دوحه و دیدار نجیب میقاتی، نخست وزیر موقت لبنان با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان دو مسئله را روشن میکند. مسئله اول اینکه حمایت از فرمانده ارتش به عنوان نامزد ریاست جمهوری دیگر صرفا یک تحلیل نیست و واقعیت دارد. دوم عربستانیها در مذاکرات را به روی فرانسویها درباره پرونده ریاست جمهوری لبنان گشودهاند. اخبار حاکی از این است که ریاض با فرانسویها و آمریکاییها درباره حمایت از نامزدی ژوزف عون برای پست ریاستجمهوری لبنان مذاکره میکند.
▪️تا یکشنبه شب ژوزف عون که به بیروت بازگشته هیچ کدام از نزدیکانش را در جریان سفرش نگذاشت هرچند که از توجه زیادی برخوردار شد. او یکی از مهمترین نامزدهای ریاست جمهوری لبنان یا تقریبا تنها رقیب جدی سلیمان فرنجیه، رئیس جریان المرده است. برای اولین بار محور سفر ژوزف عون تنها به حمایت از نهاد نظامی لبنان محدود نشد بلکه گفته میشود قطر وی را به دوحه دعوت کرد تا بیشتر درباره او بداند و بعدا به صورت رسمی به عنوان نامزد ریاست جمهوری لبنان معرفی شود.
▪️منابع آگاه میگویند، استقبال بن سلمان از میقاتی به درخواست امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه صورت گرفته است. به ویژه اینکه فرانسویها همچنان از میقاتی حمایت میکنند و میخواهند عربستانیها را قانع کنند که بعد از انتخاب رئیس جمهور جدید میقاتی همچنان نخست وزیر باقی بماند.
▪️حمایت عربستان مشروط به پایبندی به سیاست این کشور است که در بیانیه پایانی نشست سران عربستان-چین اعلام شد. در این بیانیه بر «اهمیت انجام اصلاحات لازم و مذاکره برای حل بحران لبنان تأکید شد تا این کشور مرکزی برای اقدامات تروریستی یا گروههای «تروریستی» نباشد که امنیت و ثبات منطقه را برهم میزنند یا منبع و گذرگاهی برای قاچاق مواد مخدر نباشد.»
▪️میقاتی پایبندی لبنان را به این مسئله اعلام کرد. او تأکید کرد که تمام اقدامات لازم را برای ممانعت از توهین به عربستان اتخاذ خواهد کرد. میقاتی از حضورش در ریاض برای تقویت وجهه عربیاش استفاده کرد. او با مشعل الاحمد الجابر الصباح، ولیعهد کویت دیدار و اعلام کرد که با هیئتی وزارتی به این کشور سفر خواهد کرد. وی با محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق و ایمن عبدالرحمن، نخست وزیر الجزایر نیز دیدار کرد.
▪️در این راستا میقاتی در دیدار با بشاره الراعی، گفت: ما همچنان برای پیگیری امور شهروندان تلاش خواهیم کرد. بشاره الراعی، رهبر مسیحیان مارونی لبنان مرا متوجه این مسئله کرد که باید قبل از برگزاری جلسه اخیر دولت مشورت میکردم. الراعی به مردم لبنان خیلی توجه دارد و امور لبنانیها برای همگی ما مهم است. من گفتم که مذاکره با تمام تیمها برای عبور از این مرحله دشوار را میپذیرم. تصمیم ما رسیدگی به امور شهروندان و کشور است برای همین موضوع برگزاری جلسه اخیر دولت را توضیح دادم و گفتم که این موضوع طایفهای نیست. حضور نمایندگان تمام طایفهها در کابینه پابرجا بوده است. ما به پیگیری امور شهروندان ادامه خواهیم داد.
▪️هر چند الاخبار معتقد است که با این سفرها و رایزنیها تقریباً باید رئیسجمهور آینده لبنان را از هماکنون مشخص شده دانست، اما ناتوانی جریانهای سیاسی داخلی لبنان برای انتخاب رئیس جمهور آینده تبعات سنگینی برای آینده این کشور دارد. اینکه قطریها با چه واسطهای در جریان انتخاب رئیس جمهور آینده ورود کردهاند خود سوال مهمی است که پاسخ به آن چندان سخت نیست و میشود با شواهد و قرائن معتبر آن را پیدا کرد.
@syriankhabar
از کنار حمله به محل حضور دیپلماتها و تجار چینی در کابل به سادگی نگذرید، این یک پروژه است که بخشی از آن چند ماه پیش با کودتای سیاه سیاسی سفارت امریکا، ارتش پاکستان و احزاب این کشور علیه دولت عمران خان شکل گرفت. ادامه این پروژه ناآرامیها و خرابکاریها در ایران بود و سرانجام ادامه آن باید در آسیای مرکزی شکل بگیرد. امریکا و انگلیس با تحریم روسیه و بستن همه راهها بر روی چینیها، مسیر ارتباطی آنها به سمت غرب را بستند. قرار بود راه آهن چابهار به زاهدان را هم منهدم کنند، قرار بود به بندر شهید بهشتی در چابهار هم حمله کنند، قرار بود در دهها نقطه دیگر هم به هر جایی که قرار است در آینده برخلاف منافع غربیها عمل کند، حمله کنند اما این خواست خدا بود که موفق نشدند و خودشان منهدم شدند.
امریکا به هیچ عنوان نمیخواهد اجازه دهد که هیچ کشوری با افغانستان رابطه داشته باشد، حضور 20 ساله در این کشور به سیا این فرصت کافی را داد تا چنان جای پای خود را در این کشور مستحکم کند که به این سادگی طالبان و غیر طالبان موفق به پاکسازی نشوند. طالبان دو گزینه دارد، یا با امریکا همکاری کند، یا با کشورهای منطقه و همسایگانش.
@syriankhabar
یک زمانی لشکرکشی میکردید، اشغالگری میکردید، کودتا میکردید و خلاصه هر غلطی دوست داشتید میکردید اما امروز هیچ غلطی نمیتوانید کنید و فقط بنشینید و بگوئید تحریم میکنیم. این وضعیت نشان از ناتوانی و بیعرضگی کامل شماها دارد و بیانگر پایان دوران قدرت و زورگویی غرب. مقاومت ما بالاخره جایی نتیجه خواهد داد و همانگونه که از مرزهای کشورمان با اردنگی بیرون انداخته شدید و با التماس ملوانهای متجاوزتان را پس گرفتید به زودی اتفاقات دیگری هم خواهد افتاد. مراقب اسکاتلند و بعدش هم ایرلند شمالی و ولز باشید... قرار است دوباره اتفاقات مهمی آنجاها روی دهد؛ تحریم دیگر فایدهای ندارد ما هم منافع انرژی داریم، هم مساحت بسیار، هم همسایگان زیاد و هم دوستانی که به شدت از شماها بدشان میآید. ما در این جهان تنها نیستیم و شما دارید روز به روز تنهاتر میشوید.
گزارش بعد را بخوانید...
@syriankhabar
🔴 دولت انگلیس، ارتش را به میدان آورد
🔻دولت انگلیس که برای همه جهان نسخه میپیچد و تلاش دارد تا همچنان قیافه یک ابرقدرت را دربیاورد، مانند روباه پیری که توان شکار ندارد و صرفا تلاش میکند تا با حقهبازی و مکاری تاریخی با دندانهای پوسیده پست سر امریکا حرکت کرده و به نان و نوایی برسد، حالا روز به روز ابعاد در هم وضعیت بحرانی اقتصادیاش دارد خودنمایی میکند. بحران اقتصادی که با پایان یافتن سرمایههای غارتشده از مستعمرات چند دهه پس از جنگ دوم جهانی و قدرتگیری کشورهای جدید در عرصه جهانی دارد خودش را نشان میدهد، برای سران لندن آشفتهبازار خطرناکی را به همراه آورده است.
🔻بر اساس نوشته نشریه دیلیمیل، انگلیس قرار است در هفتههای آینده با نزدیک شدن به موعد تعطیلات سال نوی میلادی درگیر موجی از اعتصابات کارگران و کارمندان معترض در چندین بخش اعم از بخش پست، پرستاران، پیراپزشکان، راه آهن و نیروهای کنترل مرزی در اعتراض به شرایط کاری و حقوقهایشان باشد و مقامات این کشور برنامه دارند تا نیروهای ارتش را برای مدیریت تبعات این اعتصابات به خدمت بگیرند.
🔻نیروهای بخش گیتهای خروج از مرز در انگلیس خودشان را برای اعتصاب به مدت هشت روز از ۲۳ دسامبر تا موعد فرا رسیدن سال نوی میلادی که مصادف با تعطیلات سال نو است، آماده میکنند و پرسنل ارتش و کارمندان دولت در انگلیس برای آنکه در صورت لزوم از آنها برای مدیریت تبعات این اعتصابات استفاده شود، تحت آموزش قرار گرفتهاند. همچنان که بارش برف جنوب انگلیس را درگیر کرده، صدها تن از سربازان ارتش این کشور قرار است در چند هفته آینده در بیمارستانها مستقر شده و به حفظ تامین خدمات حیاتی در ضمن دو هفته اعتصاب در آستانه تعطیلات کریسمس کمک کنند.
🔻روز دوشنبه وزیران دولت انگلیس در نشست اضطراری مشهور به «کبرا» حضور پیدا خواهند کرد تا برنامههای احتیاطی برای مدیریت تبعات اعتصاب از سوی پرستاران در روز پنجشنبه و دور جدید اعتصابهای کارمندان بخش راه آهن و پست با هدف فلج ساختن این کشور در آستانه تعطیلات کریسمس را نهایی کنند. گروههای سربازان در حال حاضر تحت آموزش قرار گرفتهاند تا جانشین نگهبانان گیتهای خروج از مرز فرودگاهها که تهدید به اعتصاب با هدف خراب کردن برنامههای خانوادههای انگلیسی برای رفتن به سفر در روزهای تعطیلات عید سال نو کردهاند، شوند. کارکنان بزرگراهها هم قصد دارند با اجرای اعتصابات باعث اخلال در جادهها شوند.
🔻انجمن پزشکی بریتانیا دیروز هشدار داد که اعتصاب پزشکان جوان با هدف مطالبه افزایش ۲۶ درصدی حقوق «بسیار محتمل» است. جیمز کلورلی، وزیر امور خارجه انگلیس اظهار کرده، وزرای دولت این کشور میتوانند انجام اعتصاب از سوی کارمندان بخش خدمات اضطراری شامل پیراپزشکان و آتشنشانها را ممنوع کنند. او در حالی از این قدرت صحبت میکند که برای کشورهای دیگر نسخهشفابخش اعتصاب مینویسد! استفن پاویس، مدیر پزشکی سازمان خدمات ملی سلامت انگیس هشدار داد اعتصابات دارد در بدترین زمان ممکن رخ میدهد در حالی که بخش بهداشت و درمان انگلیس با شیوع زودهنگام آنفلوانزا و موج جدید همه گیری کووید مواجه شده است.
🔻دولت انگلیس در یک دو راهی سخت قرار گرفته است، چه به این اعتصاب تن دهد و چه آن را از سر بگذراند، در هر دو صورت متضرر است. به نوشته دیلی میل برخی منابع دولتی گفتند، ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس متقاعد شده که تسلیم شدن مقامات به مطالبات اتحادیهها در زمینه دستمزد سبب خواهد شد تورم تا سالها در این کشور جا بیفتد و استانداردهای زندگی در انگلیس را فلج سازد. دولت انگلیس که با افزایش هزینههای زندگی مردم مواجه است، حاضر به افزایش حقوقها نیست و دخل و خرج مردم با هم اصلا نمیخواند.
🔻وزیران دولت انگلیس مذاکراتشان را با روسای بخش راه آهن به دلیل نگرانی از بابت اینکه اعتصابات بر تحویل محمولههای باری حیاتی در حوزههایی همچون انرژی تاثیر بگذارد تشدید کردهاند. اولیور داودن، مقام مسئول دفتر کابینه دولت انگلیس شب گذشته از رهبران اتحادیه های اعتصابگر خواست این اعتصابات «پر آسیب» را لغو کنند. او بیان کرد: موضعی که اتحادیه ها اتخاذ کردهاند باعث اخلال در زندگی میلیونهها فرد سختکوش در هفتههای آینده خواهد شد. داودن که ریاست نشستهای کبرا در کابینه دولت انگلیس را بر عهده دارد بیان کرد، وزیران دولت در تلاش برای به حداقل رساندن اختلالات ناشی از اعتصابات هستند اما اذعان کرد که احتمالا خدمات کلیدی با مشکل روبرو خواهند شد.
🔻با این حال، نخست وزیر در حال کار به روی تدابیری برای سختگیرانهتر کردن قوانین اعتصاب از جمله ممنوع کردن اعتصاب برای دیگر نیروهای اضطراری به غیر از نیروی پلیس است. این یعنی آنکه در سالهای آینده دیگر کسی در انگلیس نمیتواند دست به اعتصاب بزند و هر کسی هم زد، مجرم شناخته شده و دادگاهی میشود!
@syriankhabar
اخبار سوریه
🔴 دولت انگلیس، ارتش را به میدان آورد 🔻دولت انگلیس که برای همه جهان نسخه میپیچد و تلاش دارد تا همچن
🔻این اعتصابات در شرایط بسیار بد اقتصادی انگلیس برای ریشی سوناک مانند یک بمب اتمی عمل میکند و همه برنامههای او برای بهبود آنچه که شرایط اقتصادی این کشور خوانده میشود را بر باد خواهد داد. همزمان با ضعیف و کوچک شدن اقتصاد انگلیس، شاهد سختگیرانهتر شدن قوانین اعتصابات میشویم، یک روزگاری انگلیس با منابع دیگر کشورها هر کاری میخواست میکرد و حتی کشور را هم تعطیل میکرد اما امروز این توانایی دیگر در میان سران لندن وجود ندارد که از پس همه خرجها بر بیایند. هزینهها به شدت افزایش یافته و به تبع آن درآمد دولت کاهش پیدا کرده است.
🔻خروج انگلیس از اتحادیه اروپا که با طمع همراه شدن با امریکا برای کار علیه این اتحادیه صورت گرفت، رسما جواب معکوس داد و اقتصاد امریکا خودش دچار شوک و بیماری شد. مقامات انگلیسی بسیار امیدوار بودند که بتوانند با پناه گرفتن در سایه قدرت دلار، جایگاه خود را در اقتصاد جهانی همپیمان و همراه با امریکا حفظ کنند ولی روی کار آمدن فردی مانند ترامپ که به هیچکس جز جیبش وفادار نبود، چهار سال طلایی را از انگلیسیها گرفت. کرونا هم ته مانده پولهای غارت شدن دیگر کشورها را از جیب آنها درآورد....
🔻امروز هم که جنگ اوکراین بر خلاف باور آنها به جای چند هفته و دو ماه، دارد به یک سالگی میرسد و هیچ چشماندازی هم برای پایان آن وجود ندارد. دولت انگلیس که عملاً فرماندهی این جنگ را در حوزه نظامی، رسانهای و تبلیغاتی بر عهده دارد و قرار بود در طول هشت سال گذشته با ارسال کمکهای نظامی و آموزش لازم به نظامیان اوکراینی آنها برای شکست یک ماهه روسیه، اشغال دنباس و کریمه آماده کند حالا شکست خورده و تلفات گسترده را هم از مردم مخفی میکند. واقعیتهای انگلیس بسیار تلخ است و مقامات این کشور فکر میکنند میتوانند با فرافکنی بر آن سرپوش بگذارند.
🔻وضعیت اقتصادی به شکلی در حال پیش رفتن است که اسکاتلندیها این بار بدون شک به جدا شدن از انگلیس رای خواهند داد، چرا که آنها خواستار پیوستن به اتحادیه اروپا هستند و این مساله در مورد ایرلند شمالی هم صدق میکند. اگر اسکاتلند از انگلیس جدا شده و به عنوان کشوری مستقل در سپهر سیاسی اروپا نمایان گردد، به عنوان دارند اصلی بسیاری از منابع مهم، از جمله نفت دریای شمال و همچنین جدا کردن بخشهای بزرگی از اقتصاد آنچه بریتانیا نامیده میشود، اقتصاد انگلیس را به شدت تضعیف و کوچک خواهد کرد. آینده به شدت به ضرر مقامات لندن است و آنها باید بدانند که عمرشان به مویی بند است.
@syriankhabar
اگر تا چند روز پیش صرفاً بر مبنای اعترافات چند نفری که از نزدیک می شناختم در این مورد مینوشتم و از تهدید همه آنهایی که اکانت خود را به امریکا و رژیم صهیونیستی فروختند، حالا با اطمینان کامل مینویسم که حدسم درست بود و بخشی در ناتو برای شناسایی و جلب همکاری فعالان مجازی ایرانی در داخل و خارج از کشور شکل گرفت و خیلی هم با قدرت عمل کرد. خیلیها فریفته پول شدند و مملکتشان را به مشتی دلار و شغل و احتمالا برخی امکانات دیگر فروختند و گروهی دیگر اما با شرافت مانده، رنج در راه وطن را پیشه کردند و حاضر به خیانت نشدند.
متاسفم برای این افراد که همه آنها، تقریباً همه آنها برای همیشه از صفحه خاطرات و روزگار ما پاک شدند، آنها به اشرفنشینان در آلبانی پیوسته و هیچ تفاوتی با آنها ندارند. مشتی منافق، خائن و وطنفروش که کشورشان را به اجنبی فروختند تا چند روزی مشتی دلار بیشتری در جیبشان باشد. ما را نمیشود خرید، بهای ما خونمان است که در راه وطن میدهیم، در راه آزادی و سرافرازی ایران عزیز میدهیم، در راه شرافت و پاسداری از مام میهن میدهیم.... زنده باد ایران و نفرین ابدی ایزد بر خائنان و وطنفروشها...
@syriankhabar
آمریکاییها تا دیروز ناله میکردند که آمدن سوخو ۳۵ به ایران میتواند موازنه قوا در آسمان منطقه را به هم بزند و عملاً به برتری هوایی ارتش اشغالگر این کشور در منطقه هم پایان دهد و حتی جان کربی ادعا کرده بود از هیچ تلاشی برای نابودی این همکاریها خودداری نخواهد کرد. اما طبق معمول همیشه، مأموریت را آیت بار هم به بخش رسانهای خود میدهند تا بگویند: نه چیزی نیست، مشکلی نیست، اصلاً سوخو ۳۵ جنگنده مهمی هم نیست، اصلا حضورش در ایران درد هم ندارد (مثل ماجرای اس۳۰۰ که چقدر تلاش کردند تا خرابش کنند و بعد که آمد گفتند اصلا مهم نیست!) حالا نشریه فوربس ماموریت دارد تا این مهم را به خواننده القا کند! ولی مسئله بسیار فراتر از این حرفها است و سوخو ۳۵ با استقرار در پایگاههای مقدم ارتش در سواحل خلیج فارس با کمک پدافند قدرتمند و یکپارچه کشورمان هر تهدیدی را در نطفه خفه خواهد کرد. نکته جالب در نوشته این مجله آمریکایی این است که اعتراف کرده که ایران به احتمال زیاد علاوه بر تحویل گرفتن بیش از ۶۰ فروند سوخو ۳۵ به احتمال زیاد تعداد قابل توجهی هم سوخو ۳۰ دریافت کند... دردش بعد مشخص خواهد شد.
@syriankhabar
من همیشه فکر میکردم عباس عبدی به عنوا کسی که در حوزه نوشتن و مطبوعات از باسابقههاست و معمولاً حرف ناحق نمیزند همیشه همین جور میماند اما گاهی اوقات نگاه شخصی و رفتار فردی در نوشتههای او دیده میشود که به خوبی میتوان فهمید بیش از آنکه بخواهد حقیقت را بگوید دنبال آن است تا حقیقت را آن گونه که دوست دارد برای مردم و مخاطب تغییر دهد و تفسیر کند. مانند همین یادداشت که در روزنامه الیاس حضرتی نوشته است.
نمی خواهم زیاد بنویسم فقط می خواهم چند کلمه اشاره کنم که آیا آقای عبدی به همین اندازه که به یک امضای چین پای یک بیانیه کذایی که هیچ ارزش عملیاتی هم ندارد، واکنش نشان داده و آن را به دادن درس و خدمت بزرگ به ایران توصیف کرده در مورد خروج آمریکا از برجام هم این چنین نوشت؟ برجامی که امضا شده بود، توافق شده بود و جنابش آن را راه نجات ایران میدانست؟ اگر چین با امضای یک کاغذ که پیش از آن هم دو بار آن را امضا کرده بود و امثال آقای عبدی هیچ وقت از آن خبردار نشدند، چنین درسی داده، باید از رفتارهای دوستان غربی او چه نتیجهای بگیریم؟! چرا در مورد رفتارشناسی غرب چیزی نمیگوید؟!
@syriankhabar
آخه تو شغال هم نیستی با اون قیافهات، ادای گرگ و در میاری؟! از دیروز اوباش اردوغان و علیف جاده قره باغ به ارمنستان را بستهاند و اینها هم از قرار معلوم محیط بانی طویله علیف هستند... به هر جانور جوندهای میخورد الا درنده...
@syriankhabar