12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان شاید در خاطرشان باشد سال گذشته و همین چند ماه پیش از افزایش توان پدافندی ارتش یمن مطالبی را گفتم و نوشتم. بسیاری از دوستان میگفتند کشوری که محاصره است چگونه میتواند قدرت پدافندی خود را افزایش دهد اما همانگونه که در طول روزهای گذشته مشاهده کردهاید، یمنیها سامانه های پدافندی قدیمی را به روز کرده و حتی موفق شدند سامانههای جدیدی نیز دریافت کنند. در طول یک ماه گذشته آنها حداقل سه فروند پهپاد متعلق به سعودیها را سرنگون کرده و به سمت تعدادی از جنگندههای رژیم شلیک و آنها را ناچار به ترک معرکه بودند. همین سه روز پیش نیز یک فروند بالگرد آپاچی سعودی ها را در استان عسیر ساقط کردند. این نشان می دهد که یمنی ها به بلوغ خوبی در حوزه پدافندی رسیده و با این حال دشمن هنوز نمی داند که با چه شگفتی هایی در جبهه یمن مواجه خواهد شد. این هم ویدیویی از پهپاد غول پیکر وینگ لانگ چینی که روز گذشته ارتش یمن با موشک زمین به هوای خود موفق به سرنگونی آن شد.
@syriankhabar
کجای دنیا کسانی که می خواهند اعتراض کنند به فرمانداری حمله می کنند یا به کلانتری یا مسیر ورودی کالا به کشور را میبندند؟ در ماهشهر جریانهای نئوبعثی به بهانه اعتراض وارد محوطه بزرگ انبارهای ذخیره مواد غذایی شده تا مایحتاج روزانه مردم ایران را به آتش بکشند و چون موفق نمی شوند با سلاح های سنگین و نیمه سنگین به سمت کامیونها و تریلرهای حامل مواد غذایی آتش می گشایند و چند کامیون بی دفاع را منهدم میکنند و سپس به بیشه های اطراف بندر امام پناه میبرند. در طول سه روز آنها به صورت مداوم به سمت این کامیون ها شلیک می کنند، درست مانند کاری که در بندر ام القصر و بصره عراق کردند، میخواهند راه ورود کالا و مواد لازم به داخل عراق را بگیرند این جا نیز این سناریو را پیاده کنند. صدها فرد مسلح وقتی به هشدارهای نیروهای امنیتی گوش نمی دهند با مشت آهنین فرزندان ایران مواجه شده تا به آنها یادآور شوند که بازی کردن در زمین آمریکا و آل سعود به بهانه اعتراض به گرانی بنزین محلی از اعراب ندارد چرا همه آنهایی که کشته شدند، فقط از یک نقطه بودند!!! حالا این شبکه سعودی هی بگوید «مردم معترض» چه کسی باور می کند؟
@syriankhabar
اخبار سوریه
کجای دنیا کسانی که می خواهند اعتراض کنند به فرمانداری حمله می کنند یا به کلانتری یا مسیر ورودی کالا
نکته جالب آنکه در این روزها همه تلاش می کنند از کشته های حادثه ماهشهر پشته بسازند و با آمارهای مندرآوردی (مانند آنچه روزنامه نیویورک تایمز به نقل از افراد محلی خبر داده) تلاش داشته باشند تا سوار بر موج احساسات شده و آنچه را که در مهمترین بندر اقتصادی کشور روی داده به یک اعتراض ساده ختم کنند. متاسفانه وقتی عدهای میخواهند نفس یک کشور را بگیرند یک کشور علیه آنها وارد عمل خواهند شد، هیچ دولتی و هیچ حکومتی اجازه نخواهد داد که گروهی اندک زندگی را بر اکثریت مطلق سخت کنند.
در حالی که رسانههای غربی و سعودی از آنچه درباره اتفاقات ماهشهر می نویسند و می گویند، جز دروغ چیزی ندارد، اما شاهدان عینی به ما گفتند که به مدت سه روز جرات بیرون آمدن از محوطه بندر امام را نداشتند چرا که مثل نقل و نبات روی آنها گلوله ریخته میشد.... چه کسی این گلوله ها را شلیک می کرده که هیچ وقت فشنگهایش به پایان نمیرسیدهاست؟ کسی که معترض است یک ساعت یا دو ساعت در نیزارها میماند نه تا ۷۲ ساعت!! آیا آنهایی که به مدت ۷۲ ساعت در نیزارها ماندند و بارها از آنها خواسته شد تا این منطقه را ترک کنند با خود مایحتاج چند روز جنگ را نبرده بودند؟
این که به دروغ گفته می شود ۳ قبضه سلاح پیدا شده؟ حکایت همان روایت های وارونه همیشگی است که دشمنان این آب و خاک نقل می کنند. حوادث تلخ روی داده در ماهشهر نشان داد که عده ای تلاش می کنند تا کشور ما را آرام آرام به سمت خشونت ببرند ایی که در خارج از مرزها نشسته برای مردم نسخه میپیچند و مردم بیچاره را به سمت گلوله هدایت میکنند به خودشان آن سوی دنیا به ریش ما و کشته شدههای این حادثه می خندند.
@syriankhabar
اینها تعدادی از تروریستهای اردوغانی هستند که رئیسجمهور ترکیه از آنها بهعنوان «ارتش ملی» یاد کرده و میکند. اما در واقع، همانگونه که در پچهایی که روی لباسهای آنها به وضوح مشخص است، این افراد بازماندههای گروهک داعش هستند که در قالب جبهه ملی و به دلیل بیرحمی و آدمکشی برای پاکسازی شمال سوریه توسط اشغالگران ترک راهی این مناطق شدهاند.
نفاق و دورویی رئیس جمهور ترکیه در این مورد زبانزد است، پیش از این گفته بودم که ارتش اشغالگر ترکیه به استعداد یک گردان یا حدود 600 نفر از اعضای گروهک تروریستی داعش را وارد شمال سوریه کرده و در صدد است تا آنها را به منظور اقدامات توسعهطلبانه دوباره رها کند...
@syriankhabar
عصر امروز نبرد های بسیار سنگینی میان ارتش سوریه و تروریستهای تکفیری وابسته به ترکیه در جبهههای مختلف استان ادلب در جریان است در این درگیری ها ارتش موفق شد روستاهای رسمالورد، اسطبلات و سروج را بار دیگر به کنترل دربیاورد.
@syriankhabar
شاید اولین کسی بودم که از آموزش دیدن برخی از عناصر که خود را وارد اعتراضات مردمی کرده و دست به تخریب و کشتار زدند، نوشتم. حالا اما یکی یکی نهادهای امنیتی این مساله را تکرار میکنند. سوالم این است، چرا من زودتر از شماها این را فهمیدم؟ چرا شماها مسائل را جدی نمیگیرید؟ چرا هیچ وقت نمیخواهید واقعیت را قبول کنید؟ نمی دانید کل سوریه را فقط 400 نفر به هم ریخت؟ این 400 نفر با کمک الجزیره، العربیه و سایر رسانههای عربی و غربی آرام آرام دست به تشکیل ارتشهای تروریستی زدند؟
آیا نمیدانستید که سران کشورهای حامی گروههای شورشی در سوریه چون دیدند نمیتوانند افراد زیادی را از بدنه ارتش و نیروهای مسلح سوریه جدا کنند، اقدام به جذب آدمهای عادی برای این گروهکها کردند که فقط فرمانده آنها زمانی در ارتش سوریه گروهبان یا نهایت سرگرد بودند؟ آیا فکر میکنید دشمنان این ممکلت بیکار مینشینند؟؟
@syriankhabar
سر تیم آموزشی گروه موسوم به دستمال سرخ ها در گروهک تروریستی جبهه النصره ساعتی پیش در حمله هواگرد های وابسته به آمریکا در نزدیکی مرزهای سوریه و ترکیه در شهر ٱطمه به هلاکت رسید.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراضات مدنی، معترضان شریف در شهرهای خوزستان!
در هر کشوری چنین اتفاقی رخ دهد حکومت آن شهر را قرنطینه میکند...
شادگان
@syriankhabar
*️⃣طرح انگلیسی اقلیمبندی یمن و منافع طرفهای مداخلهگر/1
🔹سیاست سعودی و اماراتیها در یمن همچنان بر پایه تدبیر تاریخی و دستورالعمل انگلیسیها عملیاتی است. چند سال پیش و در هنگامه اوج حمله سعودی و اماراتی به این کشور که چند کشور دیگر هم آنها را همراهی میکردند، مساله اقلیمبندی کردن یمن به میان آمد. این سیاست که سازمان جاسوسی انگلیس آن را طراحی کرده، بیشتر بر پایه تقسیم یمن بر پایه منابع زیرزمینی و همچنین استقلال در برخی تصمیمگیریها است تا بر اساس آن، طرفهای غربی و همچنین عربی بتوانند بیشترین بهرهبرداری را از آن کنند. با این حال هنوز هم این طرح روی کاغذ باقی مانده و توان اجرایی کردن آن نیست.
🔹بزرگترین مشکل طراحان این است که ائتلاف سعودی-اماراتی موفق به پایان جنگ به نفع خود نشدند و ارتش یمن موفق شد با هدف قرار دادن عمق سعودیها، ضمن وارد کردن ضربات کاری در حوزه اقتصادی و راهبردی، در نبردهای زمینی نیز زمام امور را به دست بگیرد و کار را به شیوهای ادامه دهد که آنها از پیروزی ناامید شوند. موفقیت ارتش و کمیتههای مردمی یمن در پایداری در برابر دشمن و رو شدن دست کشورهای متجاوز برای بیشتر شهروندان یمنی باعث شد تا آنها در همچنان در آروزی اقلیمبندی این کشور بمانند. طرحی که قرار بود عملا یمنیها را در یک رقابت و جنگ دائمی با هم نگه دارد و اجازه رشد و توسعه را به آنها ندهد.
🔹اما اینکه این طرح چه ابعادی دارد و طرفهای مخالف و موافق با آن چگونه برخورد کرده و میکنند، همچنین عملکرد خائنانه دولت عبدربه منصور هادی که عملا مسیر را برای پیشبرد اهداف انگلیسیها مهیا کرده خود مواردی است که با مطالعه میتوان به عمق این طرح و پیامدهای آن پی برد. به عنوان مثال، در استان حضرموت که عملا نیمی از یمن را در بر میگیرد، بیشترین ذخائر انرژی نهفته است و از سوی دیگر سعودیها امیدوار هستند که طرح لوله انتقال نفت خود را در استان مهره به اقیانوس هند برسانند و راهی برای دور زدن خلیج فارس پیدا کنند. در ادامه، برای درک بهتر آنچه که قرار است روی دهد، گزارشی را که روزنامه العربی الجدید به تازگی منتشر کرده، با هم مطالعه میکنیم.
🔹بیشتر استانهای یمن به ویژه استانهای جنوب، شرق و غرب که تحت کنترل انصارالله نیستند شاهد خیزش و تحرکاتی است که خواهان تغییر وضعیت اقلیمهای این کشور هستند. منافع خاص هر منطقه در کنار مداخلات منطقهای، مهمترین عواملی هستند که منجر به طرح ایدههای جدید درباره نقشه اقالیم یمن شده است. عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن فوریه ۲۰۱۴ براساس خروجیهای کنفرانس گفتوگوی ملی، ساختار نهایی دولت فدرال آینده این کشور را اینگونه تصویب کرد که متشکل از شش اقلیم؛ دو اقلیم در جنوب و چهار اقلیم در شمال یمن باشد.
🔹اما در رابطه با جنوب یمن، طبق ساختار مذکور، اقلیم حضرموت به مرکزیت المکلا شامل استانهای المهره، حضرموت، شبوه و سقطری میشود و توافق شده است که اقلیم عدن نیز به مرکزیت خود عدن از استانهای عدن، أبین، لحج و الضالع تشکیل شود. در رابطه با اقلیمهای شمال یمن نیز اقلیم سبأ به مرکزیت مأرب شامل استانهای البیضاء، الجوف و مأرب است. همچنین اقلیم الجند به مرکزیت تعز دربرگیرنده استانهای تعز و إب است. در همین راستا، توافق شده است که اقلیم تهامه به مرکزیت الحدیده هم از الحدیده، ریمه، المحویت و حجه تشکیل شود و اقلیم آزال به مرکزیت صنعا نیز شامل صنعا، صعده، عمران و ذمار باشد.
🔹چند منبع یمنی گزارش دادند، تحولات یمن در سالهای اخیر منجر به مطرح شدن ایده تغییر نقشه اقلیمهای یمن شد. در رأس این تحولات کودتای عدن و اتفاقات و اختلافات پس از آن میان دولت مستعفی و امارات و نمایندگانش قرار دارد. علاوه بر این مخالفان مداخلات عربستان در استانهای یمن پیدا شدند، به ویژه پس از آنکه عربستان توافق ریاض بر سر تقسیم مجدد قدرت را بر دولت مستعفی و شورای انتقالی جنوب یمن تحمیل کرد.
🔹دولت مستعفی یمن به گونهای وانمود میکند که خواسته برخی استانها مانند سقطری و المهره برای تبدیل شدن به اقلیمی واحد و مجزا از اقلیم حضرموت را درک میکند. این طرح همچنین مورد حمایت کشور عمان است، مشروط بر اینکه نباید عربستان و امارات در مرزهای آن حضور داشته باشند. با این وجود عربستان نیز درصدد راضی کردن اهالی این دو استان برای توقف اعتراضات روز افزون علیه حضور خود در سقطری و به ویژه المهره است.
@syriankhabar
*️⃣طرح انگلیسی اقلیمبندی یمن و منافع طرفهای مداخلهگر/2
🔹ریاض به شورای المهره و سقطری وعده داده است که از گزینه آنها مبنی بر تبدیل این دو استان به یک اقلیم مستقل حمایت کند. این درحالی است که ریاض حضرموت را به سمتی سوق میدهد که به یک اقلیم مستقل تبدیل شود. به همین دلیل منصور هادی به دنبال بررسی تجزیه حضرموت به دو استان است؛ یعنی حضرموت وادی و حضرموت ساحل، به ویژه اینکه که وسعت کامل حضرموت ۱۹۳ هزار کیلومتر مربع از مجموع ۵۵۵ هزار کیلومتر مربع مساحت کل یمن را تشکیل میدهد و بخش عظیمی از ثروت این کشور در آنجا متمرکز شده است.
🔹اما درباره اینکه شبوه جزئی از اقلیم حضرموت باشد اختلاف نظر وجود دارد و نظر دیگری مبنی بر اینکه شبوه به اقلیم جدیدی ملحق شود نیز مطرح است. منابع مذکور معتقدند که امارات اهمیت زیادی برای این مسأله قائل نیست که حضرموت و شبوه یک اقلیم را تشکیل دهند و یا جزو دو اقلیم باشند بلکه مسأله مهم برای اماراتیها این است که حاکم اقلیم حضرموت چه فردی باشد.
🔹بنابراین، امارات از طریق شخصیتهای برجسته به دنبال ایجاد یک جنبش حضرموتی است که در رأس آنها «علی سالم البیض»، رئیس جمهوری اسبق یمن (سالهای ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۰) که در حال حاضر مقیم ابوظبی است، قرار داد. امارات اخیرا طرح بازگرداندن البیض به عرصه سیاسی یمن را آغاز کرده است و به همین منظور «خالد بحاح»، نخستوزیر سابق یمن را نیز آماده کرده تا دستنشانده برجسته ابوظبی در جنوب یمن باشد. تلاشهای امارات تنها محدود به این نمیشوند که بار دیگر بحاح را معاون رئیسجمهوری یا نخستوزیر در یمن بکند، بلکه ابوظبی میخواهد که وی سمت رئیس جمهوری آینده یمن را برعهده بگیرد. بحاح پس از اینکه با منصور هادی دچار اختلافاتی شد در آوریل ۲۰۱۶ توسط وی از سمت معاون رئیس جمهوری و نخستوزیری دولت مستعفی برکنار شد.
🔹این درحالی است که دولت مستعفی یمن به دنبال دور کردن امارات و نمایندگان آن از مناطق دارای منابع این کشور است اما عربستان که طی چند دهه اخیر نفوذ قابل توجهی در حضرموت داشته و از آنجایی که بسیاری از شخصیتهای اجتماعی، سیاسی و تجاری این استان تبعه این کشور هستند، اهمیت خاصی برای این اقلیم قائل است. به ویژه اینکه ریاض قصد دارد تا پروژه صادرات نفت خود از طریق دریای عرب را با عبور خط لوله نفت از حضرموت به بندر الضبه اجرا کند و زمینهسازی میکند تا آن را به بندری برای صادرات نفت خود تبدیل کند.
🔹در مقابل، سلطنت عمان معتقد است که نزدیک شدن عربستان و امارات به مرزهایش برای این کشور خطرناک است و به همین دلیل از «شورای نجات ملی» تحت رهبری «حسن باعوم» حمایت میکند تا این گروه قدرتی باشد که عمان در برابر نفوذ عربستان و امارات در نزدیکی مرزهایش از آن استفاده کند. باعوم که اهل حضرموت بوده و بسیار به عمان سفر میکند در حال سر و سامان دادن به وضعیت خود در این استان است. اما شورای انتقالی جنوب یمن مورد حمایت امارات معتقد است که افزایش تعداد اقلیمهای جنوب یمن از دو اقلیم به چهار و یا پنج اقلیم طبق نتیجه کنفرانس گفتوگوی ملی باعث ورود به بازی سهمخواهیهای جنوب میشود که نفوذ آن و امارات را تضعیف میکند و در نهایت منجر به ناکامی تلاشهای آنها برای تبدیل جنوب به یک اقلیم تحت عنوان عدن و حکومت بر آن میشود.
🔹در شمال هم این اختلافات به ویژه در اقلیم موسوم به تهامه وجود دارد که شامل استانهای حدیده، ریمه، المحویت و حجه است. این اختلافات امارات را بر آن داشته تا خواستار جدایی مناطقی از اقلیم الجند شود که از إب و تعز تشکیل شده است. مناطق مورد نظر امارات شامل مناطق ساحلی تعز یعنی المخاء، ذوباب و باب المندب هستند که ابوظبی خواستار ایجاد یک اقلیم مستقل متشکل از مناطق مذکور تحت عنوان «اقلیم ساحل غربی» است. امارات درصدد است تا گروههای تحت حمایت و نمایندگان آن کنترل اقلیم ساحل غربی را به دست بگیرند مانند تهامه که نمایندگان آن در شمال یمن یعنی نیروهای علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری پیشین این کشور بر آن تسلط دارند و این مسأله چیزی که با اعتراض امارات روبهروست.
🔹طبق محاسبات ابوظبی، خارج شدن کامل تعز و إب از کنترل حوثیها به معنای نفوذ امارات در این اقلیم است، چراکه این اقلیم پایگاه دولت مستعفی و طرفهای حامی آن است. از همینرو، اقلیم سبأ هم که آرامتر از مناطق دیگر است و شامل استانهای مأرب، الجوف و البیضاء میشود، پایگاه دیگر دولت عبدربه منصورهادی است و بزرگترین قدرت نظامی و مردمی حامی دولت وی در این اقلیم حضور دارد و با حضرموت و شبوه هممرز است و پیشتر شبوه، حضرموت و أبین از اقلیم سبأ برای توقف نفوذ نمایندگان امارات به این مناطق کمک گرفته بودند.. .
@syriankhabar
ارتش یمن در ادامه تنگ کردن عرصه بر دشمن سعودی در آسمان و استفاده قدرتمندانه از سامانه های پدافندی خود، امروز نیز دو فروند پهپاد متجاوز سعودی ها را در استان های عسیر و جازان سرنگون کرد.
@syriankhabar
سازمان جاسوسی ترکیه در ادامه اقدامات برنامهریزی شده خود جهت فراری دادن ساکنان شهرهای اشغال شده در شمال سوریه، بار دیگر اقدام به انفجارهای مشکوک در این شهرها کرد بر اساس گزارشهای رسیده در ساعتهای گذشته دو انفجار پیاپی شهر راس العین که در اشغال تروریستهای وابسته به اردوغان است روی داده که تا این لحظه خبری از میزان تلفات احتمالی آن مخابره نشده است.
@syriankhabar