4_5933818561502906208.mp3
33.75M
🔴 چرا رژیم صهیونیستی مسوولیت ترور شهید فخریزاده را پذیرفت؟
در این گزارش به بررسی اظهار نظر وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در مورد ترور شهید فخریزاده پرداخته و تلاش کردهام تا با بررسی واژگان به کار رفته، پیامها و نکاتی که در آن نهفته است را هم مورد اشاره قرار دهم.
✔️ این گزارش یک بخش دوم را هم در خود دارد و آن هم بررسی مسائل مرتبط با بلندیهای جولان است. در این بخش ضمن برشمردن اتفاقات روی داده در بلندیهای اشغالی جولان به نگرانی عمیق صهیونیستها از این اتفاقات اشارهای داشتهام.
علل و عوامل نگرانی رژیم صهیونیستی چیست؟ محور مقاومت چه فعالیتهایی آنجا دارد؟ روابط میان فرماندهان ارتش سوریه و مستشاران محور مقاومت چگونه است؟
امیدوارم که این گزارش مورد قبول واقع شود....
@syriankhabar
🔴 آشتی کشورهای عربی، ابتکار ترامپ یا وحشت از ایران!
🔻رئیسجمهور امریکا کمتر از دوماه دیگر باید برود، چه با زبان خوش و چه به زور، به هر حال نهادهای قانونی در امریکا آن اندازه قدرتمند هستند که ترامپ را بیرون کنند. با این حال رئیسجمهور مستقر در کاخ سفید در آخرین هفتههای حضورش تلاشهای ویژهای دارد تا افراد مادامالعمری که میتوانند کیف پول او در سالهای آینده باشند و به روند تجارت او کمک کنند، در کنار خود نگه دارد.
🔻تلاش برای عادیسازی رابطه میان قطر با عربستان و امارات متحده عربی از یکسو، تلاش برای آشتی میان ترکیه با امارات، مصر و سعودی و مهمتر از همه عادیسازی روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی در این راستا میگنجند. برای ترامپ بسیار مهم است که پس از خروج از کاخ سفید بتواند مسائل تجاری خود را پیگیری کرده و از تداوم حضور دیکتاتورها در آسیای غربی بیشترین بهره را بگیرد. این موضوع باعث شده تا او در این هفتهها از هیچ تلاشی دریغ نکند.
🔻داماد ترامپ که گفته میشود عامل عادیسازی روابط میان رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی بوده، حالا در تلاش برای عادی کردن رابطه میان دوحه با ریاض و ابوظبی است. منابع خبری هم میگویند که در سایه سفر جارد کوشنر به منطقه، رسانهها از تحرکات برای پایان دادن به بحران میان قطر با عربستان، بحرین، امارات و مصر خبر میدهند. گفته میشود به زودی نشست سران کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در عربستان طی مقطع آتی برگزار شود که در این نشست تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر نیز حضور دارد.
🔻پیشتر برخی منابع آگاه گفته بودند که عربستان و قطر با میانجیگریهای دولت آمریکا به قرارداد اولیهای برای پایان بحران میان خود که بیش از سه سال ادامه داشته است، نزدیک شدهاند. یکی از این منابع به خبرگزاری بلومبرگ آمریکا اعلام کرد: این قرارداد شامل حال سه کشور دیگر که در ژوئن ۲۰۱۷ قطع روابط خود با قطر را اعلام کردند یعنی مصر، امارات و بحرین نمیشود. یک منبع دیگر البته این رسانه امریکایی گفته است: توافقی گستردهتر (میان دو طرف) به دلیل برطرف نشدن برخی مشکلات موجود از جمله روابط دوحه با تهران، هنوز دور از دسترس است.
🔻بلومبرگ در ادامه تاکید کرد: این موفقیت احتمالی پس از ماهها تلاشهای دیپلماتیک بیوقفه با میانجیگری کویت حاصل میشود که پس از اقدام آخر جارد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا و فرستاده او به خاورمیانه یعنی سفرش به منطقه خلیج فارس در هفته جاری نتیجه داد. اما اینکه چرا سعودیها چرا سعودیها حاضر شدهاند تن به این مصالحه بدهند، عوامل بسیاری دخیل است. در نظر داشته باشید پذیرش برقراری رابطه با دوحه، یک شکست بزرگ برای بنسلمان محسوب میشود. او بر آن بود تا به قطر حمله نظامی کرده و حکومت آن را سرنگون کند، اما حالا ناچار است با تمیم بن حمد، رابطه دیپلماتیک داشته باشد.
🔻همین مساله باعث شده تا قطریها رسما خوشحال باشند، آنها بدون آنکه بخواهند از اصول خود کوتاه بیایند، نظارهگر نزدیک شدن بنسلمان به خود هستند. وزیر خارجه قطر در این مورد میگوید: تحرکاتی در حال حاضر برای حل بحران میان کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با قطر انجام میشود. به گفته محمد بن عبدالرحمن آل ثانی: اینکه امور در سمت و سوی درست حرکت کند خوشبین هستیم، ما نمیتوانیم پیشبینی کنیم که آیا تحرکات کنونی کاملاً بحران ادامهدار از سال ۲۰۱۷ را حل خواهد کرد یا خیر، هرگونه راه حلی باید فراگیر باشد و تضمین کننده وحدت کشورهای حوزه خلیج فارس باشد.
🔻برخی دیپلماتها و تحلیلگران معتقدند، عربستان و امارات نیروی محرکه پشت ماجرای تحریم قطر بودند که به تقسیم منطقه و تغییر مسیر سفرهای هوایی و ایجاد مشکل در تجارت و فعالیتها منجر شد. در این میان هم امارات بیش از همه با ازسرگیری روابط با قطر مخالف بود زیرا ترجیح میداد ضمن هشدار نسبت به آغاز هر گونه تنشی با ایران، تمرکز خود را بر ایجاد روابط با رژیم صهیونیستی بگذارد.
🔻همچنین به گفته این دیپلماتها و تحلیلگران، از طرفی عربستان بابت نتیجه کاهش فشارهای آمریکا بر ایران با روی کار آمدن دولت دموکرات جو بایدن نگران است و این مساله زیرساختهای نفتی عربستان را به خطر خواهد انداخت، همچنین اختلافنظرهای عربستان با همپیمانش در مورد سیاستهای اوپک رو به افزایش هستند.
🔻یکی از پژوهشگران مسایل خاورمیانه در موسسه «بیکر» وابسته به دانشگاه «رایس» آمریکا گفت: شوک حاصل از حملات (به تاسیسات آرامکو) و نبود پاسخ صریحی از طرف آمریکا به این حملات منجر به این نتیجهگیری دیرهنگام شد که خطر واقعی علیه امنیت عربستان نه از سمت دوحه بلکه فقط از سوی برخی دیگر از بازیگران موثر منطقه وجود دارد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمبرداری پهپاد مقاومت اسلامی لبنان از مرکز سری ارتش رژیم صهیونیستی در مزارع اشغالی شبعا... در رویسات العلم...
@syriankhabar
نبردهای سنگین در حماه
از ساعتی پیش گروه های تروریستی وابسته به ترکیه به خطوط ارتش سوریه در منطقه سهل الغاب حمله کردند. منابع ارتش سوریه با تایید این حمله تاکید می کنند یگانهای موشکی و توپخانهای در حال کوبیدن مواضع تروریستها هستند این در حالی است که خبر میرسد واحدهای پشتیبانی و کمکی راهی منطقه شده و احتمال تداوم درگیریها میرود.
@syriankhabar
🔴 برنامه سردار قاآنی در بغداد چه بود؟ / بخش 1
🔻فرمانده نیروی قدس سپاه به صورت دورهای به کشورهای منطقه سفر میکند. این سفرها معمولا مخفیانه و در برخی اوقات هم آشکار است. سردار اسماعیل قاآنی در این سفرها درست از مشی رفتاری فرمانده شهید این نیرو بهره میگیرد و هیچ یک از پروتکلهایی که توسط شهید سلیمانی در این حوزه تدارک دیده شده بود، تغییر نکرده است. یکی از مشکلاتی که طرفهای خارجی با آن مواجه هستند، ناتوانی در رصد فرمانده جدید این نیرو است که دلیل عمده آن هم در سایه بودن وی و دنبال کردن مسائل از دریچه حزم و احتیاط است. با این حال او در تازهترین سفر خود به عراق با طیف گستردهای از مسوولان عراقی و همچنین فرماندهان گروههای مقاومت دیدار و گفتوگو کرد.
🔻آنچه سردار قاآنی در این سفر به آن مبادرت کرد، با توجه به نوع ماموریت وی باید برای عموم مردم واکاوی میشد و این یکی از مسائلی است که شاید در معدود دفعات روی داده است. نگرانی امریکاییها و صهیونیستها از فرمانده نیروی قدس به دلیل ناآشنایی با سویههای رفتاری او بسیار است و به همین دلیل همواره دنبال پیدا کردن رویههای شخصیتی و کنش معرفتی او هستند که به دلیل حضور اندک سردار قاآنی در عرصه رسانهای موفق به این کار نشده و اگر این حضور کمتر باشد، موفق هم نخواهند شد. با این حال آنچه در تازهترین سفر فرمانده نیروی قدس سپاه در عراق روی داده، از زبان سفیر کشورمان در بغداد شنیدنی است.
فرمانده نیروی قدس سپاه سردار حاج اسماعیل قاآنی دو هفته پیش به عراق سفر کرده وبا مقامات عالیرتبه عراقی دیدار کرد،سردار قاآنی باچه شخصیتهای دیدار داشت؟ محور صحبت های دو جانبه در جریان سفر به عراق چه بود؟
جناب آقای سردار قاآنی بعد از شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی مسئول این پرونده و این کار شدند و نماینده جمهوری اسلامی ایران شدند در مراودات با عراق رسما، ایشان همان ماموریتهای گذشته و روابط گذشته را انجام میدهند و فرقی نکرده و یا تاثیری نداشته در روابط دو کشور بعد از شهادت سردار عزیز شهید سلیمانی. آقای قاآنی هم با هماهنگی مسوولین عراقی تشریف میآورند بغداد و با مسوولین مختلف مانند آقای رئیس جمهور، آقای نخست وزیر و مقامات سیاسی و حزبی وشخصیتهای گوناگون دیدار میکنند، در همین سفر اخیر هم ایشان با تعداد زیادی از مقامات عراقی ملاقات داشتند.
حتی با نخست وزیر؟
بله هم با رئیس الوزراء هم با آقای رئیسجمهور هم با تعدادی از مسئولین دیگر، طبیعتا محور بحثهای ایشان همکاری دو کشور و پیگیری خیلی از مسائلی که وجود دارد، هم بحثهای سیاسی میکنند هم بحثهای امنیتی میکنند در رابطه با تقویت روابط امنیتی دو کشور، هم بحثهای پیگیری بعضی از پروندههای اقتصادی و تاکید بر این موضوع، البته طبیعی است که سردار قاآنی خیلی وارد جزئیات پروندهها نشوند اما به عنوان اینکه ایشان مسوول روابط بین دو کشور و نماینده جمهوری اسلامی در این موضوع هست تمام نیازهایی که بین دو کشور و روابطی که بین دو کشور هست را با مقامات عراقی مشورت میکنند و بحث میکنند.
گفته میشود که سردار قاآنی با فرماندهان مقاومت در عراق دیدار داشته و از آنها در خواست کرده با ایجاد آتشبس از هدف قرار دادن نیروهای آمریکایی در مدت زمان باقیمانده دولت ترامپ خودداری کنند، این صحبتها چقدر دقیق هستند؟
تمامی گروهها واحزاب که در عراق تشکیلات و سازمان ، دفتر یا نمایندگی دارند و رهبری دارند و فرقی نمیکند چه گروههای سیاسی باشند چه آن چیزی که معروف شده به گروههای مقاومت، اینها روابط مثبتی را با جمهوری اسلامی دارند و کسی این را منکر نیست اما همیشه سیاستهای جمهوری اسلامی مبتنی بر دو – سه موضوع میباشد و جناب آقای سردار قاآنی هم کاملا به این موضوع تاکید دارند.
مسئله اول عدم دخالت در شئون این گروههاست یعنی به هیچ وجه ایران در کار اینها دخالت نمیکند ولی علاقهمندند با ما مشورت کنند و نظر جمهوری اسلامی و آقای قاآنی را بدانند، ما دیدگاهها و نظرات آنها را بدانیم، این خیلی طبیعی هست که اتفاق میافتد.
مسئله دوم تقویت دولت است یعنی به هیچ وجه اقدامات جمهوری اسلامی و مذاکرات سردار عزیز آقای قاآنی خدایی نکرده در راستای تضعیف دولت نیست بلکه در جهت تقویت دولت وهمکاری با دولت عراق است علتش هم ملاقات با خود آقای نخست وزیر در راس این برنامهها وجود دارد، به یک معنا جمهوری اسلامی جنبه مشورتیاش و جنبه مذاکراتش به نوعی ایجاد یک وفاق و یک همکاری و یک روابط صمیمی بین جناحهای مختلف هست، بین اکراد و شیعیان، بین اهل سنت و شیعیان، بین شیعیان و دیگران، تشویق به وحدت و همکاری، این علاقهمندی است که در کشور ما وجود دارد و جناب آقای قاآنی موید و موکد هستند روی این مواضع .
@syriankhabar
🔴 برنامه سردار قاآنی در بغداد چه بود؟ / بخش 2
در جریان این مشورتها آیا ایران مشورتی مبنی برایجاد آتش بس در مدت زمان باقی مانده دولت ترامپ به گروههای مقاومت عراقی تقدیم کرده است؟ در خصوص دیدار با مصطفی الکاظمی آیا تلاشهایی برای نزدیکتر شدن دیدگاهها بین رهبران مقاومت و دولت مصطفی الکاظمی صورت گرفته است؟
ببینید جریانات مقاومت در عراق بعد از شهادت شهید سلیمانی وشهید ابو مهدی المهندس به شدت ناراحتند از آمریکاییها و این را یک جنایت بزرگی در حق ملت عراق، در حق حشد الشعبی عراق و مردم عراق میدانند، بنابراین به شدت ناراحتند، خواست آنها هم کاملا مشخص است و عنوان میکنند، چیز پنهانی نیست و آن این هست که نیروهای آمریکایی باید از این کشور خارج بشوند، این مواضع آنهاست. ما به عنوان جمهوری اسلامی و موضع رسمی و قطعی ما که بارها اعلام کردیم خروج نیروهای آمریکایی از کل منطقه است، اصلا بحث عراق نیست، یا دخالت در شئون کشورها نیست، نظر جمهوری اسلامی است.
ایران معقتقد است که امنیت منطقه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود، منطقه که میگوییم شامل عراق و غیر عراق هست، اما اینکه چه وضعیتی به وجود بیاید و چه اتفاقی بیافتد، آمریکاییها بروند یا نرود و چگونه بروند این بستگی به دولتهای منطقه دارد، مواضع ما کاملا روشن هست، ما حضور نیروهای آمریکایی را باعث شر منطقه میدانیم و باعث دخالت آنها در امور منطقه میدانیم، باعث ناامنی در منطقه میدانیم، حضور آمریکاییها را باعث بهانه میدانیم دست دیگران، این خیلی موضع رسمی و روشنی است که ایران همیشه بیان کرده است.
در رابطه با داخل عراق قطعا توصیه ما بر این است که تمام جریانات سیاسی، گروههای مقاومتی، اقلیم کردستان با دولت عراق دست در دست هم بدهند و همکاری کنند و خدمت کنند به مردم عراق، اگر اختلاف نظر بین اینها هست خیلی به جمهوری اسلامی ارتباط ندارد، من مثال بزنم، در خود گروههای سیاسی شیعه مگر اختلاف نیست؟ در گروههای کردی مگر اختلاف نیست؟ مگر بین اقلیم و بغداد بعضی اختلافات وجود ندارد؟ اینها خیلی طبیعی است که وجود دارد. اگر بعضی تصور کنند که به این اختلافات ما دامن میزنیم یا مثلا گروههای مقاومت را تشدید میکنیم به اختلاف یا حتی تشدید میکنیم به مواضع انها این صحت ندارد، آنها خودشان صاحب عقیده و رای و صاحب نظر هستند.
گروههای مقاومت به شدت با آمریکایی ها مشکل دارند، مشکل آنها در این است که آمریکاییها باید از این کشور بیرون بروند چرا؟ به خاطر اینکه فرمانده ما ابومهدی المهندس را شهید کردند، به خاطر اینکه مهمان ما حاج قاسم را شهید کردند، به خاطر اینکه وجودشان تهدیدی است برای ما، بعضی مواقع پیامها واطلاعاتی که به آنها میرسد که آمریکاییها اینها را مورد شناسایی قرار میدهند یا مورد تهدید قرار میدهند باعث نگرانی در بین آنها میشود.
برخی درباره مهلت باقی مانده ترامپ در کاخ سفید سخن میگویند، برخی درباره ضرورت بهانه ندادن به ترامپ در این مدت میگویند تا نتواند آب را گلآلود کرده و از وضعیت امنیتی کنونی عراق سوءاستفاده کند.
ترامپ به بقیه بهانه میدهد ترامپ نباید کسی را تهدید کند و اقدامات تحریکآمیز انجام دهد اگر این اتفاق نیفتد طبیعی است که نه جمهوری اسلامی ایران و نه هیچ کس دیگر بنای بر این ندارد که اقداماتی علیه آمریکا انجام دهد، موضع ما کاملا مشخص است، چه در این زمان و بعد از این بستگی به شرایط، مواضع و اقدامات آمریکاییها دارد، آمریکاییها اقدام به ترور در داخل عراق انجام دادند و سردار سلیمانی، ابومهدی و یارانشان را شهید کردند خوب بعد از این بود که ایران پاسخ داد مگر قبل از ان جمهوری اسلامی اقدامی صورت داده بود؟ اکنون نیز همان است اگر آمریکاییها خطایی ترتیب دهند و علیه ما اقدامی کنند ما قطعا پاسخ قاطع خواهیم داد و اگر آنها علیه جریانات مقاومت اقداماتی انجام دهند، رهبران مقاومت و پایگاههای مقاومت را مورد تهدید و حمله قرار دهند انتظار چه باید داشته باشند؟ قطعا مقاومت از خود عکسالعمل نشان می دهد و از خود دفاع میکند که این حق طبیعی هر کسی است که از خودش دفاع کند.
@syriankhabar
امروز پانزدهم آذر ماه برابر با چهلمین سالروز شهادت یکی از فرزندان نامی ایران زمین، شهید سرلشکر احمد کشوری است. خلبان جان برکف هوانیروز ارتش قهرمان ایران که در هفتههای آغازین جنگ تحمیلی به همراه همرزمان خودش از پایگاه یکم هوانیروز ارتش فداکار ایران در برابر تهاجم ارتش بعث صدام جانانه ایستادند و با نثار خون خود ثابت کردند که ایران کنام شیران است و مهد دلیران....
روز ۱۵ آذر که به یاد شهید سرافراز احمد کشوری روز هوانیروز نامگذاری شده را خدمت همه تیزپروازان یگانههای بالگردی نیروی زمینی ارتش قهرمان ایران تبریک می گوییم و به یاد می آوریم که اگر نبود حماسههای ماندگار هوانیروز قهرمان بدون شک جنگ به شکل دیگری در همان روزهای اول رقم میخورد تیزپروازان هوانیروز در کنار عقابان تیزچنگ نیروی هوایی ارتش قهرمان در ماههای نخست جنگ کاری کردند کارستان و با نثار خون سرخ خود درخت پایدار ایران را پر ثمر نگه داشتند، این امید که ما پاسدارانی خوب و امین در راه سرخ آنها باشیم.
جاویدان باد نام شهدای سرافراز وطن...
@syriankhabar
نیروهای بسیج مردمی عراق با پشتیبانی هواگردهای ارتش این کشور به مخفیگاههای تروریستهای داعشی در شهر یثرب در جنوب سامراء حمله کردند که طی آن اصلیترین سرکرده این گروهک تروریستی به همراه تعدادی از نیروهایش به هلاکت رسیدند. همچنین گزارش شده که سه مقر مخفی این گروهک تروریستی هم منهدم شده است. حملات نیروهای مسلح عراق به مواضع تروریستهای داعشی در طول روزهای گذشته تشدید شده و درگیریهای شدیدی میان طرفین در مناطق مختلف استان صلاحالدین و نینوا در گرفته است.
@syriankhabar
🔳روایت جدیدی از نحوه شهادت شهید فخریزاده
▪️تاکنون روایتهای متعددی در مورد نحوه شهادت شهید فخریزاده به دست عوامل رژیم صهیونیستی منتشر شده و تقریبا هر کسی برای خودش یک روایت دارد اما به نظر میرسد که بالاخره تصمیم گرفته شده تا روایتها را یکی کنند و اصولا بگویند که هیچکسی در صحنه ترور حضور نداشته است.
▪️بنده کاری به صحت و سقم روایت آقایان ندارم، ما بالاخره روزی واقعیت گفته خواهد شد، شاید هم صهیونیستها بیایند و اصل روایت را نقل کنند اما آنچه عجیب است تلاش مثالزدنی مسوولان و مقامات نظامی و امنیتی کشور بر عدم حضور عناصر تروریستی در صحنه ترور است.
▪️با این حال، جانشین فرمانده کل سپاه هم امروز روایتی جدید از این ترور ارائه داده ما بدون هیچ دخل و تصرفی آن را منتشر میکنیم، فقط بدانید من یکی باور نمیکنم و این روایت سوالات مختلفی دارد که اگر مطرح شود، پاسخ را سختتر خواهد کرد. با این حال روابت سردار فدوی در ادامه میآید:
🔺۱۱ پاسدار همراه شهید فخریزاده به عنوان تیم حفاظتی بودند و انفجار نیسان برای از بین بردن مجموعه حفاظت بود.
🔺تیربار ماهوارهای و آنلاین کنترل میشد و تروریستی در صحنه نبود.
🔺۱۳ تیر از تیربار شلیک شد و تیربار با دوربین پیشرفته روی چهره شهید فخریزاده زوم بود و از هوش مصنوعی کمک گرفته بودند.
🔺این تیربار فقط روی چهره شهید فخریزاده متمرکز بود و همسر شهید با وجود اینکه در فاصله ۲۵ سانتیمتری شهید بود، تیر نخورده است.
🔺سر تیم حفاظت شهید فخریزاده به دلیل اینکه خود را روی شهید فخریزاده انداخته بود، ۴ تیر خورد و فردی از دشمنان در صحنه نبود تا به محافظان شلیک کند.
🔺از ۱۳ تیر تیربار، ۴ - ۵ تیر به شهید فخریزاده و یک تیر به کمر شهید برخورد کرد و شهید فخری زاده بر اثر قطع نخاع و خونریزی تا رسیدن به بیمارستان بقیه الله به شهادت میرسند.
@syriankhabar
سخنگوی وزارت امور خارجه در رابطه با اظهارات اخیر وزیر خارجه عربستان مبنی بر اینکه باید ممنوعیت دائم غنیسازی برای ایران وضع شود و همچنین از تأسیسات نظامی مخفی ایران نیز بازرسی شود، گفت: اینکه بیش از حد به جایگاه یک کشور متوسط در منطقه بپردازیم کمکی نمیکند. جایگاه کشورها در نظام منطقه و عرصه بینالملل مشخص است. عربستان سعودی تاکنون رفتار نامناسبی با همسایگان خود از جمله ایران، عراق، قطر و یمن داشته است. در خصوص مسائل دوجانبه و منطقهای باید مسیر خود را اصلاح کند.
@syriankhabar
آیا وزیر نیرو گزینه دولتیها برای انتخابات 1400 است؟ در طول یک سال گذشته و با رصد دقیق صحنه رسانهای نکات بسیاری را متوجه شدهام که شاید یکی از آنها همین باشد. رپورتاژهای سنگین برای آقای اردکانیان وزیر نیرو و محبوب شیخ حسن که به صورت ویژه پول دارد تا طرح افتتاح کند. البته ما بابت این مساله که طرح و پروژه در کشور ساخته شود، ناراحت نیستیم، فقط خواستم سرِ رشته را دست شما بدهم که در جریان باشید که هر چیزی دلیلی دارد. چرا دولت حاضر نیست به بخش مرغداری کشور کمک کند تا مردم این همه زجر و زحمت نکشند؟ چرا در حوزه لبنیات فکری نمیکند؟ چرا در بخشهای دیگر خبری نیست...
خلاصه در جریان باشید...
@syriankhabar
4_5942665300779468685.mp3
23.49M
گزارشی در مورد روند صلح کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و اثرگذاری آن بر ایران...