🔳کوخاوی: از جنین تا اصفهان با تهدیداتی مواجه هستیم
رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در پایان دیدار با ژنرال مایکل کوریلا فرمانده جدید ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) تاکید کرد که ارتش رژیم صهیونیستی با جبهههای گسترده و تهدیدات مختلفی از چاقو گرفته تا تهدید هستهای از جنین تا اصفهان مواجه است.
آویو کوخاوی ضمن خوشآمدگویی به ژنرال کوریلا به خاطر سفر به فلسطین اشغالی، تصریح کرد که در دیدار با او به بررسی چالشها و تهدیدات امنیتی پیش رو پرداخته است.
کوخاوی افزود که ارتش در تمامی عرصهها مشغول است و خود را برای جنگ در یک جبهه یا چندین جبهه به طور همزمان آماده میکند... ارتش رژیم صهیونیستی تمرینات گستردهای را برای شبیهسازی جنگی یک ماهه برگزار خواهد کرد و طی آن به ارائه طرحهای نظامی نو و نمایش توان نظامی خود و شیوههای جنگی جدید از جمله تمرین همکاری با ارتش آمریکا خواهد پرداخت و پس از پایان این تمرینات، ارتش در اوج آمادگی خواهد بود.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارتش حماسه ساز رژیم صهیونیستی باردیگر حماسهای بزرگ خلق کرد که باید در تاریخ جنگها آن را بنویسند.. صهیونیستها که از ترس نفوذ به پهپادها شب و روز ندارند و مدام دستشان روی ماشه است، این بار پهپاد خودشان را بهعنوان پهپاد مهاجم فرض کرده و نه تنها به سمت آن موشک گنبد آهنین شلیک کردند، بلکه جنگنده هم اسکرامبل دادند اما مشخص نیست که آیا موشک گنبد آهنین به پهپاد اصابت کرده است یا نه.... این بار اول نیست که صهیونیستها این چنین هواگردهای خودشان را به عنوان پرندههای دشمن مورد حمله قرار میدهند و کلی تفریحات سالم برای ما درست می کنند.
ارتش پخمه صهیونیستها....
@syriankhabar
هواپیمای سیمرغ که همان هواپیمای ایران ۱۴۰ سابق است و دچار تغییرات در اویونیک، موتورها و همچنین اضافه شدن رمپ به عقب پرنده جهت بارگیری و تخلیه بار شده، امروز با حضور وزیر دفاع، معاون فناوری رئیس جمهور، رئیس سازمان صنایع هوایی و برخی از مسئولان دفاعی کشور در صنایع هسا اصفهان رونمایی شد. این پرنده کوچک اما کاربردی می تواند نقش بسیار مهمی در افزایش توان ترابزی هوایی کشور در حوزه جابجایی بارهای زیر ۱۰ تن ایفا کند.
امید میرود به زودی نمونههای دیگر این پرنده در نسخههای شنود، گشت دریایی و حتی آواکس هم باشیم، موضوعی که با توجه به پیشرفتهای کشور در این حوزه چندان دور از دسترس نیست. حضور این پرنده میتواند به هرکولسهای نهاجا فرصتی جهت استراحت بیشتر بدهد.
@syriankhabar
هواپیمای سیمرغ که همان هواپیمای ایران ۱۴۰ سابق است و دچار تغییرات در اویونیک، موتورها و همچنین اضافه شدن رمپ به عقب پرنده جهت بارگیری و تخلیه بار شده، امروز با حضور وزیر دفاع، معاون فناوری رئیس جمهور، رئیس سازمان صنایع هوایی و برخی از مسئولان دفاعی کشور در صنایع هسا اصفهان رونمایی شد. این پرنده کوچک اما کاربردی می تواند نقش بسیار مهمی در افزایش توان ترابزی هوایی کشور در حوزه جابجایی بارهای زیر ۱۰ تن ایفا کند.
امید میرود به زودی نمونههای دیگر این پرنده در نسخههای شنود، گشت دریایی و حتی آواکس هم باشیم، موضوعی که با توجه به پیشرفتهای کشور در این حوزه چندان دور از دسترس نیست. حضور این پرنده میتواند به هرکولسهای نهاجا فرصتی جهت استراحت بیشتر بدهد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولد سیمرغ در روزها و سال هایی که هیچ طرفی حاضر نبود هواپیما به ایران بفروشد و ناوگان ترابری کشور در طول سالهای گذشته موفق به نوسازی خود نشده، نقطه امیدی است برای گسترش خط تولید این هواپیما و در اختیار گرفتن دستکم ۷۰ فروند از آنها در ارتش قدرتمند و سپاه مقتدر ایران.
یکی از مشکلاتی که هواپیمای مسافربری ایران ۱۴۰ داشت در حوزه موتور آن بود که حالا گفته میشود این اشکال در موتور رفع شده و سیمرغ نسبت به ایران ۱۴۰ در حوزههای مختلف تغییرات و جهشهای قابل توجهی داشته است. یک نکتهای که لازم است اینجا به آن اشاره کنم ساخت رمپ هواپیما است که خود یک دنیا دانش فنی میخواهد و در این مورد لازم است بروید و از چینیها بپرسید که چگونه با کمک آمریکاییها موفق شد همین رمپ را توسعه دهد و سالها در این حوزه مشکل داشت. بدون شک دانش فنی در حوزه تعمیرات و نگهداری هرکولس سی ۱۳۰ در طول ۴۰ سال گذشته نقش برجستهای در ساخت این پرنده داشته است.
@syriankhabar
آینههای تودرتو و کوچههایی که هرکدام خاطراتی زیبا با خود دارند و درختانی که در نگاه گرم آن روزها قد کشیدند تا سایه دهند و دیوارها و آدمها را به نظاره بنشینند، آدمهایی که در آن سایه نشستند تا گذر روزگار از نزدیکی دلشان تو را با خود بیاورد چه خواهند گفت از آن روزی که قدم در این چشمهسار گذاشتی و اینگونه سبکبال و سبکبار پر باز کردی... ما همچنان ستارهها را نگاه میکنیم، ستارههایی که آن شب زیور آسمان بغداد بودند و شاهدان تاریخساز پرواز روحهای بلندی بودند که عاشقانه سمت ملکوت را گرفته بودند و این شبها آن ستارهها میتوانند داستان را دوباره بازخوانی کنند ....
@syriankhabar
مثل اینکه برخی موضوعات را باید چند باره و شاید هم صد بار توضیح داد تا برخی متوجه شوند و تحت تاثیر دروغها و تبلیغات فیک قرار نگیرند. در طول یکی دو سال گذشته روند ستیزی توسط غرب گدا های ایرانی روند روسستیزی رشد خوبی را تجربه کرده و اگر همینشکل ادامه پیدا کند اینها ادعا میکنند که خشکسالی در ایران و ضعف مدیریت مسئولان هم تقصیر روسها است!! حالا این تیتر که به نظرم ارگان رسانهای سازمان جاسوسی آمریکا یعنی رادیو فردا منتشر کرده را با دقت نگاه کنید... جوری نوشتند با تخفیف چشمگیر روسیه به مشتریان آنها جایگزین ایران شدند که انگار ایران روزی ۶ میلیون بشکه نفت و سالی ۲۰ میلیون تن فولاد صادر میکرده است!! روسیه صادراتی بیش از ۶ میلیون بشکهای در بازار جهانی نفت داشت و کل صادرات نفت ایران هم حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه میشود؛ بنابراین روسیه چهار برابر ایران نفت صادر میکند و آنهایی که باید بدانند میدانند که شاید نفت روسیه جایگزین نفت دیگر کشورها شده باشد اما اصرار بر نام ایران و برای مسموم کردن ذهن مخاطب زودباور ایرانی با این جور چیزها تا دلتان بخواهد منتشر میشود و خواهد شد...
@syriankhabar
✳️ امریکا در حال ساخت پایگاه در شرق یمن است
🔹رهبر یمن در سخنانی به شدت از شورای ریاستی جایگزین دولت عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن انتقاد کرد.
🔹مجاهد بزرگ، جناب سیدعبدالملک بدرالدین الحوثی با بیان اینکه زمانی که دشمنان (آمریکا، عربستان و امارات) از تحمیل یکی از دست نشاندههایشان (منصور هادی) به ما ناامید شدند، وی را به شکلی تحقیرآمیز از صحنه کنار گذاشتند، در خصوص انتخاب اعضای شورای جایگزین دولت منصور هادی نیز اظهار کرد: آنها یک مشت جنایتکار، خائن و دزد هستند که با یک انتخاب خارجی تعیین شدهاند.
🔹رهبر یمن با تاکید بر اینکه نمیتوانیم بپذیریم که با تصمیمات آمریکا به ما حکومت شود و ما بهعنوان ملت یمن به راه خود برای رسیدن به استقلال و آزادی و جلوگیری از مداخلات خارجی در کشور ادامه میدهیم، گفت: خائنان و دست نشاندهها کسانی هستند که یک افسر سعودی یا اماراتی برایشان تصمیمگیری کند.
🔹سیدعبدالملک در ادامه به سیاستهای تجاوزکارانه امریکا و دیگر کشورهای بیگانه اشاره کرد و گفت: آمریکا پس از اطمینان از اقدامات مزدورانش، به ساخت پایگاه در حضرموت، المهره و عدن روی آورده است.
@syriankhabar
✴️ جنگ قدرت در اردن ادامه دارد
🔸جنگ قدرت در اردن که چندماهی به نظر ساکت شده بود، بار دیگر رخنمایی کرده و شواهد و قرائن حاکی از آن است که کشور جعلی اردن که نیمی از جمعیت آن را فلسطینیها تشکیل میدهند به شدت با بحران قدرت و وحشت عبدالله دوم از برادر ناتنی خود رنج میبرد. این اتفاق در حالی روی میدهد که حکومت و دولت این کشور در طول ماههای گذشته با مشکلات پیچیدهای در حوزه معیشتی و اقتصادی روبهرو بودهاند که اعتراضاتی را هم در پی داشته است.
🔸در حالی که شاه اردن چند روز پیش نسبت به خروج نظامیان روس از جنوب سوریه ابراز نگرانی کرده بود و مدعی شده بود که با حضور ایران و متحدان این تهران در مرزهای جنوبی سوریه تنشها افزایش پیدا خواهد کرد، دیوان سلطنتی اردن اعلام کرد که پادشاه این کشورک دستور تشدید حصر خانگی و محدودیت بیشتر اقدامات حمزه بن الحسین، برادر ناتنی خود و ولیعهد سابق اردن را صادر کرده است.
🔸عبدالله دوم در سخنانی با بیان اینکه اطمینان پیدا کردم که حمزه در این توهم قرار دارد که خودش را صاحب میراث سلطنت هاشمی میداند، افزود: من و اعضای خاندان هاشمی چندین سال پیش متوجه عمل نکردن او به تعهداتش و رفتار غیرمسوولانهاش با هدف گسترش ناآرامیها شدیم. شاهزاده حمزه، همه فرصتها را برای بازگشت به مسیر درست و پایبندی به مسیر خاندان از دست داد، من تلاش کردم که به او کمک کنم و به همین دلیل وظایف و نقشهای مختلفی را برای خدمت به کشور به او پیشنهاد دادم، اما او با سوء نیت و شک و تردید به آنها پاسخ داد.
🔸این تصمیم پس از آن اتخاذ شده است که شاهزاده حمزه بن الحسین ۱۵ فروردین سال جاری اعلام کرد، عنوان سلطنتی خود «امیر» (شاهزاده) را کنار گذاشته است. ولیعهد سابق اردن در این باره گفته بود: پس از آنچه طی سالهای گذشته دیدم، به این نتیجه رسیدم که اعتقاد شخصی و اصول ثابتی که پدرم در من نهادینه کرده است و من در طول زندگیام تلاش کردم به آن پایبند باشم، با رویکرد، گرایش و روشهای مدرن نهادهای ما همخوانی ندارد.
🔸سوم آوریل ۲۰۲۱ مقامات اردن حسن بن زید و باسم عوض الله و چند تن دیگر را به دلایل امنیتی بازداشت و لیستهای اتهامی را علیه آنها صادر کردند که نشان میداد بین آنها و شاهزاده حمزه ارتباط بوده است. این افراد به هدف قرار دادن امنیت اردن و توطئه علیه پادشاه متهم شده بودند. در این توطئه که سعودی و امارات پشت آن قرار داشتند قرار بود با کودتایی نرم و خزنده عبدالله دوم از شاهی اردن کنار برود.
🔸هدف اصلی از این کودتا که محمد بن سلمان در آن نقش اصلی را داشت، توهمات ولیعهد سعودی مخفی بود؛ توهماتی که بر اساس آن وی قرار بود عنوان کلیدداری مسجدالاقصی را هم به دست بگیرد! بن سلمان که خود را پادشاه آینده عربستان و وارث عنوان «خادم حرمین شریفین» میدانست بر آن بود تا با کمک صهیونیستها کلیدداری مسجدالاقصی را هم به آن اضافه کند تا به این ترتیب جایگاه مهمترین شخصیت!!! جهان اسلام را از آن خود کند.
🔸هر چند بن سلمان و بن زاید در این زمینه همرای بودند اما یک کشور دیگر که از این موضوع ناراحت بود و میدانست که محمد بن سلمان در همین جایگاه هم خطرناک است و میتواند دردسرهای جدی برای آن کشور ایجاد کند (چه اینکه این موضوع کاملا درست از آب درآمد و بن سلمان چندان روی خوش به آنها نشان نداد) این موضوع را به عبدالله دوم گزارش داد و دستگاه امنیتی قدرتمند اردن (که به نظر من در میان کشورهای عربی حرف اول را میزند) مساله را مدیریت کرد.
🔸با این احوال، شکلگیری تنش در اردن که به شدت با مشکلات اقتصادی، سیاسی، امنیتی و مهمتر از همه چالش بزرگ هویتی رنج میبرد آینده را خاکستری کرده است. هر چند دستگاه امنیتی اردن قدرتمند و ارتش این کشور هم حرفهای و در حد و اندازه خود تجهیزات خوب و آموزشهای مدرنی دریافت میکند اما در توطئهها هیچ کسی نمیداند در چه موضعی قرار خواهد گرفت. به نظر من، یکی از دلایلی که عبدالله با برادر ناتنیاش برخورد آرامی داشت و باسم عوضالله را به محاکمه سپرد، ترس و وحشت از همین مساله تنشهای داخلی بود.
🔸باید در نظر داشت که حمزه بن الحسین فردی بسیار مردمی در اردن به شمار میرود و حسن خلق و رفتارهای مناسب او با مردم باعث محبوبیت او شده است. پس از خلع او از جایگاه ولیعهدی تمام تلاش عبدالله برای به دست آوردن دل برادرش راه به جایی نبرد و شرایط روز به روز برای وی سختتر و خطرناکتر میشود.
@syriankhabar
یک نکتهای را در مورد عبدالله دوم و حمزه بن حسین باید بگویم. مادر عبدالله دختر یک افسر انگلیسی بود که پدرش در هیات آموزشی ارتش انگلیس در اردن خدمت میکرد و با شاه حسین ازدواج کرد که حاصلش چند فرزند بود. عبدلله وقتی به پادشاهی رسید حتی عربی هم بلد نبود و برایش معلم گرفتند چون همیشه پیش ننهجونش بود و بیشتر عمرش را هم در انگلیس گذرانده بود.
نکته جالب اما در مورد مادر حمزه است. خانم ليزا نجيب الحلبي که پدرش یک سوریالاصل بود و مادرش هم امریکایی!! توجه کردید!! هر چند عبدالله 18 سال از حمزه بزرگتر است اما فراموش نکنید که رگ و ریشه هر دو آنگلوساکسون است در حالی که مادر حمزه یک ریشه سوری هم دارد. یعنی پدر بزرگ حمزه از اهالی حلب در سوریه بود. دعوا در حرمسرای اردن فسقلی به دلایل مختلف ادامه دارد...
@syriankhabar
⚫️ اختلافات درون خانوادگی به روایت اردوغان!
▪️شاید برای بسیاری سوال باشد که چرا از حدود دو دهه پیش مدام تاکید میکردیم که ترکیه در جایگاه یک قدرت اثرگذارِ ماندگار در عرصه منطقهای نخواهد بود و چرا این کشور مدام در سیاستهایش شکست میخورد!؟ برای اینکه دلیل این مساله را بدانید نیاز به رفتن به جای دوری نیست و در این زمینه بهتر است آخرین اظهارنظر رجب طیب اردوغان در مورد روابط ترکیه با عربستان و امارات را بخوانید.
▪️او در سخنانی در آنکارا درباره اختلافات میان کشورش با عربستان سعودی و امارات اظهار کرد که این اختلافات، «اختلافات داخل یک خانواده» است! اردوغان اختلافات ترکیه با عربستان و امارات را «کم اهمیت» دانست و تاکید کرد که کشورش اشتراکاتی با ریاض و ابوظبی دارد. وی در ادامه تاکید کرد که ترکیه تجربیات خود در زمینه صنایع دفاعی را در اختیار عربستان و امارات قرار خواهد داد!!
▪️وی با بیان اینکه ما بر اختلافات با ریاض و ابوظبی غلیه کرده و برای توسعه سریع روابط دوجانبه در زمینههای تجاری، صنعتی، صنایع دفاعی، فرهنگی و گردشگری برنامه ریزی کردهایم و در حال انجام اقداماتی در این راستا هستیم، گفت: به نظرم روند کنونی که با هر دو کشور آغاز شده است به نفع هر دو کشور هم در روابط تجاری و هم در روابط سیاسی خواهد بود.
▪️کشوری که از سال 2000 تا امروز سه بار سیاستهای منطقهای و داخلی خود را تغییر داده، هیچوقت نمیتواند به قدرتی منطقهای تبدیل شود. در 22 سال گذشته ترکیه از سیاست صفر مشکلات به سیاست حداکثری مشکلات پیش رفت و با شکست فضاحتباری در عرصه منطقهای و بینالمللی که ویرانی اقتصادی را برایش در پی داشت به پابوسی همان دشمنان رفته است.
▪️کشوری که قرار است قدرت منطقهای و شاید هم بینالمللی باشد سیاست ثابت (البته با حفظ روحیه تعامل)، ایدئولوژی قدرتمند، نگاه عمیق و مهمتر از همه اینها، توانمندی برای مقاومت در برابر مشکلات را دستکم باید داشته باشد. ترکیهی اردوغان هیچ یک از این موارد را نداشت و فقط تلاش میکرد با توجه به شرایط زمانی در تحولات منطقهای و وضعیت داخلی در این زمینه دست به بازی بزند.
▪️هفت هشت ماه پیش بود که اردوغان اصرار داشت که بدون اجازه ترکیه یک سنگ هم در منطقه جابجا نخواهد شد، اما خودش در طول دو ماه گذشته دو بار به امارات سفر کرده است، کشوری که شش سال پیش و در جریان کودتای سال 2016 اردوغان بدترین و رکیکترین فحشها را به مقامات آن بابت دست داشتن در کودتا داد و حالا مشکلات اقتصادی او را به جایی برده که از جایگاه رهبری اهل سنت، به زندگی در زیر سقف یک خانواده راضی شده است.
▪️این مسائل و موارد برای یک خبرنگاری مثل من بسیار جالب است، چرا که تحلیل این شرایط است که قدرت و ضعف یک کشور را بیان میکند. برای مثال ایران در 42 سال گذشته با یک سیاست کلان ثابت و ایدئولوژی قدرتمند مبتنی بر ظلمستیزی، کمک به محرومان و مستضعفان، اخراج بیگانگان از منطقه و مهمتر از همه، آزادی قدس شریف در حال اجرای سیاستهای خود است و یک گام هم از این اصول عقبنشینی نکرده است.
▪️ایران در برابر تحریمها ایستادگی میکند، در برابر مشکلاتی که برایش پیش میآید برخورد هوشمندانه دارد، بیش از آنکه بازی بخورد تلاش میکند بازیگردانی کند، برخلاف ترکیه که ناچار میشود در برابر عربستان و امارات دست به التماس برای مذاکره شود اول این دو کشور را ادب میکند و به آنها میفهماند که اگر تعامل نکنند در تقابل بیشترین ضرر را میکنند، در برابر رژیم صهیونیستی به عنوان اصلیترین دشمن کم نمیآورد و.... به همین علت هم مردم منطقه به ایران با دیده احترام عمیق نگاه میکنند.
▪️در هر تقدیر، ترکیه در جایگاه کشوری نیست که بتواند ادعای قدرت منطقهای بودن داشته باشد و بیشتر نقش آن به عنوان یک خرابکار مطرح است که پس از هر خرابکاریاش باید به هزار التماس آن را ماستمالی کند. اشتباهات تاریخی اردوغان در طول 12 سال گذشته ترکیه را از اوج قدرت به حضیض ذلت کشانده است. او با هر کشوری دعوا کرد، چند ماه یا چند سال بعد ناچار به خواهش و التماس برای برقراری دوباره روابط با آن کشور شد.
@syriankhabar
برخی از این آقایان کارشناس ارشد!! یک حرفهایی میزنند که آدم حیران میماند... تیتر این خبر را با بخوانید و اندکی هم فکر و تامل کنید! عادیسازی روابط کاراکاس - واشنگتن تحول مطلوی برای ایران نخواهد بود!! بفرما که همه دنیا باید با امریکا دشمن باشند که برای ما مطلوب باشد! اینها را در کدام خرابشده خواندهاید؟ مگر کشوری نوکرتر از قطر که بیخ گوشمان است برای امریکا داریم؟ مگر متحد خارج از ناتوی امریکا نیست؟ مگر پایگاه امریکا آنجا نیست یا در همین عراق نیست؟ چرا اینها مشکلی ندارند اما چین، روسیه، ونزوئلا و... برای ما تحول مطلوب نخواهد بود؟ مگر شما بخیل هستید که مردم ونزوئلا از تحریم رها شوند، نفت بفروشند؟ یا شما نگران هستید که ونزوئلا با امریکا کنار بیاید، نفت بفروشد و بعد بیاید و از ایران کالا بخرد و معاملاتش با ایران افزایش پیدا کند؟
شاید برخی از دوستان هم بابت این نوع نوشتههای من تعجب کنند، اما اینها بدون هیچ دلیل فقط در حال توسعه تحلیل آب دوغخیاری هستند. ما خودمان داریم با امریکا مذاکره غیرمستقیم میکنیم تا توافقی امضا شود، بعد ونزوئلا نباید امضا کند که برای ما خوب نیست؟ در شما چیز دیگری است.
@syriankhabar