فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسانههای محلی بامداد جمعه از آغاز دور جدید عملیات هوایی روسیه علیه اهداف و مکانهای استقرار تسلیحات ناتو در اوکراین خبر دادند. طبق گزارشها، هواپیماهای راهبردی و ناوگان دریای سیاه روسیه حداقل ۶۰ فروند موشک از محور شبهجزیره کریمه به سمت مرکز و شرق اوکراین شلیک کردهاند.انفجارهای شدیدی «خارکیف» و «کییف» را لرزانده و زیرساختهای انرژی در این مناطق هدف قرار داده شدند.
@syriankhabar
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدئو اصابت پیدرپی سه فروند موشک کروز روسی به مواضع ناتو و زیرساخت های انرژی و اقتصادی اوکراین را به تصویر کشیده است. دولت وابسته و کودتایی زلنسکی همواره ادعا کرده که بیش از ۷۵ درصد از موشکها و پهپادهای شلیک شده توسط روسها را سرنگون میکند، اما اگر طالب حقیقت باشید و واقعیت را بخواهید این دروغ دیگر کاربردی ندارد چراکه اگر این تعداد موشکها و پهپادها همگی با این آمار بالای سرنگونی به اهداف خود نمیرسیدند امروز دستکم بخش بزرگی از اوکراین از مشکلات برق رنج نمیبرد اما باید بگویم بالای ۸۰ درصد از موشکها به اهداف خود اصابت میکنند مانند همین امروز که تصاویر بسیار زیادی وجود دارد که نشان می دهد موشکهای کروز شلیک شده توسط روسها به اهداف از پیش تعیین شده اصابت کرده است. حالا ساعت دیگر زلنسکی میآید و میگوید از ۶۰ فروند موشک شلیک شده ۵۸ فروند را سرنگون کردیم اما تصاویر و مستندات چیز دیگری میگویند....
@syriankhabar
🔴دزدی شرکت های گاز آلمان از جیب مردم این کشور در پی کمبود و گرانی گاز!
🔻کم فروشی و گرانفروشی انرژی در کشورهای اروپایی دیگر به یک امر مرسوم تبدیل شده اما از آنجایی که اطلاع رسانی در این زمینه کنی سخت است و هلیا فارسی هم علاقه چندانی ندارد در این زمینه اطلاع رسانی کند ولی گفتن حقیقت هم اوقات باعث روشنگری بیشتر و بهتر میشود این روزها شرکت های آلمانی که همواره ملاک و معیار تعهد و انسانیت برای عده ای در ایران بودند گوش مردم را در روز روشن میبرند!
🔲یک آلمانی در نامهاش به شبکههای اجتماعی اینطوری نوشته: توجه!
▪️به رنگ شعلههای اجاق گاز دقت کنید. وقتی شعله آبی است، تمام گاز به خوبی مخلوط شده و دمای شعله حدود 1500-1700 درجه سانتیگراد است. ولی هنگامی که شعلهها نارنجی/قرمز هستند، گاز مخلوط شده با دوز بالاتری از اکسیژن را به شما میفروشند که در نتیجه دمای شعله کمتری در حدود 900 تا 1200 درجه سانتیگراد و در نتیجه مصرف گاز بیشتر برای گرم کردن آن ایجاد میشود و کنتور بیشتر میچرخد و هزینههای مصرف شما را افزایش میدهد!!
✔️دزدی دیگری از شرکتهای فروش گاز با همکاری دولت!!
@syriankhabar
🔳 ارتش ژاپن مسلحتر و تهاجمیتر میشود / 1
▪️برای سالها اینگونه تبلیغ میشد که ژاپن ارتش ندارد و مانند آلمان ملت در حال عشق و حال هستند، نه کسی دنبال ساخت موشک است و نه توپ و تانک، نه اینکه ژاپنیهای «مظلوم» حاضر هستند یک ین بیجهت برای مسائل نظامی هزینه کنند! آنها همه تلاش خود را برای توسعه اقتصادی در پیش گرفته و سعی کردهاند دنیا را با قدرت اقتصادی تصرف کنند و در ایرانِ ما نیز این تحلیلگرهای حرفهای در عرصه سیاست و اقتصاد معمولاً از حضور تلفن پاناسونیک ساخت ژاپن روی میز رئیسجمهور امریکا مثال میآوردند که ژاپنیهای «باهوش» بدون اینکه یک گلوله شلیک کنند و حتی ارتشی داشته باشند، موفق به ورود به کاخ سفید و اتاق رئیسجمهور این کشور شدهاند!
▪️این جماعت سالهای درازی است که بدون حتی یک خط مطالعه در مورد بودجه نظامی و ارتش ژاپن این دروغهای شاخدار را مینویسند و هنوز هم در گوشهکنار دست به چنین تحلیلهای! آبکی میزنند چون با مخاطب کمدانشی مواجه بودهاند که دروغهای آنها را باور کردهاند، دیگر نیازی به توضیح در این مورد نمیبینند. اما پیش از آنکه به ادامه این گزارش که نگاهی است به افزایش سرسامآور بودجه نظامی ژاپن، بهتر است چند نکته را در مورد ارتش ژاپن و اینکه چرا پس از جنگ جهانی دوم آنچنان که باید و شاید رشد نکرد و چرا امروز قرار است تا دو درصد از تولید ناخالص ملی به این حوزه اختصاص پیدا کند، عرض کنیم.
▪️ژاپن پس از اشغال توسط امریکا در سال 1945 به عنوان یک کشور اشغالی تحت الحمایه امریکا بود و عملا امریکا دفاع از مرزهای این کشور را رتق و فتق میکرد، اما اینگونه هم نبود که هیچ ارتشی نداشته باشد. ارتش داشت، نیروی کافی هم داشت اما زهرش گرفته شده بود و به یک ارتش تحت الحمایه امریکا و تجهیزات ساخت امریکا مجهز شده بود و ژاپنی که تمام تجهیزات و تسلیحاتش را در طول جنگ جهانی دوم خودش میساخت با تعطیلی همه کارخانهها مواجه شد و ارتش شروع به استفاده از سلاحهای امریکایی کرد. در بهترین حالت، صنایعی مانند میتسوبیشی یا کاوازاکی اقدام به تولید تحت لیسانس تجهیزات امریکایی میکردند.
▪️حضور نظامی امریکا به عنوان پیروز جنگ جهانی دوم و یکی از دو ابرقدرت پس از جنگ به ژاپن تضمین امنیتی کافی را میداد و این مساله تا ابتدای هزاره جدید ادامه پیدا کرد. در همه این نیم قرن عملاً ژاپن با هیچ تحت وجودی مواجه نبود و حضور امریکا برای حمایت از این کشور کفایت میکرد. اما در ابتدای هزاره جدید تهدیدها شکل جدیدی به خود گرفتند و امریکا که در آسیای غربی خود را درگیر دو جنگ بزرگ و زیانبار کرده بود، در حوزه دفاع از ژاپن در برابر قدرتهای نوظهوری مانند چین و حتی کره شمالی که یک قدرت موشکی بلامنازع با توان هستهای بود، دچار مشکل شد. این درست زمانی بود که پس از نیم قرن در سال 2005 طرف امریکایی به ژاپنیها اجازه توسعه نظامی را داد.
▪️بنابراین از 17 سال پیش توسعه نظامی ژاپن و تلاش برای ساخت تسلیحات و تجهیزات به شکل بومی یا تحت لیسانس ناتو شروع شد و بودجه دفاعی ژاپن که کمتر از نیم درصد از تولید ناخالص ملی این کشور بود، آرام آرام به یکدرصد رسید. نیروی دریایی طرحهای بزرگی برای ساخت رزمناو در کلاسهای مختلف و با ماموریتهای گوناگون ارائه کرد و همزمان تولید ناوهای بالگردبر و ساخت زیردریاییها هم شروع شد. در حوزه هوایی نیز علاوه بر تداوم به کارگیری نسخههای تحت لیسانس اف16 و اف15، طرف ژاپنی شروع به طراحی یک جنگنده بومی کرد، اما همچنان بزرگترین خریدار خارجی جنگنده اف35 به شمار رفت، در این میان تولید هواپیماهای ترابری و خرید و ساخت بالگردها نیز ادامه یافت.
▪️این اتفاقات در حالی روی میداد که در ایران آنهایی که از الگوی ژاپن مینوشتند، یا از این مسائل خبر نداشتند یا اگر داشتند، برای فهم مخاطب ارزشی قائل نبودند. در طول پنج سال گذشته و با افزایش تنشها در شرق آسیا روند تجهیز ارتش ژاپن روند تصاعدی به خود گرفت. اگر گزارشهایی که در ماههای گذشته در مورد پیمان «آکوس» و «کواد» را که منتشر کردیم خوانده باشید متوجه این مساله شدهاید که ژاپن به همراه کره جنوبی به عنوان متحدان آسیایی ناتو، بخشی از پازل طراحی شده برای مهار چین، کره شمالی و روسیه به شمار میروند. به همین دلیل همه قید و بندهایی که امریکاییها بر ژاپن بسته بودند به پایان رسید.
@syriankhabar
🔳 ارتش ژاپن مسلحتر و تهاجمیتر میشود / 2
▪️در دوران نخستوزیری شینزو آبه، طرح گسترش ارتش با جنجال بسیار در پارلمان این کشور تصویب شد. در حقیقت مردم ژاپن مخالف اختصاص بودجه بیشتر برای ارتش هستند و بر این باورند که چین و کره شمالی فیالنفسه مشکلی با کشورشان ندارند و اگر امریکا از ژاپن برود، تهدیدها هم به پایان میرسد. به باور آنها، تخصیص بودجه نظامی باعث برداشت از ردیفهای دیگر به ویژه بخشهای رفاهی خواهد شد که برای کشور پیر و پا به سن گذاشتهای مانند ژاپن حیاتی به شمار میرود. اما حکام ژاپن هم مانند آلمان اختیاری از خود ندارند. درست است که تلفنهای پاناسونیک در اتاق رئیس جمهور امریکا وجود دارد اما با همان تلفن هم ژاپن را کنترل میکنند!
▪️با این حال، برنامه افزایش هزینههای نظامی مصوب شد و آنگونه که نخستوزیر این کشور گفته باید به دو درصد از تولید ناخالص ملی ژاپن برسد. کیشیدا روز جمعه به حزب حاکم لیبرال دموکراتیک گفت که هزینه دفاعی باید در سال مالی ۲۰۲۷ به ۸.۹ تریلیون ین (۶۵ میلیارد دلار) برسد که بر اساس برنامه تقویت هزینههای نظامی تا دو درصد تولید ناخالص داخلی در پنج سال آتی میلادی است. هدف دو درصد تولید ناخالص داخلی بر اساس خط مشی و استانداردهای ناتو است و ژاپن برای رسیدن به این هدف باید هزینه کرد ۱.۲ درصدی کنونی خود را حدود ۱۱ تریلیون ین در سال افزایش دهد.
▪️فارغ از اینکه همه کشورهای عضو ناتو باید دو درصد از تولید ناخالص ملی را به ارتشهای خود تخصیص دهند (این مساله در مورد کشورهایی مانند ترکیه، یونان، لهستان و یکی دو کشور دیگر صادق نیست و عدد درشتتری را شامل میشود) یک موضوعی که ژاپنیها را به شدت درگیر کرده، نحوه تامین این پول است. به نوشته خبرگزاری رسمی ژاپن، برنامه فومیو کیشیدا برای دستیابی به این هدف شامل افزایش مالیات بر تنباکو و شرکتهای بزرگ و هزینه ۴۳ تریلیون ینی برای امور دفاعی از ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۷ است.
▪️حزب حاکم ژاپن قصد دارد مالیات شرکتها را ۴ تا ۴.۵ درصد برای شرکتهایی با درآمد سالانه بیش از ۲۴ میلیون ین (۱۷۷ هزار دلار) افزایش دهد و مالیات اضافی بر تنباکو وضع کند و انتظار می رود قیمت کلی محصول ۱۰ درصد رشد داشته باشد. همانگونه بدون شک متوجه خواهید شد، این سیاست اقتصادی تبعات سنگینی هم برای ژاپنیها در پی خواهد داشت چرا که باوجود تداوم بحران جهانی اقتصاد افزایش مالیاتها به منظور امور نظامی فشار مضاعفی بر شرکتها وارد خواهد کرد. البته برخی بر این باور هستند که اقتصاد قدرتمند ژاپن از عهده این مساله بر میآید.
▪️در هر صورت، دولت ژاپن بازنگری ریشهای در سیاستهای دفاعی خود را در تلاش برای مقابله با نفوذ نظامی چین که توکیو آن را «چالش استراتژیک بیسابقه» برای امنیت مجمع الجزایر میداند، تصویب کرده است. همانگونه که گفته شد، این افزایش هزینهها بدون مشورت و رایزنی طرف امریکایی نبوده است. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز روز جمعه در بیانیهای اعلام کرد، واشنگتن بازبینی سه سند امنیت ملی از سوی دولت توکیو را که شامل افزایش هزینههای دفاعی و ارتقای ظرفیتهای ضد حمله میشود، مورد استقبال قرار داده است.
▪️با دقت در گفتههای سالیوان متوجه میشویم که ژاپن بیش از آنکه بخواهد از خود دفاع کند، قرار است از راهبردهای کلان امریکا و ناتو دفاع کند نه مرزهای این کشور. سالیوان گفته بود که «دولت ژاپن یک گام مشخص و تاریخی در تقویت و دفاع از هند-پاسیفیک آزاد و باز آن هم از طریق بازبینی در هزینههای دفاعی برداشته است.» در این میان، یکی از مقامهای دولت آمریکا نیز گفت که انتظار دارد این بازبینی باعث تقویت بازدارندگی توکیو و واشنگتن در مقابل چین شود آن هم در زمانیکه نیروهای آمریکایی برتری خود را در شرق آسیا و در میانه افزایش ساخت و سازهای نظامی چین در منطقه دارند از دست میدهند.
▪️این مقام آمریکایی همچنین گفت: «برخورداری ژاپن از تواناییهایی برای حمله به سایتهای پرتاب موشکی که این کشور را تهدید میکنند، محاسبات چین و کره شمالی را پیچیده میکند و همین مساله مانعی است بر سر تمایل آنها به اقدام نظامی بیشتر. وی همچنین از کیشیدا به دلیل اشاره به نیاز به افزایش مالیاتها برای تامین مالی توسعه هزینههای دفاعی قدردانی کرد و گفت که نخست وزیر ژاپن تعهد قوی خود را ابراز کرده است!!» حال این گزارش را نشان آنهایی بدهید که مدام از ژاپن کشوری صلحجو، بدون ارتش، بدون هزینههای نظامی و ارتش آنچنانی یاد میکردند. به گفته مقام ناشناس امریکایی دقت کنید که از توانایی ژاپن برای «حمله به سایتهای پرتاب موشکی در چین و ژاپن» تقدیر و تعریف کرده است! آیا در صورت بروز هر جنگی، کشور جزیرهای و پیر ژاپن میتواند از خود در برابر ارتش ویرانگر چین محافظت کند!
@syriankhabar
اخبار سوریه
این ویدئو اصابت پیدرپی سه فروند موشک کروز روسی به مواضع ناتو و زیرساخت های انرژی و اقتصادی اوکراین
عرض کردم؛ ناتو ادعا کرده که در حملات موشکی امروز روسها در مجموع 76 فروند موشک شلیک شده که عناصر آن در اوکراین موفق به سرنگونی 60 فروند شدهاند!! یعنی این همه ویرانی، خرابی، قطعی برق و مشکلات دیگر فقط ناشی از اصابب 25 درصد موشکها و پهپاده است؟ یعنی اینها فکر میکنند اگر گفتیم زدیم، دیگر روسها نمیزنند یا اهداف دیگری دارند؟ اهدافی مانند اینکه بیشتر و بیشتر کشورهای اروپایی را بابت سامانههای پدافندی بدوشند و شکست را به پیروزی تبدیل کنند! دروغ به شکل عجیبی در حال رونق گرفتن است. شما که این همه مدعی در قدرتمندی پدافند خود هستید که می تواند 76درصد اهداف پرتابی را ساقط کند، پس چرا ناراحت و نگرانید؟
@syriankhabar
🔳گزارشی محرمامه از وضعیت ارتش آلمان!
▪️در گزارش قبل خواندید که ژاپنیها به عنوان متحد بیرونی امریکا و ناتو در حال اجرای دستورالعملهای صادر شده توسط این پیمان نظامی غربی هستند تا در راهبرد کلان امریکا برای سلطه بر جهان مشارکت کنند. ژاپنیها در حالی با گرفتن مالیات بیشتر به این سمت میروند که برخی از کشورهای عضو ناتو در این زمینه دچار مشکل بوده و باوجود اقتصاد قدرتمند فاقد توانایی لازم برای اجرای این تعهدات هستند.
▪️مجله اشپیگل و دی ولت آلمان گزارش دادند، ارتش این کشور فاقد ابزار و سلاح لازم برای اجرای موثر تعهدات ناتو به ویژه دفاع از جبهه شرقی این ائتلاف نظامی است. این دو رسانه آلمانی همچنین به گزارش محرمانه ارائه شده به کمیته دفاعی پارلمان از سوی کریستین لامبرشت، وزیر دفاع اشاره کردند؛ بر اساس این گزارش، گردان چندملیتی ناتو که در لیتوانی مستقر است از حمایت توپخانهای ارتش آلمان برخوردار نیست.
▪️در گزارش دی ولت و اشپیگل همچنین آمده، سیستمهای موشکی پاتریوت ساخت آمریکا که توسط آلمان مورد استفاده قرار گرفته اکنون در اختیار نیروی واکنش سریع ناتو قرار دارد و مشکلاتی را در تامین دفاع هوایی برای این یگان در سال آتی میلادی ایجاد میکند.
▪️طبق این گزارش، ارتش آلمان با مشکلات بسیاری در عمل به تعهدات بینالمللیاش در ناتو مواجه است و نیروی دریایی آلمان نیز نمیتواند در قالب هیئت سازمان ملل به سواحل لبنان حتی کشتی اعزام کند. وضعیت مالی و سطح آموزش ارتش آلمان بد است و تجهیزات و سلاحهای سنگین قدیمی هستند و نیاز به تعمیر دارند. همچنین در ذخایر و تجهیزات نظامی اساسی کمبود شدید ملاحظه میشود.
▪️با این حال، دولت آلمان هم تعهد داده تا هزینههای نظامی خود را به شکل گستردهای افزایش دهد. رساندن بودجه نظامی به عدد سالیانه 100 میلیارد یورو، بخشی از این برنامه است که به باور بسیاری از تحلیلگران اقتصادی باتوجه به وضعیت فعلی اقتصاد آلمان بعید است. برخی دیگر بر این باورند که صرف بازسازی و آماده سازی ارتش آلمان بیش از 200 میلیارد یورو پول لازم دارد.
@syriankhabar
🔸 از کریدور لاچین خبر می رسد که عوامل دولتی جمهوری باکو نه تنها از کریدور خارج نمی شوند، بلکه قرار است فعالیت خود را گسترده تر کنند. با توجه به حضور پلیس باکو در کنار جاده لاچین و همچنین تجمع نیروهای مسلح باکو در نزدیکی شهر شوشی، ممکن است یک فتنه ی آمریکایی در آنجا آغاز شود.
در چند روز گذشته شاهد تداوم رفتارهای عجیب و هیستریک عناصر رژیم باکو در این منطقه بودهایم. باتوجه به سخنان وزیر دفاع ترکیه در مورد کریدور زنگزور و مسائل منطقهای و بین المللی با فتنهای جدید مواجه هستیم که باید با دفت مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد. نباید در این مورد سکوت کرد و تماشاچی بود.
@syriankhabar
اینکه میگویم در وزارت خارجه را گِل بگیرید و بیش از آنکه برای دفاع از منافع ملی کار کند، در راستای ضربه زدن به این منافع عمل میکند، به همین دلیل است. طرف زمانی معاون وزیر امور خارجه بوده (دقت کنید، دربان قبرستان نبوده - قصد توهین به به این قشر زحمتکش را ندارم - معاون وزیر امور خارجه کشور بوده) هنوز نفهمیده وقتی معاون نخستوزیر یک کشور میآید ایران و هدفش از این سفر برگزاری کمیسیون مشترک است یعنی چه! بعد شما انتظار دارید در حوزه دیپلماسی ما دیپلمات داشته باشیم؟ یکی تو خبرگزاری ایسنا بهش زنگ زده، این هم تو باغش نشسته داشته پرتقال پوست میکنده شب قبلش هم بیبیسی یا سعودی اینترنشنال دیده و دهان را باز کرده و شده آنچه که بخشی را اینجا میبینید.
جهت اطلاع باید بگم که آقای «هو چون هوا» معاون نخستوزیر چین برای تدارک سفر آقای رئیسی به پکن به تهران سفر کرده بود. طرف قبل از اینکه به ایران بیاید، همین نشست را با مقامات اماراتی هم داشت، چرا یکی در امارات چیزی ننوشت، چون آنجا میفهمند اینجا کلا نمیفهمند و فکر میکنند هر چه بیشتر دریدگی کنند، مهمترند.
@syriankhabar
🔴 هیچ شناور صهیونیستی وارد خلیج فارس نشده است!!
از امروز صبح خبری دارد در فضای مجازی منتشر میشود با عنوان حضور شناورهای بدون سرنشین صهیونیستی در خلیج فارس. در این خبر که مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از یک نشریه صهیونیستی نقل کرده آمده است: « شناورهای اسرائیلی در پایگاه ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین پهلو گرفته و برای این منظور از آبهای خلیج فارس عبور کردهاند. ناوگان پنجم دریایی ارتش آمریکا رزمایشی سه هفتهای را از ۲۳ نوامبر گذشته آغاز نموده که هدف آن ایجاد هماهنگی میان ظرفیتهای هوش مصنوعی و فنارویهای کنترل از راه دور است.»
جهت اطلاع باید گفت که هیچ شناور بدون سرنشینی از آبهای خلیج فارس عبور نکرده است، این شناورها را ناوهای امریکایی حمل کرده و در سواحل مجمع الجزایر دیلمون در کنار شناور سایر کشورهای مشارکت کننده در این رزمایش رها کردهاند. اصولا این شناورها قابلیت دریانوردی آنچنانی ندارند که بخواهند سر خود در منطقهای شلوغ و خطرناک مانند تنگه هرمز رفت و آمد کنند. بنابراین بهتر است در نوشتن خبرها دقت لازم صورت بگیرد. این حضور برای اولین بار هم نیست.
@syriankhabar
🔴 درسهای که باید از اخراج از کمیسیون مقام زن گرفت
🔻از کنار ماجرای اخراج ایران از کمیسیون مقام زن به عنوان یک حادثه عبور نکنید. در این مورد بارها نوشتهام که غربیها با استفاده از ابزارهایی که در طول چند دهه گذشته برای کنترل جهان ساختهاند بر آن حکومت میکنند و هر کسی بخواهد از خواست غرب سرپیچی کند، به چنین سرنوشتی دچار میشود. تمام سازمانها، نهادها، ارگانها و صندوقهایی که پس از جنگ جهانی دوم ساخته شدهاند، همه در اروپا یا امریکا قرار دارند و شما یک نهاد به حساب بینالمللی پیدا نمیکنید که در کشوری دیگر، حتی متحدان امریکا مانند ژاپن، استرالیا، کرهجنوبی و یا حتی کانادا و یا کشورهایی که به تازگی در اروپا به عنوان متحدان غرب و اعضای ناتو شناخته شدهاند، قرار داشته باشد.
🔻این ابزارها به آرامی و در طول چند دهه با حقهبازی جریان لیبرالیسم به جهانیان تحمیل شد و مانند اژدهای هفتسر به گونهای کشورها را در هم پیچیده که اگر روزی کشوری را از آن بیرون کنند، چنان ناراحت میشود که انگار زلزله 10ریشتری نیمی از مردم این کشور را کشته است. وقتی واکنش مقامات مختلف کشورمان در مورد اخراج از این کمیسیون را دیدم، خندهام گرفت و از این همه واکنش هیستریک و عصبانی تعجبم گرفت. برای کشوری که 44 سال است دارد با بدترین شکل ممکن با غربیها مچ میاندازد، اخراج از کمیسیونی که خود غربیها در طول سالیان دراز بنا کردهاند، نباید تعجبآور و غیرقابل باور باشد.
🔻همواره تعجبم این بوده که چرا نباید به چنین اتفاقاتی فکر کرد؟ اگر نوشتههای بنده را در طول این سالها خوانده باشید متوجه نکات بسیاری شدهاید و اینکه غربیها در مورد برخورد با دستساختههای خود برای کنترل جهان هم دچار تردید شدهاند. جایی مانند سازمان تجارت جهانی و یا همین سازمان ملل این روزها بیش از آنکه کارکردی برای ادامه سیادت غرب بر اقتصاد و سیاست جهان داشته باشد، به مانعی بزرگ در راستای این امر تبدیل شده است. سالها پیش نوشتم که برای امریکا دیگر سازمان ملل و شورای امنیت کارکرد سابق را ندارد و اگر این کشور چارهای داشت حتماً سازمان ملل را منحل میکرد!
🔻سازمان ملل و شورای امنیتی که در آن دیگر امریکا نمیتواند قطعنامههای خود را به نتیجه برساند و با وتوی چین و روسیه روبهرو میشود، دیگر هیچ ارزشی برای امریکا ندارد. امریکا اگر میتوانست روسیه و چین را از سازمان ملل و شورای امنیت بیرون میکرد. این خبر را همین روز پنجشنبه سخنگوی کاخ سفید اعلام از اینکه امریکا نمیتواند روسیه را از شورای امنیت بیرون کند، ابراز تاسف کرد. کارین ژان پیر در نشستی خبری گفت: اگر راهی برای پایان دادن به عضویت روسیه در شورای امنیت وجود داشت ما فوراً از آن استفاده میکردیم. متاسفانه ما هیچ امکانی برای تغییر مقررات سازمان ملل متحد مشاهده نمیکنیم.
🔻«استیو کوهن» و «جو ویلسون» دو نفر از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا پیش نویس طرحی را ارائه کرده بودند که در آن از جو بایدن رئیس جمهور آمریکا خواسته شده بود برای اخراج روسیه از شورای امنیت سازمان ملل درپی عملیات نظامی ویژه این کشور در اوکراین تلاش نماید! طرف امریکایی آن اندازه پررو و وقیح است که هر کشوری بخواهد فارغ از سیاستهای این کشور رفتار کند، از کثیفترین ابزارهای خود برای اخراج این کشور از نهادهایی که خودشان ساخته و پرداختهاند، بهره گرفته و استفاده میکنند. اینکه دو نماینده مجلس امریکا این اندازه زور داشته باشند که چنین پیشنهادی بدهند، بیش از آنکه ناشی از عرضه امریکاییها باشد، ناشی از بیعرضگی کشورهای دیگر است.
🔻تکلیف اما چیست؟ پیش از این در مورد اینکه چه باید کرد، نوشتهام. نخست آنکه به هیچ عنوان نباید بابت اخراج از این سازمانها و نهادها نگران و ناراحت بود، بلکه هر اخراجی را باید به حکم یک فرصت نگاه و از آن نهایت بهرهبرداری را کرد. دوم آنکه باید از همین الان آمادگی برای سایر اتفاقات اینچنینی را داشت و به جای پدافند به سمت آفند روی آورد؛ سوم آنکه باید پیوست رسانهای قوی در این حوزه تدارک دید و به زبانهای مختلف در سازمان ملل منتشر کرد؛ چهارم آنکه باید به فکر یک ساز و کار موازی رفت و از اینکه نمیشود، کسی نیست و تنها هستیم نباید ترسید.
✔️به صورت مشخص، در جهان پیشرو که هنوز نظامش مشخص نشده، کسی پیروز است که از امروز نظاممند فکر کند، رفتار کند و برنامه داشته باشد. باید برای آینده برنامه داشت و با کشورهای همسو و همراه، کشورهایی که نگاه به نسبه مستقلتری دارند (حتی اگر رقیب باشند مانند ترکیه) در این زمینه به سمت تشکیل ساختارهای بینالمللی جدید حرکت کرد. در این مورد بیشتر خواهم نوشت. صرف نظارهگر بودن، یعنی باختن.
@syriankhabar
20.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تانک ارتش روسیه در جبهههای جنگ با عناصر ناتو
یادش بخیر، در محله جوبر دمشق تانکهای تی 72 ارتش سوریه در نبردهای خیابانی با کمک شبکه تلویزیونی آنانیوز صحنههای بدیعی از نبرد تانکها را رقم زدند. نمیدانم چند نفر از اعضای کانال این نبردها را یادشان هست، اما در این نبردها که شاید برای اولین بار بود به این شکل انجام میشد بار دیگر نقش تانک در نبردهای شهری مشخص و معلوم شد باوجود پیشرفت تسلیحات ضدزره، باز هم این زره پوشها هستند که میتوانند راه را باز کنند. در اینجا هم تانک ارتش روسیه روی یک نقطه بارها شلیک میکند و مشخص است که یک تیم مزدوران ناتو در ساختمان حضور دارند و از قرار معلوم گلولههای تانک محل آنها را دقیق نمیزند یا اینکه در عمق ساختمان پناه گرفتهاند.
@syriankhabar