وضعیت در قفقاز جنوبی همزمان با لشکرکشی متجاسرین باکو در موررهای مختلف در مرز ارمنستان برای اشغال استان سیونیک ادامه دارد. هواپیماهای شنود و جاسوسی رژیم اردوغان نیز در امتداد مرز ایران و ترکیه به پرواز درآمدند تا به نفع رژیم الهام خاله دست به جمع آوری اطلاعات بزنند. از آنجایی که رژیم علیف هیچ چیزی از خودش ندارد و یک رژیم مزدور و وابسته است، مشارکت رژیم اردوغان در جهت جنگ افروزی در قفقاز جنوبی بسیار قابل توجه است.
@syriankhabar
📚حکایت احوال زار دانشگاه در ایران (مورد عجیب جواد میری مینق) ؛
رزومههای خیالی، بخش نخست
🌐سایت فرهنگ امروز، نقدی در روزمه علمی و ادعاهای دکتر سیدجواد میری منتشر کرده است که قسمتهایی از بخش نخست آن را در اینجا میخوانید و برای دیدن مطلب باید به این سایت مراجعه کنید. اکنون بخش هایی از این نقد:
🏢 ابهام در عنوان رشتههای جواد میری و محل تحصیل او، ما را به مکاتبه با دانشگاه گوتنبرگ واداشت. خلاصه پاسخ دانشگاه گوتنبرگ چنین بود که نامبرده چهار سال پس از ورود به سوئد، «در مقطع کارشناسی ارشد رشته مطالعات ادیان» فارغالتحصیل شده و دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد او شامل برنامهای پیوسته و چهارساله بوده است (دوره کارشناسی + یک سال کلاسهای کارشناسی ارشد). نه نشانی از کارشناسی «ادبیات عرب و تاریخ اندیشههای علمی» است، نه خبری از کارشناسی ارشد «فلسفه علم». حال آنکه میری در رزومه رسمی خود به وزارت علوم و پزوهشگاه خود را فارغ التحصیل "فلسفه علم و تاریخ اندیشه های علمی" معرفی کرده است.
🇮🇷 جناب میری با مدرک کارشناسی ارشد «مطالعات ادیان و فلسفه علم»(؟!) سر از دکتری جامعهشناسی (؟!) درآورده است و با مدارکی بیارتباط، توانسته به عضویت در هیئت علمی پژوهشگاهی وابسته به وزارت علوم کشور و ظرف ۴ سال به مرتبه دانشیاری در آنجا برسد، سابق بر این، گمان میکردیم که طبق مقررات دانشگاههای کشور، اعضای هیئت علمی مؤسسات آموزش عالی باید صاحب مدرک دکترا و کارشناسی ارشد مرتبط باشند؛ مورد جواد میری در اینجا هم نقیض باورهای سابق ما بود. به ادعای رزومه رسمی این پدیده شگفتانگیز که مسلط به زبانهای انگلیسی، سوئدی، عربی، آذری، فارسی، ترکی مدرن، ترکی عثمانی، نروژی و دانمارکی است و دستی در زبانهای اسپانیایی، روسی و چینی دارد،
📂میری، تنها در سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳، تعداد ۱۶ مقاله با موضوعاتی از افلاطون و سیاست در فلسفه کلاسیک گرفته، تا نوستالژی و شیطان و نمادپردازی و اصالت وجود و جامعهشناسی و کیهانشناسی و فوکو و ...، فقط در مجلهای تحت عنوان Philosophy Journal of the Examined Life منتشر کرده است. هیچ اثری از این مجله در اینترنت یافت نمیشود. البته ما با مشقت فراوان دریافتیم که گویا زمانی میان سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳، پایگاهی اینترنتی وجود داشته است تحت عنوان The Examined Life On-Line Philosophy Journal و اکنون همان هم وجود ندارد.
📖سال ۲۰۰۶ و بهویژه ماه نوامبر آن سال، اما، سال پربرکتی برای استاد و مشتاقان علم است. در این سال، دستکم ۳۵ مقاله از اقیانوس بیپایان دانش فیلسوفِ خودخوانده بیرون جهیده و ۱۴ مورد آنها فقط در نوامبر آن سال بوده! که هر کدام تألیفات نادیده استاد دربارة پاسکال، کانت، هگل، فوئرباخ، کییرکِگور، نیچه، هایدگر، یاسپرس، سارتر، تیلیش و کامو را دربرمیگیرد.
📙به حکایت مغزفرسای مقالات استاد میری بازگردیم. چندتایی از این مقالات گویا در مجله یا چیزی تحت عنوان Phenomenology: East and West منتشر شده است.
نگارنده نه چنین مجلهای را پیدا کرد و نه عنوان مقالاتی را که میری مدعی انتشار آن شده است ــ در این مورد هم حتی تارنمایی معدوم هم یافت نشد. سه مقاله هم گویا به سال ۲۰۰۷، در ژورنالی موسوم به Journal of Vincit Omnia Veritas منتشر شده است. از مقالات اثری در اینترنت پیدا نیست و البته نام مجله را هم نمیتوان یافت. اما با قدری جستجو، به سرنخی از منشاء مجله Vincit Omnia Veritas میتوان رسید. مجله آنلاین Vincit Omnia Veritas از ژانویه سال ۲۰۰۵ تا جولای ۲۰۰۷ با همکاری تارنمایی تحت عنوان Religio Perennis و برنامه مطالعات فلسفی و دینی دانشگاه لاتروب منتشر میشد که شارح آراء فریتیوف شوآن و رنه گنون و همفکرانش بود. فرض را بر وجود مقالات میری میگذاریم. چگونه میری سر از مرکز شرح آراء فرقة شوآن درآورد؟
محل انتشار تعداد زیادی از مقالات سال پربرکتِ ۲۰۰۶ را London Academy of Iranian Studies ذکر کرده است. تا جایی که ما میدانیم آکادمی مطالعات ایرانی لندن که تحت ریاست آقای سلمان صفوی در سال ۲۰۰۳ تأسیس شده است، مجله نیست! مؤسسه است. البته نشریاتی دارد تحت عناوین Islamic Perspective Journal و Transcendent Philosophy Journal ــ که در ادامه خواهیم گفت که میری در آنها هم فعال بوده است ــ اما خود مؤسسه بهعنوان یک مجله قابل ارجاع نیست (با عرض پوزش از توضیح واضحات). ضمن آنکه آثار ۳۵ گانه مورد ادعای میری را ما هیچکجا، حتی روی تارنمای آکادمی مطالعات ایرانی لندن، نیافتیم.
پایان بخش نخست
💢متن کامل را در سایت فرهنگ امروز بخوانید: 👇👇
https://goo.gl/xYYbUp
🆔 @IR_Azariha
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درگیریها در محورهای مختلف نبرد در شرق، شمال و شمال غرب سوریه ادامه دارد و همه آنهایی که در این کشور حضور دارند به جان هم افتادهاند. اصل درگیریها هم زیر سر سازمان امنیت ترکیه است؛ تا جایی که درگیریها در حاشیه فرات و میان به حساب عشایر سوریه و تروریستهای پکک هم تحت نفوذ و هدایت افسران امنیتی ترکیه روی داده است گفته میشود در ماههای گذشته اردوغان در راستای سیاست رسیدن به میدانهای نفتی سوریه و یا محروم کردن تروریستهای پکک از منابع نفتی این منطقه به تحریک گروهی از عشایر این مناطق پرداخت. تحرک صورت گرفته توسط تروریستهای مورد حمایت ترکیه فعال در شرق حلب و شمال رقه تحت عنوان عشایر منطقه و حملات آنها به مواضع پکک و حتی حمله به مواضع ارتش سوریه یک برنامهریزی گسترده برای بر هم زدن توازن قوا در سوریه داشت. تلاش این به حساب عشایر حاشیه فرات برای حمله به میادین نفتی و حتی آتش زدن چند چاه و پوشش گسترده فعالیت این عناصر توسط رسانههای وابسته به جبهه النصره جالب بود. دنی ویدیو نیز گروهی از تروریستهای وابسته به ترکیه هنگام حمله به مواضع ارتش سوریه در قباسین عملا کشتار شدهاند...
@syriankhabar
آمریکا با درک نقشه ترکیه برای برهم زدن وضعیت امنیتی در شرق فرات و بهرهبرداری از آن برای مداخله که به دلیل حماقتها و اشتباهات پنتاگون و سیا در این کشور روی میدهد، دو هفته پس از شروع درگیریها فرصت را برای پایان دادن به حضور مجلس نظامی دیرالزور مناسب دید و با حمایت بیچون و چرا از تروریستهای پکک، زمین بازی را به نفع آنها تغییر داد. جلسهای که مقامات آمریکایی چند روز پیش با برخی از شیوخ عشایر شرق فرات و سرکردههای پکک برگزار کردند در کاهش شدت درگیریها نقش مهمی داشت و از سوی دیگر با ارسال تسلیحات و تجهیزات گسترده شامل توپخانه، راکت انداز، تانک و یگانهای پیاده توسط پکک که عمدتاً از تروریستهای ارسالی از کوهستان قندیل بودند شهرک راهبردی زیبان به دست آنها تصرف شد که سقوط این شهر به دست پکک مقدمه سقوط تمام شهرها و روستاهایی است که در طول دو هفته گذشته به دست شورای نظامی دیرالزور تصرف شده بود. بازنده اصلی تحولات شرق فرات در صورت برتری مطلق عناصر پکک بدون شک شخص اردوغان خواهد بود که همواره با ماجراجوییهای عجیب و غریب و مداخلات ویرانگر خود بحران سازی میکند.
@syriankhabar
ایران آماده دفاع از منافع ملی خود و خطوط قرمزی است که در طول چند سال گذشته برای نیروهای ماجراجو و عناصر فرامنطقهای که در حال دخالت و خرابکاری در محیط پیرامونی کشورمان هستند، است. برای نخستین بار در طول سالهای گذشته ایران در شمال غرب کشور آماده ورود به یک جنگ تمام عیار با محور ترکی عبری غربی تکفیری است که قصد دارند برخلاف قوانین بینالمللی در ژئوپلیتیک قفقاز جنوبی دست به تغییرات ماهیتی بزنند. حقیقت امر آن است که پس از سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران که با وجود هشدار مستقیم و علنی رئیس جمهور، دبیر شورای عالی امنیت ملی و وزیر خارجه به او در مورد هرگونه اقدام نظامی در قفقاز جنوبی برای ایران مشخص شد که اردوغان برای فرار از مشکلات داخلی و البته اجرای فرامین محور صهیونیستی انگلیسی قصد بحران آفرینی قفقاز را دارد و به هشدارهای ایران هم توجهی ندارد، نیروهای مسلح ایران دستور دارند با هر اقدام نظامی احتمالی و تجاوز به خاک ارمنستان بدون دریافت دستور از مرکز وارد عمل شوند. آنها فکر میکنند که اواخر شهریور ماه بهترین موقعیت برای جنگ افروزی و رسیدن به مقصود است اما ایران باطلالسحر هر فتنهگری است.
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
33.61M
در این گزارش نگاهی به تحولات قفقاز جنوبی و ماجراجوییهای اردوغان و علیف به نیابت از محور انگلیسی - صهیونیستی داشتهایم. در مورد دلایل و عواملی که باعث شده در این بازه زمانی متجاسرین باکویی با حمایتهای رژیم صهیونسیتی و کمک مستقیم دولت اردوغان در شمال ارس جنگ راه انداخته مواردی را گفتهایم.
موضع ایران در مورد این جنگ و حمله احتمالی به خاک ارمنستان، قطع مسیر ایران و ارمنستان و تلاش برای تغییر در ژئوپلیتیک منطقه را هم مورد بررسی قرار دادهایم. آیا ایران وارد جنگ میشود؟!
@syriankhabar
عشق را در خاکریزهای معرفت، در پشت بلندیهای مهربانی، در کنار یاران پر شور، تا پای جان تجربه کردیم هنگامی که یاد گرفتیم باید برای رفتن به مسلخ وضو داشت و با تمام وجود به صعود اندیشید... تابستان به آخر میرسد و فصلها جابجا میشوند، همه چیز رنگ میبازد تا رنگی تازه بگیرد و چقدر در آستانه فصل زردها جای تو خالیست و میدانم که هستی و می بینی و میفهمی...
مینویسم تا روزی که اینجا هستم، مینویسم و به یاد همه میآورم که نباید فراموش کرد، نباید بیخیال شد، نباید دنبال کهنه شدن بود...
@syriankhabar
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناوشکنهای چینی با کشتی جنگی کانادا در آبهای نزدیک تایوان مقابله میکنند
وضعیت در تنگه تایوان هر لحظه در حال وخیمتر شدن است و با مداخله بیش از پیش آمریکا و مزدورانش در تحولات این منطقه به نظر میرسد شاهد های جدی و غیرقابل پیشبینی و کنترلی در برابر چین باشیم. در حالی که آمریکا یک ائتلاف شامل کشورهای مختلف را برای مقابله با چین در شرق آسیا جمع آوری کرده یک کشتی جنگی کانادایی با نام HMCS Ottawa در یک ماموریت گشت زنی مشترک با ناوهای جنگی آمریکا و ژاپن در دریای چین شرقی لحظاتی پرتنش با یک ناوشکن موشکانداز چینی داشت. خبرنگار CBC News، با گزارشی انحصاری، آن را در دوربین شکار کردند.
در این رویداد جتهای جنگنده چینی نیز با سرعت زیادی به سمت HMCS اتاوا پرواز کردهاند به این مسئله نشان میدهد که مقامات پکن به هیچ عنوان قصد مماشات و کنار آمدن با حضور مخرب آمریکا در این منطقه را ندارند. حالی که چین از سال گذشته تا امروز به صورت پیاپی حضور فیزیکی دریایی و هوایی خود در اطراف تایوان را تشدید کرده آمریکا نیز ناتوان از مقابله با این کشور ائتلافی از متحدان خود را گرد آورده است.
@syriankhabar
ایران همچنان در تلاش است تا مانع از وقوع جنگ در قفقاز جنوبی و حمله ائتلاف انگلیسی صهیونیستی به خاک ارمنستان شود. تلاشهای آشکار و پنهان ایران برای جلوگیری از جنگ افروزی در منطقه علنی نمیشود اما نشان میدهد که مسئولان کشور به خوبی ماهیت پلید و غیر قابل تحمل جنگ را میدانند. ایران ۸ سال با ۸۰ درصد از دنیا در مرزهای غربی خود جنگید و پس از آن نیز در نبردهای گوناگون در سراسر منطقه حاضر شد تا از منافع ملی خود دفاع کند. حالا که اردوغان و علیف به نیابت از رژیم صهیونیستی، انگلیس آمریکا میخواهند جغرافیای قفقاز را تغییر داده و ارتباط ایران و روسیه را به هم قطع کنند، آمادگی کامل برای جلوگیری از چنین توهمی که میتواند آینده را ویران کند وجود دارد. تجربه ایران در چند دهه گذشته در دفاع از منافع ملی خود بینظیر بوده و این تجربه امروز با کمترین هزینه و البته بیشترین فایده صفحه هر ماجراجویی را به سمت ایران خواهد چرخاند. رژیم باکو و ترکیه باید بدانند که پیامد هر اتفاقی نخست دامن خودشان را خواهد گرفت و کسی نمیتواند ایران را بابت دفاع از منافع ملیاش سرزنش کند.
@syriankhabar
🔴 نظامیان بورکینافاسو وارد نیجر شدند
🔻تحولات در غرب افریقا در پی خودداری فرانسه از احترام به خواستههای ملت نیجر و بازیهای پشت پرده پاریس برای ایجاد یک ائتلاف افریقایی جهت حمله به این کشور و خفه کردن انقلاب مردم آن به شکلهای پیچیدهای در حال جریان است و این موضوعی است که برای بسیاری از افرادی که در این حوزه کار میکنند، مهم است. در پنجمین هفته از انقلاب مردم نیجر، در حالی که سران کاخ الیزه از تغییر در رفتار مقامات دولت انقلابی این کشور عاجز هستند، به نظر میرسد شاهد اتفافات جدیدی در عرصه سیاسی و نظامی این کشور هستیم.
🔻رهبران دولت انتقالی در نیجر متعهد شدهاند که با هرگونه مداخله خارجی نظامی مقابله کنند. بورکینافاسو و مالی نیز اعلام کردند که از مقامات نظامی در نیامی حمایت میکنند. در این راستا یک منبع نظامی در نیجر اعلام کرد که یگانهایی از ارتش بورکینافاسو برای آموزش در راستای عملیات ضد تروریسم وارد نیجر شدند. در همین حال، مسئول اطلاع رسانی شورای نظامی نیجر استقرار یگانهای نظامی بورکینافاسو در این کشور در راستای شرکت در جنگ را تکذیب و اعلام کرد که این نیروها تنها برای آموزش در زمینه مبارزه با تروریسم وارد نیجر شدهاند.
🔻پیشتر وزرای خارجه بورکینافاسو و مالی بعد از سفر به نیجر در ماه اوت اعلام کردند که مداخله نظامی در نیجر به منزله اعلام جنگ علیه کشورهای آنها است. این تحول بعد از آن اتفاق افتاد که عبدالفتاح موسی، کمیسر گروه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا (اکوواس) اعلام کرد که این گروه تاریخی را برای مداخله نظامی در نیجر مشخص نکرده است تا فرصت را به میانجیگری و تحریمها برای وادار کردن شورای نظامی به نشستن بر سر میز مذاکرات بدهد.
🔻در این راستا گروهی به نام ام ۶۲ خواهان تجمع در مسجد جامع نیامی در راستای برنامه خود برای بسیج کردن مردم علیه فرانسه و اخراج نیروهای آن از نیجر شده است. همچنین اتحادیه کل سندیکاهای آزاد در نیجر نشستی را برای اعلام موضع خود درباره تحولات این کشور و اخراج نیروهای فرانسوی و سفیر فرانسه برگزار خواهد کرد. دولت نیجر در چند نوبت ضرب الاجلهای مختلفی را برای خارج شدن نظامیان و دیپلماتهای فرانسوی تعیین کرده اما مقامات پاریس حاضر به تن دادن به خواسته مردم این کشور نیستند.
🔻نیروهای امنیتی نیجر به محاصره سفارت فرانسه در نیامی و ممانعت از ورود و خروج به آن بدون بازرسی ادامه میدهند. همچنین نیروهای امنیتی نیجر اعضا و خودروهای هیئت دیپلماتیک فرانسه را حین خروج از مقر سفارت و ورود به آن همراهی میکنند. پیش از این گفته شده بود که دولت نیجر دستور قطع برق سفارت فرانسه را صادر و از ورود و خروج دیپلماتهای این کشور جلوگیری میکند. این مساله نشان میدهد که خبر ساخته شده توسط خبرگزاری رویترز دروغ محض بوده و بخشی از بازی رسانهای و دروغ پردازی غربیها علیه مردم نیجر است.
🔻از سوی دیگر، وزارت جنگ آمریکا از موضعگیری مجدد برخی نیروهای خود و خارج کردن برخی نیروهای غیر اصلی از نیجر خبر داد. این وزارتخانه اعلام کرد: موضعگیری مجدد در نیجر یک اقدام پیشگیرانه است. وضعیت نیروهای ما در نیجر تغییر نکرده است و امیدواریم که به یک راهکار دیپلماتیک در آنجا برسیم. این موضعگیری مقامات نظامی امریکا نشان میدهد که آنها همچنان در حال رایزنی با مسوولان دولت انتقالی نیجر هستند تا شاید راهکاری برای حفظ نیروهای خود در این کشور پیدا کنند، راهکاری که شاید به سختی بشود پیدا کرد.
@syriankhabar
سرکرده تروریستهای پکک که با حمایت اشغالگران امریکایی بر شرق فرات حکومت میکند، پس از شورش برخی قبایل عرب در حاشیه فرات و پس از نشست مشترک با سران این قبایل به وساطت امریکا به نظر به این نتیجه رسیده که نمیشود با عکس اوجالان و تفکرات مارکسیستی یک اقلیت 10 درصدی بر یک اکثریت غالب سلطه داشت. مظلوم عبدی به همین دلیل در توئیتهایی در شبکه ایکس نوشت:
بعد از اینکه اوضاع اخیر در دیرالزور را با شیوخ عشایر و سرشناسان رقه مورد بررسی قرار دادیم، بنا به درخواست آنها، این افراد مامور به تماس با ابراهیم الهفل، شیخ قبیله العکیدات شدند و در راستای «اعلام عفو بازداشتشدگان تلاش خواهند کرد.»
عبدی که به نظر از شورش قبایل عرب و اتفاقات این منطقه شوکه شده، ساکنان این منطقه را به احتیاط و دوری از کشیده شدن به تحریکها و نژادپرستی و فتنهها دعوت کرد و در ادعایی بر پایبندیشان جهت دست یابی به راهحلهایی «برای مشکلات دیرالزور از طریق گفتگو تاکید کرد تا صلح و ثبات هدف اساسی باشد».
@syriankhabar
🔴 امریکا حاضر غایت تحولات قفقاز جنوبی
در مورد تحولات قفقاز جنوبی باید گفت بیش از آنکه امریکا درگیر این ماجرا باشد، طرف انگلیسی و اسرائیلی به همراه کانونهای قدرت یهودی، جریانهای ماسونی که یکی از آنها اخوانالمفسدین است آتشبیار معرکه هستند. هر چند به نظر میرسد جنگ در این منطقه غیرقابل اجتناب است و تحرکات , رفت و آمدها طرفهای مختلف حکایت از ورود به مرحله غیرقابل انکار جنگ دارد، اما مانند همشیه امریکاییها در بسیاری از موارد با سیاستهای ترکیه همراهی نمیکنند.
در انتخابات ترکیه نوشتیم که رقابت اصلی در این انتخابات میان امریکا و انگلیس است؛ در واقع اردوغان انگلیسی و قلیچدار اوغلو امریکایی با هم رقابت میکردند. انگلیسیها به واسطه کمکها و حمایتهای بیدریغ ایران و روسیه به اردوغان بازی را بردند اما این همه ماجرا نبود، چرا که امریکاییها باوجود سرخم کردن اردوغان و اطاعتپذیری عجیب او که در نشست سران ناتو در لیتوانی خودش را نشان داد، همچنان به او اعتماد نداشته و بر این باور هستند که وی در حال اجرای نقشههای انگلیسیها است و نمیتواند کمکی به سیاستهای امریکا در مناطق پیرامونی خود کند.
@syriankhabar