خودتان «خَر» تشریف دارید...
کشورهای غربی برای اینکه به هر شکل ممکن توافق مدنظر خود را به ایران تحمیل کنند، هر بازی بچهگانهای در میآورند. به عنوان مثال عبدالقادر فائز رئیس شبکه الجزیره در تهران در توئیتی نوشته است:
منبع رسمی در وین: هیاتهای بریتانیا، فرانسه و آلمان به هیات مذاکرهکننده ایرانی گفتهاند که اطلاعات آنها نشان میدهد روسیه طی روزهای آینده از سلاحهای ممنوع در اوکراین بهره خواهد کرد، بدین جهت ممکن است مذاکرات به هم بخورد و ایران باید توافق پیشنهاد شده را قبول کند تهران هم ضمن رد این موضوع گفته که اطلاعات ما این ادعاها را تایید نمیکند و غرب باید خطوط قرمز ما را بپذیرد.
یک لحظه نگاه کنید که این غربیها چقدر پدرسوخته هستند؟ فکر میکنند مثلا 200 سال پیش است که ایران خبر نداشته باشد دنیا چه خبر است، اصلا روسیه از تسلیحات کشتار جمعی استفاده کند، این مشکل غرب است که با تحریک روسیه جنگ راه انداخته و هیچ ارتباطی به ایران ندارد. اگر استفاده کرد و مذاکرات به هم خورد هم باز مشکل غرب است، ایران بچه است که سرش شیره بمالید؟ خر خودتان هستید...
@syriankhabar
اخبار سوریه
خودتان «خَر» تشریف دارید... کشورهای غربی برای اینکه به هر شکل ممکن توافق مدنظر خود را به ایران تحم
حالا جالب است، فایز تونیت خودش را تکذیب کرده است... به صورت مشخص غربیها با توجه به عجلهای که در امضای توافق دارند و میخواهند به هر شکل ممکن که شده کار خود را به پیش ببرد - با توجه به محتوای مکالمه حسین امیرعبداللیهان و جوزپ بورل - اینکه در چنین مایههایی هم موضوعی را مطرح کرده باشند بعید نیست...
در طول سالهای گذشته کشورهای غربی، به ویژه امریکا بارها و بارها با تایید ادعای تروریستهای سوری مبنی بر استفاده ارتش این کشور از سلاح شیمیایی به مواضع ارتش و زیرساختهای این کشور حمله کردند، حالا اگر دولت زلنسکی فردا گفت که روسیه از سلاح شیمیایی استفاده کرده، به هیچ عنوان بعید نداند.
هر دو توئیت را نوشتم تا مدیون نباشم..
@syriankhabar
وقتی یک صهیونیست یهودی فاشیست عکسش روی جلد یک روزنامهای میرود که ادعای صاحبانش اصلاح هست.. درک و شعور در یک روزنامه و مجموعه تصمیمگیران آن که نباشد هیچ اتفاقی بهتر از این روی نخواهد داد... بعد همینها ادعا میکنند که در ایران آزادی بیان نیست و خفقان حاکم است! شما در تمام رسانههای انگلیسی اگر یک تیتر یا عکس به نفع روسیه که چه عرض کنم، که بخواهد حقیقت ماجرا را آنگونه که باید و شاید بیان کند دیدید ان وقت بیاید و ادعا کنید که در ایران آزادی نیست....
خدمت شاغلامسین (همون کرباسچی) باید عرض کنم که رئیس جمهور محبوبش بیش از ۸ روز نتوانست مقاومت کند و پایتختش محاصره شد، اما صدام ۱۸ روز مقاومت کرد و آنگاه ارتش خونخوار آمریکا به بغداد رسید... الگوی مقاومت شما تا چند ماه پیش اشرف غنی و احمد مسعود بودند و خدا می داند بعد از آن چه کسی الگوی مقاومت شما و محبوبیت شما خواهد شد....
در زمین دشمنان ایران بازی کنید و بعد ادعا کنید که اینجا جرأت حرف زدن ندارید، در زمین دشمنان ایران بازی کنید و بعد بگویید که برای ایران مینویسید، اوف بر شما که یک جو غیرت ندارید....
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به آقایان بگویید کمی صبر میکردند و بعد در مورد رئیسجمهور محبوب خلق تیتر و عکس میزدند...! فکر می کنم آقای زلنسکی با شاغلامسین و بقیه دوستان جهت زدن این عکس روی حلد هماهنگ نکرده بود و نامبرده بدون اطلاع کییف را به مقصد ورشو ترک کرده است...
«ایلیا کیوا» نماینده پارلمان اوکراین: زلنسکی سراسیمه به لهستان گریخته و هم اکنون به سفارت آمریکا در لهستان پناهنده است... صدام پس از ۱۸ روز مقاومت در شمال بغداد در جایی نزدیکی زادگاهش پنهان شده و به سفارت هیچ کشوری پناهنده نشد، اما رئیس جمهور محبوب شما که خانوادهاش را چند هفته پیش به شهر نیس در فرانسه فرستاده بود، خودش حالا در حال دکوربندی سفارت آمریکا در ورشو است تا بگوید همچنان در کییف حضور دارد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مطالب پیشین کانال هم خدمت شما گفته شد جنگ در اوکراین باعث شعله ور شدن بسیاری از احساسات خفته و مسائل مغفول مانده و تقریباً به حاشیه رفته میان مردمان ساکن این قاره شده است. همانگونه که جنگ اوکراین به نوعی جنگ مذهبی میان کاتولیکها و ارتدوکسها است، میتوان آن را در گستره وسیعتری شعلهور شدن اختلافات قدیمی نژادی میان کشورهای مختلف و هویتهای گوناگون ساکن در اروپا دانست.
در حالی که برخی از کشورهای اروپایی در راستای حمایت از اوکراین برخاسته و حتی به صورت رسمی و علنی اقدام به ثبتنام مزدور جهت جنگ در اوکراین کردهاند، در صربستان گروهی از مردم این کشور در بلگراد در حمایت از روسیه کرده و شعار دادند... هیچ بعید نیست در طول روزها و هفتههای آینده شاهد برگزاری چنین تجمعاتی در برخی از شهرها و مناطق کشورهای اروپایی شرقی باشیم.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از گرانقیمتترین تسلیحاتی که غربیها در اختیار ارتش قرار دادند تا با آن زرهی قدرتمند روسیه را متوقف کنند، موشک تاپاتک جاولین بود. به دستور آمریکا بیشتر کشورهای عضو ناتو که چنین موشکهایی را در زاغههای خود نگهداری میکردند آن را دو دستی تقدیم اوکراینیها کردند تا شرکت سازنده این موشک در آمریکا بار دیگر فرصت مناسبی برای دریافت سفارشهای بزرگ ساخت پیدا کند. این موشکها در کنار سایر تسلیحات اهدایی غرب به اوکراین به صورت پراکنده به دست ارتش روسیه افتاد.
@syriankhabar
در این جدول شما با چند واقعیت جالب روبه رو هستید؛ از یکسو قیمت جهانی طلا در حال نزدیک شدن به مرز ۱۹۷۰ دلار برای هر اونس است که در چند ماه گذشته رکورد جدیدی به شمار میرود، از سوی دیگر قیمت جهانی بیت کوین نیز زیر ۴۰ هزار دلار سقوط کرده و انتظار میرود که تحت تاثیر جنگ در شرق اروپا ارزش رمز ارزها به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کند.
اما نکته مهمتر در مورد ارزش پول ملی ترکیه است؛ لیر ترکیه که تا روز قبل از شروع جنگ در اوکراین در کانال ۱۳ لیر به ازای یک دلار آمریکا قرار داشت، حالا وارد کانال ۱۴ لیر شده است و با ادامه بحران بر اوکراین احتمال میرود که پول ملی ترکیه ارزش خود را بیش از پیش از دست بدهد چرا که یکی از مهمترین بازارهایی که در آن مافیای ترکیه کار میکرد اوکراین بود و تجارت رسمی بین دو کشور هم عدد قابل توجهی به شمار میرفت. سقوط لیر همزمان با جنگ در اوکراین نشان داد که اقتصاد ترکیه تا چه اندازه نسبت به حوادث پیرامونی واکنش نشان میدهد و به آنها وابسته است....
@syriankhabar
رزمایش بزرگ چین در دریای چین جنوبی
دولت پکن ضمن اعلام اینکه چین بیش از یک هفته مانورهای نظامی را در دریای چین جنوبی در منطقهای میان استان جنوبیاش موسوم به هاینان و ویتنام برگزار میکند، به کشتیها هشدار داد که از این منطقه فاصله بگیرند. چین بر بخش عظیمی از این راهآبی مورد مناقشه که خطوط اصلی کشتیرانی در آن قرار دارد، ادعای مالکیت دارد و جزایر مصنوعی و فرودگاههایی را در برخی از صخرهها و جزایر دریای چین جنوبی ساخته است و باعث نگرانیهای گسترده در این منطقه و در آمریکا شده است.
اداره امنیت دریایی هاینان اواخر روز جمعه در بیانیهای اعلام کرد: این مانورها از روز جمعه تا ۲۴ اسفندماه ادامه خواهند داشت. در این بیانیه مختصات منطقه مانور بین شهر سانیا در هاینان و شهر هوئه در ویتنام اعلام شد. شهر سانیا محل استقرار یکی از پایگاههای دریایی بزرگ چین است. در این بیانیه آمده است: ورود به این منطقه ممنوع شد. بخشی از این منطقه در محدوده ۲۰۰ مایل دریایی منطقه اقتصادی انحصاری ویتنام قرار دارد و ویتنام پیشتر از چین به خاطر آنچه که آن را تعدی به قلمرواش میداند، انتقاد کرده است.
@syriankhabar
14.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این هم ویدیوی باکیفیت از شهر موشکی و پهپادی جدید نیروی هوافضای سپاه که به عنوان دست بلند و قدرتمند ایران در مقابل با هر متجاوزی به شمار میرود. کافی است نگاهی به جنگ اوکراین و روسیه داشته باشید تا به اهمیت پهپادها و موشکهای تاکتیکی زمین به زمین پی ببرید. در حالی که روسها مجهز به موشکهای تاکتیکی اسکندر هستند اوکراینیها با وجود داشتن زیررساخت لازم برای ساخت چنین موشکهایی در طول سالهای گذشته دست روی دست گذاشته و هیچ اقدامی نکرد. اگر اوکراین ۱۰۰۰ موشک تاکتیکی داشت و همچنین پهپادهای انتحاری در کلاس شاهد ۱۳۶ بدون شک روسیه برای حمله به این کشور با حساب و کتاب بیشتری وارد میشد.
دلبستگی و اعتماد بیش از اندازه به حمایت غرب، در کنار فساد سیستماتیک و گسترده در این کشور باعث شد تا امروز اوکراین فقط از موشکهای تاکتیکی کوتاهبرد بر جای مانده از دوران شوروی سابق استفاده کند که آن هم هیچ تاثیری در اصل بازدارندگی ندارد. مشاهده دهها فروند موشک ذوالفقار و همچنینی دهها کلاهک این موشکها به همراه پهپادهای دوربرد شاهد ۱۳۶ پیامی آشکار به کسانی است که افکار پریشان دارند....
@syriankhabar
سالهای درازی است که خبرگزاری کتاب ایران یا همان ایبنا را روزانه میبینم، دلیلش هم علاقه به کتاب است و چون مثل قدیم فرصت خواندن کتاب را ندارم، دستکم تلاشم این بوده که از خبرهای این حوزه آگاه باشم. تقریبا هر روز این خبرگزاری را به مدت چند دقیقه نگاه میکنم و در این سالها شاهد فراز و فرودهای بسیار در آن بودهام.
ایبنا چند ماهی است که بیمار شده، از آن دست بیماریهایی که دردش به دلیل غیرمتخصص بودن پزشک است. نمیدانم در این خبرگزاری چه روی داده، اما هر چه هست این خبرگزاری دیگر «خبرگزاری کتاب» نیست. میتواند خبرگزاری هر چیزی باشد، خبرگزاری همه چیز الا کتاب. احساس میکنم در حال تبدیل شدن به دکان شده که چند نفری آنجا حق التحریر بنویسند و به هر دلیلی پول بگیرند. مثل این گزارش که میبیند... هر چه فکر میکنم این گزارش و دهها و شاید هم صدها گزارش و خبر دیگر اینجا چه میخواهد عقلم یاری نمیکند.
احساس میکنم حوزه فرهنگ کشور به نوعی رها شده و کار دست افراد غیرمتخصص افتاده است. اگر کسی این مطلب را میبیند و میخواند و دسترسی دارد بگوید که به داد «خبرگزاری کتاب ایران» برسید.
@syriankhabar
🔴 ادامه جنگ فضایی روسیه و غرب
🔻جنگ در اوکراین و تحریمهای متقابل غرب و روسیه خیلی زود به حوزه فضایی کشیده شد. در ادامه درگیری فضایی طرفین، در روز جمعه چهارم مارس، روسیه یک موشک سایوز که حامل ۳۶ ماهواره اینترنتی «وانوب» بود را از سکوی پرتاب در بایکونور قزاقستان پایین آورد. این پایگاه فضایی به طور مشترک توسط نیروی هوایی روسیه و آژانس فضایی فدرال روسیه یا روسکاسموس اداره میشود. سایوز ابتدا قرار بود در روز جمعه به فضا پرتاب شود اما ماموریت آن قربانی جنگ شد. شرط روسیه برای پرتاب این ماهوارههای تضمین عدم استفاده از آنها برای مقاصد نظامی بود و روسکاموس همچنین از دولت انگلیس خواست سهام خود را از این شرکت مستقر در لندن جدا کند.
🔻این خواستهها برآورده نشد و وانوب از کارمندان خود خواست تا بایکونور را ترک کنند و اعلام کرد که پرتاب ماهوارههایش از این پایگاه را به حالت تعلیق درمیآورد. وانوب در حال ساخت مجموعهای متشکل از ۶۴۸ ماهوارههای اینترنتی در فضا است که بیش از ۴۲۰ مورد از آنها توسط موشکهای سایوز به مدار ارسال شدهاند. /1
@syriankhabar
🔻روسکاسموس پیش از این همکاری در کورو را متوقف کرده بود و پرتاب سایوز را از این پایگاه پایان داده بود و کارمندانش را به روسیه بازگردانده بود. این آژانس همچنین اعلام کرده که فروش موتورهای موشک ساخت روسیه به شرکتهای آمریکایی را متوقف میکند. همانطور که مشخص است همکاری چندین دههای روسیه و غرب پس از حمله روسیه به اوکراین به طور قابل توجهی دچار آشفتگی شده است. مشخص نیست حالا چه اتفاقات دیگری رخ خواهد داد.
🔻سایوز و ۳۶ ماهواره وانوب که قرار بود به فضا پرتاب شوند به تاسیسات آزمایش در بایکونور منتقل شدهاند. شرکت ارائهدهنده پرتاب اروپایی موسوم به آریاناسپیس که پرتاب سایوز را به حالت تعلیق درآورده بود اعلام کرده که قصد دارد نظارت دقیقی بر این سختافزار متصل به زمین داشته باشد. نمایندگان این شرکت گفتند: آریان اسپیس به همکاری خود با شرکا ادامه میدهد تا اطمینان حاصل کند که کالاها و وسایلی که اکنون در بایکونور هستند در شرایط مناسبی قرار دارند. آریان اسپیس در تماس نزدیک با مشتریان خود و مقامات فرانسوی و اروپایی است تا تمام عواقب این وضعیت را به بهترین شکل ارزیابی کند و گزینههای جایگزینی ارائه دهد./2
@syriankhabar