هدایت شده از طب اسلامی
🔵امام راحل: حذف طب ایرانی دسیسه غرب بود🔵
امام راحل در کتاب صحیفه نور جلد ۸ صفحه ۸٠ آورده: با طب ایرانی مردم با دواهای گیاهی (انواع معجون، اعمال یداوی، پرهیز درمانی، غذا درمانی و انواع دم کرده برگ یا ریشه و دانه گیاهان) مداوا و معالجه اساسی می شدند (مسکن نبود که طرف مجبور است مدام در زمان حیات خود قرص مصرف کند).
🔵نکته: در واقع علوم طب شرقی بر علوم غربی برتری آشکار داشت، لذا غربگداها با حذف طب شرقی که در سازمان ملل ((طب سنتی)) مخصوصا ایرانی ها ثبت جهانی شده است را کنار گذاشتند و بجای دواء (گرفته شده از ادویه جات) از دارو که موادش شیمیایی و اگر بیش از نیاز مصرف شود قطعا مضر است، کار درمانگری را به طب نوین که منشأ آن غربیست سپردند.
در نتیجه توان بالقوه طب ایرانی به حاشیه رفت و به هیچ وجه هم حاضر نیستند که طب ایرانی به چرخه درمان برگردد (اختیار شیوه درمان از مردم گرفته شد😔
زیرا با منافع مادی دکترها در تضاد آشکار است، گاهی با نوشیدن دمنوش (چای) مخصوص معرفی شده توسط طبیب یا کارشناس طب با گیاه طبیعی، بیماری حذف می شود، یا با یک شربت گیاهی عروق گرفته شده باز می شود و دکتر جراح باید بالون (آنژیوپلاستی) می زد (میله نازک داخل عروق) و کلی دستمزد می گرفت و...یا ما با عمل به طب ایرانی قطع پا نداریم، اما جراح طب نوین قطع پای دیابتی و بابت قصابی کلی مطالبه دارد» م م» ۱۴۰۲/۱۰/۱
✨@tebeslami_ir
هدایت شده از طب اسلامی
✡️ توزیع آزمایشگاههای بیولوژیکی نظامی ایالات متحده در اطراف روسیه، ایران و چین
✨@tebeslami_ir
هدایت شده از طب اسلامی
می نویسد: (ترجمه)
اگر می خواهید بدانید که مک آدرس دارید، بلوتوث موبال را روشن کنید و به دنبال آدرس هایی که موبایل می تواند به آنها وصل شود بگردید، اگر آدرس بی نام و نشان یافتید، آن شما هستید
مک آدرس چیست؟
هر دستگاه هوشمندی که در یک شبکه محلی یا جهانی (مانند اینترنت) وجود دارد دو نوع آدرس دارد. یک آدرس فیزیکی و دیگری آدرس اینترنتی. به آدرس فیزیکی دستگاه، کنترل دسترسی رسانه media access control یا به اختصار MAC میگویند. مک ادرس تشکیل شده است از یک آدرس هگزادسیمال که از ۶ جفت عدد یا کاراکتر دو رقمی در قالب xx:xx:xx:xx:xx:xx نمایش داده می شود. هر xx نشانه ۸ بیت است. مانند ۰۰:۰۰:۵e:00:53:af.
✨@tebeslami_ir
هدایت شده از طب اسلامی
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 هشدار!
هرچه سریعتر اقدام کنید!
یکی از اهداف سند۲۰۳۰ سلبمالکیت از رعیت است و ایران اسلامی پیش قدم و پیش رو در اجرایی کردن اهداف این سند یهو.د.یست!
شعار اصلی سند ۲۰۳۰:
" تا سال ۲۰۳۰ مالک هیچچیز نخواهید بود ولی خوشحال خواهید بود!"
🔴 عزیزانبه هر طریقی که میتونید قانون رو دور بزنید و بدون ثبت طلای آب شده یا مستعمل خریداری کنید!
✨@tebeslami_ir
22.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳ مراحل ساخت تنور گلی:
👈 الک کردن خاک.
👈 اضافه کردن موی بز.
👈 استراحت سه روز گل.
👈 چیدن قالبها.
👈 ساخت لبه ضخیم.
👈 ساخت کامل تنور و حتی تعبیه هواکش در یک روز.
👈 رهاسازی به مدت ۱۰ روز در سایه.
✴ چالگذاری تنور:
👈ایجاد چاله.
👈تمهیدات هواکش.
👈آتش تیز پخت کردن اولیهی تنور.
♻️ #تنور، منبع ایجاد گرمای یکنواخت برای فرآوری سایر محصولات است.
🔔 واقعا اُفت داره که ساخت تنور رو افراد مسن توی کلیپ به عهده میگیرن!
پس غیرت نسل جوان کجا رفته؟
🔶کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
پیام یه مادر
که دختر ۲ ساله ش دیابت گرفته و انسولینی شده .
قندش میگه میره روی ۶۰۰ 😱
۶ تا واکسن فقط تا یک و نیم سالگی بهش زدن😱😔
🔶کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
هدایت شده از تا 2030
📖هفتاد و پنج سال پیش کلاب رم کتابی چاپ کرد با عنوان: «محدودیتهای رشد» (اینجا) که بهخوبی بیانگر دیدگاه بنیانگذاران آن، یعنی الکساندر کینگ و راکفلر بود.
🔖در این کتاب که در واقع دستمایهی تئوری گرمایش زمین/ تغییرات اقلیمی و به تبع آن، تمامی سازمانهای مثلاً حفاظت از محیط زیست شد، میخوانیم:
❗️«دشمن مشترک بشریت، انسان است. در جستجوی دشمن جدیدی که ما را باهم متحد کند، به این ایده رسیدیم که آلودگی، گرمایش جهانی، کمبود آب، قحطی و مواردی از این دست، گزینههای مناسبی هستند. پس دشمن واقعی بشر، خود بشریت است.»
☑️ناگفته پیداست که این تئوری، به هیچ عنوان علمی و بر مبنای واقعیت نیست، کما اینکه در آن زمان اطلاعات کافی برای اثبات این موضع ضد بشری وجود نداشت.
♨️اینها مجموعهای از تفکرات مالتوزی و جوامع یوجنیکس برای کنترل نسل بشر بود.
🌀اما پس از دههها کار رسانهای و خرید جوامع مثلاً علمی و دانشگاهی، اکنون سیاستمداران سرسپرده موقعیت را به اندازهی کافی مناسب دیدهاند که اهداف دیرینه و مخفی خود را علنی بیان کنند؛ طوری که روزنامه انگلیسی دیلی میل -به نقل از ژورنال علمی PLOS ONE- بیپروا میگوید: «نفس کشیدن بشر برای محیط زیست مضر است».
✔️البته که منظورشان از بشر، رعیت است، نه الیت!
همان رعیتی که با شعار فرزند کمتر، زندگی بهتر، نسلش رو به زوال است!
✨ما با فرهنگ: «هر نفسی که فرو میرود، ممد حیات است و چون بر میآید مفرح ذات»
در جنگ با افکار شیطانی الیگارشیها و «وَالضَّالِّینَ» هستیم!
✅و «هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة!»
✍🏻مهندس میزوجی
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از تا 2030
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀خبری که چند روز پیش در دیلی میل انگلستان و به نقل از ژورنال PLUS ONE منتشر شد، مبنی بر اینکه: «تنفس انسانی، بر گرمایش جهانی، اثر منفی دارد» بازتابهای گوناگونی داشت.
🎞لطفاً ویدیوی ضمیمه را که تحلیل جالب مارک مورانو در خصوص این خبر است، ببینید.
🔸وی به قانون هوای پاک آمریکا اشاره میکند که در آن، CO2، جزء آلایندههای هواست. جالب است بدانید که در منابع داخلی ما هم، به این موضوع اشاره شده.
🔙نقبی به گذشتهء نه چندان دور بزنیم؛ زمانی که به خاطر کرونا، همه را مجبور به زدن ماسک کردند. یکی از اثرات منفی ماسک، عدم تخلیهء درست ریه و بازگشت مجدد گازهای بازدم (همان گازهایی که در ردهء گازهای گلخانهای قرار میگیرند) به ریه بود (در خصوص عوارض منفی ماسک، بارها نوشتهام؛ مثلاً اینجا). در همان دوران کرونا، مقالهای عجیب درباب ارتباط دیاکسید کربن (یکی از گازهای گلخانهای) و کرونا منتشر شد و عنوان شد که راه نجات از اثرات منفی CO2 در کرونا، کنترل کربن و تلاش برای کاهش این گاز گلخانهایست. دقت کنید که در اینجا، به اسم مقالهء علمی، کرونا را به گرمایش جهانی، پیوند زدند (من در اینجا بدان پرداختهام).
🔹همان خط سیری که در کرونا، سعی در خفه کردن ما با ماسک داشت، امروز با انتشار مقالهء مثلاً علمی PLUS ONE، ادامه دارد...
🔸کسی چه میداند؛ شاید فردا روز، به دلیل اینکه بر گرمایش جهانی اثر منفی داریم، ما را وادار به ماسک زدن کنند!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از باشگاه سوارکاری«استاد قاسمی»
هفتاد سال پیش همه اسب داشتند و ثروتمندها ماشین؛
الان همه ماشین دارند و ثروتمندها اسب!
خل گیر آوردین مارو؟ 😂
😞به خودتان زحمت فکر کردن ندهید!
🏞به کانال باشگاه اسب سواری استاد قاسمی بپیوندید.
https://eitaa.com/joinchat/747700513C046632af94
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ ۹باب فقهی کاربردی برای اداره کشور / قم توان پشتیبانی علمی برای اداره کشور را دارد!
👌با اتکاء تمام به مفاهیم مطرح در ۹ باب فقهی، با ادبیات به اصطلاح کارشناسی توسعه پایدار مواجهه شده ایم. پرسش های دستگاه کارشناسی الگوی پیشرفت، ضمن نقد و تبیین معایب کارشناسی پوزیتویستی؛ یک برنامه کامل برای پیشرفت کشور را ارائه داده است.
👌در ابواب ۹ گانه فقهی حدود ۱۰۰ نظریه فقهی و ۴۰۰ سرفصل فقهی تفصیلی ارایه می شود و در واقع یک تصویر روشن از ایران آینده و خدمات آن در ادبیات فقهی الگوی پیشرفت تئوریزه شده است. (۹ باب فقهی، ۱۰۰ نظریه فقهی و ۴۰۰ سرفصل فقهی)
👌به عنوان مثال: در باب فقه الامام، نظریه پیشگیری ساختاری از بیماری مطرح شده است و در این نظریه سرفصلی تحت عنوان طبیب مشاور قلب و عروق وجود دارد. همچنین به عنوان مثالی دیگر: در باب فقه التزکیه، نظریه مترقی دار واسعه (مقررات فقهی ساختمان) تبیین شده است و در آن سرفصل مهم اصول جانمایی ساختمان تئوریزه شده است.
👌به عنوان مثال سوم: در باب فقه المکاسب، نظریه مشاغل برتر مطرح است و در این نظریه سرفصل کشاورزی طیبات تبیین می گردد. همچنین در باب فقه العبرة، الگوی فقهی روایت میراث فرهنگی تدوین شده است و در این الگوی جدید، سرفصل روایت صحیح و واقعی از تخت جمشید ارائه می شود.
👌به عنوان مثال پنجم: در باب فقه العلم، نظریه آموزش و پرورش آینده پیشنهاد شده و در این نظریه سرفصل معرفی کتب درسی جدید تعبیه گردیده است!
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) تبیین فواید طبقه بندی جدید علم- جمعه انتظار ولی عصر - اول دی ۱۴۰۲ - قم
🗞مطلب مرتبط
https://eitaa.com/olgou4/5964
#جمعه_انتظار
#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفت
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
💎حمایت یا ضربه به طب اسلامی؟💎
🔷نهال طب اسلامی در حیطهی درمان بیماریها،بر اساس آمار و ارقامی هرچند اولیه، دارای اثرات خوب و شگرفی بوده است،و نتایج موفقیت های آن،نزد مراجعین از بدیهیات است و در مباحث تغذیه و بهداشت هم طب اسلامی بلامنازع بوده و مورد قبول اجماعی هست.
🔷موجب حیرت است که چرا باید به جای رسیدگی، آبیاری ،حصار پیچی،مراقبت و حتی پیوند زدن، این نهال نو رس را در معرض سیلاب،آفات و باد های مهلک قرار داده و قبل از اینکه رشد اولیه کند،اقدام به هرس و نقد آن کنند. هر چند نقد در محیط های علمی و عالمانه موجب رشد این علم خواهد شد.
🔷در این زمانه و در این جهان لم یزرع ،که بیماری و مرگ ایده و هدف اول طب یهود است ،اگر نهالی به اسم طب اسلامی کاشته ایم،نباید آن را از ریشه در آوریم و فلان درخت که باب میل شخصی،ذوقی،و شاید ، چون موجب توجه اذهان به ما می شود ، را بکاریم.
🔷حتی،ولی ،اما ،اگر ...در فضای عمومی و غیر تخصصی راه نیاندازیم
و وقتی طب اسلامی ریشه گرفت ،بایستی به نقد آن در فضاهای تخصصی و دور از فضای عمومی،بلکه در بین اکابر فن طب و با مداقه و تحقیقِ جامع الاطراف بپردازیم .چون هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد و عمومی کردن نقد فقط تیشه به ریشه حوزه ،روحانیت و طب زدن هست.
🔷اجتهاد هایی که در روایات و دارو ها صورت گرفته،و برای صاحب نظرش حجیت شرعی داشته است و در درمانگری و تجربه هم تا حد قابل قبول مطابق واقع بوده و موفق عمل کرده است،کافیست تا برای نقد عجولانه و بدون پژوهش عمیق،خاموش باشیم.برخی از کسانی که عاجز از خواندن و ترجمه صحیح متون تخصصی طب اسلامی هستند ادعای نقد داشته و بی مهابا در فضای مجازی اشکالات غیر کارشناسی می نمایند.
🔷کاش تعقل ها، تفکر ها و نقد ها، به دور از سلایق شخصی یا حسادت و جلب توجه ها باشد!
🔷بصیرت داشته باشیم ، اولویت ها را در نظر بگیریم و به قول امام خمینی ره هرچه فریاد دارید سر (طب صهیونیستی)آمریکا بزنید.
✍🏻ج.ش
🔶کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158