#یادداشت_سیزدهم
۵ تیر ۱۴۰۳
«ولایت امیرالمومنین = إکمال دین !»
✍️ پیامبر خدا هنگام بازگشت از حجّة الوداع در هجدهم ذی الحجه سال دهم هجری، به امر الهی در محل غدیر خم همگان را جمع نموده و حاضرین و غائبین را از #نبأ_عظیمی آگاه نمودند. این بار اولی نبود که حضرت در خبر دادن از این مسأله مهم اقدام کرده و قبلترها هم در یَومُ الدّار ( وأنذِر عَشیرَتَکَ الأقرَبین/ شعراء ۲۱۴) 📚 الأمالی للطوسی ص۵۸۱/ ««اینجا»».
و نیز در حدیث منزلت(أنتَ مِنّی بِمَنزِلةِ هارونَ مِنْ مُوسی إلّا أنَّه لا نَبِیَّ بَعْدِی/ ) به این مسأله تصریح کرده بودند. اما عده ای از حافظه کوتاه مدت مردم سوء استفاده کرده و اهتمام #رسول_امّت را( که ناشی از اراده الهی بود) تنها در رابطهٔ برادری و دوست داشتنِ فردِ منتخبِ او خلاصه و ویرایش کردند. حال آنکه برخی از علماء اهل تسنن همچون محمد بن اسماعیل بخاری، ابن تیمیه، احمد بن حنبل، حاکم حسکانی، ابن ابی الحدید، طبری و ابن اثیر در تاریخ خود نیز روایات آن را نقل کرده اند.«« اینجا»»
❓و اما منزلت هارون نسبت به موسی علیهماالسلام چه بود؟!( قطعا منزلت أخوّت و برادری و منزلت نبوّت و پیامبری نبود...)👈 آیات ««۲۹ تا ۳۲ سوره طه و آیه ۱۴۲ سوره اعراف» خوانده شود./ 📚«احتجاج ج۱ ص۲۴۰».
واقعهٔ غدیر خم آنقدر بزرگ بود که آیه #إکمال_دین و رضایت الهی از انجام شدن رسالت پیامبر،(مائدة آیه ۳) در آن روز و آن ساعت نازل شد. و امر الهی مبنی بر #ابلاغ_رسالت به گونه ای بود که ذهن پیامبر را چند وقتی به خود مشغول کرده بود و اگر در آن روز حساس و لحظات آخر، آن کار مهمِ حیاتی را انجام نمیداد، گویا در تمامِ عمرِ رسالتش هیچ کاری نکرده بود!!(مائده آیه ۶۷).
👈 آن کار مهم چیزی نبود جز؛ ابلاغِ مسأله جانشینی بعد از پیامبرِ اُمّت.
حضرت خاتم الانبیاء بعد از حمد و ثنای پروردگار و اشاره به رسالتِ پیامبری خود و اقرار گرفتن از مردم درباره جایگاهش در میان اُمّت، با گفتن آن جمله معروف«#مَن_کُنْتُ_مَولاهُ_فَعَلیٌّ_مَولاهُ» رسالت خود را به پایان رسانده و تکلیف آیندهٔ امّت خود را روشن نمودند.
👈 در نتیجه؛ «إکمال دین مُصادف شد با ولایتِ امیرالمومنین علیه السلام».
❓و اما چه سطحی از ولایت پذیریِ نسبت به امام، مساوی با اکمال دین است؟! محبّت یا اطاعت و مودّت؟!
👈 ولایت مقدمه برای اطاعت بوده و قِوام و تقویتِ سطوحِ اطاعت نیز متوقّف بر مودّت است. ««بیانات رهبری در دیدار با جمعی از طلاب وروحانیون«۱۳۸۸/۰۹/۲۲»»
👌إکمال دین متضمن جامعیت دین است( یوسف ۱۱۱، انعام ۳۸، نحل ۸۹ و...) و جامعیت دین محتاج جامعیت و إشراف علمیِ حافظِ شریعت بوده و فقط امیرالمومنین و اولادش از جامعیت علمی و عملی برخوردارند و لاغیر...( بصائرالدرجات ج۱ ص۲۲۸، الکافی ج۱ ص۱۹۸، الکافی ج۱ ص۶۰،۶۱/ روضة الواعظین ج۱ ص۱۰۹/ بحارالانوار ج۸۹ ص۸۶).
👈 بنابراین معنای «مَن کُنتُ مَولٰاهُ فَهَذٰا عَلیٌّ مَولٰاهُ»؛ یعنی هرکسی که منِ پیامبر در همه شؤونات زندگی، سرپرست و صاحب اختیارات او بوده ام، ازین پس علی علیه السلام مولی و صاحب اختیار و سرپرست و متولی امورات اوست در همه آن شؤونات.
👌برخی از مصادیق جامعیتِ علمی و عملی امیرالمومنین نسبت به حوائج الناس👇
۱. اقتصادی: #احداث_بازارهای_رایگان / مدیریت و نظارت بر بازار مسلمین و اخراج کرانفروشان و محتکرین از بازار و عدم تسعیر کالا...
۲. مدیریت آب: #احداث_طرح_پیشرفتهٔ_قنات.
۳. آبادانی زمین و محیط زیست: غرس هسته های نخل و هزاران درخت خرما!
۴. پاسخگویی به نیازهای سلامتی و طبی مردم
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
#یادداشت_چهاردهم
۵ تیر ۱۴۰۳
در اقتصاد و کشاورزی و سلامت جامعه هم «یا علی» باید گفت!
✍️ مسوولین دولتی اگر به دنبال حل مشکلات مردم اند، چاره ای جز اصلاح نظام برنامه ریزی و الگوهای ارزیابی کشور با نگاه جامعیت اسلام و جامعیت اهل بیت علیهم السلام ندارند.
و «معنای #من_کنت_مولاه_فهذا_علی_مولاه» همین است که هر کسی که منِ پیامبر مولی و صاحب اختیار و سرپرست او در همه شؤونات زندگی بودم، اینک علی علیه السلام سرپرست و صاحب اختیار اوست در همه آن شؤونات تا روز قیامت نه کارشناسان هاروارد و استنفورد و ماساچوست!! ( و قبلا درباره جامعیت اسلام و علم امیرالمومنین مختصرا اشاره کردیم)
👌امیرالمومنین و احداث بازارهای رایگان( جهت توسعه و عمومی شدن تجارت)
👈 امام صادق(عليه السّلام)فرمود:امير المؤمنين(عليه السّلام)فرموده است:«بازار مسلمانان چون مسجد آنها است،هر كس پيشى گرفت و در جايى نشست به آن احق است تا به شب. فرمود:آن حضرت در برابر دكانهاى بازار كرايه نمى گرفت». 📚«الکافی ج۲ ص۶۶۲»
👌 امیرالمومنین و مدیریت آب و احداث قنات
👈 ايوب بن عطيه حذّاء گويد: از امام صادق عليه السّلام شنيدم كه مىفرمود:« پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و آله «فئ»(غنيمت جنگى) را تقسيم نمود و يك قطعه زمين نصيب امير مؤمنان على عليه السّلام شد. حضرت در آن زمين چاهى حفر نمود. در اين هنگام آبى از چاه خارج شد كه مانند گردن شتر در آسمان فواره مىزد. حضرت آن را «ينبع» ناميد. در اين هنگام شخصى آمد و به حضرت تبريك و بشارت گفت. حضرت فرمود: به وارث (كسانى كه منفعت مىبرند) بشارت بده. اين، وقفى كامل و بدون بازگشت است در راه حاجيان خانۀ خدا و مسافران راه خدا؛ نه فروخته مىشود و نه هبه مىگردد و نه به ارث برده مىشود. پس هركس آن را بفروشد يا هبه كند، لعنت خداوند و فرشتگان و مردم، همگى بر او باد! خداوند هيچ توبه و جايگزينى از او قبول نكند!»
📚«الکافی ج۷ ص ۵۴»
👌 امیرالمومنین و الگوی کشاورزی و باغداری.
👈 زراره می گويد: امام باقر عليه السّلام فرمود: مردى امير مؤمنان على عليه السّلام را ملاقات كرد، در حالى كه آن حضرت روى شصت صاع (به اندازۀ يك بار شتر) هستۀ خرما، نشسته بود. آن مرد گفت: اى ابا الحسن! اين چيست كه بر روى آن نشستهاى؟ فرمود: ان شاء اللّه يكصد هزار درخت خرما (ى ميوهدار) است! آن حضرت هستهها را كاشت و حتّى يك هسته از آنها را رها نكرد (همۀ آن هستهها تبديل به درخت خرما شد.
📚«کافی ج۵ ص۷۴»
👌امیرالمومنین و اصول طب و سلامت مردم جامعه.
👈 امير المؤمنين على بن ابى طالب بفرزندش حسن(عليه السّلام) فرمود:«فرزندم چهار خصلت تو را نياموزم كه بواسطه آنها از علم طب بىنياز گردى؟عرض كرد:آرى يا امير المؤمنين فرمود تا گرسنه نشدهاى بر سفرۀ غذا منشين و تا هنوز ميل بخوردن دارى از كنار غذا برخيز و كار جويدن را نيكو انجام بده و چون خواستى بخوابى براى قضاى حاجت بمستراح برو كه چون اين چهار كنى از طب بىنياز گردى.»📚«الخصال ج۱ ص۲۲۸»
👌 مناظره طوفانی امیرالمومنین با مرد یونانی( که مدعی فلسفه و طب بود)
بخشی از ترجمه روایت:
✍ امام علیه السلام فرمودند:
«ولی من به تو نشان خواهم داد که طبّ خداوند از طبّ تو برتر است! ...»
📚«احتجاج ج۱ ص۲۳۵»
ترجمه کامل👈 ««اینجا»»
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین و اولادهم المعصومین علیهم السلام🤲
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
هدایت شده از نقد مشهورات
زیر نظر استاد قربانپور
👌عید غدیر یعنی تمدن اسلامی داریم
🔻هیچ کدام از کاندیدا های ریاست جمهوری از تمدن اسلامی حرف نزدن، از فقه تمدن ساز حرف نزدن، از راه حلهای فقهی ،اژ انفال، از دار واسعه، از مشاغل برتر، از سبک زندگی اسلامی و فقط مدعی بودن برای مشکلات راه حل دارند.
😱دقیقا چی کسانی برای این سرزمین بدون توجه به راهکارهای قرآنی و روایی و نگاه فقهی نسخه می پیچند.
آقایلن زاکانی ، قالیباف ، جلیلی و هاشمی چه کسانی به افکار و باورهای شما نفوذ کرده اند، تا غربزدگی را با توان یقه سفیدها، انقلابیها، ولایت مدارها به نام اسلام انقلابی به مردم ولایت مدار تحمیل کنید.
اگر عید غدیر را قبول دارید اگر بر ولایت امیرالمومنین یقین دارید ، اگر الگوی اداره ی جامعه را از امیرالمومنین و فرزندانش طلب نمی کنید تفاوت شما با پزشکیان و اصلاح طلبان دقیقا کجاست؟!
اگر قرار است شما هم هوش مصنوعی و رمز ریال ، اقتصاد ربایی بانکی ،کشاورزی تراریخته ، مراکز ناباروری، اشتغال زنان، برابری جنسیتی کشور را مدیریت کنید، مرز شما با اسلام ناب آمریکایی دقیقا کجاست؟؟
🔻کشور را با یقه بسته و چفیه نمی توان اداره کرد ،کشور را با ظاهر متدینی نمی شود اداره کرد ، کشور نیاز به راه حل های غدیری دارد ، کشور را باید به سبک امیرالمومنین و باورهای الهی مدیریت کرد.
غدیر یک عید ساده نیست بلکه مدل اداره ی جهان است اگر غدیر را درست می فهمیدیم ، ظهور تحقق می یافت.
🔰مرکز تحقیقات و پژوهش طب اسلامی تپطا
✍استاد قربانپور
والعاقبه اللمتقین
https://eitaa.com/naghdemashhorat
📜 فضائل امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در احادیث
1⃣ پاداش نوشتن، شنیدن و نگاه کردن به فضایل امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
🔰 پیامبر اکرم صَلَّی الله عليه و آله
🌹هرکس یکی از فضائل علی بن ابی طالب علیهالسلام را بنویسد، تا هنگامی که اثری از آن نوشته باقی است همواره فرشتگان برای او طلب آمرزش میکنند؛ و هرکس به یکی از فضائل او گوش فرا دهد خداوند گناهانی را که او از راه شنیدن مرتکب شده است میآمرزد؛ و هرکس به نوشتهای از فضائل او نگاه کند خداوند گناهانی را که او از نگاه کردن انجام داده است میآمرزد.
2⃣ طلب آمرزش ۷۰/۰۰۰ فرشته برای علی علیهالسلام و دوستانش
🔰 پیامبر اکرم صَلَّی الله عليه و آله
🌹خداوند از نور چهره علی بن ابی طالب علیهالسلام هفتاد هزار فرشته آفریده است که تا روز قیامت برای او و دوستانش طلب آمرزش میکنند.
3⃣ باید به علی بن ابی طالب علیهالسلام بنگرد
🔰 پیامبر اکرم صَلَّی الله عليه و آله
🌹هرکس میخواهد به دانش آدم و پرهیزکاری نوح و بردباری ابراهیم و عظمت موسی و عبادت عیسی و زیبایی یوسف علیهمالسّلام نظر کند، به علی بن ابی طالب علیهالسلام بنگرد.
4⃣ همه خوبیها برای کسی است که ...
🔰 پیامبر اکرم صَلَّی الله عليه و آله
🌹هرکس از این شادمان است که خدا همه خوبیها را برای او گرد آورد باید علی عليهالسّلام را پس از من دوست بدارد و دوستان او را نیز دوست بدارد و با دشمنانش دشمن باشد.
5⃣ محبوبتر از هزار رکعت نماز
🔰 امام صادق عليهالسّلام
🌹تسبیح حضرت فاطمه علیهاالسلام پس از هر نمازی در هر روز، نزد من محبوبتر از هزار رکعت نماز در هر روز است. در تسبیح حضرت فاطمه علیهاالسلام نخست ۳۴ مرتبه الله اکبر میگویی، آنگاه ۳۳ مرتبه الحمدلله، و سپس ۳۳ مرتبه سبحانالله.
6⃣ وادار به طاعت و نهی از معصیت
🔰 امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
🌹ای مردم! به خدا سوگند من شما را به طاعتی وادار نمیکنم جز اینکه نخست خودم آن را انجام میدهم، و شما را از گناهی باز نمیدارم جز اینکه پیش از شما خودم از آن دست برمیدارم.
7⃣ علی درب بهشت، علی درب علم
🔰 پیامبر اکرم صَلَّی الله عليه و آله
🌹من شهر بهشتم و علی درب آن است، هر که بهشت میخواهد باید از درب آن وارد شود. من شهر دانشم و علی دروازهٔ آن است. هرکس دانش میخواهد باید از این دروازه وارد شود.
8⃣ ایمان کامل
🔰 پیامبر اکرم صَلَّی الله عليه و آله
🌹ای ابوالحسن! هر کس تو را به زبان دوست بدارد یک سوم ایمان برای او کامل شده، و هر کس تو را به زبان و دل دوست بدارد دو سوم ایمان او کامل شده، و هر کس تو را به زبان و دل دوست بدارد و تو را به دست خویش یاری کند ایمانش کامل شده است.
9⃣ شادی دوستان علی عليهالسّلام در سه جا
🔰 پیامبر اکرم صَلَّی الله عليه و آله
🌹ای علی! دوستداران تو در سه جا شادمان میشوند: ۱. هنگامی که روحشان خارج میشود تو در آنجا آنان را مشاهده میکنی. ۲. هنگامی که در قبر از آنان سؤال میشود تو در آنجا به آنان تلقین میکنی. ۳. هنگامی که به پیشگاه خدا عرضه میشوند تو در آنجا آنان را معرفی میکنی.
0⃣1⃣ میانهروها أهل نجاتاند
🔰 پیامبر اکرم صَلَّی الله عليه و آله
🌹ای علی! در تو وصفی از عیسی بن مریم وجود دارد و آن این است که گروهی دوستی او را برگزیدند و در دوستی خویش افراط نمودند و بدین سبب هلاک شدند؛ و گروهی با او دشمنی کردند و در دشمنی خود افراط نمودند و بدین وسیله نابود گشتند؛ گروهی نیز راه میانه در پیش گرفتند و نجات یافتند.
📔منبع: حکمتهای درخشان
حدیث ۱، صفحه ۱۷۸.
حدیث ۲، صفحه ۱۶۹.
حدیث ۳، صفحه ۱۶۷.
حدیث ۴، صفحه ۲۳۵.
حدیث ۵، صفحه ۲۷۱.
حدیث ۶، صفحه ۱۸۴.
حدیث ۷، صفحه ۱۷۱ و ۱۷۹.
حدیث ۸، صفحه ۲۱۶.
حدیث ۹، صفحه ۲۳۴.
حدیث ۱۰، صفحه ۲۴۲.
🌹💐🌹#عيد_غدیر_خم بر همه دوستداران امیرالمؤمنین علی علیهالسلام مبارک باد.
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
#عید_غدیر
🔸ثواب انفاق و کار خیر در روز غدیر
عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ الْعَبْدِيِّ قَالَ: سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ الصَّادِقَ علیه السلام يَقُولُ: «الدِّرْهَمُ فِيهِ بِأَلْفِ أَلْفِ درهم».
حضرت صادق (سلام الله علیه): یک درهم انفاق در روز غدیر، برابر با یک میلیون درهم است.
🔻عَنِ الْحَسَنِ بْنِ رَاشِدٍ قَالَ: قَالَ أبُوعَبدِاللهِ علیه السَّلامُ: وَ الْعَمَلُ فِيهِ يَعْدِلُ ثَمَانِينَ شَهْراً.
اعمال (نیک و عبادی) در روز غدیر، معادل انجام این اعمال به مدّت هشتاد ماه می باشد.
📚تهذيب الأحكام، ج3، ص143-144
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
🔴 #معارف_غدیریه
🔴 #فضیلت_اطعام_در_عید_غدیر
🔸عن أبی الحسن الرضا علیه السّلام فی فضل یوم الغدیر :
وَ مَنْ أَطْعَمَ مُؤْمِناً كَانَ كَمَنْ أَطْعَمَ جَمِيعَ الْأَنْبِيَاءِ وَ الصِّدِّيقِين .
#امام_رضا سلام الله عليه فرمود :
هرکس در روز غدیر مؤمنی را اطعام كند ، مانند کسی است که به تمام انبیاء و صدّیقین غذا داده باشد .
📚اقبال الاعمال ۱ / ۴۶۵ .
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
هدایت شده از دعا درمانی«استاد قاسمی»
eid-al-ghadir-prayer.mp3
2.6M
#دعا_درمانی
✳️ صوت دعای #عید_غدیر
🌐 ڪاناݪ دعا درمانی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/229245178C55eca4db80
🌺🌸طب غدیری یعنی:
طب توحیدی
طب نبوی
طب علوی
طب فاطمی
طب حسینی
طب حسنی
طب سجادی
طب باقری
طب صادقی
طب کاظمی
طب رضوی
طب جوادی
طب هادوی
طب مهدوی
طب الانبیاء و الائمه المعصومین علیهم صلوات الله اجمعین است!
یعنی طب و علوم و تمدنی که حاصل چهار قله ی مرتفع «عید قربان» و « عید مبعث» و «عید غدیر» و «عید ظهور» هستند.
به رغم خواست پرچم ابلیس و سقیفه و بنی امیه و بنی العباس و بنی اسرائیل، پرچم «طب غدیر» تا ظهور بالاست!
👈درود بر همه ی پیروان نجات یافته و نجات بخش مکتب غدیر خم، مکتب علم حق و نور هدایت و کشتی نجات💐
🌸الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوِلاَيَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ
🌸الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَ كَمَالَ دِينِهِ وَ تَمَامَ نِعْمَتِهِ بِوِلاَيَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَيْهِ السَّلاَم
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
🌹امام صادق علیه السلام فرمودند:
روز غدیر خم، عید بزرگ خداست. هیچ پیامبری مبعوث نشد مگر اینکه این روز را عید گرفت و عظمت آن را شناخت. روزه این روز، معادل شصت سال عبادت است
📚 وسائل الشیعه، ۸/۸۹
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
هدایت شده از حسینیان زمان
❇️ جشن بزرگ غدیر؛ اجتماع جریانهای تمدنی و اعلام موضع انتخاباتی
به مناسبت عید بزرگ غدیر خم، شورای مرکزی اتحادیه صنفی طب ایرانی اسلامی و جریانهای تمدنی سراسر کشور، در همایش بزرگ جمهور قدرتنمایی خواهند کرد.
بدین وسیله از حکما، اساتید، سران جریانهای تمدنی به همراه شاگردان، فعالان عرصه سلامت، به همراه خانواده محترم دعوت بعمل می آید تا در این جشن و همایش بزرگ، حضور به هم رسانند.
ضمنا تعدادی از نامزدهای محترم ریاست جمهوری و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی بعنوان میهمان به این نشست دعوت شده اند.
🔺زمان: سه شنبه ۵ تیرماه ساعت ۱۷
🔻مکان: چرمشهر- نبش اتوبان غدیر و حرم تا حرم
🔹برنامه ها:
1⃣ برگزاری هشتمین جلسه اتحادیه اساتید و حکمای طب ایرانی اسلامی
2⃣ اعلام موضع رسمی انتخاباتی
3⃣ سخنرانی و مداحی و غدیرخوانی
با مداحی حاج محمد حسن نمکی
4⃣ جشنواره اسب و سوارکاری
5⃣ بازدید از محوطه مزرعه و پرورش احشام (شتر، گاومیش و...)
6⃣ پذیرایی و شام
🔹لینک و لوکیشن مزرعه در نشان:
https://nshn.ir/6d7b7nks2xTXMJ
دبیرخانه جریان مردمی تمدن و طب ایرانی اسلامی
✅ https://eitaa.com/teb_arbaeen
T124.ir
❇️ جشن بزرگ غدیر؛ اجتماع جریانهای تمدنی و اعلام موضع انتخاباتی به مناسبت عید بزرگ غدیر خم، شورای
نان سالم صلواتی توزیع میشود