هدایت شده از حوزه انقلابی
🔴 تا حالا کجا بودید چرا بعد فتنه امنیتی از خواب غفلت بیدار شدید و محافظه کاری رو کنار گذاشتید⁉️
▪️در جلسه شورای عالی فضای مجازی مقرر شد زیرساختها و #پلتفرمهای داخلی توسط دولت #تقویت و برای حضور بیشتر کاربران داخلی تمهیدات و #تسهیلات_لازم پیشبینی شود.
پ. نوشت:
▫️تمام مسئولانی در طول این سال ها در ساماندهی فضای مجازی ول کشور کوتاهی کردند مقصر اتفاقات اخیر کشور هستند و آنان نیز در ریخته شدن خون فرزندان این مرز و بوم از بسیجی، پلیس و مردم عادی سهیم هستند
▫️جای تأسف دارد تا قبل از اتفاقات اخیر میلیون ها پست ابتذال و بی بندباری در فضای مجازی این قتلگاه جوانان برای آقایان اهمیتی نداشت اما بعد از فتنه امنیتی بلافاصله آقایان هوشیار شدند
▫️ هنگام انتخابات ریاست جمهوری آقایان افتخار می کردند دو میلیون فالوور در اینستاگرام دارند و نمیشه آن را بست ولی امروز با کلی خسارت متوجه اشتباه و کج فهمی شان شدند و فهمیدند استقلال و حاکمیت کشور توسط پلتفرم های خارجی، اینستاگرام و واتساپ و... زیر سوال رفته است.
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️پیشرفت و قوی شدن کشور به تنظیم روابط انسانی در حوزه های سیزده گانه وابسته است!
👌دستیابی به یک ایران قوی و پیشرفته -به همراه کاهش آسیب های اجتماعی و حاشیه نشینی- وابسته به تحول در نظام برنامه ریزی کشور و ادبیات برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه است.
👌 متأسفانه سازمان برنامه و بودجه برای تحول در ۱۲ مسئله ۱- تغییر در الگوی مدیریت شهری، ۲- تغییر در الگوی ساخت خانه، ۳- تغییر در الگوی سلامت کشور، ۴- تعییر در الگوی آموزش و پرورش، ۵- تغییر در الگوی محرومیت زدایی، ۶- تغییر در الگوی مواجهه با اسناد بین المللی، ۷- تغییر در الگوی مدیریت راهبردی، ۸- تغییر در الگوی شناسائی و رفع عدم توازن های کشور، ۹- تغییر در الگوی کسب و کار و امور استخدامی، ۱۰- تغییر در الگوی تولید و انتشار اخبار حوزه برنامه ریزی، ۱۱- تغییر در الگوی قانون گذاری کشور و ۱۲- تغییر در الگوی امنیتی کشور، پژوهش و برنامه ویژه ای ارائه نمی دهد!
👌مکرراً عرض کرده ایم که پیشرفت کشور به تنظیم روابط انسانی در حوزه های سیزده گانه وابسته است و اولویت های تمدنی ۱۲ گانه کمک وافری به تنظیم روابط انسانی در سیزده حوزه ۱- رابطه انسان با امام، ۲- رابطه انسان با خانواده، ۳- رابطه انسان با معلم، ۴- رابطه انسان با دوست، ۵- رابطه انسان با دشمن، ۶- رابطه انسان با همسایه، ۷- رابطه انسان با طرف معامله، ۸- رابطه انسان با شریک شغلی، ۹- رابطه انسان با یتیم، ۱۰- رابطه انسان با فقیر، ۱۱- رابطه انسان با ابن سبیل، ۱۲- رابطه انسان با مهمان و ۱۳- رابطه انسان با همسفر، می نمایند!
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین ابعادی از نقشه جامع تمدن اسلامی - بامداد سه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - قم
#نقشه_جامع_تمدن_اسلامی
#ایران
#اولویتهای_تمدنی
@olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️الگوی جدید خدمت در مساجد محلات چه می گوید؟!
❓برای کمک به تحقق بهتر ایده متعالی امام محله و باز تعریف و ارتقای فعالیت های مساجد در محلات؛ ۴ پرسش اساسی مرتبط با بحث محله محوری را بازخوانی می کنیم.
❓ بررسی این پرسش های اساسی به ارتقای درک از مفهوم محله محوری و وظایف و خدمات مسجد محله و امام محله کمک وافری می کند:
🗞متن کامل گزارش:
https://nro-di.blog.ir/1401/07/19
#محدوده_محلات
#خدمات_مساجد_محله
#کالبد_جدید_مساجد_محله
@olgou4
😭 تجزیه امپراتوری بزرگ ایران طرح چهارساله
عهدنامه های زیر شامل تجزیه ایران از دوره ایران صفوی تا به امروز است:
عهدنامه قصر شیرین ۱۶۳۹: امپراتوری صفوی بهطور رسمی بغداد و عراق کنونی را به امپراتوری عثمانی واگذار کرد.
پیمان سن پترزبورگ: در ۱۷۲۳ برابر با ۱۱۰۲ خورشیدی میان امپراتوری تزاری روسیه و امپراتوری صفوی ایران بسته شد و به جنگ بین ایران و روسیه پایان داد. که موجب واگذاری سرزمینهایش در قفقاز شمالی، قفقاز جنوبی و شمال سرزمین امروزی ایران شامل دربند (داغستان)، باکو، اراضی تابع اطراف شیروان و همچنین استانهای گیلان، مازندران و استرآباد شد.
پیمان همدان: پیمان صلحی میان هوتکیان و عثمانیان در اکتبر ۱۷۲۷ در پی جنگی که این دو را درگیر کرده بود، در همدان بسته شد. هنگام فروپاشی دولت صفوی، امپراتوری عثمانی و امپراتوری روسیه از ضعف ایران برای پیوست کردن شمار فراوانی از مناطق مرزی بهره برده بودند. اشرف افغان به عنوان وارث قانونی تاج و تخت ایران، خواستار بازگرداندن همه سرزمینهای پیوست شده به عثمانی بود و همین امر باعث شد تا امپراتوری عثمانی به سردمداران جدید ایران (دودمان هوتکی) اعلام جنگ کند.
پیمان کردن (Treaty of Kerden): عهدنامهای میان افشاریان ایران و امپراتوری عثمانی بود که در ۴ سپتامبر ۱۷۴۶ منعقد شد. به موجب این عهدنامه خط مرزی میان دو کشور به همان خط مرزی تعیین شده بازگشت.
در عهدنامه قصرشیرین (۱۶۳۹) بازگشت (همان خط مرزی میان ایران و ترکیه امروزی و ایران و عراق امروزی) یعنی ایران تمامی متصرفات خود در میان رودان و آناتولی شرقی را به دولت عثمانی واگذار کرد.
عهدنامه گلستان ۱۸۱۳: ایران با خیانت روسیه بخش بزرگی از سرزمینهای خود را در قفقاز از دست داد.
عهدنامه ترکمنچای ۱۸۲۸: این عهدنامه به وسیله روسیه تزاری و فتحعلی شاه به امضا رسید و موجب استیلای روسها بر منطقه قفقاز شد.
پیمان منطقه ای مستشاران انگلیس که بر این اساس ایران در اواسط سده نوزدهم از ادعای خود بر مناطق و سواحل جنوبی خلیج فارس مانند امارات امروزی (استان جلفاوه) و سواحل شرقی عربستان امروزی (استان الشرقیه) دست برداشت. استعمار بریتانیا از سال ۱۸۰۹ به بهانه حفظ امنیت خلیج فارس از اعراب بادیه نشین جنوب خلیج فارس که اجداد حکام کنونی شیخ نشینهای جنوب خلیج فارس بودند و از راه دزدی دریایی امرار معاش میکردند، استقرار یافته بود. در سال ۱۸۵۳ بریتانیا در راه تثبیت سلطه خود، حکام منطقه را در کنفراسی جمع کرد و آنها قراردادی را تحت عنوان صلح دریایی جاویدان یا Perpetual Maritime Peace امضا کردند که به موجب آن بریتانیاییها اجازه یافتند نه تنها به بهانه مبارزه با دزدان دریایی بلکه به بهانه حفظ امنیت خلیج فارس بتوانند در هر حادثه ای که در کرانههای خلیج فارس اتفاق میافتد مداخله کنند. ساحل دزدان به ساحل آشتی یا امارات متصالحه تغییر نام پیدا کرد (تاریخ امارات متحده عربی)
عهدنامه پاریس ۱۸۵۷: این قرارداد توسط ناصرالدین شاه به امضا رسید و ایران بخشی از هرات و افغانستان امروزی را در ازای تخلیه بندرگاههای جنوبی این کشور که تحت اشغال بریتانیا بود، به آن دولت واگذار کرد و کشور افغانستان را به رسمیت شناخت.
حکمیت گلداسمیت ۱۸۷۱ جدایی مکران و بلوچستان بزرگ.
حکمیت گلداسمیت ۱۸۷۳ جدایی بخشهایی از سیستان
عهدنامه ارزروم دوم ۱۸۷۴ جدایی ولایات سلیمانیه.
عهدنامه آخال ۱۸۸۱: توسط ناصرالدین شاه به امضا رسید، ایران مرو و بخشهایی از خوارزم و فرارود را در ازای تضمین امنیت به امپراتوری روسیه بخشید!
قرارداد ۱۸۹۳: بر پایه این قرارداد آخال که جزئی از ایران بود از جمله سرزمینهای نزدیک رود اترک را به امپراتوری روسیه واگذار کرد. این قرارداد توسط ژنرال بوتسوف و میرزا علی اصغر امین السلطان در ۲۷ می۱۸۹۳ به امضا رسید.
قرارداد ۱۹۰۷: بر طبق قرارداد سن پترزبورگ، ۱۹۰۷ میلادی ایران به سه بخش تقسیم شد و در اختیار روسیه و انگلیس قرار گرفت.
مقاوله نامهٔ تهران (۱۹۱۱) تجزیهٔ ولایات خانقین.
تجزیهٔ آگری (آرارات کوچک) و نواحی بورالان (۱۹۳۲). بورالان نام منطقه ای وسیع با وسعت یکصد و شصت هزار هکتار است که در نقطه صفر مرزی ایران و ترکیه کنونی قرار گرفته است و با کشورهای ارمنستان و آذربایجان نیز دارای مرز مشترک میباشد.
جدایی دشت ناامید در سال ۱۹۳۵.
پیمان سعدآباد: در سال ۱۹۳۷ مناطقی از ایران جدا و مناطقی به ایران اضافه شد (مبادله)
تجزیهٔ قریهٔ فیروزه (۱۹۵۴).
تجزیهٔ بحرین ۱۹۷۰: در دوره سلطنت محمدرضا پهلوی، بحرین که به لحاظ تاریخی بخشی از کشور ایران بود و بهطور عملی از دوران قاجار انگلیسیها آن را اشغال کرده بودند در ازای پس دادن جزایر سهگانه ایران (حاکمیت ایران بر جزایر سهگانه) مستقل شد. همچنین دو جزیره زرکوه و جزیره زرکوه و جزیره آریانا که در مالکیت ایران بود، سال هاست همچنان در اشغال امارات است.
✔️تجربه ایران برنامه ثابت طرح نظم نوین جهانی
😭عهدنامه گلستان ۱۸۱۳ (تجزیه قفقاز) جنایت روسیه
😭عهدنامه ترکمنچای ۱۸۲۸ (تجزیه ایروان و قره باغ)فتحعلی شاه و جنایت روسیه
😭پیمان منطقه ای مستشاران انگلیس (تجزیه سواحل جنوبی خلیج فارس مانند امارات امروزی استان جلفاوه) و سواحل شرقی عربستان امروزی (استان الشرقیه)
😭عهدنامه پاریس ۱۸۵۷ (تجزیه هرات و افغانستان امروزی) ناصرالدین شاه جنایت انگلیس و فرانسه
😭حکمیت گلداسمیت ۱۸۷۱ تجزیه (مکران و بلوچستان)
😭حکمیت گلداسمیت ۱۸۷۳ (تجزیه بخشهایی از سیستان)
😭عهدنامه ارزروم دوم ۱۸۷۴ (تجزیه ولایات سلیمانیه)
😭عهدنامه آخال ۱۸۸۱ (تجزیه مرو، خوارزم و فرورد)ناصرالدین شاه و جنایت روسیه
قرارداد ۱۸۹۳ (تجزیه آخال)
😭مقاوله نامهٔ تهران ۱۹۱۱ (تجزیه ولایات خانقین
😭تجزیه آگری (آرارات کوچک) و نواحی بورالان ۱۹۳۲)
😭۱۹۳۵ تجزیه دشت ناامید
😭پیمان سعدآباد ۱۹۳۷
😭تجزیهٔ قریه فیروزه ۱۹۵۴
😭تجزیه بحرین ۱۹۷۰ محمد رضا پهلوی خیانت انگلیس
هدایت شده از تا 2030
🔰ایران و اجلاس جهانی سلامت، WHS
🔸اکنون به وضعیت حضور نمایندگان ایران در اجلاس جهانی سلامت میپردازم:
💢از مهمانان و سخنرانان معروف این اجلاس، میتوان به بیل گیتس و امانوئل مکرون اشاره کرد.
💢در این نشست، دکتر حسین قناعتی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران سخنرانی خواهد کرد.
💢همچنین دکتر فاطمه محمدی پناه و دکتر امیرحسین تاکیان از دانشکده پزشکی دانشگاه تهران نیز سخنرانی آنلاین خواهند داشت.
💢دکتر کوثر اثنی عشری میری (از دانشکدهء پزشکی دانشگاه تهران)، علی قناعتی (وابستگی نهادی شون معلوم نیست، احتمالاً برادر یا پسر دکتر قناعتی هستند) دکتر لیلا حقجو (از دانشکدهء پزشکی دانشگاه تهران)، دکتر علی کاظمیان (دانشگاه پزشکی مشهد)، دکتر سمیه مقصودی (از پزشکان بدون مرز ایران) و احمد نجاتیان (با وابستگی نامشخص) به عنوان مشارکت کننده در این نشست حضور دارند.
🔴دکتر قناعتی روز 26 مهر، از 9:00-10:30 صبح، در اتاق مشترک و در کنار نمایندگانی از شرکت فایزر، پاهو (سازمان بهداشت پان آمریکن)، بانک جهانی و نمایندهء خود WHO در خصوص موضوع "چگونه تاب آوری سیستمهای سلامت را با دستور کار برابری سلامت ترکیب کنیم؟" سخنرانی خواهد داشت که حول بحرانهایی از قبیل کرونا و پوشش همگانی سلامت است.
❌مشخص است که با توجه به ترکیب اعضای فوق، این نشست، ابداً یک نشست علمی صرف نیست، اما قرار است چه ارتباطاتی بین حاضران در این نشست برقرار شود؟ مثلاً بانک جهانی و دانشکدهء پزشکی دانشگاه تهران، قرار است به چه خروجی مشترکی برسند؟ آیا در اینجا قرار است تعهدات بخش دانشگاهی در قبال بانک جهانی، به امضای نمایندهء ایران برسد؟
💢نکته: رییس دانشگاههای علوم پزشکی کشور، با حکم مستقیم وزیر بهداشت انتخاب میشوند.
❓من در خصوص این نشست، با توجه به منابع خارجی، کسب اطلاعات کردم، و برایم سوال است که آیا از حضور تیم ایران در اجلاس، خبری هم رسانهای خواهد شد؟
💢چند سوال دیگر هم هست:
⁉️با توجه به اینکه این اجلاس در راستای اجرایی شدن اهداف سند 2030 تلاش مینماید، اساساً چرا باید نمایندگان ایران در آن حضور یابند؟ آن هم در حالیکه امر صریح ولی امر جامعه، حکایت از ممنوعیت مطلق سند 2030 دارد.
⁉️هدف حضور جنابان مذکور در این اجلاس چیست و حضورشان چه ضرورتی دارد؟
⁉️خروجی و دستاورد یک چنین نشستهایی برای کشور تاکنون چه بوده؟
⁉️اساساً حضور در این مجامع، چه ثمر مثبتی برای ایران داشته که مدام، این حضورها تکرار میشود؟
⁉️هماهنگیهای حضور در این نشست، چگونه و از جانب چه نهادهایی انجام شده؟
⁉️هزینههای حضور در این اجلاس، از کجا و توسط چه نهادی پرداخت میشود و چرا؟
🔴و مهمترین سوال: چرا گزارش جزییات این قبیل نشستها برای اطلاع عموم منتشر نمیشود؟
💢هنوز مدت زیادی از نشست WHA بهداشت جهانی و یا WEF در ژنو نگذشته، اما تقریباً هنوز هم نمیدانیم که در این نشستها چه رخ داده و ایران، چه تعهداتی را امضا کرده و چه قولهایی داده. آقایان فقط به اجلاسها میروند و میآیند و ما میمانیم و انبوهی از سوالات و ابهامات، که هرگز پاسخ داده نمیشوند!
🔸منابع:
https://www.conference.worldhealthsummit.org/Participants/WHS2022
https://www.conference.worldhealthsummit.org/Speakers/WHS2022
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از آزاده باش
11.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گفتند منتشر نکن، امــــــــــا...
هشدار، حاوی صحنههای دلخراش
بعضی تصاویر، هرچند ناراحت کننده، اما حرفهای خاصی را در خود دارد که با کلمات صرف، قابل بیان نیست.اینجا ایلام و محدوده پارک کودک،و این هم هجوم آشوبگران گریخته از چهارراه سعدی به منطقه مسجد جامع شهر ایلام،و آن هم مامور حفظ امنیت نوامیس و فرزندان مردم از اراذل در محدوده پارک،که یکباره خود را یکه و تنها در احاطه جمع اضداد میبیند!!!
چرا جمع اضــــــــداد؟!
اول همه باهمند،با فحاشی به دنبال او،بعد از چهارطرف چند نفر وارد تصویر میشود که هر کدام بصورت حرفهای چند ضربه چاقو میزنند،با توجه به موقعیت انتخابی، احتمالا نه برای کشت و محو میشوند،چند نفر دیگر اما سنگ میزنند و مشخصا برای کُشت، و البته چند نفری هم با دیدن صحنه جنایت دلشان به رحم آمده یا پشیمان بنظر میرسند،راهشان را جدا میکنند و میماند کنار پلیس، احتمالا اینها فقط معترض بودند نه برانداز!
آن مغازهدار یا عابر اما مردانگی میکند و خود را سپر پلیس!، البته چند کشیده و مشت هم میخورد. آخر سر هم، با شعار معروف منافقین«نترسین نترسین ماهمه با هم هستیم» الباقیشان میگریزند!
اما پلیس تنها...
زنده است الحمدلله،سیزده چهاردهتا چاقو خورده و چند قلوه سنگ!
برادرش هم اما برای امنیت قبلترها شهید شده است،حقوق شهید هم شده سهم ثابت فقرا. شاید همان،دل تعدادی را منقلب کرد!
گفتند منتشر نکن،امــا برای محاکمه و برای روزی که فضای مجازی برای نجات عدهای از همین افراد،قیامت میشود، این تصویر باید بماند تا آشوبگر ومعترض وپشیمان و مظلوم و ظالم معلوم گردد.
#آزاده_باش
✅👉 @azade_baash
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 فرق شکافته و دزد انگشتر!
🎥ضرب و شتم و ربودن انگشتر یک مدافع امنیت!
#آزاده_باش
✅👉 @azade_baash
🔆 زنگ عبرت:
🔴شاهکار اسنپ‼️
♦️امروز مسافر سوار کردم بیحجاب بود. بهش تذکر دادم. در بین مسیر رادیو داشت از دستگیری جاسوس اسرائیل در کرمان میگفت که برگشت گفت خاموش کنید این چرت و پرت ها رو. منم گفتم خانم الان دیگه اعتراض نیست و اغتشاش هست و گفتم مملکت ما ۳۰۰ هزار شهید نداده که اینجور بشه. این پلاک جلوی شیشه ماشینم پلاک برادر شهیدم هست، اتفاقا ما معترضیم به این کارها.
♦️بعد پیاده شدنش از پشتیبانی اسنپ تماس گرفتن که شما حق نداشتی به مسافر چیزی بگی. گفتم جناب وقتی داره به مقدسات و کشورم توهین میکنه من نمیتونم لال بشم. جالبه به جای اینکه ما شاکی باشیم اسنپ برداشته منو غیرفعال کرده که دیگه نمیتونم مسافر بگیر.
فدای یک تار موی بچه های بسیجی
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از فروشگاه بابرکت (استاد قاسمی)
😍کرم گیاهی جوانه گندم شارژشد.
☘این کرم کاملا طبیعی است
☘سرشار از ویتامین Eاست
☘جوانساز
☘مانع پیری زودرس پوست هست
☘ شاداب وشفاف کننده
☘سفت کننده و مغذی پوست
✔️روش مصرف به این صورت هست👇
✅ابتدا پوست خودرا کامل تمیز کنید
2باردرروز محصول راروی پوست مالیده وبه آرامی مدت سه الی 5 دقیقه ماساژ دهید.
❎درجای خشک، خنک و دور از تابش مستقیم آفتاب نگه داری شود.
☎️جهت سفارش محصول و یا دارو در ایتا به شماره زیر پیام دهید
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
09014610649
✍همچنین برای ارتباط با بخش های مختلف موسسه بابرکت میتوانید با شماره زیر تماس حاصل نمایید.👇
☎️02591012073
🏷آیدی کانال مجموعه بابرکت :
JOiN → @barekat124