آدم باید یه باباطاهر
تو زندگیش داشته باشه که بهش بگه:
«گل سرخم چرا پژمرده حالی؟
بیا قسمت کنیم دردی که داری
که تو کوچک دلی، طاقت نداری...»
#صبحتون_خوش😍
@tmadari☘
🍁 مهربانتر با زنان
امام رضا علیه السلام:
خداوند بزرگ نسبت به زنان مهربانتر از مردان است و مردی نیست که زنی از محارم خويش را شاد کند مگر آنکه خداوند او را در قيامت شاد خواهد کرد.
وسائل الشیعه: ج ۲۱، ص۳۶۷
بزن به افتخاااار خودت😍😍👏
@tmadari☘
گرچهما عاشق عبّـاس و حسینیم ولی
صید کرده دلِ ما را رخ رخشـانِ حسن
#دوشنبههای_حسنی♥️
#یا_کریم🌱
【• #رزق_معنوے •】
.
.
+⚠️
.
.
•/• میگفت نگاهتُ کنترل کن..!
چشم به دل رآه داره؛
به قولِ آقایِ قرائتی،
چشم میبینه
دل میخـواد...
#حرفِ_دل
#وقت_عاشقی❣
@tmadari☘
بسم الله الرحمن الرحیم
🔔 جلسه بیستم 0️⃣2️⃣ 📆 27 مرداد ماه 99
عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی . انشاء الله امروزبا ترجمه واژگان و مفاهیم تفسیری آیات 113 الی 119 سوره مبارکه بقره در خدمت دوستداران قرآنی هستیم .
🌷🦋🌷🦋🌷🦋
به نام خدا جلسه بیستم
🔻آيه 113
🔷 شأن نزول:
جمعى از مفسران از ابن عباس چنين نقل كردهاند:
هنگامى كه گروهى از مسيحيان «نجران» خدمت رسولخدا صلّى اللّه عليه و آله آمدند، عدهاى از علماى يهود نيز در آنجا حضور يافتند، بين آنها و مسيحيان در محضر پيامبر صلّى اللّه عليه و اله نزاع و مشاجره در گرفت، «رافع بن حرمله» (يكى از يهوديان) رو به جمعيت مسيحيان كرد و گفت: آيين شما پايه و اساسى ندارد و نبوّت عيسى و كتاب او انجيل را انكار كرد، مردى از مسيحيان نجران نيز عين اين جمله را در پاسخ آن يهودى تكرار نمود و گفت: آيين يهود پايه و اساسى ندارد، در اين هنگام آيه نازل شد و هر دو دسته را به خاطر گفتار نادرستشان ملامت نمود.