شامی آرد نخود چی
مواد لازم برای۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچی ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و روغن و زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
شکر ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱/۲ فنجان
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- پیاز را رنده كرده و به همراه آرد نخودچی، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغها ورز میدهیم آن قدر ورز میدهیم تا كاملا حالت چسبندگی پیدا كند.
۲- سپس از هركدام به اندازه یك تخممرغ برداشته به شكل شامی درست میكنیم، بعد به مدت 15 دقیقه شامیها را كنار گذاشته و در تابه روغن ریخته و با حرارت ملایم شامیها را سرخ میكنیم و كنار میگذاریم.
۳- طرز تهیه سس
۴- در همان روغنی كه شامیها را سرخ كردهایم پیاز رنده شده را با زردچوبه سرخ میكنیم، سپس رب گوجهفرنگی را افزوده بعد از پنج دقیقه گوجهفرنگیهای رنده شده را میریزیم، آنگاه آب، نمك، شكر و آبلیمو را اضافه كرده و میگذاریم به جوش بیاید.
سایر نکات
به جای شكر و آبلیمو میتوان از سركه سیب و شیره انگور استفاده كرد
بعد از این كه سس جوش آمد، شامیها را داخل آن گذاشته و در تابه را میبندیم تا سس غلیظ و شامیها هم در آن پخته شود، بعد از گذشت نیمساعت غذا آماده سرو است.
@tmadari🖤
🌷 آیت الله سید علی قاضی رحمه الله علیه:
این وســـوسه شـیطان است ڪه
شما گـــمان می ڪنید حال ندارید.
باید توجه ڪرد به نماز اول وقت
دایم الوضو بودن، نمازشب، مراقبه
و محاســـــبه از لــزومات ســـیر و
سلوڪـ است.
@tmadari🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# استاد عالی
# علت سختی زندگی
@tmadari🖤
نکته ای که باعث محبت در زندگی زناشویی ، باعث الفت ،سازگاری و تفاهم است ،خود آرایی زن و مرد برای هم است
# استاد رفیعی
@tmadari🖤