تبیین منظومۀ فکری رهبری
«حمد» به معنای ستایش کردن از یک انسان یا یک موجود، بر عملی یا صفتی که از روی اختیار از او سر میزند.
هدایت عمومی جامعه، در گرو فهم و تبیین قرآن
فهم و تبیین قرآن در هدایت عمومی جامعه و همچنین در هدایت فردی و کمال فردی هر شخصی دارای تأثیر بسزایی است، یعنی در جامعۀ اسلامی اگر مردم با قرآن آشنا باشند، با قرآن انس بگیرند و از راهنماییهای قرآن استفاده بکنند، هم به حرکت عمومی جامعه به سمت اهداف اسلامی کمک خواهد شد و هم هر فردی به خودیِ خود در درون خود، در ذهن و روح و قلب خود، به آن کمالی که اسلام برای شخص مسلمان معین کرده نزدیکتر خواهد شد. منهای حرکت عمومی جامعه، هر فردی موظف است که خود را به کمال انسانی برساند، یعنی تعالی در روح خود ایجاد بکند و رابطۀ خود را با خدا و کیفیت یافتن خود را در جهت اهداف الهی روزبهروز افزایش بدهد. این به برکت قرآن حاصل خواهد شد. با قرآن اگر انس داشته باشیم، خود ما به عنوان یک فرد و یک شخص، روحاً کیفیت پیدا میکنیم، تعالی پیدا می کنیم، به خدا نزدیک می شویم، اخلاق انسانی و اخلاق الهی در ما تقویت خواهد شد این در مورد شخص.
این، در حرکت عمومی جامعه هم اثر میگذارد که قرآن در جامعه در انحصار افراد خاصی نباشد بلکه همۀ افراد جامعه، جوانها، گروههای سنی مختلف و مجموعههای مختلف در جامعه همه با قرآن آشنا باشند و بتوانند از هدایت قرآنی بهره بگیرند.
▫️گزیدهای از سلسله جلسات تفسیر سورۀ حمد توسط آیتالله خامنهای - اسفند ۶۹
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
مثلِ #اکسیر و #کیمیا
روز #عرفه را قدر بدانید؛ خود را برای ورود به درگاه خشوع در مقابل پروردگار آماده کنیم. روز بزرگی است روز عرفه. ما دچار غبارگرفتگی و زنگزدگی در دلهایمان میشویم؛ تضرّع، خشوع، ذکر، توسّل، این زنگها را و این غبارها را میزداید و روزهای مشخّصی، فرصتهای برتری برای این زنگزدایی و رنگزدایی و غبارروبی هست که از جملهی برترینِ آنها عرفه است. روز عرفه را قدر بدانید. از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمّی است؛ لحظهلحظۀ این ساعات مثل «اکسیر»، مثل «کیمیا» حائز اهمّیّت است؛ اینها را با غفلت نگذرانیم. ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
13901005_3817_192k.mp3
7.24M
🔹یک حرکت بجا، تاریخ را نجات میدهد؛ یک حرکت نابجا که ناشی از ترس و ضعف و دنیاطلبی و حرص به زنده ماندن است، تاریخ را در ورطهی گمراهی میغلتاند.
▪️بیانات در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (صلّیاللهعلیهوآلهوسلم)
۱۳۷۵/۰۳/۲۰
#شهادت_مسلم_بن_عقیل
#لحظه_شناسی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رهبر انقلاب اسلامی:
در امتحانهایی که ما میشویم، پای یک ایثار و یک گذشت به میان میآید ...
▫️پ.ن۱: امتحانهایی که میشوی، برای این است که خودت را بشناسی. خداوند که تو رو میشناسد.
برای این است که تصمیم بگیری و انتخاب کنی و به پلههای بالاتر صعود کنی. وقتی دچار سختی و محنت شدی، یعنی داری امتحان میشوی و باید بگذری، ایثار کنی.
وقتی بگذری، خداوند از تو تقدیر میکند و عید قربان، قدردانی خداوند است از حضرت ابراهیم(علیهالسلام).
▫️پ.ن۲: ملت ایران در امتحانها و ابتلائات دوران مبارزه از خودگذشتگی و ایثار کرد و سربلند خارج شد، پیروزی «انقلاب» قدردانی خدا از مردم ایران بود. پس به تعبیری ۲۲ بهمن ۵۷ عید قربان انقلاب اسلامی است.
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
🔻سلسله جلسات «الگوی زن ترازِ انقلاب اسلامی»
#جلسۀ_دوم
🔸با موضوع: نقش زنان در تمدنسازی در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب
🔹توسط استاد: سرکار خانم دکتر زاهره سادات میرجعفری
💢زمان: دوشنبه ۲۰ تیرماه، ساعت ۱۸
• رهبر معظم انقلاب: امام نقش زنان را فهمید؛ واِلّا بودند بزرگانی از علما که ما با اینها بگومگو داشتیم، که اصلاً زنها در تظاهرات شرکت بکنند یا نکنند! آنها میگفتند زنها در تظاهرات شرکت نکنند. آن حصار محکمی که انسان به او تکیه میداد، خاطرجمع میشد، تا بتواند در مقابل اینجور نظراتی که از مراکز مهمی هم ارائه میشد، بایستد، حصار رأی امام و فکر امام و عزم امام بود.
۱۳۹۰/۱۰/۱۴
📌این جلسات بهصورت زنده و در اسکایروم برگزار میگردد و شرکت برای عموم آزاد است.
▫️آدرس ورود🔻
https://www.skyroom.online/ch/tmfr/tahlil
با گزینۀ #میهمان وارد شوید🔺
#نشر_حداکثری
@t_manzome_f_r
[مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
جلسۀ هماندیشی تبیینی با حضور حجةالاسلام و المسلمین فخریان
زمان: دوشنبه ۲۰ تیرماه، ساعت۱۷:۳۰
مکان: کرمان، خیابان شریعتی، روبروی قدمگاه، خیابان شهید فتحعلیشاهی، کوچه۴، تکیۀ محبین المجتبی(علیهالسلام)
#کرمان
#پایتخت_مقاومت
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
مثل هیچ کدام! «نهجالبلاغه» یک کتاب اسلامی ساده نیست، یک کتاب ویژهای است، خصوصیاتی دارد که در هیچ
منبعِ انقلاب فرهنگی
بحث در این است که یک انقلاب فرهنگی با همان معنایی که انقلاب دارد و با همان معنایی که فرهنگ دارد کِی میتواند بوجود بیاید و به کجا میتواند متکی باشد؟ یقیناً انقلاب فرهنگی باید به «منابع فکری» و آن منابعی که مکتب را برای ما تشریح میکنند متکی باشد. ما نمیتوانیم امروز یک انقلاب فرهنگی بوجود بیاوریم در حالی که منابع اسلامی اصیل و متون دست اول اسلامی را نخواهیم بار دیگر مطرح کنیم یا بهتر از آنچه تاکنون مطرح بوده است مطرح کنیم، امکان ندارد. آنکه میخواهد انقلاب فرهنگی کند اما با قرآن کاری ندارد یا با حدیث کاری ندارد یا با کُتب مدونۀ حدیث، مثل اصول کافی و غیره که یکی هم «نهجالبلاغه» هست کاری ندارد، کار او در حقیقت انقلاب فرهنگی نیست، [بلکه] ممکن است یک بدعت فرهنگی باشد. آن کار ممکن است ایجاد یک رویۀ جدیدی باشد که متکی به اصول و مکتب نیست. یقیناً اگر یک تحول در حد یک دگرگونی، متکی به اصول نباشد آن را نمیتوان یک انقلاب نامید و آثار و نتایج یک انقلاب را هم از او نمیشود انتظار داشت. ما میخواهیم انقلاب فرهنگی کنیم، پس باید برگردیم به متون اسلام و از جملۀ متون اسلام و جزء راقیترین و والاترین و زیباترین و پرمغزترین و همهجانبهترین و خلاصه شگفتآفرینترین، «نهجالبلاغه» است. این جملهای که بعضی گفتهاند که دون کلام خدا و بالاتر از همۀ کلامهای انسانها واقعا در مورد نهجالبلاغه مبالغه نیست یک واقعیت است. افسوس که مردم ما آشنا نیستند.
۱۳۵۹/۰۲/۱۳
#نهجالبلاغه
#منبع_انقلاب_فرهنگی
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
پروردگارا
ما را سربازان جهاد عظیم این روزگار که جهاد تبیین است قرار بده.
نشست هماندیشی تبیینی
با سخنرانی: حجةالاسلاموالمسلمین فخریان
چهارشنبه ۲۲ تیرماه، ساعت ۱۶
جیرفت، دانشگاه آزاد اسلامی، سالن کنفرانس سایت تکمیلی
#جیرفت
@t_manzome_f_r
▫️مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری