11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
• ای حضرت خورشید منو دریاب
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
#اطلاع_به_شما
به اطلاع شما سروران گرامی میرسانیم که
تعداد ۵۶۹۸ نفر در هفتمین دورۀ جامعِ آموزش منظومۀ فکری رهبر انقلاب از سراسر کشور ثبتنام کردهاند.
تعداد ثبتنامیها به تفکیک هر استان به شرح زیر میباشد:
استان آذربایجان شرقی ۵۸ نفر
استان آذربایجان غربی ۴۰ نفر
استان اردبیل ۹۸ نفر
استان اصفهان ۶۰۱ نفر
استان البرز ۱۲۴ نفر
استان ایلام ۱۱۸ نفر
استان بوشهر ۸۸ نفر
استان تهران ۱۰۶۹ نفر
استان خراسان جنوبی ۳۰۲ نفر
استان خراسان رضوی ۴۸۶ نفر
استان خراسان شمالی ۳۲ نفر
استان خوزستان ۲۷۹ نفر
استان زنجان ۹۰ نفر
استان سمنان ۱۲۱ نفر
استان سیستان و بلوچستان ۷۴ نفر
استان فارس ۳۲۳ نفر
استان قزوین ۷۰ نفر
استان قم ۲۴۲ نفر
استان لرستان ۱۱۶ نفر
استان مازندران ۵۶ نفر
استان مرکزی ۹۴ نفر
استان هرمزگان ۱۴۷ نفر
استان همدان ۱۴۲ نفر
استان چهارمحال و بختیاری ۴۳ نفر
استان کردستان ۲۰ نفر
استان کرمان ۳۴۴
استان کرمانشاه ۳۹ نفر
استان کهگیلویه و بویراحمد ۸۹ نفر
استان گلستان ۱۳۷ نفر
استان گیلان ۱۰۰ نفر
استان یزد ۱۵۶ نفر
از مجموع ۵۶۹۸ نفر، تعداد ۱۰۷۵ نفر آقا و ۴۶۲۳ نفر خانم میباشند.
از مجموع ۵۶۹۸ نفر، تعداد ۲۳۵۴ نفر حوزوی و ۳۳۴۴ نفر غیرحوزوی میباشند.
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
🔖شاید این بارفرصت آخر باشد!
📌چند روز است که حال و هوای قلب و جان ما مادران و پدران طوفانی شده است. با نگاه به قد و بالای نوجوانان و جوانان خود، هر لحظه در این فکر فرومیرویم که سهم ما در این آشوب و ناامنی چقدر است؟
📌چرا و چگونه آن زمان که فهمیدیم «فضای مجازی بیگانه» یله و رها است؛ دلبندان خود را ساعتها در فضای مجازی بیگانه رها کردیم، شاید به این «بهانه» که نمیتوانیم او را قانع کنیم تا از جذابیتهای فریبنده این فضا دل بکند؟ و یا به بهانه حضور در کلاس درس و مدرسه و یا...
📌 آیا اگر فرزندمان تقاضای مصرف مشروبات الکلی و یا مواد مخدر داشته باشد نیز، به همین آسانی در اختیارش قرار میدهیم؟ آیا به راحتی او را در قمارخانهها، رها میساختیم؟ به راستی چه فرقی بین این «قتلگاه مجازی ولنگار»، با آن فضاهای سراسر مستی و شهوت؟ مگر نه این است که «خوراک روح» به اندازه غذای جسم، بلکه هزاران بار بیشتر در تعیین سعادت وشقاوت انسان مؤثر است؟! پس چرا سالهاست پارههای جگرمان را در معرض این «سلاحهای شیمیایی» قرار دادیم؛ که اگر ما هم مقصر نبودیم، امروز شاهد حضور چشمگیر نوجوانان و جوانانِ فریب خوردهٔ دهه هشتادی و دهه نودی در این فتنهٔ از پیش برنامه ریزی شده نبودیم؟!
📌 منصفانه میگویم، بیایید کنار این همه «مطالبهگری» برای حفظ امنیت و کنترل اوضاع آشوب زده از مسئولین نظام و مأموران امنیت کشور، تلنگری به خود بزنیم و سهم خود را در شکلگیری و هدایت این آشوب بیابیم و برای نجات از آن قدمی برداریم؛ با «حذف و خروج از پلتفرم های بیگانه» و «پیوستن به فضای کنترل شده داخلی»، سهم خود را در برگرداندن امنیت روح و روان وجان فرزندانمان بپردازیم. یقین کنیم شاید این بار فرصت آخر باشد تا...
✍آمنه عسکری منفرد
از فراگیران دورههای آموزشی مجموعۀ تبیین
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
امروز نماز جمعههای سراسر کشور، شلوغتر از همیشه.
یعنی مردم آمدند برای دفاع از نظام. آمدند برای تو دهنیزدن به دشمن. آمدند برای به زانو درآوردن همه کسانی که چشم دیدن عزت و پیشرفت این کشور را ندارند. احمقها هنوز هم نشناختند مردم ایران را.
اگر فتنۀ سالهای ۷۸، ۸۸، ۹۷ تا امروز را بازخوانی کنید خواهید دید که کشور قویتر، مردم دیندارتر و انقلابیتر و دشمن ضعیفتر شده است.
فتنۀ ۸۸
لیدرهای اصلی در داخل: میرحسین موسوی، کروبی و بعضی دیگر از سیاستمداران مطرح کشور
جمعیت اغتشاشگر: بسیار زیاد
طول زمان اغتشاش: بیش از ۶ ماه
فتنۀ۹۷
لیدرهای اصلی در داخل: چند فعال سیاسی و رسانهای، جمعی از از اراذل و اوباش
جمعیت اغتشاشگر: بسیار کمتر از سال ۸۸
طول زمان اغتشاش: کمتر از دوهفته
شلوغکاری ۱۴۰۱
لیدرهای اصلی در داخل: یک بازیکن سابق فوتبال و جمعی از اراذل و اوباش
جمعیت اغتشاشگر: به تعداد بازیکنهای دو تیم فوتبال
مدت زمان اغتشاش: کمتر از یک هفته
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
امروز نماز جمعههای سراسر کشور، شلوغتر از همیشه. یعنی مردم آمدند برای دفاع از نظام. آمدند برای تو د
مهمترین عاملی که میتواند جامعه را ایمن و قوی کند، «تبیینِ درست، جامع، فراگیر و به موقع» است.
«جهاد تبیین» را جدی بگیریم.
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
♻️ برخی از بیانات و مطالبات رهبر انقلاب پیرامون فضای مجازی 🔸یک مسئله که من اصرار دارم روی آن تکیه
در همین یکی دو روز با مسدودسازی اینستاگرام و واتساپ، امنیت روانی و فرهنگی مردم افزایش یافته است. اگر واقعا بناست خدمتی به مردم انجام شود، جوانان و خانوادهها را از چنگال دشمن بیرحم درآورید. آسیبهای فضایِ مجازیِ ولنگار، قابل جبران نیست. مسئولیت بخشی از آسیبهای جانی، مالی، فرهنگی و سیاسی که بر کشور و مردم وارد شد، متوجه مسئولینی است که در رها سازی این فضا نقش داشتهاند.
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
🔸 ایمان ارزشمند ایمان آگاهانه است. ایمان توأم با درک و شعور است. ایمانی است که از روی بصیرت، با چشم باز، بدون ترس از اشکال بهوجود آمده باشد. آن ایمانی که فلان مرد مسلمان دارد برای نگه داشتنش باید بگوییم روزنامه نخواند، فلان کتاب را نخواند، توی کوچه بازار راه نرود، با فلانکس حرف نزند، سرما و گرما نخورد، آفتاب و مهتاب نبیند، تا بماند؛ این ایمان متاسفانه نخواهد ماند؛ ایمانی لازم است که آنچنان آگاهانه انتخاب شده باشد که در سختترین شرایط هم آن ایمان از او گرفته نشود. «اِلّا مَن اُکرِهَ وَ قَلبُهُ مُطمَئِنٌ بِالایمان».
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جهاد_تبیین
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
#کمک_به_استمرار_فعالیتها
بهنام خدا
باسلام
🔹به اطلاع شما عزیزان میرسانیم، مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری از تابستان سال۱۳۹۶ فعالیت خود را در زمینهی نشر معارف انقلاب اسلامی، بر اساس منظومه فکری رهبر انقلاب، به دو شیوهی سیر مطالعاتی و برگزاری دورههای آموزشی، به صورت سراسری آغاز کرده است. این مجموعه، کاملا مردمی و خودجوش بوده و برای تداوم و ارتقاء کیفیتِ فعالیتهایش، نیاز به کمکهای شما دارد.
🔸شماره کارت جهت واریز مبالغ اهدایی🔻
6037997750003981
بانک ملی _ به نام تبیین منظومه فکری رهبری
🔹خیرین محترمی که میتوانید به صورت #ماهیانه مبلغی را به مجموعهی تبیین اهداء فرمایید، به آیدی زیر اطلاع دهید🔻
@K_khaleghi
💢مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
@t_manzome_f_r
این سه عنصرِ
۱. قدرت انقلاب [یعنی] آن اقتدار عظیم انقلاب و آن قدرت جوشان انقلاب،
۲. و رهبری امام که عنصر بسیار مهم و مؤثّری بود
۳. و خصوصیّات برجستۀ ملّت ایران
موجب شد که این تهدید تبدیل بشود به فرصت. جنگ حادثۀ تلخی است، یک تهدید قطعی است امّا فوَران انقلاب و قدرت انقلاب و رهبری امام و خصوصیّات ملّت ایران توانست این تهدید بزرگ را تبدیل کند به فرصت بزرگ.
رهبر انقلاب ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
دقیقا همین سه عنصر - قدرت انقلاب، رهبریِ رهبر انقلاب و خصوصیات برجستۀ این مردم - تهدیدها و اغتشاشات را تبدیل به فرصت میکند.
حاجقاسم هم فرمود: میزان فرصتی که در تهدیدها هست در خودِ فرصتها نیست، بهشرطی که نترسیم و نترسانیم.
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
🏴 به مناسبت ایام رحلت پیامبر اعظم
دوره مدینه، فصل دوم دوران بیستوسه ساله رسالت پیغمبر است. سیزده سال در مکه، فصل اوّل بود - که مقدمه فصل دوم محسوب میشود - و تقریباً ده سال هم دوران مدینه پیغمبر است که دوران شالودهریزی نظام اسلامی و ساختن یک الگو و نمونه از حاکمیّت اسلام برای همه زمانها و دورانهای تاریخ انسان و همه مکانهاست. البته این الگو، یک الگوی کامل است و مثل آن را دیگر در هیچ دورانی سراغ نداریم؛ لیکن با نگاه به این الگوی کامل، میشود شاخصها را شناخت. این شاخصها برای افراد بشر و مسلمانها علامتهایی است که باید به وسیله آنها نسبت به نظامها و انسانها قضاوت کنند. هدف پیغمبر از هجرت به مدینه این بود که با محیط ظالمانه و طاغوتی و فاسد سیاسی و اقتصادی و اجتماعیای که آن روز در سرتاسر دنیا حاکم بود، مبارزه کند و هدف، فقط مبارزه با کفّار مکه نبود؛ مسأله، مسأله جهانی بود. پیامبر اکرم این هدف را دنبال میکرد که هرجا زمینه مساعد بود، بذر اندیشه و عقیده را بپاشد؛ با این امید که در زمان مساعد، این بذر سبز خواهد شد. هدف این بود که پیام آزادی و بیداری و خوشبختی انسان به همه دلها برسد. این جز با ایجاد یک نظام نمونه و الگو امکانپذیر نبود؛ لذا پیغمبر به مدینه آمد تا این نظام نمونه را به وجود آورد. اینکه چقدر بتوانند آن را ادامه دهند و بعدیها چقدر بتوانند خودشان را به آن نزدیک کنند، بسته به همّت آنهاست. پیغمبر نمونه را میسازد و به همه بشریت و تاریخ ارائه میکند.
نظامی که پیغمبر ساخت، شاخصهای گوناگونی دارد که در بین آنها هفت شاخص از همه مهمتر و برجسته تر است:
۱. شاخص اوّل، ایمان و معنویّت است. انگیزه و موتور پیشبرنده حقیقی در نظام نبوی، ایمانی است که از سرچشمه دل و فکر مردم میجوشد و دست و بازو و پا و وجود آنها را در جهت صحیح به حرکت در میآورد. پس شاخص اوّل، دمیدن و تقویت روح ایمان و معنویت و دادن اعتقاد و اندیشه درست به افراد است، که پیغمبر این را از مکه شروع کرد و در مدینه پرچمش را با قدرت بالا برد.
۲. شاخص دوم، قسط و عدل است. اساس کار بر عدالت و قسط و رساندن هر حقّی به حقدار - بدون هیچ ملاحظه - است.
۳. شاخص سوم، علم و معرفت است. در نظام نبوی، پایه همه چیز، دانستن و شناختن و آگاهی و بیداری است. کسی را کورکورانه به سمتی حرکت نمیدهند؛ مردم را با آگاهی و معرفت و قدرتِ تشخیص، به نیروی فعّال - نه نیروی منفعل - بدل میکنند.
۴. شاخص چهارم، صفا و اخوّت است. در نظام نبوی، درگیریهای برخاسته از انگیزههای خرافی، شخصی، سودطلبی و منفعتطلبی مبغوض است و با آن مبارزه میشود. فضا، فضای صمیمیّت و اخوّت و برادری و همدلی است.
۵. شاخص پنجم، صلاح اخلاقی و رفتاری است. انسانها را تزکیه و از مفاسد و رذائل اخلاقی، پیراسته و پاک میکند؛ انسانِ با اخلاق و مزکّی میسازد؛ «و یزکّیهم و یعلّمهم الکتاب و الحکمة». تزکیه، یکی از آن پایههای اصلی است؛ یعنی پیغمبر روی یکایک افراد، کار تربیتی و انسانسازی میکرد.
۶. شاخص ششم، اقتدار و عزّت است. جامعه و نظام نبوی، توسریخور، وابسته، دنبالهرو و دست حاجت به سوی این و آن درازکن نیست؛ عزیز و مقتدر و تصمیمگیر است؛ صلاح خود را که شناخت، برای تأمین آن تلاش میکند و کار خود را پیش میبرد.
۷. شاخص هفتم، کار و حرکت و پیشرفتِ دائمی است. توقّف در نظام نبوی وجود ندارد؛ به طور مرتّب، حرکت، کار و پیشرفت است. اتفاق نمیافتد که یک زمان بگویند: دیگر تمام شد؛ حال بنشینیم استراحت کنیم! این وجود ندارد. البته این کار، کارِ لذّتآور و شادیبخشی است؛ کار خستگیآور و کسلکننده و ملولکننده و به تعبآورندهای نیست؛ کاری است که به انسان نشاط و نیرو و شوق میدهد.
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران
۱۳۸۰/۰۲/۲۸
@t_manzome_f_r
▪️مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری