هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
بسماللهالرحمنالرحیم
☑️معرفی مختصر از طرح سراسری تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری
🔰🔰🔰
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
✅ کتابهای #سیر_مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری که تاکنون خوانده شده، بصورت مختصر معرفی میشود.
☑️معرفی مختصر از کتاب #سوم سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
🔰🔰🔰
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#انسان_۲۵۰_ساله
سومین کتاب طرح سراسری
"تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری"
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
بسم الله الرحمن الرحیم
🔘زندگی ائمه علیه السلام را ما باید به عنوانِ درس و اسوه فرا بگیریم، نه فقط به عنوانِ خاطره های شکوه مند و ارزنده؛ و این بدون توجه به روش و منشِ سیاسی این بزرگواران، ممکن نیست.
🔳بنده شخصاََ علاقه ای به این بُعد و جانب از زندگی ائمه علیه السلام پیدا کردم، و بد نیست این را عرض کنم که اوّل بار این فکر برای بنده در سال ۱۳۵۰ و در دوران محنت بارِ یک امتحان و ابتلای دشوار پیدا شد.
▪️اگر چه قبل از آن به ائمه به صورتِ مبارزان بزرگی که در راه اعلای کلمه توحید و استقرار حکومت الهی فداکاری می کردند توجه داشتم، امّا نکته ای که در آن برهه ناگهان برای من روشن شد، این بود که زندگی این بزرگواران، علی رغم تفاوت ظاهری، در مجموع یک حرکت مستمر و طولانی است، که از سال دهم، یازدهم هجرت شروع می شود و ۲۵۰ سال ادامه پیدا می کند و به سال دویست وشصت -که سال شروع غیبت صغری است - در زندگی ائمه خاتمه پیدا می کند.
▫️این بزرگواران یک واحدند، یک شخصیتند، شک نمی شود کرد که هدف و جهت آنها یکی است.
▫️پس به جای اینکه بیاییم زندگی امام حسن مجتبی علیه السلام را جدا و زندگی امام حسین علیه السلام را جدا و زندگی امام سجاد علیه السلام را جدا تحلیل کنیم، باید یک انسان را فرض کنیم که ۲۵۰ سال عمر کرده، و در سال یازدهم هجرت قدم در یک راهی گذاشته و تا سال دویست وشصت هجری این راه را طی کرده.
▪️تمام حرکات این انسان بزرگ و معصوم با این دید قابل فهم و قابل توجیه خواهد بود، هر انسانی که از عقل و حکمت برخوردار باشد، در یک حرکت بلند مدت، تاکتیک ها و اختیارهای موضعی خواهد داشت.
☑️گاهی ممکن است لازم بداند تند حرکت کند و گاهی کُند، گاهی حتی ممکن است به عقب نشینی حکیمانه دست بزند، اما همان عقب نشینی هم از نظر کسانی که علم و حکمت و هدفداری او را می دانند، یک حرکتِ به جلو محسوب می شود.
☑️با این دید، زندگی امیرالمؤمنین علیه السلام با زندگی امام مجتبی با زندگی حضرت ابی عبدالله با زندگی هشت امام دیگر، تا سال دویست و شصت، یک حرکت مستمر است. این را بنده در آن سال متوجه شدم و با این دید وارد زندگی آنها شدم.
▪️محتوای کتاب #انسان_۲۵۰_ساله به دنبال انتقال مفهومی متعالی از مسیر و مقصد زندگی مجاهدانه ٔ ائمه است و از این رو بیش از آنکه یک کتاب تاریخیِ صِرف باشد، یک فرا تحلیلِ تاریخی است؛ که به جای شرح و تفصیل وقایع زندگی ائمه، نگاهی کل گرا به زندگی هر یک از معصومین با توجه به بستر تاریخی دوره ی مربوطه و در راستای مقصود واحدی که همه این بزرگواران دنبال می کردند ارائه می دهد.
▪️بنابراین آشنایی هرچه بیشتر خوانندگان با وقایع دوران زندگی ائمه، تنفس درفضای انسان ۲۵۰ ساله را دلنشین تر می کند.
☑️سیر مطالعاتی #طرح_تبیین_منظومه_فکری_مقام_معظم_رهبری کتاب انسان ۲۵۰ ساله را به عنوان سومین کتاب سیر مطالعاتی خود انتخاب کرده است. این کتاب می تواند دیباچه ای مفید برای ورود به معارف ناب زندگی ائمه معصومین در بیانات مقام معظم رهبری باشد.
نکات منتخب این کتاب در کانال اختصاصی خود به صورت عکس نوشته در حال ارسال می باشد.
🔘پس از مطالعه ی کتاب انسان ۲۵۰ ساله از خود بپرسید؛ آخر چگونه ممکن است کسی تا این حد در زندگی اش مشغول فعالیت های سیاسی بوده، و بتواند با این ظرافت و دقّت در تاریخ زندگی ائمه تحقیق و تفحص کرده باشد؟
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
کتاب صوتی، انسان۲۵۰ساله.mp3
10.49M
#کتاب_صوتی انسان ۲۵۰ساله.
بخش #امام_حسین علیهالسلام
جهت استفاده در #اربعین
تهیه شده در طرح تبیین منظومه فکری رهبری
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
جهت دسترسی #آسان به عکس نوشته های
کتاب #انسان_۲۵۰_ساله، میتوانید عضو این کانال شوید👇
@ensane250saale
#رسانه_باشیم
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#هفتمین جلسه دوره #بینش_ولایی در #تهران
یکشنبه ۱۴بهمن۹۷ راس ساعت۱۵
خیابان۱۶آذر، نبش کوچه رهنما.
✔️لطفا قبل از ساعت شروع جلسه، در محل کلاس حضور داشته باشید.
✔️لطفا کارت ورود به جلسه را همراه خود بیاورید.
#تهران
#تبیین
#بینش_ولایی
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
#مقاومت سخت است و عده کمتری آن را برمیتابند، اما این عده کمتر، همان کسانی هستند که "كَم مِّن فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةَۢ بِإِذْنِ ٱلله" اینگونه است که فئهی قلیله از فئهی کثیره، که دارای این پایداری نباشد جلوتر خواهد رفت و بیشتر غلبه خواهد کرد. باید در صراط مستقیم ماند.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۹۰
خبر شهادت آیت الله بهشتی
یکباره این خبر را به من ندادند. من تدریجاّ با ابعاد این قضیه آشنا شدم. یکی دو روز اوّل که به هوش آمـده بودم، کسـی اجمالاً از وقوع یک انفجاري در حزب به من خبر داد، لکن من در شـرائطی نبودم که درست درك کنم که چی واقع شـده؟ یعنی شایـد حتی کاملاً به هوش نبودم، لکن یادم هست که چیزي به من گفته شـد بعد هم یادم رفت. چون غالباً در حال شبیه حالات بعـد از بیهوشـی بودم؛ چون عملهاي متعـددي انجام میگرفت و درد و اینها هم شدید بود، من را در یک حال شـبه بیهوشـی نگه میداشـتند، یعنی در حـال گیجی مخصوص بعـد از عمـل جراحی. در هشـتم، نهم این حـادثه بود ظـاهراً یک هفته یا هشت روزي گذشـته بود. من اصـرار میکردم که براي من رادیو و روزنـامه بیاورنـد و به بهانههاي گوناگون نمیآوردنـد و مقصود این بـود که من مطلـع نشـوم از حـادثه چون افرادي که دور و بر من بودنـد بالأخره نمیتوانسـتند در مقابـل اصـرارهاي پیدرپی من مقاومت کنند. مجبور بودند قضـیه را به من بگویند. آن کسـی که میتوانست این قضـیه را به من بگوید کسـی غیر از آقاي هاشـمی نبود. یعنی میدانستند بخاطر نحوهي ارتباط ما با هم طبعاً ایشان میتواند به یک شکلی مسأله را به من بگوید و همین کار را کردند. البته من توجه نداشتم، یک روز عصري آقاي هاشمی و آقاي حاج احمد آقا -فرزند حضرت امام - آمدند پیش من و یکی از کسانی که دور و بر من بود با آنها مطرح کرد که فلانی رادیو میخواهد و روزنامه میخواهد و ما مصـلحت نمیدانیم شما نظرتان چیه، اگر شما میگوئیـد بدهیم. این جوري شـروع کردند قضـیه را. آقاي هاشـمی با آن بیان شـیرین خودشان که همیشه مطالب را نرم و آرام و هضم شدنی مطرح میکنند آنجا گفتند، نه به نظر من هیچ لزومی ندارد، شـما رادیو بیاورید. حالا خبرهاي بیرون خیلی شیرین است، خیلی مطلوب است، که این هم روي تخت بیمارسـتان این خبرها را بشـنود. من اجمالاً فهمیـدم که خبرهاي تلخی وجود دارد. گفتم چطور مگر؟ گفت خب همین دیگر، انفجار درست میکننـد، بعضـیها شـهید شدند، بعضـیها مجروح شدند و به این ترتیب ایشان من را وارد حادثه کرد. من پرسـیدم کیها مثلاً شـهید شدند، کیها مجروح شدند، ایشان گفت: مثلاً آقاي بهشتی مجروح است، من خیلی نگران شـدم. شدیـداً از شـنیدن این کـه آقـاي بهشـتی حـادثهاي دیـده و مجروح شـده، نـاراحت شـدم. پرسـیدم که ایشـان چیه وضـعش؟ کجاست؟ چه جوري است؟ ایشان گفت که بیمارستان است و نه نگرانی هم ندارد. گفتم آخر در چه حدي است؟ ایشان گفت خب، مجروح است دیگر، ناراحت است. من گفتم که در مقایسهي با من مثلاً بـدتر از من است بهتر از من است؟ میخواسـتم که ابعاد مسأله را بفهمم. ایشان گفت همین جورهاست دیگر، حالا بیخود دنبال این قضایا تحقیق نمیخواهد بکنی، ً اجمالا خبرهاي بیرون خیلی شـیرین نیست، خیلی جالب نیست، خب بله، بعضـیها هم شهید شدند و اینها. ایشان من را در نگرانی گذاشت و رفت.
من فهمیـدم که یـک حـادثهي مهمی است که آقـاي بهشـتی در آن حـادثه مجروح شـده، به ایشـان هم قبـل از اینکه برونـد گفتم، خواهش میکنم هر چه ممکن هست مراقبت بخرج داده بشود، تمـام امکانات پزشـکی کشور بسـیج بشود تا آقاي بهشتی را هرجور هست زودتر نجات بدهید و نگذارید که ایشان خداي نکرده برایش مسألهاي پیش بیاید. بعد که ایشان رفتند افرادي که دور و بر من بودند نمیدانسـتند که من چقدر خبر دارم و من از آنها بطور آرام، آرام مسأله را گرفتم. یعنی بقول معروف زیرِ زبان آن بچههایی که دور و بر من بودند خود من کشـیدم و فهمیدم که ایشان شـهید شدند.طبعاً براي من بسیار سخت بود با اینکه همهي ابعاد حادثه را و خصوصـیات حادثه را وکسانی را که شهید شده بودند نمیدانستم که چه جوري است و تا چه حدودي هست. اما نفس شهادت آقاي بهشتی براي من یک ضربهي فوقالعاده سنگینی بود. تا روزهاي متمادي من دائماً ناراحت و منقلب بودم و اندك چیزي من را میبرد تو بَهر این حـادثهي تلـخ. بله به هرحـال براي من بسـیار چیز سـخت و تلخی بود.
مصـاحبه در محـل انفجار دفتر مرکزي حزب جمهوری اسلامی
۱۳۶۵/۴/۱
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
13920506_13972_64k.mp3
1.84M
#مسئولین نوکر مردم هستند
🔹چه کسی بیشتر #خدمت میکند؟ او سیّد این قوم است.
به هر کس سیادت و ریاست داده شده است در این جمعیت، باید #خادم آن قوم باشد.
اینکه میگویند #مسئولین نوکر ملّتند سخن پیامبر است.🔹
۹۲/۵/۶
#پیام_صبحگاهی
#خدمت_به_مردم
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
بسماللهالرحمنالرحیم
با سلام خدمت همراهان خوب سیر مطالعاتی #تمدن_ساز
طبق اعلام قبلی، مطالعهی کتاب #دغدغههای_فرهنگی (نهمین کتاب سیر مطالعاتی) از ۴دیماه ۹۷ شروع و باید در تاریخ ۴بهمن۹۷ پایانمیپذیرفت.
لکن به جهت اهمیت فوقالعاده محتوای این کتاب و خلاصهنویسی که توسط اعضا انجام میگیرد، مقرر شد که تاریخ مطالعهی این کتاب تا پنجشنبه۱۸ بهمن ماه تمدید گردد.
#تبیین
@t_manzome_f_r