هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#کتب سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
بر اساس #ترتیب سیر.
جهت عضویت در این طرح و شروع سیر مطالعاتی، با ادمین کانال ارتباط بگیرید.
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب تشکیلات
#تشکیلات
برنامه ریزی باید اصولی و عمومی و کلان باشد، البته اگر جزئیات هم فرض بشود خوب و لازم است، منتها باید با آن حالت بلند نظری باشد تا انسان بتواند هر شرایطی را به خدمت بگیرد.
۱۳۷۰/۷/۲۹
@ketabetashkilat
هدایت شده از کتاب تشکیلات
#تشکیلات
باید استعدادهای خوب و تابناک به صورت صحیح و عادلانه گزینش و وارد مجموعه شوند، بروید و آنها را شناسایی و گزینش کنید و به شکل حساب شدهای وارد مجموعه نمایید.
۱۳۸۱/۱۱/۸
@ketabetashkilat
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
بسماللهالرحمنالرحیم
سلام همراهان بزرگوار
جهت دسترسی به عکسنوشتههای بخش امام حسین"علیهالسلام" از کتاب #انسان۲۵۰ساله میتوانید عضو این کانال شوید👇👇👇
@ensane250saale
@t_manzome_f_r
رهبر انقلاب
غیر از درس، #عاشورا یک #صحنه_عبرت است. انسان باید به این صحنه نگاه کند، تا عبرت بگیرد. یعنی چه، عبرت بگیرد؟ یعنی خود را با آن وضعیت مقایسه کند و بفهمد در چه حال و در چه وضعیتی است؛ چه چیزی او را تهدید میکند؛ چه چیزی برای او لازم است؟ این را میگویند «عبرت». شما اگر از جادهای عبور کردید و اتومبیلی را دیدید که واژگون شده یا تصادف کرده و آسیب دیده؛ مچاله شده و سرنشینانش نابود شدهاند، میایستید و نگاه میکنید، برای اینکه عبرت بگیرید. معلوم شود که چطور سرعتی، چطور حرکتی و چگونه رانندگیای، به این وضعیت منتهی میشود.
این هم نوع دیگری از درس است؛ امّا درس از راه عبرتگیری است. این را قدری بررسی کنیم. اوّلین عبرتی که در قضیهی عاشورا ما را به خود متوجه میکند، این است که ببینیم چه شد که پنجاه سال بعد از درگذشت پیغمبر صلوات الله و سلامه علیه، جامعهی اسلامی به آن حدی رسید که کسی مثل #امام_حسین_علیه_السّلام، ناچار شد برای نجات جامعهی اسلامی، چنین فداکاریای بکند؟
این فداکاری حسین بن علی علیهالسّلام، یکوقت بعد از هزار سال از صدر اسلام است؛ یکوقت در قلب کشورها و ملتهای مخالف و معاند با اسلام است؛ این یک حرفی است. اما حسین بن علی علیهالسّلام، در مرکز اسلام، در مدینه و مکه مرکز وحی نبوی وضعیتی دید که هرچه نگاه کرد چارهای جز فداکاری نداشت؛ آن هم چنین فداکاری خونین باعظمتی!
مگر چه وضعی بود که حسین بن علی علیهالسّلام، احساس کرد که اسلام فقط با فداکاری او زنده خواهد ماند، و الّا از دست رفته است؟! عبرت اینجاست.
روزگاری رهبر و پیغمبر جامعهی اسلامی، از همان مکه و مدینه پرچم ها را میبست، به دست مسلمانها میداد و آنها تا اقصی نقاط جزیزة العرب و تا مرزهای شام میرفتند؛ امپراتوری روم را تهدید میکردند؛ آنها از مقابلشان میگریختند و لشکریان اسلام پیروزمندانه برمیگشتند؛ که در این خصوص میتوان به ماجرای «تبوک» اشاره کرد. روزگاری در مسجد و معبر جامعهی اسلامی، صوت و تلاوت قرآن بلند بود و پیغمبر با آن لحن و آن نفس، آیات خدا را بر مردم میخواند و مردم را موعظه میکرد و آنها را در جادهی هدایت با سرعت پیش میبرد. ولی چه شد که همین جامعه، همین کشور و همین شهرها، کارشان به جایی رسید و آنقدر از اسلام دور شدند که کسی مثل یزید بر آنها حکومت میکرد؟! وضعی پیش آمد که کسی مثل حسین بن علی علیهالسّلام، دید که چارهای جز این فداکاری عظیم ندارد! این فداکاری، در تاریخ بینظیر است.
چه شد که به چنین مرحلهای رسیدند؟
این، آن عبرت است. ما باید این را امروز مورد توجه دقیق قرار دهیم. ما امروز یک جامعهی اسلامی هستیم. باید ببینیم آن جامعهی اسلامی، چه آفتی پیدا کرد که کارش به یزید رسید؟ چه شد که بیست سال بعد از شهادت امیرالمؤمنین علیه الصّلاة و السّلام، در همان شهری که او حکومت میکرد، سرهای پسرانش را بر نیزه کردند و در آن شهر گرداندند؟! کوفه یک نقطهی بیگانه از دین نبود! کوفه همان جایی بود که امیر المؤمنین علیهالسّلام در بازارهای آن راه میرفت؛ تازیانه بر دوش میانداخت؛ مردم را امر به معروف و نهی از منکر میکرد؛ فریاد تلاوت قرآن در «آناء اللیل و اطراف النهار» از آن مسجد و آن تشکیلات بلند بود. این، همان شهر بود که پس از گذشت سالهایی نهچندان طولانی در بازارش دختران و حرم امیر المؤمنین علیهالسّلام را، با اسارت میگرداندند. در ظرف بیست سال چه شد که به آنجا رسیدند؟
اگر بیماریای وجود دارد که میتواند جامعهای را که در رأسش کسانی مثل پیغمبر اسلام و امیر المؤمنین علیهماالسّلام بودهاند، در ظرف چند ده سال به آن وضعیت برساند، این بیماری، بیماری خطرناکی است و ما هم باید از آن بترسیم.
۱۳۷۱/۰۴/۲۲
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب تشکیلات
#تشکیلات
پیش نیاز اولّیِ قطعی ما، ایجاد وفاق و وحدت کلّی است، برای وفاق همه باید تلاش کنند.
۱۳۸۱/۳/۷
@ketabetashkilat
هدایت شده از کتاب تشکیلات
#تشکیلات
معنای وفاق این است که نسبت به هم خوش بین باشید، "رُحماء بینهم" باشید، همدیگر را تحمّل کنید. در جهت ترسیم هدف های والا و برای رسیدن به آنها به یکدیگر کمک کنید و از ایجاد تشنّج، بد اخلاقی، درگیری، اهانت و متهّم کردن بپرهیزید. امروز به نظر من وظیفه ما این است.
۱۳۸۱/۳/۷
@ketabetashkilat
هدایت شده از کتاب انسان ۲۵۰ ساله
عاشورا عبارت است از یک حرکت عظیم مجاهدتآمیز در هر دو جبههی مبارزه با دشمن خارجی که دستگاه خلافت فاسد است و هم در جبهه درونی که آن روز، جامعه به طور عموم به سمت فساد درونی حرکت کرده بود.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۶۹
@ensane250saale
رهبر انقلاب
قطعاً #اسلام، زندهی به #عاشورا و به حسینبنعلی علیهالسّلام است.
همان طور که فرمود: «و انا من حسین»؛ بنا بر این معنا، یعنی دین من، ادامهی راه من، به وسیلهی حسین علیهالسّلام است.
اگر حادثهی عاشورا نبود، اگر این فداکاری عظیم در تاریخ اسلام پیش نمی آمد، این تجربه، این درس عملی، به امت اسلامی داده نمی شد و یقیناً اسلام دچار انحرافی میشد از قبیل آنچه که ادیان قبل از اسلام دچار آن شدند و چیزی از حقیقت اسلام، از نورانیت اسلام باقی نمیماند.
عظمت عاشورا به این است.
البته مصیبت در عاشورا سنگین است، خسارت بزرگ است، جان کسی مثل حسینبنعلی علیهالسّلام به همهی آسمان و زمین می ارزد، جانهای پاک و طیب و طاهر آن اصحاب، آن جوانان، آن اهلبیت، قابل مقایسهی با جان هیچ کسْ دیگر نیست؛ اینها در این میدان به خاک و خون غلتیدند، فداکاری کردند، فدا شدند، حرم معزز پیغمبر و امیرالمؤمنین به اسارت افتادند؛ این حوادث خیلی سنگین است، خیلی تلخ است، خیلی سخت است، اما آنچه که بر تحمل این حوادث تلخ و سخت مترتب شد، آنچنان بزرگ است، آنچنان باعظمت و ماندگار است که تحمل این حوادث سخت را بر کسی مثل #حسین_بن_علی_علیه_السّلام و یاران او و خانوادهی او آسان میکند.
۱۳۹۱/۹/۱
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب انسان ۲۵۰ ساله
قیام عظیم حسینی هم با دشمن مبارزه کرد و هم با روحیه راحت طلبی فساد پذیر رو به تباهی میان مسلمانان عادی و معمولی.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۷۱
@ensane250saale
سه عنصر در حرکت حضرت ابیعبدالله علیهالسّلام وجود دارد: عنصر منطق و عقل، عنصر حماسه و عزت، و عنصر عاطفه.
۱۳۸۴/۱۱/۵
@t_manzome_f_r
بیانات رهبر معظم انقلاب درمورد عاشورا.rar
3.73M
▪️مجموعه #عکس_نوشته از بیانات مقام معظم رهبری درمورد عاشورا
@t_manzome_f_r
موضوع سخنرانی اول حجهالاسلام والمسلمین فخریان در دهه اول محرم:
نقش #ذهنیت در سعادت انسانها.
#انبیاء ابتدا #ذهنیت مردم را اصلاح میکردند.
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️▫️▪️▫️▪️
#اهل_بیت در خط مقدم مبارزه و جهاد برای احیاء #انقلاب_اسلامی که توسط پیامبر شکل گرفته بود، بودند.
#حتما_ببینید☝️☝️
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب تشکیلات
#تشکیلات
کار یک مجموعه هر چه تندتر و پر معناتر باشد، ماندگار تر خواهد شد، اصلا سازمان های بشری با کار زنده اند. مثلا اگر شما به یک مجموعه، تحرّک و برنامه و دستور ندهید، یک ماه که در یک جا بماند، به خودی خود منحل می شود، لازم نیست کسی آن را منحل کند.
۱۳۸۱/۱۱/۸
@ketabetashkilat