ایجاد انگیزه برای #زندگی_اسلامی...
#انسان_۲۵۰_ساله
#صحیفه_سجادیه مجموعه ای است از دعا درباره همه موضوعاتی که انسان در یک زندگی بیدار و هوشمندانه به آن موضوعات توجه دارد.
بیشترین تکیه در این دعاها به #روابط_قلبی و ارتباطات #معنوی_انسان است. مناجات های گوناگون، دعا های گوناگون، خواسته های معنوی و تکامل زای فراوان و بی شمار در این کتاب هست و امام در ضمنِ این دعاها و به زبانِ دعا انگیزه های یک #زندگی_اسلامی را در ذهن مردم بیدار و زنده می کند.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۲۴۹
#جلسه_بیست_چهارم
#امام_سجاد
@t_manzome_f_r
زمینه های ایجاد #جامعه_اسلامی...
#انسان_۲۵۰_ساله
برای ایجاد یک #جامعه_اسلامی، زمینه ی فکری و ذهنی از همه چیز لازم تر و مهم تر است و این زمینه فکری و ذهنی کاری بود که بایستی در طول سالیان درازی انجام بگیرد و این همان کاری بود که امام سجاد با همه ی زحمت و توان فرسایی برعهده گرفت.
کتاب انسان ۲۵۰ساله، ص۲۵۹
#جلسه_بیست_پنجم
#امام_سجاد
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تولیداتِ طرح
29_Jalase-26.mp3
5.14M
📗بریدهای از جلسۀ بیستوششم کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
در پیرامون ولایت (1)
🔸 آيۀ قرآن ميگويد «اَطيعُوا اللهَ»، از خدا اطاعت كنيد، «وَ اَطيعُوا الرَّسولَ» از رسول اطاعت كنيد، «وَ اُولِيالاَمرِ مِنكُم» صاحبانِ فرمانِ از ميان خودتان. صاحبان فرمان يعني چه؟ آن جاهلِ نادانِ مسلماننام، خيال ميكند صاحب فرمان، يعني هركسي كه ميتواند فرمان بدهد، هركسی كه زورش میچربد برای فرمان دادن؛ میگوید این اولیالامر است.
🔸 #اولیالامری كه شيعه معتقد است، آن اولیالامریست كه منشور فرمان را، خدا به نام او كرده باشد، اين را میخواهیم ما. آن انسانیست كه اگر چه «مِنكُم» است، جزو انسانهای دیگر است، اما #ولايت_را_از_خدا گرفته باشد، كه صاحب ولايت كبری خداست، از خدا گرفته باشد.
#خلاصه
#کتاب_اول
#جلسه_بیست_ششم
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
@t_manzome_f_r
سر رشته دارانِ فکر و فرهنگ...
#انسان_۲۵۰_ساله
یکی از #شورانگیزترین مباحث زندگی ائمه، برخورد این بزرگواران با سررشته دارانِ فکر و فرهنگ در #جامعه_اسلامی یعنی علما و شعرا است. اینها کسانی بودند که فکر جهتِ ذهنی مردم را هدایت می کردند.
این طرز برخورد در زندگی امام سجاد یک بخش جالب و مهم بود.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله،ص ۲۵۹
#جلسه_بیست_پنجم
#امام_سجاد
@t_manzome_f_r