هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
نشست اعضای مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری در استان #اصفهان همراه با #پرسش و #پاسخ با حضور حجهالاسلام و المسلمین فخریان(مدیر مجموعه) و حجهالاسلام و المسلمین پناهی(مدیر آموزش)
۱. #اصفهان
خیابان حکیم، حوزهی علمیه علامه کلباسی(روبروی درب شرقی مسجد حکیم) جمعه۴بهمن ساعت ۹ صبح
۲. #دُرچه
مرقد امامزادگان حمیده و رشیده
پنجشنبه ۳بهمن ساعت ۹:۳۰ صبح
۳. #نجفآباد
گلستان شهدای نجفآباد
پنجشنبه ۳بهمن ساعت ۱۴:۳۰
@t_manzome_f_r
#سوال از محضر حضرت آقا
۸۴. علت اصلی مشکل از زبان نخبگانی که از کشور خارج میشوند به طور خلاصه اینطور بیان میشود که: «نخبگان در داخل کشور احساس تأثیرگذاری نمیکنند و دستاورد تحقیقات و اختراعاتشان در گوشه اتاقهایشان بایگانی میشود.»
#پاسخ: من این حرفها را رد نمیکنم، ممکن است واقعاً همین اشکالات هم وارد باشد؛ اما آن نخبهای که در دورهی دانشجوئی و بعد از فارغالتحصیلی پا میشود میرود خارج، غالباً دلائلش اینها نیست؛ اینها بهانه است. آنجا کسانی هستند که درِ باغ سبز نشان میدهند، زمینههای مساعد کاری را به رخ این دانشجو میکشند؛ این دانشجو خیال میکند که حالا اگر برود آنجا، چنین و چنان خواهد شد. شاید هم واقعاً دستگاههای دولتیای هستند که علاوه بر انگیزهی نیاز به دانش و استعداد این جوان، یک انگیزهی دیگر هم دارند و آن، مبارزهی با جمهوری اسلامی است؛ لذا روی این سرمایهگذاری میکنند، برمیدارند میبرندش آنجا. حالا آنهائی که میروند، بعضی البته موفق میشوند، بعضی هم موفق نمیشوند، سرشان به سنگ میخورد، پشیمان هم میشوند؛ از این قبیل هم داریم. از آن طرف هم جوانهائی داریم که بدون اینکه بحث فرار نخبگان باشد، برای درس خواندن خارج رفتهاند، مراتب علمىِ خیلی خوبی را هم گذراندهاند؛ اما ایمان و انگیزهی دینی و اسلامی و انگیزههای سالم آنها، آنها را به داخل کشور کشانده. همهاش از این طرف نیست که دارند حرکت میکنند؛ از آن طرف هم جوانهائی که برای تحصیل رفتهاند، دارند میآیند. ما افرادی را میشناسیم؛ بعضیشان نابغهاند، بعضیشان برجستهاند، بعضیشان نخبهاند؛ اینها میآیند داخل، مشغول کار میشوند؛ مشغول خدمت میشوند. اینجور هم نیست که شما فرض کنید همهاش از این طرف میروند؛ نه، آنها هم میآیند داخل، و امکاناتی هم وجود دارد و کارهائی هم انجام میگیرد.
۱۳۸۹/۶/۱
#شبنشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
🔹 #انقلاب_اسلامی مربوط به زمان خاصی نیست. انقلاب ما ناشی از ایمان، اعتقاد و دین یک ملت است و فاصله انسان با دین به حسب زمان کم و زیاد نمیشود. لذا این تصور که با دور شدن از مبدأ پیروزی انقلاب، انقلابی گریِ ما نیز ضعیف خواهد شد برداشتی اشتباه است و #آزادگان باید #با_نشاط، #اتکاء_به_خدا و #ثابت_قدمیِ خود در صحنههای انقلاب در برابر این تفکر بایستند.
۱۳۷۱/۵/۲۶
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری.
#نوآوری
#خلاقیت
#رهبر_انقلاب_اسلامی
امروز کشور در عرصههای مختلف نیازمند تلاش، تحرک، #نوآوری و #ابتکار است که لازمهی رسیدن به این هدف، همفکری، تدبیر است. ۹۱/۱/۱۵
[درکار]هوشمندی لازم است، #ابتکار_عمل لازم است، نوع برخورد #مبتکرانه لازم است؛ اینها ناشی از همین روحیهی انقلابیای است که ما از آن تعبیر میکنیم به روحیهی بسیجی، روحیهی جوان، مبتکر، پیشرو، دارای اعتماد به نفس. ۹۰/۷/۲۲
روح #ابتکار و #خلاقیت و آفرینش درونی و حقیقی خود را رها نکنید. فعالیت وابتکار و نوآوری و خلاقیت، اساس پیشرفت انسان و زندگی انسانی است.
ماییم و همتمان، ماییم و تلاشمان، ماییم و #ابتکار و #خلاقیتمان. اگر تلاش کردیم، به نتیجه خواهیم رسید؛ این وعدهی لایتخلف الهی است.
۸۴/۲/۱۸
پ.ن۱: تا حالا فکر کردیم که در زندگی و کار چقدر میتوانیم #خلاقیت و #ابتکار داشته باشیم؟!
پ.ن۲: جوان عاشق خلاقیت است، عاشق ابتکار است.
بیایید عاشق بمانیم...
پ.ن۳: یادمان باشد اگر مقصد الهی باشد، #بنبستی وجود ندارد.
@t_manzome_f_r
#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• شما ببینید زنان غربی، بهخاطر اینکه به #خانواده اهمیت ندادند، به #تربیت_فرزند اهمیت ندادند، امروز کار جوامع غربی به جایی رسیده است که میلیونها نوجوان تبهکار و فاسد در کشورهای اروپایی و امریکایی، در زیر سایهی آن تمدّن مادّی، آن کاخهای سربرافراشته، آن پایگاههای اتمی، آن آسمانخراشهای صدوچند طبقه، آن پیشرفتهای علمی و تکنولوژیک، در سن ده سالگی، دوازده سالگی مشغول تبهکاریند؛ دزدند، قاتلند، قاچاقچیند، معتادند، سیگار میکشند، این، به خاطر چیست؟ به خاطر آن است که زن غربی، قدر خانواده را ندانست. •◈•
۱۳۷۵/۱۲/۲۰
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#اطلاعیه
نشست اعضای مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری در استان #اصفهان همراه با #پرسش و #پاسخ
۱. #اصفهان
خیابان حکیم، حوزهی علمیه علامه کلباسی(روبروی درب شرقی مسجد حکیم) جمعه۴بهمن ساعت ۹ صبح
۲. #دُرچه
مرقد امامزادگان حمیده و رشیده
پنجشنبه ۳بهمن ساعت ۹:۳۰ صبح
۳. #نجفآباد
گلستان شهدای نجفآباد
پنجشنبه ۳بهمن ساعت ۱۴:۳۰
@t_manzome_f_r
•❈❈❈❈┅┅┄
هر روز یک درس از #رهبر_قرآنی
#درس_شصت_و_هفتم🔻
الَّذينَ إِذا أَصابَتهُم مُصيبَةٌ قالوا إِنّا لِلَّهِ وَإِنّا إِلَيهِ راجِعونَ﴿۱۵۶﴾
آنها که هر گاه مصیبتی به ایشان میرسد، میگویند: «ما از آنِ خدائیم؛ و به سوی او بازمیگردیم!»
[سوره بقره، آیه ۱۵۶]
▪️من به شما برادران و خواهران عزیز (مصیبت دیدگان) عرض میکنم: چیزهایی که قابل جبران است، هم مسؤولان باید سعی کنند، هم خودتان با همّت و تلاش، آنها را جبران کنید. اما چیزهایی را که قابل جبران نیست، پای خدا حساب کنید: «و بشّر الصّابرین الّذین اذا اصابتهم مصیبة قالوا انّا للَّه و انّا الیه راجعون».
برای انسان، هیچ پناهگاهی بهتر از این وجود ندارد.اگر تکیهگاهِ توکّل به خدا و واگذاری کار به خدا نباشد، بار سنگین مصیبتها پشت انسان را خم میکند. این قضیه بُعد دیگری هم دارد. من بارها به دوستانی که دچار مصیبتهایی شدهاند، این را عرض کردهام؛ به شما هم عرض میکنم: این مصیبتها گاهی برای انسان، بلاست؛ گاهی برای انسان، نعمت است.
اگر مصیبتها ما را بیدار نکند، بلکه تنبل کند، بلای مضاعف است؛ اما اگر مصیبتها ما را به خود بیاورد و ضعفها و کمکاریها و غفلتهای ما را به ما نشان دهد و ما همّت کنیم و این رخنهها را ترمیم نماییم، این بلا برای ما به نعمت تبدیل میشود.
۱۳۸۲/۱۰/۲۶
#تبیین
@t_manzome_f_r
#سوال از محضر حضرت آقا
۸۵. آیا در مواردی که شائبهای در سطح جامعه به وجود آمده و نحوه عملکرد دستگاه قضا یا هر نهاد دیگری، غیرشفاف و یا خدای نکرده سوالبرانگیز به نظر میرسد طرح پرسش و درخواست پاسخگویی نمیتواند به حرکت عدالتخواهانه نظام کمک کند؟
#پاسخ: یک سؤال این بود که آیا جریان دانشجوئی میتواند آنجائی که ایرادی به نظرش میآید، سؤال کند؟ پاسخ این است که بله، باید سؤال کنید. ایرادی ندارد که سؤال کنید؛ به شرط اینکه قضاوت نکنید؛ اما سؤال کنید. بهترین روش سؤال و پاسخ هم این است که مسئولین بیایند توی مجموعههای دانشجوئی. من همین جا از مسئولین درخواست میکنم که دیدارهای دانشجوئیشان را زیاد کنند. امروز بهترین قشرهای کشور اینهایند؛ هم جوانند، هم باسوادند، هم تحصیلکردهاند، دارای فهمند، دارای انگیزهاند؛ مسئولین بروند شرکت کنند. این سؤالات مطرح بشود، احتمالاً پاسخهای قانع کنندهای هم خواهید شنید. کمااینکه خود من در برخورد با بعضی از مسئولین، احیاناً بعضی از همین سؤالهای شما یا سؤالاتی از این قبیل را از آنها دارم. خوب، یک جوابی میدهند، انسان احیاناً قانع میشود؛ ممکن هم هست جواب قانع کنندهای نداشته باشند. به هر حال طرح سؤال، خوب است. مراقبت کنید طرح سؤال را مخلوط نکنید و اشتباه گرفته نشود با معارضه. آن چیزی که من قبلها هم گفتهام، بارها هم گفتهام، الان هم میگویم، این است که جریان دانشجوئی یا جنبش دانشجوئی یا هر چیز دیگر که اسمش هست، تصور نکند که وظیفهاش این است که با دستگاه متولی امر و متصدی ادارهی کشور معارضه کند؛ نه، این خطاست؛ چه لزومی دارد؟ معارضه کردن که کارِ همیشه درستی نیست؛ ممکن است یک جا درست باشد، یک جا درست نباشد. مهم این است که شما حرفتان را مطرح کنید، استدلالتان را مطرح کنید، پاسخ قانع کنندهای بخواهید؛ مسئولین هم باید پاسخ بدهند.
۱۳۸۹/۶/۱
#شبنشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
🔸عدالتخواهی، استقلال و آزادی به معنای حقیقی کلمه، استکبارستیزی و منفعلنشدن در مقابل دشمن، مردمگرایی، مستضعفنوازی و گرایش به طبقات محروم و پرهیز از اسراف و زندگی اشرافیگری جزو #مبانی_انقلاب_اسلامی هستند که بههیچوجه نباید تغییر کنند.
۱۳۸۷/۶/۷
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری.
🔹 انتظار به معنای این است که ما باید خود را برای سربازی امام زمان آماده کنیم. سربازی منجی بزرگی که میخواهد با تمام مراکز قدرت و فساد بینالمللی مبارزه کند، احتیاج به خودسازی و آگاهی و روشنبینی دارد... ما نباید فکر کنیم که چون امام زمان خواهد آمد و دنیا را پر از عدل و داد خواهد کرد، امروز وظیفهای نداریم؛ نه، بعکس، ما امروز وظیفه داریم در آن جهت حرکت کنیم تا برای ظهور آن بزرگوار آماده شویم.
۱۳۸۱/۷/۳۰
#رهبر_معظم_انقلاب
#خودسازی
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری.
#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• آن عنصر اصلىِ تشکیل خانواده، زن است، نه مرد. بدون مرد، ممکن است خانوادهای باشد. یعنی اگر فرض کنیم در خانوادهای، مرد خانواده حضور نداشته باشد، یا از دنیا رفته باشد، زن خانواده اگر عاقل و با تدبیر و خانهدار باشد، خانواده را حفظ میکند؛ اما اگر زن از خانوادهای گرفته شد، مرد نمیتواند خانواده را حفظ کند. بنابراین، #خانواده_را_زن_حفظ_میکند. •◈•
۱۳۷۵/۱۲/۲۰
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
•❈❈❈❈┅┅┄
هر روز یک درس از #رهبر_قرآنی
#درس_شصت_و_هشتم🔻
الَّذينَ إِذا أَصابَتهُم مُصيبَةٌ قالوا إِنّا لِلَّهِ وَإِنّا إِلَيهِ راجِعونَ﴿۱۵۶﴾
آنها که هر گاه مصیبتی به ایشان میرسد، میگویند: «ما از آنِ خدائیم؛ و به سوی او بازمیگردیم!»
[سوره بقره، آیه ۱۵۶]
▪️در باب محتوای اسلامی[در تهیه الگوی اسلامی - ایرانیِ پیشرفت]، اولین مسئلهای که باید در نظر گرفته شود، مسئلهی مبدأ است، مسئلهی توحید است؛ «انّا للَّه و انّا الیه راجعون». مهمترین مشکل دنیائی که امروز رنگینترینش در غرب متجلی است و به آن داریم اشاره میکنیم، جدائی از خدا و اعتقاد به خدا و التزام به اعتقاد به خداست. البته شاید اعتقاد ظاهری و صوری و اینها وجود دارد، لیکن به اعتقاد به خدا التزام نیست.
اگر مسئلهی مبدأ حل شد، بسیاری از مسائل حل خواهد شد. «یسبّح له ما فی السّماوات و ما فی الأرض»، «و للَّه جنود السّماوات و الأرض و کان اللَّه علیما حکیما». وقتی انسان به این مسئله معتقد شد، این توحیدی که این معنا را به ما نشان میدهد، یک نیروی عظیم و تمام نشدنی را در اختیار بشر میگذارد. «هو اللَّه الّذی لا اله الّا هو الملک القدّوس السّلام المؤمن المهیمن العزیز الجبّار المتکبّر سبحان اللَّه عمّا یشرکون». وقتی انسان اینجور توحیدی را معتقد بود، وقتی توانستیم این اعتقاد را در بدنهی زندگیِ خودمان بسط دهیم، این مشکل اساسی بشریت را حل خواهد کرد.
۱۳۸۹/۰۹/۱۰
#تبیین
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
▪️تا صدای غربتت را با گوش جان خود شنیدم
▪️از حرم تا قتلگه با کام عطشان میدویدم
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
حاکمیت عدل و داد.mp3
706.2K
🔹در روایات هست که همچنانی که یک روزی همهی عالم از ظلم و جور پُر بوده است، همانطور خدای متعال، در زمانِ او، عدل و داد را وضعِ حاکم بر بشریت قرار خواهد داد.🔹
۸۷/۵/۲۷
#مهدویت
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
🔹از فرصت جوانی برای خودسازی #جسمی، #معنوی و #فکری استفاده کنید.
۱۳۹۵/۹/۲۴
#رهبر_معظم_انقلاب
#خودسازی
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری