eitaa logo
کانال احیای تمدن نوین اسلامی
164 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
2.7هزار ویدیو
172 فایل
༺▪️ ..................................... @t_n_Eslami #احیای_تمدن_نوین_اسلامی #پای_انقلاب_ایستاده_ایم
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوای برره‌ای در کف خیابان 😂 وضعیت این روزای اپوزیسیون با نقش‌آفرینی سلبریتی‌های گرامی 😁 ༺▪️ ..................................... @t_n_Eslami
محمود شهریاری در اوج آشوبهای خیابانی در صفحه خود در حال آموزش ساخت کوکتل مولوتف به آشوبگران بود! برخی خبرهای تایید نشده از بازداشت این شخص حکایت دارد.
🔴آقای جمهوری اسلامی در برخورد با عوامل اغتشاشات، لطفاً کمی ترکیه باش!!! 🔹سالهاست که عده ای مدل اداره حکومت و سیاست ترکیه را برای ایران مثال زده و خواهان ترکیه شدن ایران شده اند. مدلی که اتفاقا باید در ایران پیاده کرد تا همان کاری کرد که ترکیه با آن امنیت و ثبات را به عنوان زیرساخت اصلی توسعه و پیشرفت کشورش را ایجاد نمود. 🔹سال ۲۰۱۶ یا همان ۱۳۹۵ کودتا و اغتشاشاتی چند شهر ترکیه را فرا گرفت و عده ای شعار سرنگونی اردوغان و حمایت از گولن را سر دادند. کودتایی که می رفت ترکیه را دگرگون کند اما اوضاع عادی شد و ترکیه تصمیم گرفت برای تثبیت اوضاع، اقداماتی جدی انجام دهد. دولت ترکیه ۷۷ هزار نفر را به علت حمایت از شورشیان و کودتاگران دستگیر و محاکمه کرد. گذرنامه ۵۰ هزار نفر را باطل کرد تا نتوانند از کشور خارج شده و تاوان اقدامات خود را بدهند. ۱۵۰ هزار نظامی و کارمند را اخراج کرد که در بین آنها ۱۷۵۵ رئیس و معاون دانشگاه و حدود ۳۶ هزار معلم را شامل می شد. از مقامات ارشد نظامی و قضایی نیز ۲۷۵۵ نفر قاضی، دادستان و کارمند ارشد و ۱۱۵ ژنرال و افسر ارشد نظامی برکنار شده و تمامی اموال آنان مصادره شد. تعداد ۹۰ روزنامه، مجله و بنگاه خبری و ۳۹ شبکه رادیو و تلوزیونی به جرم کمک به کودتا تعطیل شد. 🔹صدها بازیگر، هنرمند و ورزشکار را به جرم حمایت از کودتا محاکمه حضوری و غیابی کرده و اموال بسیاری از جمله هاکان شوکور اسطوره فوتبال این کشور را به نفع دولت و حتی به اسم غرامت مصادره نمود. در اقدامی نظامی حدود ۲۵۰ کشته شده و بیش از ۱۲۰۰ نفر زخمی شدند و صدها نفر به حبس ابد محکوم شدند. حال جمهوری اسلامی چه می کند: مخالفان هنری و ورزشی حکومت و حامی اغتشاشات قراردادهای چند ده میلیاردی با حکومت می بندند. 🔹به راحتی در حکومت به پست و جایگاه بالاتری دست پیدا می کنند و حتی وزیر، نماینده مجلس و معاون رئیس جمهور می شوند. روزنامه و سایت هایشان هر روز قویتر از دیروز دروغ گفته، شایعه پراکنی و سپس تکذیبی ساده می کنند. از رانت حکومتی که بر علیه آن توطئه کردند، کاخ ساخته، شرکت بین المللی ایجاد کرده و درآمدی کلان به دست می آورند. ذبعد سوال می شود که چرا در ایران این همه فتنه بپا شده و دوره ای عده ای مردم را به اغتشاشات دعوت می کنند؟ 🔹علتش اینست که ما با دست های عیان و مخفی فتنه نه تنها برخورد نمی کنیم، بلکه آنان را غیر مستقیم تشویق نموده و حمایت می کنیم!! چه چیزی از این بهتر که خود سبب بحرانی شدن اوضاع شده، کم کاری کنی، بیت المال را چپاول کرده و سپس مدعی شده و یقه پاره کنیم. 🔹اینجاست که باید گفت، ای کاش جمهوری اسلامی مقداری ترکیه بود و با امنیت خودش به شوخی برخورد نمی کرد.
این زن خیلی زودتر از اینها باید دستگیر می شد ولی هنوز هم دیر نیست
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات طوفانی "هاتف علیمردانی"، کارگردان سینما خطاب به مجری شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی: اگر بخواهید در انگلیس براندازی کنید سیستم حکومت می‌ایستد شما را نگاه می‌کند تا براندازی کنید؟! ⭕️ هاتف علیمردانی، تهیه‌کننده و کارگردان: ▪️آن‌چیزی که من در کف خیابان می‌بینم با آن چیزی که پروپاگاندا می‌شود متفاوت است؛ آنقدر تند می‌رویم که نمی‌گذاریم حکومت صدای برخی مردم را بشنود؛ کشور سوریه به آن بزرگی، یک ایران پشتش ایستاد نتوانستند حکومتش را تغییر دهند!
🔻مدیونید اگر فکر کنید یه اتاق فکر ِواحد و خائن  بهشون گفته رو شجاعت این نسل تاکید کنن 🔹خودشون تَک تَک به این فکر مشترک رسیدن