✨﷽✨
🇮🇷سال ۱۳۹۸ ،سال رونق تولید🇮🇷
#گروه_احیای_تمدن_نوین_اسلامی_در_فضای_مجازی_و_نرم
⏰ ساعت: ۲۲:۱۵
🗒 زمان : یک شنبه ۳ فروردین ۱۳۹۹
🔊 موضوع :#ویروس_چیست_وپروسه_ورود_ آن_به_بدن_و_چگونگی_کارکرد_آن
گردآوری مطالب:استاد بزرگوار جناب دکتر حسین پور
🆔کانال آرشیو 🔻
@t_n_Eslami
🆔 لینک گروه احیای تمدن در تلگرام🔻
@t_n_Eslmi_92
🆔 #احیای_تمدن_نوین_اسلامی در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
💥 لینک گروه👆آ
#صلی_الله_علیڪ
#یارسول_الله_ص
جهان ، بهشت وصال
محمد (ص) است امشب
چراغ ماه
بلال محمد(ص) است امشب
زمین مڪه
گل انداخته ز بوسه نور
خدیجه(س)
محو جمال محمد(ص) است امشب
🌹 مبعث نبے اڪرم ص مبارک باد
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام خدمت همه دوستان گرامی
وقتتون بخیر
باکنفرانس ویروس چیست وپروسه ورود آن به بدن وچگونگی عملکرد آن در خدمت شما بزرگواران هستیم
منبع کنفرانس : کتاب زیست شناسی سلولی مولکولی دکتر احمد امجد وچند مقاله خارجی می باشد.
⬅️ویروس چیست؟؟
ویروس یک عامل بیماریزای کوچک است که فقط در سلولهای زنده یک ارگانیسم تکثیر میشود.
دوستان توجه کنید که ویروسها میتوانند انواع شکل های حیات را، از حیوانات و گیاهان گرفته تا میکروارگانیسمها، از جمله باکتریها و آرکیاها را آلوده کنند.
⬅️ویروس قطعهای از نوکلئیک اسید است که درون یک پوشش پروتئینی محصور شدهاست و از باکتریها بسیار کوچکتر و فقط با میکروسکوپ الکترونی قابل مشاهدهاند.
⬅️ویروس با استفاده از #امکانات سلولی میزبان تکثیر میشود و فعالیت اصلی یاختههای میزبان را مختل میکند.
⬅️ویروسها بسیاری از جانوران و گیاهان و باکتریها را مبتلا میکنند اما فقط #برخی از آنها انسان را بیمار میکند.
1⃣
⬅️ ویروسها تنها در #محیط خنثی در سلولهای زنده تکثیر میشوند و انگل اجباری داخل سلولی میباشند. زیرا ویروسها فاقد تمامی ویژگیهای زیستی بجز #فاز ژنتیک هستند، زیست شناسان تا ده سال پیش آنها را زنده نمیدانستند چون #ویروسها رشد نمیکنند، حالت هومئوستازی؛
(همایستایی یا هومئوستازی، به معنای حفظ شرایط پایدار و ثابت در محیط داخلی به کار برده میشود و ویژگی یک سامانه است که محیط داخلی خود را تنظیم میکند و تمایل به حفظ وضعیت ثابت و پایدار دارد، از جمله حفظ ویژگیهایی مانند دما .
این حفظ پایداری میتواند در یک سیستم باز یا بسته باشد.
اصولاً همهٔ اعضای بدن اعمالی انجام میدهند که به حفظ این شرایط ثابت کمک میکند. برای مثال، ریهها اکسیژن مایع خارج سلولی را تأمین میکنند تا جایگزین اکسیژن مصرف شده توسط سلولها شود، کلیهها غلظت یونها را ثابت نگاه میدارند و سیستم گوارش،مواد غذایی را تأمین میکند)؛
ندارند و به دلیل نداشتن آنزیمهای اصلی واکنشهای متابولیسمی در آنها رخ نمیدهد.
⬅️فقط دو آنزیم در ویروس یافت میشود، آنزیم ATP و آنزیم رو نوشت بردار معکوس (مخصوص RNA دارها مثل ویروس موزائیک تنباکو).
⬅️امروزه با توجه به امکان کشت و تکثیر ویروسها در شرایط آزمایشگاهی، تصور انگل اجباری بودن آنها دچار تردید است.
2⃣
⬅️دوستان گرامی در دهه گذشته تحولات ویروسشناسی شروع به فاش کردن اطلاعاتی کردهاست که نشان میدهد ویروسها ممکن است موجود زنده باشند. یکی از این اکتشافات #میمی ویروسها (mimiviruses) بودند؛ ویروسهای غول پیکری با کتابخانههای ژنومی بزرگی که حتی از برخی از باکتریها نیز بزرگتر بودند.
⬅️برخی از ویروسها مانند #ویروس ابولا دارای تعداد کمی از ژن هفتم است. برخی از این غولها دارای ژنهای پروتئینهای هستند که برای ساخت یک ویروس جدید لازم و ضروری هستند. بر اساس این موضوع، ناشناخته ماندن این قضیه دلیلی بر قرار دادن آن ویروسها در طبقهبندی موجودات غیر زنده است.
⬅️ویروسها ممکن است کروی، مارپیچی یا چند وجهی باشند.
یک ویژگی مخصوص ویروسهای جانوری این است که یک پوششی از جنس غشای سلولی (پروتئین، لیپید و گلیکو پروتئین) دارند.
این پوشش را از میزبان قبلی خود بدست میآورند و این بدان جهت است که ویروسهای جانوری از طریق #آندوسیتوز(درون رانی) وارد میزبان میشوند.
⬅️ویروسهایی که به باکتریها حمله میکنند، #باکتریوفاژ نام دارند که از سایر ویروسهای گیاهی و جانوری پیچیده ترند. این بدان علت است که شامل دو پوشش چند وجهی (به عنوان کپسید) و پوشش مارپیچی (به عنوان دم) میباشند.
3⃣
⬅️تفاوت عمده ویروسها با کلیه میکروبهای شناخته شده، آنان را در زیستشناسی میکروبی از مقام و جایگاه ویژه و ردهبندی جداگانهای برخوردار کردهاست.
⬅️ساختمان ویروسها محدود است به #ژنوم و پوششی از پروتئین به دور آن.
در شماری از ویروسها لایهای از #لیپو پروتئین و #لیپوپلی ساکارید نیز مضافاً برای حفاظت پوشش پروتئینی به دور آن قرار میگیرد
⬅️ویروسها برای #تکثیر باید به داخل سلولی نفوذ کرده و برنامه تولیدی سلول را بنفع خود تغییر داده و کارگاه پروتئینسازی سلول را همهجانبه برای تولید #پروتئینها و آنزیمهای لازم بکار گیرند.!!
⬅️ ویروسها در عین کوچکی با داشتن #ژنهای کافی مراحل بسیار پیچیده تکثیر خود را درسلول میزبان یا به گروگان گرفته شده به سهولت هدایت و کنترل میکنند و انگل وار تکثیر میشوند.!!!
4⃣
⬅️ ژنوم ویروسها عبارت است از نوعی اسید نوکلئیک که بر مبنای نوع آن، ویروسها به دو دسته تقسیم میشوند.
⬅️ویروسهای حاوی «آر ان اِی» ریبونوکلئیک اسید RNA و ویروسهای حاوی «دیانای» دئوکسی ریبونوکلئیک اسید.
⬅️دی ان ای(DNA) عفونت زایی ویروسها فقط و فقط حاصل #فعالیت داخل سلولی اسید نوکلئیک یا ژنوم آنهاست به این جهت درخارج سلول ویروس و ژنومش عاری از هرگونه فعالیت بوده و یک مولکول بزرگ محسوب میشود.
⬅️ژنوم بسیاری از ویروسها به صورت رشته یا کلاف داخل پوشش پروتئینشان که اختصاصاً کاپسید کپسید نامیده میشود قراردارد که این پوشش پروتیینی یکپارچه نبوده بلکه از ذرات یا واحدهای کوچکتری به نام #کاپسومر ساخته میشود.
⬅️کاپسومرها پس از بهم پیوستن #کاپسیدرا تشکیل میدهند و فرم مخصوص آن بستگی به نوع ویروس و ساختار آن دارد.
⬅️در برخی ویروسها #ژنوم به صورت مارپیچی سنتز شده و کاپسومرها آن را بهطور منظم پوشش میدهند، طوریکه #نوکلئوکاپسید ویروس حالت فنری یا هلیکال بخود میگیرد. علاوه بر این ژنوم و کاپسید (نوکلئوکاپسید) بیش از نیمی از ویروسها دارای غلاف (به انگلیسی: Envelope) از لیپوپروتئین و لیپوپولی ساکاریدند؛ در این مورد هم ویروسها به دو دسته تقسیم میشوند. گروه غلافدار و گروه بدون غلاف.
⬅️ غلاف ویروسها از تنوع بسیاری برخورداراست که اندازه، شکل، حجم و ساختمان ویروسها بسیار متنوع و متفاوت است. ویروسها برخی کروی، بعضی مخروطی و بسیاری از اشکال هندسی مانند برخوردارند، ازآن جمله میتوان فرم مکعبی یا پلی هدرون را مثال زد. قطر ویروسها میتواند از عدد ۲۰ نانومتر (کوچکترین) تا ۴۵۰ نانومتر (بزرگترین) متغیر باشد. ویروسهای بزرگ مانند ویروس آبله از ساختمانی نسبتاً پیچیده یا مرکب (complex) برخوردارند و همچون باکتریها ابداً از صافی (فیلترچینی) عبور نمیکنند. درصورتیکه مابقی توانایی گذر کردن از این صافی را دارند.
5⃣
⬅️ویروسها فقط به علت داشتن اطلاعات ژنتیکی برای تولیدمثل به جانداران شبیهاند. در واقع ویروسها #انگل اجباری هستند. دستاوردهای فوق تائیدیست برای اینکه، برخلاف کلیه موجودات زنده اعم از تک سلولی یا بسیار سلولی و پروکاریونت و یوکاریونتها، ویروسها فاقد ساختمان سلولی بوده عاری از هرگونه فعل و انفعالات شیمیایی، آنزیمی و متابولیسم سلولی اند وبا فقدان ملزومات مشابه سازی، هرگز قادر به تکثیر و مشابهسازی خود نیستند. آنها را باید خارج از سلول زنده یک #ماکرومولکول مرکب یا یک واحد #عفونت زا بهشمار آورد. آنها با توجه به اینکه ماکرومولکولهای مرکبند یعنی دارای زنجیره اسید نوکلئیک و حفاظ پروتئینی و احتمالاً غلافی از لیپوپروتئین و لیپولی ساکارید اند، آمادهاند به محض تماس با #سلول میزبان و پس از مراحل جذب، دخول و آزادی ژنوم دستگاه پروتئینسازی میزبان را در اختیار گرفته و مراحل کلی تکثیرشان را به کمک سیستمهای سلولی (ترانسکریپسیون و ترانسلاسیون) ترتیب دهند.!!
⬅️سلولها اعم از از پروکاریونت و یوکاریونتها میتوانند سلول میزبان اجباری ویروسها گردند. هرنوع سلولی پذیرای هر ویروسی نبوده، انحصارا ویروس آشنا بخود را پذیرا است.!!!
6⃣
⬅️کرونا نوعی ویروس است که باعث ایجاد عفونت در بینی، سینوسها یا گلو فوقانی میشود
⬅️نام ویروس کرونا از شکل آن گرفته شده که هنگام تصویربرداری با استفاده از میکروسکوپ الکترونی شبیه به یک تاج خورشیدی است.
⬅️این بیماری برای اولین بار در اواخر دسامبر سال ۲۰۱۹ در ووهان، یکی از شهرهای بزرگ چین گزارش شده و به سرعت در حال شیوع است. از آن زمان، مسافران با سفر به کشورهای دیگر از جمله ایالات متحده، باعث انتقال این ویروس در سطح جهان شدهاند. از ابتدا شیوع تاکنون صدها نفر به ویروس کرونا آلوده شدهاند.
⬅️دربازه زمانی بین ۳۱ دسامبر تا ۲۲ ژانویه مقامات کشور چین از شناسایی بیش از ۴۰۰ نفر که به این ویروس مبتلا شدهاند خبر دادند. تایلند دو مورد و ژاپن، کره جنوبی و تایوان هم هر کدام یک مورد ابتلا گزارش کردهاند. تمامی این بیماران اخیرا به چین سفر داشتهاند. در خارج از آسیا ، ایالات متحده نیز اولین مورد ابتلا به این ویروس را در بیمارانی که اخیراً از ووهان در چین برگشته گزارش کرده است. در کشور ما نیز کارشناسان بهداشت مستقر در مرزها و فرودگاهها، تمام افرادی که از چین قصد ورود به کشور را دارند تحت مراقبت قرار میدهند.
7⃣
⬅️ ویروس کرونا برای اولین بار توسط لئو پون ویروس شناس در دانشکده بهداشت در چین رمزگشایی شد، او احتمال میدهد کرونا ابتدا در بدن یک حیوان ایجاد شده و سپس در انسان گسترش یافته و از جمله موارد نادری است که در اصطلاح پزشکی، زونوتیک نامیده میشود؛ این نام به بیماریهایی اتلاق میشود که از حیوان به انسان منتقل میشود. طبق اظهارات پون این ویروس باعث ایجاد پونومونی شده و به آنتی بیوتیک هیچ پاسخی نمیدهد. هنوز مشخص نیست که ویروس کرونا تا چه اندازه میتواند کشنده باشد.
⬅️در مورد شیوع این بیماری، گزارشها حاکی از آن است که بیشتر گروه اول بیماران بستری، کارگر یا مشتریانی در یک بازار عمده فروشی غذاهای دریایی محلی بودهاند؛ همچنین گوشتهای فرآوری شده و حیوانات قابل مصرف زنده از جمله مرغ، الاغ، خفاش، گوسفند، خوک، شتر، روباه، موشهای بامبو، جوجه تیغی و خزندگان نیز از مواردی بودهاند که در گزارش ها به عنوان منبع این ویروس گزارش شدهاند.
8⃣
✅علائم ویروس کرونا چیست؟
⬅️این ویروس معمولاً میتوانند با ایجاد مشکلات خفیف تا متوسط در دستگاه تنفسی فوقانی مانند سرماخوردگی باعث بیماری شود. علائم ویروس کرونا شامل آبریزش بینی، سرفه، گلودرد، احتمالاً سردرد و تب است که میتواند تا دو روز ادامه یابد.
⬅️در افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند مانند افراد مسن و بسیار جوان، این احتمال وجود دارد که این ویروس باعث ایجاد مشکلات تنفسی بسیار جدیتر مانند ذاتالریه یا برونشیت شود.
⬅️ویروس MERS یک سندروم تنفسی معروف است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ در خاورمیانه گزارش شد که سبب ایجاد مشکلات تنفسی میشد؛ براساس CDC، از هر ۱۰ بیمار آلوده به MERS سه تا چهار نفر جان خود را از دست دادند.
⬅️در حال حاضر تصور میشود که ویروس کرونا در بروز علائم، خفیفتر از SARS و MERS است. پیتر هوربی، استاد بیماریهای عفونی نوظهور و بهداشت جهانی در دانشگاه آکسفورد در این باره میگوید: بیماران فعلا یک هفته سرفه خفیف و به دنبال آن تنگی نفس را تجربه کردهاند و تاکنون حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد موارد شدید بوده که نیاز به مراجعه به بیمارستان داشته است.
9⃣
✅ویروس کرونا چگونه منتقل میشود؟
⬅️ویروسها میتوانند از تماس انسان با حیوانات منتقل شوند. طبق گفته دانشمندان سازمان بهداشت جهانی MERS در شترها و SARS از گربهها شروع شده است، اما در مورد کرونا هنوز مشخص نشده چه حیواناتی ممکن است باعث شیوع این ویروس در ووهان شده باشد و انتقال انسان به انسان هم غالباً هنگامی اتفاق میافتد که شخص در معرض سرفه فرد مبتلا قرار گرفته باشد.
⬅️بسته به میزان ابتلا به ویروس، سرفه، عطسه یا لرزش دست از مشخصترین علائم این ویروس هستند. کرونا همچنین با دست زدن به چیزی که فرد آلوده لمس کرده قابل انتقال است. در برخی موارد پرستاران هم از طریق زبالههای عفونی بیماران مبتلا به این ویروس آلوده شدهاند.
⬅️انتقال انسان به انسان برای ویروس کرونا تأیید شده است، اما متخصصان اکنون در تلاشند تا دریابند چه کسی آن را بیشتر منتقل میکند و چه کسی بیشتر در معرض خطر است و آیا این انتقال بیشتر در بیمارستانها یا در جامعه رخ داده است؟ و به نظر میرسد MERS، SARS و ویروس کرونا باعث بروز بیماری شدیدتر در افراد مسن میشوند؛ بیشتر افرادی که تاکنون براثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند، بالای ۵۰ سال سن داشته و از یک بیماری پنهان یا آشکار دیگر مثل بیماری قلبی، فشار خون بالا و دیابت یا نارسایی سیستم ایمنی بدن رنج میبردهاند.
1⃣0⃣
✅آیا این ویروس میتواند نگران کننده باشد؟
⬅️طبق اظهارات نیل فرگوسن، استاد زیست شناسی ریاضی در امپریال کالج لندن، میزان مرگ و میر ویروس کرونا، کمتر از SARS و MERS است، اما هنوز قابل مقایسه با آنفلوآنزای فراگیر اسپانیایی بوده و این یک نگرانی مهم در سطح جهان است. فرگوسن معتقد است که میزان مرگ و میر، احتمالاً زیاد نخواهد بود، اما ویروسهای جدید بسیار سریعتر در میان جمعیت گسترش مییابند.
✅راههای پیشگیری از ابتلا به این ویروس چیست؟
⬅️واکسنی برای محافظت در برابر این خانواده از ویروسها هنوز وجود ندارد. آزمایش برای واکسن MERS در حال انجام است. انستیتوی ملی بهداشت آمریکا در حال کار بر روی واکسن علیه ویروس جدید است، اما ماهها طول میکشد تا کارآزماییهای بالینی انجام شود و بیش از یک سال زمان میبرد تا وارد بازار شود. ممکن است با دوری از افراد بیمار، بتوان تا اندازهای خطر ابتلا به این ویروس را کاهش داد. همچنین از تماس دستها با چشم، بینی و دهان باید خودداری شود. شستن دستها با آب صابون، حداقل به مدت ۲۰ ثانیه هم از جمله توصیههای متخصصان برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس است.
⬅️اگر بیمار هستید و تصور میکنید که ممکن است علت آن ویروس کرونا باشد باید به یک ارائه دهنده خدمات درمانی اطلاع دهید و به دنبال درمان زودهنگام باشید. هنگام سرفه یا عطسه، دهان و بینی خود را بپوشانید و اشیاء و سطحی را که لمس میکنید ضد عفونی کنید و اگر به چین سفر میکنید، از علائم آن آگاه باشید و از رفتن به بازار حیوانات زنده خودداری کنید، جایی که آغاز شیوع بیماری در ووهان بوده است.
1⃣1⃣
✅ویروس کرونا در زنان باردار چگونه است؟
⬅️یک مطالعه در سال ۲۰۱۴، مواردی از وجود ویروس MERS در زنان بارداری را نشان داد که در بیمارستان زایمان کرده بوند و مطالعهای دیگر در سال ۲۰۰۴ انجام شد که به دنبال آن مشخص شد که بیماریهای مرتبط با SARS با مواردی از سقط خود به خود، مرگ مادر و بیماری بحرانی مادر مرتبط بوده است.
✅ویروس کرونا در گربهها، سگها و حیوانات دیگر
⬅️حیوانات اهلی میتوانند ویروس کرونا را بگیرند و باعث عفونتهای شدید شوند. بعضی اوقات ویروسها میتوانند منجر به بیماریهای کشنده شوند. براساس یک مطالعه در سال ۲۰۱۱، فرد میتواند باعث بروز پریتونیت عفونی حفرهای در گربهها شود و چیزی به نام "ویروس کرونا پاتروپیک سگ" میتواند گربهها و سگها را آلوده کند.
⬅️طبق این مطالعه، گربهها میتوانند SARS را بگیرند، اما هیچ یک از گربههای آلوده علائمی دال بر این بیماری را نشان نمیدهند. ویروس کرونا گربه معمولاً بدون علامت است، اما میتواند باعث اسهال خفیف شود.
1⃣2⃣
به پیامهای بهداشتی زیر توجه فرمایید:⬇️⬇️
✅راه درمان ویروس کرونا چیست؟
⬅️درمان خاصی وجود ندارد، اما تحقیقات در حال انجام است. بیشتر اوقات علائم به خودی خود از بین میرود؛ متخصصان هم توصیه میکنند که در این باره مراقبتهای بیشتری انجام شود.
⬅️در پایان باید عرض کنیم که ویروس کرونای موجود در ایران به دو صورت معمولی ونوع پیشرفته است. کسانی که نوع اول ومعمولی (شبیه آنفولانزا) گرفته باشند بدنشان درمقابل نوع دوم وپیشرفته ومرگبارش مقاوم است.
پروسه ویروس کرونا به این صورت است که کرونا بعد از ورود به بدن انسان به مدت سه تا چهار روز در گلو مانده و باعث سرفه های خفیف تاشدید میشود که در این مواقع میتوان با غرغره کردن آب نمک. مصرف هر ده دقیقه آب و ترشح بزاق با آدامس ویروس را به معده هدایت تا اسید معده باعث نابودی آن شود.
⬅️بعد از چهارروز بخاطر عدم رعایت بهداشت ودستورالعمل ها ویروس جایگاه خود را با یکسان سازی در ریه پیدا و به مدت ۱۴ روز بسته به سیستم ایمنی بدن فرد باعث از کار افتادن ریه ها میشود.
⬅️دوستان میتوانند با رعایت مسایل بهداشتی فردی واجتماعی وقرنطینه خود وخانواده با بیماری مبارزه کنند.
⬅️پزشکان درحال حاضر می توانند فقط با تجویز داروی درد یا تب علائم آن را تسکین دهند بنابراین با شروع علائم تحت هیج شرایطی به بیمارستان نروید و با قرنطینه خود و انجام خوددرمانی باعث بهبود خود شوند چون بیش از ۴۰درصد مرگ ومیرها ناشی از حضور وبستری دربیمارستانها است.
⬅️اول اینکه نگران کرونا نباشید وسیستم ایمنی بدن را با #استرس تضعیف نکنین وبعنوان یک سرماخوردگی و آنفولانزا بهش نگاه کنید.
⬅️ویتامین E هرروز بخورید
⬅️ویتامین D ۳ خارجی هر هفته یا ایرانی دو روز در میان بخورید
⬅️سیر رو در برنامه غذایی حتمااضافه کنید.
⬅️اسپند با کندر هرروز چندبار تو خونه دود دهید تامحیط اطراف ضدعفونی شود.
⬅️حداقل ۸ساعت خواب داشته باشید چون برای تنظیم سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است و استرس نداشته باشید
⬅️چای دارچین بخورید هرروز.
⬅️زردچوبه در غذا استفاده کنید چون سیستم ایمنی بدن رو بالا میبره.
⬅️عسل با لیمو ترش تازه هرروز قاطی کنین ومیل نمایید چون بسیار برای سیستم ایمنی بدن مفید است.
⬅️واسه گلودردت هر ده دقیقه یه قورت آب میل کنین و اینکه هر چندساعت یکبار آب نمک غرغره نمایید تا گلو را ضدعفونی کنین.
⬅️به دانه از عطاری گرفته و بزارید تو آب ولرم تا حسابی ژله بشه وبعد بخورید چند نوبت هر ۸ساعت اینکارو بکنین. چندتا دونه به دانه بزارید تو آب برای هربار کافیه.واگر میتونید #به بخرید بخورید و دانه اش رو بصورت تازه مصرف کنین هر به و دانه آن رو میتونین در دو یا سه نوبت در طول روز مصرف کنین که نهایت چهار پنج تا به میشه.
⬅️میتونید هرروز یک موز به مدت یک هفته بخورید که بسیار برای سیستم ایمنی بدن مفید است.
⬅️همچنین داروی سنتی امام کاظم (ع) هم توسط طبیبان طب سنتی واسلامی سفارش ویژه شده است.
⬅️بارعایت موارد بالا بعد از پیشگیری یعنی بهداشت فردی وقرنطینه خود میتوانیم کرونا را راحت شکست بدهیم ان شاءالله.
موفق وسربلند باشید
ارادتمندتان
قریش حسین پور
1⃣3⃣
هدایت شده از سخنرانی های عالی
14-aali-moraghebat(www.rasekhoon.net).mp3
3.89M
🎙حفظ خانواده در آخرالزمان
#مهدویت
🔉 #فایل_صوتی کوتاه
🎤 #استاد_عالی✅
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
✡ یهود و عصر بعثت (١)
💠 یک: تحریف تاریخ
1⃣ بخش عمدهای از تاریخ قرآن، به بازگویی تاریخ #بنیاسرائیل و #یهود و رویارویی آنان با پیامبر آخرالزمان اختصاص یافته و همین دلیل کافی است تا نویسندگان مسلمان به این موضوع توجه کنند. اما با نگاه به کارنامهٔ آثار نویسندگان شیعه، چنین چیزی را نخواهیم دید!! حتی در کتابخانهها نیز در این زمینه آثار فراوانی یافت نمیشود!!
2⃣ در بیان علت این امر باید گفت: یهود برای اثرگذاری بر تاریخ، بسیار کوشیده و هزینههای هنگفتی برای #تحریف_تاریخ صرف کرده است. ایجاد سیستمی برای حذف و #سانسور کتابها و نوشتارهای ضدیهودی، از جملهٔ این تلاشهاست. یهود اینهمه توفیق در تحریف تاریخ را، مدیون آموزشهایی است که در «دوران بیابان» دیده است.
3⃣ با جستوجو در تاریخ، ردپای یهودیان را در جنگهایی که ضد آنها برپا شده، خواهیم یافت. #مظلومنمایی یکی از مهمترین ابزار آنان برای دستیابی به هدف بوده است. گویی در طول تاریخ، دستی در کار بوده تا یهودیان را از سالهای پیش از میلاد تا قرون حاضر، همواره ستمکِش و در عین حال، شجاع و راسخ در عقیده نشان دهد. آمار شگفتانگیز کشتارهای یهودیان که بیشتر بهصورت اعدام دستهجمعی گزارش شده است، احتمال #جعل و دستکم، #تحریف را در ذهن تقویت میکند.
4⃣ پس از عیسی (ع) تنها عنصرِ تهدید علیه یهود، پیامبر آخرالزمان بود. آنها اوصاف او را که در #تورات نیز آمده است، دقیق میدانستند، ولی با تحریف معنوی، آیات مربوط به آن حضرت را به گونهای دیگر تفسیر کردند. خداوند درباره این عمل آنها میفرماید:
🕋 «آنان که کتابی را که خداوند نازل کرد است پنهان میدارند، تا بهای اندکی بستانند، شکمهای خود را جز از آتش انباشته نمیسازند و خدا در روز قیامت با آنها سخن نگوید و پاکشان نسازد و برای آنها عذابی دردآور است.» (بقره ١٧۴)
✍ حجةالاسلام مهدی طائب
✡ یهود و عصر بعثت (٢)
1⃣ سازمان #یهود که مجموعهٔ گستردهای از اطلاعات را در اختیار دارد، پیامبر آخرالزمان را همانند فرزندان خویش، میشناخت. این سازمان که عیسی (ع) را به پیامبر مفقودالاثر تاریخ تبدیل و در #حواریون او نیز نفوذ کرد، برای نابودیِ تهدید نهایی، چه کرد؟
2⃣ سازمان یهود پس از حضرت عیسی جز اسلام، تهدیدی در برابر خود نمیدید. آنان دربارهٔ اسلام، اهداف آن، آورنده و ادامهدهندهٔ آن، اطلاعات جامع و کاملی داشتند.
3⃣ با توجه به آموزشهای پیشین و تجربهٔ عملی آنها و نیز با توجه به تأکید و پشتکار این سازمان در رسیدن به #حکومت_جهانی، طبیعی بود که در برابر این تهدید به برنامهریزی و مقابله بپردازد، همانگونه که در برابر عیسی (ع) ایستاد و تهمت فحشای مریم (س) و تصمیم به سنگسار ایشان و براندازی عیسی (ع) از برنامههای یهود بود.
4⃣ مجموعهعملیات یهودیان برای مبارزه با پیامبر آخرالزمان، در سه مرحله طرحریزی شده بود:
🔸1- #ترور_پیامبر اکرم (ص) و جلوگیری از ظهور ایشان؛ (بنگرید به: goo.gl/J4xnbC )
🔸2- ایجاد موانع بر سر راه ایشان برای جلوگیری از رسیدن به #قدس؛ چون قدس محور خواستهٔ یهود بود و اگر این منطقه به دست پیامبر اسلام فتح میشد، یهود برای همیشه ناامید میگردید؛ (بنگرید به: goo.gl/cd8RzS )
🔸3- #نفوذ در حکومت پیامبر خاتم (ص) و حاکمیت بر آن. (بنگرید به: goo.gl/X6UyTt )
✍ حجةالاسلام مهدی طائب
✡ یهود و عصر بعثت (٣)
💠 دو: انتظار جهانی
1⃣ در عصر بعثت، ادیان مدعی آن روز، همچون مسیحیت و #یهودیت، از شخصی میگفتند که #ظهور میکند و جهان را از فتنه و ستم و بیعدالتی پاک میسازد. بیشترین ترویج این عقیده، از سوی جهان مسیحیت بود. عالمان مسیحی که در جهان آن روز، در معرض تهاجم شدید شرک و کفر بودند، برای مبارزه با آن فساد و برای اینکه مؤمنان را امیدوار نگهدارند، آیاتی را که در انجیل مربوط به پیامبر (ص) است، میخواندند.
2⃣ از سوی دیگر، یهودیان نیز #منجی آخرالزمان را از خویش میدانستند. یهودیانی که در مکه زندگی میکردند، به یمن، حبشه و شام هجرت کردند. نجران یمن که مرکز مسیحیان بود، از اخبار مربوط به پیامبر آخرالزمان موج میزد. همه منتظر او بودند. آنان تا اهالی مکه را میدیدند، میپرسیدند: در شهر شما اتفاقی نیفتاده است؟ چون مطابق کتابهای آنان، پیامبر موعود، در #جبل_فاران که همان جبل النور و غار حرا در مکه است ظهور میکرد.
3⃣ این خبر به مکه رسید و دهان به دهان میگشت. مسیحیان در عصر نزدیک به بعثت، به مکه مهاجرت کردند. عالمانِ آن روز، آستانهٔ ظهور را نزدیک میدیدند و برای درک حضور پیامبر آخرالزمان به مکه رفته بودند. آنها براساس تفاوت برداشتهایشان از #تورات و انجیل، مکانهایی متفاوت را برمیگزیدند و در این مکانها منتظر ظهور بودند.
4⃣ زمانی حضرت عبدالمطلب برای تجارت به یمن که در عصر تولد پیامبر در سلطهی ایرانیان قرار داشت، رفته بود. شبی فرماندار یمن، عبدالمطلب را در خلوت فرا خواند و گفت: میخواهم رازی از رازهای خود را برایت بازگویم و از تو میخواهم آن را پنهان كنی تا هنگام ظهور فرار رسد. در شهر شما طفلی خوشرو و خوشقامت به دنیا آمده که یگانهٔ اهل زمین است. در کتابهای #بنیاسرائیل، وصف او از ماه شب چهارده روشنتر است. او پس از بیان ویژگیهای پیامبر موعود، آهی از حسرت کشید و ادامه داد: کاش در عصر پیامبری او بودم و از جان یاریاش میکردم. سپس عبدالمطلب را به پاسداری از او در برابر #یهود سفارش کرد و هشدار داد که اگر آنها او را بیابند، وی را خواهند کشت.
📚 منبع: تبار انحراف ، حجةالاسلام مهدی طائب ، قم: ولاء منتظر.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/3579