✔️حجت الاسلام حسین انجدانی عضو تحریریه مدادالفضلاء و کانون نویسندگان حوزوی در پیامی حمایت خود را از دکتر #سعید_جلیلی مطرح و ایشان را بعنوان کاندیدای اصلح معرفی نمودند.
🔹به وحدت و یکپارچکی در بین نیروهای انقلاب برای تشکیل جبهه واحد و رسیدن به نقطه مشترک توصیه نموده و از همه دلسوزان تقاضا دارم برای رسیدن به این امر مهم تلاش نمایند.
🔸حمایت قاطعانهٔ خود را از برادر مومن و انقلابی، جناب آقای دکتر سعید جلیلی اعلام و ایشان را بعنوان کاندیدای اصلح معرفی مینمایم.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
إنَّ اللهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَماناتِ إلى أَهْلِها وَ إِذا حَكَمْتُمْ بَيْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْكُمُوا بِالْعَدْلِ إنَّ اللهَ نِعِمَّا يَعِظُكُمْ بِهِ إنَّ اللهَ كانَ سَميعاً بَصيراً
ملت بزرگ ایران اسلامی درپی حادثهی ناگوار و غمانگیز پرواز اردیبهشت و شهادت رئیس جمهوری مخلص، مردمی، فداکار و پرتلاش که به حق شهید جمهور و سیدالشهدای خدمت نام گرفت، در آستانه انتخاباتی بسیار مهم و زودهنگام قرار گرفته که به فرموده حضرت ولایت و رهبری حکیم امت، ملت درنظر دارد آن را به مکملی برای آن بدرقهی تاریخی و باشکوه در مراسم تشییع رئیس جمهور شهید و شهدای عزیز خدمت قرار دهد.
در برگزاری انتخابات هشتم تیرماه چند نکته اساسی را معروض میدارم:
اولاََ، نگاه تمام دنیا به جمهوری اسلامی ایران و نقشآفرینی مردم عزیز معطوف خواهد بود. وفاداری مردم به نظام اسلامی، دلبستگی به ایران و پایبندی به ارزشها و تداوم راه امامین انقلاب و شهدا زیباترین صحنه و پیامی بوده است که در چنین نقاط عطفی ملت ایران به جهانیان مخابره نموده است. در این دوره از انتخابات مشارکت مسئله اول و اساسی است. مردم بصیر و خبیر با درک عمیق و دقیق از اهمیت مشارکت و جایگاه آن در اقتداربخشی و قدرت آفرینی برای کشور در مواجهه با تحولات و شرایط ملی، منطقهای و بینالمللی مطمئنأ این پشتوانه عظیم را در چهاردهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری، با حضور حداکثری درپای صندوقهای رأی و انتخاب کاندیدای اصلح، برای نظام در این مقطع تاریخی فراهم و نقشههای شوم دشمنان را نقش برآب خواهند کرد ان شاءالله.
ثانیاََ، انتخاب فرد اصلح در این دوره بسیار حائز اهمیت است. تجارب گوناگونی پیش روی ملت قرار دارد. ارزیابی مردم از دولت های گذشته، رویکردها و عملکردهای آنها، تجربه باارزشی است که در انتخاب بهترین فرد برای سپردن سکان مدیریت کشور در چهار سال آینده به مدد خواهد آمد.
ثالثاََ، اخلاق مداری مهمترین تاکیدی است که رهبر فرزانه انقلاب در این دوره از انتخابات به نامزدها و هواداران آنان توصیه نمودند. تجربه انتخابات قبلی نشان داده که مردم بیاخلاقیها را برنمیتابند لذا انتظار میرود این موضوع به جد مورد توجه نامزدها، ستادهای آنان، جریانهای سیاسی و همه فعالان در عرصه انتخابات قرار گیرد.
رابعاََ، شهادت آیت الله رئیسی، عملکرد واقعی او و دولت سیزدهم را پیش روی ملت قرار داد و مردم به خوبی دریافتهاند انتخاب یک رئیس جمهور مکتبی، مردمی، انقلابی و ولایتمدار میتواند منشاء خدمات بزرگ و توفیقات عظیمی برای کشور باشد. برای برون رفت از مشکلات موجود و رساندن ایران به قلّهی افتخار هیچ راهی جز تداوم مسیر روشن رئیس جمهور شهید نیست و انتظار میرود مردم فردی را که بیشترین قرابت و نزدیکی به شهید آیت الله رئیسی داشته باشد، انتخاب نمایند.
بنده کمترین بعنوان عضو کوچکی از جامعهی بزرگ نویسندگان حوزوی کشور، به وحدت و یکپارچکی در بین نیروهای انقلاب برای تشکیل جبهه واحد و رسیدن به نقطه مشترک توصیه نموده و از همه دلسوزان تقاضا دارم برای رسیدن به این امر مهم تلاش نمایند.
بحمدالله مشاهده میشود که بسیاری از نیروهای انقلابیِ کف میدان، وارد عمل شدهاند و برای معرفی نامزد اصلح تلاش میکنند.
اینجانب نیز تاخیر در این موضوع را جایز نمیبینم و ضمن احترام به همهٔ نامزدهای محترم متعلق به جریان انقلاب، باتوجه به تحقیق عمیق و مباحثات دقیق با علمای اعلام، کارشناسان و دلسوزان انقلاب و درنظر گرفتن همهی جوانب، حمایت قاطعانهٔ خود را از برادر مومن و انقلابی، جناب آقای دکتر سعید جلیلی اعلام و ایشان را بعنوان کاندیدای اصلح معرفی مینمایم.
سوابق درخشان در پستهای کلیدی و حساس، اعتماد کمنظیر رهبر معظم انقلاب به ایشان، برخورداری وی از برنامههای کارشناسی مبتنی بر نگاه امامین انقلاب اسلامی، شاگردی در مکتب آیتالله مهدوی کنی و مهر تایید علامهٔ بصیر آیتالله مصباح یزدی رحمة الله علیهما بر زیربنای فکری و اعتقادی ایشان، این امیدواری را نوید میدهد که دکتر سعید جلیلی توانایی تشکیل دولت جوان حزباللهی را دارد و با ریاست ایشان بر قوهٔ مجریه، راه شهید عزیز آیتالله رئیسی ادامه پیدا خواهد کرد انشاءالله.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
حسین انجدانی
۱۶ ذی الحجه ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۳ تیر ۱۴۰۳ ه.ش
حوزه علمیه تهران
#پیام
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
May 11
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢مسؤولیت افراد در برابر رأی خود
🖊حسین انجدانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸برخلاف فرهنگ الحادی و لیبرالی غربی، در فرهنگ اسلامی، رأی همچون ملک و مال شخصی نیست که هر گونه که تمایل داشته باشیم، بتوانیم از آن استفاده کنیم، یا حتی حق اتلاف و هدر دادن آن را داشته باشیم. (هر چند بر اساس فکر اسلامی، حتی در اموال و املاک شخصی نیز حق اسراف و تبذیر و اتلاف بیدلیل آنها را نداریم)
🔻به تعبیر #علامه_مصباح(ره):
«مشاركت در انتخابات به معنی شریك شدن در نتایج رفتار شخصی است كه انتخاب میشود. رأی ما به هر یک از نامزدها به این معنی است که از الان رفتارهایی را که به صورت قطعی و یقینی یا بر اساس ظن و گمان پیشبینی میكنیم در آینده، پس از به دست گرفتن قدرت، توسط آن شخص انجام شود، امضاء و تایید كردهایم و ما هم در ثواب و عقاب آنها شریك هستیم.»
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴غدیر و شیعیان راستین
🖊حسین انجدانی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔶روز غدیر روز عیدالله الاکبر است. غدیر روز تجدید بیعت با ولایت و امامت است. و از صمیم قلب میگوییم:
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوَلَايَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِين.
🔶اما متأسفانه برخی از ما، فقط در زبان و نهایتاً در ذهن و اعتقاد، شیعه علی هستیم. اما در مقام عمل فرسنگها با سبک زندگی شیعی، آنگونه که اهل بیت ترسیم کردهاند، فاصله داریم.
🔸درباره سبک زندگی شیعی و خصوصیات و ویژگیهای شیعیان احادیث فراوانی بیان شده است. شیخ صدوق(ره) در کتاب صفات الشیعه، ۷۱ حدیث در این زمینه گردآوری کرده است. که ابعاد و ساحتهای مختلف اعتقادی، گرایشی و کنشی شیعیان واقعی را ترسیم کردهاند. آن کتاب به زبان فارسی هم ترجمه شده است.
🔶امام حسن عسکری علیه السلام در پاسخ مردی که خود را از شیعیان امیرمؤمنان معرفی میکرد، فرمود: شما از شیعیان ایشان نیستید! بلکه از محبان و دوستاران او هستید.
شیعیان علی کسانیاند که خدای متعال در وصفشان میفرماید: «کسانی که ایمان آورده و کار نیکو انجام میدهند، آنان اهل بهشتاند و جاودانه در بهشتاند.»
سپس درباره ویژگیهای اعتقادی شیعیان و نگاه توحیدی آنان و اعتقادشان به پیامبر اسلام(ص) و عصمت گفتاری و رفتاری آن حضرت و همچنین اعتقادشان به امامت و ولایت و عظمت امام علی علیه السلام نکاتی را گفتند و در ادامه ویژگیهای رفتاری و اخلاقی شیعیان را تشریح کردند:
«شیعیان علی کسانیاند که:
یک. در راه خدا، برایشان اهمیت ندارد که مرگ به سراغ آنان بیاید یا آنان به پیشواز مرگ روند.
دو. (در مسائل مالی و مادی) هر چند خود نیازمند باشند اما برادرانشان را بر خود ترجیح میدهند.
سه. (در پرهیز از گناهان) آنان را گرد گناه نمیبینی.
چهار. (در انجام وظایف دینی) آنان را به هنگام تکالیف دینی، همواره حاضر میبینی
پنج. آنان در اکرام و خدمت به مؤمنان از امام خود علی بن ابیطالب پیروی میکنند. (یعنی لحظهای در رفع حوائج مؤمنان کوتاهی نمیکنند)
#غدیر
#امام_علی
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴غدير مکاني و غدير مکانتي
🖊حسین انجدانی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
غدير از نظر مکاني، جايي است ميان مکه (خانة توحيد) و مدينه (خانة نبوت)؛ اما از نظر مکانتي، عبارتست از روح توحيد و نبوت.
اين مکان را بدان جهت غدير ميگفتند که «آبگير» بود. و اين آبگير چون به شکل خُم رنگرزي بود، و محل پاک کردن لباسها و شستن جامههاي رنگ کردة قبايل اطراف، به آن غدير خم ميگفتند.
امام صادق علیه السلام در تفسير آيه ۱۳۸ سوره بقره (صِبْغَةَ اللَّهِ وَ مَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَة) فرمود: ولايت اميرالمؤمنين «صبغةالله» است. يعني با اتصال به ولايت است که ميتوان رنگهاي غيرتوحيدي و غيراسلامي را زدود و با ورود به غدير است که هر انساني ميتواند رنگ توحيد و خدايي به خود گيرد.
#غدير
#امام_علی
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢برکات دنیوی و اخروی امامت و ولایت
🖊حسین انجدانی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸از کارویژههای اینجهانی امامت و ولایت، تنظیمگری معاش و ساختارمند کردن مناسبات دنیوی مردم است. به تعبیر #امام_رضا علیه السلام:
إِنَّ الْإِمَامَةَ زِمَامُ الدِّينِ وَ نِظَامُ الْمُسْلِمِينَ وَ صَلَاحُ الدُّنْيَا وَ عِزُّ الْمُؤْمِنِين.
امامت شیرازه دین، مایه نظم و انسجام مسلمین، تأمین کننده خیر و صلاح اینجهانی اهل دین و عزت و اقتدار مؤمنین است.
ما در طول نیم قرن گذشته، شمهای از آثار و برکات دینی و دنیوی ولایت را در نظام مردمسالاری دینی و ولایت فقیه دیدهایم. در همین حوادث اخیری که برای رئیس جمهور شهید و هیئت همراه او رخ داد، نقش امنیتزا، اقتدارآفرین و امیدبخش ولایت را دیدیم.
🔻اما افزون بر برکات اینجهانی، ولایت و امامت، تأمین کننده سعادت اخروی هم هست. #پیامبر_اکرم(ص) درباره ولایت #امیرمؤمنان علیه السلام میفرماید:
لَوِ اجْتَمَعَ النَّاسُ عَلَى حُبِّ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ لَمَّا خَلَقَ اللَّهُ النَّارَ.
اگر مردم بر محبت علی بن ابیطالب اجتماع میکردند و همگان محبت و عشق علی را در دل میداشتند، خدای متعال آتش جهنم را نمیآفرید.
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوَلَايَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ علیهم السلام و الفُقَهاءِ العَادِلِین
#امامت
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸مناظرهای تراز و تعیین کننده
🖊حسین انجدانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹به نظرم مناظرهی دیشب از مناظرات فوقالعاده و تراز بود. مرددین را از تحیر درآورد و معتقدم سرنوشت انتخابات را مشخص کرد.
هر شش نامزد محترم از جهات مختلف وزنکشی شدند:
✔️برنامهی فکر شده؛
✔️شناخت فرصتهای واقعی پیش روی مردم؛
✔️تجربه صائب در تشخیص درست مسائل کلیدی ایران و جهان؛
✔️قدرت تمرکز بر موضوع؛
✔️ جامعنگری نسبت به مسائل؛
✔️فهم ارتباط تنگاتنگ و تودرتوی مسائل سیاسی و اقتصادی و فرهنگی؛
✔️اشراف نسبت به حواشی؛
✔️قاطعیت در مواجهه با مسائل؛
✔️صراحت در پاسخ به نقدها؛
✔️پذیرش مسئولیت سخنان و افتخار به عملکردهای پیشین؛
✔️میزان پذیرش مسئولیت حامیان و اعضای ستادها؛
نکته: گویا رسالت اصلی برخی از نامزدها در مناظره دیشب عصبانی کردن برخی دیگر بود! اما از قضا سرکنگبین صفرا فزود ابعاد وجودی دیگری از آنان را شکوفا کردند و محبوبیت آنان را افزود.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴غدير و ضرورت روشنگري
🖊حسین انجدانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مورخان اسلامي نوشتهاند که پس از حجةالوداع در سال دهم هجري، پيامبر اکرم(ص) همة حجگزاران انبوه همراه خود را مدت سه روز در اين محل نگه داشت تا فرد فرد آنان، که به گفتة پارهاي از مورخان اهل سنت، ۱۲۰ هزار نفر بودند، با عليبنابيطالب با عنوان «اميرالمؤمنين» بيعت کنند.
در يکي از بينظيرترين نقلهاي حديثي، واقعة غدير با ۳۶۰ سند مختلف، نقل شده است. همگان تصريح کردهاند که پيامبراکرم(ص) خطاب به همة مسلمانان، حاضران و غايبان، فرمودند: «من کنت مولاه فهذا علي مولاه». و اين يعني مسلمان کسي است که علي را به عنوان اميرمؤمنان بپذيرد.
بزرگداشت حادثه غدير به اين است که هر شيعهاي به سهم خود تلاش کند، به هر ميزان که ميتواند از برادران اهل سنت را نسبت به اين حقيقت بزرگ آگاه کند: وظيفة ما ابلاغ پيام خداي متعال و حقيقت دعوت اسلام است.
#غدير
#ولايت
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢وظیفه شرعی انتخاب اصلح
🖊حسین انجدانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸همانگونه که برای اقامه نماز، به عنوان یک تکلیف واجب الهی، موظفیم مقدمات آن را فراهم کنیم، برای اقامه دین و ارزشهای دینی نیز موظف و مکلفیم مقدمات آن را فراهم کنیم.
🔹بدون تردید، یکی از مهمترین ابزارها و مقدمات این کار، انتخاب فرد یا افرادی است که از بقیه نامزدها ظرفیت، توانایی و اراده قویتری برای دفاع از ارزشهای دینی و اقامه دین را داشته باشد.
🔻به همین دلیل، اگر به واسطه تعلل ما در انتخاب بهترین گزینه، کسی مسئولیت پیدا کند که به اجرای دین و ارزشهای دینی اهتمام لازم را نداشته باشد، یا در بزنگاهها سخنان و عملکرد دوپهلو داشته باشد، بدون تردید ما هم مسئولیم. گناه بیاعتنایی به ارزشهای دینی در پرونده ما هم نوشته خواهد شد.
در روایتی از وجود مقدس #پیامبر_اکرم(ص) چنین نقل شده است:
إِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ نَادَى مُنَادٍ أَيْنَ الظَّلَمَةُ وَ أَعْوَانُ الظَّلَمَةِ وَ مَنْ لَاقَ لَهُمْ دَوَاتاً أَوْ رَبَطَ لَهُمْ كِيساً أَوْ مَدَّهُمْ بِمَدَّةِ قَلَمٍ فَاحْشُرُوهُمْ مَعَهُمْ؛
آنگاه که روز قیامت فرارسد، منادی ندا دهد: «کجایند ظالمان و یاریگران آنها؟ و کجایند کسانی که دواتی را برای ستمگران لیقه کرده یا بند کیسهای را برای آنان بسته و یا قلمی را در مرکّب فرو بردهاند؟ آنها را نیز همراه با ظالمان محشور کنید.»
♦️معلوم است که تأثیر رأی دادن ما به یک فردی با اختیارات بسیار وسیع ریاست جمهوری کشوری مثل ایران، به مراتب بیش از لیقهکردن دوات یا بستن بند کیسه یا تیز کردن نوک قلم است. رأی دادن یا رأی ندادن ما، اسباب قدرت یافتن یا نیافتن یک شخص میشود؛ آن هم قدرتی زایدالوصف و بسیار زیاد، قدرتی که همه ابعاد فرهنگی، دینی، اخلاقی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ما را تحت الشعاع خودش قرار میدهد.
🔹بنابراین باید بدانیم که رأی خود را به چه کسی و با چه افکاری و با چه یاران و همراهانی میدهیم.
معتقدم در انتخابات ریاست جمهوری، افزون بر توجه به خود شخص، یاران و همراهان او را هم باید رصد کرد؛ زیرا مدیران آینده بخشهای مختلف کشور همانها هستند. پس باید رأی خود را با دقت به صندوق رأی انداخت.
🔻خدا رحمت کند #علامه_مصباح را که به شکلی قاطع میفرمود:
«ما تكلیف واجب شرعی داریم كه فرد اصلح را شناسایی كنیم و به او رأی بدهیم و اگر در شناسایی اصلح كوتاهی كنیم یا بعد از شناختن او به دیگری رأی بدهیم، گناه بزرگی مرتكب شدهایم.»
(شخص اصلح را محضر مخاطبان محترم و مؤمنین اعلام نمودم. https://eitaa.com/taammolat314/436 )
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢ضرورت حمایت از اصلح؛ حتی اگر رأیآور هم نباشد
🖊حسین انجدانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸میدانم که در این هیاهوی انتخاب نامزد اصلح این سخنان شاید به درستی مورد تأمل قرار نگیرد، اما به عنوان یک آشنای با معارف اسلامی و اندیشه سیاسی اسلام، وظیفه خود میدانم که دیدگاه خود را در موضوع کنشگری سیاسی جامعه انقلابی بیان کنم. به همین دلیل عرض میکنم:
🔹تکلیف شرعی ما در انتخابات این است که به بهترین و صالحترین نامزدی که برای تصدی پست ریاست جمهوری ایران اسلامی میشناسیم، رأی دهیم و دیگران را هم به رأی دادن به او ترغیب کنیم.(البته نامزد اصلح در نظام مردمسالاری دینی شرایط و ویژگیهایی دارد که در پست بعدی توضیح خواهم داد) اقبال یا عدم اقبال دیگران به او نباید در انتخاب ما تأثیری داشته باشد. اگر آن فردِ اصلح، مورد اقبال عمومی هم واقع شد، فبها المطلوب؛ اما اگر مورد اقبال عمومی واقع نشد، دست کم این است که:
اولاً، ما به سهم خود به همگان نشان دادهایم هنوز انسانهای پاک و پاکدست و باورمند به اسلام و انقلاب و پایبند به مبانی فکر اسلامی و انقلابی، مورد توجه و اقبال جمع کثیری از مردم هستند. هنوز هم کسانی هستند که تحت هر شرایطی حاضرند به خوبان و نزدیکترین کسان به مبانی انقلاب اسلامی رأی دهند.
ثانیاً، به جهانیان فهماندهایم که عده نه چندان کمی از مردم هنوز هم بدون توجه به مصلحتسنجیهای متعارف در میان سیاستورزان متعارف، مدافع سفت و سخت گفتمان جامعهسازی اسلامی و تمدنسازی اسلامیاند.
ثالثاً، آن جریان انقلابی و اسلامی و تمدنی را هم امیدوار کردهایم که تلاشهای او در احیای گفتمان انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گرفته است و به همین دلیل عدهای، علیرغم همه تخریبها و تشکیکها و تردیدسازیها از سوی مدعیان انقلابیگری، تا آخر، مدافع گفتمان او بوده و هستند.
رابعاً، هر جریان دیگری غیر از جریان اصیل انقلابی و اسلام تمدنی نیز رأی بیاورد، وقتی کثرت رأی دهندگان به نامزد اصلح را ببیند، نمیتواند آنها را نادیده بگیرد و همواره خود را تحت مراقبت نگاههای تیزبین باورمندان مستحکم و پرتعداد ارزشهای اسلامی و انقلابی میبیند.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
تَأَمُّلات
بسم الله الرحمن الرحیم 🟢ضرورت حمایت از اصلح؛ حتی اگر رأیآور هم نباشد 🖊حسین انجدانی ــــــــــــــــ
🔸مهمترین معیارهای نامزد اصلح:
✔️اعتقاد عمیق به مبانی انقلاب،
✔️ارتباط قلبی و دلی با ولیفقیه،
✔️دشمنشناسی و دشمنستیزی،
✔️برنامه منسجم، فکرشده و واقعبینانه،
✔️کارنامه متناسب با مدیریت کلان کشور،
✔️همراهان پاکدست و باورمند به انقلاب،
✔️اراده و عزم جدی برای انجام کار.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
تَأَمُّلات
🔸مهمترین معیارهای نامزد اصلح: ✔️اعتقاد عمیق به مبانی انقلاب، ✔️ارتباط قلبی و دلی با ولیفقیه، ✔️دشم
رهبر معظم انقلاب، ضمن بیان معیارهای اصلح:
«اصلح کسی است که... از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.»
این معیاری تعیین کننده است. کارنامه و پیشینه نامزدهای محترم در این خصوص در دسترس است. بعضی در این زمینه ضعفهایی داشتهاند. این ضعفها وقتی در سطح قوه مجریه تکرار شود، ضریب تخریبی آن جبران ناپذیر خواهد بود.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢ملاکهای اصلحیت
🖊حسین انجدانی
🔷برای انتخاب رئیس جمهور یک ملاکهای عامی وجود دارد که فقدان هر کدام از آنها طبیعتاً منجر به یک انتخاب نادرست و ناکارآمد خواهد شد:
۱. قدرت مدیریت: کسی را باید انتخاب کرد که مطمئن باشیم قدرت مدیریت او بیش از سایر رقبا است. زیرا رئیس جمهور، بزرگترین مدیر کشور است. هر گونه ضعفی در مدیریت او، به سراسر بدنه مدیریتی جامعه سرایت خواهد کرد؛
۲. آگاهی به مصالح جامعه: یک رئيس جمهور به دلیل دایره گستردهای از اختیارات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و بینالمللی که دارد، باید به قوتها و ضعفها و تهدیدها و فرصتهای موجود در همه این عرصهها آگاهی داشته باشد.
۳. امانتداری: رئیس جمهور قدرت تصرف در همه بودجه و امکانات کشور را دارد؛ تخصیص امکانات تا حد زیادی در اختیار اوست. به همین دلیل، کسی را باید انتخاب کرد که نسبت به دیگران امینتر باشد؛ مسئولیتش را طعمهای برای خود و منتسبان و اطرافیانش نداند. بتواند به بهترین وجه ممکن امانتدار بیتالمال باشد.
🔶اما در مردمسالاری دینی افزون بر آن سه شرط عام، یک رئیس جمهور باید شرایط ویژهتری داشته باشد. زیرا او رئیس جمهور یک کشور انقلابی و رئیسجمهور کشور کانونی تمدن در حال ظهور اسلام است. به همین دلیل، رئیس جمهوری را باید انتخاب کرد که افزون بر شرایط سهگانه فوقالذکر،
اولاً، حقیقتاً معتقد و باورمند به انقلاب و آٰرمانها و اهداف انقلاب باشد؛ و الا نه تنها یک رئیسجمهور در تراز انقلاب اسلامی نخواهد بود، که هزینههای او برای انقلاب و مردم به مراتب بیشتر از فایده او خواهد بود.
ثانیاً، اعتقاد راسخ به ولایتفقیه و ارتباطی قلبی و دلی با ولیفقیه داشته باشد. تجربه عملی چهل و شش سال گذشته نشان داده است که هرگونه زاویهای با ولایتفقیه و شخص ولیفقیه که محور وحدت و منبع خیرخواهی و الهامبخش عدالت و پیشرفت است، موجب تفرق و تشتت و هدررفت نیروها و پسرفت سیاسی و اقتصادی و اجتماعی میشود.
ثالثاً، دشمنشناس و دشمنستیز باشد؛ تجربه ۴۶ سال گذشته نشان داده است که دشمنان اسلام و انقلاب از هیچ کوششی برای ضربهزدن به انقلاب و ناامیدکردن مردم از اسلام و انقلاب فروگذار نکردهاند. رئیس جمهور انقلاب اسلامی باید نسبت به بقیه افراد دشمنشناستر و دشمنستیزتر باشد. او باید فهم روشنی از جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام علیه ملت ایران داشته باشد. و الا ممکن است در سخنان و برنامههای خود پازل دشمن را تکمیل کند.
🔷برای شناخت و احراز این معیارها چند کار را باید انجام داد:
یک. برنامه های تکتک نامزدها را باید سنجید: یک رئیس جمهور بیبرنامه یا بدبرنامه حتی اگر در برخی موارد نیز خدماتی داشته باشد به دلیل نداشتن یک برنامه منسجم و فکرشده، در دراز مدت ضررهای بیشتری را پدید خواهد آورد.
دو. کارنامه: منظور از کارنامه، یعنی سابقهای درخشان در مدیریت بخشهای کلان جامعه داشته باشد. توانایی هماهنگ سازی بخشهای مختلف و مدیریت وزارتخانههای متعدد و هماهنگسازی آنها را داشته باشد. و الا فی المثل کارنامه موفق در ساخت و ساز مسکن یا جاده و بیمارستان لزوما به معنای کارنامه متناسب به شان و جایگاه ریاست جمهوری نیست.
سه. همراهان و عناصر همکار او را نیز باید به دقت زیر نظر داشت. آنها نیز نه تنها باید باورمند به بنیانهای فکری انقلاب اسلامی باشند بلکه باید کارنامه و پیشنیه کارآمدی داشته باشند. زیرا اغلب مدیران آینده کشور همین افرادی خواهند بود که در ستادهای انتخاباتی آنها کار میکنند، به همین دلیل، لازم است که عملکرد آنان را نیز با چنین شاخصها و معیارهایی سنجید.
چهار. اراده انجام کار: از امور دیگری که باید در نامزدها سنجید این است که آیا اراده و عزم و قاطعیت لازم برای پیشبرد برنامههای خود را دارد یا خیر. اگر اراده قوی نداشته باشد در بزنگاهها و به هنگام ناکامیها و نامرادیها و ناهمراهیهای بخشهای مختلف اداره کشور ممکن است دلسرد و مایوس و ناامید شود و کار کشور را معطل کند.
پنج. باید دید که رسانههای دشمنان ملت از چه کسی حمایت میکنند و به چه کسی امیدوارند. بدون تردید دشمنان تا نوعی همدلی و همراهی و همسویی در یک نامزد یا اطرافیانش با خود احساس نکرده باشند، از او حمایت نمیکنند. فراموش نمیکنیم که در انتخابات ۹۶ برخی از براندازان به صراحت گفتند که اگر از کاندیدای خاصی حمایت کردهاند به دلیل تحلیلی بوده است که از وقایع داشتهاند، دیدهاند که اگر رقیب او یعنی آيتالله رئیسی رأی بیاورد (در سال ۹۶) ایران آسیبناپذیر خواهد شد و برای سالیان سال بیمه خواهد شد. به هر حال، حمایت دشمنان از کاندیدا یا حزب خاصی دستکم موجب بیاعتمادی به او میشود. بنابراین ما شرعاً مجاز نیستیم زمام امور خود و کشور خود را به دست کس یا کسانی بسپاریم که از عملکرد آینده آنان اطمینان خاطر نداریم.
#انتخابات
@taammolat314🌹
سخنان، برنامهها و همراهان و یاران نامزدها را شنیدیم و شناختیم. ۲۴ ساعت فرصت تأمل و سنجش عقلانی برای تعیین سرنوشت جامعه را داریم.
باید بین خود و خدای خود به حجتی شرعی و عقلی برسیم. بدون تردید، در برابر رأی خود مسؤولیتی سنگین داریم.
اینجاست که ارزش ساعتی تفکر، بیش از سالها عبادت است.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
تَأَمُّلات
بسم الله الرحمن الرحیم 🟢سخنی با استاد حسین شریعتمداری 🖊حسین انجدانی ــــــــــــــــــــــــــــــــ
در تاریخ ۲۹ خرداد این تحلیل را نوشته بودم.
الحمدلله فضای موجود تاکنون نشان میدهد که هر چهار گفتمان در فضای انتخابات حضور دارند. هر کدام از گفتمانهای چهارگانه وزن خود را در میان مردم بهتر و دقیقتر خواهند فهمید و این را برای آینده جمهوری اسلامی و مردم سالاری دینی بسیار مفید میدانم.
این انتخابات نه نخستین انتخابات است و نه آخرین آنها؛ ما هنوز در آغاز راه انقلاب اسلامی هستیم. راهی بلند و طولانی در پیش داریم، باید گفتمانهای موجود خود را شفاف عرضه کنند و مردم هم با بصیرت و آگاهی انتخاب کنند.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
🔸بازی نظرسنجیهای متقلبانه!
🔻متأسفانه چند سالی است که در ساعتهای منتهی به رأیگیری، به جای دعوت مردم به تأمل و تفکر در برنامهها و وعدههای نامزدها و انتخاب نامزد اصلح، بازی دروغین «آخرین نظرسنجیها» شروع میشود.
🔹باید دانست این کار جز ایجاد احساس «دلهره بیوجه» برای عدهای و «شادی بیوجه» برای عدهای دیگر، ثمری ندارد و هیچ کمکی به انتخاب درست نمیکند.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢لزوم پرهیز از هزینه کردن نمادهای انقلاب برای نامزدهای انتخاباتی
🖊حسین انجدانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️امیدوارم روزی برسد که برخی از ذینفوذان اجتماعی و نظامی و... به این درک و هوشمندی برسند که برای رایآوری یک نفر (که با توجه به فهمی که از کف خیابان دارم قطعاً مقبولیت اجتماعی ندارد) همه سرمایههای اجتماعی و نظامی و ... را هزینه نکنند. (مع الاسف قریب به دو دهه است که شاهد پرداخت خسارتبار چنین هزینههای هستیم و هنوز عبرت گرفته نشده است)
🔸و معالاسف تا همین لحظه هم این عزیزان نمیدانند که مردم انتخاب خود را کردهاند و هرگز تحت تاثیر هراسافکنی این آقایان، از انتخاب گزینه اصلح دست برنمیدارند.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 پریشانی منشه امیر، سردبیر رادیو اسرائیل در ایام انتخابات ایران:
🔹خواب دیده که «ایران بر سرتاسر منطقه مسلط شده است و مسجدالاقصی را آزاد کرده و اسرائیل هم از صفحه روزگار محو شده است»
♦️عزیزان من باور کنید ما با مشارکت گسترده و آگاهانه خود در انتخاباتها به ویژه انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب نامزده اصلح و کسی که باور به ظرفیتها و فرصتهای بی شمار برای توسعه و تعمیق عزت و عظمت ایران اسلامی دارد، بدون وارد شدن به هیچ جنگ و نزاعی، می توانیم چنین رویایی را در واقعیت تفسیر کنیم.
🔸ضمناً فراموش نکنید که یکی از صادقانه ترین رویاهای تاریخ را فرعون مصر دیده بود. بنابراین رویای صادق ربط به صادق بودن خود فرد ندارد.😂
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 عقلانیت انتخاباتی
🖊حسین انجدانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻به نظر این بنده، عقلانیت انتخاباتی سلبریتیها، ورزشکاران و هنرمندان در این دور انتخابات به مراتب بیش از پارهای از مدعیان سیاستورزی بود. غالب آنان بدون ایجاد هیجان کاذب و بدون بازی با احساسات مردم و همچنین بدون سواری دادن به نامزدهای سودجو، در فضایی آرام و منطقی در انتخابات شرکت کردند و رأی خودشان را به صندوقهای اخذ رأی انداختند.
🔸اما برخی از مدعیان سیاستورزی، هنوز هم در حال دو قطبیسازی (حتی در بدنه انقلابی) و هراسافکنی نسبت به اقبال عمومی مردم به یکی از نامزدهای انقلابی هستند!
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
عزیزان من، فرصت شش روزه جهاد سیاسی و روشنگری انتخاباتی را مغتنم بشمارید و با عشق و امید و رویی گشاده و اخلاقی پسندیده با مردم سخن بگویید.
بدانید که تنها راه موفقیت در این جهاد، تبلیغ چهره به چهره، مغازه به مغازه، کوچه به کوچه، روستا به روستا و شهر به شهر است.
هرگز به فضای مجازی اکتفا نکنید.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آذری جهرمی مشاور دکتر پزشکیان:
باید آب و برق و بنزین را گران کنیم.
معتقدم این سطح از صراحت در برنامههای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و... برای انتخاب آگاهانه مردم خیلی مفید است.
امیدوارم جناب آخوندی، دیگر مشاور دکتر پزشکیان، نیز به صراحت اعلام کند که مخالف ساخت مسکن توسط دولت است، و هیچ اقدامی برای تکمیل سه میلیون واحد مسکن ملی نخواهد کرد همانطور که همه واحدهای نیمهکاره مسکن مهر را ۸ سال معطل گذاشت.
و سایر مشاوران لیبرال مسلک جناب دکتر پزشکیان نیز مواضع خود را شفاف با مردم در میان بگذارند تا مردم به صورتی کاملاً آگاهانه انتخاب کنند.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸جهاد انتخابات
🖊حسین انجدانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
عزیزانی که این روزها در حال انجام وظیفه جهاد انتخاباتی هستند، لازم است بدانند که
اولاً، نسل جدید علاقهای به شنیدن مباحث بنیادین و تحلیلهای علمی محض ندارد، بنابراین تلاش کنید روح برنامههای نامزد انقلابی را به شکلی «کوتاه» و «گویا» و «جذاب» و با «لحنی خیرخواهانه» و «غیر تحکمی» منتقل کنید.
ثانیاً، این نسل هیچ تمایلی به جریانهای سیاسی اصولگرا و اصلاحطلب ندارد و اساساً این نوع جبههبندیهای سیاسی برای او مفهومی ندارد.
🔻نسل جدید، ادبیات عاطفی، احساسی و هیجانی و منافع ملموس و محسوس و زودگذر را بیشتر فهم میکند تا سخن گفتن از برنامههای دراز مدت و مثلاً ایران ۱۴۵۰ و ...
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢رئیسجمهور به عنوان کارشناس ارشد تصمیمسازی و تصمیمگیری
🖊حسین انجدانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹این روزها به دلیل آنکه یکی از نامزدهای محترم بدون آنکه هیچ طرح و برنامهی فکرشدهای برای اداره کشور داشته باشد، هر نوع پرسشی را به نظر کارشناسانی موهوم، نامرئی و پشتپرده میدهد!، مسأله شأن رئیسجمهور مورد توجه قرار گرفته است.
درست است که نه تنها رئیسجمهور بلکه هر مدیری باید به نظر کارشناسان رجوع کند، والا روشن است که هرگز نمیتواند به رأیی صائب در مسائل دست یابد، اما:
اولاً، خودش هم لازم است که قدرت تحلیل مسائل را داشته باشد و الا به سادگی در دام کارشکنان کارشناسنما میافتد؛
ثانیاً، کسی که خود را نامزد انتخابات ریاست جمهوری میکند لازم است پیش از ورود به این عرصه، دیدگاههای کارشناسان را گرفته باشد و نتایج حاصله را در قالب برنامه با مردم در میان بگذارد، نه آنکه بعد از ریاستجمهوری تازه بخواهد کار را شروع کند.
🔻خلاصه آنکه شرط لازم رئیسجمهور آن است که کارشناس ارشد «تصمیمسازی» و «تصمیمگیری» داشته باشد.
#انتخابات
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
در خصوص کارنامه و برنامه دکتر #جلیلی ، این 👆 جدول، از کاملترین کارنامههای ایشان است.
#لطفا_نشر_حداکثری
🔺کانال تَأَمُّلات را در ایتا دنبال بفرمایید👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314