May 11
بسم الله القاصم الجبارین
أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ
خمینی کبیر آمد تا فاتحهی کفر، به اسلامِ سازش را بخواند و از همان لحظهی انقلاب اسلامی آن معجزه تاریخ، این فاتحه خوانده شد. او هماره نماد اسلامِ ضد ظلم و استکبار بوده است. از همان زمان که فریاد مبارزه با اسرائیل را سر داد، و فرمود همهی مسلمانان بدانند که مسئله اول اسلام فلسطین است. همه مات و مبهوت، که او چه میگوید؟ مگر میشود با چنین رژیم سفاکی جنگید؟ و کلام او در جهانِ پر از تاریکی و ظلمت، نور پاشید و ذره ذرهی آن انوار طلایی به جگرِ داغ دیدهی مادران و همسران و دختران شهدا و همهی مردم با غیرت تابیدن گرفت و مژدهی رهایی به همهی مظلومان داد.
او فلسطین و آرمانهای انبیاء و اولیاء را با قلبی مطمئن و ضمیری آرام به دست کسی سپرد که بیبدیل در عالم هستی، نیابت آن ذخیرهی عالم، بقیةالله الاعظم ارواحنا فداه را به عهده گرفت. آری حکیم فرزانه انقلاب، خامنهای عزیز، آواز خوش توحید را با نیرویی مضاعف در منطقه دمید و آن غیرت روحالهی را در رگ و جان جوانها به خروش درآورد و سرود آزادگی و کرامت انسانی را به آنان آموخت. اینچنین، دَم مسیحایی و صولت حیدری حضرت خامنهای کبیر در نفوس مردم مظلوم و جوانان منطقه به حرکت درآمد. سالها مردم مظلوم فلسطین در پی حملاتِ جنونآمیز این خونخوارانِ عالم فقط از خود، خانواده و سرزمینشان دفاع میکردند. اما حالا ببینید؛ این جوانان مقاومت در منطقه هستند که ترس را در چشمان این حرامیان فرو کردهاند و کفر را بنبست کشاندهاند. دیگر این جوانان فلسطینی هستند که با بینشی کفر ستیز به دستگاه ابلیس ضرب شست نشان میدهند. امروز دیگر روز هجوم به کفار است، هجومی طوفانآسا. فلسطینیان با شجاعت حسینی با تأسی به سرباز خامنهای، حاج قاسمِ شهید، در طوفانی به نام الاقصی، به ارتش تا بن دندان مسلح صهیونیستی هجوم آورده و او را پست و ذلیل و بیآبرو کردهاند.
عملیات ظفرمندانه طوفانالاقصی است که کاخهای عنکبوتی متجاوزان صهیونیست و بنیان مرصوصشان را ویران خواهد کرد.
سرنوشت محتوم صهیونیسم جهانی که برپایه ظلم و فساد بنا شده است نابودی و زوال است و این وعده قاطعانه خداوند متعال است، حامیان مستکبر و مرتجع رژیم تروریست صهیونیستی بدانند که حملات جنایتکارانه و کور به اماکن مسکونی و زنان و کودکان و مردم مظلوم غزه که گویای ضعف و ترس این رژیم در مقابل جبهه مقاومت است هرگز خللی در عزم راسخ مجاهدان فی سبیل الله در تحقق وعده الهی ایجاد نخواهد کرد.
فلسطین این قلب تپنده اسلام باردیگر ثابت کرد محور مقاومت زنده وباصلابت است.
عملیات حماس موجب شد تا جهان اسلام غرق در شادی و شور و شعف گردد.
این پیروزی عظیم را به فرمانده معظم کل قوا و ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای متّع الله المسلمین بطول بقاء وجوده الشریف، ملت بزرگ و عزتمند ایران اسلامی و مردم شریف فلسطین و نیروهای مقاومت تبریک عرض میکنم.
سلام و درود بر روح بلند شهدای مقاومت و شهید بزرگ آزادی قدس حاج قاسم سلیمانی، و لعن و نفرین بر حکومتهای یهودی تبار و طواغیت زمان.
لازم است جوانان سلحشور و مبارزان محور مقاومت، خود را برای یک جنگ ترکیبی سخت آماده کنند و بدانند میدان، امروز در تسلط اراده و ایمان آنان است و این مسیر فقط با اتکال به قدرت الهی و استقامت، طی شدنی است.
به شکرانه نزدیک شدن لحظه به لحظه روزشمار انحلال حکومت جعلی اسرائیل برآستان الهی سجده شکر بجا می آورم و ضمن حمایت از جهاد مقدس فرزندان مقاومت در فلسطین، حمله به زنان و کودکان و تداوم ظلم اشغالگران صهیونیست را محکوم نموده و انتظار میرود مؤمنان و حقطلبان و ملتهای مسلمان در حمایت از حقوق ملت مظلوم فلسطین، از هیچ کوششی دریغ نورزند.
ان تنصرو الله ینصرکم و یثبت اقدامکم
طلبه بسیجی حسین انجدانی
۲۳ ربیع الاول ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۱۷ مهر ۱۴۰۲ ه.ش
حوزه علمیه تهران
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
فلسطین محکوم است؟!
به این گزارهها دقت کنید:
«حسین با شمشیر جدش کشته شده است».
«در قیام (حسین) نه مصلحت دین بود و نه مصلحت دنیا؛ و فسادی که از قیام و قتل او حاصل شد اگر در شهر خودش مینشست اتفاق نمیافتاد.»
«به خود خدا هم می توان اعتراض کرد و او را فتنه گر نامید.»
«به نظر من گفتار فاطمه که بهترین زنان کسانیاند که «لایرین احداً و لایراهنّ» (و) رفتار او (فاطمه) در پنهان شدن از مقابل فرد نابینا نمیتواند الگوی رفتاری زنان ما باشد!»
حال به این گزارهها دقت کنید:
«ایران هم باید حماس را محکوم کند و هم اسرائیل را!»
«درگیری اخیر اسرائیل و فلسطینیان باعث تلفات سنگین انسانی مخصوصاً در میان غیرنظامیان شده است. جامعه جهانی به وظیفه خود برای توقف فوری این درگیری و پایان دادن به منازعه طولانی طرفین و حلوفصل عادلانه این قضیه که تضمینکننده حقوق مسلّم و امنیت پایدار باشد، عمل کند!»
آخر کجا باورمان میشد که روزی برای دفاع مظلومی چون فلسطین دربرابر ظالمی وقیح مثل اسرائیل، باید استدلال بیاوریم؟!
امروز امامخامنهای حکیم در بیاناتشان به این چشمبندی عجیب استکبار و اذنابش در عوضکردن جای جلاد و شهید اشارهکردند و فرمودند:
«این دشمن خبیث و ظالم، حالا که سیلی را خورده، سیاست مظلومنمایی در پیش گرفته، دیگران هم کمکش میکنند؛ رسانههای دنیای استکبار کمکش میکنند، برای اینکه نشان بدهند این مظلوم است... این مظلومنمایی، صد درصد خلاف واقع و دروغ است.»
صدور این توجیهات وقیحانه و مظلومنماییهای مهوع از جبههی کفر امریاست طبیعی؛ اما چگونه این جملات از کسانیکه داعیهی مسلمانی و روشنفکری و فرهیختگی و سیاسیکاری دارند، صادر میشود؟!
پاسخ آن است که بعضی گزارههای تاریخی فقط هنگامیکه در بستر علم اخلاق قرار میگیرند، قابلفهم میشوند؛ چگونه؟
مرحوم علامهی طباطبائی ذیل آیهی «كَلَّا بَلْ رانَ عَلى قُلُوبِهِمْ ما كانُوا يَكْسِبُونَ» مینویسد:
از اين آيه شريفه سه نكته استفاده مىشود:
اول اينكه: اعمال زشت، نقش و صورتى به نفس مىدهد، و نفس آدمى را به آن صورت در مىآورد.
دوم: اين نقوش و صورتها مانع آن است كه نفس آدمى حق و حقيقت را درك كند، و ميان آن و درك حق حائل مىشود.
سوم: نفس آدمى بحسب طبع اولیاش صفا و جلايى دارد كه با داشتن آن، حق را آن طور كه هست درك مىكند، و آن را از باطل، و نيز خير را از شر تميز مىدهد، هم چنان كه در جاى ديگر فرمود: «وَ نَفْسٍ وَ ما سَوَّاها فَأَلْهَمَها فُجُورَها وَ تَقْواها»
در میان گناهان، گناهی که شدیداً آدمی را نسبت به حق، کور و کر و لال میکند، خوردن مال حرام است؛ این سخن بزرگمرد همیشهی تاریخ حسین علیهالسلام است خطاب به کوفیان:
«شما از دستور من سرپيچى مى كنيد و به سخنانم گوش فرا نمى دهيد، چرا كه هداياى شما [جوايزى كه براى كشتن من گرفتيد] تنها از راه حرام بوده و شكم هايتان از حرام پر شده است، و خداوند بر دل هاى شما مُهر زده است.»
حسین انجدانی
۲۴ ربیع الاول ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۱۸ مهر ۱۴۰۲ ه.ش
حوزه علمیه تهران
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
شکست غیر قابل ترمیم یعنی...
(پانوشتی بر بیانات امام خامنهای روحی لک الفداء در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح)
عملیات طوفان الاقصی برای اسرائیل یک شکست اطلاعاتی و نظامی غیر قابلترمیم بود که به اعتراف یدیعوت آحارونوت در روزنامۀ صهیونیستی، ۳.۵ میلیارد شکِل (هر دلار معادل ۳ شکل است) هزینۀ احداث دیوار حائل با غزه، در روز نخست جنگ، فروریخته و به یک دیوار کاغذی تبدیل گشته است.
شکست غیر قابل ترمیم برای اسرائیل، یعنی طوفان الاقصی، توهین و تحقیر بزرگی است که ارتش اسرائیل نظیر آن را طی سالهای گذشته مشاهده نکرده بود و اسرائیلیها به شدت ترسیده و در حال فرار از سرزمینهای اشغالی هستند. در این جنگ اسقاطیلیها تحقیر اطلاعاتی شدند و با عبور آسان نیروی حماس از دیوار حائل و بازگشت آسان به غزه به همراه دهها اسیر اسرائیلی، هیمنهی پوشالی صهیونیست فرو ریخت که با تأخیر در پاسخ به حملهی حماس، استیصالش نمایان گشت.
شکست غیر قابل ترمیم اسرائیل یعنی نمرود آلونی ژنرال رده بالا و رئیس دانشکدههای نظامی رژیم غاصب صهیونیستی، در عملیات طوفان الاقصی در نهایت حیرت، در منزل خودش توسط نیروهای حماس دستگیر شود و یونان اشتاینبرگ، فرمانده تیپ پیاده ناحل در حملات نیروی حماس سقط شود. یعنی ۱۵۹۰ زخمی اسرائیلی در یک روز حملهی حماس، که حدود ۱۹ نفر از مصدومان به خاطر شدت جراحات، منتظر ورود به جهنم هستند و ۱۰۰۰ نفر نیز به هلاکت رسیدند.
غیر قابل ترمیم یعنی در تاریخ ثبت شده رژیم جعلی صهیونیستی ۷۵ سال در سرزمینهای اشغالی باد کاشته که این روزها دچار طوفان الاقصی گشته است. یعنی امروز همهی دنیا از وحشیگریهای سگ هار منطقه آگاهند و دیگر هیچکس نمیتواند با مظلومنمایی، از دیوسیرتان صهیونیستی، از بیرحمترین ظالمان و غاصبان تاریخ، چهرهی یک مظلوم بسازد.
غیر قابل ترمیم یعنی از شنبهی پانزدهم مهر، رژیم صهیونیستی دیگر رژیم صهیونیستیِ قبلی نیست و ضربهای که خورده است به این آسانی قابل جبران نیست... وقتی ظلم و جنایت از حد گذشت باید منتظر طوفان بود. خودتان این بلا را بر سر خودتان آوردید.» (بیانات رهبر انقلاب، ۱۸مهر ۱۴۰۲).
و اِنّ حِزْبَ الله هُمُ الغالِبون یعنی پیروزیِ جبههی مقاومت در نبرد حق و باطل که بسیاری از معادلات منطقه را بهنفع جبههی مقاومت تغییر خواهد داد و به ارادهی الهی؛ آیندۀ جهان، آیندهای بدون اسرائیل و همراه با افول آمریکا، با محوریت ایرانِ قوی و گسترش غیرقابل تصور اسلامِ محمدی در تمام جهان خواهد بود.
حسین انجدانی
۲۵ ربیع الاول ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۱۹ مهر ۱۴۰۲ ه.ش
حوزه علمیه تهران
پ.ن۱: عالم متحیر است از عظمت و هوشمندی سکاندار حکیم انقلاب...
احدی از ادعیه شب و روزم این است که حضرت باری از ساعات و عمر این سرباز بکاهد و به لحظه لحظه حیات طیبه پرچمدار شیعه در عصر انتطار بیفزاید.
پ.ن۲: سزاوار است مؤمنین ضمن دعا برای محور مقاومت و مجاهدان فلسطینی، به قرائت ادعیه جوشن صغیر، سحر و مکارم الاخلاق و پرداخت صدقه، اهتمام داشته باشند.
#ولی_فقیه
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
May 11
بسم الله الرحمن الرحیم
تحلیل بیانات رهبر فرزانه انقلاب از قاب رسانه و موضوع بازنمایی
با توجه به غافلگیری و شکست اسرائیل در میدان نظامی و اطلاعاتی از جنبش حماس و مردم فلسطین، انتظار بود که سران این رژیم جعلی بلحاظ رسانه ای و ضلع بازنمایی، بتوانند ماجرا را مدیریت کنند. بطوریکه در عاجلترین اقدام از طریق ابزار رسانه بتوانند پس لرزههای اجتماعی و گسل سیاسی تشدید شده داخلی را جبران کرده و قدرت و تصویر پوشالی بینالمللی شان را بازسازی یا روتوش کنند.
اما استراتژی اسرائیل و رسانههای همراه یا منتسب به این رژیم در بازنمایی رسانهای این واقعه بزرگ و حماسی چه بود؟
۱. تصویرسازی با محور مظلومیت: رسانه های منتسب به این رژیم سعی داشتند که به تعبیری جای مظلوم و ظالم را جابجا کنند و چهره مظلومی از اسرائیل به تصویر بکشند. اما چگونه؟ ارائه روایت های شخصی مانند مادر یا پدری که دخترش را گم کرده/ به تصویر کشیدن اسارت زنان اسرائیلی/ اشاره به برخی خشونت ها با زاویه کلوزآپ دوربین/ تاکید به لوکیشن مراسم موسیقی و القای بیگناهی میهمانان جشن و فرار به بیابان و محبوس شدن در اتومبیل ها با ترس و وحشت از تروریستهای(از این واژه القایی زیاد بهره بردند) حماس و...
۲. تحلیل شکست مبتنی بر فرافکنی: طبق برخی تحلیلها، سران و رسانه های منتسب به این رژیم سعی داشتند که برای فرار از حقارت شکست از حماس و جبران آبروریزی اطلاعاتی و حفرههای امنیتی، حزب الله و خصوصا ایران را به عنوان اختاپوس و دشمن بزرگ پشت ماجرای این واقعه دردناک تاریخی معرفی کنند.
۳. راهبرد عملیاتی انتقام و اعاده حیثیت با مشت آهنین: در واقع پاسخ ها و رجزهای توام با عجز و اضطراب و انتحار این رژیم علیه غزه و حامیان ایرانی و لبنانیاش نیز چیزی جز ترمیم بخشی به شخصیت از دست رفته و ابهت فروریخته این رژیم سفاک و جعلی در بعد داخلی (حفظ سرمایه اجتماعی) و همچنین نفوذ بینالمللی و تصویر بیرونیاش نبود.
مقام معظم رهبری با تصریح بر این شکست اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل غاصب، استراتژی بازنمایی این رژیم را نیز در ساحت ۱.تصویر و ۲.تحلیل و ۳.تجویز به چالش کشیدند.
۱. تصویرسازی صهیونیستی از این حماسه را مورد سوال قرار داده و فرمودند: این دشمن خبیث و ظالم، حالا که سیلی را خورده، سیاست مظلومنمایی در پیش گرفته، دیگران هم کمکش میکنند؛ رسانههای دنیای استکبار کمکش میکنند، برای اینکه نشان بدهند این مظلوم است.../ این مظلومنمایی، صد درصد خلاف واقع و دروغ است. چون مجاهدان فلسطینی توانستند خود را از محاصرهی غزّه بیرون بیاورند، خلاص کنند و برسند به مراکز نظامی و غیر نظامی صهیونیستها، او مظلوم است؟ این رژیم غاصب هر چه هست، مظلوم نیست؛ ظالم هست، متجاوز هست، جاهل هست، یاوهگو هست، همهی اینها هست، امّا مظلوم نیست؛ ظالم است. هیچ کس نمیتواند از این هیولای دیوسیرت چهرهی یک مظلوم بسازد.
۲. تحلیل فرافکنانه را نیز نقش برآب کردند و بیان داشتند: ما پیشانی و بازوی طراحان مدبر و هوشمند و جوانان فلسطینی را میبوسیم اما آنها که میگویند حماسه اخیر کار غیر فلسطینیها است دچار محاسبه غلط شدهاند./
این بلا را عملکرد خود صهیونیستها بر سرشان آورد. وقتی ظلم و جنایت از حد گذشت، وقتی درندهخویی به نهایت رسید، باید منتظر طوفان بود. اقدام شجاعانه و در عین حال فداکارانهی فلسطینیها پاسخ به جنایت دشمن غاصب بود که سالها ادامه داشت و در ماههای اخیر شدت آن افزایش پیدا کرده بود. مقصّر هم دولت کنونی حاکم بر رژیم غاصب صهیونیستی است.
۳. راهبرد ترمیم با مشت آهنین و رجزخوانی و جبران مآفات را هم بینتیجه خواندند و فرمودند: در این قضیه ۱۵ مهر به این طرف، رژیم غاصب صهیونیستی هم از لحاظ نظامی هم از لحاظ اطلاعاتی یک شکست غیر قابل ترمیم خورده. شکست را همه گفتند، من تأکیدم به غیرقابل ترمیم بودن است. من میگویم این زلزله ویرانگر توانسته است بعضی از سازههای اصلی حاکمیت رژیم غاصب را ویران کند که تجدید بنای آن سازهها به این آسانی امکانپذیر نیست.
حسین انجدانی
۲۶ ربیع الاول ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۲۰ مهر ۱۴۰۲ ه.ش
حوزه علمیه تهران
#ولی_فقیه
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
ضایعهی ارتحال مدرس پیشکسوت حوزه علمیه تهران، استاد جلیل القدر، آیتالله سید محمد کاظم ارفع قدّس سرّه، موجب تالّم و تأسف گردید.
این روحانی ربانی که بقیت السلف اساتید حوزهی عریق و عمده تهران بود و در محضر اعاظم حوزه بویژه حضرات آیات فاضل لنکرانی، سلطانی و شهید مفتح تتلمذ کرده بود، مراتب عالی علمی را با محاسن و فضائل اخلاقي توأم ساخته بود، و در حیات سراسر حرکت و برکت خویش شاگردان فاضل فراوانی تربیت کرد.
جان جوشان آن عالم عامل در مشکات مشعشع کالبد برومندش، مصباح منوّری بود که از شجرهی مبارکهی زیتونهی محبت علوی علیهالسلام مایه میگرفت و فراروی طلاب جوان و عامه مردم را روشن میساخت؛ او از سرمایههای حوزهی پایتخت محسوب میشد و فقدانش مصداق بارز ثُلمه بر پیکرهی این نهاد نورانی قلمداد میشود.
این ضایعهی مولمه را به محضر مبارک حضرت بقیةالله ارواحنا له الفداء، خلف صالح او رهبری فرزانه و حکیم انقلاب مدظلهالعالی، حوزه علمیه تهران صانها الله عن الحدثان، شاگردان و بازماندگان آن راحل رستگار، تسلیت عرض نموده و از بارگاه بلند باری برای او رفعت رتبت و حشر با اجداد طاهرینش، و برای وابستگان و دلبستگان آن مرحوم صبر و اجر مسئلت مینمایم.
حشره الله مع اجداده الطاهرین و انعم علیه بغفرانه و رضوانه و اسکنه فسیح جنانه
حسین انجدانی
۲۶ ربیع الاول ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۲۰ مهر ۱۴۰۲ ه.ش
حوزه علمیه تهران
#پیام_تسلیت
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❁﷽❁
📺 #کلیپ_تصویری
💢 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع)
🔺 اعتبارم از حسین است
🎤 حجت الاسلام #استاد_میرزامحمدی
🕌 مسجد مقدس جمکران
• ۱۴۰۱.۰۵.۰۷
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢حوزه علمیه؛ از درسهای ۳۰۰ نفره تا کرسیهای ۳ نفره: اضمحلال یا ارتقا؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چند روز قبل (۱۲ مهر ۱۴۰۲) عدهای از اساتید محترم #حوزه_علمیه قم در نشستی با عنوان «بررسی مشکلات دروس آزاد»، به نقد وضعیت موجود درسهای حوزه علمیه پرداختند و نکاتی را مطرح کردند که به نظرم نیاز به تأمل و توجه بیشتر دارد:
از جمله آنکه یکی از اساتید بزرگوار، در نقد وضعیت فعلی دروس سطوح عالی حوزه، با تأسف فرمودهاند:
«ما در چند سال گذشته اساتیدی داشتیم که ۲۰۰ یا ۳۰۰ شاگرد داشتند؛ اما امروز درسهایی داریم که دو یا سه یا پنج شاگرد دارد. اگر استادی شش شاگرد داشته باشد، باید خوشحال باشد که درسش دائر شده است. این، وضعیت حوزه ما است»
یکی دیگر از اساتید در تأیید این سخن، گفته است:
«در سالهای قبل، در درس کفایه و مکاسب و رسائل، بیش از ۳۰۰ نفر در کلاس برخی از اساتید حضور داشتند؛ امسال بعضاً به دو نفر رسیده است؛ برخی اصلاً هیچ شاگردی نداشتند و درسهایشان تعطیل شد.» و سپس گفتهاند اگر برای این مسأله چارهای عاجل اندیشیده نشود «دو سال دیگر از درسهای آزاد خبری نیست و حوزهای نداریم»!
و در ادامه پیشنهادهایی برای اصلاح این وضعیت و احیای کلاسهای شلوغ و پرمخاطب دروس عالی حوزه بیان کردهاند از جمله اینکه:
۱.«درسها باید در اطراف حرم باشد»؛
۲.«خوابگاههای اطراف حرم باید به مدرس تبدیل شود»؛
۳.«مردم باید طلبههایی که به درس میآیند را ببینند»
۴.«مراکز تخصصی فقهی باید تعطیل شود» جز چند مرکز محدود که زیر نظر مراجع تقلید اداره میشوند، آن هم به احترام آنها؛
۵.«طرح استادمحوری باید تعطیل شود»
با اعتذار، عرض میکنم که به باور این طلبه ناچیز، آن آسیبشناسی و این راهحلها، نشاندهنده آن است که فهم روشن و درستی از یک نظام آموزشی ایدهآل حوزوی و آسیبهای آن و راههای تحقق آن، در ذهن این عزیزان وجود ندارد؛ نظامی آموزشی که محصول آن پرورش مجتهدان اسلامشناس و نظریهپردازان اسلامی در علوم انسانی و اجتماعی باشد.
این عزیزان توجه نکردهاند که نسل کلاسهای درسی ۳۰۰ نفره دهها سال است که در مراکز آموزشی دنیا برچیده شده است. حتی نسل کنفرانسهای علمی پرتعداد در حال برچیده شدن است. در پیشرفتهترین مراکز علمی، بسیاری از مشهورترین دانشمندان جهان، کلاسهای درسی و پروژههای تحقیقاتی خود را با چند نفر محدود که غالباً به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسند، دنبال میکنند و هرگز به خود اجازه نمیدهند که در کلاسهای درسی ده نفره شرکت کنند. چه رسد به ۳۰۰نفره!
بزرگترین دانشمندان و نظریهپردازان دنیا در علوم مختلف، سالانه هزینه یک یا دو نفر دانشجوی پستدکتری را میپردازند تا هم آنان را رشد دهند و هم پیشرفتهترین تحقیقات خود را با همکاری آنان به سرانجام برسانند و به جامعه جهانی عرضه کنند.
🔸 ادامه دارد...
حسین انجدانی
۲۸ ربیع الاول ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۲۲ مهر ۱۴۰۲ ه.ش
حوزه علمیه تهران
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
تَأَمُّلات
بسم الله الرحمن الرحیم 🟢حوزه علمیه؛ از درسهای ۳۰۰ نفره تا کرسیهای ۳ نفره: اضمحلال یا ارتقا؟ ــــــ
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢حوزه علمیه؛ راه شناخت سرآمدان و مراجع علمی: «کثرت شاگردان» یا «توجه نخبگان»؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همانطور که در پست پیشین گفته شد، در تاریخ ۱۲ مهر ۱۴۰۲ عدهای از اساتید محترم #حوزه_علمیه قم در نشستی با عنوان «بررسی مشکلات دروس آزاد»، به نقد وضعیت موجود درسهای حوزه علمیه پرداختند، برخی از اساتید حاضر در آن نشست ابراز داشتهاند که در گذشته با توجه به کثرت شاگردان میتوانستیم اساتید برتر را شناسایی کنیم! و چنین اساتیدی معلوم همگان میشدند اما با تضعیف دروس آزاد چگونه میتوان اساتید برتر را شناخت!
با اعتذار عرض میکنم که چنین معیاری نه در گذشته معیار درستی برای تشخیص اساتید و محققان برتر بوده است و نه الان هست. اساساً مدتهاست که چنین معیارهایی برای تشخیص جایگاه علمی افراد، منسوخ شده است.
در دنیای کنونی اندیشمندان و مجتهدان و نظریهپردازان و نخبگان را از راه انجام پروژههای تحقیقی بزرگ و تاثیرگذار و مقبول جامعه نخبگانی میشناسند. و نه «وسعت بیت» و «کثرت حلقه مریدان»!
مرجعیت علمی آنان را با توجه به فراوانی ارجاعات و استنادات به نوشتههای آنان، و ضریب تأثیر مقالات و تحقیقات آنان، تعیین میکنند؛ و نه رنگ لباس و عمامه یا شکل و شمایل ظاهری و یا دفتر و دستکهای چشمپرکن و یا وسعت حلقه مریدان و حمایت احزاب سیاسی و رسانههای اجتماعی و حتی دریافت و پرداخت وجوهات و امثال آن.
به باور این بنده کمترین، حوزه قویم و قوی و ریشهدار قم میتواند و میباید عهدهدار تعیین معیارهای علمی و تعیین سالانه سرآمدان علمی و کرسیهای برتر آموزشی و پژوهشی و فرهنگی و تأثیرگذار در جامعه و صنعت باشد.
برای شناخت اساتید برتر لازم است شاخصهای مختلفی مثل شاخص آموزش، شاخص پژوهش، شاخص فرهنگی، شاخص شاگردپروی و شاخص جایگاه علمی در گستره بینالملل و دست کم «حوزههای علمی اسلامی در جهان اسلام» را تعیین کند و با تکیه بر اصالتهای حوزوی و معیارهای علمسنجی اسلامی، اندیشمندان و محققان برتر خود را در همه سطوح علمی به صورت سالانه، به جامعه حوزوی و غیرحوزوی معرفی کند.
🔸 ادامه دارد...
حسین انجدانی
۲۹ ربیع الاول ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۲۳ مهر ۱۴۰۲ ه.ش
حوزه علمیه تهران
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔 https://eitaa.com/taammolat314
هدایت شده از #خبرهمراه
بسم الله الرحمن الرحیم
📍تَأَمُّلات
🗒 گاه نوشتههای
✍️ حسین انجدانی
▫️سربازی از خیل عاشقان حضرت خامنهای کبیر در حوزه علمیه
🔹️یک نویسنده، بیتردید نخبه است
🔸️نوشتن، اکسیژن است و نویسندگی، نان شب
ارتباط با ادمین: @talabeh314
صفحه اینستاگرام: Talabeh314
https://eitaa.com/taammolat314
#خبرهمراه
https://eitaa.com/khabarehamrah
#خبرهای_داغ_حوزه_مشق
https://eitaa.com/newsshahriyar
#تشکل_خبری_کشور
https://eitaa.com/joinchat/2370503161Cd0d8e22695
#پایگاه خبری آوای عدالت ایران
https://eitaa.com/avaye_edalate_iran
May 11
بسم الله الرحمن الرحیم
فَأَوْحَىٰ إِلَيْهِمْ رَبُّهُمْ لَنُهْلِكَنَّ الظَّالِمِينَ
اکنون خیمهگاه سیدالشهداء، فلسطین و غزه است. چنانچه کربلا میخواهیم طریق کربلا از قدس میگذرد و غزه؛ اینک سنگ محک جمیع فضیلتها و رذالتها برای جهانیان است.
حقّا که عملیات طوفان الاقصی و جنایات اخیر رژیم صهیونیستی اسرائیل در فلسطین اشغالی، ذلیل کنندۀ کفّار و رسوا کنندۀ منافقین است.
برای انتفاضه فلسطین و محور مقاومت دعا کنیم و حضرت باری را سوگند دهیم به آوارگی و اضطرار کودکان و مسلمانان مظلوم غزه، که هرچه زودتر فرج صاحب عصر ما را معجل و مقدر بفرماید و با مژده اذن ظهور آفتاب پنهان، هم و غم جنایات وحشیانه دولت غاصب صهیونیستی را از دل مبارکش برطرف نموده و به پریشانی حال شیعیان در محن و فتن آخرالزمان، خاتمت ببخشد.
پرداخت صدقه، قرائت ۱۰۰۰ مرتبه دعای امن یجیب، دعای جوشن صغیر و صنمی قریش، و اختصاص بخشی از سهم امام(مطابق فتاوای مراجع عظام) به این انتفاضه سزاوار است.
در پایان برای رزمندگان جبهههای مقاومت از خدای سبحان عافیت، ثبات و استقامت و نصرت الهی را مسئلت مینمایم و به برادران فلسطینی، کلام حضرت خامنهای کبیر روحی لک الفداء را متذکر میشوم؛
قضایای روزهای اخیر فلسطین بهویژه بمبارانها و شهادت زنان و کودکان و مردان، دل انسان را مجروح میکند اما بخش دیگری از این قضایا نشان دهنده قدرت باور نکردنی اسلام در فلسطین است و با لطف و عنایت خداوند متعال این حرکتی که در فلسطین آغاز شده است، به پیش خواهد رفت و منجر به پیروزی کامل فلسطینیها خواهد شد.
إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ ۚأَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ
حسین انجدانی
سحرگاه ۳۰ ربیع الاول ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۲۴ مهر ۱۴۰۲ ه.ش
حوزه علمیه تهران
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
#استغاثه_برای_انتفاضه
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
May 11
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢مشاهده امواج «طوفان الاقصی» در دانشگاه هاروارد و استنفورد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
غربیان تاکنون همه تلاش خود را به کار گرفته بودند تا مانع آگاهی دانشگاهیانشان از فجایع صهیونیستها شوند. به همین دلیل، هیچ مخالفتی با رژیم صهیونیستی را برنمیتافتند و حتی با تردید در هولوکاست نیز به شدیدترین شکل ممکن برخورد میکردند. هر دانشمندی را در هر سطحی که باشد صرفاً به دلیل تشکیک در مسأله هولوکاست یا نقد آن بلافاصله از دانشگاه اخراج کرده یا محدودیتهای اجتماعی فراوانی برای او ایجاد میکردند.
فهرست بلندی از اخراجشدگان را میتوان برشمرد. به عنوان نمونه:
۱.روژه گارودی، اندیشمند بزرگ فرانسوی، که به دلیل تشکیک در هولوکاست تحت شدیدترین فشارهای دولت فرانسه و سایر دولتمردان غربی قرار گرفت!
۲.آدام برومبرگ، استاد دانشگاه هنر هامبورگ، که به علت یک انتقاد کوچک از رژیم صهیونیستی از دانشگاه اخراج شد.
۳.آنتونیهال، استاد دانشگاه لث بریج کانادا، که تنها به دلیل تشکیک در هولوکاست آن هم با ارائه اسناد و مدارکی علمی، از دانشگاه اخراج شد!
۴.دیوید میلر، استاد جامعهشناسی دانشگاه بریستول انگلیس، که به جرم انتقاد از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع و مظلوم فلسطین، از دانشگاه اخراج شد!
۵.تیم اندرسون، استاد دانشگاه سیدنی استرالیا، که به دلیل مواضع ضداستکباری و ضدصهیونیستی، از دانشگاه اخراج شد!
۶.برونو گلنیش، استاد دانشگاه لیون فرانسه، به صرف زیر سؤال بردن هلوکاست از کار معلق شد!
۷.توماس بِرِنان، استاد دانشگاه فریس در ایالت میشیگان آمریکا، به دلیل توئیتی که درباره مافیای یهودی زده بود، از دانشگاه اخراج شد!
۸.جوی کارگا، از دانشگاه اوبرلین در اوهایو آمریکا، صرفا به دلیل ارائه اسنادی که عامل حمله 11 سپتامبر را صهونیستها میدانست، از دانشگاه اخراج شد!
🔻اما در روزهای اخیر شاهدیم که امواجی از طوفان الاقصی به دانشگاههایی مثل هاروارد، استنفورد، جرج تاون و نیویورک نیز رسیده است. سی انجمن دانشجویی دانشگاه هاروارد، برای نخستین بار در بیانیهای مشترک، رژیم صهیونیستی را مسئول همه خشونتها علیه فلسطینیان معرفی کردند و نوشتند «خشونت اسرائیل حتی کوچکترین جنبههای زندگی فلسطینیان را در طول ۷۵ سال اخیر تحت تأثیر قرار داده است»
در عین حال، این موضعگیری انسانی انجمنهای دانشجویی، با مخالفت شدید مسئولان دانشگاه هاروارد مواجهه شده است:
لاورنس سامرز، استاد اقتصاد و رئیس پیشین دانشگاه هاروارد، سکوت مسئولان فعلی در قبال این بیانیه را تقبیح کرده است!
برخی دیگر نوشتند به خاطر این بیانیه از انتساب به دانشگاه هاروارد خجالتزدهاند!
رئیس فعلی دانشگاه هاروارد، خانم کلودین گِی، در بیانیهای منفعلانه فلسطینیان را محکوم کرد!
یکی دیگر از سرمایهداران صهیونیست گفته است لازم است اعضای همه این سی انجمن معرفی شوند تا هیچ وقت در هیچ کجا استخدام نشوند!
🔶اما خون بیگناهان و آه مظلومان غزه و فلسطین، دیر یا زود امواجی از آگاهی و بیداری در ذهن و ضمیر ملتها ایجاد خواهد کرد و به زودی فروپاشی نرم رژیم صهیونیستی را به فروپاشی سخت تبدیل خواهد کرد. ان شاءالله
حسین انجدانی
۳۰ ربیع الاول ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۲۴ مهر ۱۴۰۲ ه.ش
حوزه علمیه تهران
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
#دانشگاه
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢"جراحتِ قلم"
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در ذهن طوفانی برپاست، قدم برای جهاد شکسته ولی قلم به تیزی و برّندگی شمشیر میگردد تا علیه یزیدیان زمان، قیام کند.
شب که میشود خبرهای ناخوشی که در طول روز، دل را خراش داده است همه هجمه میشود بر ذهن، آنگاه طوفانی میشوم و همچون پرندهی شکستهبالِ کِز کرده در کنج قفس، مینشینم در گوشهای و مقتل مجسم میخوانم و با نوک قلم جملات جانسوز و عاشقانهام را برای مسلمانان بیپناه و بیدفاع فلسطین بر صفحه میبارانم.
🔻چند خط که مینویسم قلم بُغض میکند، پیش نمیرود و همچون سوزن خیاطان که نخ ماسوره تمام میکند، درجا میزند؛ نمیدانم گویی زبانِ قلم، نیز از هجوم وحشیانه و غیرِانسانیِ صهیونیستها لکنت گرفته باشد.
مضطر شدهام نمیدانم چه میخواهم بنویسم. زبان قلم همچون پرندهی زبانبستهای شده است که از هجوم سنگهای بیامان سنگدلان، نای آواز ندارد.
این روزها دارایی مردم ستمدیده و مظلوم فلسطین، در کنار توکل بر قدرت لایزال الهی حسرتِ داشتن عزیزان پرشکستهی، پرگشودهای است که مقابلشان پرپر شدند.
🔸باری!
اگر اعتقاد منجیِ موعودت نبود و اگر به معاد ایمان نداشتیم چقدر تحمل دنیا جانکاه میشد.
الهی خودت این سختی را بر مردم مظلوم فلسطین آسان گردان.
اللهم انصر الاسلام و اهله
حسین انجدانی
۱ ربیع الثانی ۱۴۴۵ ه.ق مصادف با ۲۵ مهر ۱۴۰۲ ه.ش
حوزه علمیه تهران
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
🔺کانال حجتالاسلام حسین انجدانی را در ایتا دنبال بفرمایید 👇
🆔https://eitaa.com/taammolat314