فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مستند «دکترین شوک»
🔘 قسمت هشتم (قسمت نهایی)
🔸ظهور سرمایهداری فاجعه
🔷فیلم مستندی بر اساس کتاب "دکترین شوک"
🔸با حضور نویسندهی کتاب «نائومی کلاین»
با زیرنویس فارسی
🌹عیدانه سال نو کانال فکرت؛
⚜ @fekrat_net
⚜ @taammolat74
✅دوازدهم فروردین روز تصویب مردمی و تثبیت جمهوری اسلامی ایران مبارک باد.
💐۱۲ فروردین از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست. ملت ما باید این روز را عید بگیرند و زنده نگه دارند. روزی که کنگرههای قصر ۲۵۰۰ سال حکومت طاغوتی فرو ریخت، و سلطه شیطانی برای همیشه رخت بربست و حکومت مستضعفین که حکومت خداست به جای آن نشست.
✍ امام خمینی (ره)
⚜ @taammolat74
📮پیامرسان ایتا از دسترس خارج شده و مشکل سرور دارد...
از دولتی که برای پوستههای تلگرام، ۲۰۰ میلیاردتومان هزینه میکند و ۲۰۰میلیارد هم از مثلا بخش خصوصی میگیرد، خیلی توقع زیادیست که به دسترنج جوان ایرانی (هرچند هم آماتور) احترام بگذارد!
آقای جهرمی وجدانت اذیتت نمیکنه؟!
✍ علی قلهکی
⚜ @taammolat74
🔰 از بهار ۹۹ به چه چیزایی باید فکر کنیم؟
✍دکتر مجتبی جهانتیغ، پژوهشگر اقتصادسیاسی
🔸سال۹۹ سالی ست که باید در تعلیم و تربیت «رسمی» کشور به طور جدی تأمل کنیم. اگه مقدر باشه که با انتخابات ۱۴۰۰، زمام امر کشور رو دولت انقلابی و مردمیتری در دست بگیره، لازمه از بهار 99 -حداقل- جور دیگه ای به ابرچالش های تعلیم و تربیت رسمی کشور فکر کنیم، راه های برونرفت رو پیدا کنیم و انرژیها و تشکلهامون رو برای کمک به دستگاه مختل وزارت آموزش و پرورش پس از روحانی تقویت کنیم.
🔹تجربه بیبرنامگی و غافلگیری فرصت های قبلی رو فراموش نکنیم. دولت پس از_پ روحانی فرصت استثنائی برای حزباللهی هاست. تعدادی از ما در دولت جدید، به کار گرفته خواهیم شد، تعدادی مورد مشورت خواهیم بود، تعدادی در تصمیمسازی نقش خواهیم داشت، تعدادی از ما رسانه های تأثیرگذار اون برهه رو هدایت میکنیم و احتمالا برخی از مطالعات و پژوهشهای ما در اون ایام مبنای عمل و سیاستگذاری خواهد شد.
کرونا بالاخره امسال خواهد گذشت.
♦️ابرچالشهای آموزش و پرورش رو دریابیم که چند دهه ست گرفتارشیم.
🔸یادداشت زیر اشاره به یکی از ابرچالشهای یادشده ست؛ یادداشتی نه آنچنان مطلوب، اما شروعی برای فکر کردن.👇👇👇
مناقشهانگیزترین سیاست سه دهۀ اخیر آموزشوپرورش ایران، خصوصیسازی بوده است.
مهمترین و بحثبرانگیزترین تحول و سیاست سه دهۀ اخیر آموزشوپرورش نیز که نقدهای زیادی را برانگیخته است، سیاست خصوصیسازی آموزشوپرورش و کالاییسازی آموزش بوده است. بهطوری که طبق گزارش بانک جهانی که در سال گذشته منتشر شد، ایران رتبۀ اول بیشترین رشد خصوصیسازی مدارس را در جهان کسب کرده است. سیاستی که از نشانههای مهم گسترش نئولیبرالیسم در کشور و کالاییسازی خدمات اجتماعی پایه و بازارسازی تأمین آنهاست.
🌐Rabnews.ir/13097
⚜ @taammolat74
🔰در فضای مجازی دچار کاپیتولاسیون هستیم!
✍️ روح الله مومن نسب
🔸حمایت ویژه دولت از نرمافزارهای خارجی توان رقابت را از نمونههای داخلی گرفته است! نرمافزارهای خارجی متاسفانه مورد حمایت ویژه دولت قرار گرفتند تا جایی که سرور در اختیار آنها قرار گرفت و از پهنای باند ویژه (QOS) برخوردار شدند، با این شرایط مشخص است که نمونههای داخلی توان رقابت با نمونههای خارجی در حوزه نرمافزار را ندارند.
🔹وزارت ارتباطات میتواند به برخی از سرویسها در «گیت وی» کشور امتیاز ویژه بدهد که سبب افزایش سرعت آن سرویس میشود، به عنوان نمونه سرویس تلگرام از QOS برخوردار است و این باعث میشود اگر کاربری هم زمان روی گوشی همراهش سرویس #تلگرام و سروش را داشته باشد اول تلگرام بارگذاری (لود) شود و اگر از پهنای باند کاربر حجمی باقی ماند به بارگذاری سروش اختصاص یابد؛ با این شرایط آیا نرمافزارهای داخلی توان رقابت با نمونههای خارجی را خواهند داشت؟
🔸حال و روز #فضای_مجازی کشور در سه کلمه «جهل»، «پول» و «سیاست» خلاصه میشود. اینکه برخی از مسئولان نسبت به اهمیت فضای مجازی و استقلال اینترنت ناآگاه هستند یعنی جهل دارند و این تسری به زیرمجموعهها و کاربران فضای مجازی مییابد؛ دومین علت پول است، در نظر بگیرید با توجه به آمارها حدود 30 میلیون کاربر ایرانی در شبکه اجتماعی #اینستاگرام عضو هستند که اگر این کاربران ماهانه برای دانلود عکس و فیلم 20 هزار تومان به اپراتورهای اینترنت پرداخت کنند عددی حدود 600 میلیارد تومان را رقم میزنند که از این عدد حدود 35 درصد به عنوان سهم به وزارت ارتباطات پرداخت میشود! طبیعتا در چنین شرایطی که باید این درآمد صرف تکمیل شبکه ملی اطلاعات شود متأسفانه نمیشود و وزارت ارتباطات ترجیح میدهد درآمد ایجاد شده از طریق نرمافزارهای خارجی ادامه پیدا کند.
🔹متاسفانه بخش زیادی از هزینههای تبلیغاتی مدیران و مسئولان یک جناح خاص سیاسی در کشور از طریق همین پولهای هنگفت تامین میشود؛ جالب توجهتر این است که بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس اینترنتی که در کشور به دست کاربران میرسد قیمت فروشش 200 برابر قیمت خریدش است! و اما سیاست که نحوه مواجهه مدیران با شبکه ملی اطلاعات و بومیسازی فضای مجازی نشان میدهد هیچ سیاستگذاری و عزم جدی برای استقلال فضای سایبری کشور وجود ندارد.
🔻پ.ن:
افسوس و افسوس...! این روزا که استقبال مردمی از ایتا شده و به عنوان پیامرسانهای خوب داخلی شده است، دولت محترم از کمک به بهبود و افزایش سرور برای عملکرد بهتر این پیام رسان دریغ میکند!! امروز که #ایتا پاتق و پایگاه دوستان و جوانان انقلابی و حزب اللهی شده است، دست اندازی و مانع تراشی برای بهبود آن چه علتی می تواند داشته باشد!؟ 🤔
⚜️ @taammolat74
🎉 پیشنهاد ویژه #رمان_خوانی
📚 کتاب رویای یک دیدار
▪️ مولف : سیدناصر هاشم زاده
▪️ناشر کتاب : عهد مانا
▪️سال نشر : 1397
▪️تعداد صفحات : 168
🔸داستان پرهیجانی است از یک واقعه تاریخی جاودان و سرگذشت یکی از مؤثرترین شخصیتهای تاریخ صدر اسلام که در اشتیاق رسیدن به حقیقت، دست از آتشکده میشوید و پس از طی سالها و مسیرهای طولانی به پیامبر آخرالزمان میرسد.
🔹داستان با خاموش شدن آتش آتشکده آغاز میشود و به ماجرای تاریخی جاودانه پیوند میخورد. رویای یک دیدار سرگذشت سلمان فارسی است که دست از سبک و سیاق زندگی خود میشوید و پس از پیمودن راهی طولانی به محبوب خود حضرت محمد (ص) میرسد و از نزدیکترین یاران پیامبر میشود.
🔸نوجوانی زرتشتی که جایگاه دینی، اقتصادی و سیاسی بالایی در میان زرتشتیان و حکومت دارد، اما فطرت حق طلبش نمی گذارد که به ثروت و لذت بسنده کند. در جوانی از خانه فرار می کند ، تا به هدف خلقت برسد.
🔹روزبه(سلمان) که دین زرتشت دلش را راضی نمی کند و سوال های فکرش را پاسخ نمی دهد، راهی کلیسا می شود و پیش راهب هایی که حد فاصل بین حضرت عیسی تا آخرین پیامبر هستند شاگردی می کند. از کلیسای این شهر تا کلیسای شهرهای دیگر می رود. تنها و بی خانواده، اما راضی نمی شود. تا اینکه خودش در لباس آخرین وصی به آخرین پیامبر دنیا می رسد و سلمان، محمدی می شود. خستگی ناپذیر، دل سپرده به ندای فطرت و گریزان از راحت طلبی، متفکر و متوجه به اصل خلقت، راهی شهرها و کشور های دیگر می شود.
#رویای_یک_دیدار
#سیدناصر_هاشم_زاده
⚜️ @taammolat74
📮 مایکل جونز پژوهشگر آمریکایی: کرونا یک سلاح بیولوژیک است. تا زمانی که منشا اصلی این ویروس روشن شود، ایران باید نسبت به هر پیشنهاد کمک از سوی آمریکا مظنون و مشکوک باشد.
این فهمید و اقرار کرد ولی امثال تاجزاده و زیباکلام هنوز نفهمیدن یا شایدم پول میگیرن که نفهمن!
✍️ علیرضا گرائی
⚜️ @taammolat74
39.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه در قرنطینه سکنی گزینیم؟!
🔶 دکتر نعمتالله فاضلی
🔘 قسمت ۱
🔸بحران کرونا هر روز پیچیدهتر میشود و جامعه بشری و جامعع ایران را به چگونگی زندگی در این «دنیای پیچیده» و «جامعه مخاطرهآمیز» حساستر و هوشیاتر میسازد. این روزها، مردم ایران مانند بسیاری از شهروندان در جوامع دیگر ناگزیر شدهاند در قرنطینهای خودخواسته در خانههای خود مستقر شوند. برای شهروند و انسان شهرنشین امروز ایران، شهروند با شخصیت برونگرا، دوران بسیار دشواری خواهد بود که واقعیت اهمیت، عملکرد و معنا خانه در شهر امروز و فردا را پذیرا شود.
♦️اکنون محصورشدن در چهاردیواری خانهها این پرسش را برای ما ایجاد کرده است که «چگونه میتوانیم در چهاردیواری خانه زندگی کنیم؟!
⚜️ @taammolat74
روش شناسی فقهای معاصر9.mp3
22.34M
🔉 درسگفتار
🔶 #روششناسی_فقهای_معاصر
🕰 جلسه دهم
🔸 استاد محمدحسین عبدی
🔹تاثیر پررنگ امام خمینی در مباحث و ابعاد فقهی و اصولی
ایشان یک فقیه پرکار در مباحث فقهی دارند.
🔹ایشان فقه را با یک جهش واقعی در یک نظام تفکری، بدون اینکه منافاتی با تعریف سنتی داشته باشد، به نحوی جامع و کاربردی و نافذ در موضوعات ارتقاء می دهند که کان تصور می شود، تعریف جدیدی از فقه شده است.
🔹فقه امام خمینی یعنی فقه مبتنی بر عالَم دین که شمس المعرفت در مرکز است و سماء الفقاهت را در محیط میبینید که آفاق جدید را در او در مییابید و حیات و تجدید را ملاحظه مینمایید. فقه ایشان منقطع از معرفت و عمل نیست.
🔹مساله حکومت، به عنوان ارزشمندی ترین مساله بعد از مباحث معرفتی، در دیدگاه امام خمینی مطرح است.تنها مقدمه جریان حداکثری دین در همه شئون از قضایی و اخلاقی و سیاسی و... مرهون تشکیل بعد حکومتی قوی است تا منافع حداکثری استیفاء گردد. حکومت فلسفه عملی تمام فقه در برابر تمام معضلات است.
🔹بررسی برخی اندیشههای فقهی امام خمینی(ره)
🔗 لینک جلسه قبل👇
🔺https://eitaa.com/taammolat74/1413
⚜️ @taammolat74
⚜️ @feghahat_3
💯 لینک مجموعه قسمتهای مستند #دکترین_شوک
🔸ظهور سرمایهداری فاجعه ؛ عیدانه کانال فکرت
🔻قسمت اول
https://eitaa.com/taammolat74/1315
🔻قسمت دوم
https://eitaa.com/taammolat74/1330
🔻قسمت سوم
https://eitaa.com/taammolat74/1346
🔻 قسمت چهارم
https://eitaa.com/taammolat74/1361
🔻 قسمت پنجم
https://eitaa.com/taammolat74/1373
🔻قسمت ششم
https://eitaa.com/taammolat74/1386
🔻قسمت هفتم
https://eitaa.com/taammolat74/1402
🔻قسمت هشتم
https://eitaa.com/taammolat74/1415
⚜️ @fekrat_net
⚜️ @taammolat74
💠 به روز سیزده امسال باید،
گره زد سبزه چشم انتظاری را
فقط و فقط،
بر جامه سبـز تو آقا💐
تا بیایی و سبـز شود
روزگار زردمان،
و شکوفه باران شود بهارمان
أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیک ألْفَرَج 🌼
⚜ @taammolat74
🔰 مردی از اهل قم ...
✍️ محمد استوار میمندی
🔸 یکی از نعمت های خدا به اهل ایمان بلکه به همه عدالت طلبان در طول تاریخ پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است، نظامی که از یک سو آرمان حاکمیت توحید و ارزش های الهی را یک مأموریت برای خود دانسته و از یک سو حفظ کرامت انسان ها و شریک کردن مردم در تعیین سرنوشت خود را یک اصل مهم برای خود قرار داده است.
🔹اگر چه هر جا معنویت، طهارت و توحید با مدیریت حاکمانی الهی ساری و جاری باشد عدالت اجتماعی نیز به معنای واقعی خودش محقق می شود و مردم پیشرفت، رفاه و آرامش عملی را خواهند یافت اما توجه به جایگاه مردم با مشارکت دادن آنها در تعیین مدل سیاسی حکومت در مرحله اول و انتخاب مدیران و حاکمان جامعه در مرحله دوم، برای اولین بار در تاریخ ایران، توسط مردی فقیه از تبار مکتب اهل بیت علیهم السلام و برخاسته از حوزه های علمیه تحقق پیدا کرد.
🔸مردی که نماینده مکتب قم بود، همان مکتبی که پیشوایان معصوم علیهم السلام در روایات مختلف آن را زمینه ساز ظهور و پیروان آن را یاوران قائم آل محمد معرفی کرده بودند، مگر این حدیث امام صادق علیه السلام نیست که علت نامگذاری این شهر به قم را همراهی اهل آن در قیام امام زمان با او دانستند؟ همانانی که در این راه استقامت می ورزند و او را یاری می دهند؛
عفان بصری می گوید روزی امام صادق علیه السلام فرمود آیا می دانید چرا قم به این اسم نامگذاری شده است؟ عرض کردم خدا و پیامبرش و شما بهتر می دانید. حضرت فرمود: «اِنَّمَا سُمِّيَ قُمَّ لِأَنَّ أَهْلَهُ يَجْتَمِعُونَ مَعَ قَائِمِ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ يَقُومُونَ مَعَهُ وَ يَسْتَقِيمُونَ عَلَيْهِ وَ يَنْصُرُونَهُ».
🔹امروز اگر به دنبال بهانه های مختلف هستند که نام قم را کوچک کنند و به اهل آن بتازند علتش همین است که اهل قم در آخر الزمان شاهرگ های حیاتی دستگاه ابلیس را که امروز در نظام سلطه و همه منظومه های فکری وابسته به آن تجلی یافته را نشانه گرفته است و خود را آماده رهبری جریان بزرگ توحیدی جهت زمینه سازی انقلاب موعود امم نموده است و چهل سال پیش آن مرد بزرگ این مسیر را پیش پای مردم ایران قرار داد و امروز خلف صالح او با بصیرت و استقامتی مثال زدنی کشتی عزت و استقلال امت را به ساحل نجات نزدیک کرده است.
♦️و این حدیث امام موسی بن جعفر علیه السلام است که بیش از ۱۰۰۰ سال قبل وعده قیام مردی از قم را به مسلمانان داد و تا به امروز مصداقی جز حضرت روح الله و پیروان مکتب او پیدا نکرده است؛
♻️«رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَ يَدْعُو النَّاسَ إِلَى الْحَقِّ يَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ كَزُبَرِ الْحَدِيدِ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّيَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا يَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا يَجْبُنُونَ وَ عَلَى اللَّهِ يَتَوَكَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ».
⚜️ @taammolat74
🔰سیزده بدر و گفتمان زیست سالاری و مساله کرونا
✍ علیرضا حسن زاده
🔸اکنون باید این پرسش مهم را مطرح کرد که با توجه به رابطه درهم تنیده آیینها و خرده آیینهای نوروزی با طبیعت و حفظ آن، ایرانیان تا چه حد گفتمان زیستسالارانه موجود در نوروز را حفظ کرده و آن را به الگوی زیست محیطی رفتارهای خود تبدیل کرده اند.
آیا آتش گرفتن جنگل های گیلان و مازندران و سایر نقاط ایران در ایام تعطیلات نوروزی و از جمله سیزده بهدر گسست از گفتمان زیستسالارانه آیین ها و جهان بینی ایرانی را نشان نمی دهد؟
🔹اکنون کرونا و ماندن در خانه می تواند فرصتی برای تامل درباره الگوهای رفتار زیستمحیطی ایرانیان و خردهآیین سیزده بهدر از آیین های نوروزی باشد.
🔸کرونا لزوم بازبینی جدی و تامل درباره رابطه انسان و طبیعت را موجب شده است. ایرانیان باید گفتمان زیستسالارانه موجود در آیین های خود را دوباره به یاد آورند و بحران کرونا را نتیجه رفتارهایی بدانند که در آن انسان، حقوق طبیعت را فراموش می کند و خود را در مرکز جهان قرار می دهد. ایرانیان چون سایر ملت های جهان به چنین بازاندیشی و تاملی نیاز حیاتی دارند.
⚜ @taammolat74
May 11
📮 جناب سورپرایز کننده اعظم! روزی که با یک تصمیم خطا ریشه پیام رسان داخلی را با تیشه پوسته های تلگرام زدید، فکرش را میکردید حریم خصوصی ۴۲ میلیون کاربر ایرانی به همین راحتی نقض شود؟
اگر از توئیت بازی فارغ شدید بفرمایید چه خبر از #شبکه_ملی_اطلاعات؟ وقت چیدن محصول عملکرد درخشانتان است.
✍️ معصومه نصیری
⚜ @taammolat74
🎉 پیشنهاد ویژه #رمان_خوانی
📚 کتاب برج سکوت
▪️مولف : حمیدرضا منایی
▪️ناشر کتاب : کتاب نیستان
▪️سال نشر : 1398
▪️تعداد صفحات : 798
🔸رمانی است که سیدمهدی شجاعی در وصفش گفت: «برج سکوت» ادبیات را به قبل و بعد از خود تقسیم میکند!!ا رمان روایت بکر و تکان دهندهای از ساختارهای زیستی بخشی از ضعیف ترین و در معرض آسیبترین طبقه اجتماع را روایت می کند که از چند منظر قابل توجه است:
🔹نخستین مسئله نوع مواجهه راوی با پدیده اعتیاد است. رمان در این زمینه همانند یک اثر مستند اما معتقد به قواعد درام داستانی به درون تمامی ساختارهای زیستی که یک عضو اجتماع را به پدیده اعتیاد سوق میدهد سرک می کشد. مخاطب به هیچ روی حس نمیکند که در حال نصیحت شدن و یا مواجهه با یک رخداد دراماتیک است بلکه او به عنوان یک شاهد متحیر در کناری ایستاده است که آنچه بر ذهن و ایده و روان بخش های مختلف اجتماع پیرامونش می رود چگونه منجر به خروج آنها از ساختار طبیعی زندگی می شود.
🔸این رمان از منظر زبان و شیوه روایت نیز اثری قابل توجه است. پیوند دقیق و حساب شده میان زبان محاوره با زبان معیار داستان نویسی در این میان، از مهم ترین نکاتی است که می تواند بسیار مورد توجه مخاطب قرار گیرد.
🔸جدای از اینها حرکت دقیق مخاطب بر لبه تیغ روایت از پدیده ای که درباره آن اظهار نظرهای زیادی شکل گرفته است نیز از هنرمندی های این رمان است. این داستان با شروع بسیار جذاب، فلاش بک های دقیق و صحنه های تکان دهنده متعدد خود، ساعت ها مخاطبش را در جای خود میخکوب کرده و به دنبال کردن شرح زندگی راوی تشویق می کند.
#برج_سکوت
#حمیدرضا_منایی
⚜️ @taammolat74
🔰 مشارکت اجتماعی در بحران کرونا
🔸وارد مرحله ای از زندگی اجتماعی شدیم که اعضای جامعه باید به بلوغ برسند و تنها خودشون رو نبینند.
🔹مشارکت اجتماعی برای کسانی که نظام رو قبول داشتن بارها تجربه شده و به این موضوع واقف بودن اما اینبار مشارکت برمحور نظام سیاسی نیست بلکه شعور انسانی است و همه باهم باید به فکر آینده باشند و از رفتار پر خطر خودداری کنند، خواستهای فردی دیگه اولویت نداره بلکه در یک تصمیم همگانی باید جوری رفتار کنند که کمترین خطر متوجه اجتماع بشود.
🔸در خانه ماندن کمترین کاری است که در این مشارکت نشانه بلوغ فکری جامعه است.
🔹آنان که بار سفر بستن و برای خوشی لحظه ای خودشون دیگران رو دچار خطر میکنند، لیاقت زندگی اجتماعی رو ندارند. شاید در این شرایط بهتر از هر لحظه دیگه این مفهوم اساسی رو بشود فهمید که زندگی در جامعه یک مفهوم اجتماعی است و نه یک مفهوم شخصی
رفتارهای ما با سرنوشت جامعه در هم تنیده است!
⚜ @taammolat74
40.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه در قرنطینه سکنی گزینیم؟!
🔶 دکتر نعمتالله فاضلی
🔘 قسمت ۲
🔸خانه برای انسان ایرانی و در فرهنگ ما همواره محیطی انباشته از معانی، ارزشها، باورها و بسیاری از ایدههای مفید بوده است که امروز ناگزیر باید با بازخوانی و ارزیابی مجدد این «ظرفیتهای فرهنگی»، خانة امروز و فردای خود را به صورت «محیط فرهنگی» متناسب با جهان مخاطره آمیز امروزی بازسازی کنیم.
🔸در این موقعیت بحرانی کرونایی که ما در قرنطینه زندگی میکنیم، ناگزیریم از تمام قابلیتها و ظرفیتهای وجودیمان مانند توان خلاقه، خاطره، خیالپردازی، توان گفتوگو و تعامل و هر ظرفیتی برای «زندگی فعال»و «کنشگری»، نهایت استفاده را ببریم.
♦️اکنون محصورشدن در چهاردیواری خانهها این پرسش را برای ما ایجاد کرده است که «چگونه میتوانیم در چهاردیواری خانه زندگی کنیم؟!
⚜️ @taammolat74
📮 سیزده بدر واقعی ما این است که از خودمان بیرون بیاییم، از خانههای تنگ و تاریک افکار خرافی خودمان به صحرای دانش و بینش خارج شویم.
✍️ متفکر شهید مرتضی مطهری/ یادداشتها ج6، ص131
⚜️ @taammolat74
تاملات
🔰 کرونا در غرب و مساله غربزدگی ✍️ محمدرضا کائینی ♦️«این تنها چشمه ای از برون داد اومانیسم پس از یک
🔰 کرونا در غرب و مساله غربزدگی
✍️ محمدرضا کائینی
🔸جماعتی که در سده اخیر، به بزک دوزک اومانیته بوده اند و این متاع مجهول را به هزار ترفند و فریب به خلق الله تپانده اند، این روزها حال و روز خوشی ندارند، عصبی اند و به بهانه ای اندک، پاچه می گیرند!
🔹 چرا؟ چون ابتدایی ترین انتظار از اومانیسم، حفظ جان انسان هایی است که امروز در غرب، در گوشه خیابان و راهروی بیمارستان، وَک و وِل شده اند و برای یک تست کرونا باید هزار دلار بپردازند! این همه، در صورتی است که جوان باشند و در غیر اینصورت، پیشاپیش خیالشان را تخت کرده اند که دندان طمع به زندگی را بکشند و برای جناب عزرائیل فدایت شوم بفرستند!
🔸پزشکانشان هفته ای یک ماسک بیشتر ندارند و کیسه زباله به تن کرده اند! پس از این خان نیز، تازه "مرگ پایان کبوتر نیست" و لاشه شان در ماشین های انتقال گوشت تلنبار و رهسپار گورستان می شود! در وهله بعد هم، عمله تدفین توی سرشانمی زنند که چطور می توان این همه را لایِ خاک کرد! (خبرش رسید که اسپانیا برای تدفین نعشِ جماعت، به گدایی از آلمان افتاده است!).
🔹این تنها چشمه ای از برون داد اومانیسم پس از یک سده عر و بوق است که جماعتی دلقک از مشروطه بدین سو، به تردستی آن را در چشم ما کرده اند! اما در این سو، ما در ذیل سقف تحریم های فلج کننده ایم، دولتی کارآمد نداریم، آماده سر شاخ شدن با این جانور موذی هم نبوده ایم، عده ای از مردمانمان هم زبان خوش به خرجشان نرفت و در آستانه تعطیلات، هوای ولایت و در و دهات به سرشان زد!
🔸 با این همه نه پیاده رو ها و نه راهروی بیمارستان هایمان جولانگاه کسانی است که نفس آخر را می کشند و نه فروشگاههایمان قحطی زده و خانه ارواح! آیا ما همچنان حق نداریم از چند و چون این دوگانه سوال کنیم و شاید در مواردی خودمان را تحسین که سربازان ترامپ در این سوی دنیا تخس شده اند برای کشتن مردمان، اما سربازان ما در همین کشورند و به کار ساختن بیمارستان صحراییِ هزار تختخوابی؟
🔹و نیز نگاه پرسشگرانه به غرب که از سربند عجز و ترس از ویروس به خود کثافت زده، که چطور برای ما نسخه می پیچد و فی المثل یک شازده کودن و مخنث را برای حکمرانی در آینده این کشور بَر می کشد؟...و این نوشته را تقدیم می کنم به جلال آل احمد که امروز از دنده حال و روحیه او برخاستم.روحش شاد.
#کرونا
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#جلال_آل_احمد
⚜️ @taammolat74
🔉 درسگفتار
♨️ #اختصاصی
🔶 روششناسی فقهای معاصر
🔸 استاد محمدحسین عبدی
🔹جلسه یازدهم
🔻پ.ن: این درسگفتار هر شب در کانال بارگذاری میشود.
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
روش شناسی فقهای معاصر11.mp3
24.78M
🔉 درسگفتار
🔶 #روششناسی_فقهای_معاصر
🕰 جلسه یازدهم
🔸 استاد محمدحسین عبدی
🔹حکومت مرکز مهم در ذهن امام است که نقش قرینه عام متصله برای فقه ایشان دارد.
🔹روش و منهاج استنباطی فقهی و اصولی امام خمینی
🔹شبکه منظم و مترابط مساله عرفان و فلسفی با نظام فقهی و اصولی در اندیشه امام خمینی
🔹بررسی برخی از کتب، اثار و اندیشه های فقهی و اصولی امام خمینی
🔗 لینک جلسه قبل👇
🔺https://eitaa.com/taammolat74/1425
⚜️ @taammolat74
⚜️ @feghahat_3
🌸 #بهار_عاشقی
🌷🌷🌷
بامدادی که تفاوت نکند لیل و نهار
خوش بود دامن صحرا و تماشای بهار
صوفی از صومعه گو خیمه بزن بر گلزار
که نه وقتست که در خانه بخفتی بیکار
بلبلان وقت گل آمد که بنالند از شوق
نه کم از بلبل مستی تو، بنال ای هشیار
آفرینش همه تنبیه خداوند دلست
دل ندارد که ندارد به خداوند اقرار...
#حافظ
⚜️ @taammolat74