🔰مرگ دستهجمعی هنر، فرهنگ و موسیقی
✍️ احسان صیامی
پارادوکسهای ساختاری، این تضاد بین رفتار و فکر است که جامعه را به سوی قهقرا سوق میدهد، مطالبه زندگی مدرن با افکاری پوسیده علاوه بر باز تولید قشری خرده بورژوای مصرفگرا، منجر به پسروی، ارتجاع و در نهایت تضعیف نیروهای ترقیخواه و پیشرو میشود. برای نابودی کامل این نیروها میبایست تحریم، گرانی و تورم را هم به آن اضافه کنیم تا دیگر مجالی برای تفکر نداشته و به دنبال نانی برای سفرهاش و معیشت خود باشد.
ظهور قرن جدید اندکی پس از فروپاشی شوروی، با رویای دات کام، دنیای الکترونیک و شعارهای زیبای برداشته شدن مرزها، دهکده جهانی دنیایی برای همه و... نه تنها نیرنگی برای گسترش گلوبالیسم با هدف توسعه شرکتهای چند ملیتی برای نابودی اقتصاد و صنایع ملی سایر کشورها و تبدیل رقابت به انحصارات نبود، بلکه نتیجهای به جز فردگرایی، فقر، تبعیض، فحشا، جنگ، تولید صنعت پورن و فساد نداشته است.
رابطه بین مورد اول و دوم همان ارتباط بین علت و معلول است، که هر دو بهم وابسته میباشند و وجود یکی دیگری را محقق میسازد. فرزند ناخلف این دو مورد، در بهداشت پزشکی میشود که بیمار را اسکناس میبیند، در آموزش دانشگاهی میشود که دانشجو را مشتری میپندارد و در موسیقی خوانندهای میشود که برای انگیزههای مادی بیشتر، از پورن استار یاری میگیرد. در این بین هویت، اخلاق و انسانیت است که رنگ میبازد و مسئولیت اجتماعی ( بخوانید تعهد) بیارزشتر از همیشه به نظارهی مرگ موسیقی و هنر مینشیند.
⚜️ @Taammolat74
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همه بازاری شدهایم!
نقد استاد چکناواریان بر موسیقی یکبار مصرف، ساسی مانکن و هنر بازاری در شوکران بیستودوم:
🔸نسل آینده باید این فکر [موسیقیِ یکبار مصرف] را عوض کند. تا فرهنگ ما عوض نشود، به «تاریخ طلایی» نخواهیم رسید؛ تاریخ طلایی به فرهنگ نیاز دارد، نه به #قدرت، نه به #پول، نه به #نفت.
🔹سالن کنسرت و سالن تئاتر مثل کلیسا و مسجد و #خانه_خدا است؛ پس نباید کاری کنیم که مردم نتوانند به آنجا وارد شوند.
🔸امروزه هنر، تجاری شده است. همهٔ ما بازاری شدهایم و به جایی رسیدهایم که حتی از بدبختی هم میخواهیم پول دربیاوریم؛ یعنی خودِ بدبختی هم درآمد دارد!
🔹وزارت ارشاد باید اینجا مثل #ارتش بایستد. فرهنگ برای #روح است و ارتش برای کشور و هر دو باید به یک اندازه قدرت داشته باشند.
💢فرهنگ ما از مردم گرفته شده است، چون پول ندارند که بروند کارهای خوب را ببینند. وقتی یک خانواده نمیتواند به بچه غذای خوب بده، بچه مجبوره بره پیتزا بخوره.
⚜️ @Taammolat74
🔉 میزگرد علمی
#اختصاصی
🔶 موضوع |میزگرد علمی داغ انتقادی در موضوع معرفت شناسی
🎙اساتید:
آیتالله مصباح یزدی | غلامرضا فیاضی | محمد لگنهاوزن | مصطفی ملکیان
جلسه ششم ـ بخش دوم (نهایی)
🔻 پ.ن:
آنچه از منظر مخاطبان فرهیخته میگذرد، بخشی از سلسله نشستهای پژوهشی -آموزشی است که در مؤسسه امام خمینی قم به منظور تبیین تاریخی و تطبیقی مباحث معرفتشناسی در دهه 70 برای طلاب حوزه علمیه قم تشکیل یافته است. این جلسات به صورت روزانه در کانال تأملات بارگزاری میشود.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
06-2 - میزگرد معرفت شناسی.mp3
13.42M
🔉 میزگرد علمی
🔶 موضوع |میزگرد علمی داغ انتقادی در موضوع #معرفت_شناسی
🎙اساتید:
آیتالله #مصباح_یزدی | #غلامرضا_فیاضی | محمد لگنهاوزن | مصطفی ملکیان
جلسه ششم ـ بخش دوم
🔹ارائه محمد لگنهاوزن، خلاصهای نظریات جدید درباره علم
توضیحات مصطفی ملکیان درباره نظرات آقای لگنهاوزن
🔗 برای شنیدن جلسه قبل، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
🔰ساسی مانکن، نگاه تکنوفیلی و حاد ابتذال
✍️علیرضا محمدلو
📍ساسی مانکن که با شوی جدیدش همراه با یک پورن استار معروف، وارد شبکه های اجتماعی شد و بخش بزرگی از اذهان نوجوانان و جوانان میهن را جلب نمود از نگاه جامعه شناسی رسانه نیز قابل تحلیل و بررسی است و بدون تعارف عرض می کنم که با پرداخت ساده و سطحی به این پدیده نمی توان برای آینده، دکترین عمل طراحی نمود و امیدوارم تا انتهای بحث همراه ما باشید.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰ساسی مانکن، نگاه تکنوفیلی و حاد ابتذال ✍️علیرضا محمدلو 📍ساسی مانکن که با شوی جدیدش همراه با یک پ
✔️ [ادامه...]
🔘 بخش 1 از 2
💠
فناوری بدون اخلاق در یک نگاه فلسفی🔸برای ورود به بحث از واژه تکنوپولی بهره می بریم که به تسلط تکنولوژی بر فرهنگ نیز ترجمه شده و اولین بار نیز نیل پستمن این اصطلاح را به کار برد که در معنای دقیق تر، "فناوری بدون اخلاق" نیز نامیده می شود. 🔹 مارتین هایدگر فیلسوف آلمانی با یک رهیافت انتقادی در نسبت با تکنولوژی قائل است که فناوری یک وسیله صرف نیست. فناوری نحوی انکشاف است. چنانچه به این امر توجه کنیم قلمرو کاملاً متفاوتی در مورد ماهیت فناوری به روی ما گشوده خواهد شد. این قلمرو، ساحت انکشاف است و حقیقت. 🔸این دیدگاه هایدگر نشان می دهد که فناوری در ذات خود با یک جهان بینی آمیخته است و نگاه انسان به محیط و اشیاء و جهان و فرهنگ را کانالیزه می کند و زاویه می دهد. 💠
سایبر دموکراسی و حادابتذال🔸فارغ از معرفت شناسی و میزان مطابقت این دیدگاه با واقعیت، پدیده ای مثل ساسی مانکن در بستر اینستاگرام نشان داد که فناوری در جهان ما به معنای واقعی از اخلاق بریده شده است. زمانی که تکنیک از معنا عاری شود اباحه گرایی مشروعیت پیدا می کند و با پدیده ای بنام #حادابتذال مواجه خواهیم شد. 🔹حاد ابتذال یعنی ولنگاری مشروع که عین آب خوردن به مصرف اپیدمیک برسد و همراهی بخش بزرگی از تینیجرهای جامعه را در غفلت ساختارهای مسئول و خانواده های مشغول رقم بزند. 🔸ذهنیت های بکری که زیرلوای #سایبردمکراسی و شعار آزادی در فضای مجازی، با پورنوگرافی آشنا می شوند و اختلال در سن بلوغ و #ابتذال_خیال، کمترین اتفاقی است که بلحاظ روانشناختی برای بدنه کودک و نوجوان جامعه اتفاق می افتد. 🔹چالش هایی مثل ساسی مانکن که دعوت به دابسمش می کنند و مرزهای یک فرهنگ را به چالش می کشند علاوه بر تضعیف نظام اجتماعی و کمرنگ نمودن حساسیت های هویتی چند رخداد نامیمون دیگر را نیز باعث می شوند. ⚜️ @Taammolat74
✔️ [ادامه...]
🔘 بخش 2 از 2
💠
نتایج جامعه شناختی تکنوپولی1️⃣ ترویج #رفتارهای_نمایشی و عاری از معنا که به مرور افسردگی اجتماعی و ترس از دیده نشدن و لایک نگرفتن و هراس از فقدان تایید اجتماعی را به دنبال خواهد داشت. 2️⃣ نهادینه کردن #رفتارهای_زیرزمینی و خلق رفتار جامعه ستیز و خلاف قاعده که به کجروی ها و خشونت های اجتماعی و آنرمال خواهد انجامید و میزان جرایم اجتماعی را بالا خواهد برد. 3️⃣ تولید نیازهای کاذب در قشر نوجوان و جوان که به #بحران_شخصیت و اختلالات و جرایم جنسی منجر خواهد شد و استیصال شخص و خانواده اش را همراه خواهد داشت. 4️⃣نظام نیاز و ارضای جامعه را بیمار کرده و شخصیت های به بلوغ رسیده ی کم مهارت و کم بینش عصبی و تکانشی را تحویل جامعه خواهد داد. 5️⃣ ذهنیت مبتذل به عادات مبتذل تبدیل خواهد شد و #اعتیاد_جنسی و بحران شخصیتی، فضای فرهنگ را پر خواهد کرد و یک انسان مصرف کننده، منفعل و وابسته ظهور خواهد کرد. 🔹 برآیند چنین فرایندی انسانی خواهد بود که تبدیل به #ابژه شده و به کالاشدگی مبتلا می شود و تمام هویت و فرهنگ و تاریخش را بر بادرفته خواهد دید. 🌱 این اتفاق ناشی از یک #نگاه_تکنوفیلی به فرهنگ و فضای مجازی است که به تعبیر پستمن، مانند یک عاشق به تکنیک نظاره می کنند، بدون اینکه به نقاب پشت پرده آن توجه کنند و به عواقب آن و ویرانیهای فناوری بیندیشند. از نظر وی این انسان ها خطرناکند و باید با احتیاط با آن روبرو شد که در ساحت مسئولان جهان مجازی، کم نداریم. ⚜️ @Taammolat74
♨️ روشنفکرانی که نسخه جنسی میپیچند!
💥 اختصاصی
🔸حسن محدثی جامعهشناس و هیأت علمی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران است به عنوان یک روشنفکر ژورنالیستی در کانال خودش با عنوان «زیر سقف آسمان» در تلگرام مشغول فعالیت است. او که گرایشهای فکری نزدیکی به جریان ملی مذهبی دارد، همیشه نگاه منتقادانهای نسبت به آموزههای دینی داشته و سعی دارد با فلسفهبافیها و تحلیلهای جامعهشناختی نسخهای جدید بپیچد!
🔹 او در یادداشت جدید خود درباره کلیپ جدید خواننده لسآنجلسی تجویزهایی را برای والدین توصیه کرده که یکی از آنها آموزش جنسی چندرسانهای به کودکان و نوجوانان است!! متأسفانه ولنگاری فرهنگی در عرصه حقیقی و بیمبالاتی ما در عرصه مجازی، زمینهساز این شده است که این ژورنالیستهای روشنفکرمآب به فکر تربیت جنسی کودکان و نوجوانان ما باشند و نسخه پیچی کنند!
🔸 در ضمن محدثی کسی است که در بهمن ماه سال گذشته، در سخنانی وقیحآمیز نسبت به آیتالله سبحانی انتقاداتی بیان داشت. پروژه فکری محدثی نیازمند بررسی و نقد لازم است که مجال خود را میطلبد ولی او مدت مدیدی است که در حوزه جامعهشناسی خانواده ورود یافته و نظرات شاذ فراوانی دارد که در کانالهای مختلف مجازی پمپاژ میشود! این گوشهای از فضای ژورنالیسم علم در فضای سایبری است که نیازمند حضور هوشمندانه اساتید و نخبگان فکری جریان انقلابی را میطلبد.
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |نقد و بررسی مجموعه «علم دینی؛ از چیستی تا چگونگی»
نشست چهارم
با حضور:
▪️حجة الاسلام و المسلمین اسدپور (استاد دروس عالی حوزه علمیه قم)
▪️حجة الاسلام و المسلمین وکیلی (استاد دروس خارج حوزه علمیه مشهد)
سلسله نشست های هم اندیشی پیرامون مبانی و منطق تولید علم دینی
⏰ 25 بهمن 1399
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
جلسه چهارم نشست علم دینی.mp3
20.27M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |نقد و بررسی مجموعه «#علم_دینی؛ از چیستی تا چگونگی»
نشست چهارم
با حضور:
▪️حجة الاسلام و المسلمین #اسدپور
▪️حجة الاسلام و المسلمین #وکیلی
🔸 طرح سه دیدگاه کلان نسبت به نقش فلسفه و حکمت در تولید علم
🔹بررسی تأثیر مبانی فلسفی در ساحت نظریهپردازی و نقش آن در تولید علوم انسانی اسلامی (با تمرکز بر آثار رهبر فقید انقلاب، شهید مطهری و حضرت آیت الله خامنهای)
🔸 چهار روش تبدیل هست و نیستها به باید و نبایدها:
1- توصیف سعادت و لذت برتر برایندی
2- کشف مقدمات و اسباب رسیدن به لذت برتر برایندی
3- منتفی کردن موضوع برخی بایدها و نبایدها (توحید درمانی)
4- تطابق وضع با طبع یا تشریع با تکوین
🔹 کم ثمر بودن مباحث فلسفی و هستی شناختی در تولید علم دینی با وجود حجم انبوه گزاره های نقلی به شهادت تجربیات عینی (فعالیتهای صورت گرفته در زمینه شهرسازی، تأمین اجتماعی، تربیت جنسی، تربیت فرزند و طلاق)
🔸 بررسی جایگاه «بدیهیات حکمت عملی»
🔹 تحلیل مرحوم علامه طباطبایی نسبت به علت ضعف «حکمت عملی مسلمین»
🔸 لزوم رجوع به گزاره های ظنی عقلی و تجربی در تولید علم دینی از باب حکم عقل در شرایط انسداد و استناد آن به دین از حیث غایات دینی
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @mhva_ir
🧠 #فلسفیدن
🔸لیبرالیسم ایدئولوژیک ایرانی؛ اگر هیچ درسی که برای ما نداشته باشد همین ایمانش به باطل و استقامت و منفعل نشدنش در مسیر ذلت و ضلالت الگویی است با شکوه و الهام بخش!
✍️ وحید جلیلی
⚜️ @Taammolat74
📺 ویژه برنامه گفتوگویی
با حجت الاسلام و المسلمین ایزدهی
♨️با موضوع فقه روزآمد در پرتو #منشور_روحانیت
قسمت اول
🔗دانلود کامل برنامه از طریق لینک زیر👇
🌐 https://aparat.com/v/3gYU1
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @redaaa
🔉 گفتگو
🔶 موضوع |انقلاب ایران: ریشههای ناآرامی و شورش
◾️ گفتگو کورش علیانی با مصطفی مهرآیین
⭕️ معاون اسناد مرکز اسناد انقلاب اسلامی
برنامه چراغ مطالعه ـ فصل انقلاب اسلامی
قسمت چهارم
⏰ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
04. mostafa mehr aeen.mp3
25M
🔉 گفتگو
🔶 موضوع |#انقلاب_ایران: ریشههای ناآرامی و شورش
◾️ گفتگو کورش علیانی با #مصطفی_مهرآیین
برنامه #چراغ_مطالعه ـ فصل #انقلاب_اسلامی
قسمت چهارم
🔹برای پاسخ به پرسش "چرا انقلاب شد؟" تلاش میشود از طریق رویکردهای مختلف فرهنگی، اجتماعی یا اقتصادی پژوهشی صورت بگیرد و با جمعآوری اطلاعات مرتبط پاسخی درخور داده شود. پس از گذر از نظریات کلاسیک تحلیل انقلابها، جامعهشناسان و پژوهشگران علوم سیاسی میکوشند تا با تلفیق نظریات مختلف بتوانند انقلابها را تحلیل و بررسی کنند. چرا که معمولا هرکدام از نظریات پیشین یک جنبه از انقلاب را بررسی کردهاند. چگونگی ترکیب نظریات مختلف و جمعآوری دادهها و تلاش برای روشن کردن ابعاد مختلف یک انقلاب نقطه تمییز نظریات مختلف خواهد بود.
🔗 برای شنیدن قسمت قبلی، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
🔰کسانی که در حیازدایی از جامعه شریکند!
✍️ فرزاد جهان بین
در بحث اندیشه ای اصل بر مواجهه است. به عبارتی در مقام اندیشه قائل به محدودیت نیستیم و فکر غلط باممنوعیت طرحش، وجاهت می یابد. هرچه جامعه، دارای کرامت بیشتر و قدرت تعقل بالاتر باشد در مقابل مفاسد، مصون تر می شود. اما همینها کافی است؟
آیا می توانیم با شعارهای زیبا اجازه دهیم نه اندیشه ها بلکه آنچه غریزه را درجامعه تحریک می کند و به جهت ساختار وجودی انسان، سریع میگیرد مانند سیل ویرانگر خانه ها و خانوادهها را نابود کند؟ پیامبر اسلام که پیامبر رحمتند دو نفر آوازهخوان را که ساحت جامعه را ناپاک می کردند در جریان فتح مکه دستور به قتلشان دادند در حالی که همه را بخشیدند. امام حسین(ع) فرمودند هرکس حرامی را ببیند و در مقابل آن اقدامی نکند خداوند او را در همانجایی از آتش وارد می کند که آن مرتکب حرام را.
امثال آقای #آذری_جهرمی که از فضای مجازی فقط افزایش پهنای باند را می فهمند و حدود هفتاد درصد این فضا در اختیار اینستاگرام است و فهمی از مدیریت هوشمند به معنای افزایش پهنای باند و افزایش سطح دسترسی مردم(کار مهمی است) در عین مدیریت هوشمند ندارند
و حکمرانی در این فضا را منفعلانه رها کردند و آنها که عدم برخورد با مروجین فساد سیستماتیک و حیازدایی را تئوریزه می کنند و آنها که برنامه ای برای تولید محتوا و افزایش قدرت تعقل و تقویت شخصیت جامعه ندارند با امثال ساسی مانکن ها و پویان مختاری و نیلی و تتلو و... همدستند که به نظرم مجازات آن سه گروه سخت تر هم خواهد بود.
⚜️ @Taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیگه وقت دیوانگیه!
💢 روایتی متفاوت از مسیرهای پیشروی رتبه 2 کنکور سراسری در دانشگاه شریف که به دیوانگی او میانجامد ...
🌟 پرمخاطبترین و محبوبترین فیلم یازدهمین #جشنواره_عمار
🔹مستند دیوانگی بسیار عجیب و نفسگیر بود. روایتی متفاوت از مسیرهای پیشروی رتبه 2 کنکور سراسری در دانشگاه شریف
که به دیوانگی او میانجامد. موضوعی که در این مستند به آن پرداخته شده بسیار مهم و نیازمند این هست که یک برنامه جامع تلویزیونی با حضور کارشناسان مطرح پیرامون این موضوع ساخته شود...
.
❌ تماشای این فیلم به همه دانشآموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و بهخصوص پدرومادرها توصیه میشود.
🔸 اکران آنلاین در عماریار
🌐 AmmarYar.ir
🔹 درخواست اکران مردمی در دانشگاهها، مدارس و ...
🌐 b2n.ir/diamy
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @ammaryar_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مجمع دیوانگان!
فیلم کامل گفتوگوی ویژه حول مستند #دیوانگی منتشر شد.
🔻🔻 اساتید حاضر در این گفتوگو :
🔸دکتر روحالله رحمانی؛ فارغالتحصیل دکتری هوش مصنوعی از دانشگاه واشنگتن
🔸دکتر علی عبدالعالی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت
🔸حامد شکیبانیا؛ مستندساز، فارغالتحصیل دانشگاه صنعتی شریف
🔸دکتر علیاکبر ابوالحسنی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف
🔹 این گفتوگوی جذاب را در لینک زیر، تماشا کنید:
🌐 b2n.ir/godiv
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @ammaryar_ir
🔉 میزگرد علمی
#اختصاصی
🔶 موضوع |میزگرد علمی داغ انتقادی در موضوع معرفت شناسی
🎙اساتید:
آیتالله مصباح یزدی | غلامرضا فیاضی | محمد لگنهاوزن | مصطفی ملکیان
جلسه هفتم ـ بخش نخست
🔻 پ.ن:
آنچه از منظر مخاطبان فرهیخته میگذرد، بخشی از سلسله نشستهای پژوهشی -آموزشی است که در مؤسسه امام خمینی قم به منظور تبیین تاریخی و تطبیقی مباحث معرفتشناسی در دهه 70 برای طلاب حوزه علمیه قم تشکیل یافته است. این جلسات به صورت روزانه در کانال تأملات بارگزاری میشود.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
07-1 - میزگرد معرفت شناسی.mp3
14.87M
🔉 میزگرد علمی
🔶 موضوع |میزگرد علمی داغ انتقادی در موضوع #معرفت_شناسی
🎙اساتید:
آیتالله #مصباح_یزدی | #غلامرضا_فیاضی | محمد لگنهاوزن | مصطفی ملکیان
جلسه هفتم ـ بخش نخست
🔹آیا میتوان برای معرفتشناسی موضوع واحدی در نظر گرفت؟
🔹مروری بر تاریخچه معرفتشناسی (مسائل عمده معرفتشناسی غرب، مربوط به بخش تصدیقات است.)
🔹موضوع معرفتشناسی، اعتقاد صادق موجه است یا تصدیقات؟
🔹 علم در سنت اسلامی بالاتر از تصدیقات با این شروط و اقتضائات است و ضرورت ندارد علم منحصر به اینها باشد.
🔹علم حصولی و حضوری چیست؟! تمایز و ارتباط آنها به چه شکل است؟
🔹اقسام تعریف چیست؟ در تبیین و حدود علم، باید از چه تعریفی بهره برد؟
ارائه دکتر ملکیان و محمد لگنهاوزن و آقای فیاضی
🔗 برای شنیدن جلسه قبل، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
♨️ سعید محمد فرمانده قرارگاه خاتم استعفا داد!
خیز #سعید_محمد به سمت ریاست جمهوری
🔻🔻متن استعفای دکتر محمد
بسم الله الرحمن الرحیم
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جهت جلوگیری از شائبه های سیاسی و انتخاباتی از سمت فرماندهی قرارگاه استعفاء داد.
در متن استعفای سعید محمد خطاب به فرمانده محترم کل سپاه آمده است:
ضمن تشکر از حمایتهای بی دریغ جنابعالی از اینجانب در پیشبرد ماموریتهای قرارگاه خاتم، از آنجا که احتمال دارد بدلیل حضور اینجانب در فضای انتخاباتی شائبههایی متوجه نهاد مقدس سپاه شود در راستای صیانت از سپاه و قرارگاه انقلابی- جهادی خاتم الانبیاء، از سمت خود استعفاء می دهم.
امید است این قرارگاه در جهت ادامه ماموریت های خود بیش از پیش موفق بوده و برگ های زرین دیگری به دفتر خدمات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بیفزاید.
بنده نیز بعنوان سرباز رهبر معظم انقلاب همواره در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی و در خط نورانی امام ره ، رهبری و شهدای گرانقدر انقلاب، خدمتگزار مردم عزیز ایران سرافراز خواهم بود.
⚜️ @Taammolat74
🔰با کارد میوه خوری به جنگ پهباد رفتن دوستان
✍️ سیدجواد نقوی
📍تقریبا تمام کاری که دوستان به اصطلاح انقلابی ما می کنند همینجمله بالا است. به جای اینکه زحمت بکشند تولید ادبیات کنند و در حوزه اندیشه ورزی تلاش کنند تا بتوانند از این طریق قدرت اجتماعی و سیاسی خود را بالا ببرند با داد و بیاد سعی،میکنند کار را جلو ببرند و هرکس هم مخالف فریاد انها نقدی داشته باشد او را با همان کارد میوه خوری می خواهند ذبح کنند.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰با کارد میوه خوری به جنگ پهباد رفتن دوستان ✍️ سیدجواد نقوی 📍تقریبا تمام کاری که دوستان به اصطلا
✔️ [ادامه...]
🔸کافی به حجم تولید ادبیات مجلات روشنفکری که پایگاه لیبرالی دارند را نگاه کنیم ،سرعت و موضوعات و تلاش این مجلات بسیار عالی است تقریبا هرماه در زمان مقرر و با دقت کافی به انچه به گفتمان وپایگاه فکری خود نزدیک تر است را کار می کنند اینتلاش باعث می شود از نخبگان تا دانشجویان و رجل سیاسی با این اندیشه ها اشنا شوند و یا تحت تاثیر اینگفتمان قرار گیرند یا نوعی از لنز ان جامعه و سیاست روز را تحلیل کنند
🔹این خط و مشی که از طریق این مجلات در حال تزریق است را قطعا با فریاد و یا اصطلاح اینکه روشنفکران دوره شان تمام شده و بی تبار هستن درست نخواهد شد و اگر قرار به جدل حقیقی باشد باید در مواجهه درست و دقیق ان باشد یعنی در همان مقیاس تولید ادبیات صورت گیرد
🔸اما بحث اصلی این است که تولید ادبیات نیازمند به نیروی متخصص این حوزه و همچنین دغدغه مندی و فهم ضرورت ان را دارا است که متاسفانه طیف به اصطلاح انقلابی هیچ درک درستی از ان ندارد و هیچ امیدی هم به درک ان نیست شما به تعداد مجلات طیف انقلابی و سازمان ها و نهاد هایی که بودجه های مختلف می گیرند دقت کنید ، مشخص می شود دو عامل درک از زمانه و بی توجهی محض به موضوع فکری و اندیشه ای به هیچ عنوان مورد توجه مدیران و رجل که خود را به این طیف مربوط می کنند نیست
🔹در چنین شرایطی انتظار داشتن از اینکه مردم به طیف انقلابی در مقطع حساس انتخابات رای دهند بسیار دور از ذهن است چرا که تا به رد های مختلف جامعه اندیشه و تفکر خود را به روش اکادمیک و متانسب تبین نکنید غیر ممکن است بتوان با شعار و فریاد های تکراری در مقابل غول های تئوریک قد علم کرد
💢مسئله اصلی در این مقطع همین مدل نگرش است که متاسفانه احساس می کند می تواند با چنین افق کم عمقی و تنبلی عملی و اندیشه ای در مصاف سخت که دچار شده است به پیروزی برسد اما متوجه نیست هم در کوتاه مدت و هم در بلند مدت بازنده اصلی بازی ایننگرش خواهد بود
🔹خودتان را به جای یک جوان قرار دهید که اگر بخواهد جذب مبانی انقلاب شود دقیقا از کدام مسیر و با کدام اندیشه باید جذب انقلاب شود.
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |نقد و بررسی مجموعه «علم دینی؛ از چیستی تا چگونگی»
نشست پنجم
با حضور:
▪️حجة الاسلام و المسلمین اسدپور (استاد دروس عالی حوزه علمیه قم)
▪️حجة الاسلام و المسلمین وکیلی (استاد دروس خارج حوزه علمیه مشهد)
سلسله نشست های هم اندیشی پیرامون مبانی و منطق تولید علم دینی
⏰ 16 اسفند 1399
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
religioussciencemeeting5 .mp3
50.64M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |نقد و بررسی مجموعه «#علم_دینی؛ از چیستی تا چگونگی»
نشست پنجم
با حضور:
▪️حجة الاسلام و المسلمین #اسدپور
▪️حجة الاسلام و المسلمین #وکیلی
🔸 الزامات فقهی و اصولی تولید علم دینی
⚜️ @Taammolat74
تاملات
📣 اطلاعیه 🔶 آیینه سکندر... نسبت غربشناسی با دولت اسلامی در بستر تمدنی 🎙حجتالاسلام دکتر علیرضا پی
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |نسبت غربشناسی با دولت اسلامی در بستر تمدنی
🎙حجتالاسلام دکتر علیرضا پیروزمند
بازخوانی ایده غرب شناسی و غرب پژوهی در ایران
سلسله نشستهای آیینه سکندر
⏰ 10 اسفند 1399
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇