1_441468536.mp3
18.88M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | علل و عوامل خوانشهای متعدد از حادثه #عاشورا
🎙دکتر #احمدحسین_شریفی
جلسه اول
#حادثه_عاشورا
#امام_حسین علیه السلام
⚜️ @taammolat74
🔉 کتاب صوتی:
🔶 موضوع | عاشورا
علی صفایی حائری
قسمت هشتم (نهایی)
📖بازخوانی صفحه ۶۷ الی ۷۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @EinSad_aBook👇👇👇
کتاب عاشورا - 08.mp3
4.14M
🔉 کتاب صوتی:
🔶 موضوع |#عاشورا
#علی_صفایی حائری
📖بازخوانی صفحه ۶۷ الی ۷۹
🔹حسين (ع)، اين ادامهى على (ع) و چشم رسول (ص)، از هدفها دست نمیشويد. او مشتاق سلطنت نيست. وسعت روح او با اين سرابها دمساز نيست. عظمت او اسير اين حقارتها نيست. جز امر حق او را حركت نمیدهد. حسين (ع) كه جز به پا داشتن حق و حكومت خدا بر
مردم، هدفى نمیتواند بگيرد، در اين مرحله از زندگى و در اين حدّ از مبارزه، به انتخاب میرسد...
🔗 صوت قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تریلر مستند «معضل اجتماعی»
📍«وقتی برای کالایی پولی نمیپردازید (مثل استفاده از شبکههای اجتماعی) در حقیقت محصولی (که فروخته میشود) خود شما هستید»
🔸مستند «معضل اجتماعی» یکی از مهمترین آثاری است که طی سالهای اخیر درباره تاثیر منفی فضای مجازی ساخته شده است. جف اورلوفسکی که کارگردان این فیلم است، پیش از این هم به خاطر مستند «تعقیب یخی» تحسین شده بود و حالا هم فیلمی ساخته که اگرچه به دلیل کپسولشدن حجم عظیمی از اطلاعات و تحلیلها در آن، دیدنش انرژی ذهنی زیادی میگیرد، اما بعید است کسی این فیلم را ببیند و در نگاهش به فضای مجازی، تردیدهای جدی رخ ندهد.
🔹این مستند حدودا 1.5 ساعت است و در آن اطلاعات هشداردهنده و تحلیلهای افشاگرانهای راجعبه چیستی تجارت شبکههای اجتماعی و البته تاثیرات ویرانگر آنها ارائه میشود. محتوای کلی کار این هشدار آخرالزمانی است که جادوگران فناوری، شکل جدیدی از سرمایهداری را طراحی کردهاند و اکنون بشریت منبعی برای تغذیه ماشینها شده است!
⚜️ @taammolat74
تاملات
🎥 تریلر مستند «معضل اجتماعی» 📍«وقتی برای کالایی پولی نمیپردازید (مثل استفاده از شبکههای اجتماعی)
🔰 شورش آشپز علیه مخدر هوشمند
🔸تا بهحال چندین فیلم سینمایی، تلویزیونی و مستند در انگلستان و آمریکا ساخته شده که درباره تاثیرات منفی و ویرانگر فضای مجازی و شبکههای اجتماعی بودهاند. حقیقت این است که چنین انتقاداتی عمدتا از سمت لیبرالها مطرح میشود و اگر بخواهیم معادل آمریکایی صاحبان چنین گفتمانی را اسم ببریم، باید از جناح دموکرات اسم برده شود.
🔹مشکل دموکراتها و فضای مجازی چیز دیگری است، چیزی که میتوان آن را در #پرونده_کمبریج_آنالیتیکا و ماجرای دخالت #فیسبوک در انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۱۷ بهوضوح دید. بنابر الگوریتمهای هوشمندی که برای آنها طراحی شده؛ از روی لایکها، کامنتها و حتی توقف شما برای مشاهده هر محتوایی در فضای مجازی، به این پی ببرند که چه سلیقهای دارید و چه چیزهایی ممکن است توجهتان را جلب کند.
🔸یکسری از گروههای اجتماعی که افراد کمسواد، کمبهره ذهنی و اصطلاحا لمپنها هستند، معمولا گفتمان غیررسمی هرکشوری را تشکیل میدهند و هیچکدام از بلندگوهای رسمی در اختیارشان نیست. اما فیسبوک میتواند مثلا با رصد گروههایی در فضای مجازی که حول ایده «کروی نبودن زمین و مسطح بودن آن» شکل گرفتهاند، تشخیص بدهد که چنین افرادی چه تعداد هستند، کجا هستند و با چه ایدههایی جذب میشوند. تنها با رصد چنین مواردی است که میشودیک #بسیج_بزرگ_اجتماعی برای کمپینی ایجاد کرد که میخواهد کسی مثل دونالد ترامپ را به کاخ سفید برساند. در انگلستان هم برگزیت بههمین شیوه توانست در رفراندوم پیروز شود.
🔹در نبود جایگزینی مناسب برای فردگرایی بیمهار لیبرالیسم، این #فاشیسم بود که توانست بهعنوان یک ایده جمعگرا، از طریق بسیج کردن لمپنها، در بخشهای قابلتوجهی از جهان به پیروزی برسد. ابزار فاشیستها از میانمار تا آمریکا، شبکههای اجتماعی و بهخصوص فیسبوک بود. کسانی که بدون تعارف اگر جامعهای میخواهد پیشرفت کند و بسامان باشد، باید صدایشان را از رسمیت بیندازد، با این بسیج مرگبار صاحب صدا شدند.
🔸این مسائل باعث شده که لیبرالهای سراسر جهان و بهطور خاص دموکراتهای آمریکا، منتقد اصلی و جدی فضای مجازی باشند. فاشیسمی که فیلم هشدار میدهد با ادامه این روند، یعنی مهار نشدن فضای مجازی، میتواند در تمام دنیا گسترده شود، چیزی است که به هرحال حقیقت دارد. شاید ما جایگزینی که این منتقدان بهدنبال آن هستند را هم نپذیریم؛ ملال سیاسی و نسبیتانگاری محض و تنهایی انسان.
💢البته اینکه #نتفلیکس و بهطور کل دموکراتها و بهطور کلیتر لیبرالها، چه جایگزینی برای این لمپنیسم دارند، بحث جدایی است؛ اما ما فعلا میتوانیم از داخل این گسلی که بین دو طیف لیبرال و لیبرتارین به وجود آمده، محتویات جهان سرمایهداری را ببینیم.
⚜️ @taammolat74
🔉 مناظره
🔶 موضوع |علم بومی، استعمارگر یا استعمار زدا؟!
▪️ جواد میری
▪️ احمد رهدار
برنامه تلویزیونی زاویه
قسمت دوم، فصل پانزدهم
⏰ 2 مهر ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
قسمت دوم برنامه زاویه.mp3
44.82M
🔉 مناظره
🔶 موضوع |#علم_بومی ، استعمارگر یا استعمار زدا؟!
▪️ #جواد_میری
▪️ #احمد_رهدار
برنامه تلویزیونی #زاویه
🔹در این برنامه زاویه به سراغ موضوع «ایده علم بومی »میرود و میپرسد که این ایده از اساس مفهومی استعماری است یا برعکس، منجر به استعمارزدایی از دانش میشود؟
🔻 پ.ن:
صوت قسمتهای آینده برنامه زاویه را هر شنبه از کانال تأملات دنبال کنید...
🔗 برای شنیدن مناظره قسمت قبل، اینجا را ببینید.
⚜️ @taammolat74
🔰فلسفهورزی درباره ایده دانشگاه
✍️ میثم سفیدخوش
🔸کمتر از یک سده است که ما در کشورمان دانشگاه مدرن تأسیس کردهایم بیآنکه از همان آغاز، یا در ادامه، توجهی به روح دانشگاه یعنی فلسفۀ دانشگاه کرده باشیم. ایدههای فلسفی دربارۀ ماهیت و رسالت دانشگاه روح دانشگاه بهشمار میآیند و مبادی عزیمت، مسیر اصلی و غایت فرجامین آن را تعیین میکنند.
🔹رسالت کنشگرانِ دانشگاه، خواه آموزگاران و دانشجویان و پژوهشگران، و خواه مدیران دانشگاه توسط ایدههای فلسفی تعیین میشود و به یاری سنجههای فلسفی ارزیابی میشود. دستکم برای دویست سال است که فیلسوفان بزرگ مغرب زمین از کانت به بعد، مفصلاً به بحث و نظریهپردازی دربارۀ هویت فلسفی دانشگاه اقدام کردهاند. فیلسوفانی چون کانت، نیومن، هیدگر، گادامر، هابرماس، جان سرل و مانند آنها از این شمارند.
💢جالب اینجاست که در ایران حتی اهل فلسفه هم توجه چندانی به اندیشهورزی این اندیشمندان دربارۀ این موضوع دانشگاه نکردهاند. این مجموعه میتواند سرآغازی برای توجه جدی به این حوزه باشد.
📚 کتاب ایده دانشگاه
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
#اختصاصی
🔶 موضوع |مطالعۀ انتقادی ابعاد هنری و رسانهای موسیقی محرّم
🎙 دکتر ابراهیم فیاض
پژوهشگاه هنر، فرهنگ و ارتباطات
⏰ 30 مهر 1398
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
ابراهیم فیاض.mp3
28.35M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |مطالعۀ انتقادی ابعاد هنری و رسانهای #موسیقی_محرّم
🎙 دکتر #ابراهیم_فیاض
.
🔹نظر به اهمیت جایگاه هنر موسیقی در آیینهای سوگواری و مناسک دینی ماه محرم، در این نشست تلاش میشود با تبیین و تنویر ابعاد هنری و رسانهای موسیقیهای تولید شده در این عرصه، نحوه کاربست آنها و نیز چگونگی تآثیرگذاری این تولیدات بر مناسک و آیینهای ماه محرم، واکاوی گردد.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی
🎙حجت الاسلام محمدصادق حیدری
مجلس یازدهم
حسینیه اندیشه
⏰ ۱۰ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74
⚜️ @hoseiniyehandisheh👇👇👇
13990610-Moh1442-R11-01Menbar_Heydari_0.mp3
16.6M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | فتنه اعتقادی؛ مشروطه اقتصادی
🎙حجت الاسلام #محمدصادق_حیدری
مجلس یازدهم
🔹حاکمیت اخلاق رذیله اجتماعی بر اخلاق افراد، توسط طواغیت
🔹اهداف برنامههای توسعه و آثار سوء بکارگیری آن در نظام اسلامی
🔹طراحی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، گرچه جزء سفارشات و تاکیدات رهبر انقلاب بوده است اما دغدغه و موضوع اصلی نخبگان حوزوی و دانشگاهی قرار نگرفته است و اساسا این نوع موضوعات را تجارب بشری برای تأمین معاش و رفع فقر دانسته که ربطی به اسلام و کفر ندارد!
🔹فرهنگ دینی مؤید این است که بسترها و ابزارهای اجتماعی که توسط طواغیت پایه گذاری میشود، نقشمحوری در دنیاپرست کردن یک یک آحاد جامعه دارند؛ نه هوای نفس فردی و میلهای مادی شخصی!
🔗 جلسه قبل را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74