تأمُّلاتِ نظری
📹 فیلم کامل اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر مجاهد بزرگ فلسطینی شهید اسماعیل هنیه و محافظ ایشان 🔹️ودا
ضربه ی وارده ی آتی بر رژیم منحوس حتما و قطعا سنگین خواهد بود.
✍️🏼 تضعیفِ نیروهای غیور و جان بر کفِ امنیتی و نظامی؛ نه عاقلانه است، نه متشرعانه و نه ملی گرایانه. طبعا همانطور که ما در بدنه ی دستگاه امنیتیِ رژیم صهیونیستی نفوذ و نفودی داریم، دستگاه امنیتی رژیم هم در بدنه ی سیستم امنیتی ما رخنه کرده است. اینکه کم و کیف این نفوذ و شبکه سازی شان چگونه است، جز مسئولین رده بالای امنیتی کسی مطلع نیست. گاه مطلع بودن از نفوذ توسط مسئولین امنیتی و اقدامی نکردن، به جهت شناسایی سرشبکه های نفوذ می باشد و یا برخی مصالحی که ما مطلع نیستیم. لطفا برخی عزیزان این متن کوتاه رو تأویل و تفسیر به رأی نکنند. حقیر شخصا موافقِ پاسخِ قاطع دادنِ مسئولین هستم، همانطور که امام جامعه هم در پیام شان اعلام فرمودند. حال اینکه سطحِ مقابله و کم و کیف این پاسخ چگونه باشد؛ ما تصمیم گیرنده نیستیم. حقیر معتقدم دستگاه امنیتی ما با اشراف کاملی که نسبت به منطقه و شرائطش دارد، حتما با لحاظ همه شرایط اقدامی سنجیده، معقول و بازدارنده خواهد داشت. برخی توقع دارند ایران مستقیم وارد جنگی تمام عیار با رژیم منحوسِ صهیونیستی شود! این اشخاص کوته نظرانی هستند که جز قادرِ به دیدنِ انتهای نوکِ دماغ خود نیستند و نظرات شان یا غرض ورزانه است و یا جاهلانه و از روی احساساتِ بی پشتوانه.
@taammolatenazari
أضحكو قليلا ولكن ستبكون كثيرا
كمي بخندید، اما بسیار خواهید گریست
#سید_حسن_نصرالله
✍️🏼 تا مشخص شدنِ دقیق و مستندِ ابعاد و کیفیتِ حمله؛ هر تحلیلی صرفا مبتنی بر احتمالات است نه مبتنی بر مستندات متقن. از اینرو نباید خدای ناکرده نیروهای امنیتی و سیستم دفاعی تضعیف بشوند و در مجازی منتشر. بله؛ قطعا ضعف هایی وجود دارد و هیچ انسان آگاه و عاقلی منکر نیست؛ لکن حفظِ وحدت و انسجام در چنین شرائطی از اهمِّ اولویت هاست.
@taammolatenazari
✍️🏼 مشکل بنده با رفورمیست های داخلی [اصلاحات] یک مشکل سطحی و ژورنالیستی نیست؛ بلکه مشکلی مبنایی و اساسی در حوزه های مختلفِ حکمرانی است. از اینرو نباید سطح مباحث را تنزل داد و به نزاع های سیاسی تقلیل دهیم. حقیر؛ از زمانیکه خود را با #مکتب_امام شناخته ام؛ تمام تلاشِ علمی و عملیِ اندکی که دارم را معطوف به مقابله با جریانِ #لیبرال و اساسا تربیت یافتگانِ مکاتبِ شرقی و غربی نموده ام. چرا که معتقدم انقلاب اسلامی با وجود نقاط قوت فراوان، اگر ضعف هایی هم در حوزه های مختلفِ حکمرانی دارد؛ ناشی از پیاده سازیِ #نسخه_ها_وارداتی و #تجویزهای_کورکورانه ی غربی است. از اینرو حقیر مقابله ی نظری و عملی با جریان وابسته و #غرب_زده را در دستور زندگی اجتماعی-سیاسی و مطالعاتِ علمیِ خود قرار داده ام و اندک ظرفیتی که دارم را در این مسیر ان شاء الله خرج خواهم کرد.
#مرکز_تحقیقات_استراتژیک_ریاست_جمهوری
@taammolatenazari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️🏼 حضور اشخاصی چون قائم پناه در مسند معاونت اجرایی ریاست جمهوری که از چهره های رادیکالِ اصلاحات می باشد، حقیقتا نگران کننده است. دکتر پزشکیان در مناظرات انتخاباتی مدام از حق خواهی و عدالت طلبی و اجماع ملی صحبت می کرد، چگونه می تواند با وجود چنین اشخاص زاویه داری در مراکز حساس دولتی به سمت وفاق ملی پیش رود؟!
@taammolatenazari
ای که به عشقت اسیر، خیلِ بنی آدمند
سوختگانِ غمت، با غَم دِل خُرّمند
هرکه غَمَت را خرید، عِشرت عالَم فروخت
با خبرانِ غمت، بی خبر از عالَمند
#فؤاد_کرمانی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 نماهنگ | اقتصاد، اولویت دولت چهاردهم
✏️ رهبر انقلاب: همه میدانند که بنده نسبت به مسائل فرهنگی خیلی حسّاسم؛ مسائل فرهنگی و مسائل اجتماعی مسائل بسیار مهمّی است، شاید بیش از همهچیز اهمّیّت دارد؛ لکن امروز از لحاظ زمانی، اولویّت با مسائل اقتصادی است. ۱۴۰۳/۵/۷
📥 مطلب مرتبط: کلیپ صوتی اقتصاد اولویت دولت چهاردهم
💻 farsi.Khamenei.ir
سجده آیه ۲۲: "إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ"
قطعا ما از بدکاران انتقام خواهیم گرفت.
#وعده_صادق_۲
✍️🏼 بخش چهارم و پایانیِ چیستیِ نئولیبرالیسم، با عنوانِ "ویژگی ها و مختصاتِ نئولیبرالیسم" تا ساعاتی دیگر در کانال بارگذاری خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بازنشر؛ دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی به مناسبت روز جانباز:
🔸️ موبایلی که در دستان شما و خانواده تان است جاسوس اصلی است و جاسوس قاتلی است. همین موبایلی که در دست شماهاست جاسوس قاتلی است که اطلاعات دقیقی به دشمن میدهد و مکان فرماندهان ما را نشان میدهد. خواهش میکنم برای حفظ امنیت خود و دیگران دقت و احتیاط کنید؛ اکثر اتفاقاتی که برای ما افتاده به خاطر موبایل بوده است.
🔸️ اسرائیلیها همه چیز را از طریق این موبایلها میشنوند و متوجه میشوند. اسرائیل به جاسوس نیاز ندارد بلکه از طریق دوربینهای مدار بسته که به اینترنت وصل است همه شهرها و خیابانها و رزمندگان را میبیند. از همه مردم میخواهم در خیابان و داروخانه و ... که دوربین دارد اینترنت آن را قطع کنند این واجب شرعی است.
پ.ن: همانطور که در بیانیه ی شماره ی ۳ سپاه مشاهده کردید؛ شهید هنیه با پرتابه ای که سر جنگی ۷.۵ کلیوگرمی داشت از بیرون محل اقامت مورد حمله قرار گرفت. نکته ای که حائز اهمیته اینه که شهید هنیه با نرم افزار #واتس_اپ با خانوادش گفتگو می کرده، موقعیت گوشی شناسایی شده توسط دشمن و با کمک #هوش_مصنوعی ردیابی ها و کارهایی صورت گرفته و پرتابه با سرجنگی و با کمک نفوذی ها از محل نزدیک اقامت، در محل استراحت شهید هنیه منفجر شده است. [ناقل آیت الله عباس کعبی در مکان مؤسسه ی امام خمینی ره قم بعد از نماز عصر]
#نفوذ
#پلتفرم_های_جاسوسی
@taammolatenazari
تأمُّلاتِ نظری
🔰 چند فرمایش از رهبر معظم انقلاب (دام عزه) در دفاع از فلسفه صدرایی و پیشنهاد تکامل فلسفه 🔸️ نقص فل
#استاد_میرباقری: "کاری که تمدن غرب انجام داده، این است که فلسفه های سکولار را به فلسفه های زندگی تبدیل کرده و از دلِ آن، دانش تولید کرده است. نظامِ دانشیِ غرب مبتنی بر فلسفه ی غرب است. ما هم باید بتوانیم #حکمت را کاربردی کنیم و به حوزه ی دانش تسرّی بدهیم. حکمت باید معطوف به نیازمندی های اجتماعی باشد."
@taammolatenazari
✍️🏼 با انتخاب آقایان "پورمحمدی" و "طیب نیا" به عنوان "رئیس سازمان برنامه و بودجه" و "مشاور عالی رئیس جمهور"، کما کان باید شاهد جولانِ اندیشه های اقتصادیِ #نئولیبرال_ها در اقتصاد ایران بود. نسخه های تجویزیِ اقتصادیِ نهاد های بین المللی همواره از ابتدای انقلاب تاکنون مهمترین عاملِ مشکلات اقتصادی در کشورمان بوده است.
#نه_به_نئولیبرالیسم
@taammolatenazari
✍️🏼 پیشنهادِ تماشای گفتگوی اقتصادیِ دکتر #راغفر و #مشایخی در برنامه ی اخیر شیوه رو به همه دغدغه مندان عرصه ی اقتصاد و سیاست دارم. تا مطلع و آگاه نشویم؛ نمی توانیم مقابلِ #نئولیبرال_ها و الیگارشی بایستیم و نقشه های شان را نقش بر آب کنیم.
@taammolatenazari
وقتی تأسیس یک نشریه نئولیبرال ها را برآشفته می کند! بگذارید حرف بزنیم!
#حکمران
هدایت شده از تأمُّلاتِ نظری
✍️🏼 بخش چهارم و پایانیِ چیستیِ نئولیبرالیسم، با عنوانِ "ویژگی ها و مختصاتِ نئولیبرالیسم" تا ساعاتی دیگر در کانال بارگذاری خواهد شد.
هدایت شده از اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
جمعیت رانندگان اسنپ و تپسی نزدیک به ۱/۵ برابر جمعیت شاغل در بخش صنعت شده است!
آهان یادم رفت بگم...
مردم بنزین را برای دَدَر دودور استفاده می کنند.
همین آمار به تنهایی باید تَن ما را بلرزاند.
پی نوشت:
برای آنهایی که می فهمند و می اندیشند.
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨ رد پای IMF در بحران بنگلادش
دولت بنگلادش سقوط کرده و کارشناسان و رسانههای وابسته به جریان سرمایهداری، در حال روایت همه چیز هستند به جز حقیقت ماجرا...
انرژی یک کالای کلیدی است که تغییر قیمت آن، دومینووار روی همه کالاها اثر میگذارد. به همین دلیل بود که پس از جنگ اوکراین و وقوع بحران انرژی در اروپا، کشورهای اروپایی بلافاصله تئوریهای اقتصاد بازار را کنار گذاشتند و مبالغ عظیمی یارانه به شهروندان خود پرداخت کردند تا اثر افزایش قیمتهای انرژی را تا حدودی جبران نماید. برای نمونه، سال 2022 دولت آلمان یک بسته یارانه 300 میلیارد یورویی برای صیانت از شهروندان خود در برابر افزایش قیمت انرژی اختصاص داد.
اما در همین دوران بحران، صندوق بین المللی پول یک نسخه متفاوت برای بنگلادش بحرانزده ارائه کرد. 30 ژانویه 2023 مصادف با 10 بهمن 1401 صندوق بین المللی پول اعلام کرد که در ازای یک برنامه اصلاحات اقتصادی 44 ماهه، با اعطای 4.7 میلیارد دلار وام به بنگلادش موافقت کرده است. در بیانیه IMF تصریح شده بود که این برنامه اصلاحات اقتصادی، در عین حال که موجب ثبات اقتصاد کلان و رشد پایدار اقتصادی میشود، از آسیب دیدن اقشار ضعیف جلوگیری خواهد کرد.
روز بعد خبرگزاری رویترز این وام را یک پیروزی برای شیخ حسینه نخستوزیر این کشور خواند که در سال 2024 یک انتخابات پیش رو دارد.
از جمله اصلاحات پیشنهادی صندوق بین المللی پول «معقول سازی یارانهها» بود. صندوق در نسخه خود آورده بود که «معقول سازی یارانههای انرژی منابع مالی را برای هزینههای توسعهای و اجتماعی آزاد خواهد کرد. هرچند افزایش اخیر قیمتها، قیمت بنزین را به نرخ جهانی نزدیک کرده است، اما پیش بینی می شود که یارانه های برق و گاز در سال مالی 2023 به 0.9 درصد GDP برسد. در دوران اجرای برنامه اصلاحات اقتصادی، اجرای مکانیسم تعدیل قیمت سوخت بر اساس فرمول، کمک خواهد کرد که درباره عدم پرداخت یارانه سوخت اطمینان حاصل شود. مقامات بنگلادشی همچنین گزینههای مختلف را برای کاهش تدریجی یارانههای برق و گاز در عین تقویت تور ایمنی اجتماعی (برای جلوگیری از آسیب دیدن اقشار ضعیف)، بررسی خواهند کرد». (دقت کنید که یارانه 300 میلیارد یورویی دولت آلمان، معادل 7.5 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است!)
با آغاز برنامه، پروژه افزایش قیمت برق و گاز برای مردم بنگلادش کلید خورد. طبق گزارش Gas Outlook تعرفه گاز در بنگلادش طی سال 2023 میلادی 178.8 درصد افزایش یافت و روند افزایش قیمت، در سال 2024 نیز تداوم یافت.
قیمت برق نیز پس از آغاز اجرای برنامه صندوق به همین ترتیب افزایش یافت که به تعبیر دیلی استار، اثر دومینووار روی قیمت کالای اساسی داشت.
جامعه بنگلادش آماده یک جرقه بود که منفجر شود. این جرقه با اعتراضات دانشجویی به حکم دادگاه عالی بنگلادش مبنی بر احیای سهمیه 30 درصدی استخدام فرزندان افراد شرکت کننده در جنگ آزادسازی بنگلادش (که باعث جدایی پاکستان شرقی و تشکیل کشور بنگلادش در سال 1971 میلادی شد)، رقم خورد. این اعتراضات، بستری برای وقوع شورشهای اجتماعی شد و به سرنگونی دولت ختم شد. یک بار دیگر، آتش خشم ناشی از فشار اقتصادی که زیر خاکستر نهفته بود، با یک جرقه فرهنگی شعله کشید.
صندوق بین المللی پول پس از سرنگونی دولت شیخ حسینه بیانیه جالبی داده است: «عمیقا بابت تلفات جانی و جراحات وارد شده بر افراد غمگین هستیم اما به حمایت از تلاشها برای تضمین ثبات اقتصادی و تداوم رشد فراگیر ادامه خواهیم داد».
لیبرال های ایرانی در حال روایت سازی برای سرنگونی دولت بنگلادش هستند. یکی می نویسد شورش نسل Z، دیگری می نویسد اعتراض به حکومت دیکتاتوری شیخ حسینه...
یک سوال در اینجا باقی می ماند و آن اینکه چرا صندوق بین المللی پول اینهمه اصرار بر افزایش قیمت انرژی در کشورهای در حال توسعه و جهان سومی دارد. پاسخ را از گزارش 28 سپتامبر 2010 صندوق (6 مهر89) درباره اجرای هدفمندسازی یارانهها در ایران برایتان نقل میکنم: «ایران انرژی بیشتری برای صادرات خواهد داشت».
شاید بتوان گفت که سیاست کاهش مصرف انرژی با مکانیسم افزایش قیمت در کشورهای جهان سوم، حربه ای برای تامین پایدار انرژی/ مدیریت قیمت انرژی برای کشورهای پیشرفته است...
@syjebraily
✍️🏼 #یحیی_السنوار، رئیس جدید دفتر سیاسیِ جنبش حماس کیست؟
🔰در لینک ذیل بخوانید🔰
https://www.google.com/amp/s/www.mehrnews.com/amp/6188425/
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
📝 خلق پول به کام معدودی معاملهگران بورس!
📍کژمنشی (Moral Hazard) در اقتصاد یعنی:
🔖در شرایط سخت «کنترل ترازنامه» که بانکها عطش ذخائر و بخش مولد اقتصاد عطش نقدینگی دارد و در حال خروج سرمایه از اقتصاد و تعدیل مقداری است، اما برای حمایت از معدود «معاملهگران» بازار سهام درخواست خط اعتباری (خلق پایهپولی) ۵۰ همت میشود.
⛔️ که زودتر نورچشمیها با چتر ایمنی دولت از بورس خارج شوند به قیمت خلق ۵۰ همت «پایهپولی» توسط بانکمرکزی از جیب ملت.
❗️آن هم برای بازار ثانویهای که در ایران تقریبا هیچ نقش و ابزاری در تامین مالی بخش حقیقی اقتصاد ندارد.
❗️با ترفند جمعزدن سهامداران عدالت هم افسانهسرایی میکنند که ۵۰ میلیون نفر سهامدار داریم در حالیکه «معاملهگران» با سبد بیش از ۲۰ میلیون تومان کمتر از یکبیستم این مقدارند.
🔖 علت تاکید ما بر احیای «خط اعتباری ترجیحی» جلوگیری از چنین کژگزینیها وکژمنشیهایی است که خلق پول از این «ناکارایی فسادزا» نجات یابد.
@Economics_Finance