تأمُّلاتِ نظری
✍️ اینکه امام امت فرمود: والله اسلام تمامش سیاست است، نه آن که صرفا یک دیدگاه شخصی باشد؛ بل، انسانی که اهل تحقیق و ژرف نگریست؛ هنگامی که به آموزه های دینی اعم از آیات قرآن و روایات حضرات معصومین علیهم السلام رجوع می کند، درخواهد یافت؛ محتوای اسلام بیش از آنکه جنبه ی فردی داشته باشد، ناظر به سیاسات و اجتماعیات است. بنابراین اُف باید گفت؛ به آن جریان هایی که به دنبال جدایی دین از سیاست هستند. و صد البته اُف و ننگ باد به آن اشخاص و جریان هایی که هیئاتِ مذهبی ما و جوانان مان را می خواهند از سیاست دور کنند، تا خود به راحتی بر روی منافع و سرمایه های ملت چمبره بزنند.
و البته باید دانست؛ سیاستی هم که دین و بزرگان دین همواره ما را بدان سو هدایت می کنند، طبعا با سیاست بازی و سیاست زدگی فرقش زمین تا آسمان است. سیاست اسلامی مقدّس است؛ چرا که اگر سیاست مقدّس نبود رسول الله ص و علی بن ابی طالب ع متصدی آن نمی شدند. از اینروست که در جامعه کبیره خطاب به ائمه علیهم السلام داریم: "و انتم ساسة العباد"؛ يعني شما حضرات معصومین سیاست گذاران بندگان خدا بر روی زمین هستید و باید به گونه ای تدبیر امور دنیوی و اخروی بشر کنید تا ایشان به سعادت و سرمنزل مقصود رسند و بدین سبب دنیا و آخرت شان؛ هر دو آباد شود.
حال سوال این است: چه کسانی در این کشور، و در این شهرستان به دنبال این هستند که جوانان ما و هیئاتِ مذهبیِ ما از سیاست اسلامی که امری مقدّس و ضروری است فاصله گرفته، و صرفا به عزاداری های بی روح بپردازند؟ عزاداری هایی که ظلم ستیز نیست! عدالتخواه و مطالبه گر نیست! حق خواه و حق طلب نیست! باید قاطعانه گفت: دورانِ تخدیر توده ها به سرآمده و روزگاری نو پیش روست.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
@taammolatenazari
رندِ عالمسوز را با مصلحتبینی چهکار
کار مُلک است آن که تدبیر و تأمل بایدش
تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش
#حافظ
@taammolatenazari
✍️ مارشال برمن: "مدرن بودن یعنی زیستنِ یک زندگیِ سرشار از معما و تناقض. مدرن بودن یعنی اسیر شدن در چنگِ سازمان های بوروکراتیکِ عظیمی که قادر به کنترل و غالبا قادر به تخریبِ همه ی اجتماعات، ارزش ها و جان ها هستند؛ و با این همه دست بسته نبودن در پیگیریِ عزم راسخ خویش برای مقابله با این نیروها، جنگیدن به قصد تغییر جهانِ این نیروها و تصاحبِ آن برای خودمان."
پ.ن: سابقا پیرامونِ اهمیت مطالعات تمدنی خاصتا تمدن غربِ مدرن، کُتُبِ دستِ اولی از محققان برجسته ی ایرانیِ این حوزه، خدمت دوستانِ فرهیخته تقدیم و معرفی شد. اکنون کتابِ #تجربه_مدرنیته اثر مارشال برمن رو به دوستانِ اهل تفکر و تأمّل پیشنهاد می کنم. از اون دست کتاب هایی است که حقا ارزش خواندن دارد و کمک به فهمِ بهترِ انسان و دورانِ مدرن میکند. شناختِ دقیق و عمیقِ انسان و دورانِ مدرن از ضروریات برای هر عنصر فرهنگیِ معتقد به تمدن نوین اسلامی است.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
✍️ فارغ از جنگ و جدل ها و نزاع های سیاسی و ژورنالیستی، باید دانست؛ یادآوریِ سالروز یوم الله #نه_دی به دلائلِ سیاسی، اجتماعی، امنیتی و اقتصادی اهمیت دارد. [مستندات و کُتُبی هم در همین راستا وجود دارد که از آن فی الحال می گذریم.]
🔰 اجمالا باید گفت: یادآوریِ ۹ دی، یعنی به یادآوردنِ چه رُخ دادهایی؟
۱) یادآوری نامههای بدون سلام والسلام هاشمی رفسنجانی.
۲) یادآوری دعوت مردم به خیابانها برای اغتشاشگری در زیر پل کالج توسط دخترش.
۳) يادآوریِ به آتش کشیدن هیئاتِ حسینی و مساجد و هتک حرمتِ مقدسات.
۴) یادآوری ضرب و شتم و به شهادت رساندنِ نیروی انتظامی و بسیجی ها.
۵) یادآوری راه اندازی ستاد اصولگرایان حامی موسوی.
۶) یادآوری تبریک به موسوی در روز انتخابات توسط رئیس مجلس.
۷) یادآوری اموال دانشگاه آزاد که برای شعلهورتر کردن آتش فتنه سوخت.
۸) یادآوری نماز جمعهای که دختر و پسر دست در دست هم نماز خواندند و برخی از آنها با کفش قامت بستند.
۹) یادآوری حمایت دشمنانِ #امام و #انقلاب از جبهه ای که برخی مدعیان خط امام در رأس آن بودند و نتوانستند خود را بیرون بکشند.
۱۰) یادآوری عملکرد آقازاده فراری هاشمی رفسنجانی که بیش از دو سال به انگلیس پناهنده شده بود و دنبال راههای تحریم فلج کننده ایران بود. و الخ...
پ.ن: بی جهت نیست؛ برخی اشخاص و جریان ها، از یادآوریِ وقایعِ ۹ دی هراس دارند؛ چرا که خود جزء بوجود آورندگان #فتنه_۸۸ بوده و مُستبدانه و در لباس تزویر و روشنفکری، نقضِ #مردمسالاری نمودند.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
✍️ این روزها سالگردِ رحلتِ استادِ فقیدِ سعید آیت الله مصباح یزدی (رضوان الله علیه) و سالروزِ یوم الله ۹ دی می باشد. بعضا در گوشه و کنار، مجازی و حقیقی، قرائت های ضد و نقیضی از اندیشه های استاد مصباح، خاصتا اندیشه های سیاسی ایشان مطرح می گردد. از سویی دیگر؛ برخی عامدانه یا جاهلانه بی آنکه حتی درکِ درستی از اندیشه ی ایشان داشته باشند و یا آثار ایشان را مطالعه نموده باشند، قرائت های خلافِ واقعی را به ایشان نسبت می دهند. فی المثل می گویند: ایشان در نظر و اندیشه، شأن و جایگاهی برای مردم در حکومت قائل نیستند، یا اینکه ایشان انتخابات را زینتی می دانند و ... . از اینرو بر آن شدیم، با توجه به کُتُب ایشان و طی سلسله یادداشت هایی اجمالا اندیشه ی سیاسی این استادِ فقید را کوتاه بیان کرده و متقابلا اندیشه ی رهبران انقلاب را هم از نظر گذرانده و به تناسب ایامی که پیش رو داریم، در باب انتخابات هم سخن خواهیم گفت.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
لعنت بر تروریسم
لعنت بر حامیانِ تروریسم
لعنت بر تطهیرکنندگانِ تروریسم
#کرمان🖤
تأمُّلاتِ نظری
✍️ این روزها سالگردِ رحلتِ استادِ فقیدِ سعید آیت الله مصباح یزدی (رضوان الله علیه) و سالروزِ یوم الل
1_8629635215.pdf
306.4K
✍️ برای تحلیلِ "جایگاه و نقشِ مردم در حکومت اسلامی"، ابتدائا باید دانست؛ اساسا در نگاه اسلام، مشروعیتِ حکومت از سوی خداوند تعیین و مشخص می گردد و مردم صرفا در #تحقق و #استمرارِ حکومت است که می توانند ایفای نقش کنند. [دیدگاه های دیگری هم مطرح است]
پ.ن ۱: بنا بود از کتابِ حقوق و سیاست در قرآنِ مرحوم آیت الله مصباح یزدی -رحمه الله- دیدگاه ایشان در باب نقشِ مردم در حکومت اسلامی را به سمع و نظر برسانیم، لکن مقاله ای از جناب حجة الاسلام و المسلمين قاسم شبان نیا -عضو هیأت علمی موسسه امام- به دستم رسید که در باب همین مسأله می باشد، و تقدیم حضورتان می گردد. پیشنهادِ مطالعه ی مقاله ی مذکور را به دوستان می دهم؛ امید است با مطالعه ی مقاله ی حاضر، اجمالا با اندیشه های سیاسی آیت الله مصباح یزدی آشنا شده و البته برای فهمِ دقیق تر و عمیق ترِ اندیشه های سیاسیِ ایشان، اکیدا مطالعه ی دو کتابِ ذیل پیشنهاد می گردد:
۱) حقوق و سیاست در قرآن -دو جلدی-
۲) حکیمانه ترین حکومت
پ.ن ۲: بیانات امامین انقلاب در باب نقش مردم در حکومت اسلامی هم متعاقبا به سمع و نظر خواهد رسید.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
💢 شورای نگهبان بسیاری از ردصلاحیت شدهها را به انتخابات بازگرداند
🔹🔸 پیگیریهای تسنیم حاکی از این است که اکثر نمایندگان ردصلاحیت شده توسط هیئتهای اجرایی، از سوی هیئتهای نظارت استانی تایید صلاحیت شدند.
♦ با این حال طبق کسب اطلاع خبرنگار تسنیم صلاحیت احمدعلیرضابیگی نماینده تبریز در مجلس یازدهم از سوی هیئتهای نظارت استانی رد شده است.
♦ همچنین با وجود اینکه صلاحیت برخی نمایندگان استان اصفهان از جمله حسین میرزایی، عباس مقتدایی، زهرا شیخی مبارکه، سیدناصر موسوی لارگانی، سمیه محمودی از سوی هیئتهای اجرایی رد شده بود، پیگیری خبرنگار تسنیم حاکی از این است که صلاحیت تمامی نمایندگان این استان به جز رحمتالله فیروزی پوربادی برای انتخابات پیش رو تایید شده است.
🔰 پ.ن: مشارکت حداکثری در انتخابات آنگونه که باید محقق نخواهد شد، مگر آنکه از همه ی جریان های سیاسی نامزد انتخاباتی در انتخابات حضور داشته باشند. نفیِ افراد و جریان ها، بدونِ وجه عقلانیِ دقیق و صحیح، طبعا کاهش مشارکت را به دنبال خواهد داشت. این خبر اگر صحت داشته باشد، حرکت بسیار مثبتی است در جهتِ افزایش مشارکت.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari