هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌺 نامزد اصلح ریاست جمهوری از نظر رهبر انقلاب کیست؟
۱- معتقد به مبانی انقلاب باشد ۲- کارآمد باشد، شبوروز نشناسد، توان برای کار کردن داشته باشد
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردمی عید غدیر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم:
اصلح آن کسی است که در درجهی اول به مبانی این انقلاب و این نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد.
✏️ رئیس جمهور فقیدمان به معنای واقعی کلمه اعتقاد داشت؛ شهید خدمت رئیسی عزیز کاملاً محسوس بود با دل و جان و با اعتقاد حرکت میکند.
✏️ دوم اینکه کارآمد باشد. شب و روز نشناسد. دنبال کار باشد. توانایی داشته باشد برای کار کردن. از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.
✏️ توان کار و نشاط کار همراه با اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب این موجب صلاحیت است. وقتی این صلاحیت وجود داشت این آدمی با این خصوصیات میتواند از همهی ظرفیتهای کشور استفاده کند. ۱۴۰۳/۴/۵
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
تأمُّلاتِ نظری
🌺 نامزد اصلح ریاست جمهوری از نظر رهبر انقلاب کیست؟ ۱- معتقد به مبانی انقلاب باشد ۲- کارآمد باشد، شب
✍️🏼 با توجه به این دو ملاکِ اساسی برای تعیین نامزد اصلح، به نظر #دکتر_سعید_جلیلی هر دو ملاک رو در بالاترین مرتبه دارا هستند.
#اولا: ایشان از ابتدای انقلاب تاکنون بارها نظرا و عملا نشان داده اند که معتقد به مبانی انقلاب هستند. آیت الله مصباح می فرمودند: ایشان عمیقا به مبانی انقلاب معتقد است.
#ثانیا: کارآمدی ایشان مکررا اثبات شده است. از جمله اینکه از سال ۹۲ تاکنون ایشان با تیم کارشناسی خود و شبانه روزی در حوزه های مختلف به جهت مرتفع کردن مشکلات کشور مشغول تلاش علمی و عملی بوده اند و بدون هیچ چشم داشتی نتیجه ی این تحقیقات رو در اختیار دولت های مختلف خاصتا دولت سیزدهم قرار داده اند. بنابراین ایشان به لحظ کارآمدی و خستگی ناپذیری هم نمره عالی دریافت می کنند.
✍️🏼 از فرصت باقی مانده استفاده کنیم و از روستاها و شهرهای کوچک برای تبلیغ نامزد اصلح غفلت نکنیم؛ رقابت حساس و تنگاتنگ است. ان شاء الله بتوانیم در مرحله ی اول کار به نفع آقای جلیلی تمام شود.
به جهتِ ترویحِ روحِ #علامه_امینی -رضوان الله علیه- صاحبِ کتابِ شریف و عظیمِ #الغدیر، قرائت کنید سورة الفاتحة مع الإخلاص و الصلوات
تأمُّلاتِ نظری
✍️🏼 در صورتِ عدم اجماع در جبهه انقلاب، امکان دو مرحله ای شدنِ انتخابات بسیار بالاست. طبق ماده ۱۳ قان
اجماع منتفی شده است. امکان اینکه انتخابات دو مرحله ای شود بسیار زیاد است. امیدوارم خدای متعال قلب مردم رو جهت بده به سمتِ نامزدی که حقیقتا در امتدادِ دولت #شهید_رئیسی و اهداف انقلاب اسلامی حرکت می کند. دوستان از تخریب نامزدهای جبهه ی انقلاب خودداری شود و صرفا با گفتگوی منطقی دعوت به مشارکت حداکثری شود و نامزد مورد نظر خودتون رو تبلیغ بفرمایید.
مجددا عرض می کنم؛ رأی بنده با توجه به بررسی های صورت گرفته؛ #دکتر_سعید_جلیلی می باشد.
تأمُّلاتِ نظری
اجماع منتفی شده است. امکان اینکه انتخابات دو مرحله ای شود بسیار زیاد است. امیدوارم خدای متعال قلب مر
✍️🏼 ما مُصَمَّم ایستاده ایم. دکتر #سعید_جلیلی در بین نامزدهای جبهه ی انقلاب مجموعا یک سر و گردن بالاتر هستند. حجم آتشِ دشمنانِ خارجی و جاهلان داخلی بر روی ایشان مؤید این مطلب است. خطر بزرگ و اصلی؛ تداومِ دولت روحانی و عقب گرد به دهه ی سیاه ۹۰ است. از این فرصت باقی مانده برای معرفیِ #اصلح استفاده کافی و وافی رو ببریم.
🔻چرا جلیلی؟
🔸️برای دیپلماسی عزتمندانه
🔸️برای مبارزه با فساد و رفع تبعیض
🔸️برای تحقق عدالت و توجه به محرومین
🔸️برای ارتقاء و رشدِ فناوری و علم در کشور
🔸️برای حرکت در مسیر اهدافِ انقلاب اسلامی
🔸️برای تحقق و گفتمان سازیِ حکمرانیِ مردمی
#دکتر_سعید_جلیلی (کد انتخاباتی ۴۴)
#یک_جهان_فرصت_یک_ایران_جهش
@taammolatenazari
🔰 انقلابی ها توجه کنند!
✍️🏼 در کُنش گری های اجتماعی-سیاسیِ مان بایستی به گونه ای رفتار و گفتار و نوشتار کنیم که بر ارتقاءِ #فرهنگ_سیاسی و #اخلاق_سیاسی جامعه بیفزاید؛ نه اینکه خود، عاملِ به قهقرا بردنِ فرهنگ و اخلاقِ سیاسی باشیم. بیان و ترویجِ مطالب زرد و غیرمفید، علاوه بر اینکه #سواد_سیاسی مردم را افزایش نمی دهد، بلکه بر تنزلِ فرهنگ و اخلاق سیاسیِ جامعه می افزاید.
#تلنگر
@taammolatenazari
هدایت شده از تأمُّلاتِ نظری
سلسله یادداشت های اندیشه های اقتصادیِ #مکتب_تاریخی بعد از انتخابات مجددا از سر گرفته خواهد شد.
مشارکت در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۴۹ درصد بود. این دوره یحتمل مشارکت کمتر از دوره ی قبل است. بین ۴۰ تا ۴۵
✍️🏼 همانطور که سابقا عرض شد، انتخابات به احتمال بسیار زیاد به دور دوم کشیده خواهد شد. آنچه که مهم است و فارق از نتیجه ای که از صندوق ها خارج خواهد شد، مبارزه با #نئولیبرالیسم به اذن الله ادامه خواهد داشت.
🔰 چرا #مشارکت از دور قبل هم پایین تر شد؟
✍️🏼 لا اقل در دهه ی اخیر، اقتصاد؛ پاشنه آشیلِ حکمرانیِ مسئولین کشور بوده است. از اینرو، این گزاره ها سیاه نمایی نیست، بل واقعیتی است که باید پذیرفت و در پی رفع آن برآمد.
1️⃣ ناکارامدیِ مسئولین در تحققِ وعده های اقتصادی شان که مدام صحبت از بهبود وضع معیشت می کنند؛ اما تغییرِ مطلوبی حاصل نمی شود.
2️⃣ اجرای سیاست های اقتصادیِ #نئولیبرال که اگر تداوم پیدا کند؛ روز به روز وضعیت اقتصادی بد و بدتر خواهد شد.
🔰 راه حل:
🔸️ مبارزه و عزمِ جدی مسئولین با رویکردهای نئولیبرالی در اقتصاد که مهمترین شان بدین قرار است:
1️⃣ اجرای سیاست تثبیت نرخ ارز
2️⃣ اجرای دقیق پیمان سپاری ارزی
3️⃣ مقابله با آزادسازی قیمت ها خاصتا در بخشِ انرژی
4️⃣ عزم جدی برای دلارزدایی از اقتصاد
5️⃣ تقویت ارزش پول ملی و حاکمیت آن
6️⃣ توجه جدی به اصول اقتصادیِ قانون اساسی، خاصتا اصل ۴۳ بند دوم
@taammolatenazari
✅️ انتخابات به مرحلهٔ دوم رفت
🔻کل آرای شمارششده: ۲۴.۵۳۵.۱۸۵ رأی
🔸️مسعود پزشکیان: ۱۰.۴۱۵.۱۹۱ رأی
🔸سعید جلیلی: ۹.۴۷۳.۲۹۸ رأی
🔸️محمدباقر قالیباف: ۳.۳۸۳.۳۴۰ رأی
🔸مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶.۳۹۷ رأی
◽️مشارکت ۴۰ درصد
✍️🏼 بحمدالله تاکنون نامزدهای جبهه ی انقلاب بخوبی از دکتر جلیلی حمایت کردند. ان شاء الله طرفدارانِ نامزدها هم بدون تخریب و با رویکردی معقول، مشروع و اخلاق مدارانه، با حمایت حداکثری از #جبهه_انقلاب_اسلامی و برای روی کار آمدن جناب آقای جلیلی تلاش و هم افزایی داشته باشند، تا از شکل گیری و تداومِ #دولت_سوم_روحانی ممانعت به عمل آید.
#یک_جهان_فرصت_یک_ایران_جهش 🇮🇷
هدایت شده از اندیشکده قصد
گزارش اقتصادی شهید جمهور.pdf
6.35M
🔻گزارش اقتصادی #شهید_جمهور به مردم شریف ایران
گزارش عملکرد اقتصادی سه ساله دولت شهید رییسی با عملکرد اقتصادی سه سال پایانی دولت روحانی
#به_عقب_برنمیگردیم
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
🔻چرا «آری به جلیلی»؟ -۱
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. جلیلی، اهل نظرورزی و فهم و تحلیل است و نامسئولانه و خاماندیشانه، امور مردم را به دیگران – بهاصطلاح، کارشناسان – ارجاع نمیدهد و از خود، رفعتکلیف نمیکند. او با «طرح» و «برنامه» و «نقشه» و «راهحل» به میدان انتخابشدن است و ذهنش و دستش از راهکار و نسخۀ علاج، تهی نیست. او همچون پزشکیان، در «نقطۀ صفر» قرار ندارد و نمیخواهد تازه پس از انتخابشدن، به سراغ کارشناسان برود و راهچاره را بیابد. او این راهها را در طول دهۀ گذشته رفته و مسألهها و گرهها و چالشها را شناخته، و نظریهها و نسخهها و مسیرها را به محک تجربه نهاده است. او در دولت رئیسی، سایهنشین بود، اما بود؛ در همانجا، نسخهها را بهصورت تدریجی و تکهتکه، ارائه کرد و کارآمدی و کارآیی آنها را سنجید. پس او، از نظر «رسمی» در سایه بوده، وگرنه در «عمل»، میدان و تجربه و عینیّت را درک کرده است. اما پزشکیان، هیچ در دست ندارد؛ جز خطابهخوانیهای کلّی و شعاری و کلاسی و انتزاعی. ذهن او، هنوز با مسألهها و واقعیّتها درگیر نشده و او در مرحلۀ «پیشادولتمردی» قرار دارد؛ یعنی در مرحلۀ جنینی است و چهبسا هیچگاه متولّد نشود؛ چه رسد به اینکه وی را بالغ و رشدیافته بدانیم. جلیلی، سالها خود را برای این معرکه، ساخته و آماده کرده و میداند که چه میخواهد و چه نمیخواهد.
[دوّم]. جلیلی، خودش است و جمعی از اصحاب عقلانیّت و فکر و مطالعه و تدبیر و اجرا و اقدام. او سیاستزده نیست و در جناحها و حزبها، آشیانه نکرده است، بلکه مستقل از نیروهای سیاسی، خویش را برای مدیریّت کلان، ساخته است. به عبارت دیگر، «خودساخته» و «خودبنیاد» است و نان کفایت و کاردانیاش را میخورد. اما پزشکیان، «دنبالۀ اصلاحات» و «امتداد اعتدال» است و از این و از آن، وام میگیرد و تا کاستیها و ضعفهای عیانِ خویش را بپوشاند. در ستاد و حامیان جلیلی، جوانانِ مؤمنِ انقلابی و دانشجویانِ آزاداندیش و نخبگانِ متعهد و پیرانِ باتجربه و عقلای عاقبتاندیش قرار دارند، اما در جریان پزشکیان، اصحاب قدرت و متنفّذانِ سرمایهسالار و سیاستبازانِ کهنهکار به چشم میخورند که بدنام و بدسابقه هستند. بخش زیادی از مردم، از مناسبات و معادلات قدرت، بیخبرند و نمیدانند که در پشتصحنۀ این نمایش، چه میگذرد، و اگر میدانستند، از قدرتگیری کسی چون پزشکیان میهراسیدند. آنان که باید حقایق پنهان را به جامعه میگفتند و علّتها و ریشهها را با جامعه در میان میگذاشتند، سکوت کردند. اما امروز، باید نشان داد که ائتلافِ پیرامون پژشکیان، «اتئلاف ثروت و قدرت» است. در مقابل، جلیلی که اندک تبلیغی دارد، هزینهاش را از مردم خواسته و به آنها نیز گزارش داده است. او نه کیسۀ پُر زر و سیم دارد و برای قدرت، کیسه دوخته؛ و نه در آینده، به کسی اجازه خواهد داد که در دولتش، دکانداری و کاسبی کند.
[سوّم]. جلیلی، «خویشتنِ حقیقی»اش را عرضه کرده است؛ دروغ نمیگوید و تظاهر نمیکند و در پی عوامفریبی نیست. هرچه هست، همان است که میبینید. لایۀ پنهان و سخن نهان ندارد و نمیخواهد پس از ریاستجمهوری، چهرۀ واقعیاش را آشکار کند؛ چون هماینک، همۀ واقعیّت و باطن و قصد خودش را در معرض انتخاب و ارادۀ مردم قرار داده است. سیاستمدار است، اما سیاسیکاری نمیکند و با خدعه و نیرنگ، مردم را اغفال نمیکند. یکرنگ و یکرو و بیپیرایه است و کاسهای زیر نیمکاسۀ او نیست. اما پزشکیان، مسیر صداقت و راستی را در پیش نگرفته است؛ به رهبر انقلاب و سیاستهای کلّیِ ایشان ارجاع میدهد، اما هم سخنانی میگوید که در تضاد آشکار با ایشان است و هم با کسانی مینشیند و مصاحبت میکند که اصحاب فتنه و استحاله و توطئه و ساختارشکنی هستند. نمیتوان پذیرفت که نمیداند و دچار «تناقض ناآگاهانه» شده، بلکه باید گفت او در پی «بازیسازیِ سیاسی» است و در انتخابات، «دکانِ دونبش» گشوده است. اما پس از انتخابات، خودِ واقعیاش را آشکار میسازد و میکوشد و با ارجاعدهی به رأی مردم، پرچم مخالفت و تقابل و اصطکاک بلند کند و موضع خودش را بر کرسی بنشاند. او با صراحت، موضعاش را دربارۀ فتنه و اغتشاش و کنشگران اصلی آنها نمیگوید و اغلب، میانه را میگیرد تا در این مرحله، گزند نبیند، اما آن هنگام که در قدرت، تثبیت شد، تعارف و مماشات را کنار میگذارد و به آن سو میغلتد. او «سیاست» نمیداند – همچنان که هیچچیز جز طبابت نمیداند و ذهنش ابتدایی و ساده است – اما «سیاسیکاری» و «سیاستبازی» را میداند و میکوشد با وسطنشینی و مبهمگویی، از این مرحله عبور کند.
@taammolatenazari
تأمُّلاتِ نظری
#نه_به_نئولیبرالیسم #نه_به_کارشناسان_مکتب_گران
ما به طرح وان جناب دکتر جلیلی هم همین اشکال رو داریم. انصاف حکم می کند که به هر دو تذکر دهیم.
لکن، در مجموع جناب جلیلی رو شخصی کارآمد برای ریاست جمهوری می دانیم، و معتقدیم اگر بر مسند ریاست جمهوری بنشینند حتما به سخنان دغدغه مندان در باب #گران_سازی_انرژی گوش فرا خواهند داد. ان شاء الله
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«بازنگری در طرح وان و مخالفت دکتر جلیلی با افزایش قیمت بنزین»
طرح وان، مبتنی بر یک رابطه تنظیمگری به منظور توزیع همگانی حاملهای انرژی مقید به دو اصل تقویت ریال و تقویت قدرت خریدمردم است.
یعنی اساسا این فرمول زمانی عملیاتی میشود که اثر تورمی یا اثر کاهش ارزش ریال نداشته باشد. لذا این تصور که بنای آن بر تغییر قیمت است، منتفی است.
این بازنگری در طرح وان، آن را به طرحی کارآمد و پیشران در اقتصاد تبدیل میکند.
در این بازطراحی، نرخ انرژی به جای وابستگی به ارز خارجی و نرخهای جهانی به حکمرانی ریال و تقویت ارزش پول ملی گره میخورد و بدون افزایش قیمت بنزین، آثار تورمی نخواهد داشت.
#فوری_و_مهم
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
✍️🏼 برای بنده شخصا آن چیزی که ابتدائا اهمیت داره، #مشارکت_حداکثری در انتخابات است و بعد انتخاب شخص اصلح. مشارکت بالا، در مجموع به نفع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایرانه. درک این مسأله برای خیلی ها شاید دشوار باشه.
امروز صبح برای دومین بار مجددا میز گردِ اقتصادیِ دکتر #سعید_جلیلی رو با دقت مشاهده کردم. حقیقتا سطح سواد و مطالعات اقتصادی و اشراف ایشان نسبت به موضوعاتِ اقتصاد کلان در مقابلِ سایر نامزدها خاصتا مسعود پزشکیان بسیار بسیار بالا بود.
از نوع پرسش و پاسخ ها و ری اکشن های کارشناسان و دکتر جلیلی، بیننده متوجه اشراف و تسلط ایشان نسبت به موضوعات و مسائل اقتصادی در سطح قابل قبولی می شود.
شخصا معتقدم؛ با حضور ایشان در مسند ریاست جمهوری، نظم و انضباط جدیدی بر اقتصاد ایران حاکم خواهد شد.
پ.ن: پرسش های کارشناسان؛ آقایان بحرینی، دانش جعفری و آل اسحاق ناظر به موضوعِ #ارزش_پول_ملی و چگونگی تقویت آن، دیدگاه های موجود در مورد #ارز و بازار مربوط به آن، استقلال بانک مرکزی، چگونگی رسیدن به رشد ۸ درصدی ای که در برنامه هفتم آمده است و سائر مسائل بود. کسانی که مطالعات اقتصادی دارند به خوبی اشراف یا عدم اشراف نامزدهای انتخاباتی را متوجه می شوند.
@taammolatenazari