🔴دادستان شهرستان تاکستان از دستگیری فرد هتاکی خبر داد که در دسته عزاداری سیدالشهدا با قرائت شعری باعث تشویش اذهان، تأمین خوراک رسانه های ضد انقلاب و وهن عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) شده بود.
صمدی #دادستان تاکستان قزوین گفت:
فردی که در دسته عزاداری سیدالشهدا با قرائت شعری باعث تشویش اذهان، تامین خوراک رسانه های ضد انقلاب و وهن عزاداری اباعبدالله الحسین علیه السلام شده بود با دستور قضایی #بازداشت_شد.
وی با بیان اینکه پروندهای در یکی از شعب دادسرای تاکستان برای فرد هتاک تشکیل شده است، گفت:
دستگاههای نظارتی رصد و شناسایی مجرمان و متخلفان در فضای مجازی و حقیقی را دستور کار دارند و با متخلفان و مجرمان با #اشد_مجازات برخورد قاطع قضایی انجام میشود.
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴📣هشدار!
قابل توجه #علمای_حوزه_علمیه،
#فرماندهی_سپاه،
#فرماندهی_نیروی_انتظام،
ستاد امر به بمعروف و نهی از منکر،
نمایندگان #مجلس_انقلابی
و بالاخره #همه #دلسوزان_انقلاب
⁉️⁉️⁉️آیا ترک قوانین موجود و تفسیر عملی لایحه عفاف و حجاب کاهش اقتدار پلیس نیست؟
برای جواب این سوال، لطفاً این فیلم را ببینید
🔻وقتی به پلیس، اجازه جلوگیری از #جرم_مشهود را ندهی و وقتی او را در حد عکاس و فیلمبردار تنزل می دهی، در حقیقت به حیثیت و اقتدار او ضربه زده ای.
او را در برابر بی بند و بار #خلع_سلاح کرده ای و به بی بند و بار#جرات و #جسارت داده ای.
⚠️ متاسفانه نتیجه ترک اعمال قوانین موجود و اهمال قانون و معطل کردن مقابله با هنجارشکنان و مرتکبین اعمال مجرمانه و حرام شرعی به تصویب لایحه حجاب، اقتدار پلیس و نیروهای آمر به معروف و ناهی از منکر و ضابطان خاص و عام را آسیب می رساند و عملاً زمینه را برای تجری و جسارت عناصر قانون شکن و ناقض احکام شرعی و مرتکبین افعال حرام فراهم می سازد
آیا علمای حوزه از پشت صحنه مسایل آگاه اند؟
آیا فرماندهی پلیس از نتیجه عملی کاهش اقتدار پلیس اطلاع دارد؟
آیا فرماندهی سپاه که وظیفه علی الاطلاق نگهبانی از دستاوردهای انقلاب اسلامی و مهمترین آن نظام اسلامی را طبق اصل ۱۵۰ برعهده دارد متوجه عواقب سرنوشت ساز این لایحه هست؟
📣#هشدار
⭕️#لایحه_عفاف و حجاب اگر با #وضعیت_فعلی تصویب شود #عواقب #جبران_ناپذیری دارد.
#اقتدار_پلیس و ضابطان و آمران به معروف و نیروهای مردمی را نشکنید.
#اعمال_حاکمیت لازمه تحقق ارزش ها است.
#عدول_از_حجاب_شرعی_ممنوع
#شکستن_اقتدار_نظام_ممنوع
#تکرار_مشروطیت_ممنوع
هدایت شده از تاملات حقوقی
❇️مجموعه قوانین و مقررات عفاف و حجاب
✍تالیف حجت الاسلام والمسلمین علیرضا فجری، /۱۳۹۱/
۲۷۲ ص
⭕️انتشارات خرسندی، تهران خیابان ۱۲فروردین
تلفن
۰۲۱۶۶۴۹۰۵۸۴
#قوانین_موجود
#خلأ_قانون_نداریم
🔴یادداشت روشنگرانه حقوق دان و قاضی برجسته دیوان عالی کشور و معاون دادستان کل کشور درباره لایحه عفاف و حجاب👇👇
⁉️چرا تهیه کنندگان لایحه عفاف و حجاب تمام قوانین جاری و اصول حقوقی مربوط به #برخورد_با_جرم_مشهود_را_زیر_پا_گذاشته و #پلیس_را_در_حد_عکاس_و_فیلمبردار_تنزل_دادهاند! اگر جرم کشف حجاب در انظار عمومی یک جرم مشهود است که هست، بر اساس اصول حقوقی و مقررات آیین دادرسی کیفری که حدود ۱۰۰ سال است در کشور ما اجرا میشود، #ضابط_مکلف_است متهمی را که در انظار عمومی مرتکب جرم میشود بلافاصله #دستگیر و به مرجع قضایی اعزام نماید.
✅به موجب ماده ۴ «قانون نحوه رسيدگي به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهائي كه استفاده از آنها در ملاء عام خلاف شرع است و يا عفت عمومي را جريحه دار مي كند» #پلیس_مکلف_است كساني را كه در انظار عمومي #وضع_پوشيدن_لباس_و_آرايش آنان #خلاف_شرع و يا موجب #ترويج_فساد و يا #هتك_عفت_عمومي باشد، #توقيف کنند و بلافاصله به مراجع قضایی اعزام نمایند تا خارج از نوبت به #جرم آنها رسیدگی شود.
✅#جای_تعجب_است که چرا اعضای محترم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی که اکثر آنها جزء نمایندگان انقلابی و ولایی هستند، در این موقعیت که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام توان خود را صرف ترویج بیحجابی در جامعه نمودهاند، با تصویب ماده ۶۲ لایحه عفاف و حجاب گامی استوار در راستای #نسخ_قوانین_محکم_و_لازم_الاجرای_فعلی و #جایگزینی_آن_با_قوانین_ضعیف برداشتهاند ؟؟؟
✅#عدم_برخورد_فوری_پلیس با مرتکبان جرم کشف حجاب و موکول کردن آن به تصویربرداری توسط پلیس و شناسایی متهم از طریق سامانه ثبت احوال در واقع به معنای #لوث_کردن_مبارزه با این جرم است.
📣باید به نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی متذکر شد که رعایت مقررات حجاب و عفاف در جامعه جزء ارزشهای والای اسلامی، انسانی و اخلاقی است که شهدای زیادی در ایران اسلامی جان خود را برای آن نثار کرده اند، #نگذارید_خون_شهدا_پایمال_شود. باید انقلابی عمل کرد و محافظه کاری را کنار گذاشت. به قول معروف «شتر سواری دولا دولا نمیشود.
@khoramaabaadi
⭕️متن کامل در زیر
https://eitaa.com/taamolhoghooghi/15455
هدایت شده از عبدالصمد خرمآبادی
بسم الله الرحمن الرحیم
نقدی بر آخرین نسخه لایحه عفاف و حجاب مصوب ۱۴۰۲/۵/۲ کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ایران. قسمت اول:
1️⃣ به موجب ماده ۶۲ لایحه عفاف و حجاب که آخرین نسخه آن در تاریخ ۱۴۰۲/۵/۲ به تصویب اعضای محترم کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی رسیده است، مامورین انتظامی فقط در مواردی که متهان جرائم حوزه عفاف و حجاب مرتکب جرم برهنگی و یا نیمه برهنگی شوند و یا اینکه متعرض بانوان محجبه شوند حق دستگیری و بازداشت متهم را دارند و در سایر موارد که متهم با سر برهنه یا لباسهای بسیار زننده و خلاف شرع در انظار، اماکن و معابر عمومی حاضر میشود، صرفاً باید تصویربرداری نمایند و تصویر را به مراجع قضایی ارسال کنند تا از آن طریق احضار شوند.
2️⃣ مشخص نیست که چرا تهیه کنندگان لایحه عفاف و حجاب تمام قوانین جاری و اصول حقوقی مربوط به برخورد با جرم مشهود را زیر پا گذاشته و پلیس را در حد عکاس و فیلمبردار تنزل دادهاند! اگر جرم کشف حجاب در انظار عمومی یک جرم مشهود است که هست، بر اساس اصول حقوقی و مقررات آیین دادرسی کیفری که حدود ۱۰۰ سال است در کشور ما اجرا میشود، ضابط مکلف است متهمی را که در انظار عمومی مرتکب جرم میشود بلافاصله دستگیر و به مرجع قضایی اعزام نماید.
3️⃣ علاوه بر اصول حقوقی و مقررات فوق الذکر در حال حاضر به موجب ماده ۴ «قانون نحوه رسيدگي به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهائي كه استفاده از آنها در ملاء عام خلاف شرع است و يا عفت عمومي را جريحه دار مي كند» پلیس مکلف است كساني را كه در انظار عمومي وضع پوشيدن لباس و آرايش آنان خلاف شرع و يا موجب ترويج فساد و يا هتك عفت عمومي باشد، توقيف کنند و بلافاصله به مراجع قضایی اعزام نمایند تا خارج از نوبت به جرم آنها رسیدگی شود.
4️⃣ جای تعجب است که چرا اعضای محترم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی که اکثر آنها جزء نمایندگان انقلابی و ولایی هستند، در این موقعیت که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام توان خود را صرف ترویج بیحجابی در جامعه نمودهاند، با تصویب ماده ۶۲ لایحه عفاف و حجاب گامی استور در راستای نسخ قوانین محکم و لازم الاجرای فعلی و جایگزینی آن با قوانین ضعیف برداشتهاند ؟؟؟
5️⃣ عدم برخورد فوری پلیس با مرتکبان جرم کشف حجاب و موکول کردن آن به تصویربرداری توسط پلیس و شناسایی متهم از طریق سامانه ثبت احوال در واقع به معنای لوث کردن مبارزه با این جرم است. چرا که اولا بسیاری از متهمان شناسایی نمیشوند و اگر شناسایی شوند ممکن است آدرس خود را تغییر داده باشند در مواردی هم که شناسایی و حا ضر میشوند، بعد از شناسایی اعلام میکنند که تصویر متعلق به آنها نیست و قاضی مجبور است امر را به کارشناس ارجاع نماید و این رسیدگی که میشد آن را یک روزه تمام کرد ماهها به طول میانجامد و در نهایت ممکن است به نتیجه هم نرسد.
6️⃣ باید به نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی متذکر شد که رعایت مقررات حجاب و عفاف در جامعه جزء ارزشهای والای اسلامی، انسانی و اخلاقی است که شهدای زیادی در ایران اسلامی جان خود را برای آن نثار کرده اند، نگذارید خون شهدا پایمال شود. باید انقلابی عمل کرد و محافظه کاری را کنار گذاشت. به قول معروف «شتر سواری دولا دولا نمیشود.
🔷🔶🔷
عبدالصمد خرم آبادی
@khoramaabaadi
🔴یادداشت روشنگرانه حقوق دان و قاضی برجسته دیوان عالی کشور و معاون دادستان کل کشور درباره لایحه عفاف و حجاب👇👇
هدایت شده از عبدالصمد خرمآبادی
بسم الله الرحمن الرحیم
وظایف ضابطان دادگستری و قوه قضاییه در برخورد با جرم کشف حجاب
✅ جرم «کشف حجاب» یکی از جرائم مشهود است و ماموران انتظامی مکلفند در اجرای تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی ۱۳۷۵ و قسمت اخیر ماده ۴۴ قانون آیین دادرسی کیفری مرتکبان جرایم مشهود را دستگیر و جهت اعمال مجازات به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی نمایند. اخیراً طی بخشنامهای از سوی دادستانی کل کشور به پلیس دستور داده شده است در سراسر کشور با قاطعیت با جرم کشف حجاب برخورد نماید.
✅ در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضاییه و دادستان محترم کل کشور به دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر کشور نیز اعلام شده است که در اجرای ماده ۳۲ قانون آیین دادرسی بر اقدامات ضابطان در زمینه برخورد با جرم کشف حجاب نظارت نموده و در اجرای ماده ۱۱ و بند (پ) ماده ۲۳۵ قانون مذکور از روسای دادگاه ها بخواهند علاوه بر جزای نقدی مرتکبان جرم کشف حجاب را به مجازات های تکمیلی و تبعی نیز محکوم کنند و به روسای کل دادگستری سراسر کشور نیز اعلام شده است به قید فوریت برنامه ریزی لازم را برای برخورد جدی و بازدارنده با جرم کشف حجاب به عمل آورند.
✅ مجازات اصلی جرم کشف حجاب به موجب تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵، ده روز تا دو ماه حبس می باشد. اما از آنجا که در اجرای سایر مقررات مجازات حبس کمتر از سه ماه الزاما باید تبدیل به مجازات جایگزین حبس شود، با در نظر گرفتن مواد ۲۳، ۲۶، ۶۵ و ۸۷ قانون مجازات اسلامی دادگاه ها می توانند کسانی را که مرتکب جرم کشف حجاب می شوند علاوه بر محکومیت به پرداخت جزای نقدی به تحمل یک یا چند مورد از مجازات های تبعی و تکمیلی مانند تبعید، منع از اشتغال به حرفه یا کار معین، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، منع از خروج از کشور ،الزام به انحام خدمات عمومی رایگان ، منع از عضویت در احزاب، گروهها و دستجات سیاسی یا اجتماعی، توقیف وسایل دخیل در ارتکاب جرم ( مانند بستن محل کسب و توقیف وسیله نقلیه، توقیف رسانه) ، الزام به یادگیری حرفه، شغل یا کار معین و... چ محکوم نماید.
✅ مجازات جرم کشف حجاب از جمله مجازات های درجه ۸ است، بنابراین به موجب مواد ۳۴۰ و ۴۲۷ قانون آیین دادرسی کیفری به این جرم مستقیما در دادگاه کیفری دو رسیدگی می شود و رای دادگاه قطعی و غیر قابل تجدید نظر میباشد.
✅ مجازات جرم تشویق و ترغیب دیگران به کشف حجاب بسیار سنگین تر از جرم کشف حجاب است، چرا که تشویق و ترغیب به کشف حجاب یکی از مصادیق بارز تشویق به فساد محسوب میشود و مجازات تشویق به فساد به موجب بند (ب) ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی یک تا ده سال حبس می باشد بنابراین دادگاه ها مکلفند کسانی را به هر طریق دیگران را ترغیب به کشف حجاب می نمایند به مجازات فوق الذکر محکوم کنند.
🔷🔶🔷
عبدالصمد خرم آبادی معاون دادستان کل در امور نظارت بر دادسراها و ضابطین سراسر کشور
@khoramaabaadi
هدایت شده از توییتر انقلابی
نقد ما به مشکلات سرجاش اما انصاف حکم میکنه اینم بگیم دیگه
تا تیر ماه امسال کلی بدهی (۲۷۰هزار میلیارد تومن) از بدهی قبلی رو پاک کرده. یکی از دلایلی که اثر کارهای خوبش سر سفرههای مردم نمیاد، همین جبران عقب افتادگیهای قبلیه!
🗣MhrnRjbiFan
@twtenghelabi