هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
⭕️کتابی خواندنی و استدلالی درباره فلسطین مظلوم بویژه برای پژوهشگران
📚فلسطین و حقوق بین الملل
نویسنده: هنری کتان
مترجم: غلامرضا فدائی عراقی
ناشر: امیر کبیر
تعداد صفحه: 310
📣#دفاع_از_مظلوم، سواد و تخصص نیاز ندارد، #انسانیت و شرف می خواهد.
#طوفان_الاقصی
#فلسطین_مظلوم
🌷برای پیروزی فلسطینیان مظلوم بر دشمن صهیونیستی و شادی روح مطهر شهدا صلوات🌷
🌷✊🇵🇸🌷
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #واکنش_ما و شما در قبال جنایات رژیم اشغالگر کودک کش صهیونیستی چیست؟
به #نکته_ای_قرآنی در این باره دقت کنیم بعد ببینید دیدگاه ما درباره مردم مظلوم غزه باز یکسان باقی می ماند.
سکوت ما یعنی رضایت ما به جنایت های رژیم جعلی و نامشروعی که برخلاف حقوق بین الملل و تنها با #قطعنامه_تقسیم سازمان ملل ایجاد شده است.
📣«مَنْ رَضِيَ شَيْئاً كَانَ كَمَنْ أَتَاهُ»
هر کس به فعل کسی راضی باشد مثل کسی است که آن کار را انجام داده است. این مضمون در روایات متعدد با سند معتبر ذکر شده است و از نظر فقهی هم قابل التزام است.
📣#دفاع_از_مظلوم، سواد و تخصص نیاز ندارد، #انسانیت و شرف می خواهد.
#طوفان_الاقصی
#فلسطین_مظلوم
🌷برای پیروزی فلسطینیان مظلوم بر دشمن صهیونیستی و شادی روح مطهر شهدا صلوات🌷
🌷✊🇵🇸🌷
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
⭕️سردار فدوی در جمع دانشجویان و عاشقان مبارزه با رژیم اشغالگر قدس در مسجد دانشگاه تهران:
هیچگاه جبهه باطل پیروز نمی شود.
ما باید در جبهه حق و حزب خدا باشیم.
گام های بعدی حتما موفق تر خواهد بود.
آمریکایی های خبیث و شیطان برای نفع خودشان اسرائیل را ایجاد کردند تا هر وقت خواستند آن را فدای خود کنند.
لذا یادتان باشد شیطان بزرگ آمریکا است.
سخنرانی ایشان مکرراً با فریاد پرشور مرگ بر آمریکای دانشجویان مواجه شد.
#مرگ_بر_آمریکا
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴طوفان الاقصی آغازی بر یک پایان
✍محمد علی لیالی - هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی
أذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ
به كسانی كه جنگ بر آنان تحمیل گردیده، اجازه جهاد داده شده است؛ چرا كه مورد ستم قرار گرفتهاند؛ و خدا بر یاری آنها تواناست . حج 39
قصه یهود و بنی اسراییل یکی از مهم ترین گزاره ها و گزارش های خداوند در قرآن کریم است
در قرآن، ماجرای بنی اسراییل و یهود در بیش از 40 بار گزارش شده است .
بنی اسراییل ( فرزندان اسراییل ) ، به حضرت یعقوب و فرزندان حضرت یعقوب اشاره دارد ( به غیر از یوسف و بنیامین ) . برخی هم معتقدند بنی اسراییل فرزندان لاوی از فرزندان یعقوب نبی هستند .
در قرآن از ویژگی های بنی اسراییل زیاد سخن گفته شده است و خداوند نعمت های بسیار و دستورات بسیاری به بنی اسراییل داده بود . مائده ، آیه۲۰ ، بقره ، آیه۴۰. و دیگر آیات .
بنی اسراییل چه کردند که مورد مذمت خداوند قرار گرفتند ؟ . قرآن از بنی اسراییل به نافرمانی پیامبران و اسراف و شرک و فساد بر روی زمین و.....یاد می کند . ( مکارم شیرازی، تفسیر نمونه، ج۱، ص۲۷۶- ۲۷۷. ).
از موسی پیامبر تا عیسی پیامبر در حدود 600 پیامبر از بنی اسراییل برخواستند که قوم بنی اسراییل با آنان به مخالفت پرداختند . معروف ترین پیامبران بنی اسراییل که قرآن از آنان نام برده است ، عبارتند از : یعقوب ، یوسف ، یوشع ، هارون ، داود ، سلیمان ، یونس ، الیاس ، عزیر ، زکریا .
بین یهود و بنی اسراییل تفاوت وجود دارد . یهود پیروان حضرت موسی و بنی اسراییل ،پیروان یعقوب ( اسراییل ) پیامبر بودند .
ماجرای موسی و قوم موسی و بنی اسراییل و فرعون و فرعونیان و نجات بنی اسراییل و بازگشت به مصر و کنعان، از قصص قر آنی است . اعراف ، آیات ۱۰۳ تا ۱۲۱ .
ماجران کنعان ( سرزمین مبارک ) و بازگشت بنی اسراییل به کنعان ( اورشلیم و قدس و بیت المقدس ) از قصص تاریخی قرآن است . انبیاء ، آیه۷۱.
فلسطین ، همان و یا بخشی از کنعان و اورشلیم است که قرآن سرزمین قدس ( کنعان ، اورشلیم ) را مبارک می داند. اسراء 1. اما چرا در این سرزمین که در ساحل دریا است ، قحطی و خشکسالی ( قحطی کنعان ) اتفاق افتاد محل بحث و گفتگو است .
ماجرای قدرت و اقتدار بنی اسراییل ، و زوال قدرت و اقتدار بنی اسراییل و تبعید و بازگشت یهود و بنی اسراییل هم در قرآن مورد توجه قرار گرفت . قرآن کریم ، سوره اسرا .
اوج قدرت یهود و بنی اسراییل به قدرت و اقتدار سلیمان نبی بر می گردد . ماجرای حضرت سلیمان بارها در قرآن اشاره شده است . نام آن حضرت هفده بار در قرآن در سوره های: بقره، نساء، انعام، انبیاء، نمل، سبا و ص آمده است.
یهود به دنبال احیای قدرت بنی اسراییل و ملک سلیمان است . بازگشت به ملک سلیمان هم اورشلیم و کنعان و بیت المقدس می خواهد و هم احیای معبد سلیمان دراورشلیم ( قدس و بیت المقدس ) .
یهود هر گاه قصد بازگشت و احیای قدرت ملک سلیمان، در اورشلیم و کنعان و بیت المقدس را داشت شکست خورد .
از سال های پایانی قرن 19 ( 1880 ) و اولین موج مهاجرت یهودیان به فلسطین تحت فرمانروایی عثمانی، در سال ۱۸۸۱ و بیانیه تئودور هرتزل، روزنامهنگار اتریشی- مجارستانی به عنوان بنیانگذار صهیونیسم سیاسی و دولت یهود در سال 1896 و زمینه های تشکیل دولت یهود در تل آویو از سال 1900 و تا سال ۱۹۱۷، در خلال جنگ جهانی اول، و بیانیه آرتور بالفور، وزیر امور خارجه بریتانیا، و بیانیه بالفور برای لرد روچیلد، رهبر جامعه یهودیان بریتانیا و اعلام قصد بریتانیا ( انگلستان ) برای تاسیس یک " خانه ملی " یهودی ، در فلسطین و بحث تشکیل دولت یهود و سیر مهاجرت یهودیان از سراسر جهان ( بخصوص اروپای شرقی ) به فلسطین موافقت ها و مخالفت ها و مباحث بسیاری مطرح شد .
در دوران جنگ جهانی اول و تسلط انگلستان بر حکومت عثمانی ( فلسطین ) زمزمه های بازگشت یهود و تشکیل دولت یهود در کنعان و اورشلیم ( بیت المقدس و فلسطین ) شدت گرفت از اعلامیه بالفور تا تاسیس کشور اسراییل ( فرزندان یعقوب و بنی اسراییل ) سالها طول کشید .
در سال 1948 و پس از پایان جنگ جهانی دوم کشور اسراییل تاسیس شد و سازمان ملل این کشور را به رسمیت شناخت .
از سال 1948 تا 1979 ( پیروزی انقلاب اسلامی ایران ) جنگهای بسیاری بین اعراب ( ساکن فلسطین و کشور های عربی مصر ، سوریه ، اردن و.. ) و دولت یهود و اسراییل در فلسطین اشغالی ، اتفاق افتاد که در تمام این جنگها کشورهای عربی و دنیای عرب شکست سختی را متحمل شدند .
پس از 1979 ( 1357 ) و پیروزی انقلاب اسلامی ، اندیشه آزادی قدس و نابودی غده سرطانی اسراییل و راهپیمایی روز قدس ، سبب بیداری جهان اسلام گردید.
⭕️صفحه ۱/ ادامه در صفحه ۲
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
❇️صفحه ۲
تفکر آزادی قدس و حمایت از مردم فلسطین سبب پیدایش جریان های انتفاضه در درون سرزمین های اشغالی و جریان های جهادی گردید .
از سال 1990 ، دو جریان مقاومت و پایداری برای آزادی فلسطین و قدس و جریان عربی صلح و قراردادهای صلح ( از کمپ دیوید تا اسلو و تا طرح معامله قرن و... ) در موازی هم حرکت کردند اما روز به روز، اندیشه صلح با اسراییل به حاشیه رفت و شکست خورد اما اندیشه جریان مقاومت و انتفاضه قوت گرفت .
اندیشه مقاومت از سال 2000 و با جنگ های 33 روزه حزب الله لبنان ، جنگ های شش روزه در غزه و حماس و.... با رژیم صهیونیستی ، شدت گرفت و جریان مقاومت از انتفاضه سنگ به انتفاضه موشک رسید .
امروز جریان مقاومت محدود به جنبش حماس و جنبش جهاد اسلامی و... در فلسطین نیست. حزب الله ( در لبنان ) و جریان های مقاومت در سوریه ، عراق ، انصارالله ( در یمن ) و جمهوری اسلامی ایران ، و در نهایت مردم و ملت های جهان اسلام ، پشتیبان جریانهای مقاومت و انتفاضه فلسطین در غزه و فلسطین و جریان انتفاضه در درون سرزمین های اشغالی در کرانه باختری هستند .
در هیچ دورانی جریان مقاومت همانند امروز، از قدرت و پشتیبانی و حمایت مردمی در جهان اسلام و کشورهای غیر اسلامی برخوردار نبود چنانکه در هیچ دورانی هم رژیم صهیونیستی همانند امروز احساس ،ضعف و شکست و تحقیر و تنهایی نداشت .
سال ۱۳۹۴ ، رهبرمعظم انقلاب اسلامی ، با جمله «اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید» پیشبینی فروپاشی رژیم اسرائیل را مطرح کردند .
«بعد از اتمام این مذاکراتِ هستهای، شنیدم صهیونیستها گفتند فعلاً با این مذاکراتی که شد، تا ۲۵ سال از دغدغهی ایران آسودهایم؛ بعد از ۲۵ سال فکرش را می کنیم. بنده در جواب عرض میکنم اوّلاً شما ۲۵ سال آینده را نخواهید دید. انشاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت؛ ثانیاً در همین مدّت هم روحیّهی اسلامیِ مبارز و حماسی و جهادی، یک لحظه صهیونیستها را راحت نخواهد گذاشت؛ این را بدانند» ۹۴/۶/۱۸
با توجه به تحولات اخیر و جنگ سیف القدس و طوفان الاقصی ، سرعت و روند تحولات در سرزمینهای اشغالی، آنقدر شتاب گرفته که شاید بتوان حدس زد، این فروپاشی، خیلی زودتر از اینها رخ خواهد داد. البته مشکلات داخلی و بحران های داخلی رژیم صهیونیستی به این پایان شدت خواهد بخشید .
امروز برای رژیم صهیونیستی آغاز یک پایان و آغاز فروپاشی از درون و از بیرون است .
أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُمْ مَثَلُ الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلِكُمْ مَسَّتْهُمُ الْبَأْسَاءُ وَالضَّرَّاءُ وَزُلْزِلُوا حَتَّى يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتَى نَصْرُ اللَّهِ أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ
آیا گمان کردهاید که به بهشت داخل شوید بدون امتحاناتی که پیش از شما بر گذشتگان آمد؟ که بر آنان رنج و سختیها رسید و همواره پریشان خاطر و هراسان بودند تا آن گاه که رسول و گروندگان با او (از خدا مدد خواستند و) گفتند: بار خدایا، کی ما را یاری کنی؟ (در آن حال خطاب شد: بشارت دهد که) هان! همانا یاری خدا نزدیک است. بقره 214 .
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
دستگیری کودکان فلسطینی از 2000 تا 2018
🔰 تجربه چهار جنگ چهارده سال زندگی یک کودک در غزه از 2007 تا 2021
#اختصاصی_سعداء
#پوستر_نمایشگاهی_فلسطین
#طوفان_الاقصی
🔸 دریافت فایل با کیفیت
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
گزارش رئیس قوه قضاییه درباره برخورد با پسران معاون اول قوه
♦️رئیس قوهقضائيه در دیدار با مردم کرمان:مبارزه بدون تبعیض و بدون تعارف با فساد و مفسد در عرصهها و ساحتهای گوناگون، جزو اولویتهای اصلی قوه قضائيه است و ما بر این موضوع اهتمام و اصرار داریم اما باید توجه داشت که خدای ناکرده در این عرصه، در زمین دشمن بازی نکنیم و امنیت روانی و مردم را خدشهدار نکنیم.
♦️گاهی مطالبی بدون استناد و از ناحیه دشمن مطرح میشود و ما به پمپاژ آنها مبادرت میورزیم؛ باید از این رویکرد اجتناب کرد و در عین حال اطمینان داشته باشیم که نظام بدون اغماض با فساد و مفسد مقابله میکند
♦️کدام مسئول فسادش ثابت شد و نظام با آن برخورد نکرد؟! پسر و دختر مقامی که مسولیتهای مختلف از رئيس جمهور تا رئیس مجمع تشخیص مصلحت داشت و از قضا از اهالی همین استان کرمان بود به دلیل ارتکاب جرایم به زندان محکوم شدند یا اینکه دو فرزند معاون اول قوه قضاییه پس از وصول گزارش مستند، بازداشت شدند و پدر آنها نیز اعلام کرد که تسلیم قانون است و ضابط و دادسرا و دادگاه، بدون ترس ورود کردند.
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🇮🇷 نشست تحلیلی _ تربیتی «الی بیت المقدس» 🇵🇸
با موضوع #فلسطین
ویژه مبلغین و اساتید حوزه علمیه
زمان: پنجشنبه 11 آبان ماه از ساعت 8 صبح الی 18
حضوری_آنلاین (بستر آنلاین بعد از ثبت نام پیامک می شود.)
مکان: قم المقدسه
ظرفیت محدود
ثبت نام از طریق آدرس زیر:
https://rcrm.ir/mXZsU
yun.ir/wduqc5
B2n.ir/a89128
#حسینیه_انقلاب_اسلامی با همکاری:
معاونت تبلیغ حوزه، معاونت بین الملل حوزه، سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات، دفتر سیاسی اجتماعی حوزه، سیره شهدا، قرارگاه جهاد تبیین حضرت زینب س، موسسه امیر بیان، خانه طلاب
#نشست_تخصصی
#فلسطین
#الی_بیت_المقدس
✔️دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزههای علمیه
@ejtemaievasiasi
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
امام علی علیهالسلام فرمودند:
مَنْ أَوْمَأَ إِلَی مُتَفَاوِتٍ، خَذَلَتْهُ الْحِیَلُ
▪️کسی که در مسیر یک هدف نباشد (یعنی در کارهایش نظم و ترتیب را رعایت نکند)، حیلههای دیگران او را شکست میدهد.
✅ یکی از کلیدهای موفقیت، داشتن نظم توی انجام کارهاست.
📚 نهج البلاغه، حکمت ۴۰۳
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻"اسرائیل، از نظر حقوق بینالملل، یک حکومت اشغالگر است و حق دفاع از خود را ندارد."
🔹 ۱۱ آبان ۱۴۰۲ | نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در واکنش به ادعای رژیم موقت صهیونیستی برای لزوم پاسخ دادن به عملیات طوفانالاقصی در یک اشاره دقیق حقوقی در نشست ویژه مجمع عمومی سازمان ملل درباره فلسطین اعلام کرد:
👈 اسرائیل، طبق نظر دادگاه بینالمللی در سال ۲۰۰۴، «اشغالگر» محسوب شده و بنابراین «حق دفاع از خود برایش قابل تعریف نیست»؛ «حق دفاع از خود» به معنی «حق حمله نظامی به دشمن و از بین بردن توان حمله او» است؛ اسرائیل به عنوان اشغالگر، از نظر حقوق بینالملل، چنین حقی ندارد.
👈 روسیه تلاش های کشورهای عربی برای عادیسازی روابط با اسرائیل، قبل از حلوفصل مناقشه اسرائیل و فلسطین را محکوم کرد.
🔴 راهپیمایی مهم و تاریخساز یومالله ۱۳ آبان امسال، از ساعت ۹ صبح امروز از میدان فلسطین به سمت لانه جاسوسی سابق آمریکای جنایتکار و حامی جنایت های رژیم صهیونیست و کودک کش و مانع محکومیت آن در سازمان ملل آغاز میشود.
📣لازم به ذکر است که پس از انتشار اسناد لانه جاسوسی مشخص شد که سفارت آمریکا لانه جاسوسی بود نه یک سفارتخانه و مرکز دیپلماتیک.
محمدباقر قالیباف سخنران اصلی مراسم خواهد بود.
🔴یوم الله ۱۳ آبان ۱۳۵۸ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا:
۹ ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دانشجویان مسلمان پیرو خط امام با تسخیر محل #به_اصطلاح_سفارت_آمریکا که به #لانه_جاسوسی این کشور و محل طراحی توطئه های آمریکا علیه انقلاب اسلامی و نظام مقدس و تازه تأسیس جمهوری اسلامی تبدیل شده بود، طعم شکست دیگری را به آنها بچشانند و مرحله نوینی از مبارزات ضد استکباری را در تاریخ انقلاب رقم زنند و مدال «انقلاب بزرگ تر از انقلاب اول» را از امام خمینی(ره) دریافت نمایند.
تسخیر سفارت آمریکا در یوم الله ۱۳ آبان ۱۳۵۸، ضمن شکست ابهت و هیمنه و پرستیژ ابرقدرتی آمریکا و پاک سازی جریان میانه رو و آخرین وابستگان به آمریکا و قطع نفوذ و ارتباط آمریکایی ها در ایران، عملا به ماهیت مستقل و انقلابی نهضت اسلامی در ایران تبلور عینی بخشید و با به حاشیه رانده شدن #خط_میانه_رو و #رابطین_خوب_آمریکا، گروههای لیبرال و چپگرا در اداره امور کشور و ظهور نسل جدید نخبگان اجرایی و انقلابی در ایران، نظام جمهوری اسلامی ایران، ساختار و قوام اصیل و واقعی خود را به دست آورد.
اقدام دانشجویان مسلمان پیرو خط امام تسخیر یک سفارت دارای مصونیت دیپلماتیک نبود بلکه تسخیر لانه جاسوسی کشور متخاصم آمریکا علیه ملت انقلابی و دولت تازه تأسیس جمهوری اسلامی بود و بنابر این اقدامی مغایر با حقوق بین الملل نمی توانست قلمداد شود.
سفارت ها مصونیت دارند نه لانه های جاسوسی که کارشان برخلاف قوانین داخلی کشورها و حقوق بینالملل است
📣لازم به ذکر است که پس از انتشار اسناد لانه جاسوسی مشخص شد که سفارت آمریکا لانه جاسوسی بود نه یک سفارتخانه و مرکز دیپلماتیک.
📣📌برای #تامل_بیشتر #حقوقدانان
🔴#قطعنامهٔ_اتحاد_برای_صلح یا
قطعنامه ۳۷۷ مجمع عمومی سازمان ملل متحد
✳️قطعنامه ۳۷۷ مجمع عمومی سازمان ملل متحد معروف به #قطعنامهٔ_اتحاد_برای_صلح متضمن این مفهوم است که اگر در مواردی شورای امنیت سازمان ملل متحد به علت وتو یکی از اعضای دائم خود نتواند به هنگام تهدید علیه صلح، نقض صلح یا عمل تجاوز اقدام مناسبی انجام دهد، وظیفهٔٔ صلح و امنیت بینالمللی به عهدهٔ مجمع عمومی سازمان ملل متحد و شورای امنیت گذاشته میشود. در این حالت مجمع عمومی فوراً به موضوع رسیدگی میکند و حتی میتواند راهکارهایی را که به نظر ضروری میرسد همانند کاربرد نیروی نظامی، به دولت یا دولتهای مربوط برای بازگرداندن صلح و امنیت بینالمللی توصیه نماید.[۱] #قطعنامهٔ_اتحاد_برای_صلح بر اساس پیشنهاد ایالات متحده آمریکا با موافقت اولیهٔ ۷ عضو شورای امنیت (کانادا، فرانسه، ترکیه، فیلیپین، انگلستان، اروگوئه و ایالات متحده آمریکا)، در اکتبر ۱۹۵۰ به عنوان راهکاری برای خنثی نمودن وتو و مخالفتهای مکرر شوروی سابق با اجرای اقدامات شورای امنیت در جریان جنگ کره به مجمع عمومی ارائه گردید.[۲]
#قطعنامه_آچسن(دین آچسن نام وزیر خارجهٔ ایالات متحده آمریکا در آن زمان بود. ) که نام دیگر قطعنامهٔ اتحاد برای صلح است، سرانجام بعد از ۱۴ روز بحث و تبادل نظر در مجمع عمومی با ۵۲ رأی موافق، ۵ رأی مخالف (چکسلواکی، لهستان، جمهوری سوسیالیستی اوکراین شوروی، اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و جمهوری سوسیالیستی بلاروس شوروی) و ۲ رأی ممتنع (هند و آرژانتین) در ۳ نوامبر ۱۹۵۰ تصویب شد.
به منظور سهولت و فوریت اقدامات مجمع عمومی در مواردی که شورای امنیت قادر به انجام وظایف خود نیست در قطعنامهٔ اتحاد برای صلح حالت تشکیل اجلاس فوقالعاده فوری برای مجمع پیشبینی شدهاست. دبیر کل موظف است بنا به درخواست اعضای شورای امنیت (۹ رأی موافق، بدون حق وتو) یا تقاضای اکثریت اعضای سازمان ملل، ظرف ۲۴ ساعت مقدمات تشکیل جلسهٔ اضطراری را فراهم نماید تا مجمع بتواند تصمیمات لازم را اتخاذ نماید.[۳] اولین اجلاس فوقالعاده فوری مجمع در قضیهٔ بحران کانال سوئز در ۲۹ اکتبر ۱۹۵۶ تشکیل گردید. در این اجلاس مجمع عمومی به جای شورای امنیت که بر اثر وتوهای پی در پی بریتانیا، شوروی سابق و همراهی اسرائیل از انجام وظایف خود ناتوان شده بود، با تصویب قطعنامه ۱۰۰۱ به طرفین متخاصم دستور آتشبس داد و نیروی فوری سازمان ملل متحد [یا نیروی امداد سازمان ملل متحد] (به انگلیسی: United Nations Emergency Force یا UNEF) را به منظور ایجاد امنیت و نظارت بر آتشبس در مصر ایجاد کرد.[۴]
تاکنون ۱۰ بار از راهکار قطعنامهٔ اتحاد برای صلح و تشکیل اجلاس فوقالعاده فوری مجمع عمومی استفاده شدهاست.
📌پانویس
↑ «Emergency Special Sessions» (به انگلیسی ). General Assembly of the United Nations
. دریافتشده در ۱۷ فوریه ۲۰۱۲.
↑ صباغیان، نقش میانجیگری در حل و فصل اختلافات بینالمللی، ۸۳.
«United Nations General Assembly Resolution 377».
در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۷ فوریه ۲۰۱۲.
↑ شایگان، عملیات حفظ صلح سازمان ملل متحد، ۶۱.
#طوفان_الأقصى
#قطعنامه_اتحاد_برای_صلح
#فلسطین_مظلوم